Přiznávám, nejsem šťastný, šokoval Crespo

17.02.2008, 13:19
Aktuality
Inter Milán sice hraje impozantně a opaluje se na samém vrcholku tabulky italské nejvyšší soutěže, přesto ne všichni jsou v týmu spokojeni. Obzvláště pak argentinský útočník Hernán Crespo, který si postěžoval na nedostatek herní praxe. "Musím se přiznat, v Interu nejsem šťastný," řekl doslova.

"Byl jsem nesobecký sedm měsíců, snažil se skrýt smutek se současnou situací a na to jsem nebyl zvyklý," řekl bývalý útočník londýnské Chelsea.

"Neobviňuji své spoluhráče, to by ode mne nebylo fér. Tým a fanoušci dělají všechno pro to, abych se cítil dobře, ale není lehké pořád nosit masku a předstírat. Musím se přiznat, že nejsem šťastný," šokoval svým prohlášením veřejnost.

Za jeho slovy pravděpodobně stojí malé nasazování do základní sestavy. V sobotním ligovém utkání s Livornem totiž nastoupil teprve ke svému devátému startu v letošním ročníku Serie A. Navíc jen v šesti zápasech hrál od začátku a nikdy nestrávil na hřišti celých devadesát minut.

Ačkoli argentinský útočník v létě minulého roku laboroval se zraněním, tak to prý není hlavní důvod jeho časté absence. "Může být lehké přispěchat s nějakým výmyslem o zranění, ale trochu složitější je pravda. Zranil jsem se v červenci na turnaji Copa America, nyní se cítím v pohodě," přesvědčuje Crespo.

"Vzhledem k minulé sezóně, která se mi povedla, jsem neočekával, že budu tak málo hrát. Myslel jsem, že bych měl nastupovat častěji a být ještě větší součástí týmu. Útočník potřebuje důvěru a sebevědomí," naráží na svého trenéra Roberta Manciniho, který po utkání s Livornem udělal pravý opak.

Podle kouče Interu má Crespo problémy s fyzičkou. "Sám ví, že se potřebuje zlepšit. Byl na hřišti téměř celý zápas, a to je důležité. Poznáme ten pravý moment, až bude připraven," řekl na tiskovce Mancini. Crespo na jeho slova reagoval poněkud sarkasticky, protože svého nadřízeného nepochopil. Dokonce ironicky poděkoval za odehraných 85 minut. "To je můj rekord!" dodal naštvaně.

Autor: Pavel Janega / channel4.com

Komentáře (18)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Ono se neni čemu divit,že moc nehraje.Minulou sezonu se mu dařilo a většinu času hrál se Zlatanem v základu ale letos se rostřílel Cruz(který dřív spíš seděl a tato role mu podle jeho slov nevadila) a Crespo je teď přesně v situaci, v jaké byl dřív Cruz a je vidět, že to snáší hůř..Suazovi se také začalo dařit a na Crespovi je vidět, že nemá herní praxi, protože v zápasech kde hraje nijak neexceluje..Nedivil bych se, kdyby to po sezoně zabalil.Ale nevim jak to s ním je, jestli je u nás na hostování z Chelsea nebo už přestoupil..Vím že mu po sezoně smlouva v Chelsea končí..

Reagovat
Antijuve

V Interu je Crespo na hostování a když mu skončí, tak mu zároveň končí smlouva v Chelsky.Jinak je Crespo v momentální formě poslední útočník a s tím se prostě musí smířit.

Reagovat
smazaný uživatel

kupi ho ac

Reagovat
smazaný uživatel

kdyby se vratil do Chelsea tak by udelal nejlip !

Reagovat
smazaný uživatel

to určitě..

Reagovat
smazaný uživatel

Do Chelsea opravdu ne..Možné řešení této situace třeba bude návrat do Argentiny..

Reagovat
Devil

To je fakt , Chelsea by aspon 2 utocniky jeste potrebovala ! Ma jich jen 5 !

Reagovat
smazaný uživatel

.som za utok Ibrahimovic ,a Crespo aby sa striedal s Cruzom.ale Crespovi dat ovela viac sanci nech sa do toho dostane,je to dolezity hrac pre Inter.Manciniho to nevie asi pochopit ,a okrem toho ho neznasam,nech uz ide prec odtial.chce to renomovaneho odbornika.

Reagovat
smazaný uživatel

A kohopak podle tebe?

Reagovat
smazaný uživatel

Crespo pořád patří mezi top útočníky, v Interu ho podle mě ještě víc kurvěji, tak právě pro to:Vrať se k nám do Chelsea

Reagovat
smazaný uživatel

V Interu ho "kurvěji" a v Chelsea byl samozřejmě nepostradatelný...

Reagovat
smazaný uživatel

nebylo by špatné ho vidět znovu v ac, když u nás hrál tak hrál skvěle, navíc i roky už na to má

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Srespo at chcete nebo ne je to koncovi hrac..v lete zapracuje na fyzičce a bude zas tím kanonýrem..je tu alternativa jít do Říma, AS,i Lazio o nej bezmezne touží, jde jen o to zda poslechne hlas srdce a vratis se k modrobílým ,nebo pujde hrat do momentalne ambicioznejšiho AS-jenze Lotito slibil posily tak to by se videlo.. rad bych ho v Laziu uvital..

Reagovat
smazaný uživatel

jo do kazia by jit mohl

Reagovat
smazaný uživatel

pod do chelsea misto pizara

Reagovat
smazaný uživatel

takovej je dnešní fotbal -nejsou góly tak sedíš šéfe ... koukněte na ševu ... Na jméno se prostě dneska hrát nedá

Reagovat
smazaný uživatel

Dvojka k Ruudovi?

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele