PREVIEW - FINÁLE ME HRÁČŮ DO 21 LET

23.06.2007, 14:04
Previews
Dnes večer se rozhodne o novém mistru Evropy do 21 let. Ani jeden tým v semifinále nepřipustil překvapení a nakonec postoupil, i když Nizozemci byli k porážce velmi blízko a vyhráli až po divokém penaltovém rozstřelu. To Srbové si s Belgii poradili v normální hrací době 2:0 a po dvou letech opět mohou získat titul mistra Evropy...

Domácí mladíci asi na své středeční semifinále téměř nikdy nezapomenou, nejenom že se hrálo téměř tři hodiny, ale muselo se kopat 32 pokutových kopů, než se našel vítěz. Srbové vyhráli svou skupinu a překvapení nepřipustili ani proti Belgii, kde šli už ve 4. minutě do vedení a výhru potvrdil Mrdja pár minut před koncem.

Domácí kouč De Haan se bude muset obejít bez svého kapitána Rona Vlaara, který si v zápase s Anglii poranil koleno. "Samozřejmě je to zklamání, když nemohu nastoupit ve finále," řekl zklamaný Vlaar, jehož by měl nahradit Arnold Kruiswijk.

Srbský kouč Miroslav Djukič se nemůže poslat na hřiště pouze na dva zraněné hráče - Igora Stefanoviče a Miloše Krasiče. Hlavní rozhodčí Damir Skomina má za úkol utkání kdykoliv přerušit, pokud z hlediště zazní rasistické nadávky na hráče Oranjes.

Předpokládané sestavy - Nizozemsko: Boy Waterman - Gianni Zuiverloon, Arnold Kruiswijk, Ryan Donk, Erik Pieters - Daniël de Ridder, Hedwiges Maduro, Royston Drenthe, Otman Bakkal - Maceo Rigters, Ryan Babel. Srbsko: Damir Kahriman - Antonio Rukavina, Branislav Ivanović, Duško Tošić, Aleksandar Kolarov - Boško Janković, Milan Smiljanić, Nikola Drinčić, Zoran Tošić - Dejan Milovanović, Djordje Rakić.

Autor: Tomáš Honajzer / skysports.com

Komentáře (10)

Přidat komentář
Radin

Celej ten turnaj byl o ničem

Reagovat
HOST*-Kopy-

proč myslíš ?

Reagovat
Radin

Tobě se líbily ty zápasy?Navíc 8 tymu je na vrcholnej turnaj pro mě dost málo,hodně rozhoduje jeden jedinej zápas a to je na nic .Málo golů,třeba já se díval na utkání Portugalsko : Italie a hrozně o ničem,jak kdyby tam hráli starší žáci a ne nástupci reprezentačních aček,nevím nevím no

Reagovat
HOST*Sestinozen

Nizozemsko vyhraje 2:1 v prodloužení bo na penalty

Reagovat
Shevchenko

bo znamená protože takže tvůj příspěvěk nemá smysl

Reagovat
smazaný uživatel

serbija!!!

Reagovat
HOST*Parker

1

Reagovat
smazaný uživatel

Real se zajímá o jeho služby... Levák a prej dobrej...

Reagovat
smazaný uživatel

Ne prej, ale určitě. Nový Roberto Carlos. Po té levé straně má neuvěřitelné sprinty.

Reagovat
smazaný uživatel

neviete niekto na akej stanici by sa dali pozerať prenosy z Copa America a MS 20 ročných?????

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele