Priske: První poločas byl trapný, fanouškům se musím omluvit

23.10.2022, 23:34
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (230)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Jediná omluva bude demise Rosického a konec několika hráčů v zimní pauze.

Reagovat
Mönchengladbach

Souhlas. Je neuvěřitelné, že v základu Sparty jsou hráči jako Kovář, Weisner, Vitík, Pavelka.

Reagovat
Uwe háže buly

Vitík posral jeden zápas, naopak by potřeboval podržet, než vracet do základu Zelenýho.

Reagovat
shitcool

Reagovat
Selänne

Reagovat
Nuno čomes

Zajímavé je, že Zelený jezdí v klidu na repre i když ve Spartě je hráč na hraně základu/lavičky

Reagovat
Salfovic

Tak Šilhavému vždycky trvá tak půl roku, než si takových věcí všimne.

Reagovat
Selänne

Šilhavý nemá moc na výběr, že jo. Do srazu hrál normálně v základu.

Reagovat
andrew96

Reagovat
Realita

Měl by si konečně už nechat spravit ty oči. Bejt celej život šilhavý musí být strašný a pak to tak nemá vypadat!

Reagovat
smazaný uživatel

Naštěstí má Chytrého asistenta, tím se všechny jeho handicapy mažou.

Reagovat
kilobyte

Na stoperu dělá víc chyb než Vitík, na beku je lepší Hojer.

Reagovat
Nuno čomes

To mi je celkem jedno, ale proč je potom v repre

Reagovat
kilobyte

Protože Šilhavý.

Reagovat
Bakary3

Vždyť tam byl zaslouženě, a hrál spíš v záloze, kde zahrál dobře.

Teď sedí, tak tam třeba nebude. Ale posledně to bylo v pohodě.

Reagovat
PH8

Prostě nemáme stopery no, to je dlouhodobý problém. A pokud tam Šilhavej chtěl hrát Zimu, tak k němu těžko může hrát Vitíka...

Reagovat
Beči

Vitíka bych z toho vynechal, jinak souhlas.

Reagovat
messi80

Kovar ? Veď sa tu nadávalo na holeca a mal som pocit že po tých pár kolách sú spartania spokojný s kovarom. z holca som bol sklamaný aj ja ,nemyslím si že to je zlý brankár ,ale tých chýb bolo vela

Reagovat
Uwe háže buly

Není špatnej, ale že by to měl být brankář pro tým s nějakými ambicemi, to ne.

Reagovat
Front hell

Tak tím pádem se do Sparty výborně hodí

Reagovat
bartes

tohle je právě ta sparťanská "koncepce". Nejlepšího Nítu posadili na tribunu, loni chytal celou sezónu Heča a letos začal Holec. Holec jim nerozchytaný podělal poháry, ale když už to vypadalo, že by to mohl být alespoň průměrný gólman ligy, tak přivedou mlaďocha Kováře a ze dne na den Holce posadí. A teď se ukazuje, že ani Kovář ze slavného United není nic extra a můžou to točit znova. A takhle je to tam furt dokola. Stejná písnička se dá říct s Hanckem. Konečně si obrana začala sedat, tak střelíme lídra obrany do ciziny a celé to rozesereme. Prostě jakákoliv koncepce a vize je nula.

Reagovat
Salfovic

Holec odchytal dobře tři zápasy, kdy Spartu vyloženě podržel a oni po jediném tréninku nasadili Kováře, který většinu loňské sezony strávil sezením na lavičce ve třetí lize

Reagovat
KnoxXx

Reagovat
PH8

Jako já jsem za Kováře rád, že pravidelně chytá v týmu z horní části tabulky a získá hodně zkušeností. Ale Sparta by hlavně měla přivést golmana co tam bude hrát dýl než 1 sezonu. Reálně už to letos na boj o titul moc nevypadá, tak by asi nebylo špatné ve zbytku sezony dát čas týmu aby se trochu sehrál, což je imho zrovna v té trojici golman-stopeři dost klíčové.

Reagovat
Salfovic

Proboha jakej titul Loni měla Sparta výraznou ztrátu a přes léto přišla o nejlepší dva hráče. Už na začátku sezony mohl o titulu uvažovat jen blázen, natož teď.

Reagovat
PH8

Tohle sis z toho vzal? Říkám, že titul reálný není, tak by se měli soustředit na důležité věci, které jim pomohou do příštích let. Zatím mi to přijde, že to co fanoušci chtějí je, aby se teda nějak doplácala sezona a příští rok se přivedlo zase dalších 8 lepších hráčů.

Reagovat
PH8

A jinak jasný, odešel jim Hložek s Hanckem. Ale přišel Kuchta, který byl v repre před Hložkem, Zelený, reprezentant (byť je horší než Hancko), Sadílek, reprezentant, Jankto, reprezentant a Mejdr, který podle mě není horší než Wiesner, ale minimálně by byl dobrý do rotace. Takže neměli mít slabší tým než loni.

Reagovat
John Obi Mikel

A ještě Sorensen přišel, Daněk taky není horší než Dočkal a vrátil se jim Fortelný, který hrál v Teplicích taky dobře, a Kováře před derby taky v tisku chválili.

Reagovat
PH8

Teď nevím jestli mě trolíš

Reagovat
John Obi Mikel

Ne, píšu samá fakta.

Reagovat
smetos

Vitik, Kovar podrzet, zbytek souhlas. Zajimava paralela byla na pravem kraji, kdy sparta zvolila postavit za sebe dva prave beky kdy ani jeden zaloznika nehrava. Naopak slavia ta zvolila hrace, kteri maji oba zk jak s bekem tak se zalohou a rozdil byl obrovsky. Taky sme videli stahnuti Weisnera v 38. minute

Reagovat
frank

Reagovat
Y.N.W.A

Vítík a Kovář maj potenciál. Byla by naopak blbost odstřelit je po nepovedeným zápase... to bylo o celkovým nasazení týmu, o tom, že tam není žádnej lídr... souhlas u Wiesnera, ten na základ v top týmu nemá, souhlas u Pavelky, ten už na základ v top týmu nemá... nevím co ten Karabec, bojím se, že už má vrchol za sebou, ten tam prostě nedodá nic navíc

Reagovat
Nuno čomes

Tak Vitík zase tak špatně nehrál ne? Co se týče Kováře, tak ohledně gólmanů jsou mimo. Místo aby udělali jedničku z Vorla, dvojka a trojka Holec + Heča (nebo naopak) a vyřešeno (Nitu tedy ukončit, když se na něj vykašlali). No a oni k tomu dotáhnout Kováře na 2 roky hostování bez opce

Reagovat
Realita

Vyřešeno, že Heča bude trojkou? myslím, že to by Heču asi nepotěšilo. Anebo vlastně možná beru zpět, on je trojkou (čtyřkou) i nyní a pořád tam je, tak je možná neambiciozní a třeba mu to vyhovuje..

Reagovat
Nuno čomes

No právě že ji dělá teď tak či tak..

Reagovat
Spalovač šancí

Jenže koho místo těch hráčů? A pokud se podaří sehnat kvalitní náhradu, jak dlouho budete mít trpělivost, než začnou něco hrát?

Reagovat
bartes

je to tam pořád dokola. Tahají tam posledních x let průměrné hráče, vyhlašuji útok na titul a pak to takto dopadá. Můžou být rádi, že Slávia taky není v úplně pohodě, jinak by byla odskočená jako Plzeň. A to ještě pár zápasů uhráli úplnou haluzí.

Reagovat
r.mrazik

to je prece fuk...hlavne nekoho vyhodit a vzit nekoho dalsiho,na ktereho by se mohlo dal navadat...

nedat nikomu cas k praci a chtit vysledky hned...takovy klasicky spartansky fanousek,ktery zije v minulosti

Reagovat
Selänne

Tobě snad přijde, že Tomáš to dělá dobře? Tři roky u kormidla. Výsledek je tým, který nedokáže přehrát průměr z Norska a s nejhorší Slavií za poslední roky dostane čtyřku za poločas. Tohle jde pouze za ním. Neexistující skauting, každou sezonu nová filozofie klubu, ve většině případů špatný přestupy. On sám neví, co dělá.

Většina z nás žije v přítomnosti.

Reagovat
r.mrazik

tak cinany jsme loni porazili...kolikrat? trikrat behem sezony?

mne je to sumak...prijde nekdo jiny,nez si to sedne,tak se bude hrat nic moc a do pul roku zas ti sami nekoho budou vyhazovat...

Reagovat
Selänne

Reagovat
Salfovic

No jo, ale to vás trénoval Vrba, kterého jste si nevážili.

Reagovat
r.mrazik

u nas si nevazi dluhodobe nikoho...

jen par gum velebi Repku

Reagovat
verv

Reagovat
JeséRodriguez

Reagovat
kilobyte

Na druhou stranu přišel do klubu, kde bylo spoustu přeplacených hvězd, kterých se musel zbavovat a chyběla kvalitní kostra týmu a zkušení hráči.

Reagovat
Selänne

Ale odpad si tam tahá sám - znovu podepsání Zahustela, Vindheim (který dokáže zahrát pouze v jednom možném systému - navíc dost průměrně), Kozák, Pavelka po zranění kolena, Krejčí starší, Minčev, Hanousek, Radakovič, Souček, Polidar, Trávník atd. A to jsem jich dost pozapomněl. Přichází průměrní hráči ligy, kteří nevynikají ani ve svých klubech. Najdou se i výjimky - Krejčí nebo Hancko, ale je to málo.

Nejvtipnější je jeho řešení nekvality na pravém beku. Prvně to chtěl zkusit se Zahustelem, pak koupil Vindheima, pak to zkusil lepit záložníkem Wiesnerem a zakončil to Mejdrem, který odehrál většinu kariéry ve druhý lize.

Reagovat
mistr129

Reagovat
smazaný uživatel

Rosický měl čas na práci 4 roky, přijde ti to málo? Zvlášť když mezitím protočil 5 trenérů?

Reagovat
r.mrazik

opakovat se nebudu...klidne zas muzou nastoupit mozci z kotle a nekoho zacit vyhazovat

za pul roku se to bude opet opakovat,ale tak kdyz to nekoho bavi...

Reagovat
smazaný uživatel

Protože tu píšeš něco o půl roku, když se jedná o 4 roky zmaru. Nikdo taky třeba nevyhazuje Priskeho, protože on čas potřebuje. Rosický ho ale měl dost a výsledek vidíme všichni.

Reagovat
Spalovač šancí

Že musí jít Rosický je bez debat.

Priske by ale měl jít taky. Jednak ho přivedl Rosa a podle mě ani nijak moc nevyniká (ale může to být kádrem a jeho totální nevyvážeností).

Reagovat
smazaný uživatel

Já si třeba myslím, že Priske je kvalitní trenér. Ale ten kádr absolutně nesplňuje nároky na to, jakým stylem chce hrát.

Reagovat
Salfovic

Proč? Co pozitivního ve Spartě udělal?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak za mě ten styl fotbalu co chce hrát a se kterým měl úspěch v předchozích angažmá, má budoucnost. Ale potřebuje na to vhodné hráče.

Reagovat
Spalovač šancí

Jenže to chce zásadní obměnu (a investice). A co bude dělat, když bude mít půlku klíčových hráčů zraněných? Tým s ambicemi sparty by měl mít trenéra, který umí více herních systémů, resp. je umí přizpůsobovat.

Reagovat
smazaný uživatel

Jenže to je ten rozdíl. Slavia má snad 10 hráčů mimo, přesto nás v derby jasně přejede ve všech ohledech. Naši náhradníci mají problém za béčko ve druhé lize porazit Líšeň. Náš současný kádr až na vyjímky absolutně nezvládá rychlý přechod do útoku, presink a nemá individuální techniku na to v souboji 1 na 1 obejít protihráče. A to je styl, na kterém si Priske zakládá. Samozřejmě vždycky musí být plán B. Ale nedá se změnit úplně všechno.

Reagovat
Spalovač šancí

Tak reálně: Zkus poskládat základní 11 dle svých představ (řekněme 6-7 hráčů z ligy mimo Slavii a Plzeň + zbytek cizinci - nemusíš uvádět jmenovitě, jen ty posty, které nejsou v lize dostupné) + 5 hráčů na lavičku.

PS: Podle mě je přestavba téměř vyloučená, protože z aktuálního kádru dávají smysl do základu jen Krejčí a Kuchta a na střídačku Čvančara a Pešek (a možná zdravý Pešek)

Reagovat
Pablos

Doufám, že se dožije zimní přestávky a dají mu hlavně volnou ruku si to trochu upravit dle sebe. I když jak znám Spartu, tak dají a dvě kola po přestávce ho vyhodí

Reagovat
r.mrazik

a tak jasny...a predtim to byl Kotalik...a pak Scasny...

a z treneru Hrebik, Hapal, Scasny, Vrba, Jilek...

a kdyz prijde novy sportovni reditel,tak zacne tahat jine hrace a Priske se zase zblazni a zase se bude rvat,at vypadne...

hele...jak rikam,je mi to sumak,protoze za pul roku si fanousci vzdycky neco najdou,na co rvat...

ten dany setup nedostane nikdy ani dva roky

Reagovat
verv

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
PH8

Vy máte za poslední 2 přestupáky kompletně nový tým (+ teda pavelka o jednu sezonu dřív) a už byste jich zase půlku vyhazovali...

Reagovat
smazaný uživatel

Na co ti je kompletně nový tým, když sem chodí posily jako Mejdr nebo zůstává odpad jako Pavelka či Wiesner?

Reagovat
smazaný uživatel

Mejdr je konečně pravý bek na pravém beku, což už samo o sobě je slušný upgrade.

Pavelka je snad nejvíc na míči ze všech a nemůže za to, že "tvořivá" část zálohy nehraje, takže pak udělá to nejlepší co umí, ale vůbec dělat nemá, protože to už vlastně neumí a ani umět nemusí.

Že si lze na každém postu představit někoho lepšího je jasný. Ale to i v mnohem lepších klubech.

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
PH8

Zrovna Mejdra bych být sparta bral všema deseti. Chápu, že se třeba nehodí do každého stylu hry a má limity, ale pro budování týmu je to prostě kluk co si pravého beka odjezdí po prdeli a dokáže strhnout i ostatní.

Reagovat
srbic13

taky obecne moc nechapu, protoze verim, ze to v nich je, jenom to z nich nikdo neumi dostat

Reagovat
dondinho

Trapně teď vypadají ty řečičky před zápasem - asi to zapomněl říct i hráčům;

"V posledních ligových utkáních jsme soupeře pouštěli do příliš mnoha šancí. Takže je potřeba být opravdu konzistentní v obranné formaci. Hráči musí být disciplinovaní a organizovaní, když nebudou mít míč," upozornil bývalý kouč Midtjyllandu nebo Antverp.

"Také chceme mít v derby stejnou ofenzivní kvalitu jako v posledních zápasech, kdy jsme dávali pěkné góly a vytvářeli si velké šance. Musíme odehrát výborný zápas, ne pouze 30 nebo 45 minut, ale celých 90 minut v plné koncentraci," přidal Priske.

Reagovat
smazaný uživatel

favoritem derby je sparta

Reagovat
alegre

Reagovat
alegre

Reagovat
alegre

Reagovat
alegre

Priske je jen dalsi Rosickyho omyl!

Reagovat
alegre

A ja taky! 3x klik a nic!

Reagovat
Whitemedia

V Hondurasu špatné připojení?

Reagovat
alegre

Ani ne tak spatne pripojeni jako nejakych 12 pivecek SALVA VIDA! Ale na moji obranu, jsou to tretinky!

Reagovat
alegre

A 4x jsem si zarval GOOOOOOOOL

Reagovat
oli9

Chtěl bych vidět jak by to vypadalo kdyby Sparta nebyla ve formě

Reagovat
smazaný uživatel

Však se dočkáš už za týden.

Reagovat
ratusek

No jo, pan trenér Vrba vám nebyl dost dobrý

Reagovat
SuperBanikovec

Reagovat
Y.N.W.A

no vám taky ne

Reagovat
Bakary3

Nejvtipnější je, že Slavia Spartě narezala a přitom si nemusela nic moc vytvořit.

Jednak jsou hráči Sparty vzadu neschopný, další věc je jejich "přechod" do útoku.

Vitik takovou nějakou snahu má (ikdyz teda, ten asi hraje základ na úkor Zelenyho, protože je mladej odchovanec), ale to se jako stoperi hokej při pouhým stínování útočníků potáhnout balón snad i jen 5 metrů? Zmůžou se jen na nahrávku dalším bekum nebo gólmanovi?

A pak záložníci, to je kapitola, to se jako ligového záložník, stredak, kde hrávají ti nejnadanější hráči, boji dostat míč čelem ke svý bráně, nedej bože se s ním otočit?

Jediný řešení je sklepnuti do trojúhelnícku druhými stoperovi? Tyvole, to tam můžu být já.

Pavelka i Sadílek jsou totální prumeraci, ne, fakt nevím, na základě teď naposled sadilka koupili. Mejdr třeba to samý.

Jako tenhle skauting "hale, ten má ve sportu dobrý známkování, koukneme na něj... Jo, do míče kopnout umí", to mě baví teda

Slavia to zvládla úplně v pohodě, překvapil Jurečka, stoperi celkem bez chyby, v záloze dobrý oscar... No, asi nemá cenu jmenovat, protože si všichni odvedli svoje.

A co se týče rozhodčího, řeči že nastavil metr a zvládnul to, to je pro mě nesmysl.

Tam třeba masopust měl mít jednoznačnou žlutou, kdy to rozhodčí vidí a z nějakýho důvodu se rozhodně ji neudělit. Ousou ty samé oběma nohama napřed.

Kdyby nebyl jasnej stav, úplně klidně se to zvrhlo a ti samí by mu nadávali, že nenastavil správně metr.

Kurva metr pořád, buď za zákrok karta byt má, nebo nemá, nevím, co se pořád řeší.

Reagovat
$dolar$

ta cast o Sadilkovi.

Rikam to uz od lonska, na tom hraci neni vubec nic zajimaveho. Ale vubec nic. Nevynika v nicem.

Reagovat
Bakary3

Zajímavýho je na něm to, že se jmenuje Sadílek

Tím to asi konci

Reagovat
Freedo

Za mě je i druhej Sadílek přeceňovanej.

Reagovat
Bakary3

Tak u něj si to nemyslím výbornej hráč

Reagovat
doshcz

Reagovat
Spalovač šancí

Sadílek je dobrý na tu "spojovací" práci mezi obranou a útokem a na přečíslování z druhé vlny, resp. zalepování děr při soupeřově brejcích. Má to ale důležitý předpoklad, okolo musí mít fotbalisty ...

Reagovat
Neri04

Sice se to cetlo hrozne, mas tam dost (asi) autocorrectu, ale souhlas.

Chvaleni Zelinky jsem totalne nepochopil, odpiskal to silene...

Reagovat
Bakary3

Jo, autocorrect zlobi

Reagovat
ACSeRw!n

jdi si jeste lehnout

Reagovat
Bakary3

Nepotřebuju, mně se spalo dobře

Reagovat
Csaplárova past

Kretinsky ma asi doma ve sklepe tiskarnu na prachy. Nebo nevim, jak do tohoto muze furt sypat prachy a zhodnoceni investice velky kulovy.

Tohle potrebuje kompletni reorganizaci a restrukturalizaci. Vsechny do jednoho vyhazet, "obetovat" sezonu ... no, obetovat. Ono je asi jedno jestli skoncis ctvrty nebo sedmy.

U Sparty mam pocit, ze se vymeni trener, ale stare pomery zustavaji. Takova anarchie tam a ono je vlastne uplne jedno, kdo sedi na lavicce. Tenhle pristup uz je tam zautomatizovany a zakoreneny v DNA klubu - za vsechno muze trener. Nepovedou se 4 zapasy, tak se na to na hristi radsi vyserem a at to schyta trener nez my ...

Reagovat
Y.N.W.A

to je právě ten problém, že mu je tato investice u řítě, respektive Sparta jako klub pro něho není žádná investice, jen pozemky a nemovitosti... kdyby si toho hleděl, vypadalo by to jinak, roky tam platil neschopný lidi, no teď to není o moc lepší...

Reagovat
Salfovic

Tak on si toho hleděl, jen to vůbec neuměl. Až od chvíle, co si koupil novou fotbalovou hračku, má Spartu u prdele.

Reagovat
Aldeano

Reagovat
Selänne

On nemá Spartu jako investici. Spartu má jako svoje zlatý pozlátko. Sparta mu otevřela spousty dveří na západě. Kolikrát se dostane na tribunu během sezony? Párkrát asi jo, ale tím to končí. Blbý je, že on si fakt myslí, že fotbalu rozumí. Neustále si k sobě bere své kamarády, kteří ho v tomhle přesvědčení ještě podporují, jen aby se tam udrželi svoje teplý místečko. Za 18 let si k sobě vždycky bral pouze lidi, který on sám zná a jsou mu blízký, bez ohledu na jejich kvalifikaci. Proto nám sportovního/generálního ředitele dělali odvolaní trenéři, sportovní komentátoři na Nově, členové zákulisí superstar, bývalí hráči a v neposlední řadě lidi, kteří ve fotbale nikdy ani nepracovali Supr Čupr. Pod Křetinským to jiný nebude. To musí vidět snad všichni.

Reagovat
Blasphemer

Bejt Křetínským, tak vložím veškeré svoje úsilí do toho, abych přivedl Nezmara, tj. asi nejlepšího momentálně volného, a hlavně vyzkoušeného sportovního ředitele. A dal mu absolutně volnou ruku.

Samozřejmě nevím jak na tom je. Jestli teď není spokojený mimo fotbal a stál by vůbec o návrat, ale na jeho místě bych ho fakt alespoň zkusil.

A jestli by nevyšlo ani tohle, tak už nevím.

Reagovat
Selänne

To se nestane. Dan si rád hraje na morálního člověka.

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
Csaplárova past

To je právě to, co si neumím dost dobře představit. Jako majitel historicky nejlepšího českého klubu by měl mít zájem o to, aby ten klub hrál evropské poháry a budou tak značku svoji i klubu. Jakou má prestiž se současnou Spartou si představit neumím, ale asi velkou, když se věci nemění.

Reagovat
Selänne

On ten zájem má, proto do klubu pořád sype svoje peníze. Akorát fotbalu nerozumí, tam je ten největší problém. A nikdy se neobklopí lidmi s eruditou, který osobně nezná. Prostě Sparťanský kolečko, který vždycky skončí stejně. Stejně blbě.

Reagovat
Y.N.W.A

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
Aldeano

Reagovat
Blasphemer

Tak ještě že ten druhý poločas, kdy ani nevystřelili, natož ještě na bránu, byl lepší.

Reagovat
Spalovač šancí

A tak do tabulky druhých poločasů si bod z venku připsali, to se nedá rozporovat

Reagovat
Martin9719

O to horší je to teď pro nás pokud s nima ztratíme body. Popravdě se ale víc bojím zápasu se Zlínem kde nám vypadne stěžejní muž zálohy Mosquera.

Reagovat
ratusek

Zlín musíte přejet i s tou sestavou v Hlučíně

Reagovat
delfin

A tedkom Slovacko a Plzen.

Reagovat
shitcool

Seděl jsem hned vedle sparťanskýho kotle a první poločas byl boží

Reagovat
Salfovic

Tak se rozepiš, tohle nám moc neřekne.

Reagovat
Bex5

Reagovat
Pablos

Ta Sparťanská výstavba hry byla boží ...to neměli ani ty Domažlice něco tak mizerného Pavelka to je výsměch všem hráčům v béčku snad

Reagovat
10adam

Výstavba hry, na toto slovní spojení už mám alergii... Skoro jak na označování pozic hráče jako Šestka, Osmička atd. By mě zajímalo kdo s tím příšel první, ale teď to používá každý debil (neber to osobně, nemyslím to na tebe), který si chce hrát na odborníka

Reagovat
Pablos

Mně to příjde jako normální výraz... mně spíš sere tahání anglických výrazů.

Reagovat
10adam

No ty anglické výrazy, to je kapitola sama pro sebe, na to je velký expert Vacíno ... Jo a zapomněl jsem dodat, že souhlasím s názorem na Pavelku

Reagovat
Bakary3

Mně teda to slovní spojení výstavba hry dává smysl.

Serou mě teplousoviny jako "skvěle anticipoval", když pro to slovo máme...

Nebo hraj nahoru - vždy stačilo dopředu a dozadu, nevím, co je tohle za blbost.

Reagovat
10adam

Skvěle anticipoval, to je interesantní

Ono to smysl dává, jen se to na můj vkus používá až moc, proto mě to sere

Reagovat
Pablos

Anticipoval používají poláci... nevím, proč se to sem začalo tahat.

Reagovat
Bakary3

Pablito Karoch myslím

Reagovat
Pablos

Aha a to jsem ho tu bránil ...tak to mě zklamal kluk jedna kostarická

Reagovat
ratusek

Anticipoval používal Pepík Němců

Reagovat
Bakary3

Hm, já si nebyl jistej, asi máš pravdu

Reagovat
Pablos

omluv se Karochovi

Reagovat
Bakary3

Za těch píčovin, co natrepal, nikdy

Reagovat
Firkraag

Nejdůležitější je načasovat timing. To je úplně největší píčovina.

Reagovat
Bakary3

Reagovat
smazaný uživatel

Nejhorší je Brabec a jeho "jedna na jedna". Asi moc čumí na ženský fotbal nebo lesbické porno.

Reagovat
Salfovic

Tak to je ale dost zásadní rozdíl. Pokud čumí na to druhé, tak je to naprosto v pořádku. Pokud na to první, tak je to pěknej úchyl.

Reagovat
10adam

Snad si to nepřečte Monty

Reagovat
monty25

Už se stalo... Salfovic je zmrd.

Reagovat
Pablos

Reagovat
10adam

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
Pablos

Nebo když někdo používá archaismy v české lize... jako třeba narážečka.. páč tu už tady dlooooouho nikdo neviděl

Reagovat
Bakary3

A nedejboze českou uličku !

Reagovat
Bakary3

Nebo... Jak se to říká... ulička? Pěšinka? Kdo už z nás ví...

Reagovat
Pablos

no to už vůbec nevím co je

Reagovat
kilobyte

Reagovat
fabec1222

Troske

Reagovat
dylan

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Edgar Davids

Reagovat
Miguel19

Tak hlavně že jdou správným směrem

Reagovat
GrimeBaller98

Mr PRICKSKE Masterclass again. Tabletovy kral, kde hraje maximalne angry birds

Reagovat
Salfovic

Takže nejvyšší prohra Sparty v derby za posledních 80 let, to má pěkný zápis.

Reagovat
smazaný uživatel

Bylo kolečko po zápase?

Reagovat
milan78

brněnský majitel mr Kabela vyhověl brněnským fandům, když skandovali/skandují: Zrušte spartu !!!!!!

Reagovat
michalbarca

Spartě chybí zapojení srdcařů do struktur klubu, kteří ten klub milují. Řepka, Novotný, Blažek atd.

A samozřejmě kompetentní vedení

Reagovat
Bakary3

Přesně, nebo Rosický, Sivok...

Reagovat
r.mrazik

tak to by teprve byla show,zapojit do vedeni kluby tyhle mozky

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
smazaný uživatel

Řepka by toho sekuriťáka asi zvládl, ale nevím jak by to prospělo výsledkově... Bláža se motá kolem futsalu, ten zas až tak tupej není a mohl by klidně dělat skladníka ve fanshopu. Jirka Novotný by leštil pohár a výlohu a Lumír Mistr by mohl hlídat na bráně u závory.

Reagovat
Puskas

Ale Mistr by u toho musel sedět, s těmi kleny by to neustál.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to by ho mohl vzít Řepka na "koňa".

Reagovat
Salfovic

Nebo na Kóňu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Aldeano

Reagovat
r.mrazik

oni fakt na vic nemaji....pokazdy jsem extremne pobaveny,jak by je tam fanousci tahali zpatky,kdyz nekteri z nich byli radi,ze si zavazali tkanicky u bot

Reagovat
$dolar$

Treba ti jednou dojde, ze ve fotbale jsou jednodusi lide a evidentne na ne moc neplati, nejaka velka veda na lavicce a v zakulisi. Porad to zkousite s tema inteligentama, na opravdovy spartansky ikony serete a vysledky jsou nikde.

My v Plzni ty nase zabudovavame a svete div se - funguje to. Ve Slavii taky mimochodem. Napriklad Bilek, Vlcek apod.

Reagovat
r.mrazik

cekat neco od dua Repka a Novotny muze jen naprosty trouba

jinak...Rosicky, Sivok,Zitka, Baranek, Loucka

Reagovat
$dolar$

Muzes cekat spartanstvi, srdce, emoce, nadseni, bojovnost.. Vsechno to, co ted Sparte chybi a proc je tak marna.

Reagovat
r.mrazik

jojo,protoze s nima na lavici by to na hristi vypadlo jinak...achjo

Reagovat
$dolar$

Tak to si piš, že vypadalo. Řepka by ty líný srace sežral, kdyby mu předvedli to co včera.

Reagovat
r.mrazik

no,a nebo by jim ukradl pokladnu...ser na to

Reagovat
Front hell

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
r.mrazik

Hornak, Bicik, Straceny pak u B tymu

Reagovat
$dolar$

Vsechno jsou to hraci, co je sotva slysis, kdyz mluvi. Az na Sivoka. Totalni prizdisraci.

Kde je Siegl, Novotny, Repka, Blazek..

Reagovat
r.mrazik

tak znova...ve sparte nejsou,protoze s nima nikdo nechce pracovat,jak jsou hloupi

jen blazek se mota kolem futsalu

jestli chces ale na lavici pokemona,tak by dobry byli

Reagovat
$dolar$

Nejlíp Sparta hrála pod Strakou a to nebyl žádná myslivna. Čím to asi bude.

Reagovat
20DollarsInMyPocket

No, poslední titul udělali s Lavičkou. Ten mezi ty Řepky a Blažky úplně nezapadá.

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
ratusek

zrovna Siegl s Frýdkem, kteří si do Sparty milerádi kdykoliv kopnou, mají zachránit Spartu

Reagovat
r.mrazik

ze ja vubec odpovidam...vymlouvat nejakou kravinu se kterou prijde...

Repka,co ukradl pokladnu a v budejkach schvalne udelal penaltu,aby sparta nemela titul,tak bude zachranovat spartu...

Reagovat
Posledni Kovboj

Sigi s Repkou, ano. To je presne to co nam chybi. Tys na to kapnul.

Reagovat
smazaný uživatel

Chybi vam Zdenda Scasny.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
r.mrazik

s nim bylo ted Odbrzdeno...mozna by si ho mohli nejaky vyhazovaci poslechnout

Reagovat
monty25

Novotný trénuje béčko Viktorky Žižkov.

https://www.fkvz.cz/staff/MUB

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
r.mrazik

ale jinak diky za radu...v zakulisi budeme ty rozhodci muset lepe osefovat...preci jen Plzen to ma casu Berbra dost pojisteny

Reagovat
JeséRodriguez

Reagovat
michalbarca

Reagovat
Puskas

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Spalovač šancí

Jeden takový srdcař-rapl asi jo, ale více opravdu ne.

Reagovat
lampas

+ Roman Bednář, Lukáš Hartig, Tomáš Skuhravý a Lukáš Zelenka. Víc hlav, víc ví, to pak nemůže dopadnout špatně.

Reagovat
LeonardoUžoa

To by pak mohli sedět a diskutovat u kulatého stolu, jak v Kamelotu.

Reagovat
smazaný uživatel

Tihle spis v kamenolomu.

Reagovat
$dolar$

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
kilobyte

Novotný už tam nedělá pozorovatele?

Reagovat
Kaspar

Nejvic me vcera zarazilo, jak hral Kuchta zase bez zajmu, pritom minuly zapasy to byl zase on.

Reagovat
Bakary3

Posral se z toho

Reagovat
smazaný uživatel

Posral se z toho, ze doma nedrtili nejaky mrdky.

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Ono se hraje blbe, kdyz je za nim dvacet, tricet metru dira. Vsak tam nebyl snad ani balon, kdy by ho dostal normalne do nohy.

Reagovat
doshcz

Reagovat
Pablos

Reagovat
Spalovač šancí

Holt kvalitnější soupeř, kdy vygumoval mezihru sparty a odříznul ho úplně ze hry. V zásadě by udělal líp, kdyby vystoupil o zastávku dál na plavečáku a na výkonu sparty by ten chybějící hráč poznat ani nebyl.

Reagovat
hornito

mezihra sparty

Reagovat
papanegra

Tak Kuchta hral v podstatě bez středu zálohy a křídel, ti byli oříznutí.. ona ano ta obrana vlastně nehrála nic..

Reagovat
smazaný uživatel

Byl to zase on, protoze nebyl zbytek tymu posranej a veril si na Brno.

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
smazaný uživatel

Neomlouvej se, děláš to dobře!

Reagovat
LeonardoUžoa

Zkuste přivést Gerrarda.

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Realita

Chápe někdo, proč tehdy Slavia pozvala mejdra do VIPky? Oni fakt uvažovali, že ho koupěj?

Reagovat
delfin

Asi jj, ale pak vzali mladsiho Douderu a udelali dobre.

Reagovat
Salfovic

Pozvali si ho spolu s Vlkanovou, aby jim řekli, že o ně nemají zájem. Slavie je holt klub na úrovni.

Reagovat
Pablos

Měl to jako brigošku, nosil Tvrdíkový čínský čaj... obvyklý číšník zrovna nemohl... trénoval na hřišti.

Reagovat
Bakary3

A ještě nevyučený

Reagovat
inferno08

Chtěli vyvinout tlak na Spartu, která po Mejdrovi okamžitě skočila a tím pádem skočila i na špek Slavii. Stejné to bylo i s Kuchtou.

Reagovat
Bakary3

Kdyby to byla pravda, u Mejdra by to i vtipný bylo

U Kuchty jednoznačně ne dle toho, jak byl Tvrdík nasranej.

A s Vlkanovou to vyloženě prokaucovali.

Reagovat
Martin9719

Bílek ho zařadil mezi top 30 svých hráčů Fortuna ligy a mám pocit že Trpišovský taky.

Reagovat
John Obi Mikel

Mejdr není vyloženě špatný, ale je spíš defenzivní obránce než ofenzivní. Ono celkově těch pravých beků moc na trhu není. On ani Douděra není úplně špice, ale je to snaživý sympaťák a je mladší.

Já jsem třeba chtěl Holíka z Jablonce, nevim, jak se mu daří v Plzni.

Reagovat
Firkraag

Ale zase třeba centry má dobrý, to Wiesner neumí vůbec nic. Mejdr je takovej normální hráč, tahoun z něj nebude, ale ztratit by se ani ve Spartě nemusel.

Reagovat
Firkraag

Holíkovi se nedaří. Nehraje a když jo, je dost děsnej.

Reagovat
smazaný uživatel

Vlkanova ještě nikdy neřídil ve velkým městě a nechtěl jet autobusem.

Reagovat
Ted Clubber Lang

Reagovat
smazaný uživatel

Jdeme po správné cestě, akorát zatím ne správným směrem.

Reagovat
kilobyte

Místo nových hráčů bych přivedl psychologa. Většina hráčů, co byla na hřišti už Slavii někdy porazila, takže by měli vědět, že to jde. Jenže jakmile dostali gól, tak si všichni mysleli, že už prohráli a nemůžou to otočit. To není normální.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele