První posilou Liverpoolu je Henderson

09.06.2011, 22:15
Aktuality
První letošní posilou Liverpoolu je podle očekávání Jordan Henderson. Liverpool dnes na klubovém webu potvrdil, že se se Sunderlandem dohodl na blíže nespecifikovaném odstupném a s Hendersonem po úspěšném absolvování lékařské prohlídky podepsal dlouholetý kontrakt...

Dvacetiletý anglický reprezentant přicestoval do Liverpoolu už včera, kdy se oba kluby dohodly na přestupové částce a dnes byl přestup dokončen. Henderson u řeky Mersey podepsal dlouholetý kontrakt, jeho přesná výše ale rovněž zveřejněna nebyla.

Henderson se ale v novém působišti příliš dlouho neohřál, okamžitě totiž odcestoval do Dánska, dějiště nadcházejícího evropského šampionátu hráčů do 21 let.

Spekuluje se, že by částka měla být vyšší než 16 milionů liber, protože právě tak vysoká byla první nabídka Reds, kterou Sunderland odmítl. Jisté také zatím ještě není, jestli nebudou součástí transferu David Ngog.

Předseda Black Cats Niall Quinn popřál Hendersonovi do nového angažmá hodně štěstí: "Henderson dělá čest sobě, své rodině a sunderlandské akademii a my mu tu všichni přejeme to nejlepší. Jsem rád, že jsme dosáhli dohody, která nám vyhovuje."

Autor: Ondřej Holzman / bbc.co.uk

Komentáře (822)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele