Prezident UEFA Platini vypovídal před soudem v kauze Sion

19.10.2011, 14:51
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (22)

Přidat komentář
ronaldik

Je neuvěřitelný, jaký zlo způsobí jedno blbý protěžování Celticu

Reagovat
ian.rush

Stejně jim to nepomůže, už několikrát se diskutovalo o tom a usneslo se, že do probíhajícího ročníku již stejně nemohou zasáhnout.

Reagovat
smazaný uživatel

a proč asi UEFA navrhla ty tři scénáře

Reagovat
ian.rush

přece sám to mu nevěříš

Reagovat
smazaný uživatel

proč ne musí s tím něco dělat jinak se nedoplatí

Reagovat
ian.rush

musely by s tím souhlasit i kluby, kterých se to týká, a o tom silně pochybuju

Reagovat
smazaný uživatel

ale stejně je to kuriozní že se Sion obrátil na švýcarský soud.

Reagovat
smazaný uživatel

To nechápu. Oni ( Sion) dostali trest trvající nějakou dobu a tvrdí, že už si ho odpikali a UEFA tvrdí že ne. To má někdo špatný kalendář, nebo co?

Reagovat
smazaný uživatel

UEFA používá Mayský kalendář zatímco Sion Gragoriánký kalendář.

Reagovat
OtecJaJ10

tak to máme od roku 1012 po UEFě

Reagovat
ian.rush

No odpYYYkali. Ale každý si to počítal od jiného data. Sion to asi nepochopil, nebo to UEFA špatně formulovala, neznám přesně detaily.

Reagovat
smazaný uživatel

No dík. PS :Na ,,pykat" jsem asi chyběl ve škole

Reagovat
smazaný uživatel

stejně musí mít nějaký papír kde je rozhodnutí o trestu který platí od do je to divné

Reagovat
PJ

Kdo ví. Neznam detaily, ale pokud je to tak, jak si myslim, přiklonil bych se spíš na stranu UEFA. Sion dostal trest, ale podal odvolání a zároveň považoval trest za platnej. Naopak FIFA začala považovat trest za platnej až ve chvíli, kdy Sionu odmítli odvolání. Přišlo by mi to logičtější - trest může začít platit až ve chvíli uzavření případu a případ neni uzavřen, když je podaný odvolání.

Reagovat
exot12

Tak s tym by som az tak nesuhlasil, podla mna je jedno kedy si ten trest odpykas, ked ta zabasnu a naparia ti pr. 2 roky tak sa ti predsa pocita do trestu aj ten cas kedy si vo vysetrovacke nie? Oni dostali trest a zacali ho plnil, ale zaroven sa odvolali, odvolanie bolo neuspesne tak trest nabral pravoplatnost a UEFA zacala pocitat cas od odvolania, ale v tomto pripade sa priklanam na stranu Sionu, ak si odpykali trest tak je podla mna jedno kedy to presne bolo ci o pol roka skor ci neskor

Reagovat
PJ

To právě nevim, jak to je. Je možný, že je to jak řikáš.

Reagovat
JimBob

Dobře naloženo UEFA dostává, se z toho ještě proserou a příště se na to protěžování Celticu vyserou a radši si předem ověří vlastní fakta, než udělají takhle stupidní rozhodnutí :D

Reagovat
JimBob

A než tu nějaký chytrák napíše, že se provinil Sion, tak jednoduchá odpověď. Kdyby se provinil Sion, UEFA jednoduše ukáže papír, kde je jasně napsáno, od kdy do kdy trest platí. Tahle tahanice jasně prokazuje, že žádný nemá a prostě to hodila bez ověření Celticu.

Reagovat
PJ

Nevim co je na tom nepochopitelný. UEFA si myslela, že se Sion provinil. Na základě toho rozhodla. Sion si myslel, že se neprovinil. Teď rozhodujou soudy, kdo z nich má pravdu. Co se týká platnosti trestu - viz muj příspěvek výše. Kdo ví jak to je. Ale holt kdo si chce kopnout, ten si kopne, žejo...

Reagovat
JimBob

Ne, tohle je jednoduchý jak facka. Pokud někoho trestáš, tak to musíš provést podle jasně daných zákonů a vymezit "od" a "do". Jako s prominutím, jestli si tohle UEFA neumí zařídit a nemá to černé na bílém, tak ať je soud opaří do aleluja... Jak se tohle vůbec může stát, že ten trest není jasně prokazatelný? U takhle velké a důležité organizace je to vážně tristní selhání.

Reagovat
smazaný uživatel

Vzhledem k tvému docela jednoduchému pohledu na věc si myslím, že o této věci víš velké kulové.

Reagovat
smazaný uživatel

Divadlo, ja sa v tom vôbec nevyznám, takže si počkám až na konečný verdikt. Inak, som zvedavý na to, s čím vyrukuje Warner

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele