Převzít reprezentaci Severního Irska je pro mě čest, řekl Baraclough

28.06.2020, 14:57
Aktuality
Severní Irsko našlo náhradu za manažera Michaela O'Neilla, kterého na lavičce nahradí Ian Baraclough. Devětačtyřicetiletý lodivod přichází od severoirské jednadvacítky...

O'Neilla působil jako manažer Severního Irska od roku 2011 a zaznamenal s ostrovní reprezentací dosavadní největší úspěch, když na Euru 2016 postoupil do osmifinále.

Padesátiletý stratég však v listopadu kývl na nabídku Stoke City, načež měl vést reprezentační tým ještě v březnovém semifinále playoff o postup na evropský šampionát 2020, po vypuknutí pandemie koronaviru se však naplno přesunul do druholigového anglického klubu.

Vedení severoirského fotbalu nakonec sáhlo po náhradě k reprezentačnímu týmu do 21 let, odkud si vytáhlo Iana Baraclougha. "Převzít reprezentaci Severního Irska je pro mě čest a privilegium," řekl Baraclough, jenž bude debutovat na podzim v Lize národů.

Autor: Jiří Vojík / skysports.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele