PROTI USA PRAVDĚPODOBNĚ BEZ BAROŠE

09.06.2006, 18:51
Aktuality
Celý fotbalový národ sleduje vývoj zranění Milana Baroše před utkáním proti MS proti Spojeným státům. Dnešní trénink měl napovědět, nakolik se zranění útočníka anglické Aston Villy zlepšilo. A podle všeho to bohužel vypadá tak, že Baroš bude zápas s USA sledovat pouze z lavičky.

V posledních dnech měl Baroš od tréninku klid a zraky mnoha fanoušků tak směřovaly právě k dnešnímu veřejnému tréninku. Vše vypadalo nadějně, když si rodák z Vigantic po lehké rozcvičce vyzkoušel i míč, se kterým se bude hrát berlínské finále.

Jenže po čtvrthodině zamířila jedna z klíčových postav českého mužstva s nespokojeným výrazem ve tváři na lavičku. "Baroš nemůže ani vyklusávat, z fyzické zátěže jezdí jen na kole," řekl o zranění svého svěřence Karel Brückner.

V zápase proti Spojeným státům tak zřejmě Baroš nenastoupí, hádankou tedy je, kdo zaujme jeho místo v útoku.

Autor: Aleš Ratzka

Komentáře (7)

Přidat komentář
Marv

To zamrzi...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak já si myslím, že bez něj můžeme být dokonce silnější. Je už pěkně dlouho z formy a to zranění mu určitě nepřidá. Ikdyž nevím, koho místo něho, tak bych neřekl, že je to nějaký velký oslabení ¨

Mimochodem:

Otázka pro moje barcelonský spolubojovníky: Co byste řekli Wanchopeovi v Barce? Je rychlej, technickej a má fantastickou koncovku. Je bez práce, nestál by ani ojro a plat by měl max. 3 mio ročně. Pro mě skvělá náhrada Henrika

Reagovat
Marv

Jenom si ho kupte...Predvede to sami co v Malaze nebo kde to hral

Reagovat
smazaný uživatel

S tím Wanchopem neblázni.. Ten už skoro nemá na to, aby hrál v La Lize a kor ještě jako náhrada Henrika v Barce..Nesmíš soudit podle jednoho vydařeného zápasu, to se nedá..Navíc ve středu obrany Němců nejsou žádní rychlíci ani hráči světové úrovně, takže je to dost zavádějící..

Reagovat
smazaný uživatel

no dobře, dobře. Asi to byla blbost. Každopádně se mi dost líbil

Reagovat
HOST*deco

to už radši borgettiho

Reagovat
Marv

Borgetti hm tak ten patri mezi 10 nejlepsich hlavickaru na svete.

Tak toho do Barcy urcite ne...Spis do Realu

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele