PŘESTUPOVÁ ŠKATULATA V PREMIER LEAGUE

30.08.2004, 03:55
Aktuality
V úterý končí v Anglii přestupní termín, a tak se kluby na poslední chvíli snaží získat nějaké ty posily. V sobotu jsme vás informovali, jak to vypadá s přestupem Rooneyho, a tak je dobré hned na začátek říci, že Everton včera v odpoledních hodinách obdržel od Manchesteru novou nabídku.

Kolik se ovšem vedení Rudých Ďáblů rozhodlo utratit tentokrát, se neví, suma nebyla zveřejněna. Spekuluje se ale o částce 25 milionů liber.

Zacelit na poslední chvíli obrannou řadu se snaží Newcastle. Nedávno odešel do Realu Madrid Jonathan Woodgate a "Strakám" se ještě nepodařilo najít adekvátní náhradu. Newcastle v neděli nabídl pět milionů liber za obránce Celticu Glasgow, Boba Baldeho, vedení skotského celku ale nabídku odmítlo. Trenér Celticu, Martin O'Neil, řekl, že Balde je pro klub důležitý hráč a navíc je to oblíbenec fanoušků. Osmadvacetiletý Balde přišel do Celticu z Toulouse v roce 2001.

Poté, co francouzký internacionál Sylvain Wiltord opustil Arsenal, odmítl už nabídky od Boltonu a od West Bromwich Albionu. Nyní si ho na dvoutýdenní testy pozval Celtic. Podle dostupných informací se o něj zajímá rovněž AC Milán.

Charlton se opět pokouší získat útočníka Ipswiche Darrena Benta, poté, co druholigový klub zamítl jejich původní nabídku. Tento dvacetiletý útočník je pro Ipswich ceněn částkou okolo tří a půl miliónu liber. "Podali jsme nabídku ohledně Benta, ale byla zamítnuta. Uvidíme, co bude po víkendu," řekl šéf Charltonu Alan Curbishley.

Na ostatní spekulace se podíváme jen v krátkosti. Boss Portsmouthu, Harry Redknapp, by do svého týmu rád přivedl Trevora Sinlclaira z Manchesteru City. Obhájce titulu Arsenal chce koupit gólmana Liverpoolu Chrise Kirklanda za šest milionů liber. Zajímavá je také informace o tom, že Manchester Utd. i Chelsea projevili zájem o belgického internacionála Vincenta Kompanyho, který momentálně působí v Anderlechtu. Uvidíme, ve kterém z těchto velkoklubů nakonec skončí, pokud k přestupu vůbec dojde. Na pomoc ve druhé lize si Celta Vigo vyžádala na hostování útočníka Facunda Sava z Fulhamu, ten ve Španělsku zůstane až do konce sezóny na hostování.

Autor: Jan Werner

Komentáře (1)

Přidat komentář
HOST*yarda

Hm, v Anglii to, koukám, pytlikují na poslední chvíli. Na přestup Rooneyho jsem sám zvědav, v ManU by se celkem vyjímal.

Pro autora: ...přišel do Celticu z Toulouse...

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele