PSG se nedaří, Le Guen znovu pod tlakem

03.11.2008, 18:58
Aktuality
Po prvních kolech letošní sezony to vypadalo, že se PSG konečně vrátí mezi francouzskou špičku, tabulka po dvanácti kolech ale nabízí zcela jiný pohled. Klub z hlavního města nenavázal na výhru z Marseille, prohrál dva zápasy v řadě a navíc nedal ani jeden gól. Pod tlakem je tak znovu trenér Paul Le Guen...

"Naše forma je značně znepokojivá. Nepodařilo se nám potvrdit tři body z Marseille," posteskl si Le Guen.

PSG minulý týden ve vloženém kole nejprve doma podlehlo 0:1 Toulouse, stejný výsledek se z jeho pohledu pak o víkendu opakoval v Nice. Pařížané jsou v tuto chvíli na jedenáctém místě tabulky, na vedoucí Lyon ztrácejí již deset bodů.

"Nedali jsme do toho všechno, máme daleko větší potenciál. Chyběla touha získat míč, hráčům jsem to říkal již v kabině. Nice hrálo daleko kolektivněji, o to je porážka oproti ostatním zápasům více frustrující," hodnotil Le Guen sobotní zápas.

Autor: Tomáš Pavlík / goal.com

Komentáře (6)

Přidat komentář
smazaný uživatel

ten vyraz presne vyznacuje dnesni PSG

Reagovat
smazaný uživatel

PSG s tou hrou mne už taky štve ale co stim no

Reagovat
smazaný uživatel

u nas by uz davno letel. Mozna by neuskodilo kdyby uz ho vyhodili i z psg :(

Reagovat
smazaný uživatel

ale uškodilo on robi čo sa da hrači ho rešpektuju ale jednoducho moralka v tyme neni na až takej vysokej urovni

Reagovat
smazaný uživatel

přesně tak. PSG má daleko větší potenciál..., jenže jak to z nich dostat ? otázka za milion dolarů, nezodpovězená už asi 4 roky.

Reagovat
smazaný uživatel

Těžko říci v čem je zakopanej pes - trenér je dobrej, tým je silnej. Letos jsem pár zápasů viděl a je to hrůza. Prostě to neklape dohromady a nevěřím, že se to letos podaří zlomit. bohužel.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele