FIFA: Případ FC Sion ohrožuje celý fotbal

20.10.2011, 20:37
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (10)

Přidat komentář
frank

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

FIFA UEFA Sion

Reagovat
Alons0

Máš to přesně naopak.

Reagovat
hawk

Už ta kauza začíná být unavující, podle mě by vše vyřešilo, kdyby tyto tresty platily pro následující sezónu. Když to udělali na UEFě tak inteligentně a dali to s časovým odstupem tak si za tyto problémy mohou částečně sami (když civilní soud dal za pravdu Sionu, tak my můžeme jen těžko soudit, jak UEFA rozhodla z časového hlediska trestu), ale asi by UEFA měla ještě více upřesnit pravidla toho, že se instituce mimo fotbal nemají do něj co plést tak, aby se toto již neopakovalo.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak on ten soud hlavně řekl, že UEFA rozhodla v rozporu s vlastními stanovami. Což je v kontextu s tímto prohlášením opravdu zábavné.

Reagovat
VojtovaChelsea

souhlasím s poslední větou, do národních fotbalových asociací(např.) se taky nesmí vměšovat vláda

Reagovat
smazaný uživatel

Sion

Celtic

Reagovat
smazaný uživatel

Já nechápu jak se něco takového vůbec může stát? Pokud někomu udělí UEFA trest, tak snad nejsou takoví diletanti, aby nenapsali od kdy to začíná platit?! Pokud si vemu příklad z jiných sportů, tak u dopingu ten trest platí okamžitě a když se někdo odvolá (a soud vyhraje), tak zpětně už si stejně nezazávodí a má smůlu. A je to logické, teďka jsi porušil pravidla, tak tě sekneme přes prsty hned a né až s ročním odkladem během kterého můžeš dál závodit.

Když je někdo hlavní podezřelý třeba ze zabití, tak ho taky nejdřív zavřou, a potom teprve řeší jestli to skutečně udělal a hledají další relevantní důkazy.

Držím Sionu palce, aby ten spor vyhráli.

Reagovat
smazaný uživatel

Sion

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele