Proč by Lazio nemohlo vyhrát ligu, troufá si Milinković-Savić

17.02.2020, 11:30
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (122)

Přidat komentář
Largo

Tam staci, aby se zranil Immobile nebo prave Savic, popripade i Acerbi, a jsou v haji.

Reagovat
Pharrell

Reagovat
10

Hrajou jeden zápas týdně, ke zraněním nemusí dojít. Neapol to taky hrála s jednou sestavou a nakonec dojela na hlavu, což bude imho i případ Lazia, který v minulosti ukázalo snad největší labilitu ze všech týmů calcia, takže mě trošku překvapuje jak reálně je hodně lidí považuje za favorita.

Herně jim to šlape, jedou na skvělý vlně, kdy se jim daří na co sáhnou, mají i dost štěstí a většina hráčů má životní formu, ale až se bude blížit ta reálná vidina toho, že o něco hrajou a s tím spojenej tlak a zodpovědnost, tak se teprve ukáže, jak na tom jsou.

Reagovat
Largo

Souhlasím, hlava vždycky rozhodne. Vážný zranění se snadno stávaj i na tréninku, je to hned.

Reagovat
Firkraag

Trefný, v tomhle má Juventus ohromnou výhodu

Reagovat
smazaný uživatel

Oni jsou schopní se dostat i na krátký čas na první místo, ale ty zkušenosti, hlavně v Itálii hrají obrovskou roli. Juve se může opřít o své hráče, Inter zase o Conteho, proto si myslím, že oba dva jsou relativně v klidu, protože z Lazia nemá nikdo zkušenosti z bojů o titul.

Hrozně jim to přeju, samozřejmě pro fanouška AC je to asi nejlepší možná volba (ale taky stále dost s přivřenýma očima), ale jak je řečeno v komentech, nejspíš to nezvládnou psychicky.

Reagovat
smazaný uživatel

Ak by sa zranil Immobile, tak bude musieť zabrať Caicedo čo síce je ako snažiť sa nahradiť Lamborghini nejakou Hondou, ale to isté platí aj v prípade ďalších ašpirantov na titul v Serii A. Juventusu sa zraní Ronaldo, Interu Lukaku a tá druhá vlna útočníkov čo by ich nahradila (Higuaín resp. Dybala, Lautaro) už nemú úplne takú kvalitu ako oni. Jedine Atalanta má podľa mňa momentálne tak vyrovnanú dokonca trojicu hráčov, čo v tejto sezóne hrajú na hrote (Zapata, Muriel, Iličič), že by stratu jedného z nich pokojne oželeli, tak ako tomu bolo keď bol donedávna zranený Zapata.

Reagovat
Largo

Když by se Juventusu zranil Ronaldo, dostal by víc prostoru Dybala a Juve by na tom imho jen vydělalo. Ještě tam můžem přidat Neapol, tam je to bez Milika taky špatně.

Reagovat
smazaný uživatel

jj, v prípade Neapola taktiež platí, že za Milika tam síce majú slušnú náhradu v podobe Mertensa, ten ale taký gólový ako Milik v súčasnosti nie je. Milik keď je fit, tak mu to strieľa, problém ale je, že v tejto sezóne je zranený často, aktuálne už tretíkrát myslím...

Reagovat
mastakillah

Spíš nám chyběl do teď ten Mertens a to nemyslím jen gólově. On je prostě hráč, kterej celej zápas nemusí být vidět a hrát špatně, ale pak vymysli něco naprosto geniálního :) což Milik bez poradně přihrávky neudela

Reagovat
Pipo123

Veď Caicedo hraje výborne, hraje viac pre team, nehraje tak na hrote ako Ciro a vystrelil nám už veľa bodov, docela verím tomu žeby dokázal nahradiť Cira

Reagovat
Gimme

Když bude nejhůř, tak jim něco fouknou...

Reagovat
mastakillah

Reagovat
Mönchengladbach

Kde udělali korupčníci chybu? Vyhozením Allegriho?

Reagovat
10

asi ano, všichni následující trenéři od Seedorfa po Inzaghiho byli trefa hodně vedle

Reagovat
popltak

Píše korupčníci, ne Lazio.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
10

tys to pěkně vygradoval

Reagovat
popltak

Ou shit, čtu komenty o Laziu až napíšu celkem hovno

Reagovat
Kily

v klidu, jsme zvyklí

Reagovat
Mrvinho

Reagovat
Mrvinho

Ale jinak ten tvůj koment nebyl pěknej

Reagovat
10

tak vy jste taky byli v druhý lize kvůli korupci, v calciopoli jste dostali 2. nejvyšší trest a zachránil vás jen premiér/majitel, tak proč by korupčníci měli bejt pořád jen Juventus..?

Reagovat
Mrvinho

Já si nedělám iluze o žádném týmu v tomto

Reagovat
10

přitom Silvio, Moratti a Moggi vypadají tak nevinně

Reagovat
Mrvinho

Reagovat
DelPiero137

Reagovat
ED91

Reagovat
wyqinac

jakoze vsichni vyse zmineni treneri trenovali Lazio?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Dufan

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pharrell

Trenéři AC!?

Reagovat
10

bože můj, zrovna takovej docela povedenej...

Reagovat
smazaný uživatel

Ti jsou v prdeli no. Serie A videli maximalne na PES a v lepsim pripade na FIFA

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Largo

Reagovat
Fridgiee

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
The Krupy

Reagovat
ED91

Reagovat
smazaný uživatel

Nikde. Vedou ligu a vyhrají titul

Reagovat
smazaný uživatel

Lazio hrá v tejto sezóne v parádnej forme a ak budú v zvyšných 14 kolách Serie A predvádzať to čo doteraz, tak ten titul vôbec nie je unreal

Reagovat
Pharrell

Reagovat
smazaný uživatel

Hrají velmi takticky, organizovaně. Snad jim to vydrží, myslím že největší problém ke konci by mohla být psychika

Bylo by to hezké i vzhledem k tomu že Inzaghi nemá od týmu nakoupené hvězdy dle libosti a hodně dobře pracuje v Laziu

Reagovat
Alberto Aquilani

Nepopieram im veľkú kvalitu základnej zostavy. Včera keď som sa pozeral na Savica s Albertom a potom som si predstavil aký je rozdiel medzi nimi a Cristantem, mi zostalo blbo, na druhú stranu:

- Lázio je celú sezónu tak pomimo všetkého diania, každý sa sústredí na Juventus s Interom. Nechcem sa zastávať zrovna Juventusu, ja si teda tie rozhodcovské rozhodnutia a penalty nezapisujem :D Ale keď si to vezmem už len tento rok: Minulé kolo v nadstavenom čase jasný faul Acerbiho v 16ke a penalta sa proti Láziu nekopala. V Derby čo sme už preberali jasný faul na Kluiverta a neprešlo to ani po VARe. Keby sa to stalo na strane Juventusu, píše sa o tom všade a tu vypukne tretia svetová. Keďže to je ale Lazio, každý to prehliadne. Ono sa to nezdá, ale len po tomto by malo Lazio o 4 body menej ako teraz.

- K tomu si pripočítajme tých ich 15 penált, niekoľko zápasov uhraných v záveroch. Jasné, každý team povyhráva nejaké body v záveroch zápasu, no Lazio takto uhralo kľúčových 10 bodov, a keď aj malo nejaký stratiť, tak tú penaltu proti nim proste neodpískali.

- Lotito jeden z popredných členov zväzu a Lazio hrá a Olimpicu svoj zápas, a šláger kola AS s Juventusom sa hrá deň po tom. Všetko, čo sa okolo nich deje, proste nie je náhoda, ten vplyv Lotita z nich cítiť až do Dagestanu.

- Zranenia:

Immobile a Acerbi odohrali každý zápas v lige.

Savic s Albertom vynechali jeden jediný zápas - Savic navyše len kvôli kartám

To sú 4 kľúčoví hráči Lazia, ktorí vlastne nič nevynechali.

Všetko im to hrá do kariet a je to napísané v osude, že to vyhrajú. Pau Lopez, ktorý nespravil v sezóne chybu, spraví v najdominantnejšom Derby, kedy 85 minút neprelliezlo polu, hentakú chybu a daruje im gól. Handanovic, ktorý by včera klasicky aspoň 1 gol vytiahol sa zrani zrovna na zápas s Laziom.

Skurvene skurvená sezóna po všetkých stránkach.

Reagovat
10

za ten druhý odstavec...ona pro ilustraci stačila penalta po ruce Calabrii v Copě a následný náběh na občanskou válku, nikdo neřešil, že v tom zápase rozhodčí asi tak 4x pomohl AC, podobně to je teď s Laziem

Reagovat
Alberto Aquilani

To ma úprimne nezaujíma, len som to zachytil, že sa to dosť riešilo, ale ani neviem vocogo. Len ma na druhú stranu desí, že nikto tieto veci nerieši u Lazia. A značne ani VAR nie.

Reagovat
10

jasně, to je jen pro takovou ilustraci...ono to vypadá, že se média a celkově fotbalový prostředí v Itálii dokáže spojit pro výhru kohokoliv, když to nebude Juventus, protože zrovna mediální sílu bych u Lazia narozdíl od nějakýho zákulisního vlivu nečekal, ale třeba movioly o tý včerejší penaltě nemají moc pochyb, maximálně píšou o tom, že měla následovat ještě červená

každopádně v tom pořád nevidím nějaký komplot, spíš se toho sešlo víc najednou

Reagovat
Alberto Aquilani

Tak ja ani netvrdím, že tá včerajšia penalta nemala byť. K tej červenej by som sa ale celkom vsadil, že aj keby ho De Vrij nefauloval, by to Immmobile nedal.

Reagovat
Pipo123

Rieši sa len Juve, Inter a AC, zvyšok Serie A nemá také meno a zvuk aby sa tieto situácie rozoberali, pred dvormi rokmi nás rozhodcovia x krát zarezali, všetci sa smiali Inzaghimu že stále plače a pičuje do rozhodcov, bolo tam viacero diskutabilných situácii a nikto sa tomu nevenoval, tak ako sa tomu nikto nevenuje ani teraz. Já naozaj neverím tomu že šašo akým je Lotito má vplyv v Calciu, pretože celých 10 rokov bol na smiech a nikto Lazio netlačil, to že teraz je tam niekoľko pochybných penalt je zaujímavé, ale u koho to tak nie je? Tých pičovín čo sa píska je strašne moc a je jedno na koho stranu, liga a rozhodcovia sa k ničomu nevyjadrujú a je ticho. Ronaldo sa jebne o zem, Mertens sa jebne o zem, Immobile sa jebne o ze, Lautaro sa jebne o zem a nikto nič, odpískajú sa penalty a hraje sa ďalej. Vlastne si nespomínam žeby nejakého rozhodcu potrestali, možno v zápase Fiore - Inter?

Sám kritizujem niektoré situácie ktoré nastali v zápasoch Lazia, ale nevidel by som za tým nejaké tlačenie cez Lotita, pískajú sa pičoviny na každú stranu, keby Lazio hralo o 6 miesto tak to nikoho netrápi a nerieši sa to.

Reagovat
10

ne, řeší se všechno, ale mezi fanouškama rezonuje pouze Juve a pokaždý na hodně dlouho, média to rádi přiživujou...

Reagovat
Pipo123

Já mám trochu inú otázku, kde boli všetci keď Cutrone dal gól rukou a VAR nič? Keď bol faul na Bastosa a VAR nič, alebo simulácia Matriho v minulej sezóne, VAR tiež nič.

Já sa nechcem vyhovárať, pískajú sa pičoviny aj Laziu, ale to každému v lige, tento rok nás rozhodcovia strašne držia to musím uznať, v minulosti nám vedeli strašne zarezať a nikto to neriešil, rieši sa len Inter a Juve na zvyšok Serie A sa serie a je okolo ticho.

Reagovat
Nuno čomes

Mají o dost bodů víc, než by měli mít. Imho by v tom případě ani tak suverénní nebyli jako doteď. Ale nemyslím si, že to vydrží do konce ligy. My máme stále svých problémů v sestavě víc než dost.. Takže bych se vůbec nedivil, kdyby to opět doklepal Juventus, i když jsou nejslabší za posledních několik let.

Reagovat
Pipo123

Btw k tomu Acerbimu, za mňa jasný faul, ale čo som čítal tak si rozhodcu všetci zastali, vraj posúdené správne lebo prvotné bolo držanie Corneliusa na ramene Acerbiho za dres a podľa toho čo čítam tak sa to vyhodnocuje v prospech obrancu, za mňa teda pičovina, ale vidíš tiež si to obhája

Reagovat
Yanek

Odpadnou jako každý rok, i když bych jim to docela přál.

Reagovat
Dufan

Radši Lazio než Inter....a při tom JuveNefotbale radši ať je to propleskne teď. Mě zatím Sarri osobně nepasuje a sběr takovýho trošku ,,odpadu'' (Ramsey, Rabiot) a celkem stagnace a skládání středu bez špičkové kvality - snad všichni střeďáci, je na hodně rychlej budíček. Povyházet, prodat, překopat. Teď se spoléhá jen na CR a Dybalu a že Wojta zachytá.

Reagovat
Largo

Klid, přijde Pogba s Tonalim a legendy jako Rabiot, Ramsey nebo Matuidi půjdou.

Reagovat
Pharrell

Reagovat
Dufan

kéž by

Reagovat
Francesco Totti AS

Do AS

Reagovat
Largo

Tonaliho bych bral, Pogbu ne. Jeho přestup s platem a Raiolou by se nám mohl krutě vymstít.

Reagovat
Francesco Totti AS

Já myslel ten "odpad" z juve

Reagovat
Largo

Reagovat
Kluivert9

Lazio

Reagovat
Pharrell

Reagovat
Salfovic

Bylo by to hezké, ale na 90 % to bude zase Juve.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja bych jim to i pral, ale nackum fakt ne

Reagovat
j_mrazik

Bylo zajímavý, jak Young dal gól a nevěděl, jak to slavit. Chtěl běžet k fanouškům, ale ti jsou tak daleko, že se na to radši vykašlal.

Reagovat
Largo

Itálie no. Tam jsou stadiony v žalostným stavu.

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Pharrell

Reagovat
icka

Reagovat
Pipo123

Ved tam mozu behat, taky Candreva utekal za kazdym golov ku Curve a bola to Parada, moze vyskočiť aj na zábradlie, to v inych ligach by ho k fans ani nepustili

Reagovat
10

zrovna na Olimpicu tenhle vtípek neobstojí, Totti stojící na hraně tribuny směrem k tifosi je symbol toho stadionu, stejně jako Mirko v bílejch slipech

Reagovat
j_mrazik

Reagovat
DelPiero137

Mirko tusim aj Cassano s radostou ukazoval trencle

Reagovat
Largo

jj, oba dva, Stejně jako De Rossi kupříkladu.

Reagovat
The Krupy

Reagovat
Largo

No jasně, je to specifický. Myslel jsem tu úroveň stadionů v Itálii obecně. První i druhá liga, často je to otřes. A pokud se tohle nezmění, tak se ta liga nikam neposune.

Reagovat
lucius6

Právě ten běh za fanoušky na Stadio Olimpico je podle mě neuvěřitelně silný moment, kterému se jen tak něco nevyrovná. Vždycky si to užívám, když dá Lazio gól.

Reagovat
DelPiero137

Reagovat
Hokaido
Reagovat
10

asi by tam doběhl, ale i Young si musel uvědomit, že jsou to fanoušci Lazia

Reagovat
LesyJePan

O čo že najbližšie stratia s Janovom?

Reagovat
Reggie

Co vůbec bylo za tím úpadkem Lazia? Jestli se nepletu, tak asi kolem roku 2000 tam vstoupil nějaký bohatý investor a přišli hráči jako Mendieta, Verón, Stam a další top hvězdy, ale potom nastal ústup ze slávy. Peníze už nebyly nebo jak? Nebo si to pamatuju špatně?

Reagovat
The Krupy

Prepukol finančný škandál v Cragnottiho firme, rezignoval a išlo to do prdele. No finančná situácia sa zhoršovala už predtým, skrátka talianska klasika, úplne zlé hospodárenie.

Reagovat
Largo

Reagovat
Reggie

Díky

Reagovat
cetto

No tak v každý lize čas od času vyhraje někdo překvapivej. Leicester, Wolfsburg, Atlético, Montpellier… Z těch top lig je Itálie nejvíc konzistentní, takže by nebylo jak ze statistickýho tak i fanouškovskýho hlediska špatný, kdyby Lazio vyhrálo.

Reagovat
The Krupy

Ak by to malo naše vedenie prefackať, zobudiť a neviem čo ešte, vyhodili by Sarriho, urobili čistku v kádri a uvedomili sa, aj by som im to doprial. Desať titulov je síce lákavá výhliadka, no ak by to Juve malo z dlhodobého hľadiska pomôcť, prečo nie.

Reagovat
Largo

Reagovat
ED91

Nope! Já si myslím, že páni si to počas tejto sezóny začali velice uvedomovať.

Reagovat
smazaný uživatel

Najsympatickejsi z tej trojky....už len di canio chýba

Reagovat
Pipo123

Milinkovic o titule rozprava pomerne casto, naopak Zvysok hracov a Inzaghi trepú otrepané vety “ideme kusok po kúsku, Uvidime co sa stane”

Vcera hral Milinkovic super, záloha Interu ho nedokázala ubrániť, on paradoxne hraje vzdy dobre proti silnejším klubom, dokaze sa hecnut

Reagovat
Raylan

Včera hrál fakt výborně máte super tým. Já mám osobně slabost pro Alberta, hráčů jako on moc není.

Reagovat
Reggie

Reagovat
Reggie

Já bych ho bral do Barci. Je to úplně jinej typ, než naši záložníci jsou a to by se mi líbilo. Konečně by někdo byl schopnej vyhrát osobní souboj, dobrej ve vzduchu, silnej a tvrdej, techniku má taky podle mě slušnou, gól dát umí. Komplexní záložník. Co si o to myslíš, mohl by tam hrát? Zase tolikrát jsem ho neviděl.

Jo a přebalil bych Luise Alberta, to je skvělej hráč, takový miluju

Reagovat
Pipo123

Videl som vas proti Getafe a Alberto by sa k vam hodil, verim zeby to v zalohe zvladol

Reagovat
Reggie

Přesně, Leo by nemusel tvořit někde na půlce. Takových hráčů fakt už moc není. Ale ta otázka mířila spíš na SMS, o Albertovi nepochybuju v nejmenším.

Reagovat
Pipo123

Jaj tak SMS asi nie, myslim zeby ste ho moc nevyužili, ten mi skor pasuje niekde do PL

Reagovat
Reggie

Hele to je jasná věc, že je to hráč pro PL. Ale já bych konečně někoho takovýho chtěl vidět v Barce. Prostě úplně Barca atyp. Bylo by to zajímavý, jak jsem ho popsal výš. Když tam může hrát Vidal, proč by nemohl SMS.

Reagovat
Generalní Gladiator

v tom případě pogba musí bejt tvůj sen

Reagovat
Reggie

Neřekl bych zrovna sen, ale někdo trošku fyzičtější by určitě nebyl na škodu. Samozřejmě s technikou. Pak hrajeme s Live nebo někým a ti nás v tý záloze sežerou a absolutně se nechytáme. Kolik je takových hráčů na top úrovni? Napadá mě Pogba dejme tomu ten SMS. Moc jich asi nebude. Yaya Touré si to dával parádně.

Reagovat
Jajinek

Výkon včera nic moc...ale prostě mi to nedá...

Ta penalta po zakroku De Vrije...a následně neodpiskany faul na Younga na druhé strašně... Nebyly to jasné situace, to neříkám. Ale klidně to mohlo místo 1:1 být 0:2 a tenhle článek by vůbec nevzniknul.

Reagovat
Pipo123

Na Younga to bolo čisté, tam Ramos zastavil loptu, to bolo dobre vidiet. Ta penalta na Cira mi pride zvlastna, De vrij vlastne nic nespravil, no vsade pisu o tom ze jasna penalta a este kritizujú rozhodcu ze nevylúčil De Vrija co uz vobec Nechapem

Reagovat
10

byla to dost soft penalta, ale nedá se říct, že by De Vrij nic nespravil, Ciro měl napřáhnuto a De Vrij mu tu nohu zezadu zablokoval, to jsem viděl až dneska - https://twitter.com/i/status/1229419232351457281

Reagovat
Pipo123

Tak Vies jak ja som názoru aby sa hra púšťala, mne to pride strasne prísne, ale celkovo vcera pískal Rocchi zle, strasne kúskoval hru, o mnoho viac sa mi pacil ten borec co piska Lazio - Juve kde to malo kurva tempo a hralo sa agresivne

Reagovat
10

ty si deformovanej, Fabbri za ten zápas dostal stopku a všechny noviny po zásluze psali o hororu

Reagovat
Pipo123

No to jeho pískanie nezapadalo do Calcia, totalne to pustil akokeby pískal niekde v BL ci PL. Mne na Calciu vadi to prehnane pískanie, aj vcera tam Leiva zoberie loptu ako prvu a on odpiska faul, ale to je Ok, viac mi vadi posudzovanie faulov vo vzduchu, troska ruky na chrbte hraca a piska sa to. No tu je chyba u mna, tuto sezonu casto Pozeram Championship a preto som zostal voci pískaniu v Serii A kriticky :D v tom Champu sa nepiska skoro nic :D

Reagovat
Jajinek

Normálně tam dobíhal, neudělal jediný pohyb k tomu, aby mu zabránil v kopu. Že se Ciro rozpřáhl a trefil při tom de Vrije mi nepřijde jako De Vrijův úmysl.

Reagovat
10

ano, dobíhal k němu a levou nohou mu zablokoval tu, kterou se snažil vystřelit, úmysl to asi nebyl, ale jako faul to v pohodě obstojí...ale jak říkám, je to dost soft penalta a kdyby se nepískla, tak to asi dneska nikdo moc neřeší

https://pbs.twimg.com/media/EQ_JYs1XUAAXCz0?format=jpg&name=large

Reagovat
Nuno čomes

Reagovat
10

na Younga to byl naprosto čistej zákrok, navíc on padal už tak minutu předtím

Reagovat
Reggie

Tak Young je starej simulant, nic novýho

Reagovat
Jajinek

Já si to prostě nemyslím, řešil jsem to včera s kamarádem, který dlouhá léta dělá sudího. Nejprve sice zasáhl míč, ale pak zasáhl i nohu a to je faul. Samozřejmě že je problém to, že nohu zasáhl až v momentě kdy byl Ashley v pádu.

Reagovat
10

To potom svědčí o kvalitě našich rozhodčích, protože v tom je zásadní rozdíl Young přepadl přes nohu Ramose, který byl v tom okamžiku technicky v držení míče. Pokud by mu Ramos vzal nohu současně i s míčem, tak je to penalta.

Při zastavování soupeře musí hráč nejprve zahrát míčem a teprve potom smí dojít k tělesnému kontaktu obou hráčů.Nejčastějším způsobem zastavení soupeře je odebrání míče soupeři skluzem. Při odebírání míče skluzem není pravidlo porušeno, jestliže bránící hráč nejprve zasáhne míč, a to ani v případě, jestliže soupeř následně upadne přes nohu, kterou předtím bránící hráč míčem zahrál. Zasáhne-li však hráč při odebírání míče skluzem nejprve soupeře a teprve potom míč, považuje se to za zakázaný způsob hry. Za zakázaný způsob hry se považuje rovněž to, jestliže hráč zasáhne míč i soupeře současně, nebo jestliže

hráč sice jednou nohou soupeři míč odebere, ale soupeře přitom zasáhne druhou nohou.

Reagovat
Jajinek

ok

Reagovat
Nuno čomes

Reagovat
Pipo123

Lazio: riflettori su Inzaghi, il Barcellona lo segue

To by bola sranda, Inzaghi v Barce a chcel by po hracoch nech hraju 3-5-2 a jak zákerne hovada :D

Reagovat
10

přitom je u vás vlastně jen proto, že Bielsa nepřiletěl do Říma a Simone měl jít trénovat do SB Salernitanu

Reagovat
Pipo123

No bohvie akoby to terat vyzeralo. Inzaghi ma kopec taktických chyb, ale zlepsuje sa, to jeho hecovanie hracov a to ako ma pevne kabínu pod kontrolou je skvele, v tom sa rovná borcom akými su Klopp, Conte ci Simeone.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele