PSV si pojistilo reprezentačního obránce Brumu

22.02.2016, 17:53
Aktuality
Ačkoliv se loni nechal slyšet, že by se jednou rád vrátil do anglické Premier League, v nejbližší době tak zřejmě obránce Jeffrey Bruma zatím neučiní. Odchovanec londýnské Chelsea se z Ostrovů poroučel v roce 2013, zabydlel se v Eindhovenu a dle nové smlouvy tam vydrží až do roku 2018...

Od návratu do rodné země se kariéra Jeffreyho Brumy odvíjí přesně dle hráčových představ. Dnes 24letý stoper vyhrál s PSV ligu a pod dohledem Dannyho Blinda dokonce startoval čtyři poslední kvalifikační duely nizozemské reprezentace.

"Tohle je má třetí sezona. Při mém příchodu jsme se shodli na nějakých cílech a všechny z nich se nám již podařilo splnit. Stali jsme se šampiony a já sám reprezentuji," pochvaluje si Bruma.

"Tímto podpisem stvrzuji, že jsem zde spokojený. Samozřejmě, věci se mohou ve fotbale změnit ze dne na den, ale já PSV neopustím jen tak pro nějaký klub," přislíbil dále produkt akademie Feyenoordu.

Eindhovenští aktuálně i za Brumova přispění už ve třech po sobě jdoucích kolech ani jednou neinkasovali a o víkendu se díky výhře 2:0 nad Heraclesem udrželi o bod před druhým Ajaxem.

Autor: Tomáš Daníček / soccerway.com

Komentáře (22)

Přidat komentář
smazaný uživatel

komentář

Reagovat
smazaný uživatel

Nizozemský fotbal jde dolu. Počet černochů a polomáčenejch už převyšuje počet "normálních" Nizozemců.

Reagovat
VojtovaChelsea

kdybys něčemu nerozuměl, zeptej se Merkelové a ona ti to vysvětlí

Reagovat
smazaný uživatel

Ty babizny se radši ptát nebudu,pro tu už si jde stejně zubatá,tak ještě chtěla udělat "dobrej skutek" ,a jaksi zapomněla,že pro nativní Evropany to je spíš pohroma,takže jí k cestě do rakve ještě pomohou.

Reagovat
VojtovaChelsea

já už ten její konec cítím, dneska psali že už ji nevěří ani lidi z její strany

Reagovat
smazaný uživatel

Však ne. Já zas četl že to všechno je kvuli tomu,aby odcinila historickou vinu Německa tak udělá průser kterej když se zvrtne,tak může.mít klidně polovinu obětí co 2. světová.

Reagovat
bobis21

konec současnou vládu podporuje naprostá většina Německa (podle průzkumů různých firem je to mezi 55 a 61%. Zatímco AfD, která je proti přijímání uprchlíků má podle posledních průzkumů asi 10% a podporu spíše ztrácí ...

Reagovat
smazaný uživatel

Propaganda,za kterou by se nestyděli ani tací velikáni jako Che Guevara,Mugabe,Kim čong-Un nebo Somoza Debayle

Reagovat
bobis21

jojo, protože z českých médií to vypadá jako by CDU nikdo nechtěl, přitom to neodpovídá realitě. Strašná propaganda

Reagovat
smazaný uživatel

Teď nevím,jestli je to myšleno jako ironie

Reagovat
smazaný uživatel

Protoze kdyz byl jeste nedavno na vrcholu, nebyl tam cernej nikdo...

Reagovat
smazaný uživatel

O borcích jako Gullit,Seedorf nebo Kluivert se tu nebavím. Ti byli alespoň z bývalých nizozemských kolonii,a navíc byl 1,2 v týmu. A navíc ty 2 věty co jsem napsal výš spolu nijak nesouvisí.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty jsi uplnej idiot.. Takze lidi, ktery se narodili a vyrostli v Nizozemsku, nesmi tu zem reprezentovat, jen protoze jsou tmavsi nez jejich bili spoluobcane?

Reagovat
bobis21

chápeš jeho logiku (nebo spíše absenci logiky) správně

Reagovat
smazaný uživatel

to sou standardni blitky z jeho nemocne hlavy

Reagovat
Stiksxx

Paráda! Tak k absolutní spokojenosti co se týče mančaftu mi už chybí pouze podpis nove smlouvy od Jetra Willemse.

Reagovat
smazaný uživatel

PSV střídá Porto, co se týká práce s mladými a udělání hvězd z nich

Reagovat
smazaný uživatel

Stále si pamätám na ten jeden zápas čo odohral, 3-3 s Villans to bolo. Podľa mňa má na Sunderland či Norwich, ale viac nie.

Reagovat
fabec1222

toho rána byl otec poněkud neklidný

Reagovat
Rudnevs

Toto je futbalista? Ešte k tomu reprezentant. Si pamätám ako do HSV dotiahol Arnesen týchto mladíkov z Chelsea Töre, Sala, Rajkovič, Bruma... a najhorší bol Manncienne .

Reagovat
smazaný uživatel

jj, v psv si ho nemuzou vynachvalit, podava konzistentni vykony, dozadu si svoje odehraje a v kombinaci s tvorivejsim partakem (Moreno) jim to jako stoperske dvojce slape, na Eredivisii to staci, proti Atleticu asi ne, ale nechme se prekvapit

Reagovat
Stiksxx

Protože neumíte s mladíkama pracovat

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele