PSG dohraje Ligu mistrů bez Cavaniho, smlouvu neprodloužil

21.06.2020, 21:59
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (13)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Dobře pro Cavaniho. Má na víc než hrát s tím simulantem.

Reagovat
hematop

Nevím proč, ale vidím to tak, že Cavani vyadá svou knihu, kde se řádně vyblije na Neymara. Mám takového tušáka.

Reagovat
hematop

vydá*

Reagovat
Kily8

Prečo, lebo nekope penalty fňuk, fňuk. Ak by to tak bolo, tak je Cavani najlepšia herečka. Po každom Neymarovom góle, sa s ním náruživo vytešuje. Jediný problém, čo bol medzi nimi, (skôr medzi ním a Alvésom bola preťahovačka), bola penalta. Odvtedy mu Neymar nahral na nespočet gólov. Vy ste futbal evidentne nehrávali, keď riešite takúto prkotinu. Ja som v každom mužstve zažil oveľa horšiu bitku o loptu a hodinu po zápase z toho bola sranda a doťahovčka. Takto to funguje nanajvýš v nejakom babskom kolektíve, ale nie u futbalistov.

Reagovat
smazaný uživatel

Cavani musi jit do nejake ligy kde se da strilet dost golu napr. eredivise mozna MLS .. chybi mu 109 branek a s prybivajicim vekem se snizuje sance ze mety 500 golu dosahne. Za sve vykony by si rozhodne zaslouzil procpat se mezi uzkou elitu hystoricky nejlepsich utocniku ..

Reagovat
milanista9

Tak určitě... Úzká elita historicky nejlepších útočníků. Brebt. Kdo je Cavani? Jakože nastřílel pár branek to ano ale ve francouzské lize. Jediný co tak, že vyhrál s Uruguay Copa America, a s Neapolí Coppa Italia. Takže za mě další nadprůměrnější útočník ale rozhodně nic extra tak se v tom neztrať. A do Francie posílám na tu jejich "strategii"

Reagovat
smazaný uživatel

jj ze tech hracu co dali 3 sezony po sobe v Italii pres 30 branek je co?

nemluve o tom ze patri do top 20 stelcu evropskych poharu etc. nemluve o tom ze mu to strilelo uz v predchozim angazma a ze byl dlouhe roky nepostradatelny pro repre ..

Reagovat
milanista9

Právě za ty 3 sezóny ho považuji za nadprůměrnějšího a souhlasím i s tou repre. Jinak by to byl bídák. V životě nebude patřit mezi úzkou elitu hYstoricky nejlepších hráčů. To ti říkám, že to je na 100% a nespraví to tím ani, že odejde z tak luzerský ligy jako je francouzská.

Reagovat
smazaný uživatel

Mas vubec predstavu co to je dat vic jak 30 branek za sezonu?? kor 3 po sobe .. kor v Italii !! Nevis o cem pises

Reagovat
Bandita_Harry

Si trochu mimo

Reagovat
smazaný uživatel

25 trofeji a 5 osobnich (a to mu jeste letos muzou 2 priskocit) je taky takovy slabsi nadprumer co? :D

Reagovat
milanista9

Jako vážně? 25trofejí? Ještě řekni, že většina je z francie a začnu se válet smíchy. Jak říkám nadprůměrnější útočník.

Reagovat
smazaný uživatel

Nj vzdyt je to jenom na stridacku 4-5 nejlepsi soutez (kvalitou viz statistiky, rating, etc.) nejlepsi soutez na svete. (Francouzska liga ma nejvic poharu ze vsech evropskych lig a tim ze ma 20 tymu logicky hraje nejvic zapasu za sezonu, 2nd velice dulezity fakt !! francouzska liga zasadne uvolnuje vsechny hvezdy pro zimni africky sampionat takze kazde dva roky zejmena top kluby opusti nejedna opora a tymy ze spodu ci stredu jsou razem konkurence schopnejsi cimz se z nich alespon vzdy pro tu danou sezonu stava nejvyrovnanejsi soutez v Evrope! - tohle lze pozorovat uz jen v Jizni Americe) ..

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele