Přerušení finále nařídil český lékař

23.08.2008, 09:27
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (11)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Je to blbost, takovy nesmyslny preruseni.Je to sport a tam ma vyhrat ten kdo je lepsi a ma vic sil.Kdyz v 70 minute na 4minuty prerusi hru tak to narusi cely prubeh hry a pomuze to tymu ktery prohrava.Ma vyhrat lepsi a vytrvalejsi kdyz nekomu dochazi sily hold ma smlulu, mel se lepe pripravit.

Reagovat
indy

blbost co si napisal

Reagovat
smazaný uživatel

Neni to blbost proc neprerusujou hru v argentine, brazilii, nebo v africkych ligach?Kde maji urcite teploty kolem 40 stupnich?Tady se jenom fifa bala aby se nekdo nezranil a aby nigerie nevyhrala protoze sou na takovy vedro vice odolnejsi.

Reagovat
indy

a zas by im niekto zomrel na ihrisku ako Foe..aj ked tam to nebolo priamo z tepla ale tiez bola vtedy horucava

Reagovat
smazaný uživatel

Foe mel vrozenou srdecni vadu a pokud vim tak od te doby hraci nehraji profesionalne pokud maji tuto vadu.Takze by nikdo nemel umirat a pokud ano tak to neni zadnou vadou ani horkem ae necem jinym.Kazdopadne kdyz uz to prerusi, tak by mohli rovnou zavest video rozhodciho a vratit se ke spornym momentum v te pauze.

Reagovat
smazaný uživatel

má pravdu.Je to taky velká chyba organizátorů ,že to nechaj hrát v tak blbej čas

Reagovat
smazaný uživatel

co to tady rikas za kraviny, lepsi tym si poradi i z touhle pauzou a v takovymhle teple je to nezbytne nutny....

Reagovat
smazaný uživatel

chtel sem napsat ze tym ktery vyhrava ma vyhodu..to sem se preklepl.To muzou rovnou rozdelit polocas na dve poloviny s 5 minutovou prestavkou na obcerstveni.Jenom si myslim ze ve finale na takoy experimentovnai by nemel byt cas.To meli zavezt uz pred finalem a ne az na posledni zapas.

Reagovat
smazaný uživatel

taky si myslim že měli dát 'občerstvovací přestávku' když pršelo..

Reagovat
smazaný uživatel

Myslim ze to byl dobry tah! Lepsi 1 minuta pauzy, nez dalsi obet!!!

Reagovat
smazaný uživatel

kdyby se byvalo stalo jednu minutu tak nereknu, jenze kdyz pak rozhodci nastavi stejne jakoby zadny preruseni nebylo tak je to nepochopitelne a zarazejici

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele