Provod se na Slovácku blýskl gólem a asistencí a odčinil Opavu

21.07.2019, 15:50
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (7)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Ví někdo do kdy má v Plzni smlouvu a jestli je nějaká možnost u něj že by se dostal v budoucích sezónách do kádru?

Reagovat
Rob Roy

Nepodařilo se mi dohledat, ale selský rozum mi říká, že šance nakouknout fo Plzně je dost malá. Aby o něm vůbec začali uvažovat, tak by musel teď udělat fantastickou sezónu v Budějovicích. V říjnu mu bude 23 a teprve teď si čuchnul k první lize, to je dost pozdě. Navíc Plzeň má teď záložní řadu nabitou. Spíš bych to viděl, že pokud se mu bude dařit, tak po sezoně třeba do Budějovic přestoupí za pár milionů (podle toho do kdy má tu smlouvu)Slušnou ligovou kariéru ještě udělat může, ale že by se dokázal probojovat do kádru nějakého týmu z české TOP 5 by mě dost překvapilo. Kratochvíl od nás hostoval v 1. lize již ve 21 letech (hostovačka Brno) a stejně jsme ho pustili do Jablonec a k áčku si v Plzni nečuchnul. Ale pokud udělá za podzim třeba 7 + 5 nebo tak něco, tak by to mohlo být zajímavé. Třeba je to zázračnej "late bloomer"

Reagovat
smazaný uživatel

Já si ho pamatuji asi 2-3 sezony zpět ze Sokolova kde v první sezoně hrál opravdu dobře pak přišlo zranění, odešel Horvi a už si moc nekopl. Celkově mi přijde, že Plzeň má/měla dost hráčů pro týmy z druhé poloviny tabulky popřípadě týmy druhé ligy (Štípek, Kratochvíl, Medveděv, Končal, Šulc, Piroch, Štursa, Kepl, Hlavatý, Čihák,...

Reagovat
dinss

Medveděv hraje za Slovan Bratislava, takže ten má ještě zatím docela slušně rozjetou kariéru.

Šulc i Kepl by nemuseli mít špatný kariéry a Hlavatý se musí prosadit v lize. Kratochvíl na tom taky není tak špatně.

Reagovat
smazaný uživatel

Jak píše Rob Roy, musel by mít hvězdnou sezónu a bojovat o národak. Pak by u nás šanci dostal.

Reagovat
Blasphemer

S jeho statistikama těžko.

Reagovat
db18

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele