PŘESTUP PODOLSKIHO SE KOMPLIKUJE

23.05.2006, 20:53
Aktuality
Zájem Bayernu Mnichov o Lukase Podolskiho trvá, nicméně bavorský klub za něj nehodlá zaplatit přemrštěnou částku. Pokud se s Kolínem v brzké době na odstupném neshodne, přestup se letos neuskuteční.

Navzdory dlouhotrvajícím jednáním se kluby stále nedohodly na penězích. Kolín nechce jít pod avizovaných deset milionů eur, což se Bayernu zdá moc. "Jejich požadavky jsou neuvěřitelně absurdní," tvrdí Karl-Heinz Rummenigge, šéf bavorského klubu.

"Byli bychom velmi neradi, kdyby musel Lukas strávit sezonu ve druhé lize, ale dochází nám trpělivost,"varuje Rummenigge. Tato možnost je však čím dál reálnější, jelikož v létě 2007 bude pro vykoupení Podolskiho ze smlouvy stačit pouhý jeden milion eur.

O osudu dvacetiletého Podolskiho se rozhodne v nejbližších dnech, jelikož Bayern chce jednání uzavřít před 9. červnem, kdy začíná šampionát. Pokud se s Kolínem nedohodne, může do hry vstoupit jiný klub nebo si na polského rodáka v Mnichově ještě rok počkají.

Autor: Radim Šantrůček

Komentáře (9)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Že je 10 mil. za největší německý talent absurdní částka?

Jsem opravdu velice zvědavý, za kolik by nám ti bídáci prodali Lucia

Reagovat
PJ

Taky si řikam, že je to blbost, co Bayern řiká... Měli by platit, nebo ji ho někdo vyfoukne. A mě by to teda nevadilo, Bayern nemam rád

Reagovat
smazaný uživatel

V kontextu toho, že bude za rok skoro za "déčko" se mi těch 10 mega zdá taky moc. Vem si, proč do Madridu přestoupil Cassano za 5 mega a např. Owen za 8 mega? Protože jim další rok končila smlouva. A to už byli zavedení hráči. Podolski je zatím jen neověřený talent ...

Osobně bych navrhoval kompromis znějící na řekněme 5 mega + 5 mega doplatek jen v případě, že se Lukas chytne a dostane so do základu nebo do reprezentace nebo dá určitý počet branek v BL.

PS: je ale fakt, že v Bayernu jsou známí držgrešlové. Ale fotbalu rozumí, to se musí nechat .

Reagovat
HOST*merengues

Já vím, že oni za hráče moc nedávají a naopak zase tolik nepožadují. Což se mi docela líbí.

ALE: Podolski už v nároďáku hraje, je druhým nejlepším německým útočníkem. Takhle talentovaný hráč se v Německu objeví tak jednou za 3 roky. A Bayern by po odchodu Kahna a Ballacka měl koupit nějaké domácí hráče, je to v jeho vlastním zájmu. Klidně se však může stát, že to prokoučují. Kolín si postaví hlavu a prodá ho někomu jinému a levněji. Třeba takový Leverkusen má po prodeji Berbatova peněz dost.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale pořád mu za rok končí smlouva ...

Teď je prostě taková doba. Těch kopálistů bez smlouvy zadarmo přestupuje čím dál víc a kluby si radši rok počkaj, než by platili jak mourovatí. To je dnešní podivná realita

Reagovat
HOST*merengues

Jen aby se Bayern nedivil. Po Mundialu může stát klidně 15 a italské kluby se o něho budou rvát.

Reagovat
Mr.Jindros

Druhá liga ho herně zabije... to taková druhá třetí italská, ta by mu slušela. Už vidím, jak se na něj teď Bayern vysere a za rok k nim Podolski radostně půjde. Za mega ho potom koupí někdo jinej.

Reagovat
smazaný uživatel

Podolski si udrzoval formu i ve druhy bundeslize (skoro nejvetsi hvezda), myslim ze mu to neuskodi.. bude mit stejnou cenu, myslim, ze Bayern jen blafuje a snazi se castku snizit na minimum, zvlast kdyz si uvedomil, ze by se tam Podolski nemusel pristi sezonu prosadit (premejsleli o hostovani v Koline na pristi sezonu), Bayern ma momentalne dost dobrejch utocniku..

Reagovat
Marv

Za Podolskiho 10mega Za nej bych bejt sefem Bayernu dal tak maximalne 5-6mega

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele