Preview kvalifikace o postup na ME 2024 - čtvrtek 23.3.

23.03.2023, 08:44
Previews
Harry Kane (© AFP)

Osmi zápasy bude dnes zahájena kvalifikace o postup na mistrovství Evropy a jednoznačně nejsledovanějším bude ten v Itálii, kde se představí Anglie. Slováci hrají doma s Lucemburskem, Portugalci by si měli zastřílet proti Lichtenštejnsku, v severském derby si to rozdají Dánsko a Finsko...

Skupina C

Itálie - Anglie

čtvrtek 20:45

Předešlý cyklus uzavřely velkolepým finále, nyní boj o titul mistra Evropy otevírají. Itálie, která mistrovský trůn obhajuje, zahájí kvalifikační zápolení proti poměrně oblíbenému protivníkovi. Anglie se však na rozdíl od svého soupeře představila na nedávném světovém šampionátu. Zužitkuje "Albion" zkušenosti nabyté z katarské seance?

Za poslední dva roky na sebe oba výběry narazily třikrát. Vloni se utkaly v Lize národů - v anglickém Wolverhamptonu skončil duel bezbrankovou remízou, odveta v Miláně pak dopadla lépe pro italské "Azzurri". Nejdůležitějším ze všech byl každopádně třetí nedávný zápas. Anglie ve finále Eura v červenci roku 2021 mohla těžit z domácího prostředí, drama, které nakonec rozhodly až penalty, ovšem zvládla lépe družina trenéra Roberta Manciniho.

Před dvěma lety se Itálií prohnala fotbalová horečka, od té doby ovšem tamní národní tým jezdí na divoké horské dráze. Zatímco v Lize národů se Azzurri dařilo a letos v červnu si v závěrečném final four zahrají o celkové vítězství v soutěži, kvalifikace na mistrovství světa jim stejně jako ta předchozí překvapivě nevyšla. Na evropské úrovni to tedy Italům jde, účasti na mundialu se však poslední dobou poněkud bojí.

Nyní každopádně startuje ten oblíbenější kvalifikační cyklus, tedy na mistrovství Evropy. V něm budou Italové bojovat i za svého někdejšího reprezentanta Gianlucy Vialliho, jenž v lednu náhle zemřel. "Bude to pro mě velmi emotivní. Bylo velkým štěstím s ním pracovat. To, co se stalo, je obrovské zklamání. Lidé jako on jsou nesmrtelní," řekl Mancini na adresu svého někdejšího asistenta.

Anglie sice Itálii ve zmíněném finále Eura bolestně podlehla, následně se však na rozdíl od Azzurri představila na mistrovství světa v Kataru. A nevedla si tam zas tak špatně, byť její cesta nakonec skončila ve čtvrtfinále, kde "Three Lions" vystavila stopku Francie. Nyní se mužstvo kouče Garetha Southgatea jistě hodlá probojovat i na následující evropský šampionát.

S postupem na Euro by Anglie dle papírových předpokladů neměla mít potíže, větší starosti má ovšem Southgate o další budoucnost. V Premier League totiž klesá poměr anglických hráčů, což lodivoda pochopitelně znepokojuje. "Myslím, že v současnosti hrají v Premier League jen čtyři levonozí leví obránci. Takže se asi budeme muset dívat do Championship (druhé nejvyšší anglické soutěže) nebo někam jinam," uvedl Southgate jeden příklad jako varování.

Během aktuálního reprezentačního srazu trápí manažera Three Lions jiné absence. Zranění totiž vyřadilo ze hry brankáře Nicka Popea, záložníka Masona Mounta a útočníka Marcuse Rashforda. Náhradu povolal Southgate pouze za prvního jmenovaného, jehož v březnu zastoupí zkušený Fraser Foster.

Také Mancini nemá k dispozici kádr zcela podle svých představ. Zdravotní problémy nepustily na sraz gólaman Ivana Provedela, zadáka Federica Dimarca a jeho jmenovce, křídelníka Federica Chiesu. Pozvánky se tak dodatečně dočkali brankář Marco Carnesecchi a Emerson Palmieri, jenž může na levém kraji defenzivy zastoupit Dimarca. Vůbec poprvé pak Mancini povolal již zmíněného Carnesechiho, dalšího gólmana Wladimira Falconeho, obránce Alessandra Buongiorna a forvarda Matea Reteguiho. Poslední jmenovaný se sice narodil v Argentině, kde také fotbalově vyrůstal, díky svému původu ovšem může reprezentovat také zemi svých předků.

Utkání mezi dvěma těžkými vahami se odehraje v Neapoli na tamním stadionu Diega Armanda Maradony.

Itálie - pravděpodobná sestava:
Donnarumma - Di Lorenzo, Acerbi, Romagnoli, Spinazzola - Barella, Verratti, Jorginho - Berardi, Retegui, Grifo

Anglie - pravděpodobná sestava:
Pickford - Walker, Stones, Maguire, Shaw - Henderson, Rice, Bellingham - Saka, Kane, Grealish

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.99 - 3.07 - 2.73

Tip EuroFotbal.cz: 1

Více informací

Severní Makedonie - Malta

čtvrtek 20:45

Možná si Severní Makedonie brousila v minulé Lize národů zuby na postup do vyšší sféry této soutěže. Nakonec však byla horší jak Gruzie, tak Bulharsko, a spíše by chtěla na nepříliš vábivé výsledky zapomenout v nynější kvalifikaci na EURO 2024. Zaváhání s Maltou určitě nemůže být na pořadu dne, tenhle celek je totiž pasován do role největšího outsidera skupiny.

Ani hosté mimochodem svoje cíle v minulé Lize národů nesplnili, skončili v déčkové lize v uskupení čísla dvě jako druzí, a přenechali tedy prvenství Estonsku. V nynějším cyklu jim půjde hlavně o to, aby potrápili všechny zúčastněné. Mít nějaké vyšší ambice v konkurenci Itálie, Anglie a Ukrajiny je u Malty v podstatě stěží reálné.

Zato domácí by velmi rádi napodobili své předchozí dvě kvalifikační období. To první z roku 2020 vyústilo v historickou účast na EURO 2020, to druhé na světový šampionát v roce 2022 málem dopadlo stejně úspěšně. V dvoukolové baráži si neporadili až s Portugalskem, předtím ovšem uměli skolit Itálii, účastníka, na něhož narazí v průběhu kvalifikace také nyní.

Je však třeba podotknout, že Severní Makedonie je stavěna v hierarchii až na čtvrtou pozici. A proklouznout přes tvrdou konkurenci bude velmi obtížné, i s ohledem na fakt, že baráž přes nízké postavení v minulé Lize národů je dost vzdálenou záležitostí. "Máme jednu z nejtěžších skupin vůbec,” uvědomoval si kapitán Stefan Ristovski. "Víme, že favorité jsou Itálie, Anglie i Ukrajina. Ale půjdeme krok za krokem, máme docela dobře nastavený program. A když dobře zahájíme proti Maltě, dostaneme vítr do plachet.”

Severní Makedonie - pravděpodobná sestava:
Dimitrievski - Zajkov, Velkovski, Musliu - S. Ristovski, Atanasov, Bardhi, Alioski - Elmas - Miovski, Trajkovski

Malta - pravděpodobná sestava:
Bonello - J. Mbong, Apap, S. Borg, Attard, Camenzuli - Guillaumier, Kristensen, Teuma - P. Mbong, Satariano

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.38 - 4.70 - 9.47

Tip EuroFotbal.cz: 1

Více informací

Tabulka před začátkem kola

Tým
Z
V
R
P
S
B
1
Itálie
0
0
0
0
0 : 0
0
Anglie
0
0
0
0
0 : 0
0
Ukrajina
0
0
0
0
0 : 0
0
Severní Makedonie
0
0
0
0
0 : 0
0
Malta
0
0
0
0
0 : 0
0

Skupina H

Kazachstán - Slovinsko

čtvrtek 16:00

Letošní cyklus kvalifikace Mistrovství Evropy vypukne v Astaně a Kazachstán se pokusí vyzrát na Slovinsko. Domácí reprezentační výběr se ještě nikdy ve své samostatné historii neprobojoval na velký turnaj a ani v této skupině H není považován za jednoho z možných adeptů, nicméně úplně bez šance také nebude. Naopak Slovinci patří mezi kandidáty na dvě postupové pozice.

Jasným favoritem této skupiny jsou Dánové a podle papírových předpokladů by si to o druhé místo měli rozdat právě Slovinci, Finové a možná Severní Irové. Slovinsko naposledy startovalo na tomto fotbalovém svátku v roce 2000 a své čtyřiadvacet let dlouhé čekání hodlá konečně ukončit. Naposledy se pokoušelo probojovat na MS do Kataru, ale v těžké konkurenci Chorvatska, Ruska a Slovenska skončilo až čtvrté se čtrnácti body.

Kazachstán byl na tom ještě mnohem hůře - v osmi utkáních získal pouhé tři body a ani jednou nevyhrál, proto obsadil beznadějně poslední pátou příčku a za čtvrtou Bosnou zaostal o čtyři body. Naopak v uplynulé Lize národů se postaral o naprostou senzaci, neboť třetí skupinu Ligy C překvapivě ovládl a nečekaně tedy postoupil do Ligy B.

Slovinsko se taktéž představilo v Lize B a ve skupině 4 bylo považováno za největšího outsidera, avšak díky závěrečné remíze 1:1 ve Švédsku se v této výkonnostní skupině udrželo, jelikož obsadilo třetí pozici se šesti body. "Museli jsme absolvovat dlouhou cestu a rozhodně nás nečeká nic jednoduchého. Kazachstán se vyznačuje skvělou obrannou činností a my na ní musíme najít úspěšný recept. Jestliže se chceme probojovat na evropský šampionát, tak Kazachstán jednoduše musíme porazit," má jasno slovinský lodivod Matjaž Kek.

Kazachstán - pravděpodobná sestava:
Šackyj - Kairov, Malyj, Jerlanov, Maročkin, Dosmagambetov - Zajnutdinov, Tagybergen, Kuat, Astanov - Ajmbetov

Slovinsko - pravděpodobná sestava:
Oblak - Stojanovič, Blažič, Bijol, Sikošek - Zajc, Gnezda Cerin, Stankovič, Verbič - Sporar, Šeško

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 4.87 - 3.38 - 1.85

Tip EuroFotbal.cz: 2

Více informací

Dánsko - Finsko

čtvrtek 20:45

Na nedávném mistrovství světa chtěli Dánové navázat na jízdu z předešlého evropského šampionátu. Jenže obávaný dynamit dodoutnal ještě předtím, než stihl pořádně vzplanout. Destrukci tak způsobil jen sám sobě a trenér Kasper Hjulmand má nyní co napravovat. Ukáže lepší tvář již na startu kvalifikace proti finským "Výrům"?

Dánsko se s Finskem utká poprvé od duelu na předloňském Euru. Joel Pohjanpalo tehdy pro hostující Výry zajistil historickou výhru, zmíněný zápas si ovšem všichni pamatují z jiného důvodu, a sice kvůli kolapsu dánského záložníka Christiana Eriksena, jenž přímo na stadionu Parken bojoval o holý život. Po hrůzném zážitku se však Dánové semkli a dokráčeli až do semifinále Eura. Podobně chtělo mužstvo kouče Hjulmanda zaskočit také na loňském mundialu. Katarské mistrovství ovšem vůbec nezvládlo a zpět domů se jeho hráči vraceli již po skupinové fázi.

Finsko se na rozdíl od Dánska na mistrovství světa vůbec neukázalo. Pro Výry byla velkým úspěchem už účast na evropském šampionátu před dvěma lety, kdy se navzdory výhře nad Dány neprobojovali do play-off. Na další Euro by se ovšem družina trenéra Markku Kanervy opěr ráda podívala. Ostatně podle postavení v žebříčku FIFA by ve skupině H měla právě s Dánskem obsadit první dvě místa zajišťující postup na závěrečný turnaj do Německa.

V hlavním městě Dánska Kodani se finský výběr připravuje již od neděle. Z kádru visí otazník pouze nad startem záložníka bundesligového Augsburgu Fredrika Jensena, kterého poslední měsíc bolela pata. Naopak definitivně padla možnost, že by Výry mohl reprezentovat Malick Thiaw. Obránce milánského AC, jehož matka pochází z Finska, dostal pozvánku do národního týmu Německa, v němž ostatně fotbalově vyrůstal.

Dánsko si bude muset poradit bez dvou zraněných - špílmachra Christiana Eriksena a krajního beka Victora Kristiansena, jehož v nominaci nahradil Jens Stryger Larsen. Stejně tak se dodatečného povolání dočkal jiný zadák Rasmus Christensen. Premiérový start v dánské reprezentaci si mohou připsat tři hráči - brankář Mads Hermansen, obránce Elias Jelert a záložník Morten Hjulmand, jehož s trenérem Kasperem spojuje pouze shodné příjmení.

Dánsko - pravděpodobná sestava:
Schmeichel - Andersen, Kjaer, Christensen - Kristensen, Höjbjerg, Norgaard, Maehle - Lindström, Damsgaard - Hojlund

Finsko - pravděpodobná sestava:
Hrádecký - Jensen, Hoskonen, Ivanov - Soiri, Maenpaa, Kamara, Suhonen, Niskanen - Pukki, Pohjanpalo

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.37 - 4.59 - 10.70

Tip EuroFotbal.cz: 1

Více informací

San Marino - Severní Irsko

čtvrtek 20:45

Jen jednou v historii se Severní Irsko prokousalo na evropský šampionát, jeho postup na něj se datuje na rok 2016. Od té doby si ostrovní celek počíná tak nějak střídavě, oblačno. Teď by nicméně mohlo pomýšlet na další úspěch, skupina H se totiž jeví na první pohled vyrovnaně. Pochopitelně že možný sukces bude podmíněný i očekávaným vítězstvím na půdě San Marina.

Až na favorizované Dánsko není konkurence v podobě Finska, Slovinska a Kazachstánu jistě tou nejtvrdší, jakou mohli Norn Iron vyfasovat. K týmu se vrátil trenér Michael O'Neill, který nahradil Iana Baraclougha, a právě pod tímhle chlapíkem Severní Irsko putovalo naposledy do Francie. I proto jsou očekávání fotbalové veřejnosti docela vysoké, věří zkrátka, že s jeho návratem se začne mužstvu patřičně dařit.

Sám kapitán Craig Cathcart před soubojem s výběrem kouče Fabrizia Costantiniho potvrdil, že proklouznutí na finální turnaj je jednoznačně v zájmu Green and White Army. "Ano, určitě můžeme postoupit,” povídal odhodlaně. "Osobně se ohlížím za tím rokem 2016 a láká mě se na šampionát dostat znovu. Byla to pro mě neuvěřitelná zkušenost, pravděpodobně vůbec ta nejpříjemnější v mé kariéře. Je prostě naším cílem takový úspěch zopakovat. A myslím si, že se nám to pod Michaelem povede,” vzkazoval britským fanouškům.

San Marino - pravděpodobná sestava:
E. Benedettini - Man. Battistini, Fabbri, Di Maio, Rossi, Palazzi - A. Golinucci, Capicchioni, Lazzari - Berardi, Nanni

Severní Irsko - pravděpodobná sestava:
Peacock-Farrell - Ballard, Cathcart, Brown - Bradley, McNair, S. Charles, Saville, Lewis - D. Charles, Washington

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 36.00 - 12.80 - 1.07

Tip EuroFotbal.cz: 2

Více informací

Tabulka před začátkem kola

Tým
Z
V
R
P
S
B
1
Dánsko
0
0
0
0
0 : 0
0
Finsko
0
0
0
0
0 : 0
0
Slovinsko
0
0
0
0
0 : 0
0
Kazachstán
0
0
0
0
0 : 0
0
Severní Irsko
0
0
0
0
0 : 0
0
San Marino
0
0
0
0
0 : 0
0

Skupina J

Bosna a Hercegovina - Island

čtvrtek 20:45

Město Zenica bude ve čtvrtek navečer hostit atraktivní duel skupiny J, v němž domácí Bosna a Hercegovina přivítá návštěvu z dalekého Islandu. S ohledem na to, že jasným favoritem skupiny jsou Portugalci, budou oba národy chtít odstartovat kampaň v co nejpozitivnějším duchu.

Bosna a Hercegovina prožila jednu velkou změnu. I přes úspěšnou kvalifikaci národního týmu do Ligy národů u týmu skončil trenér Ivajlo Petev a fotbalový svaz si zvolil nového kormidelníka. Teď už udílí pokyny svým novým svěřencům trenér Faruk Hadžibegić a doufá, že se ocitl na začátku dlouhé a úspěšné éry.

Byl pověřen těžkým úkolem. Jednak nahradit úspěšného a také velmi populárního trenéra Peteva, ale především dostat Bosnu a Hercegovinu na historicky první evropský šampionát. Petev zakončil pouť poslední edicí Ligy národů s velmi zajímavým výsledkem - prohrál jen jedno jediné utkání ze šesti a za sebou nechal Rumunsko, Černou Horu nebo Finsko. Zejména domácí forma jeho týmu stála za potlesk, protože ve dvou ze tří domácích duelů udržela Bosna a Hercegovina čisté konto.

Venkovní duely už jí ale tolik radosti nepřinesly, protože ve třech zápasech si připsala porážku a dvě remízy. Trenér Faruk Hadžibegić by tentokrát mohl dát šanci mladému záložníkovi Benjaminovi Tahirovićovi, který se dočkal první nominace do dospělého prostředí. Na hrotu útoku by pak rád řádil další hráč, který prošel klubem AS Řím, a to Edin Džeko. Historicky nejlepší útočník své země (nastřádal už 64 branek za 126 utkání!) sice s přibývajícím věkem přestává rychlostně stíhat, jeho zkušenosti by nicméně Bosně mohly pomoct.

Hostující trenér Arnar Vidarsson se spoléhá na relativně zkušený až seniorský kádr. Vždyť jen opory Aron Gunnarsson, Johann Berg Gudmundsson a Alfred Finnbogason mají dohromady 99 let! Island by potřeboval rychle najít schopného střelce, protože z jeho aktuálního výběru dali jen dva hráči víc než pět branek v mezistátních utkáních. Island má co zlepšovat, vždyť v posledních sedmi duelech nedokázal za normálních 90 minut vyhrát ani jednou.

Bosna a Hercegovina - pravděpodobná sestava:
Vaslij - Dedić, Kovačević, Hadžikadunić, Ahmedhodžić, Kolašinac - Krunić, Cimirot, Gojak - Džeko, Demirović

Island - pravděpodobná sestava:
Rúnarsson - Sampsted, Gunnarsson, Palsson, Olafsson - Magnusson - Sigurdsson, Gudmundsson, Traustason, Haraldsson - Finnbogason

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.85 - 3.30 - 5.07

Tip EuroFotbal.cz: 1

Více informací

Portugalsko - Lichtenštejnsko

čtvrtek 20:45

Portugalsko začne svou pouť skupinou J proti tomu největšímu outsiderovi, protože do Lisabonu se dostaví Lichtenštejnsko. To od favorita často dostává několik branek, i když jde jen o přátelské utkání, takže tady o zaváhání Portugalců snad ani nemůže být řeč.

Jsou zápasy, které by na papíře snad ani nemohly být jednostrannější. A takovým mačem je i střet mezi domácím Portugalskem a Lichtenštejnskem. Domácí celek půjde do utkání v Lisabonu s novým koučem, protože u národního týmu došlo k výměně stráží. Portugalce už nevede Fernando Santos, ale mladší a progresivnější Roberto Martínez. Muž, který se opakovaně snažil dovést na vrchol reprezentaci Belgie.

A to je celkem změna, protože Santos vedl svou zemi dlouhých devět let! Mužstvo opustil po nepovedeném představení na světovém šampionátu. Na to, kolik talentovaných a hvězdných hráčů Portugalsko má, byla vyřazení na mistrovstvích světa brána jako velké fiasko. S tím má ale zkušenosti i trenér Martínez, protože vypadnout s Belgií už po základních skupinách se dá v klidu označit stejným termínem.

Jeho jmenování proto vyústilo nejen ve slova chvály, ale často i rozporuplné pocity, zda je to správný krok. Belgičané měli talentovaných hráčů ještě víc, Martínez nicméně z jejich zlaté generace nedokázal dostat maximum. Portugalci mají za sebou čtyři porážky v posledních devíti duelech, takže mají co napravovat. Los základních skupin k nim byl velmi smírný, protože jde znovu o jasné favority na postup z prvního místa.

Lichtenštejnsko řadí organizace FIFA až na 198. místo v žebříčku nejlepších reprezentací (hůř na tom Lichtenštejnsko za svou existenci ještě nebylo), v posledních třinácti utkáních prohrálo jedenáctkrát. Nevyhrálo ani jednou, a ono se upřímně není moc čemu divit, vždyť fotbalový trpaslík dal jen čtyři branky v předešlých dvaceti kvalifikačních případech.

I Lichtenštejnsko má za sebou čerstvou změnu trenéra, Martin Stocklasa totiž vyslyšel na začátku měsíce nabídku FC Vaduz, a tým proto převzal jako dočasný trenér René Pauritsch. A jeho premiéra by snad ani nemohla být náročnější. Zvládne ji jeho tým aspoň trochu se ctí? Skóre jako 7:0 nebo 8:0 totiž není v kláních těchto dvou mužstev výjimkou.

Portugalsko - pravděpodobná sestava:
Diogo Costa - Cancelo, Danilo, Antonio Silva, Guerreiro - Ruben Neves, Bernardo Silva, Fernandes - João Félix, Ronaldo, Rafael Leão

Lichtenštejnsko - pravděpodobná sestava:
Büchel - Yildiz, S. Wolfinger, M. Wolfinger, Hofer, Traber - Hasler, Sele, Luchinger, Weiser - Frick

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.00 - 45.00 - 50.00

Tip EuroFotbal.cz: 1

Více informací

Slovensko - Lucembursko

čtvrtek 20:45

Lucembursko prožívá dost možná nejlepší období za celou svou fotbalovou historii a do Trnavy míří ve velmi dobré náladě. Tu se mu pokusí překazit domácí výběr vedený italským stratégem Calzonou. Pod jeho vedením ale Slováci zatím příliš nezáří.

Přitom do čela tamní reprezentace usedl muž, která má hodně zkušeností. Nebo se minimálně pohyboval dlouhou dobu v blízkém okolí velkých fotbalových persón. Čtyřiapadesátiletý kouč pracoval dlouhou dobu s mezinárodně uznávaným Mauriziem Sarrim a chvíli byl i členem trenérského týmu Luciana Spallettiho, jenž momentálně udivuje fantastickou formou, s jakou vede první Neapol.

Od takových osob se musel Francesco Calzona jistě mnohému naučit, řekli si asi činovníci slovenského fotbalového svazu. Jenže zatím je to spíš zbožné přání, protože od doby, kdy se v srpnu minulého roku Calzona ujal funkce, Slovensko nedokázalo porazit například Ázerbájdžán nebo Bělorusko a tudíž nedokázalo postoupit o level výš v Lize národů, což byl přitom cíl. V lize C skončilo až na třetím místě a to se dá brát jako jasný neúspěch.

Pokud jde o kvalifikační utkání, tak tady už musíme mluvit o mnohem lepší formě. Slovensko se dokázalo kvalifikovat na světový šampionát v roce 2010 a taktéž na další dva evropské šampionáty. Trenér Calzona si proto dobře uvědomuje, že ho čeká velká výzva a že očekávání kladená na jeho osobu nejsou právě malá. A uvědomuje si, že o druhé místo za Portugalskem bude ve skupině velká rvačka.

Na druhou stranu, los byl k jeho ekipě docela přízniví, protože kromě Portugalců čeká na Slováky Lucembursko, Island, Bosna a Hercegovina nebo Lichtenštejnsko. A pokud chtějí Slováci v konkurenci Islandu s Bosnou urvat druhé místo, musí týmy jako Lucembursko prostě a jasně porážet.

A to i přesto, že se konkrétně Lucembursko docela zvedlo. V posledních letech jej vede Luc Holtz (konkrétně od roku 2010) a to je muž, který svou zem reprezentoval v 55 utkáních. V kvalifikačním procesu na poslední šampionát se Lucembursku povedlo vyhrát tři duely a nakonec skončilo se stejným počtem bodů jako Irsko.

Slovensko - pravděpodobná sestava:
Dúbravka - Pekarík, Hancko, Škriniar, Obert - Hrošovský, Lobotka, Bénes - Suslov, Boženík, Duda

Lucembursko - pravděpodobná sestava:
Moris - Jans, Chanot, Mahmutović, Pinto - V. Thill, Olesen, Barreiro, Sanches - Sinani, Rodrigues

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.69 - 3.77 - 5.81

Tip EuroFotbal.cz: 1

Více informací

Tabulka před začátkem kola

Tým
Z
V
R
P
S
B
1
Portugalsko
0
0
0
0
0 : 0
0
Bosna a Hercegovina
0
0
0
0
0 : 0
0
Island
0
0
0
0
0 : 0
0
Lucembursko
0
0
0
0
0 : 0
0
Slovensko
0
0
0
0
0 : 0
0
Lichtenštejnsko
0
0
0
0
0 : 0
0

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (28)

Přidat komentář
HalaMadrid_Flx

Bratia jak to vidíte dneska? Ten kurz je na Vás docela lákavý a mám nutkání Vám věřit

Reagovat
Petrinho17

Osobne sa obávam, že ten herný progress nebude takmer žiaden. Luxembursko poslednú dobu extrémne napreduje, potrápilo oveľa silnejšie tímy ako ten náš. Ak vyhráme tak maximálne o gól.

Reagovat
HalaMadrid_Flx

O gól bude stačit Jinak dost Vašich hráčů hraje ve slušné formě, to se zvládne.

Reagovat
Harley111

Haraslín a Hancko od nás vám to vyhrajou, dnes v klidu 3-0. Na tiketu první poločas za 2,1 zadarmo.

Reagovat
Shevchenko

Reagovat
nani92

budeme radi za remízu 0-0. Ak dostaneme gol, tak jasná prehra

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Nestraš

Reagovat
nani92

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
Seydou Doumbia

Neprohra Lucemburska, kvalirní repre na vzestupu

Reagovat
smazaný uživatel

Papierovo máme bezpochyby lepší tím, ale u našej reprezentácie nikdy nevieš, obzvlášť s trénerom, ktorý sa ku "kormidlu" dostal na odporúčanie Hamšíka a nikdy nepôsobil v pozícii hlavného trénera, ale na druhej strane mal dobrého učiteľa v podobe Sarriho. Za zmienku určite stojí bilancia pod Calzonom (0-3-1). V Lige národov prehra s Azerbajdžanom a remíza s Bieloruskom a dve remízy v priateľákoch s Čiernou Horou a s Čile.

Reagovat
Stannis Baratheon

Šporar není v nominaci

Reagovat
isokarhu.

Už nech je po tých repre zápasoch a môžme opäť ísť na ligu...

Reagovat
Mirek na tenisu

Podbrezová - Michalovice? Už máš lístky?

Reagovat
Dajvytm0

Dnes verím vo víťazstvo 2:0

Reagovat
Agnelli

Jak já nenávidím tu repre pauzu

Reagovat
Seydou Doumbia

to my všichni

Reagovat
Stannis Baratheon

Mluv za sebe omezenče.

Reagovat
Shevchenko

Reagovat
Shevchenko

Jak já nenávidím tu klubovou pauzu

Reagovat
Stannis Baratheon

Reagovat
Mirek na tenisu

Mundial byl boží. Jako vždycky. Kvaldy jsou osvěžením. Takoví Poláci, Holanďané, Italové aj. se těší na mezistátní mače. Repre dresy, hymny, špily... všechno hodně prožívají. Národy bez hrdosti jako třeba Češi, kteří si v 1993 nechali bez odporu ukrást vlast Československo, se těší na ligu a zápasy jako Zlín - Teplice...

Reagovat
Kiss Me Polka!

Reagovat
Mirek na tenisu

Reagovat
DieFohlenBMG

Ronaldo dá gól, kurs 1,05

Reagovat
Mirek na tenisu

Itálie je jedním slovem tragická. Mohlo to být v půli i 0:3 kdyby balón Grealishovi neskočil před odkrytou bránou na holeň. Není náhoda že Taloši nebyli dvakrát za sebou na Mundialu. Chybí jim rozdíloví hráči, v sestavě už nejsou držáci jako byl Bonucci.

Reagovat
Pan.Antonin

A nakonec ještě vidíme drámo.

Reagovat
Neutron

Kurva toto bude tvrdy boj o piate miesto v skupine.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele