Preziosi Liveranimu věří, poskytne mu čas i posily

19.08.2013, 17:59
Aktuality
Janov hodně často střídá trenéry a pod tlak se hned na úvod svého angažmá v tomto italském celku dostal Fabio Liverani. Důvodem je víkendové vyřazení z Coppa Italia od druholigové Spezie, prezident CFC Enrico Preziosi ovšem zatím zůstává klidný a novému kouči hodlá poskytnout čas...

Janov ve Spezii ve čtvrté minutě nastavení zachránil remízu 2:2 a tím i prodloužení, když Lodi proměnil penaltu, právě pokutové kopy se mu ovšem nakonec staly osudnými. V prodloužení branka nepadla, v rozstřelu pak byli klidnější domácí hráči a zvítězili 5:3.

"Viděl jsem chyby a problémy, ale to je v srpnu normální. Vedle toho jsem viděl i pozitiva. Liverani potřebuje jenom čas a nějaké poslední posily, aby doladil tým. A dostane se mu obojího," ujišťuje Preziosi.

"Pochybnosti o Liveranim? Takovou otázku už déle tolerovat nebudu, Liverani zůstane. Je to dobrý trenér a zpochybňovat jeho je jako zpochybňovat mě. Nikdo mi ho nenabídl ani nedoporučil, vybral jsem si ho, jelikož stačí několikaminutový rozhovor k tomu, abyste pochopili, co všechno o fotbale ví," dodal Preziosi.

Autor: Tomáš Pavlík / football-italia.net

Komentáře (7)

Přidat komentář
10

OT: Marchisio na 30-35 dnů mimo hru.

Reagovat
smazaný uživatel

nakopal bych ho

Reagovat
Il Architetto

Psalo se o tom, že to nebude nic vážného, ne?

Reagovat
10

tak ono ani není, koleno je i na rok...

Reagovat
Pinturicchio

Nepříjemné, ale zas tak dlouho to není a naštěstí máme Paula.

Reagovat
Filip12

Milito byl pán

Reagovat
smazaný uživatel

este je

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele