Promes přestupuje z Ajaxu do Spartaku Moskva

24.02.2021, 14:36
Aktuality
Nizozemský záložník Quincy Promes přestupuje z Ajaxu Amsterdam do ruského Spartaku Moskva. Úřadující nizozemský mistr to potvrdil na svém webu. Zároveň zveřejnil finanční podrobnosti přestupu. V první fázi vyinkasuje 8,5 milionu eur, částka se ale ještě může zvednout o bonusy.

Pokud by došlo k naplnění podmínek, dostane Ajax celkem 11 milionů eur.

Promes se vrací do známého prostředí. Ve Spartaku už hrál mezi roky 2014 a 2018. Do Ajaxu se dostal přes španělskou Sevillu, které zaplatil v roce 2019 okolo 16 milionů eur. V Amsterdamu promes stihl odehrát 53 zápasů, ve kterých nastřílel 22 branek.

Podle ruských médií dostal od Spartaku smlouvu na 3,5 roku.

Autor: Jiří Fišara / vi.nl

Komentáře (11)

Přidat komentář
smazaný uživatel

super posila pro Spartak

Reagovat
GrimeBaller98

Lubosi jsem vjah?

Ses vole!

Reagovat
dave30

Se dívám, že v tom Rusku měl hodně zajímavé statistiky.

Reagovat
Csaplárova past

Ono uz to tak byva. TOP evropske ligy pro nej nejsou a Cina uzneplati, tak zbyva jen Rusko

Reagovat
dave30

Já myslím, že toto je největší problém všech fotbalistů. Najít tu správnou ligu a ten správný klub. Někomu se to podaří hned na začátku kariéry, někdo hledá až do konce.

Reagovat
Seydou Doumbia

No bo se holandani zbytečně serou do anglie, kde je brutální konkurence a většina je bez šance. Německo podle mě daleko lepší varianta pro ně.

Reagovat
martin.b

Asi logický, v Ajaxu vypadl ze sestavy a rusáci nabídli beztak dvojnásobnou gáži... Je vcelku zajímavý kolik Eredivise vyprodukuje supr hráčů a jak málo se jich pak udrží na top top levelu.

Reagovat
AjaxFans

V Ajaxu byl v top 4 v rámci mzdy.Posledni zápasy už to nebylo ono,ale i tak mu patří díky a další úspěch

Reagovat
montaigne33

Čekal bych vyšší částku za přestup...

Reagovat
Svatej

Neměl teď problémy se zákonem? To to vyšumělo, nebo se očistil?

Reagovat
smazaný uživatel

za 11m?? to jim vyhrozoval Putin valkou nebo vor v zakone? co to ma byt? spickovy zaloznik se zkusenostma v LM s velice dobrymi cisly i hernim projevem .. ho meli pustit do chelsea za 4 nasobek

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele