Preview kvalifikace o postup na ME 2024 - neděle 26.3.

26.03.2023, 09:04
Previews
Harry Kane (© AFP)

Anglie ve čtvrtek vyhrála v Itálii a tři body hodlá potvrdit doma proti Ukrajině, svěřenci Roberta Manciniho si naopak letí pro výhru na Maltu. Na úvod zklamali Slováci a nic snadného na ně nečeká ani proti Bosně a Hercegovině...

Skupina C

Anglie - Ukrajina

neděle 18:00

Zatímco Angličané půjdou do nedělního zápasu posilnění o důležité vítězství v Itálii, pro jejich protivníka z Ukrajiny jde o úvodní utkání skupiny. Body by se hostům každopádně v takto náročné skupině obzvláště hodili.

Pro ostrovany skončilo mistrovství světa zklamáním v podobě čtvrtfinálového vyřazení od Francie poté, co Harry Kane nedokázal v závěru srovnat z penalty. Ze smutku se ale oklepali na jedničku a v repríze posledního evropského finále dokázali zdolat Itálii. V Neapoli je brzy poslal do vedení Rice, před pauzou navyšoval z penalty Kane. Retegui dokázal ve druhé půli vsítit kontaktní gól, vyrovnat se ovšem domácím nepovedlo. Nadále tak platí, že za posledních patnáct let Anglie v evropské kvalifikaci prohráli pouze v té minulé s Českem.

"Pochopitelně máme velký soucit vůči tomu, co se na Ukrajině děje, nicméně zítra nás čeká fotbalový zápas a my budeme plně soustředění na to, abychom zvítězili. Upřímně řečeno se jedná o klíčovou hru kvalifikace - když se nám podaří navázat na výkon proti Italům, budeme v opravdu dobré pozici," říká před utkáním trenér Gareth Southgate, jehož nicméně potkala nepříjemnost v podobě nucené absence pravého obránce Chelsea Reece Jamese.

Ukrajinci ve čtvrtek vyzvali jen rezervu Brentfordu a na mezinárodní měření sil tak vzhledem k absenci na světovém šampionátu čekají již téměř půl roku. Tehdy v krakovském azylu přivítali jiného britského soupeře v podobě Skotů, v přímém souboji o první místo a postup do Ligy A ovšem bez branek remizovali, což pro ně bylo málo.

Vzájemné zápasy těchto dvou soupeřů nejsou příliš vzácnou záležitostí. Zatímco v kvalifikačních zápoleních je Ukrajina více než vyrovnaným soupeřem a z posledních tří střetů vytěžila pět bodů, na závěrečných turnajích je úspěšnější Anglie. To se potvrdilo i ve čtvrtfinále posledního eura, kde i díky dvěma zásahům Harryho Kanea skončilo utkání jednoznačným výsledkem 4:0.

Utkání ve Wembley má naplánovaný výkop na nedělní osmnáctou hodinu, dozorovat na něj budou výhradně nizozemští rozhodčí. Hlavním je Serdar Gözübüyük, kterému budou na čarách pomáhat Erwin Zeinstra s Johanem Balderem a za video usedne Pol van Boekel.

Anglie - pravděpodobná sestava:
Pickford - James, Stones, Maguire, Chilwell - Henderson, Phillips, Rice - Saka, Kane, Foden

Ukrajina - pravděpodobná sestava:
Lunin - Konoplja, Matvijenko, Popov, Mykolenko - Malinovskyj, Stepanenko, Zinčenko - Cygankov, Dovbyk, Mudryk

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.23 - 6.35 - 16.00

Tip EuroFotbal.cz: 1

Více informací

Malta - Itálie

neděle 20:45

Náročný a neúspěšný vstup mají do kvalifikace na evropský šampionát za sebou mají italští fotbalisté, kteří nezvládli domácí utkání s Anglií. Nyní čelí trpaslíkovi z Malty, se kterým na tom kuriózně jsou v tabulce naprosto totožně.

Rovněž Malta totiž prohrála v Severní Makedonii až po tuhém boji poměrem 2:1. Pětašedesát minut přitom držela bezgólový výsledek, poté ale v krátkém sledu skórovali Elmas s Churlinovem. Yannick sice dokázal snížit, ani dlouhé nastavení ale nevedlo ke srovnání stavu.

Výběr ostrovního státu tak prohrál poprvé od listopadu 2021 dvakrát v řadě - mezitím totiž v bojích se srovnatelnými soupeři zažíval úspěšné období. V přátelských zápasech zdolal Ázerbájdžán, Kuvajt či Izrael a dokázal remizovat i s Řeckem. V Lize národů si pak dvakrát poradil se San Marinem.

Od konce vítězného eura se o Itálii nedá říct, že by na tom byla výsledkově bůhvíjak skvěle, vždyť ze šestnácti zápasů dokázali vyhrát pouhých šest. Obrovským způsobem zaváhali v závěru kvalifikace na světový šampionát i v následné baráži, i přes ne úplně přesvědčivé výkony a výsledky pak ale dokázala uspět ve své skupině Ligy národů. Ve čtvrtek pak jižané prohráli proti Anglii, když už v první půli za hosty skórovali Rice s Kanem. Po pauze Retegui vsítil pouze kontaktní branku, na víc se nezmohli.

V minulé dekádě na sebe tato dvě mužstva narazila ve dvou po sobě jdoucích kvalifikacích. A ani jeden ze čtyř zápasů nevyhráli Italové přesvědčivým způsobem. Dvakrát uspěli poměrem 2:0, ve zbylých případech jim musel stačit jediný gól.

Utkání na národním stadionu v Ta‘ Qali začne v neděli ve 20:45, dozorovat na něj budou převážně bulharští rozhodčí. Jako hlavní byl pověřen Georgij Kabakov, na čarách mu budou pomáhat Martin Margaritov s Dijanem Valkovem. Za video pak usedne Němec Christian Dingert.

Malta - pravděpodobná sestava:
Bonello - Attard, S. Borg, Apap - J. Mbong, Kristensen, Guillaumier, Yankam, Camenzuli - Teuma - Satariano

Itálie - pravděpodobná sestava:
Donnarumma - Di Lorenzo, Scalvini, Romagnoli, Spinazzola - Cristante, Verratti, Tonali - Politano, Retegui, Gnonto

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 28.00 - 10.90 - 1.10

Tip EuroFotbal.cz: 2

Více informací

Tabulka před začátkem kola

Tým
Z
V
R
P
S
B
1
Anglie
1
1
0
0
2 : 1
3
Severní Makedonie
1
1
0
0
2 : 1
3
3
Ukrajina
0
0
0
0
0 : 0
0
4
Itálie
1
0
0
1
1 : 2
0
Malta
1
0
0
1
1 : 2
0

Skupina H

Kazachstán - Dánsko

neděle 15:00

Dánové jako největší favorité skupiny H sehráli na úvod kvalifikačního cyklu pikantní severské derby s konkurenčním Finskem a díky hattricku teprve dvacetiletého útočníka italské Atalanty Bergamo Rasmuse Winthera Højlunda zvítězili 3:1. První fázi nyní zakončí v Kazachstánu a jakákoli bodová ztráta by se považovala za velkou senzaci. Domácí tým sehrál vyrovnaný duel se Slovinskem, na body ale nakonec nedosáhl.

Svěřenci trenéra Kaspera Hjulmanda se na posledním odloženém evropském šampionátu blýskli svým nečekaným postupem až do semifinálové části, nicméně momentálně stále vydýchávají nepovedené MS 2022 v Kataru, když hodně překvapivě skončili už v základní skupině. S Finskem od začátku druhého poločasu hráli nerozhodně, avšak v závěrečných deseti minutách dvakrát skórovali, a první krok k ME v Německu tedy přeci jen zvládli.

Hjulmand nemohl povolat na tento reprezentační sraz zraněnou hvězdu Christiana Eriksena a také obránce Victora Kristiansena, oproti střetnutí s Finskem se na každý pád nedají čekat příliš velké změny v sestavě. "Rasmus předvedl skvělý výkon a určitě nás zachránil, i když v závěru těžil ze skvělé podpory spoluhráčů. Sám by hattrick určitě nedal. My v žádném případě nesmíme usnout na vavřínech, Kazachstán výborně brání a proti Slovinsku ukázal, že má své kvality," uvedl padesátiletý rodák z Aalborgu s opatrností v hlase.

Domácí výběr přivítal ve čtvrtek Slovinsko a přesně v polovině prvního poločasu se dostal do vedení. Jenomže krátce po změně stran inkasoval vyrovnávací gól a s přibývajícím časem mu docházely síly. O jeho porážce 1:2 rozhodl zhruba čtvrthodiny před závěrečným hvizdem debutant ve slovinské reprezentaci Zan Vipotnik. Nedělní protivníci se spolu naposledy utkali v kvalifikaci o MS 2018 v Rusku, v obou případech jasně dominovalo Dánsko (4:1, 3:1).

Kazachstán - pravděpodobná sestava:
Šackyj - Gabyšev, Jerlanov, Maročkin, Malyj, Vorogovskij - Orazov, Darabajev, Tagybergen, Samorodov - Ajmbetov

Dánsko - pravděpodobná sestava:
Schmeichel - Bah, Kjaer, Nelsson, Maehle - Jensen, Norgaard, Hojbjerg - Damsgaard - Hojlund, Wind

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 15.20 - 6.52 - 1.22

Tip EuroFotbal.cz: 2

Více informací

Slovinsko - San Marino

neděle 18:00

Reprezentace Slovinska se naposledy kvalifikovala na evropský šampionát v roce 2000 a teď má šanci své dlouholeté čekání ukončit, i když opravdová zkouška ohněm ji teprve čeká. Ve čtvrtek zavítala do Kazachstánu a vyrovnanou bitvu přeci jen zvládla, když otočila nepříznivý vývoj z prvního poločasu a nakonec zvítězila 2:1. V tuto chvíli v Lublani přivítá jednoho z největších outsiderů evropské části ze San Marina.

Slovinci v posledních letech stabilizovali své výkony, trochu překvapivě se třeba udrželi ve druhé výkonnostní skupině Ligy národů, neboť v konkurenci Švédska, Norska a Srbska skončili třetí, a Ligu B tedy zachránili. Momentálně neprohráli v soutěžním utkání již sedmkrát za sebou, v nedělním utkáním budou plnit úlohu jasných favoritů. Trpaslík ze San Marina má zcela jiné ambice, v jeho případě je postup na ME vysoce nepravděpodobný.

Hosté na úvod kvalifikace přivítali Severní Irsko a prohráli s ním 0:2, nicméně zhruba v polovině druhého poločasu skórovali, a tato jejich branka nebyla uznána jen kvůli velmi těsnému ofsajdu. Se svým nadcházejícím protivníkem se od roku 2009 utkali hned pětkrát a ani v jednom případě nedali gól, naposledy v přátelském utkání před dvěma a půl lety utrpěli porážku 0:4.

Domácí trenér Matjaž Kek si nepřipustí nic jiného než tříbodový zisk. Ale dobře ví, že v další fázi čekají na jeho svěřence mnohem důležitější souboje: "Nyní se samozřejmě soustředíme pouze na San Marino a za žádných okolností ho podceňovat nebudeme. V prvních dvou zápasech chceme získat šest bodů, na druhou stranu si uvědomujeme, že klíčové bitvy s Finskem, Dánskem a Severním Irskem nás teprve čekají. Případný dobrý vstup do kvalifikace ještě nemusí nic znamenat."

Slovinsko - pravděpodobná sestava:
Oblak - Karničnik, Brekalo, Bijol, Balkovec - Stojanovič, Cerin, Stankovič, Verbič - Šeško, Vipotnik

San Marino - pravděpodobná sestava:
Benedettini - Fabbri, Di Maio, Rossi, Palazzi - Battistini, Golinucci, Capicchioni, Lazzari - Vitaioli, Berardi

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.00 - 39.00 - 50.00

Tip EuroFotbal.cz: 1

Více informací

Severní Irsko - Finsko

neděle 20:45
Povinný tříbodový zisk ze San Marina chce Severní Irsko potvrdit také na domácí půdě. v Belfastu se postaví finským "Výrům", kteří naopak v prvním kvalifikačním kláním tolik štěstí neměli. O to hladovější ovšem budou v neděli v Ulsteru.

Popěvek oslavující střelce Severního Irska opět ožívá. Avšak zatímco dříve byl i trochu ironicky oslavován ne příliš využívaný Will Grigg, tentokrát z práce forvarda působícího v nižší anglické soutěži výrazně těží i samotný národní tým. Fotbalista třetiligového Boltonu Dion Charles ve čtvrtek zlomil dvěma góly odpor San Marina a rychle se stal oblíbencem severoirských fanoušků.

Hrdina čtvrtečního mače si ovace publika pochopitelně užíval. "Je to skvělé a trochu i ocenění za tvrdou práci, kterou jsem pro fanoušky odvedl. Je to skvělá písnička. Byl to song Willa Grigga na Euru a na tom dalším by mohl být o mě, pokud se kvalifikujeme," zasnil se Charles. K účasti na mistrovství Evropy však má Severní Irsko ještě daleko, kvalifikační boje totiž teprve započaly a do jejich konce zbývá dalších devět utkání.

Finům ve čtvrtek tolik do zpěvu nebylo. Jejich brankář Lukáš Hrádecký sice dělal, co mohl, aby zastavil dánské střelce, přesto nakonec třikrát kapituloval. Naopak za "Výry" se prosadil pouze jednou Oliver Antman, což nestačilo ani na remízu.

Po porážce v Kodani tak Finsko čeká na první body, které chce ukořistit v Belfastu. "Projdeme si zápas (s Dánskem) a zjistíme, do jaké míry jsme naplnili náš herní plán. Z toho vyvodíme závěry, načež uvidíme, s jakým týmem se postavíme Severnímu Irsku," prohlásil po porážce na kodaňském stadionu Parken hostující trenér Markku Kanerva.

Severní Irsko - pravděpodobná sestava:
Peacock-Farrell - Ballard, Cathcart, Brown - Bradley, McNair, S. Charles, Saville, Lewis - Magennis, D. Charles

Finsko - pravděpodobná sestava:
Hrádecký - Alho, Vaisanen, Ivanov, Jensen - Lod, Kairinen, Kamara, Antman - Pohjanpalo, Pukki

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.70 - 2.79 - 3.16

Tip EuroFotbal.cz: 0

Více informací

Tabulka před začátkem kola

Tým
Z
V
R
P
S
B
1
Dánsko
1
1
0
0
3 : 1
3
2
Severní Irsko
1
1
0
0
2 : 0
3
3
Slovinsko
1
1
0
0
2 : 1
3
4
Kazachstán
1
0
0
1
1 : 2
0
5
Finsko
1
0
0
1
1 : 3
0
6
San Marino
1
0
0
1
0 : 2
0

Skupina J

Lichtenštejnsko - Island

neděle 18:00

Souboj dvou neúspěšných celků z prvního kola kvalifikace bude v neděli hostit Rheinpark Stadion ve Vaduzu. Zatímco jasná lichtenštejnská porážka se dala očekávat, Island určitě pomýšlel na lepší výkon.

Domácí mají aktuálně na kontě sérii čtrnácti po sobě jdoucích porážek, během kterých navíc vstřelili jen jeden gól. Ve čtvrtek si nezdar ve výši 4:0 odvezli z Lisabonu, kde se dvakrát prosadil Cristiano Ronaldo a další góly přidali Cancelo s Bernardem Silvou.

Island doufal, že bude velkým pronásledovatelem Slovenska a Bosny v boji o druhou příčku. Hned v prvním zápase ale tento jeho plán dostal velkou trhlinu. V bosenské Zenici totiž prohrál jednoznačně 3:0, když se dvakrát prosadil Krunić a další trefu přidal po pauze Dedić. Má však na co navazovat - v předchozím kvalifikačním cyklu totiž Lichtenštejnsku dvakrát nasázel čtyři góly a připsal si tak na jeho účet dvě jediné výhry v této skupině.

Utkání dostali na starosti dánští rozhodčí, mužem s píšťalkou bude Jakob Kehlet. Jako pomezní mu pomohou Lars Hummelgaard s Victorem Skyttem. Za video usedne dvojice z Polska Pawel Pskit s asistentem Piotrem Lasykem. Pokyn k úvodnímu hvizdu zazní s nedělní osmnáctou hodinou.

Lichtenštejnsko - pravděpodobná sestava:
Büchel - Wolfinger, Malin, Traber, Hofer, Meier - Frommelt, Wieser, Hasler - Gassner, Frick

Island - pravděpodobná sestava:
Runarsson - Palsson, Magnusson, Gretarsson, Olafsson - A Sigurdsson, Traustason, Haraldsson, Thorsteinsson - Gudmundsson, Finnbogason

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 27.10 - 9.16 - 1.12

Tip EuroFotbal.cz: 2

Více informací

Lucembursko - Portugalsko

neděle 20:45

Portugalsko je i v tomto kvalifikačním cyklu považováno za jasného adepta na postup a úvod kvalifikace mu vyšel, když si díky dalšímu famóznímu výkonu Cristiana Ronalda snadno poradilo s Lichtenštejnskem (4:0). Nyní zavítá na půdu zcela jiného soupeře, neboť Lucembursko už zdaleka není považováno za tak velkého trpaslíka jako před několika lety. Dlouhodobě prokazuje, že umí trápit i ty papírově nejsilnější soupeře.

Výběr z Pyrenejského poloostrova se přes baráž probojoval na světový šampionát v Kataru a proklouzl až do čtvrtfinále, v něm ovšem překvapivě nestačil na senzaci šampionátu z Maroka a po porážce 0:1 byl vyřazen. Ihned po tomto utkání skončil na lavičce po více než osmi letech dlouholetý stratég Fernando Santos, kterého nahradil španělský rodák Roberto Martínez. Ten do té doby šest let naopak působil u národního výběru Belgie.

Martínez tedy zažil proti Lichtenštejnsku povedenou premiéru. S výkonem mužstva byl spokojen: "Tento zápas byl dobrou příležitostí, jak poznat hráče, a všechny je musím pochválit za přístup i ochotu pracovat jako tým. Za předvedený výkon jsem na hráče hrdý, i když v prvním poločase to nebylo z naší strany úplně ideální. Teď nás papírově čeká silnější protivník, a jsem si jistý, že se nás Lucembursko pokusí něčím zaskočit."

V utkání s Lichtenštejnskem byl překonán jeden světový rekord - osmatřicetiletý klenot Cristiano Ronaldo totiž odehrál svůj 197. reprezentační duel v dresu Portugalska, a překonal tak maximum Kuvajťana Badery Al-Mutawy. Současný hráč saúdskoarabského týmu Al Nassr navíc vsítil hned dva góly a daleko neměl ani k hattricku. "Cristano je hráč, který je plně oddán týmu a věk ani jiné aspekty nehrají v jeho případě žádnou roli. Byl bych rád, kdyby nám pomohl vyhrát EURO 2024," uvedl Martínez s obrovským respektem k dlouholeté světové hvězdě.

Lucembursko zahájilo kvalifikaci na Slovensku a v Trnavě získalo nečekaný bod za bezbrankovou remízu, čímž jasně ukázalo, že vůbec poprvé ve své historii hodlá postoupit na tento vrcholný evropský turnaj. S Portugalskem ještě nikdy ve své historii ani jednou neremizovalo, utrpělo hned patnáct porážek. V uplynulé kvalifikaci na MS 2022 s ním dvakrát prohrálo, a to vysoko po výsledcích 1:3 a 0:5.

Lucembursko - pravděpodobná sestava:
Moris - Bohnert, Chanot, Gerson, Pinto - Sinani, Barreiro, Pereira, Olesen, Sanches - Rodrigues

Portugalsko - pravděpodobná sestava:
Patricio - Danilo, Dias, Inacio - Cancelo, B. Silva, Palhinha, Fernandes, Guerreiro - Ronaldo, J. Felix

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 22.80 - 8.96 - 1.13

Tip EuroFotbal.cz: 2

Více informací

Slovensko - Bosna a Hercegovina

neděle 20:45

Pořádnou komplikací pro Slovensko je nečekaná domácí ztráta proti Lucembursku na úkor kvalifikace. Nyní potřebují zabrat v dalším utkání, když hostí asi největšího konkurenta v boji o druhou postupovou příčku - Bosnu a Hercegovinu.

Naši východní sousedé neprožívají na mezinárodní půdě zrovna nejlepší období. V červnu a září hrané Lize národů v chabé konkurenci Ázerbájdžánu, Kazachstánu a Běloruska získali ze šesti zápasů jen sedm bodů, v listopadové přestávce se smírně rozešli s Černou Horou i Chile. Kdekdo tak čekal, že začátek kvalifikace proti Lucembursku je nastartuje, ale realita byla jiná. Slováci nepřesvědčili ani herně, ani výsledkově, a se soupeřem bez branek remizovali.

Naopak Bosenští po neúspěšné kvalifikaci o mistrovství světa své výsledky výrazně zlepšili. V Lize národů si proti Finsku, Černé Hoře a Rumunsku zajistili postup do Ligy B už s předstihem jednoho kola, ve čtvrtek pak zvládli i vstup do zápolení o evropský šampionát proti Finsku. Dvakrát rozvlnil síť Krunić, třetí zásah přidal po pauze Dedić.

Skupina J slibuje poměrně zajímavou zápletku. Mimo těchto dvou soupeřů, obrovského favorita v podobě Portugalska a lichtenštejnského trpaslíka se v ní nachází také duo Island, Lucembursko, které by se určitě rádo také zapojilo do bojů o postup. Bosna ale doufá, že vše dopadne tak, jako při minulém střetu se Slováky před deseti lety. Tehdy sice ve vzájemných zápasech slavil každý tým jednou, celkově však získali Balkánci pětadvacet bodů ze třiceti a z první pozice slavil historický úspěch v podobě účastni na Mundialu.

"O Bosně toho víme dost - jde o fyzicky zdatné hráče a dobré fotbalisty, z nichž mnozí hrají ve špičkových evropských ligách a jejichž sebevědomí je podložené i vítězstvím v prvním zápase kvalifikace s Islandem. Jejich ofenziva není jen Džeko, ale i Krunić či Dedić, celý tým má sílu. Ale nechci tu tolik mluvit o ostatních, primárně se musíme zaměřit na sebe," nabádá před svým druhým zápasem na lavičce trenér Francesco Calzona.

Dozorovat na utkání na Národním stadionu v Bratislavě budou Italové v čele s hlavním rozhodčím Marcem Di Bellem. Na čarách mu budou pomáhat Giorgio Peretti, za video usedne Marco Guida. Pokyn k úvodnímu hvizdu zazní v neděli patnáct minut před jednadvacátou hodinou.

Slovensko - pravděpodobná sestava:
Dúbravka - Pekárik, Gyömbér, Šatka, Hancko - Kucka, Lobotka, Duda - Suslov, Polievka, Haraslín

Bosna a Hercegovina - pravděpodobná sestava:
Sehić - Ahmedhodzić, Milicević, Sanicanin - Dedić, Hadziahmetović, Tahirović, Krunić, Gazibegović - Džeko, Demirović

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.72 - 3.08 - 3.00

Tip EuroFotbal.cz: 1

Více informací

Tabulka před začátkem kola

Tým
Z
V
R
P
S
B
1
Portugalsko
1
1
0
0
4 : 0
3
2
Bosna a Hercegovina
1
1
0
0
3 : 0
3
3
Lucembursko
1
0
1
0
0 : 0
1
Slovensko
1
0
1
0
0 : 0
1
5
Island
1
0
0
1
0 : 3
0
6
Lichtenštejnsko
1
0
0
1
0 : 4
0

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (42)

Přidat komentář
DarylDixon

Slovensko - Bosna jasná 2 za barák

Reagovat
uff

Hádam si ho neprehral. Hádam len nejakú nízku čiastku.

Reagovat
O.Giroud

Tolko ku Kazachstanu :)

Reagovat
ACSeRw!n

odvazne tipy redakce

Reagovat
Hasan Šáš

Csaplár v Astaně

Reagovat
Greny

Dánsko totální kolaps..Csaplar v akci v den kdy sehnal Franz angažmá u sousedů na Slovensku

Reagovat
Selänne

Po půlroce si poprvé vsadím, navíc za větší částku, a Dánsko zrovna musí předvést totální kolaps v posledních 15 minutách proti Kazachstánu.

PROTI KAZACHSTÁNU

Reagovat
oli9

Kurz před zápasem na Kazachy 18 za stavu 0:2 si nedovedu představit jaký mohl být na live.. Ale to asi nikdo ve vesmíru dát nemohl

Reagovat
oli9

Ji ak já mám dneska na Bosnu takže nevyhraje

Reagovat
Stannis Baratheon

Bosna má velice slaboučký tým.

Reagovat
oli9

Ale na Slováky bude stačit snad

Reagovat
Stannis Baratheon

no nevypadá to moc...

Reagovat
oli9

Fakt ještě větší bída než Slováci...

Reagovat
Stannis Baratheon

Nejpřeceňovanější repre.

Reagovat
uff

Dlhodobo. Vôbec nechápem prečo. Dostali sa akurát na jedny MS a aj to sme im museli pomôcť my. Ani na Euro ani nič.

Reagovat
Stannis Baratheon

Jojo, i Albánie nebo Sev. Makedonie byla po nich na Euru.

Reagovat
monty25

Já měl v tipovačce výsledek 0:2 a ještě 20 minut před koncem jsem si liboval, jak mi to krásně vychází...

Reagovat
Coutinho10

jakou tipovačku na to hraješ ?

Reagovat
monty25

Na Sazce, je to na jejich webu v sekci Soutěže. Poslali mi to do mailu, jinak bych o tom nevěděl.

Reagovat
Coutinho10

jo už vidim koukám, teď se bude tipovat na 3. kolo z 5, tak asi počkám na další část tipovačky jestli bude a jestli na to nezapomenu ale díky

Reagovat
Coutinho10

vystřídali Baha no, dobře jim tak

Reagovat
Stannis Baratheon

pls

Reagovat
xjert02

Kdo to je?

Reagovat
Pan.Antonin

Reagovat
Benfica

Reagovat
SunFells

Portugalsko má Ramose a Martínez nechává Ronalda si honit triko na Lichtenštejnsku i Lucembursku, proboha.

Reagovat
vilp

To tě nemůže překvapovat, když u Belgie tam sral tu starou gardu až do posledního zápasu.

Reagovat
Tevezinho

2 zápasy -> 4 góly, ez.

Reagovat
Hasan Šáš

Bosna podle předpokladů pěkná sračka, Slováci pohodovej postup.

Reagovat
Juan Román Riquelme

Jj, ve skupine s Portugalskem

Reagovat
smazaný uživatel

Veď priamo na ME postupuje 20 tímov, čiže prvé dva tímy z každej skupiny. Traja ďalší vzídu z barážových zápasov z Ligy národov. Ak si to ne... so slabými súpermi, tak by mali postúpiť priamo s Portugalskom, ktoré vyhrá skupinu.

Reagovat
Pan.Antonin

Měli by.

Reagovat
Benfica

no neviem, z tímov Slovensko, Bosna, Island a Luxembursko môže na 2 mieste skončiť ktokoľvek.. +/- vyrovnané tímy..

Reagovat
Hasan Šáš

Lucembursko bude dělat trochu problémy, ale pokud se neprokaká ten zápas u nich, tak by to mělo vyjít. Ti tři si budou navzájem brát body jak nepříčetný.

Reagovat
Benfica

ja si zasa myslím, že Luxembursko body nebralo len na Slovensku, doma môžu z ých troch poraziť hocikoho, pri zhode náhod aj všetkých troch..

výhodou v boji o 2 miesto by bolo ak by niekto bral 3 body proti Portugalsku, ale to sa asi nestane

Reagovat
Hasan Šáš

To asi ne, no nedovedu si představit, že vůbec ztratěj nějaký body. Možná na Islandu, tam jim to chutnat nebude.

Reagovat
smazaný uživatel

Pořád je Bosna se SR na rovinu v boji o 2. místo těsně před Islandem. Lucembursko lepší než 4. nebude. Každopádně v této skupiné bude mít ten na 2. pozici málo bodů.

Reagovat
Hasan Šáš

Bosně nevěřim vůbec, jejich matroš je o level slabší než Lucemburska či Slovenska a hra příšerná.

Reagovat
O.Giroud

Fakt tam včera nebol žiadny taký hráč, kt. by sa mi z Bosny aspoň trochu pozdával. Možno na kraji ten Dedic, Krunic bol stále na zemi a ostatní taký meh. Ale tak to hodnotím podľa jedného zápasu, na druhej strane taký Island sfúkli pekne.

Reagovat
mistr129

Lucembursko - Portugalsko 0:4, 57. minuta - ŽK C. Ronaldo (nafilmovaný pád).

Šašek

Reagovat
F.Torres

Těší mě

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele