Preziosi věří, že Janov brzy získá Toniho

08.06.2010, 09:37
Aktuality
Prezident Janova Enrico Preziosi usiluje o získání Luky Toniho z Bayernu Mnichov. Zkušenému útočníkovi leží na stole nabídka dvouleté smlouvy a Preziosi věří, že jeho klub bude moci už brzy oznámit příchod zvučné posily.

"Předběžně jsme dohodnuti, přesto ještě musíme doladit některé malé, ale ne nepodstané, detaily," říká ohledně jednání s Tonim Preziosi.

Janov rovněž vede jednání s Bayernem Mnichov, kde má 33letý útočník ještě na rok smlouvu. Podle italských médií jsou už kluby mezi sebou domluveny. Bayern s Tonim nepočítá a rád se zbaví jeho vysokého platu.

Preziosi věří, že Toniho brzy získá, vyloučil totiž příchod jiného ofenzivního hráče Julia Baptisty z AS Řím. "Ve čtvrtek budu jednat se zástupci AS Řím, ale ne kvůli Baptistovi. Už jen z taktických důvodů vylučuje příchod Baptisty přestup Toniho," prohlásil.

Autor: Radim Šantrůček / football365.com

Komentáře (22)

Přidat komentář
smazaný uživatel

nesympatický hráč

Reagovat
smazaný uživatel

...který půjde do sympatického klubu

Reagovat
smazaný uživatel

přesně tak

Reagovat
juveforever

je to cestovatel,Janov by bo už jeho 12 klub,no uvidíme posila by to bola

Reagovat
smazaný uživatel

vela stastia Toni....u nas v utoku predsa lenteraz po prichode Adriana by miesto uz nebolo...a na margo net nesympatickosti....tak asi u kazdeho inak...ale mne nesympaticky praveze nie je...i ked uznavam ze v repre mi liezol strasne na nervy

Reagovat
smazaný uživatel

ja ho mam docela rad, je to stara skola - velkej - hrotovej - golovej, zadny driblovani, ale stahovat centry nebo vystrelit jakmile je brana nadohled

Reagovat
smazaný uživatel

tak jsi nám ho tu představil...

Reagovat
smazaný uživatel

Luca ::thumbsup:V Palerme bol iba 2 sezony ale dokazal toho vela,kvoli nemu som im zacal fandit Ak by sme neudrzali Cavaniho a Maccarone by nevisiel tak by som ho kludne bral spet.

Reagovat
smazaný uživatel

všude byl sezony, jen v Bayernu musel zůstat zbytečně dlouho - aby si stihl pokazit jméno

Reagovat
smazaný uživatel

OT : 08.06.2010 08:15 - O Kalase stojí v cizině

Výkony na nedávném mistrovství Evropy hráčů do sedmnácti let vyvolaly velký zájem největších evropských klubů o služby olomouckého stopera Tomáše Kalase. O sedmnáctiletého mladíka, který v závěru jara stačil ještě jako šestnáctiletý naskočit na jeden zápas do české nejvyšší soutěže, usilovalo původně deset zájemců. Do konce týdne by mohlo být jasno, který z nich přetahovanou vyhraje. Podle hráčova agenta Pavla Zíky nakonec sítem prošly jen tři závěrečné nabídky. "Dvě jsou z bundesligy, třetí z Anglie. Hráč, rodina i klub vybírají nejlepší možnost a zřejmě do konce týdne bude rozhodnuto," připustil Zíka rychlý vývoj jednání.

Neví někdo o jaký kluby se přesně jedná?

Reagovat
mike.84

to je jedno, stejně odejde v 17, zakope se a skončí jak hable

Reagovat
smazaný uživatel

Bayern, CHelsea.

Reagovat
Pipo123

troška mi nejde do hlavy že nechajú odísť Floccariho a kúpia starého Toniho možno ak by dali ešte poriadnu šancu Floccarimu tak by sa chytil

Reagovat
smazaný uživatel

asi protože je pořád tak 3x lepší?

Reagovat
Pipo123

no nevim, posledné roky často zranený a vekovo neviem čo chcú na nom stavať ale fajn na jednu sezónu good

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Adriano na zdravotní prohlídce

Reagovat
Tsigi

http://deniksport.blesk.cz/clanek/skandaly/91831/adriano-se-samopalem-pritel-drogovych-bossu.html

Myslím, že si nikdo nedovolí říct, že je ve špatným stavu

Reagovat
Pipo123

Reagovat
Pipo123

já som na neho strašne zvedavý vo Flamengu chodil na každý tretí tréning ale zadarmo sa oplatí

Reagovat
smazaný uživatel

Ptž to měl dovolené. Klub měl z jeho působení tolik peněz od sponzorů, že měl takový režim. Zvláštní zacházení se zvláštní hvězdou

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Janov hledá snajpra a Toni se na tu práci vyloženě nabízí. Ale zase by mohli pustit Sculliho, v Janově se mi přestává líbit, chtěl bych ho vidět jinde.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele