PŘIJDE KEŽMAN, TORRES ZŮSTANE

29.06.2005, 00:28
Aktuality
Podle všeho bude mít nový trenér Atletika Madrid Carlos Bianchi k dispozici velmi zvučnou útočnou dvojici. Fernanda Torrese, kterého opakovaně nezískala londýnská Chelsea, nejspíš doplní Mateja Kežman.

Pouhých čtyřicet branek dokázali vstřelit fotbalisté Atletika svým soupeřům v uplynulém ročníku Primera Division, výsledkem bylo až jedenácté místo. Útok stál a padal s výkony mladé hvězdy Fernanda Torrese, Atletiku citelně chyběl druhý kvalitní zakončovatel.

Fanoušci nyní můžou vyhlížet světlé zítřky. Na cestě do Španělska je Srb Mateja Kežman. 26letý kanonýr přestoupil minulé léto z Endhovenu do Chelsea za 5 milionů liber, jenže se nedokázal prosadit do základní sestavy trenéra Mourinha a nyní si hledá nové angažmá.

Před nedávnem odmítl Benfiku Lisabon, Atletiko Madrid se mu zamlouvá o poznání víc. Podle deníku Marca se kluby na přestupu jíž prakticky dohodly. Zbývá doladit jen několik drobných detailů, aby kluby mohly transfer v příštích hodinách oznámit. Velkou radost má nový trenér Bianchi, který o srbského reprezentanta velice stojí.

Možný příchod Matejy Kežmana z Chelsea nahrával spekulacím a pohybu Fernanda Torrese opačným směrem. Tyto úvahy ale utnul prezident Atletika Enrique Cerezo, když prohlásil: "Abramovič může zapomenout na Torrese." A dále potvrdil, že domnělá výměna Torres – Kežman se v žádném případě nekoná.

Odchod Torrese by byl velkou ranou pro fanoušky Atletika, ale sám španělský reprezentant chce ve svém současném klubu pokračovat. Ve dvojici s Kežmanem by madridský klub mohl dokázat vrátit na výsluní.

Autor: Radim Šantrůček

Komentáře (158)

Přidat komentář
smazaný uživatel

sice Kežmana moc neznám, ale podle mě je to taky hrotový hráč jako Torry, Atlético by mělo koupit spíš někoho jiného jako Saviola, Baptista či Luque o něž má taky zájem. Nebo konečně slibovaného Maru Heinze

Reagovat
smazaný uživatel

Taky si řikám, že sou si dost typově podobný, ale na druhou stranu, jeden čas to Crespovi a Vierimu taky šlo a všichni poukazovali na stejnej roblém, jako tady

Reagovat
HOST*Peca

Mno Kežman teda úplně hrotovej útočník není a ani není úplně podobnej Torresovi. Myslím,že by jim to mohlo klapat a že by Atlético mohlo čeřit vodu v La Lize.

Reagovat
smazaný uživatel

Dobrý záber-báli sa,že prídu o Torresa a nakoniec majú dvoch výborných útočníkov.

Reagovat
smazaný uživatel

Trochu nezrozumiteľný titulok,navyše nesúvisí ani tak s Atleticom,ale vysvetlím/navyše nevedel som,kam to napísať/:

1.Lampard- to,o čom som sníval je tu.Real ponúkol za Frankie Lamparda Chelsee 30mil.eur plus Owena a Solariho,čo je dokopy necelých 50mil.Nebudem naivný-pre Abramoviča sú tu drobné-ale teší ma,že Real loví správne typy,lebo Lampard je momentálne absolútna extratrieda.Za týchto okolností by som sa vzdal aj Owena.Vedel som,že Real nakúpi 2-4 hráčov,moje tajné typy boli Cr.Ronaldo ,Lampard,Ibrahimovič alebo Drogba+obranca Španiel.

2.USA-Real ide na zájazd do Usa,možno už tam uvidíme nejaký náznak zostavy alebo keď nie ,tak aspoň zarobíme pár grošov

3.Autobus-To,čo teraz kúpil Abramovič svojmu mužstvu,tak to je fakt pecka.Obrnený autobus s hydromasážnym bazénom,masážnym stolom,satelitom,DVD plus štandard.Za 600tis.libier Som zvedavý,jak tam dostali ten bazén.

4.Adriano-ešte včera som písal,že Adriano sa mi javí lepšia kúpa ako Robinho,ale niečo som čítal a to ma sklamalo.Nechcem posudzovať,ale dočítal som sa,že Adriano raz päsťami do hlavy zbil súpera Canieriho/?/ z Valencie,ktorý ho síce provokoval,ale to nie je omluva.Neznášam primitívnych futbalistov,ktorí vedia iba kopnúť do lopty a viac nič a ešte sú aj násilní.Hovorím,nepoznám tú kauzu bližšie,ale takéto typy Real nepotrebuje-aspoň pre mňa by to bol zlý signál.Real je kráľovský klub a jeho hráči sa tak musia vedieť správať/aj keď priznávam,že nejaké fopa už bolo,ale nie takých rozmerov./.

Na záver sa ospravedlňujem všetkým fanúšikom Atletica,že som im takto zabral stránku,ale o Reale a Chelsee tu teraz nič nie je,tak som to dal sem.

Reagovat
HOST*yarda

Hm, Lampard, Drogba i Ibrahimovič jsou blbost. Lamparda nedají za nic na světě a tamti dva mi prostě nesedí. Adriano se pustil do Caneiry (obránce Valencie), protože ho hnusně fauloval a nepochybuju o tom, že mu i něco peprného řekl. Červenou dostal ale jen Adriano Nové informace říkají, že C.Ronaldo chce víc prachů a Glazer mu je nechce dát Pak že Chelsea nabízí 20 mega za Owena a okolo Robinha se začíná motat Juventus Takže je možné, že ze 100% přestupu Robinha do Realu bude hovno s velkým H Gratuluji, pane Pérezi a spol., pokud proserete i tohle, vážně začínám zvažovat příslušnost ke klubovým barvám Madridu, protože nemám fakt rád fušéry Pravda je, že Santos z toho chce vytřískat co nejvíc, ale proč tolik keců o tom, že Robinho bude URČITĚ hrát za Real? Más valen hechos que palabras, eh?

Reagovat
HOST*inkognito

To jsem rád. Konečně půjde snad Atletico trochu nahoru - tam kam patří.

Reagovat
Xavi

jo,jo Atletico by si to určitě zasloužilo nebo spíš jeho věrní a fantastičtí fanoušci!!!

Reagovat
HOST*inkognito

Věrný jsem ale fanatický určitě né Snad už příjdou po létech půstu konečně dobré časy. A co třeba atakovat špici? Vím zní to absurdně, ale kdo to čekal třeba od Sebastiánu? Bacha na Atletico

Reagovat
Xavi

Já jsem psal FANTASTIČTÍ a né FANATIČTÍ!!!!!!!!

Reagovat
HOST*inkognito

Jo sorry. Já to přehlédl. No to je docela velký rozdíl. Já totiž nejsem žádný extra horlivý fanoušek. Spíše když si mám někoho vybrat z La ligy tak mám asi kvůli (radka Bejbla) nejraději Atletico. Jinak s těmi fantastickými fanoušky jsi to myslel vážně nebo v nadsázce? Protože když tam byl ještě radek tak v jednom rozhovoru si stěžoval že na ně chodí málo lidí. Ale možná se to změnilo. Jak říkám zase tak moc do toho nevidím. Raději se dívám na Premier league už od dětství.

Reagovat
Xavi

no s těma fanouškama jsem to myslel vážně. Já bych řek, že Atletico má možná nejlepší fanoušky vůbec... Chodí na ně pořád plný dům,ikdyž né že by se jim poslední roky zrovna dařilo a ikdyž byli ve druhé lize, tak fanoušci na ně nezanevřeli!!! A mám dojem, že jakýsi český novinář působíci ve španělsku říkal, že ve Španělsku je nejpopulárnější Atletico...

Reagovat
HOST*yarda

To se mi zrovna nezdá...

Reagovat
Xavi

tušil jsem, že se ozveš, ale já to tak fakt slyšel. Bylo to před 4lety, takže teď už bych zato ruku do ohně nedal...

Reagovat
HOST*yarda

Jen jí tam pěkně strč, až bude červená jak nový barcelonský dres

Reagovat
smazaný uživatel

Ten C.Ronaldo-to sledujem.Spolieham sa na Glazera,že je taký,ako sa o ňom hovorí.Potom máme šancu.

Reagovat
HOST*yarda

Tak smůla, C.Ronaldo prodloužil do roku 2010. Jsem zvědav, koho si vymyslej´dalšího

Reagovat
smazaný uživatel

Do prdele.Robinhovi sme dali čas do 8.7.2005.25mil. je dosť,ale oni chcú vytĺcť 41 Ja myslím,že to zoberie Santos.Obávať sa môžeme len Chelsey,v Brazílii asi neostane-potrebujú prachy.Ale dobre,že sme trochu aj zásadoví-dali sme termín a potom to bude pasé.Nemôže si zase Santos myslieť,že nám bude brnkať po nose.

Reagovat
smazaný uživatel

Hm tuto ponuku uz Chelsea davno zamitla Lamparda by nepredali ani za vsetkych hracov Realu Ale nie,Lampard by len tak neodisiel...A Adriano to vtedy zrobil fakt hnusne,ale Caneira si to vtedy aj za ten faul zaslusil...Ale ma prekvapuje,ze si to nevidel...A o tom autobuse som uz tiez pocul-ale budem im sluzit len na presuny pocas zapasov Ligy Majstrov.A je v nom orem toho bazena aj satelitna televizia a DVD prehravace...Tak tí si ale budu zit...

Reagovat
smazaný uživatel

1. Lampard je skvělý ALE co platí v Chelsea už nemusí platit v Realu

2. nevím na co je bus Chelsea obrněný

3. souhlas, taky nenávidím takové fotbalisty ( Totti, Keane, atd.)

Reagovat
smazaný uživatel

2.pripadá mi to trochu postavené na hlavu...

Reagovat
smazaný uživatel

1. dávno zamítnuto.

2. peníze se hodí

3. autobus chelsea mi je celkem fuk, ať jim klidně koupí třeba raketoplán.

4. No já envím, ale pokud si to enviděl, tak takobvéhle závěry jsou dost předčasné .A i dkyby, taky vás někdy nechápu. Vy jset snad nehráli nikdy žádný sport? Nervy můžou ujet každému, navíc, když si o to tolik koledoval Caneira. Prostě hrajete záaps, jste ve stresu, všechno a pak vás někdo začne takhle nehorázně faulovat a nadávat, ujedou nervy a ty ho máš hned za primitiva

Reagovat
Mr.Jindros

4. Přebor středních škol ve florbale je úplně něco jiného než PROFESIONÁLNÍ ligy/soutěže/fotbalisté kde/kterým by se to stávat prostě nemělo.

Reagovat
smazaný uživatel

A oni jsou nějací extra lidi, že jim ne a středoškolákům jo? Oni jsou nějací vyvolení, že mají železné nervy?

Reagovat
Mr.Jindros

Ne, ale dělají to jako živnost a tak se od nich očekává, že se budou chovat profesionálně ... tak jako v každé jiné práci si nemůžeš dovolit nějaké excesi, zvládnout se to dá.

Reagovat
HOST*klasik

je vidět žes v životě nehrál žádnej sport nikdy naplno, jinak bys tohle nemohl říct, jsou to jenom lidi, ne žádný vzdělanci-může se to stát komukoli

Reagovat
smazaný uživatel

Ale špičkoví hráči slúžia aj ako veľké vzory pre mládež,aj k jej výchove a Adriano patrí medzi elitných hráčov.Hrať špičkový futbal niekedy nie je len kopať do lopty...

Reagovat
smazaný uživatel

A myslít si, že on s iv té situacirozmýšlí, co asi udělá a že si jako řekne: "hmmm, nejlepší bude, když ho praštím do hlavy"...??? Mně tak připadá, že sjte nidky nehráli nějaký důležitý záaps nebo cokoli v jakémkoli sportu, jinak byste se na to dívali trochu jinak.

Ano samzřejmě, že to neměl dělat a že by měl jít vzorem, ale nazývat ho kvůli tomuhle primitivem, spíš tohle mi přidje jako primitivismus, nebo vám chybí jakákoli schopnost empatie.

Reagovat
Mr.Jindros

Vám ? Já nic takového nenapsal ... já jen že profík by se takhle chovat neměl. Zápasy jsem hrál a ne málo, inteligentní člověk by udržel nervy. Rozhodně by nikoho nebil do hlavy.

Reagovat
smazaný uživatel

Myslel jsem to obecně.

Reagovat
HOST*vazquez

Ja som ho primitívom priamo nenazval,ale som napísal súvislosť,že človek s takýmto správaním a zvlášť na očiach miliónov ľudí sa priam núka za primitíva.Len preto,že to bližšie nepoznám/ako som napísal/ nenazvem vec priamo.Inak futbal som hral dosť dlho aj keď nie vrcholovo,iba v nižších súťažiach,takže poznám to aj z praxe.

Takže zhrniem môj názor:ak je Adriano taký horkokrvný,že sa nebude vedieť ovládať/čo ja neviem,lebo poznám iba túto jednu príhodu/,tak je primitív a môže hrať akokoľvek dobre.Už takto som si o ňom mienku pokazil.A aby v tom nebol sám,nerobím si ilúzie,že vo futbale to inteligenciou prekvitá a nielen na ihrisku-ale o tom to asi neni.Po slovenských trávnikoch behá veľa hromotĺkov.

Reagovat
smazaný uživatel

Nechápu co má společného ovládání se s inteligencí To nemyslíš vážně.

Reagovat
HOST*Brl

Tak, páni reagujem na všetko o Adrianovi. Najprv fakty: 1 Caneira Adriana zložil zozadu - dosť hnusné 2. Obaja vyskočili na nohy, niečo si povedali a Caneira Adriana udrel s nejakou príslušnou vetou 3. Adriano oboma rukami strčil do Caneiru, zasiahol mu krk a bradu 4. Caneira spadol a držal sa za tvár 5. Rozhodca vylúčil len Adriana.

Pokiaľ ide o to, čo si povedali - obaja rozprávajú porugalsky, takže si určite dobre rozumeli

Pokiaľ ide o to že sa aj pobili - to bol prešľap jedného aj druhého

Rozhodcovia - absolútne to nezvládli

Caneira je pre mňa odvtedy dosť zákerný - aspoň ho tak vnímam, keďže podľa mňa tam aj filmoval

Adriano je riadne ostrý a nepoužíva dosť hlavu - ale to sa ešte ukáže, lebo toto bol len jediný prípad (inak včera potvrdil presný opak - Coloccini ho párkrát pekne pootĺkal a on ho ani slovne nenapadol - pritom Ronaldinho si s ním dal riadny súboj a nie je pre nikoho hulvát ani bitkár)

Ešte k tým deťom - Až im prestanú tréneri žiakov a dorastu nadávať chlapcom ako najposlednejší ožrani, keď pokazia prihrávku alebo akciu, alebo učiť ich hrať pretaktizovaný futbal s odkopávaním lôpt a okopávaním súperov, potom môžeme hovoriť o vzoroch pre mladých hráčov.

Reagovat
smazaný uživatel

No určitý súvis to má,ale nechcel som zaviesť debatu týmto smerom,možno som to zle napísal.Určite existuje aj vo futbale tak ako všade skupina hlupákov alebo teda primitívov,ktorí nevedia narátať do päť.Opakujem,netvrdím,že tam Adriano patrí.Tvrdím len,že ak by sa takéto veci opakovali,tak by tam patril/čo mu inak vôbec neželám/.

A k tvojej otázke-nemyslíš,že inteligentnejší človek sa vie lepšie ovládať?Len na vysvetlenie,aby nevznikol iný dojem nerád sa oháňam výrazmi ako inteligencia alebo vzdelanie,lebo to znie namysleno,navyše s podstatou futbalu to asi ani nesúvisí.Ale spomínam to skrz to ovládanie.

Reagovat
HOST*Nawri

ses v poradku kysliku?????tyhle dve veci maji hodne spolecnyho(jsou vyjimky samozrejme) ale ten kdo je inteligentni tak tezko bude delat picoviny...ale jinak s tema nervama mas pravdu kazdymu proste jednou ujedou a adriano je Pan fotbalista

Reagovat
HOST*

Reagovat
smazaný uživatel

Ten kdo je inteligentní, tak asi těžko bude dělat PROMYŠLENÉ PIČOVINY. Ale znovu opakuju, v takovou chvíli prostě nad tímhle nepřemýšlíš a rozhodují emoce a to, jak si se schopen sebeovládat, ale rozhodně to nemá nic společného s inteligencí.

Však se podívej, kolik lidí s vysokým IQ jsou velcí podivíni (nebo v historii byli, napříkald Einstein měl obrovské záchvaty vzteku v mládí ). Tím neříkám, že Adriano je genius nebo tak, ale že tohle nemá s inteligencí nic společného. Ano, kdyby to nechal tak a později během zápasu ho někde zákeřně sejmul, tak možná ano, ale tyhle okamžité reakce ROZHODNĚ ne.

Reagovat
smazaný uživatel

Hm,možno máš pravdu,ale dve veci :

1.inteligencia ako inteligencia-tiež poznám ľudí,ktorí sú hodne vzdelaní a sú to hovädá/ napr.Husein,Hitler z histórie alebo pár známych zo súčasnosti/,takže skôr tu myslíme v našom prípade asi "správanie sa,slušnosť" alebo podobný zmysel,čo tiež patrí do inteligencie.Chcem povedať,že inteligencia nie je len vzdelanie.

2.Adriano / alebo hocikto iný / to proste nemal spraviť.Dá sa to pochopiť,ale nie ospravedlniť.

Reagovat
smazaný uživatel

Myslím, že ta pravá inteligence nemá se vzděláním moc společného. Stejně tak Husein či Hitler, ať se chovali jakkoli, mohli být taky velmi inteligentní. To, jak se člově chová a jak reaguje je dáno mnoha vlastnostmi, IQ je jen jednou z mnoha. Vzdělání, emoce, inteligence (jen v některých případech), zkušenosti, psychická odolnost, společnost, ve které žiješ...

Ale s tím, že to neměl dělat, máš naprostou pravdu.

Reagovat
smazaný uživatel

Presne,presne,som rád,že sme sa konečne aj zhodli.

Reagovat
smazaný uživatel

No to já taky, už to tak vypadalo, že se musím pořád hádat a že vyhledávám koflikty.

Reagovat
HOST*yarda

A ne?

Reagovat
HOST*rolinek

Dobrý dotaz. Je tady někdo do koho doktor ještě neryl?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak promiň, ale když se tady pravidelně objevuje jedno a to samé individum s různými neregistrovanými nicky ( rozhodně nikoho nejmenuju ) a behlavně ryje do barcy ( nemám na mysli nikoho konkrétního, protože tam třeba může být nějaký jiný) . tak je to mnohem horší než nějaké rytí, že rolínku a "další".

Reagovat
HOST*rolinek

Já tady vystupuji jenom pod svojím nickem. Tak zadrž doktore. Který já jsem člověk v pořadí kterého už z toho obviňuješ? Možná to má nějaký pravidelný návštěvník spočtený. Ale myslím že to bude velké číslo

Reagovat
HOST*rolínek

Nikdo neodpověděl což znamená, že jsi do každého už asi ryl. Jen tak dál doktore.

Reagovat
HOST*inkognito

Plně s tebou souhlasím

Reagovat
HOST*

Vincent tak ty se o fotbal zajímáš asi velice krátce...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak toto by si mohol aj nejako odvovodnit

Reagovat
smazaný uživatel

? jak to souvisí s Eto´o?

Reagovat
HOST*yarda

Že by špatně napsané?

Reagovat
HOST*Oilman

tak to je parááááda...první Bianchi, pro me osobne snad nejlepsi trener na svete a myslim, ze jeho predchozi vysledky za to i hovori(minuly rok se umistil na tretim miste v ankete o nejlepsiho trenera sveta), ten Kezman, hrotak ktery umi strilet goly, nikoho lepsiho jsem si snad ani predstavit nemohl, myslim, ze spanelsky styl hry mu bude ohromne vyhovovat a ze se muzeme tesit na velké kousky. Ten uz by to chtelo jenom posilit zalozni radu, hlavne utocneho zaloznika...Ibagazza je nachylny ke zraneni a Jorge...z toho asi nikdy nebude to, co by mohlo...docela by mi tam sedel i ten Rosa, ale to se asi nestane...kazdopadne Atletico, muj nejoblibenejsi tym ze vsech, se vzmaha...to bude rachot!!!

Reagovat
smazaný uživatel

myslím že ne, ale bude lepší než minulou sezónu

Reagovat
HOST*yarda

Faktem je, že Atlético by tvořivého záložníka typu Rosického potřebovalo, ale to Real taky. Tak že by bitka?

Reagovat
HOST*Oilman

myslim, ze nehrozi, aby Real začal lámat Rosického, už jenom proto, že to není dostatečně silné jméno pro jeho zhýčkané fanoušky...real když útočného záložníka, tak jedině ronaldinho(nemožné), kaká(asi taky nemozné), ballack(možné)...vyborni ofenzivni zaloznici, jako treba bresciano, rosicky atd. nemaji sanci, protoze nemaji za sebou medialni vlnu a nevydelali by penize

Reagovat
smazaný uživatel

Mas vlastne aj pravdu.Real nie vzdy kupuje podla hry ale skor podla mena...A inac taky rossa by mi v Reale vobec nesedel skor si ho viem predstavit v inom klube //moj tajny tip vam ale nepoviem//

Reagovat
smazaný uživatel

Tatran Presov?

Reagovat
smazaný uživatel

nemam rad Tatran!!!

Reagovat
HOST*yarda

Já zase Tatranky

Reagovat
smazaný uživatel

To robíš veľkú chybu.

Reagovat
smazaný uživatel

Tiez si myslim

Reagovat
smazaný uživatel

Myslím, že se od této dvojky máme na co těšit. Kežman je podle mě opravdu skvělý a věřím, že se po krátkém rozkoukání pořádbně rozstříli! Ale furt jsem doufal, že se Torres objeví v Barce.

Reagovat
smazaný uživatel

budou se v útoku asi dost prolínat, i Torres je dost univerzální a to by mohla být fakt silná zbraň

Reagovat
HOST*Kuchta

Hele nevíte někdo,kde je Diego Simeone? Na soupisce Atlétika už neni.Neukončil náhodou už kariéru?

Jinak to sou samý dobrý zprávy pro Atlétiko.FORZA BARCA et ATLÉTIKO

Reagovat
smazaný uživatel

myslím že návrat do Argentiny

Reagovat
HOST*yarda

Určitě zpátky v Argentině - Racing de Avellaneda

Reagovat
smazaný uživatel

Kezman sa uplatnil v PSV ci kde hral ale v Chelsei si velmi nezahral a nemohol sa preukazat aky je "dobry" neviem ho posudit ci dobry alebo ne ale v PSV dal vrajze kazdu sezonu cez 30 golov..cize daco vnom bude....Ale ak by mala byt vymena Torres-Kezman tak to by som odmietol...Torres je ovela lapsi nez Kezman cize dufam ze nepojde do Chelsea.......Za Robinha chcu 50 mil dolarov...som zvedavy ci Real abo dakto iny da zanho tolko

Reagovat
smazaný uživatel

Kazdu sezonu cez 30 golov?To mas z kade?

Reagovat
smazaný uživatel

Ano dal v PSV sa sezonu okolo 30 golov a raz dal aj 36 ale koeficient v Holandsku je 1,5 a anglicku,nemecku,spanielsku,taliansku atd. je 2 takze nemohol byt naj.strelcom...

Reagovat
smazaný uživatel

To viem,ale fakt som nevedel,ze dal tolko golov...

Reagovat
smazaný uživatel

Collina bude v Taliansku piskat este jednu sezonu!Som rad...

Reagovat
smazaný uživatel

hej hej on si to zasluzi...

Reagovat
smazaný uživatel

Presne....

Reagovat
smazaný uživatel

Gianfranco Zola oznamil ukoncenie kariery

Reagovat
HOST*

co je na tom skvělýho? , takovejch hráčů jako je on nikdy moc nebylo a nikdy moc nebude

Reagovat
smazaný uživatel

Ja hovorim,ze je to skvele???

Reagovat
smazaný uživatel

že by ten smajlík?

Reagovat
smazaný uživatel

Az teraz som sa dozvedel,ze finale Pohara konfederacie piska Lubos Parada...

Reagovat
HOST*ronaldinho

Eto´o podepsal s Barcou, super! Už je to oficiální -http://primeradivision.blueweb.cz/view.php?cisloclanku=2005062902

Reagovat
antimadrista

Ano ! A i Messi prodloužil do 2010

Reagovat
smazaný uživatel

Myslím, že Messi je ještě mnohem větší talent než Robinho.

Reagovat
HOST*yarda

A už je to tu, hraje v Barceloně, takže musí být nutně lepší než Robinho (který možná, snad bude hrát v Realu) Jak často sleduješ brazilskou ligu a kolik si s Robinhem viděl zápasů za repre, že můžeš tohle říct?

Reagovat
smazaný uživatel

Ne neviděl, jen nějaká stáhlá videa ( což mi pravda o jeho kvalitách skoro nic nepoví ) a jakési zápasy confederace a myslím, že Messi, který je ještě o tři roky mladší, toho do budoucna může nabídnout ještě víc, taky kvůli tomu, že od 14 let je v Barceloně, tudíž odpadají celkem časté problémy jihoameričanů s adaptací ( i když to spíš paltí hlavně pro argentince) .

Reagovat
HOST*yarda

Neviděl, tak jak můžeš něco plácnout bez ověření

Reagovat
smazaný uživatel

Neviděl v brazilské lize. Confederaci jo. A taky je tady ta adaptace, jak jsem říkal.

Reagovat
HOST*yarda

Pokud přijde, tak bude mít v týmu dva krajany a pod trenérem Luxemburgem hrával v Santosu. Třeba Saviola se na toto spolehnout nemohl...

Reagovat
antimadrista

Taky si myslim, Robinho je jen víc medializován.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
HOST*yarda

No jasně, jakmile se o někoho zajímá Real, hned to hne s cenou výš.Čím to asi bude? A navíc, pokud je to nejlepší hráč v Brazílii, nevidím důvodu, proč by nebyl medializován

Reagovat
HOST*yarda

Brazílie vede nad Argentinou v 62.minutě 4:0! To se za Robinha pěkně prohneme, jestli ho vůbec zaplatíme Ale Pablo García už je prý náš

Reagovat
HOST*yarda

Olé canarinha, olé! Brazílie - Argentina 4:1 (Adriano 2, Kaká, Ronaldinho - Aimar)

A Pablo García definitivně v Madridu.

A Inter Turku vyhrál nad TPS Turku 2:0 - beru 150 hadrů za tip na výsledek

Reagovat
smazaný uživatel

Len dve otázky:

1.Pablo García je z akej krajiny a na akom poste hrá?/nechce sa mi to niekde hľadať/

2.Koľko je to 150 hadrů?

Reagovat
HOST*yarda

1. Uruguay, def.záložník, z Osasuny, mnohými považován za nejlepšího na svém postu v celé La Lize Bude se střídat s Gravesenem. Stál 4 mega + hostování Borji. Rekordman v počtu žlutých za poslední sezónu

Reagovat
smazaný uživatel

A druhá otázka?Ja to naozaj neviem..

Reagovat
HOST*yarda

Jo pardon, hadr = v češtině tisíc (též tác nebo papír) korun

Reagovat
Mr.Jindros

Ještě litr.

Reagovat
HOST*yarda

Jsem to ale Čehún sprostý...

Reagovat
antimadrista

Mnohými sice může bejt považován, ale mnou ne.

Reagovat
HOST*yarda

Zapomněl jsem dodat odborníky, takže je dobře, že jsi se předem vyřadil Kolik jsi viděl zápasů Osasuny? Celých?

Reagovat
smazaný uživatel

Prekrasny neuveritelny vynikajuci utocny futbal!Krasa!Ja som bol z toho hotovy.Brazilia ukazala,ze sa bavi futbalom.Krasne utocne akcie,futbalova genialita-proste radost pozerat. Ani nehodnotim hracov,lebo vsetci hrali super.A co sa tyka Robinha a Adriana-nadhera-ja by som cgcel do Realu obidvoch.Keby som ich mal porovnavat tak vyhra asi Adriano-ale to len vdaka postave-naozaj Robinho ma tu smolu,ze je substilny a nedokazse sa tak presadit v osobnych subojoch,zato Adriano je v tom genialny a este je aj super hlavickar-neviem kto tu spominal,ze Robinho je len priemer-to je genialny hrac.Obidvaja su super.Ale dufam,ze Robinho ked prestupi tak len k nam A vratim sa spat k zapasu-neuveritelne nadherny futbal na strane Brazilie-Argentina nemala sancu-skoda,ze nehral Saviola alebo Crespo-velmi im chybali.A Aimara by som postavill od zaciatku.A co sa tyka golov-nadhera,ale najviac zo vsetkeho sa mi pacil Robinhove brvno(alebo spojnica-neviem presne)-to bola krasa-skoda,ze to neskoncilo golom.A futbal super-super rozhodca-myslim,ze Michel sa moze stat za chvilu jeden z naj.rozhodcou na svete-hoci u mna uz je a to nehovorim ako slovak.Naozaj podava vyrovnane vykony a myslim,ze zo vsetkych rozhodcou ma najmenej chyb-aj ked chyby su tam vzdy.A v tomto zapase Brazlia ukazala aky je to rozdiel vyhrat tak ako vyhrala ona a aky je to rozdiel vyhrat tak ako Greci!Zvitazila futbalova spravodlivost!Greci ukazali,ze su nuly a po titule na Eure teraz nedokazali dat ani hol To svedci o vsetkom.Klobuk dole pred Brazilskym futbalom a to este nehral ani Cafu,ani Carlos,ani Ronaldo-takze na MS sa mame naco tesit!naozaj dakujem Brazilskym hracom,ze mi takto sprijemniíli tento vecer a ukazali ako sa hra futbal.Normalne sa mi bude krajsie zaspavat.Pisal by som este veelmi dlho o tomto zapase,ale uz som velmi unaveny...a za najblissie 2 mesiace sa tu zastavim len malo kedy,takze sa na kratsiu dobu lucim s Eurofotbalom.A zime futbalom,lebo je to ten najkrajsi sport na svete...

Reagovat
HOST*yarda

Tak se měj no... A Robinho musí k nám, ač mu hází Santos klacky pod nohy

Reagovat
antimadrista

Reagovat
smazaný uživatel

dobrý zápas, Brazílie byla lepší, Adriano opět potvrdil extratřídu, má jen jednu malinkatou chybu, když ho někdo sejme, tak si to nenechá líbit a bere ho loktem. Robinho potvrdil extratřídu, ale někde zminovaných 50 mio eur za hráče nevyzkoušeného evropou je nehorázná suma. Argentině chyběl útok, chyběli Aimar, Tévez, Saviola, Crespo to bylo bohužel znát. Brazílii pomohli rychlé goly, jazýčkem na vahách byl ale hlavně Adriano, takového hrota ted argentina nemá, Luchovi se nedařilo. Ale uvidíme za rok strakáčci....

Reagovat
smazaný uživatel

Figo,maj sa.

Zápas bol naozaj dobrý,výsledok je pre Argentínu krutý,zas takí slabí neboli.Jedna vec je úžasná,jak to ten Adriano s tou ľavačkou vie tak tvrdo napáliť bez rozbehu v podstate.

Reagovat
smazaný uživatel

Při té poslední větě mě napadá...co je s alegrem? Kde jsou jeho články?

Reagovat
smazaný uživatel

zahlédl jsem ho online, ale asi má přes léto moc jiné práce

Reagovat
HOST*yarda

Stejně doufám, že se někde v diskuzi ukáže...

Reagovat
smazaný uživatel

Owen-Arrigo Sacchi:Owen nie je na predaj,určite ostane ešte min. budúcu sezónu,ostatné sú len fámy

Robinho-má veľkú túžbu hrať za Real a chce po návrate do Brazílie prehovoriť činovníkov FC Santos,aby ho do Realu predali.

Reagovat
smazaný uživatel

Owen-Arrigo Sacchi:Owen nie je na predaj,určite ostane ešte min. budúcu sezónu,ostatné sú len fámy

Robinho-má veľkú túžbu hrať za Real a chce po návrate do Brazílie prehovoriť činovníkov FC Santos,aby ho do Realu predali.

Reagovat
smazaný uživatel

Co říkáte na Cicinha? Jestli takhle hraje pořád, tak vám můžu stoprocentně říct, že lepší pravý bek na světě není. Začínám si přát, aby Cassetti v AC vytlačil Cafúa a Cicinho bude hrát základ i na ms

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to teda ne, cafuovi čtvrté MS ( a čtvrté finále a třetí vítězství) hrozně přeju, zaslouží si to.

Reagovat
HOST*yarda

Cicinho je fakt borec a nástupce Cafúa. Myslím, ale že na MS (jestli se Brazílie dotane ) bude hrát zřejmě ještě víc Cafú. Betis udělá dobře, pokud si Cicinha pojistí

Reagovat
antimadrista

Jo no, bral bych hom potom za Bellettiho.

Reagovat
HOST*yarda

Hm, tak ohledně Robinha: agent hráče prohlásil, že Robinho bude hráčem Realu od pondělí Tak uvidíme...

Reagovat
HOST*Nawri

k cemu nam ale bude 4 elitni utocnik ?

jeden musi pryc ja bych zvolil owena vymenou za nekoho napr gerrard

Reagovat
HOST*LM

Já bych byl nejradši kdyby odešel Raul. Ale mé přání asi nebude vyplněno.

Reagovat
antimadrista

Raul je pro Real asi jako Puyol pro Barcu. Jestli jsi fanda realu, tak nechápu jak tohle můžeš říct.

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně tak, třeba já bych tohle nikdy říct o Puyolovi asi nedokázal. Vlastně ani o Xavim či Iniestovi, a´t by hráli jakkoli.

Reagovat
antimadrista

To já taky ne.

Reagovat
smazaný uživatel

Taky by se mi proti Xavimu a spol. mluvilo těžce, jenže rozum je důležitější než city, to se nedá nic dělat. Raúl je prostě v krizi a to ne několik zápasů, ale 2 sezóny. Chápu LM, pro klub i jeho samotného by to asi bylo to nejlepší. Ale jestli ho nějak sprostě vykopnou, tak sou to volové. I jako fanda Barcy musim uznat, že Raúl byl extratřída...

Reagovat
Xavi

nevím proč všichni Raúla tak odepisujete??? Raúl je extratřída pořád. No jo, nedává už 25branek za sezónu, ale 9branek na hráče pohybující se mezi zálohou a útokem je málo??? Navíc když se podíváte na jeho hru : perfektní přehled a z toho pramenící přihrávky, technika, navíc na sebe váže pozornost obránců a vzniká tak víc místa pro druhé. . .

Reagovat
HOST*

No dobře ale přece nemůžeš držet v mužstvu hráče když ti hraje kulovku. To pak můžeme s barcou na příští titul zapomenout, když tam budeme držet hráče kteří hráli kdysi dobře (viz. Raul) a naopak nebudeme dostatečně vytěžovat ty nadějné (Owen - zranění nepočítám). To tak přece nejde.

Reagovat
HOST*yarda

Dva hrotoví: Ronaldo a Owen + dva podhrotoví případně spojka jako vrchol Luxemburgova kosočtverce: Robinho (snad) a Raúl, který už na hroťáka nemá. Měli bychom mít širší kádr na každý post dva, ať nedopadneme jako předloni. Chce to samozřejmě všechny točit, ale to, předpokládám, trenér ví

Reagovat
smazaný uživatel

Robinha som si pozorne pozrel na pohári FIFA a síce je teda subtílny,tak vie robiť s loptou hotové divy.Trochu skresľuje jeho výkon aj to,že vlastne kľúčový útočník na turnaji bol Adriano,ktorý ho potom logicky zatienil.Jeho výhoda je vek a keby prišiel k nám aj to,že príde do technického mužstva.No,som zvedavý,či sa zapracuje.

Asi mu budeme musieť dať najprv poriadne najesť./ale o to sa už Ronaldo postará/

Reagovat
antimadrista

Tak ten výsledek vypovídá, že to bylo o třídu. Ale zas, první dva góly brazilců byly dost náhodný.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to si asi chtěl dát jinam

Reagovat
antimadrista

Ne nechtěl.

Reagovat
HOST*yarda

Antimadristo, bez urážky, ale jsi vůl. V čem byly náhodné?

Jo mimochodem, viděl jsem naschvál obě zpravodajství v televizi a co z toho udělali ti šašci na Nově, z toho se mi chtělo fakt hodit

Reagovat
Xavi

Nova nikdy nezklame! Já už se v jejich případě ničemu nedivím...

Reagovat
HOST*inkognito

Mě osobně teda Argentína těžce sklamala. Tď nemluvím o výsledku, ale herně mají teda určitě navíc než co s Brazilci předvedli.

Reagovat
smazaný uživatel

mě taky, ale otáčet s Brazílií rychlejch 0-2 není žádná legrace

Reagovat
antimadrista

Totiž ty dva góly nepadli vůbec z žádný šance, prostě vystřelily a ono to tam padlo, vinu za to nesl hlavně brankář.

Reagovat
HOST*yarda

Ty jsi zase koukal místo na televizi do záchoda, žejo? Možná ti tam něco taky náhodou spadlo, a proto vedeš takový řeči...

Reagovat
smazaný uživatel

NAHODNE??? To snad nemyslis vazne a aky je podla teba nenahodny gol?

Reagovat
antimadrista

Nebyli vůbec v žádný šanci, z dálky vystřelily a využili zaváhání brankáře

Reagovat
HOST*

Ty jsi mi teda odborník.

Reagovat
HOST*Brl

Sorry páni, ale je to novinka a nie je tu článok o Barcelone.

Barca ponúkla Ronaldinhovi zmluvu do 2014.

http://www.profutbal.sk/clanok26154.htm

Reagovat
smazaný uživatel

Hm, takže tohle je už opravdu oficiálně (proto jsem se výjimečně přihlásil ): Real se posílil o již avizovaného def.záložníka Pabla Garcíu (Osasuna, 28, na 4 roky) a o univerzálního Carlose Dioga (River Plate, 21, na 5 let), který může hrát pravého obránce i pravý kraj zálohy a střed). Oba celkem levná záležitost, dohromady asi 10 mega a navíc oba s pasem EU. Takže se předveďte kluci...

Reagovat
smazaný uživatel

Sice toho Dioga neznám, ale podle popisu to je asi dost dobrá koupě, jelikož je velmi mladý a univerzální

Reagovat
smazaný uživatel

hej hej su v kurze...

Reagovat
smazaný uživatel

Vypadá to moc dobře. Před týdnem jsem si přál pětici Ramos, Diogo, P.García, Gerrard, Robinho a momentálně to vypadá, že minimálně čyři z nich přijdou Akorát jsem si myslel, že Diogo je náhrada za Solariho na levou zálohu. Při předpokládaném složení zálohy: GRAVESEN (P.García) - BECKHAM (Gerrard, Diogo) ZIDANE (?Robinho) GERRARD (???Davids) mi tam nějaký ten klasický levý záložník chybí, ten Davids by možná za Figa nebyl špatný, sice to není jeho klasický post, ale celou kariéru hraje spíš zleva.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jsem právě četl, že Samuel asi zůstane, což v kombinaci s transferem Dioga znamená, že z Ramose nic nebude

Reagovat
smazaný uživatel

Doufejme že se jim nebude dařit nebo nebudou nastupovat Mimochodem jaká "megahvězda" to bude letos, Robinho jim hned 100 mega nevydělá

Reagovat
smazaný uživatel

Letošní galáctico má být Gerrard

Reagovat
HOST*yarda

Hm, jen aby to s Gerrardem nebylo jako s Vieirou S Ramosem se ale počítá, aspoň to nikdo nevyvracel, navíc se s ním počítá jako se stoperem. Samuel je stále v jednání. Za Robinha chtějí nejméně 25 mega. Napadá mi, jestli se náhodou Real nechce zbavit Helguery, protože jinak bychom v ideálním případě měli 3 klasické stopery, Ramose, co může i na pravý kraj a Helgueru, který může hrát i střed zálohy Davidse ani Vieriho ne!

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to vidím na Helgueru v Barce, jen škoda, že už má tolik roků.

Reagovat
smazaný uživatel

Toho bych tam viděl docela rád, ikdyž letos byl slabší než dřív, asi by chtěl zpět na def. zál. Ale já furt stojim za Marquezem, nemůžu si pomoct

Reagovat
HOST*yarda

Nasrat CULOS! Nikam nejpůjde

Reagovat
antimadrista

Davids je vydřiduch

Reagovat
HOST*yarda

A Barca zase holý culos

Reagovat
smazaný uživatel

Hm, tak po dlouhých 6 letech vyhraje Pohár osvoboditelů v Latinské Americe opět brazilské mužstvo. Ve finále se střetnou Sao Paulo a Atlético Paranaense. Holt Brazilci letos jedou

Reagovat
HOST*stam

tak po dlhej dobre sem opet vitam...zrovna sa skoncla sezona..no nic..nevadi..aspon si dobre pokecam o prestopch

Reagovat
HOST*yarda

Hm, tak oba výše jmenovaní jdou do Interu. Samuel na hostování a Solari definitivně Škoda, "el indio" byl ideální náhrada místo Zidana nalevo, koho tam teď dáme? No a hostování Samuela zase otvírá cestu k angažování S.Ramose, takže uvidíme

Reagovat
smazaný uživatel

Solari byl na odchodu od té doby, co přišel Nemá cenu ho dál trápit, on za nás vždycky chtěl hrát, i když věděl, že dlouhodobého základu nikdy nedosáhne. Ale v tom případě nesmí za žádnou cenu odejít Guti, nalevo v Realu v podstatě začínal. Samuelův odchod je oslabením, Ramos musí nutně přijít, protože Woodgatův pravý zdravotní stav nezná asi nikdo

Reagovat
HOST*danmaz

Kde si to zjistil?

Reagovat
HOST*yarda

www.marca.com

Reagovat
HOST*rominho

Petrov ide pravdepodobne do Athletica, ktore tym padom bude mat dvoch utocnikov a dvoch kridelnikov a to sa mi zda trochu moc a na spanielske pomery trochu nezvycajne. Takze vidim to na odchod Torresa.

Reagovat
HOST*Filip

Já Matejovi fandim už dlouho a nevim proč ho Murinho nedával do základky,ale doufám,že se mu bude dařit i v Atlétiku,a že s nim vyhraje nějakou soutěž

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele