Preview kvalifikace o postup na MS 2018 - neděle 3.9.

03.09.2017, 09:19, aktualizováno 03.09.2017, 09:19
Previews
Nědělní program evropské kvalifikace přináší také zajímavé duely. Nizozemsku bude usilovat o reparát proti Bulharsku, Francie si to rozdá s Lucemburskem a Portugalci se představí na maďarské půdě. Průběžné prvenství ve skupině H bude Belgie hájit proti Řecku...
Skupina A
Bělorusko - Švédsko  (neděle 18:00)
Po minulé porážce na půdě Bulharska přišli Švédové o čelní postavení ve skupině, a vše tak musejí napravit v dalším venkovním utkání v Bělorusku. Domácí mají už jen teoretickou naději, jak postoupit na šampionát do Ruska, a vesměs se budou rvát jen o konečnou pátou příčku. Také oni před třemi dny padli, a to v Lucembursku.

Porážka v Sofii přišla na řadu v průběhu této kvalifikace v možná nejméně vhodnou dobu. Švédsko nejenže v současné chvíli ztrácí na první Francii tři body, ale zároveň tenhle výsledek právě balkánský celek vrátil do hry o postup. "Fotbalový svět je stále vyrovnanější. Musíte předvést špičkový výkon, abyste bodovali," říkal hostující kouč Janne Anderson.

V minulosti Švédsko nemělo s Běloruskem větší problémy, hned ve čtyřech případech ho porazilo. V březnu letošní roku Blagult nasázeli celku z východní Evropy hned čtyři góly. "Jediné, co můžeme po porážce s Bulharskem dělat, je co nejlépe se připravit na následující zápas a dostat hráče do psychické i fyzické pohody," dodával Anderson.

Hosté se nyní budou muset obejít bez Albina Ekdala, který si v Bulharsku poranil záda, a připravený nebude ani Ola Toivonen. Nahradit by tak oba aktéry měli Oscar Hiljemark a Isaac Kiese Thelin. "Jestli nebudeme mít karty na stole, o změnách v sestavě nerozhodnu," povídal švédský stratég. "Ale ano, dvě změny budu muset udělat. Uvidíme ještě jaké."

Bělorusové v tomhle kvalifikačním cyklu získali jen pět bodů, vstřelili pouhé čtyři branky, přitom doma ještě nezažili porážku, a to ani na úvod s favorizovanou Francií. Je tak velká škoda, že se jim hrubě nedaří venku, což v podstatě potvrdila i prohra na půdě Lucemburska. V tomhle ohledu jsou totiž nejhorší ze všech účastníků skupiny.

Svěřenci Igora Kriušenka musejí vlastně vhlížet na následující kvalifikaci a poslední tři zápasy dohrát se vztyčenou hlavou, aby ještě neskončili ve skupině poslední. "Je zřejmě, je každý je tím výsledkem z Lucemburska rozrušený," uvedl domácí lodivod. "Ale nehodlám to dramatizovat. Prostě se stalo. Právě kvůli tomu je fotbal zajímavý."
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 6.60 - 3.90 - 1.62
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Nizozemsko - Bulharsko  (neděle 18:00)
Skupina A je i nadále pořádně zamotaná a šanci na postup si udržují čtyři mužstva. Nizozemsko naposledy vybouchlo ve Francii, ale svou situaci chce co nejrychleji zvrátit. Musí ale porazit další silný celek, kterým je v minulém kole vítězné Bulharsko.

Nizozemci mají za sebou hodně špatný výkon a jejich sebevědomí je hodně dole. Jejich plány na překvapení favorizované Francie či snad sehrání vyrovnané partie s domácím mužstvem se totálně rozpadly. Dobře organizovaní Francouzi ukazovali po celou dobu velký hlad a chuť tvořit, zatímco Nizozemsko v duelu s nimi propadlo po kreativní i obranné stránce.

Nejenže působilo v útoku hodně bezzubě, ale v obraně předvedlo snad ještě horší představení. Od domácích dostalo čtyři branky, z nichž dvě měl na svědomí Thomas Lemar. K němu se připojili svými zásahy ještě Antoine Griezmann a v závěru také mladík Kylian Mbappé. Hosté navíc nedohráli v plném počtu, protože během šesti minut se nechal dvěma kartami vyloučit Kevin Strootman.

Opora AS Řím byla po celou dobu hodně nervózní, ale přesto věří, že jeho celek má ještě šanci. "Máme stále situaci ve svých rukou, protože vývoj ve skupině nám trochu hraje do karet. Předvedli jsme opravdu hodně špatný výkon, z něhož za velké oslabení mohu právě já. To mě hodně mrzí, ale teď už s tím nic neudělám. Věřím svým spoluhráčům, že se proti Bulharům hecnou a vrátí se k dobrým výkonům," tvrdí Kevin Strootman.

I přes porážku, která byla tou nejhorší za posledních 56 let, mají opravdu Nizozemci šanci na postup. Na první Francii sice ztrácejí docela náročných šest bodů, ale druhé místo vypadá mnohem snadněji. A paradoxně jim k tomu pomohli právě Bulhaři. Ti si totiž v minulém kole poradili se Švédy a snížili jejich náskok na tři body, takže kromě dalšího zaváhání Švédů teď Nizozemci potřebují sami porazit Bulhary.

To se jim ale delší dobu nedaří. Od roku 1968, kdy se s nimi začali utkávat, se Nizozemci mohli radovat z výhry jen dvakrát. Poslední dva duely (jeden přátelský a jeden kvalifikační) vyhráli právě Bulhaři, kteří se jakožto domácí naposledy radovali po dvou brankách útočníka Spase Deleva. Nizozemci v říjnu minulého roku naprosto propadli a teď chystají odplatu.

Bulharsko je na třetí příčce a druhé Švédsko se od něj drží vzdáleno jen na jediný bod. Bulhaři doma naposledy hráli dlouho se Švédy vyrovnanou partii, ale deset minut před koncem rozhodl o třech bodech pro domácí záložník Ivajlo Čočev. Bulhary teď bezesporu hodně mrzí předposlední porážka od Běloruska, která jim postup zkomplikovala. Dokáží navázat na minulé představení výhrou nad Nizozemci?
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.29 - 6.10 - 11.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Francie - Lucembursko  (neděle 20:45)
Francie v minulém kole doma uštědřila pořádnou lekci Nizozemcům a zůstává na první pozici skupiny A. Vyhrávat ale musí dál, protože druhé Švédsko je vzdáleno jen tři body a na první místo si brousí zuby. Francouze nyní čeká duel s Lucemburskem, na němž si většinou vylepšují své statistiky.

Lucembursko umí Francouze potrápit, ale fyzicky soupeři přestane stačit a v průběhu utkání postupně "odejde". Za posledních 17 vzájemných střetů soutěžních i přátelských duelů se Lucembursko radovalo z jediného vítězství, zatímco Francouzi vyhráli ve zbylých šestnácti příležitostech. Dvanáct branek od Lucemburska sami inkasovali, zatímco jemu samému nastříleli pohodlných 71 gólů!

A hodlají v tom pokračovat také nyní, protože jsou ve formě. Tu naposledy Francouzi demonstrovali v utkání s přímým konkurentem v boji o postup. Tedy, alespoň podle papírových předpokladů. Ačkoli se Nizozemcům dlouhodobě nedaří, pod novým trenérem Dickem Advocaatem se měli probudit. Bylo to ale spíše vystřízlivění, a to pro ambiciózní Nizozemce pořádně kruté.

Nizozemci svému sokovi naprosto nestačili, třicet minut hráli v poli o jednoho muže oslabení a defenzivně to také nebyla žádná hitparáda. Tu naopak spustili Francouzi sami, neboť se do sítě svého soka trefili Antoine Griezmann, dvakrát útočník Thomas Lemar a v závěru také střídající talent Kylian Mbappé. Čtyři branky, množství povedených akcí a cenné tři body pro vrchol tabulky.

Na něm jsou Francouzi usazeni, ale ne zcela pohodlně. O trůn je plánuje připravit především Švédsko, které má na první tým ztrátu jen tři body. I proto teď výběr trenéra Didiera Deschampse hodně vítá dalšího soupeře. Lucembursko je v tabulce až poslední, má na kontě 4 body a dostalo už 17 gólů. Dá se očekávat, že se útočníci Francie opět předvedou a Lucembursko v obraně pořádně prověří.

Doufá v to alespoň Antoine Griezmann. Hvězda Atlética Madrid si přeje další tři body a divácky atraktivní utkání. "Máme před sebou Lucembursko, což by se mohlo zdát jako velmi snadný soupeř. Nesmíme ale zapomínat, že v minulém utkání jsme ze sebe vydali hodně sil a hrajeme další už v neděli. I přesto jsou naším hlavním cílem tři body a doufám, že navážeme na ofenzivní podívanou z minulého kola," přeje si Antoine Griezmann.

Po sedmi odehraných utkáních v rámci tohoto kvalifikačního cyklu má za sebou Lucembursko pět porážek, jednu remízu a konečně také jednu výhru. Na tři body došlo právě v minulém kole, kdy si Lucembursko poradilo nejtěsnějším možným rozdílem s Běloruskem. To bylo samozřejmě velkým favoritem, ale domácí se předem nevzdali a po hodině hry vstřelil jedinou branku utkání Daniel Da Mota.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.00 - 45.00 - 50.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.Francie751115:516
2.Švédsko741214:713
3.Bulharsko740312:1412
4.Nizozemsko731313:1010
5.Bělorusko71244:125
6.Lucembursko71157:174
Skupina B
Faerské ostrovy - Andorra  (neděle 18:00)
V podzimní nabídce kvalifikačních duelů byste stěží hledali méně atraktivní duel než ten, který se odehraje na Faerských ostrovech 3. září. Soupeřem ostrovanů totiž bude jiný trpaslík - Andorra.

Pochopitelně v tomto zápase o nic podstatného nepůjde. Faerské ostrovy i Andorra nemají šanci postoupit a jejich účinkování ve skupině má jen jeden cíl - uhrát pokud možno vůbec nějaké body a neskončit poslední. Z tohoto pohledu je to pro oba týmy nebývale velká šance, vždyť kdy jindy by mohla například Andorra uspět. Na druhou stranu ani sami aktéři reklamu vzájemnému duelu neudělali, když v prvním zápase hraném v Andoře remizovali 0:0.

Vlastně o nejedno velké překvapení už se fotbaloví trpaslíci postarali. Oba totiž porazili neuvěřitelně slabé Lotyše, respektive Maďarsko, a ve skupině B jim kupodivu nepatří poslední příčka.

Faerské ostrovy mají na svém kontě hodně solidních pět bodů za výhru nad Lotyšskem a remízy s Andorrou a Maďarskem, což byl rovněž hodně překvapivý výsledek. Čtvrteční zápas s Portugalskem už žádné překvapení nepřinesl, neboť šampioni posledního EURA zvítězili i díky Ronaldově hattricku jasně 5:1.

Jasnou porážku si připsala i Andorra, která nestačila Švýcarsku. S porážkou se ale počítalo a malinké knížectví na jihozápadě Evropy může být s učinkováním v základních skupinách stejně spokojeno jako Faerské ostrovy. Duel skupiny B začíná už v 18 hodin středoevropského času.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.47 - 3.95 - 7.80
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Maďarsko - Portugalsko  (neděle 20:45)
Portugalsko čeká další krok v doposud marné honbě za ukořistěním prvního místa ve skupině B, které mu na samý úvod kvalifikace mistrovství světa uzmul národní tým Švýcarska a od té doby ani jednou neklopýtl. Myslet již nyní na závěrečný říjnový duel dvou favoritů na postup by však byla chyba neboť do té doby ještě musí Švýcaři zvládnout zápas v Lotyšsku a Portugalci zase na horké maďarské půdě.

Mistři Evropy na sebe mají s Maďary rozhodně štěstí, neboť kromě kvalifikace na sebe oba týmy narazily i v základní skupině posledního EURa, kde na závěr základní skupiny nabídly strhující šestigólovou přestřelku v poměru 3:3. Také v posledním vzájemném měření sil Portugalci svému soupeři nasázeli tři góly, ovšem tentokrát v Lisabonu již ani jednou neinkasovali.

Svěřenci Bernda Storcka tak mají Portugalsku rozhodně co vracet, a kouč maďarského týmu ani tentokráte v Budapešti nehodlá vyrukovat s opatrným fotbalem. "Hrajeme proti jednomu z nejlepších týmů v Evropě s hvězdnými hráči v sestavě. Bude to velká výzva, ale musíme myslet hlavně na sebe. Chceme hrát aktivně, s žádnou silně defenzivní taktikou, budeme útočit."

Storckův protějšek Fernando Santos se bude směrem dopředu jako obvykle spoléhat především na kapitána Cristiana Ronalda, jenž navzdory klubovému pětizápasovému trestu vlétl v minulém zápase s Faerskými ostrovy na trávník plně připraven a připsal si rovnou hattrick. Díky tomu držitel Zlatého míče předskočil v celkové tabulce mezinárodních střelců i legendárního Pelého, byť na svých 78 tref potřeboval 144 zápasů, zatímco Pelé skóroval o jednu branku méně v 92 utkáních.

Další Ronaldovou osobní metou je nyní shodou okolností příhodně Ferenc Puskás, legenda nejen maďarského fotbalu. Jakkoli je nepravděpodobné, že Ronaldo stáhne šestigólové manko v jediném zápase, určitě bude chtít za jejím pokořením alespoň vykročit.

Portugalci se nejspíše stejně jako v zápase s Faeřany budou muset obejít bez zkušeného zadáka Bruna Alvese, jehož postihly žaludeční potíže a od té doby je od spoluhráčů držen stranou v karanténě. "Má horečku a odpočívá o samotě na pokoji, budeme jeho stav nadále sledovat," informoval Santos o zadákovi skotských Rangers.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 7.30 - 4.25 - 1.52
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Lotyšsko - Švýcarsko  (neděle 20:45)
Naprosto poníženým Lotyšům nezbývá nic jiného, než začít pořádně makat a v této fázi už je jedno, jestli je soupeřem zrovna rozjeté Švýcarsko. Lotyšsko bojuje zejména samo se sebou a s vlastní reputací. Jejich cílem do konce kvalifikačního cyklu bude odvrácení hrozby posledního místa.

Aby také ne, když mezi soupeře v kvalifikační skupině patří Faerské ostrovy nebo Andorra. I přes tuto konkurenci je ale tým trenéra Aleksandrse Starkovse na posledním místě. Šedesátiletý kouč se ke kormidlu lotyšské reprezentace vrátil poněkolikáté. Mimo jiné ji vedl na legendárním Euru 2004 v Portugalsku. Nyní má za cíl pozvednout tým a neskončit poslední, protože to by byla pro hrdou pobaltskou republiku velká ostuda.

Naprostým suverénnem skupiny B není, jak by se očekávalo, Portugalsko, nýbrž Švýcarsko. Alpská země kráčí od vítězství k vítězství a na úřadující evropské šampiony má tříbodový náskok. Kouč Vladimir Petković si tak zatím může mnout ruce, avšak Mundial je stále hodně daleko. Stačí jediné zaváhání a Švýcaři mohou putovat do nevyzpytatelné baráže.

Zatím ale není reprezentantům helvétského kříže co vytknout. Bilance sedmi zápasů a sedmi výher hovoří za vše. Čtyři zápasy v řadě navíc neinkasovali a jsou opravdu suverénní. Trenér Vladimir Petković přesto varuje před podceněním, Lotyšsko podle něj není tak špatným týmem, jak to možná na první pohled vypadá. Domácí navíc nebudou mít vůbec co ztratit. Lotyši se pokusí navázat na první vzájemný duel, který sice prohráli, avšak jedinou brankou Drmiće ze 66. minuty.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 12.40 - 5.65 - 1.30
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.Švýcarsko770015:321
2.Portugalsko760127:418
3.Maďarsko731311:810
4.Faerské ostrovy71243:155
5.Andorra71152:164
6.Lotyšsko71063:153
Skupina H
Estonsko - Kypr  (neděle 18:00)
Veledůležité utkání čeká kyperskou reprezentaci, která se po třech úvodních porážkách rozjela a vrátila se do bojů o postup. Na druhou stranu venkovní výjezdy ostrovanům příliš nesvědčí a v Estonsku je v žádném případě nečeká nic snadného. Své by koneckonců mohli vyprávět Chorvaté, kteří tam nedávno utrpěli debakl.

Kypr si navíc Estonsko "oťukal" už v prvním zápase před vlastními fanoušky a přesvědčil se o jeho kvalitách. Pobaltská země si ze sluného Kypru přivezla cennou remízu 0:0. Dělba bodů je pro oba aktéry poměrně příznačná. V historii spolu odehráli jen tři utkání a všechna skončila nerozhodným výsledkem.

Estonsko si zatím v kvalifikační skupině nevede moc dobře. Průšvih v Bosně sice "zalepilo" vysokou výhrou nad Gibraltarem, ale při vší úctě to není plnohodnotné měřítko. Další výhru už seveřané nepřidali, pouze se museli spokojit s remízou na Kypru a ještě překvapivější plichtou v Řecku. V tabulce tak Estoncům patří předposlední místo a pětibodová ztráta na svého soupeře.

Hosté cestují na severovýchod Evropy v dobrém rozpoložení, i když zdání možná klame. Čtyřzápasová série bez porážky je jistojistě skvělým počinem, avšak musíme vzít v potaz, že Kypr hrál dvakrát s Gibraltarem, a i když vyhrál, herně vůbec nepřesvědčil. O domácí remíze s Estonskem už šla řeč a tak zbývá poslední duel s Bosnou, který se ovšem vyvedl parádně.

Vstup do zápasu měli jihoevropané katastrofální, ale nakonec se nevzdali a z výsledku 0:2 ještě udělali výhru 3:2. A právě na tento výsledek se pokusí v Estonsku navázat.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.80 - 3.10 - 2.90
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Řecko - Belgie  (neděle 20:45)
Neohrožený vládce skupiny H minule naděloval branky do sítě soupeře z Gibraltaru a teď se vydává k trochu náročnějšímu soupeři. Vyzve jej totiž domácí Řecko, které sídlí na druhém místě. Rádo by se konečně radovalo z výhry, protože nad Belgií ještě nikdy v historii nevyhrálo.

Bitva mezi prvním a druhým týmem tabulky by mohla být hodně zajímavou podívanou. Bude to především duel mezi výtečnou ofenzívou a velmi dobrou obranou. Řekové dosud inkasovali v celém kvalifikačním procesu jen tři branky, o jednu víc než Belgie. Ta je suverénem celé tabulky a její ohromná síla se nalézá právě v ofenzivní činnosti. To Belgie dokazuje na faktu, že zatím dala už 33 branek!

Velkou část z nich nasázela proti Gibraltaru. Nejprve nováčkovi vstřelila šest gólů a naposledy své skóre ještě vylepšila. Byl to až překvapivě zajímavý duel, protože jsme viděl několik tvrdých faulů a dvě červené karty! Především ale branky, kterých bylo požehnaně. Hattrick si připsali Romelu Lukaku a také Thomas Meunier, který má coby obránce jiné poslání. Doplnili je ještě Mertens, Hazard a Witsel.

Právě Thomas Meunier měl obrovskou radost z vlastního výkonu i celého týmu. "Mám samozřejmě velkou radost z toho, co jsem dokázal. Bavilo mě to a celý zápas jsem si pořádně užil. Tohle se obránci nepovede často, ale velký dík patří také mým spoluhráčům. Všichni mi hodně pomáhali, dostávali mě do šancí a ulehčovali mi to. Každý je tu skvělý profesionál, takže se vám pak hraje mnohem lépe," dodal mladý bek z PSG.

Belgie tím navázala na výhru nad Estonskem, která byla sice mnohem hubenější (2:0), ale svůj účel také splnila. Belgičané se proto usadili na prvním místě tabulky a mají na druhé Řecko náskok už 6 bodů. Náskok, který se nyní právě Řekové pokusí snížit, což by mohlo celou skupinu pořádně zamotat. Problém je, že se Řecku právě moc nedaří.

Spolu s Belgií je jediným týmem skupiny, který ještě neprohrál, ale na druhou stranu kupí jednu remízu na druhou. V posledních čtyřech kláních se Řekové dočkali pokaždé jen jednoho bodu. V Belgii si vůbec nevedli špatně a skórovali jako první. Utkání ale hodně ovlivnily dvě červené karty a Belgie v závěru srovnala. Řeky musí hodně mrzet především poslední dvě utkání.

Bosně a Hercegovině Řecko nedalo ani jednu branku a ve stejném trendu pokračovalo také v posledním kole. Doma uvítalo páté Estonsko, ale jeho obranu Řekové stejně nepřekonali. Teď se pokusí o zdolání favorita, aby si vybudovali náskok na třetí Bosnu a Hercegovinu, která ztrácí jen dva body. Hlavním rozhodčím byl jmenován zkušený Polák Szymon Marciniak.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 5.70 - 3.83 - 1.70
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Gibraltar - Bosna a Hercegovina  (neděle 20:45)
Reprezentanti Bosny v letošní kvalifikaci bojují o postup na světový šampionát, nyní se zaměřují především na druhou pozici. V tuto chvíli totiž mají na kontě jedenáct bodů a jsou na třetí příčce o osm bodů za vedoucí Belgií, na druhé Řecko mají manko dvou bodů. Pokud si chtějí udržet reálnou naději alespoň na baráž, tak v neděli musí potvrdit roli velkého favorita na půdě trpaslíka z Gibraltaru, jenž je jasně poslední s nulovým bodovým ziskem.

Bosňané si výrazně zkomplikovali situaci ve čtvrtek, kdy překvapivě prohráli na půdě Kypru po výsledku 2:3 a jejich soupeř se tak na ně dotáhl na rozdíl jednoho bodu. Nicméně v sedmém kole nakonec měli štěstí, jejich největší rival z Řecka také ztratil a uhrál pouze bezbrankovou remízu s podceňovaným Estonskem. Na Kypru předvedli selhání především ve druhém poločase, když během jedenácti minut ztratili dvoubrankový náskok.

"Bohužel tento kolaps přišel v hodně nevhodnou dobu, dostat tři góly během takto krátké chvíle samozřejmě mrzí. Pokud chceme myslet na MS, tak se takovýchto pasáží musíme ve zbývajícím průběhu vyvarovat. Sportovně musím uznat, že Kypřané ukázali velkou sílu a rozhodně se s nimi musí počítat. Momentálně chceme na tento neúspěch zapomenout, teď už máme v hlavách jen duel v Gibraltaru," uvedl hostující kouč Mehmed Baždarevič.

Domácí výběr je naopak jasným outsiderem skupiny H a prohrál ve všech osmi utkáních na vlastním stadionu od doby, kdy se zařadil do evropské části kvalifikace. Po sedmi zápasech v letošním cyklu nemá na kontě ani bod a navíc zaznamenal hodně nelichotivé skóre 3:33. Ve čtvrtek zavítal na půdu obrovského favorita z Belgie a utržil nevídaný debakl 0:9, v březnovém vzájemném střetnutí v Bosně obdržel pět branek a nakonec prohrál 0:5.

"Karty jsou jasně rozdané, za normálních okolností bychom měli získat tři body. Nicméně každý zápas je jiný, a proto si nemůžeme myslet, že tři body získáme zadarmo. Náš protivník nemá co ztratit a bude bojovat, třeba proti Kypru nedosáhl na body jen velmi těsně. Potřebovali bychom dát co nejdříve vedoucí gól, abychom se uklidnili. Vítězství je pro nás životně důležité," dodal závěrem šestapadesátiletý Baždarevič.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 50.00 - 45.00 - 1.00
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.Belgie761033:219
2.Řecko734010:313
3.Bosna a Hercegovina732215:811
4.Kypr73138:1110
5.Estonsko71245:175
6.Gibraltar70073:330

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (66)

Přidat komentář
formic81

OT: mam trosku krizi se serialama.. nejak sem si nastavil vysokou latku a prumerny serialy uz vypinam po 20 minutach.. takze jestli ma nekdo nejakou bombu skrytou tak budu rad kdyz se o ni podelite

Reagovat
smazaný uživatel

Takova normalni rodinka

Hrisni lide mesta Prazskeho

Colombo

Reagovat
smazaný uživatel

Maly pitaval z velkeho mesta

Chalupari

Hospoda

Reagovat
Emmett Brown

Létajíci Čestmír

My všichni školou povinní

Žena za pultem

Reagovat
blaugrana

Akurát vyšla druhá séria Narcos. Už je celá na topserialy.sk, v novembri má vyjsť 8. séria Walking Dead, neviem či si videl Taboo, Preacher, Ray Donovan.

Reagovat
formic81

jojo uz to ted stahuju Taboo me nechytlo ikdyz Hardyho neskutecne obdivuju, Raye mam taky nakoukanyho.. ten Preacher k tomu jsem se jeste nedostal.. prej ta 2 serie je dost dobra co jsem tak slysel

Reagovat
blaugrana

Weeds, Breaking Bad a Shameless už máš asi tiež pozrete.

Reagovat
formic81

shameless nemam.. na to jsem se ale chystal

Reagovat
smazaný uživatel

ak ťa baví mma tak si určite pozri seriál Kingdom, alebo "hiphopovú" Atlantu, ďalej nfl, agenti, športové prostredie a hlavne The Rock, tak začni sledovať "Ballers". Osobne mne sa páčili v poslednej dobe ešte aj From Dusk till Dawn, kt. je inšpirovaný rovnomenným filmom. Z kreslených určite "Rick and Morty". Z takých starších must have serialov vojnový Bratrstvo neohrozených z roku 2000 tuším, ale lepšie nenajdeš. Komiksovka sa mi páči - Lucifer. Hororovka s vtipným nádychom Ash vs Evil dead. A ak chceš niečo ujebané ale zároveň inteligentné tak si pozri Young Pope resp. Mladý pápež. Snáď som pomohol.

Reagovat
formic81

ta Atlanta me zaujala diky.. Ballers znam, Rickyho taky.. to bratrstvo mam asi rok stazeny a jeste jsem se k tomu nedokopal.. Lucifer me zklamal v posledni serii. Young Pope je jednim slovem dost divny a treba casem se k tomu vratim kazdopadne Jude

Reagovat
smazaný uživatel

ozaj a nový Prison Break si videl? to je tiež solidné

Reagovat
formic81

ja nevidel ani ten starej..

Reagovat
X-bano-X

Young pope je pecka, hlavne diel s cestou do afriky a príhovorom je že zimomriavky.

Reagovat
smazaný uživatel

ked breaking bad, tak potom aj better call saul. miestami este lepsie ako breaking bad. kopa smutneho humor, ironie, situacii ale najme skvele postavy a uzasna kamera.

Reagovat
yuck

To už je třetí série.

Reagovat
blaugrana

Nj.

Reagovat
smazaný uživatel

Scooby Doo, Where Are You! hltal som kazdy diel

Reagovat
formic81

bohužel jsem přestal hulit takže asi tak

Reagovat
smazaný uživatel

Kolonizátor Lazaňa

Reagovat
smazaný uživatel

Gomorra

Reagovat
zrzek999

Reagovat
Uwe háže buly

Reagovat
Kuchta

Život na zámku

Reagovat
smazaný uživatel

man seeking woman, glow, gumball, bored to death

Reagovat
mato Kreator

Ozrak je celkom fajn ale ci to bude tvoja salka caffe to neviem

Reagovat
mato Kreator

Ozark *

Reagovat
smazaný uživatel

30 případů majora Zemana

Reagovat
Lacko_Boh

nedam

Reagovat
Lacko_Boh

Santa Clarita Diet , nenapadny sitcom. Isto nie pre narocneho divaka..ale dal som ho za den. Mam rad neskodne.

Reagovat
Whitemedia

Oz, Happy Valley, Bosch, Justified, Brotherhood

Reagovat
yuck

Billions určitě. Pak sleduju dost podle mě dobrejch seriálů, ale ty asi budeš znát..

Reagovat
Uwe háže buly

Mě se líbili rumunský Stíny https://www.csfd.cz/film/57754-stiny/komentare/ ale je to krátký teda.

Z historických https://www.csfd.cz/film/316589-1864/komentare/, to je jeden z vubec nej seriálů, co jsem viděl.

Z domácích za něco stojí Pustina nebo Mamon, ze Severu už si asi viděl Most nebo Zločin.

Reagovat
blaugrana
Reagovat
johnik

Itálie prohrála ve Španělsku 0:3 a v rámci kvalifikačních zápasů na evropské či světové šampionáty odešla s nepořízenou poprvé po jedenácti letech. Její neporazitelnost čítala 56 zápasů, z nichž Italové 42 vyhráli a ve 14 případech brali bod. (sport-express.ru)

Reagovat
Shevchenko

A doma naposled prohráli v roce 1999.

Reagovat
didosh

Reagovat
smazaný uživatel

wtf, to snad nemůže být pravda

Reagovat
Coutinho10

lol takova hrubka od Beloruska

Reagovat
smazaný uživatel

Holandsko nepostúpi už :( jedine žeby Luxembursko preskočilo Bielorusko :D posledná nádej :)

Reagovat
Lacko_Boh

Fidget spinner cup

Reagovat
rossoneri89

Hajra Magyarok

Reagovat
didosh

Reagovat
CR7RONALDO

Coentrao sa opäť zranil

Reagovat
smazaný uživatel

Práve som to písal v Souhrnu kvalifikace článku. ... Priskin jasná červená, taky laket dal Pepemu až krváca.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kokesh

Madari hraji jako prasata, jeden loket za druhym. Jasna redka.

Reagovat
smazaný uživatel

To teda. Teď i Cedríc má krvavý šrám v obličerji.

Reagovat
kris_kros

Madari kopu ako elektrika ak ich cez polcas neukludni trener tak budu nasledovat Priskina viaceri

Reagovat
smazaný uživatel

Gooooooooooooooooooooooool! Ronaldo centr a André Silva střílí gooooooooooooool

Reagovat
didosh

Reagovat
fabec1222

Lucembursko pome

Reagovat
yuck

Co tam ti Frantíci vyvádějí..?!

Reagovat
Hokaido

Řecko Belgie easy under 2,5... Fakt už končím se sazenim.

Reagovat
smazaný uživatel

já dal -3,5, ale i tak to bude natěsno

Reagovat
smazaný uživatel

Já už skončil dávno, nedá se na tom zbohatnout. To už je lepší sázet Eurojackpot.

Reagovat
yuck

Dá se, musíš sázet proti Berdychovi, dokud je ještě mezi tou užší špičkou..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Lucembursko!!!

Reagovat
Pipo123

Luxembursko nastrelilo tyčku škoda

Reagovat
tweek

ten Pogba je hrozná lemra.. Lucembursko je bozi.. Zvvlast ten dredar..

Reagovat
martin1

Udržet!

Reagovat
smazaný uživatel

Co to Portugalsko tam vyvádí při těch rohových kopech celý zápas? Proč to normálně nenacentruji, vždyt tam mají Ronaldo, Pepeho a další. Místo toho to kopou na krátko a vymýsli picoviny a nikdy se jim to nepovede...

Reagovat
martin1

Reagovat
smazaný uživatel

Lucembursko > Nizozemsko

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele