PSG přišel kvůli covidu pro čtvrtfinále s Bayernem i o Florenziho

05.04.2021, 12:33
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (9)

Přidat komentář
vladino10

Bude vedieť PSG postaviť konkurencieschopnu 11?

Aspoň mne ako niekomu kto o nich úplne veľa nevie prídu ako tím s brutálne naslapanym útokom a okrem toho nič moc...

Reagovat
smazaný uživatel

Mně zrovna s Neymarem tak našlapaní nepřijdou. Pochybuji, že on hraje pro klub a tým, aby fakt tu LM urvali. Chemie v Bayernu je jinde.

Reagovat
smetos

Kdyb odesel Neymar tak dotahnou Pogbu, Griezzmana nebo podobnou individualitu a bude to porad o jednom exotovi.

Reagovat
Thimpu25

určitě bych neřekl, že má jen brutálně silný útok... Navas, Marquinhos, Kimpembe a Verratti určitě snesou velmi slušný hodnocení... ten zbytek je ovšem opravdu spíše směs průměrných hráčů, u nichž nikdy nevíš, jak se vyspí

Reagovat
vladino10

No pýtal som sa skôr na nadchádzajúci zápas, kde Veratti nenastúpi.

Inak mi to fakt príde iba brankár, stopéri a útok.

Reagovat
Thimpu25

bez Verrattiho nepostaví konkurenceschopnou jedenáctku, Kimmich s Goretzkou si ten střed hřiště povodí jako pánové a navíc úplně na pohodu, ať už nastoupí v tom středu Danilo, Gueye nebo Herrera... pravý kraj bude hrát místo Florenziho buď Kehrer nebo Dagba (oba na PSG nemají, byť u Dagby mluvím jen jako zatím)

Reagovat
Kily8

Je pravda, že PSG hralo bez zálohy a krajných obrancov, ale Neymar s Mbappém+ fantastický Marquinos, ich rozobrali aj bez zálohy. A to ešte Mbappé pri ďalšom góle v 2cm ofsajde a Neymar nedal ďalšiu tutovku. Bayern mal naoko veľa šancí, ale Navas musel predviesť iba 1 vynikajúci zákrok, pri hlavičke, ďalšie musel chytiť.

Reagovat
db18

Budem bez Lewy, ale s Choupo Motingem...

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele