PŘESTUPY A NEPŘESTUPY

16.08.2005, 17:54
Aktuality
Český reprezentační útočník Milan Baroš podle svých slov hodlá opustit Liverpool. Jan Koller dostal nabídku na prodloužení smlouvy v Dortmundu. Dohady o přestupu Tomáše Rosického jsou zatím zbytečné, klub ho nikam nepustí.

Několik týdnů táhnoucí se spekulace o přestupu Milana Baroše asi brzy skončí. Hráčův odchod z Liverpoolu získává stále reálnější kontury a podle Baroše by o jeho budoucnosti mohlo být jasněji už po středečním utkání ČR ve Švédsku. "Vypadá to tak, že pro mě neexistuje jiná možnost než se rozloučit a z klubu odejít," uvedl Baroš. Útočník nepopírá, že zájem z Aston Villy je velmi vážný. "Nevím o tom, že bych Aston Villu odmítl, nebo že bych řekl, že tam nechci jít. Je to kvalitní klub, nebyl by to pro mě určitě krok zpět. Měl bych tam dokonce lepší podmínky než v Liverpoolu. Ale tím rozhodně neříkám, že je přestup hotový," dodal Baroš.

Dohady o přestupu Tomáše Rosického jsou podle obchodního ředitele Borussie Dortmund Hanse Joachima Watzkeho zbytečné. Německý klub prý českého fotbalistu v tomto přestupovém období neprodá. O tvořivého záložníka přitom v poslední době údajně nejvíce usilovaly Atlético Madrid a Olympique Lyon.

Útočník Jan Koller dostal od vedení Borussie Dortmund nabídku na prodloužení smlouvy. Dvaatřicetiletý fotbalista si podle sportovního ředitele klubu Michaela Zorka může sám říct, na jak dlouho by případně ještě spojil s týmem svou budoucnost.

Autor: Tomáš Václavek

Komentáře (375)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele