Provod: Byl to skvělý pocit, cítil jsem se lépe, než jsem čekal

20.03.2022, 22:19
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (9)

Přidat komentář
John Obi Mikel

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
Mass

Paráda. Věřím mu, že se zase dostane do formy nejlepšího hráče F:L, jakou měl minulou sezonu a pomůže Slavii vyhrát nadstavbu. Jinak taky dobrou formu hlavně v poháru ukázal Traoré, Madsen se zlepšuje a Samek je wonkerkid. K tomu ještě další notorický marodkář Ševčík a zjistíte, že Slavia ten post osmičky má neskutečně nadupanej.

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
RuneSKS

Ze Samka v poslední době moc odvařenej nejsem. Jinak souhlas..

Reagovat
Mass

Výkyvy formy celkem běžný u puberťáků.

Reagovat
RuneSKS

Souhlasim.. jen bych ho teď do důležitejch zápasů nedával, má čas.. ale Jindra to nastesti vidí.. Traoré "za zenitem" mnohem lepší výkony..

Reagovat
GrimeBaller98

Samek je kid, ale ne wonder. A navic je to rozmazlenej spratek. Hrozne precenovanej, stejne jako treba Vitik

Reagovat
smazaný uživatel

Zdravím sparťani! Pokud se chcete podílet na možném zlepšení sparťanských profilů na sociálních sítích, prosím vyplňte mi anonymní dotazník. Je to cca na 1-2 min. Předem moc díky!!! https://bit.ly/ACSpartaSocialMedia

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele