Preview kvalifikace o postup na ME 2020 - pondělí 18.11.

18.11.2019, 08:37
Previews
Švýcarsko hraje v Gibraltaru a mělo by stvrdit svou účast na ME, o druhém postupujícím z jeho skupiny pak rozhodne přímý souboj Irska s Dánskem. V dalších dvou skupinách, které se budou večer dohrávat, je o postupujících už jasno a půjde pouze o kosmetické změny v pořadí...
Skupina D
Gibraltar - Švýcarsko  (pondělí 20:45)
Švýcarsko, které aktuálně drží druhé místo ve skupině D, má postup na evropský šampionát na dosah. Potřebuje ke splnění svých ambicí pouze bodovat s posledním Gibraltarem a o vstupenku ho již nikdo nepřipraví. Pakliže by úlohu jasného favorita nepotvrdilo a padlo, muselo by na dálku fandit Dánsku, které bude hrát v souběžně hraném klání v Irsku.

Hostům, kteří ztrácejí na vedoucí příčku bod, stačí remíza. I kdyby totiž Irsko skolilo Dánsko, všechny tři celky bojující o přímou účast na Euro 2020 by měly shodný počet bodů, a to i v rámci svých vzájemných zápasů, a ve finále by rozhodovalo ve vytvořené minitabulce skóre. To by měli Švýcaři vždycky, za každých okolností, lepší než jeden z jejich protivníků.

Mužstvo trenéra Vladimira Petkoviče má vlastně vůbec nejlepší pozici pro útok na první dvě místa. Mohlo by si dokonce dovolit prohrát, pak by ale muselo doufat, že Irové v souboji s Dány nebudou bodovat naplno. V takovém případě by navíc nemohlo poskočit v konečném pořadí na samotné čelo. A přitom příčka lídra je pro něj určitě velkým lákadlem.

Už jenom proto, že by za předpokladu uzmutí prvního fleku měli hosté lepší postavení pro los samotné hlavní fáze. "Učíme naše děti, aby respektovali každého jednotlivého soupeře, každý jednotlivý tým. My jsme se naučili nepodceňovat nikoho. A proto se i na zápasy proti Gibraltaru vždy plně připravujeme," ujišťoval své fanoušky švýcarský stratég.

Jeho svěřenci neměli vůbec jednoduchou práci v tomto kvalifikačním cyklu. Nejenže se museli soustředit v červnu na finále Ligy národů, v němž nakonec získali pouze čtvrté místo, zároveň se potřebovali zaměřit na klíčové podzimní období, které s definitivou mělo rozhodnout o tom, zda nakonec nebude muset do nevyzpytatelného play-off.

Pořádně jim bylo úzko v době, když v říjnu padli v Kodani. Následně však urvali veledůležité vítězství nad Irskem a v pátek nejtěsnějším možným způsobem skolili rovněž Gruzii. Ještě Švýcarsko na mistrovství neproklouzlo. Zbývá zkrátka udělat poslední krok. "Gibraltar jen o gól prohrál v Irsku, Gruzie s ním také měla velké starosti," připomínal Petković.

Hostům by neměla dělat problém ta skutečnost, že utkání na Victoria Stadium bude hráno na umělém trávníku. Nebo alespoň to tvrdí brankář Yann Sommer. "Máme v kádru několik hráčů, kteří ve švýcarské lize hrají zápasy normálně na těchto površích. Tahle hrací plocha nás nutí být na tom technicky dobře, budeme si totiž muset přesně přihrávat," mínil.

Gibraltar, jenž už na turnaj nemůže nijak postoupit, byl považován za největšího outsidera tohoto kvalifikačního uskupení, a ačkoli v některých případech předvedl sympatický výkon, žádného bodového úspěchu se zatím nedočkal, vsítil přitom pouhé dvě branky. Švýcarsko se bude tým kolem kouče Julia Césara Ribase snažit především co nejvíce potrápit.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 50.00 - 37.00 - 1.00
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Irsko - Dánsko  (pondělí 20:45)
I kolo před koncem jsou do postupové hry ve skupině D stále zapojeny hned tři týmy. Dva z nich se navíc utkají ve vzájemném zápase. Irové k postupu na Euro potřebují porazit Dány, těm by při kupě štěstí mohla stačit i prohra.

Pokud ostrované nedokáží v pondělním duelu zvítězit, zůstanou na prvních dvou místech Dánové a Švýcaři. Za předpokladu jejich úspěchu bude rozhodující výsledek Švýcarů, kteří by k účasti na závěrečném turnaji museli vyhrát na Gibraltaru.

Irové přitom měli k postupu rázně nakročeno, po čtyřech utkáních se v tabulce pyšnili dvanácti body. Jenže poté doma nedokázali porazit muže ze země helvétského kříže, v odvetě dokonce padli. Jen s bodem navíc přijeli z Gruzie. Uklidňovat je může alespoň domácí forma, na vlastním hřišti padli v posledních dvou letech jen jednou, a sice proti Walesu.

"Vždy můžeme předvést dobrý výkon, který nám vyhraje zápas. Remizovali jsme v Dánsku a měli tam několik šancí, což byl od nás skvělý výkon se skvělým výsledkem. Kdybych postupu nevěřil, mohl bych jet domů," říká irský kouč Mick McCarthy.

Seveřané už dlouho nezakusili hořkost porážky. Bez prohry prošli Ligou národů (kde mimochodem rovněž čelili Irům a oba duely skončily bezbrankovou remízou) a zatím se jim na to daří navazovat i v kvalifikaci. Třikrát již však remizovali, což jim před posledním kolem stále nedává jistotu postupu.

Utkání v Dublinu začíná ve 20:45, dohlížet na něj bude zkušený německý rozhodčí Felix Brych.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.34 - 3.24 - 2.40
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.Dánsko743022:515
2.Švýcarsko742113:514
3.Irsko73316:412
4.Gruzie82247:118
5.Gibraltar70072:250
Skupina F
Malta - Norsko  (pondělí 20:45)
Už bez šance na účast na závěrečném turnaji mistrovství Evropy jsou dva pondělní soupeři. Na Maltu zamíří celek z opačného konce kontinentu, Norsko, které je i přes jedinou porážku druhé příčce příliš vzdáleno.

Malta se v tabulce netradičně pyšní třemi body. Los jí totiž přál a určil ji rovnocenného soupeře z Faerských ostrovů, se kterým dokázala bodovat i v předchozí Lize národů. Nyní zvládla hned zahajovací duel kvalifikace, poté však následovala šňůra osmi proher bez jediné vstřelené branky.

Norům v boji o postup uškodila zejména první tři kola. Ve španělské Valencii totiž prohráli a doma poté jen remizovali proti největším konkurentům, Rumunsku a Švédsku. S těmito třemi soupeři se rozešli smírně i v odvetných zápasech a vítězství nad Maltou a dvakrát nad Faerami jsou pro ně málo.

Tito dva soupeři se v evropských kvalifikacích utkávají poměrně často, za poslední čtyři kvalifikace jde už o šestý zápas. Předchozích pět zvládli bez problémů seveřané, kteří v nich od Malty inkasovali jeden jediný gól.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 27.30 - 11.40 - 1.08
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Španělsko - Rumunsko  (pondělí 20:45)
Rumunsko se může kvalifikovat na Euro už jen přes baráž, ovšem ještě než pozná svého soupeře, čeká ho těžké utkání na madridském Wanda Metropolitano. Španělsko nebude na závěrečném turnaji chybět a duel s Rumuny má posloužit jako rozlučka s domácím publikem za rok 2019.

Španělé prošli kvalifikací bez jediné porážky. Zaváhali pouze ve dvou případech, když si rozdělili body s Norskem a Švédskem, tedy shodně dvakrát na severu Evropy. O celkové prvenství je to ale nepřipravilo.

Co čekat od posledního zápasu v Madridu? Španělsko bude proti nebezpečným Rumunům favoritem. "Našim cílem je co nejlepší nasazení. Je lepší dosáhnout postupu na Euro 2020 vítězstvím a pocitem, že jsme si vedli dobře, než s pochybnostmi. Po pondělním zápase to budou čtyři měsíce, než se zase uvidíme," prohlásil kouč Robert Moreno, který při svém působení u národního týmu svojí první velkou misi splnil. Španělsko si v pátek hodně zastřílelo a nebohým Malťanům dalo sedm branek.

Podobná kanonáda se snad proti Rumunům neočekává. Hosté v pátek nezvládli domácí duel se Švédskem (0:2) a definitivně si tím zavřeli postupové dveře skrze kvalifikační skupinu. K postupu na šampionát ale vede ještě jedna cesta, dodatečná baráž z umístění v Lize národů. "Hráči jsou po porážce od Švédska dole. Měli jsme dva těžké dny. Mojí zprávou pro ně je, aby se z toho poučili a aby byli v březnu 2020 na play-off řádně připraveni," nechal se slyšet kouč Cosmin Contra, pro něhož je zápas v Madridu vzhledem ke svému působení v hlavním městě speciální.
Španělsko - pravděpodobná sestava:
Kepa - Carvajal, Iñigo, Ramos, Gayà - Thiago, Busquets, Ruiz - Moreno, Morata, Sarabia
Rumunsko - pravděpodobná sestava:
Tătăruşanu - Benzar, Burcă, Nedelcearu, Toşca - Băluţă - Coman, Hagi, Stanciu - Puşcaş, Keșerü
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.22 - 7.06 - 15.40
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Švédsko - Faerské ostrovy  (pondělí 20:45)
Švédové zakončí kvalifikační cyklus na domácí půdě v Solně a to proti příjemnému soupeři z Faerských ostrovů. Reprezentanti Tre Kronor si zajistili postup na Euro 2020 už v zápase v Rumunsku, takže v posledním utkání jim o nic nepůjde.

Seveřané budou proti Faerským ostrovům plnit roli jednoznačného favorita a málokdo pochybuje, že by se jim to nepodařilo. Švédsko narazí na Faeřany po čtvrté za posledních sedm let a v předchozích třech případech pokaždé vyhrálo. Naposledy v září jasně 4:0, když se o branky podělili Isak, Lindelöf a Quaison, přičemž prvně jmenovaný se prosadil rovnou dvakrát.

V Solně by to mohla být podobná kanonáda, byť je takřka jasné, že kouč Janne Andersson dá přednost jiným hráčům, než tomu bylo v pátek proti Rumunsku. Mimochodem výběr Tre Kronur vyhrál na národním stadionu v Bukurešti 2:0, což ho definitivní poslalo na závěrečný šampionát příští rok.

Faerské ostrovy pochopitelně o postup nehrají, o motivaci ale mají postaráno, protože nechtějí skončit na posledním místě. Aktuálně jsou páté jen o skóre a lepší vzájemnou bilanci před Maltou, která bude hrát na závěr s Norskem. Faerské ostrovy uhrály ve skupině jen jednu výhru právě nad Maltou, jinak všechna zbylá utkání prohrály. V pátek navíc musely skousnout těžkou porážku od jiných seveřanů - Norů a to 0:4.

Utkání je na programu v tradiční čas 20:45 a řídit jej budou slovinští sudí v čele s Matejem Jugem.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.06 - 14.50 - 32.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.Španělsko972026:523
2.Švédsko953120:918
3.Norsko935117:1014
 Rumunsko942317:1014
5.Faerské ostrovy91084:273
6.Malta91082:253
Skupina J
Řecko - Finsko  (pondělí 20:45)
První Itálie, druhé Finsko. To už je kolo před koncem ve skupině J dáno, symbolický boj se však vede o třetí místo. V něm je jako jeden z celků i Řecko, které bude na domácí půdě čelit právě Finsku.

Jihoevropanům nevyšel zejména vstup do kvalifikace. Po úvodní výhře v Lichtenštejnsku získali v dalších šesti zápasech pouhé dva body a jejich nadějím na postup byl konec. K ničemu jim už byla vítězství v posledních dvou zápasech, nejprve proti Bosně a v pátek v Arménii. Řekové vstřelili ve skupině pouhých deset branek, nejvíce se o to zasloužil třígólový Fortounis.

Premiérový postup na EURO mají za sebou Finové, kteří kromě porážek s hlavním favoritem z Itálie ztratili pouze jednou v Bosně a Hercegovině. Klíčovým pro postup bylo před měsícem vítězství proti Arménii, definitivní pojistku přidala výhra nad Lichtenštejnskem pár dní zpátky. Čtyřmi góly v těchto dvou zápasech zazářil Teemu Pukki, který je s devíti zásahy pátým nejlepším střelcem celé kvalifikace.

Závěrečné utkání se hraje na olympijském stadionu v Aténách, z pozice hlavního rozhodčího na něj bude dohlížet ruský sudí Eskov.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.04 - 3.38 - 4.19
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Itálie - Arménie  (pondělí 20:45)
Již deset utkání v řadě zvítězili reprezentanti Itálie, na závěr kvalifikace na Euro je žádná těžká prověrka nečeká. Doma budou čelit Arménii, kterou po obratu pokořili i v prvním vzájemném duelu.

Jižané svou vítěznou šňůru nastartovali před rokem v přáteláku proti USA, poté už vypukly boje o evropský šampionát a v něm jsou rovněž stoprocentní, navíc s osmadvaceti vstřelenými a pouze třemi obdrženými brankami. Naposledy zásluhou tref Acerbiho, Insigneho a Belottiho zvítězili až nečekaně snadno v bosenské Zenice.

Arménie bude mít na tuto kvalifikaci rozporuplné vzpomínky. Sice dokázala uspět v Řecku a doma porazit Bosnu, na druhou stranu nezvládla oba duely proti Finsku a navíc jen remizovala v Lichtenštejnsku. Muži z postsovětské republiky by rádi navázali na šest let starý počin, kdy se jim v Itálii povedlo remizovat.

Zástupci ani jednoho z týmů si nevedou příliš dobře v tabulce střelců. Domácí Belotti se trefil pětkrát, několik dalších hráčů má na kontě tři zásahy. Další mohou přidat na stadionu v Palermu, na utkání bude dozorovat portugalský sudí Martins.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.12 - 9.41 - 25.40
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Lichtenštejnsko - Bosna a Hercegovina  (pondělí 20:45)
Bosna a Hercegovina před posledními dvěma zápasy ještě živila naději na přímý postup, jenže jakmile Finsko skolilo Lichtenštejnsko, byly její šance proměněny definitivně v prach. Ve Vaduzu se bude snažit alespoň uzmout třetí místo ve skupině, které bude představovat jen jakousi cenu útěchy. Proti Lichtenštejnsku bude považována za jasného favorita.

Hosté pořád nemusejí výrazněji smutnit, můžou se totiž ještě probojovat na šampionát přes dodatečnou březnovou baráž. Ovšem těžko říci, jestli svoje mužstvo do klíčových bitev povede současný trenér Robert Prosinečki. V kuloárech se totiž mluví o tom, že by mohl být odvolán. Fanoušky určitě hodně naštval poslední mizerný výkon v duelu s Itálií.

Suma sumárum si balkánský celek posunout na jednu ze dvou postupových příček nezasloužil. Zaznamenal dosud celkem pět porážek, venku neuzmul ze čtyř případů ani bod, a to se přitom podařilo i podceňovanému trpaslíkovi zpod Alp. Snad jediný opravdu parádní výkon předvedl během celého kvalifikačního cyklu v říjnu proti druhému Finsku.

Minulý pátek prohráli Zmajevi se soupeřem z Apeninského poloostrova hned o tři góly. "Musím Itálii poblahopřát k jejímu úspěchu," uznal sportovně Prosinečki. "Byla proti nám lepší. Dostali jsme dvě laciné branky v průběhu prvního poločasu, ve druhém poločase na hřišti v podstatě dominovala. Zaslouženě si odvezla domů všechny body," hodnotil.

V Lize národů si Bosna a Hercegovina vedla velmi dobře a svou skupinu vyhrála. Jenže hlavní kvalifikaci vážně dost pokazila. "Jestli bude utkání v Lichtenštejnsku mým posledním, na to se zeptejte předsedy svazu Elvedina Begiče a celého vedení. My tenhle cyklus dokončíme, až pak se uvidí, jak celá situace dopadne," krčil rameny Prosinečki.

Pokud se jeho svěřencům podaří v Lichtenštejnsku zvítězit, budou moci skončit v konečném pořadí třetí, zároveň ale musejí doufat, že Řecko nevyhraje nad Finskem a že Arménie nepřekvapí venku Itálii. "Obměna proběhne. Ve Vaduzu nastoupí ti hráči, kteří dosud hráli méně nebo nehráli vůbec," prozrazoval Prosinečki, že nenasadí plnou sestavu.

Domácí jako jediní ze skupiny J nezískali jediné vítězství, dosud uhráli pouhé dvě remízy, a to v Řecku a doma s Arménií. Bezpochyby by rádi tuhle negativní statistiku pozměnili k lepšímu, i když by jim ani tříbodový rezultát ve finále ze dna tabulky nepomohl. V září se jim moc nezadařilo na půdě současného soupeře, prohráli tam hned o pět gólů.

Tohle střetnutí bude mimochodem vůbec posledním pro lichtenštejnského kapitána, pětatřicetiletý Michele Polverino to oznámil na předzápasové tiskové konferenci. "Bude to pro mě speciální," potvrdil záložník, který jinak působí v domácím klubu Balzers. "Chtěl bych tam dohrát sezónu až do léta. Ale musíme ještě všechno projednat," zakončil.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 23.00 - 9.51 - 1.11
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.Itálie990028:327
2.Finsko960315:818
3.Řecko932410:1311
4.Bosna a Hercegovina931517:1710
5.Arménie931513:1610
6.Lichtenštejnsko90272:282

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (60)

Přidat komentář
johan14

Máš tam chybu

Španělé prošli kvalifikací bez jediné porážky. Zaváhali pouze ve dvou případech, když si rozdělili body s Norskem a Španělskem, tedy shodně dvakrát na severu Evropy.

Reagovat
PaYaB

Snad nás Řecko udrží ve 3. koši

Reagovat
Greny

a me by nevadilo kdyby jsme spadli do 4.

uplne vidim jak trener a hraci breci ze jsou az ve 4. kosi a pritom stacilo se na to nevyjebat

Reagovat
PaYaB

Stačilo usoplit remízu s Bulharama, stejnak o něčem takovým nevěděli a ti co za to sou zodpovědní(asi Sionko/Šilhavý) a někdo z manažerů si zaslouží dostat pár facek.

Reagovat
Mirek na tenisu

Strejček a Golfista.....smrtící kombinace.

Reagovat
Coutinho10

tak oni se na to vykašlali, ale prostě ty okolnosti udělaly svoje a navíc nás ani neporazili regulérním gólem, ale na to se už historie nebude ptát

teď musíme doufat, že Finsko to pojme podobně jako my

Reagovat
Coutinho10

tohle je celkem velkej problém....ani mě nenapadlo, že se to může až takto podělat, že místo boje o 2. koš se budeme bát toho, že skončíme ve 4.

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud se na to Finové vyserou tak jako my, tak ano.

Reagovat
opretis

Irsko mě mrzí

Reagovat
Seydou Doumbia

Irsko má možná super fanoušky, ale stejně jako S.Irsko tomu šampionátu nemá co nabídnout. Dánsko i Švýcarsko jsou kvalitnější týmy.

Reagovat
Rudnevs

Dánsko i Švajčiarsko majú zaujímavých futbalistov a najmä aspoň pre mňa sú to super a sympatické krajiny. Irsko je také o ničom...

Reagovat
Mirek na tenisu

Těším se na špíl Irsko-Dánsko. Jinak tenhle kvalifikační termín jedno velké zklamání z kvality fotbalu. Už toho bylo moc rozhodnuto předem. Fandím jako vždy proti Dánsku. Nezapomínám jak nás dvakrát vyštípali z Mundialu.

Reagovat
Rudnevs

Kom så Danmark!

Reagovat
Xaviercreus

Kdyby měl někdo stream na Irsko - Dánsko, díky předem!

Reagovat
Rudnevs

Skús tu http://www.sport247.live/en/home

Pozerám, že zrejme bude stream i v češtine, tak sa teším. Som rád, že plánujú pozerať viacerí odtialto.

Reagovat
Rudnevs

Aha, ono to vlastne pôjde na českom Sporte 1, tak to paráda. To už je normálne nezvyk, že futbal ide v telke.

Reagovat
Coutinho10

Sport 1 i 2 má často tyto kvalifikační zápasy

Reagovat
Reggie

Aha, tak koukám, že jsem nabídl prakticky stejnou stránku

Reagovat
smazaný uživatel

díky

Reagovat
Reggie

http://www.sport365.live/en/home

Bude i český stream asi z Sport 1 nebo 2

Reagovat
Xaviercreus

Díky chlapi

Reagovat
smazaný uživatel

V déčku fakt nevím, komu přát. Všechny tři týmy tam podle patří a viděl bych je tam radši než např. Kosovo.

Reagovat
RadekVonCZE

Reagovat
Coutinho10

Irsko zatim zklamani...myslel jsem, ze na ne vic vletej, ale je fakt, ze maji jeste cely zapas na 1 gol, kdyz ho ovsem nedostanou

Reagovat
dave30

Obávám se, že při těchto výsledcích to pro nás bude 4. koš...

Reagovat
Coutinho10

vtipny jsou statistiky strel....14-2 pro Řecko, ale 0:1 na goly

Reagovat
smazaný uživatel

Co se s těma Řekama stalo? Věčně 1. koš a teď už tři kvaldy po sobě neúspěšný.

Reagovat
Kily

zanedbali generační výměnu a teď se už podruhé snaží vybudovat nový tým

Reagovat
Coutinho10

me nikdy neprisli naky suprovy...jeden rok mega haluz, kdy teda meli hodne zkusenou generaci, ale haluz to byla a pak logicky uz sli jenom dolu

Reagovat
Spalovač šancí

Irsko-Dánsko děsný fotbal. První chtějí hrát fotbal, ale neumí to (je to spíš rugby). Druzí hrát umí, ale nechtějí.

Reagovat
Rudnevs

Irsko hra silou a tvrdo, oni hraju asi fakt iny typ futbalu a uprimne mi to je celkom nesympaticke. Dvaja zraneni Dani museli striedat, fakt super...

Reagovat
Coutinho10

oni to rozbalej, ale az poslednich 10 minut

Reagovat
Salfovic

Prostě taková Slavie.

Reagovat
smazaný uživatel

Juve by se mělo trosku zaměřit na italské hráče, protože začíná růst velice slibna generace a z takového Chiesy,Zaniola,Tonaliho muzou vyrust top hraci.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak kde je ten imbecil Beči?

Reagovat
smazaný uživatel

Řecko

Reagovat
Jackmaker1989

To vám stačí alebo ešte nejaká podmienka tam je?

Reagovat
smazaný uživatel

Stačí aby Finsko nevyhrálo.

Reagovat
Jackmaker1989

Niekde som čítal článok (neviem to dohladať), že tam boli 4 možnosti a 3 z nich museli byť splnené. Ale tak týmto sa to celé vyrieši.

Reagovat
Stannis Baratheon

Maďarsko nesmí vyhrát zítra o 4 goly, což je prakticky nemožné.

Reagovat
Jackmaker1989

Okay, čiže to bude 2 nesplnená podmienka, tak to je okay.

Reagovat
Stannis Baratheon

Přesně tak.

Reagovat
Coutinho10

tak jsem to nize taky myslel, ale spatne napsal no

Reagovat
Coutinho10

je to tak, ale to Finsko je nejvice realna z tech 4

Reagovat
Stannis Baratheon

jasně

Reagovat
Jackmaker1989

Ty kks, zo skupiny postúpi 16 tímov z 24, tak to je úroveň EURA

Reagovat
Coutinho10

takhle detailne jsem to nezkoumal, ale i na poslednim Euru jich postupovalo vic...nevim, jestli 24, ale malo to taky nebylo

Reagovat
Minister

Veď to tak bolo aj naposledy.

Reagovat
Jackmaker1989

Fakt? neviem už si to nejako nepamätám ale tak akože skôr to beriem, že to bude fakt umenie nepostúpiť.

Reagovat
havrys99

Itálie

Reagovat
Coutinho10

ted to ma grady ten zapas Irska

Reagovat
dave30

Takže Řekové pomohli, vše je tak, jak má být. Nebo ne?...

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
F.Torres

Reagovat
PaYaB

a jedninej gól Finům doslova darovali

Reagovat
Shevchenko

Tak ještě můžou Maďaři vyhrát ve Walesu o 4 góly

Reagovat
dave30

Mohou, ale nepředpokládám.

Reagovat
smazaný uživatel

Taliani zabudli hrať Catenaccio FDF zaplače.

Reagovat
dave30

Tak jsem se mrknul na sestavu Švýcarů. S Gibraltarem už pár náhradníků, ale proti Gruzii tým složený výhradně z hráčů Top lig (většina BL, 2 PL a 1 z AC Milán). Ti jdou v posledních letech neskutečně nahoru.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele