PSV Eindhoven od léta převezme trenér Schmidt

11.03.2020, 11:50
Aktuality
Roger Schmidt má jasno o svém dalším trenérském angažmá. Bývalý kormidelník Salzburgu nebo Leverkusenu, který je aktuálně bez práce, se dohodl s PSV Eindhoven...

Dvaapadesátiletý kouč na sebe poprvé upozornil ve druholigovém německém Paderbornu, aby se posléze stěhoval do Salzburgu, kde si ho vyhlédl Leverkusen.

U koncernového mužstva si Schmidt nevedl špatně, když s ním opakovaně postoupil do vyřazovací fáze Ligy mistrů nebo Evropské ligy, ve třetí sezóně byl ale kvůli nepříznivým výsledkům odvolán. Do srpna potom dva roky působil na lavičce čínského Beijingu Sinobo Guoan.

Od léta se Schmidt pokusí opět pozvednout výsledky PSV Eindhoven, kde v průběhu sezóny skončil trenér Mark van Bommel, jehož dočasně zastoupil bývalý obránce Ernest Faber.

"Od prvního jednání jsem měl z tohoto klubu dobrý pocit," řekl Schmidt. "Po rozhovorech s klubovými představiteli jsem si uvědomil, že PSV Eindhoven mi svým stylem vyhovuje," dodal.

Autor: Jiří Vojík / transfermarkt.de

Komentáře (7)

Přidat komentář
Stiksxx

To jsem zvědav. Nezní to špatně. A co Faber? Mohl by zůstat jako asistent.

Reagovat
Rudnevs

Skvelá voľba pre Eindhoven. A zaujímavá voľba i pre Schmidta, hoc si myslím, že by prácu získal kľudne i v Bundeslige a možno i v top BL kluboch.

Reagovat
Aldeano

Reagovat
Neyjrayx

umí dobře pracovat s mladíky tak snad nepostaví Sádílka jako nepotřebného

Reagovat
dave30

Je to dobrá zpráva, nebo špatná zpráva pro Sadílka?

Reagovat
andrew96

Reagovat
smazaný uživatel

"Po rozhovorech s klubovými představiteli jsem si uvědomil, že PSV Eindhoven mi svým stylem vyhovuje," Nemusi se naucit cinsky a po zavedeni platovych stropu v Cine si mozna i polepsi. To je styl:D a to mu vyhovuje:D

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele