Premier League v kostce (24. kolo)

04.02.2016, 20:02
Názory a komentáře
Mělo se za to, že Liškám brzy dojde dech. Že náročnější los nemůžou zvládnout a začátkem února už budou pod první čtveřicí. Jenže Leicester díky kanonýrovi Vardymu porazil i Liverpool a dál vládne tabulce s tříbodovým náskokem! Arsenal naopak už počtvrté v řadě selhal, potřetí nedal gól a spadl na "své" čtvrté místo až za Tottenham.

Druhý je momentálně největší favorit na zisk titulu Manchester City, v jehož dresu opět řádí Sergio Agüero. Citizens stačil jeho jediný gól v utkání na hřišti Sunderlandu. V závěsu za TOP 4 je Manchester United, který po čtyřech měsících skóroval na svém stadionu v prvním poločase a po neobvykle dobrém výkonu porazil Stoke.

V obrovské krizi se nadále topí Crystal Palace, který už popáté v řadě prohrál. Jeho manažer Alan Pardew tak tuto nepopulární šňůru natáhl už se druhým týmem v Premier League (Newcastle). Aby toho nebylo málo, ke zraněnému a klíčovému hráči Yannicku Bolasiemu se dneškem přidali James McArthur a Jason Puncheon, kteří možná propásnou zbytek sezóny. Jen malou náplastí byla při domácí prohře s Bournemouthem trefa Scotta Danna, který se jako první střelec Eagles po šesti (!) zápasech zapsal do listiny střelců.

Cherries se díky cenné výhře posunuli na distanc sedmi bodů od sestupových příček. V nebezpečných vodách se nezměnilo vůbec nic - vedle Sunderlandu totiž prohrály i Aston Villa a Newcastle. Další porážku zaznamenal i čtvrtý kandidát sestupu z Norwiche.
Zápas 24. kola: Manchester United vs. Stoke City

Manchester United se do televizních časů dostává už tak nějak ze setrvačnosti; a mnohdy k nelibosti či nepochopení ostatních fanoušků. V úterý to bylo paradoxně snad poprvé, co Red Devils nevysílal jeden ze dvou hlavních kanálů Digi Sport - a svěřenci Louise van Gaala paradoxně předvedli nejlepší výkon sezóny. Až na výjimky zahráli dobře všichni fotbalisté v jeho dresu, načež se Stoke City muselo sklonit s porážkou 0:3 na bedrech.

Největším šokem pro přihlížející byl začátek utkání. United totiž vstřelili do třiadvacáté minuty hned dva góly! Do dneška přitom na prvopoločasovou branku na Old Trafford čekali ve všech soutěžích přes čtyři měsíce. Výborný zápas odehrál především Anthony Martial, gól a asistenci si přispal i probuzený kapitán Wayne Rooney. První, a tedy i vítěznou trefu měl na svědomí Jesse Lingard po centru mladíka Camerona Borthwick-Jacksona.



Podrobnější záznam v lepší kvalitě, včetně toho z Match of the Day od BBC, si můžete prohlédnout zde.

Gól 24. kola: Jamie Vardy

Dva góly Liverpoolu, to už je dobrý počin sám o sobě. Tím spíš když jsou to jediné góly v zápase a pomohou Leicesteru udžet se v čele Premier League. Jamie Vardy snad konečně nabyl zpět své střelecké formy, trefil se ve druhém utkání v řadě. Jeho vítězná trefa proti Reds přitom byla jeho vůbec první zpoza vápna - a hned stála za to. Dlouhý míč si za "přísného dohledu" Lovrena nechal jednou spadnout a z dobrých pětadvaceti metrů se opřel do letícího míče. Mignolet plachtil zbytečně.



Zákrok 24. kola: Fraser Forster

Fraser Forster předvedl patrně nejlepší výkon gólmana v dosavadní sezóně Premier League, o něm se však dočtete více o kousek níž. Dvojka či trojka anglické reprezentace totiž vedle dalších devíti zákroků předvedla ten vůbec nejlepší, či chcete-li nejvíce nadstandardní a hůře proveditelný. Vytáhlý brankář využil svého obrovského rozpětí paží a úžasného reflexu, když zabránil jasnému gólu v podání Mesuta Özila. Ten byl před Forsterem úplně sám a v poklidu zakončoval - osudový dotek gólmana však udržel Saints ve hře.



Hráč 24. kola: Fraser Forster

Není to dlouho, co se nad gólmanským postem v anglické reprezentaci vznášel tučný otazník. Prý "Joe Hart a nikdo další", tvrdili kritici. V letošní sezóně však vystřelila kometa Jacka Butlanda, jenž patří přinejmenším ke třem nejlepším gólmanům sezóny; v novém roce se pak po zranění vrátil do branky Southamptonu Fraser Forster. A návrat to je velkolepý - čtyři zápasy, čtyři čistá konta - a k tomu fenomenální výkon z úterního duelu na hřišti Arsenalu.

Forster kromě nereálného zákroku proti Özilovi (video výše) vytáhl devět dalších - a minimálně polovina z jeho zásahů měla punc zachráněného gólu. Özila Angličan zklamal v jasné šanci hned dvakrát, jednou pak donutil trhat si vlasy Alexise, Girouda i Walcotta. Zbylé zákroky už patřily k těm relativně povinným - a Forsterovi pomohlo i štěstí. Sánchez jej totiž jednou překonal, avšak na brankové čáře zachránil situaci James Ward-Prowse.

Velkolepý výkon v brance Southamptonu předvedl proti Arsenalu Fraser Forster. Po návratu z marodky chytal čtyřikrát a čtyřikrát udržel čisté konto. Na Emirates Stadium chytil všech deset střel, minimálně polovinu úchvatnými zákroky a dost hlasitě si řekl o nominaci na nejlepšího hráče 24. kola.

Zveřejnil(a) Premier League v kostce dne 3. únor 2016


Břídil 24. kola: Jordan Ayew

Jestli někdo potřebuje hrát v oslabení méně než celý zbytek Premier League, je to Aston Villa. Desetibodový odstup na nesestupové příčky bude nesmírně těžké stáhnout; když pak do toho Villans "rupne v bedně" Jordanu Ayewovi, který bez zřetelné příčiny sestřelil loktem Aarona Cresswella, je v daném utkání prakticky po nadějích. Využil toho West Ham, který přesilovku trvající déle než 70 minut využil dvěma góly ve druhém poločase.



Sestava 24. kola

obrázek

Za výslednou grafickou úpravu sestavy patří velké díky Víťovi Horákovi.
Na kartě každého hráče je vpravo nahoře umístěn počet nominací v sestavě kola.


Výkon velikosti Frasera Forstera se u brankářů nevidí každý den, proto si o něm můžete podrobněji počíst v rubrice Hráč kola. Naopak David De Gea si proti Stoke nemusel sáhnout na míč, za což vděčí i dvojici spoluhráčů z Manchesteru United Matteo Darmian - Chris Smalling. Italský obránce po delší době předvedl precizní výkon, vymazal Arnautoviće a neustále podporoval ofenzivu. Stoper Albionu zase kraloval ve vzdušných soubojích, přestože měl proti sobě dlouhána Crouche, a věděl si rady s většinou míčů směřujících do vápna.

Čisté konto udržel i Leicester, kde si i přes poměrně časté excesy vede výborně Robert Huth. Ani tentokrát si stoper Foxes neodpustil jeden sprostý zákrok na Lallanu, ale jinak se mu vlastně nedalo nic vytknout. Liverpool si především jeho zásluhou nevytvořil téměř žádnou šanci. Dokonalý v defenzivě byl i César Azpilicueta, jehož Chelsea se na půdě Watfordu značnou část utkání trápila. Španělský obránce však na levé straně kraloval, vyhrál drtivou většinu soubojů a v poli byl rozhodně nejlepším hráčem utkání.

Výborný výkon na vítězství nestačil ani Gylfimu Sigurdssonovi a jeho Swansea, která jen remizovala na půdě WBA. Islandský záložník se pohyboval na po celé šíři ofenzivního trojzubce, byl jednoznačně nejnebezpečnější a vstřelil i jediný gól. V nastavení pak zachránil na brankové čáře svůj tým od vyrovnání, další dorážku však Rondón poslal do sítě. Danny Drinkwater z Leicesteru byl zase neúnavný v defenzivní fázi, útok Liverpoolu přerušil hned šestnáctkrát a spolu s Huthem byl klíčem k udržení nuly.

V zápase Evertonu s Newcastlem měl pro změnu stěžejní roli Ross Barkley. Oba góly dal sice až v závěru z penalt; jednu však sám vybojoval a i v předchozích minutách měl zásluhu na tom, že se Magpies příliš nedostali do hry. Ještě lepší výkon, patrně nejlepší ze všech fotbalistů ve 24. kole v poli, předvedl Anthony Martial. Dal gól, na další nahrál a obránce Stoke City "motal" jako provázek do klubíčka. Glen Johnson prožívá dobrou sezónu, v úterý však připomínal dorostence v sobotním klání po páteční diskotéce.

Jamie Vardy se střelecky konečně opět probudil a v posledních dvou utkáních nastřílel tři branky. Dvakrát v úterý pokořil Liverpool a vítězná branka byla tak krásná, že se stala i Gólem 24. kola. Stejnou porci branek nastřádal i Harry Kane proti Norwichi, byť jednu z penalty. Měl však i smůlu, dvakrát totiž ještě trefil brankovou konstrukci - přesto je momentálně druhým nejlepším střelcem Premier League právě za suverénním Vardym.
Statistické okénko 24. kola

- Manchester United porazil Stoke i díky dvěma gólům v prvním poločase; branku přitom na vlastním stadionu před přestávkou dali vůbec poprvé od září minulého roku

- Wayne Rooney nastřílel v úterních ligových zápasech už 11 gólů; jen Alan Shearer (15) jich dokázal v tento den dát víc

- Arsenal prožívá velkou střeleckou krizi, jelikož nedal gól už tři zápasy v řadě; to se mu naposledy stalo před sedmi lety

- Chelsea dosáhla v prvních 24 utkáních zisku 29 bodů; v minulé mistrovské sezóně jí na stejnou bodovou porci stačilo 11 zápasů

- Newcastle se po 24 duelech dostal na 21 bodů, naproti tomu West Ham jich má už 39; zatímco Straky tak zažívají vůbec svou nejhorší sezónu Premier League, Kladiváři si vedou naopak nejlépe v její historii


To nejlepší ze světa Premier League, včetně odkazů na články, naleznete i na naší Facebookové stránce. Staňte se fanoušky a žádná zajímavost z anglického fotbalu už vám neunikne!

Autor: Marek Ustohal

Komentáře (445)

Přidat komentář
Whitemedia

Chelsea dosáhla v prvních 24 utkáních zisku 29 bodů; v minulé mistrovské sezóně jí na stejnou bodovou porci stačilo 11 zápasů

To je tak trapné

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Azazelo RD

Kiwwi, trhej!

Reagovat
Whitemedia

Co by měl trhat, Usty se z toho nátlaku podělal a hodil mu tam raději tři hráče, co víc by měl chtít

Reagovat
Azazelo RD

Rooney je opomenut.

Reagovat
Usty

Člověk je vždycky buď zaslepej, nebo se "podělá" z tlaku Pravděpodobnost, že jsou v sestavě skutečně nejlepší hráči kola na svým postu je zcela mizivá.

Reagovat
Riviera Kid

Není člověk ten, jenž by se zavdecil všem.

Reagovat
Whitemedia

Jako já to nemyslel vůbec vážně, ale něco na tom bude no

Reagovat
Azazelo RD

Nezvládáš.

Reagovat
Busby babes

nezvladas.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
matZz

Reagovat
terry

Koukám, že tady s Ustym jedeme v posledních dnech souboj o čtenost!

Reagovat
Usty

konečně to netahám sám

Reagovat
terry

Já už těch témat v záloze zas tolik nemám.

Reagovat
fantomas

Reagovat
terry

No jo, když ty se flákáš někde v Africe.

Reagovat
smazaný uživatel

By mohl napsat nějaký článek o MLS. Když už tam zevlí.

Reagovat
smazaný uživatel

Aha, Africe. No to je fuk začíná to na stejný písmeno. Tyhle Itálie, Irány a Iráky....

Reagovat
r.mrazik

Vse v africe?

Reagovat
r.mrazik

Azpi místo BJe? Fuuuuj!

Reagovat
smazaný uživatel

Azpilicueta, hezký jak Usty dokáže vždycky ocenit remízu jenom svýho týmu.

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

Borthwick-Jackson > Azpilicueta.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Free_player

Reagovat
Usty

Věděl jsi, že o sestavě kola nerozhoduje ani tak výsledek, ale spíš individuální výkon?

Reagovat
smazaný uživatel

Sa ti čudujem

Reagovat
smazaný uživatel

to klidně může, ale to nemění nic na tom, že jsi v tomto tak trochu pokrytec

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

co ak ta remiza je vdaka prave vykonu Azpilicuetu

Reagovat
Mastný Chobot

mal byť Nacho

Reagovat
kvasha16

neni podstatnejsie ako samotna remiza skor to, ze Azpik je sucastou obrany ktora nedostala gol?

Reagovat
Cobra

To i Everton, Watford, Soton, Arsenal, Spurs, City, West Ham

Reagovat
smazaný uživatel

Navíc Watford hrál 4-3-1-2, takže tam ani není žádné křídlo, které by Azpilicuetu mohlo donutit k nějakému extra defenzivnímu výkonu.

Reagovat
Cobra

Jako mě je to docela jedno, kdo je nominovaný. Každopádně ten názor od kvashy je zcela mimo.

Reagovat
kiwwi

Jednoznačne tam mal byť CBJ, niekoho si tam Usty z tej chelsea musel proste dať

Reagovat
Usty

Hlavně si prosimtě neubližuj.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

aj keby, niekto z Chelsea by si ublizil urcite lepsie

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
bbbauch

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
kvasha16

tebe jebe stale viac a viac

Reagovat
Rarášek

Reagovat
vladis271

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

A co ten capek z Newcastle, co udělal za par minut dvě penalty, žlutou a červenou? To je podle me břídilovitější

Reagovat
smazaný uživatel

Udělal jen tu druhou za redku ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Mas pravdu Jsem se nejak blbe dival

Reagovat
vladis271

Usty odolal

Reagovat
C-M@ster

Diskuze o té velké šou, co bude dnes na jedničce ve 21:10, bude tu?

Reagovat
nani92

Sef byva na Prime

Reagovat
DosSantosAveiroCR9

Reagovat
jk

Velké šou?

Reagovat
C-M@ster

Jo

Reagovat
Azazelo RD

Vydržel jsem 10 vteřin. Nedá se to.

Reagovat
smazaný uživatel

Na tu svini, která to uvádí a myslí si, že je moderátorka, mám vážně alergii. Neni nikdo horší snad v téhle branži.

Reagovat
smazaný uživatel

Je fakt že je to parádně obsazený klání, nebál bych se říct tisícovka

Reagovat
mojmira

"tak já vám na to odpovím" - z toho by byla boží chlastací hra

Reagovat
smazaný uživatel

Napít se pokaždý, když po téhle větě stejně neodpoví?

Reagovat
Whitemedia

Potřeboval bych tu statistiku týmů, kteří měli v určitých sezonách nejvíce zraněných hráčů. už tu párkrát byla.. odkaz pls

Reagovat
Mimalu
Reagovat
Whitemedia

To je onoo, díky

Reagovat
Melda

Teď jsem poprvé viděl ty Forsterovo zákroky a to byl démon prostě.Kluci z Arsenalu se ještě asi teď v noci budí pláčem

Reagovat
smazaný uživatel

mně teda ten zákrok nepřijde nějak extra, stál na správném místě, tak roztáhl ruce, co je na tom? co měl asi tak dělat, uhnout?

Reagovat
norton

Aha. Takze kvoli tomu ze stal na spravnom mieste, to nie je skvely zakrok.

Reagovat
Whitemedia

Přesně, Gomes předvedl lepší zákrok..

Reagovat
Free_player

ten vám na konci vyrazil z brány 3 body

Reagovat
Mimalu

*2

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Riviera Kid

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ani Vardyho gol nebol nejaky pekny, mal pri sebe loptu tak do nej kopol, co mal asi tak robit, kotrmelce?

Reagovat
Riviera Kid

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mada

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
Mimalu

Reagovat
fantomas

Reagovat
Kowe

Reagovat
Melda

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mojmira

Reagovat
Swarley

Reagovat
norton

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
patas92

Reagovat
jacobT

Reagovat
Azazelo RD

Nicméně je to skutečně gól o ničem, neboť když je v bráně Mimolet, tak stačí trefit zařízení.

Reagovat
Hokaido

Mignolet do tý doby chytal úplně super.

Reagovat
Miguel19

Ale ještě nedávno tu měl statistku 8 střel a 8 gólů..

Reagovat
Hokaido

To je náhodou výborná statistika. Pokud teda zrovna nemáš tu smůlu, že jsi brankář...

Reagovat
smazaný uživatel

Nebo když je to v jednom zápase.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Toto ma ale riadne dorazilo pecka

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
bbbauch

Reagovat
pa3ce

Reagovat
cristiano.K.

typický angličan, neumí zpracovat míč, tak do něj jen tak kope no

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Usty

Reagovat
ZB 07

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Masi

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
fff

Palooooo

Reagovat
Kovi81

Reagovat
niflheim

Reagovat
oddy

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Jesse Pinkman

Reagovat
vodka

Reagovat
Corabeu

Reagovat
TaylorAFC

Reagovat
PP

Reagovat
Rarášek

Reagovat
tunkic

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
icemike

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
smazaný uživatel

oh come on. Jako pokud nejsi fanda reflexních zákroků, tak si můžeš vybrat prakticky kterýkoliv další z toho zápasu, protože tam měl prakticky všechno. Nohama, double save, reflexní, overhead...jako jasně, trochu ho nechali ti sráči v útoku Arse vyniknout, ale tak už to chodí.

Reagovat
smazaný uživatel

já proti celovému výkonu nic nemám, jenom mi to nepřijde jako "nejlepší zákrok sezony"

Reagovat
CubONE

Reagovat
Azazelo RD

Reflexní zákroky jsou dobře vidět i ve tmě.

Reagovat
smazaný uživatel

A jo, mě nedošlo, že Gomez včera chytal stejné kolo. Mno...

Reagovat
Trand

Mohl bys vědět, jak se jmenují bývalí hráči tvého týmu.

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
kvasha16

tak ide o to, ze roztiahol tie ruky tak ze zastavil tu loptu nie?

Reagovat
spider_8

Souhlasím, taky jsem tam neviděl žádný reflex, ale jen zblízka trefeného brankáře. Ale jinak celkový výkon super, takový hokejový zápas pro Forstera

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

V sestavě kola by měl být Fuchs

Reagovat
FUnk

Reagovat
Hokaido

Reagovat
Free_player

ten gol Rooneyho to byl snad faul ne ?

Reagovat
smazaný uživatel

len to lutujem že som si nestihol podať líšky

Reagovat
Azazelo RD

"... punc zachráněného gólu..." Nevím no.

Reagovat
smazaný uživatel

Zabudol som, co som chcel napisat.

Reagovat
smazaný uživatel

Uz to mam.

Ako sa dnes mate ? Fandovia tretej najlepsej ligy sveta !!!

Reagovat
FUnk

hlavne az budes chtit poradit zase napis...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SunFells

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
pa3ce

Hmm, nechcem byť zlý, ale tých 15 nominácií hráčov Chelsea zo 14teho miesta...

Reagovat
fantomas

Tohle je fakt zralý na léčebnu.

Reagovat
smazaný uživatel

buď to nebo jsi byl dlouho na sluníčku

Reagovat
cristiano.K.

kdyby aspon svítilo

Reagovat
smazaný uživatel

mu v Africe asi svítí

Reagovat
Usty

V Keni?

Reagovat
nani92

Reagovat
tomasinho

Reagovat
Mastný Chobot

solídna nuda, čo?

Reagovat
smazaný uživatel

ani ne, ale půl hodiny jsem tomu dal, protože mě to zajímalo

Reagovat
Swarley

vidíš Usty, já ti říkal, že v tom excelu to nevypadá špatně a dá se s tím líp pracovat

Reagovat
Azazelo RD

Dostals od vnoučat počítačové kurzy pro seniory?

Reagovat
nani92

nočný attack vždy poteší

Reagovat
Usty

Je to přehlednější no, pravda. Teď když mi to owny nachystal, můžu v tom jen pokračovat

Reagovat
Swarley

Reagovat
Busby babes

hod mu tam za to aspon jednoho hrace Spurs priste.

Reagovat
icemike

Reagovat
fantomas

Reagovat
Whitemedia

Ty jsi blázen

Reagovat
Gunner14

Keket , to napsal jen proto že je Spurs momentálně nad Arsenalem

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Text příspěvku odporoval pravidlům pro komentáře a byl redakcí vymazán.

Reagovat
Mastný Chobot

vy ste všetci rovnakí fakt

Reagovat
cokoliv

Fanoušci spurs si tu dlouhodobě udržují nízký standard

Reagovat
Harakan

Reagovat
cristiano.K.

nejnižší

Reagovat
tomasinho

Reagovat
kvasha16

strasni ublizenci

Reagovat
vitasrp

Nejlepší je kritizovat a urážet práci druhých, ale sám nemít vůbec žádnou odpovědnost, že jo?

Reagovat
smazaný uživatel

1) Tohle není žádná skutečná odpovědnost. Je to psaní článků, kde tě kritizují pouze anonymové, takže žádný reálný tlak na tebe nikdo nevytváří. Já dělal rozhodčího a pracuji s dětmi, takže vím o odpovědnosti a objektivitě své.

2) Jak bys mi logicky vysvětlil, že tam má Chelsea takové zastoupení, když objektivně je to největší zklamání sezony a je to tým, kde suverénně nejvíc hráčů hraje pod svůj průměr?

Reagovat
spider_8

Třeba proto, že se hodnotí individuální výkony a ne týmové. Chelsea má pořád hráče, kteří jsou individuální kvalitou nad většinou ostatních, takže když zrovna jeden z nich zahraje nadprůměrně, tak je logické, že se dostane do sestavy kola. A i v první polovině sezony občas někteří hráči předvedli velmi nadprůměrné výkony, hlavně Willian a Zouma.

Ale obecně mi tyhle diskuze přijdou strašně hloupé, protože většina lidí sleduje pouze své týmy a logicky si tak zveličují výkony svých hráčů a nemají srovnání s ostatními. Mě se třeba líbil včerejší Azpiho výkon, ale absolutně nedokážu posoudit, jestli si zaslouží nominaci. A podlě mě takových lidí bude většina. Předpokládám, že pokud Usty píše takové články, tak sleduje během víkendu víc zápasů, případně čerpá informace odjinud a má širší rozhled.

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

Everton je o dve miesta od Chelsea vyššie (rozdiel 3 body) a má tam o jedného hráča viac, než druhé City a dokonca o troch viac, než tretí Tottenham. Ale teba zaujíma Chelsea. Ty si proste prototyp slepačieho mozgu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Busby babes

zas na druhou stranu si s tim prehledem taky nejakou praci dal. A to ze nekdo dela neco navic, automaticky neznamena, ze to dela dobre.

Reagovat
smazaný uživatel

Stále je to rubrika názory a komentáre.

Reagovat
Busby babes

vsak v poradku. a proto je tu diskuze. nekdo vyjadri souhlas, nekdo nesouhlas.

Reagovat
smazaný uživatel

Niekto tu ale vyjadruje nesúhlas dosť vulgárnym spôsobom.

Reagovat
Busby babes

nekdo jo, owny sem hodil statistiku, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

skôr narážam na pk4 alebo srandra

Reagovat
Busby babes

uz vidim, ze Vita reagoval na nekoho jineho nez jsem myslel. moje chyba.

Reagovat
smazaný uživatel

V pohode, stane sa.

Reagovat
vitasrp

S jakým přehledem? To nevytvořil člověk, na kterýho reaguju.

Samozřejmě, že to neznamená, já taky nereaguju na to, že tu práci někdo kritizuje, ale na způsob, jak ji kritizuje.

Reagovat
Busby babes

aha. to sorry. fakt to chce ty diskuze vylepsit aby to bylo lip videt.

Reagovat
smazaný uživatel

Kazdy mame v praci nejakou odpovednost a vsichni jsme nejak posuzovani. A jak psal pk4, psat na fotbalovy web, to neni zrovna velke brime. My mu tu dlouhodobe poskytujem zpetnou vazbu, ale jedine, co je on schopen si z toho odnest je, ze jsme ubreceni kreteni. Hlava v oblacich a v prdeli zaroven.

Reagovat
Mastný Chobot

tak čo iné by si z toho asi mal odniesť, keď jeho kritika končí tým, že je to čukotkársky dement?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Že by měl přestat psát jako čukotkářský dement.

Reagovat
Mastný Chobot

no jo, na koho to reagujem, že áno

Reagovat
Hokaido

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Mada

Reagovat
kvasha16

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
TopinB

Reagovat
vitasrp

No nepochybně

Reagovat
Hokaido

Reagovat
Harakan

prej zpětnou vazbu. Dobrej.

Reagovat
Mada

Reagovat
kvasha16

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
fantomas

Zpětná vazba tak to je parádní eufemizmus.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Takové protlačování Evertonu redakcí

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
kiwwi

vobec ma neprekvapuje, ze Bournemouth, ktoremu Usty tiez fandi, ma tych nominacii takmer tolko co United, West Ham alebo Liverpool

Reagovat
Harakan

Co kdyby jsi si začal dělat někde svoje vlastní sestavy a šel doprdele? Dík.

Reagovat
Harakan

Ani nechci vědět jak se chováš mimo tenhle web, když kvůli posraný sestavě kola máš hned písek ve vagíně. Je to posranej fotbal a Usty to dělá pro nás aniž by kdokoliv z nás musel hnout prstem. Jenom retarda potom sere, že se občas nechá trošičku ovlivnit tím komu přeje nebo dokoace fandí. Peace out.

Reagovat
kiwwi

dychaj

Reagovat
Harakan

A ty se začni chovat jako člověk.

Reagovat
kiwwi

Chod do prdele ty retard s pieskom vo vagine. Dik. Peace out.

Reagovat
Harakan

Wow a to by někdo řekl, že níž už to nejde. Ty jsi to ale zase dokázal. Congratz

Reagovat
vladis271

Reagovat
Usty

Díky, ale kašli na to. Čím dřív na něj přestaneme reagovat, tím dřív svý potíže začne kompenzovat třeba na novinkách nebo na mimobazaru...

Reagovat
oddy

Reagovat
Mada

Reagovat
smazaný uživatel

Kto si mysli, ze Premier League je lepsia nez 4. najlepsia liga sveta, da mi palec.

Reagovat
smazaný uživatel

O chlp ale predsa

Reagovat
smazaný uživatel

Ale tak z lítosti ti ho sem fouknu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
celeb

diskotekova filantropia

Reagovat
patas92

Reagovat
SpecialOne

OT: Teixeira do Číny? Prej za 38 mega. Když tam ještě chodili hráči jako Anelka, Drogba, Diamanti si na závěr kariéry přilepšit, to šlo chápat. Ale ani tihle hráči tam nevydrželi dlouho a to už jim o nic nešlo. Ono asi když přijdete do Číny jiná kultura, jiný jazyk, spoluhráči průměráci a ambice vyhrát čínskou ligu nebo asijskou LM to taky není bůhví co. Ale tihle tam aspoň chodili zadarmo nebo menší částky, ale co budou dělat s Teixeirou, kterému dost možná taky za půl roku dojde, že udělal pitomost a peníze mu za to nestojí? Tomu se bude těžko odcházet když do něj tolik investovali, slepá ulička tohle.

Reagovat
smazaný uživatel

krásná taktika od LFC. nechaliho jít tam aby ho vletě za 30 koupili

Reagovat
Matić

nechápu

Reagovat
Koubic_

Myslíte, že se během léta budou v TOP ligách měnit jedničky? Zajímá mě, jestli mají Vaclík nebo Fraser šanci na lukrativnější angažmá.

Reagovat
Whitemedia

Owny, ty psychopate bláznivý, co ty jména na té tvé ef stránce

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
Whitemedia

Já to jméno prozradil Olíkovi ze srandy, ale tobě očividně nic neujde eurofotbal je plný stalkerů..

Reagovat
Azazelo RD

Romane, pls.

Reagovat
I am Mancunian

ja mam pocit, ze owny je clen organizacie

Reagovat
Whitemedia

Jakože Oliver a owny spolupracují? Pak je to ale nebezpečnější organizace, než nějaká trapná CIA..

Reagovat
fenixLFC

inak byt Oliverom tak toto by bolo uplne naj mas presne zoznam a vidis kto ti chyba a vsetky tie chybjuce mena treba zaplnit..obratena listina na zabitie

Reagovat
fff

Alebo je ten zoznam fakt od Olivera no .

Reagovat
Mastný Chobot

však to určite robili spolu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Gunner14

nani92(Martin 'zajo')

Reagovat
nani92

čo? kde?

Reagovat
Whitemedia

No jsi tam, nekul oči http://efsearch.owny.cz/

Reagovat
nani92

no to je na žalôbku

Reagovat
nani92

no ale Martin > Tomáš

Reagovat
Whitemedia

Proč já to tu vlastně posílám, ty samozřejmě moc dobře víš kde

Reagovat
nani92

vôbec, ja som nevedel ako sa ta stranka presne volá

Reagovat
Swarley

ledažeeeeee...jsi členem nadace taky...

Reagovat
vladis271

kokos aký únik.

Amatéri

Posledný podobný únik bol ked sa čas dostal k telefónnym číslam ľudí zo SIS.

Reagovat
I am Mancunian

'zayo'

Reagovat
Mastný Chobot

https://www.youtube.com/watch?v=ISykePgSFXU aj ty by si si zaslúžil trochu inak ale

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
Swarley

"uyebany zayo"

Reagovat
tomasinho

Reagovat
cristiano.K.

Jiri-fcb je Láďa nenechte se zmást kreténi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Azazelo RD

Nejlepší je: honziss (Jan), kubys (Jakub), a proti tomu: kristofyk (Vašek)

Reagovat
smazaný uživatel

vasek je vladimir hlavne

Reagovat
smazaný uživatel

Na mě si organizace nepřijde

Reagovat
smazaný uživatel

pls

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Maresma

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
minoLFC

kto by to povedal, že Tomashino je Tomáš, Ol!ver Oliver, Vladis Vlado a mino Milan

Reagovat
smazaný uživatel

cristano.k je Tomas

Reagovat
cristiano.K.

drž hubu

Reagovat
tomasinho

Však to je tady známé už roky ne? Žes přítelkyni nakecal, že tu píšeš pod nickem tomasinho, aby nevěděla, co píšeš ty

Reagovat
cristiano.K.

chtěl jsem se tehdy pochválit,že mám přítelkyni

Reagovat
tomasinho

Jak jinak

Reagovat
fff

Tak nie u vsetky jednoznacne, ja som mohol byt aj Fero .

Reagovat
r.mrazik

Bracha ze je Jiri? Ten rad moc nebude....

Reagovat
Whitemedia

Chudák Jeroným..

Reagovat
Azazelo RD

Justinián?

Reagovat
patas92

Jarmil

Reagovat
smazaný uživatel

Hmm.

Reagovat
smazaný uživatel

Jebal

Reagovat
Whitemedia

každopádně, jiri - fcb nemá vedle napsané jméno... o co tady jde, on vás financuje?

Reagovat
smazaný uživatel

este ani Davidko nie je, owny to robi asi postupne, neviem...

Reagovat
Whitemedia

Jak postupně, mě někde ke konci už zapsaného má a Jiřího ne? Pak má špatný postup..

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
SunFells

Na jeho jméno ještě nepřišli

Reagovat
smazaný uživatel

hm, krleše nikdo neprolousknul ještě?

Reagovat
Mastný Chobot

lol, šak som sa smial na jeho fb

Reagovat
smazaný uživatel

jooo vlastně, jemu tu kolovalo fb jednu dobu

Reagovat
nani92

Daniel Brzobohaty

Reagovat
Hokaido

A Masopusta?

Reagovat
C-M@ster

Má tam napsaný Tomáš. Jeho další (minimálně) 3 nicky jsou tam zatím beze jména.

Reagovat
Swarley

tak není náhoda, že tu je nejvíc Tomášů, že jo...všichni jsme masopust !

Reagovat
tomasinho

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
C-M@ster

No, hlavně vy Tomášové neúměrně spamujete.

Reagovat
Swarley

což je další vodítko, to je ložená nápověda

Reagovat
Mada

Reagovat
vladis271

LOOOOOOL amatéri.

Takže owny a Oľo.

Sa stavím, že owny teraz v panike dáva všetky hardisky z počítačov do mikrovlnky.

Reagovat
fff

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

to nie je unik, ty amatar

Reagovat
vladis271

Reagovat
I am Mancunian

*avatar

Reagovat
Mastný Chobot

*Aladár

Reagovat
Azazelo RD

*Aštár

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
niflheim

U ownyho už dávno víme i příjmení, bych neřešil

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
smazaný uživatel

Dobre teda. Je to zjavne. Owny je clenom organizacie a tymto ho povysujem na titul: princeps inter pares.

Ostatni clenovia su stale anonymni.

Reagovat
nani92

Reagovat
vladis271

o tebe vieme tiež. Sľučka sa uťahuje.

Reagovat
Swarley

jen se kochej, však počkej až přijde kontrola na čerpání nadačních fondů

Reagovat
smazaný uživatel

doufám, že to povýšení obsahuje i zvýšení platu

Reagovat
smazaný uživatel

Ale Chobotovi stale nevie prist na meno

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
vladis271

Reagovat
kvasha16

Reagovat
kvasha16

"jedine na EF"

Reagovat
cristiano.K.

bez prijmení

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Whitemedia

a bez adres... tragédi

Reagovat
fajdax

Divím se že tam nemám v úvozovkách napsaný "šlapadlo"

Reagovat
Mastný Chobot

a to vážne organizácia nevie, ako sa volá herb, Pintu, prospero, dolar, Godwinson, Bianconero, Tomanatura, Talker, SuperFrankie, Kenneth a milión iných, či ste len leniví? šak niektorých viem aj ja

Reagovat
fff

Ponukas sa im jak taka stetka.

Reagovat
Mastný Chobot

pf, zrovna som sa dozvedel, že som vraj členom

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
13

mně to nepřijde jako až takové umění.. půlku jmen zjistil z fanty

Reagovat
smazaný uživatel

Teba mam od tvojho znameho, kt. neprispieva na EF, len cita...

Reagovat
Trand

Reagovat
13

ne nemáš, máš to z fantasy premierleague, kde jsem u týmu Liverpoolona 13 uvedl i své jméno.

Reagovat
vodka

další se dají najít přes FB, owny sem zase hodil screen z FM, kde měl svoje jméno atp.

Reagovat
Mastný Chobot

hej? to som nevidel, ownyho nepoznám

Reagovat
I am Mancunian

ownyho meno zistil omnoho sofistikovanejsim sposobom

Reagovat
smazaný uživatel

kdo? jakým?

Reagovat
I am Mancunian

fakt to nevies ako ?

Reagovat
smazaný uživatel

ne

Reagovat
smazaný uživatel

pošli mi ss

Reagovat
smazaný uživatel

jak to najde z fb?

Reagovat
smazaný uživatel

Prever si spoluziakov.

Reagovat
Whitemedia

Jenže mě nezajímá nějaká fanta, takže práci té organizace obdivuji

Reagovat
smazaný uživatel

iba elita tam má mená

Reagovat
Rarášek

To je dobře, ne?

Reagovat
Kaze

Daji se dohledat starsi fanty? Ja uz ve fante nebyl tak pet let.

Reagovat
smazaný uživatel

http://www.bbc.com/sport/football/35471476

Michu o Swansea. To som netušil že je na klub takto naviazaný.

Reagovat
vrabejka

Teixeira za 35 do Činy. No pěkně za chvíli to bude kvalitnější liga než MLS. Snad koupi za 50 v létě Sturridge.

Reagovat
fff

Treba miesto na toho Reusa.

Reagovat
Zaschrona

Premier League clubs were told today that total from TV rights sales at home and abroad from 16/17 to 18/19 will top £8.3bn.

Jinymi slovy od nove sezony prvni tym v lize dostane za TV prava cca 152 milionu liber (dosud 97). Posledni cca 103. (dosud 62). Takze narust v prijmech o 41-55 milionu liber pro kazdy klub. Jeste lepsi, nez se dalo ocekavat.

Reagovat
smazaný uživatel

mal si to omylom postunut do talianskej sekcie, explodovali by

Reagovat
fff

Tvoje "A platis to snad Ty" nadobudne novy rozmer .

Reagovat
smazaný uživatel

Problem je len ten, ze teraz tie sumy za prestupy pojdu uplne do nerealnych rozmerov, ale aby mi vadilo, keby Edo dal 150 mega za Neymara, ked sa mu to vrati spät za jednu sezonu v PL?

Reagovat
Miguel19

Teďka budou ještě všichni volat do Číny, aby zvyšovali ceny..v píči to bude

Reagovat
I am Mancunian

neymara by som aj ja bral, ale fakt sa desim, co za palky budu lietat cez leto, to bude vlastne jedno, ze budeme mat o 100m viac, ked hraci budu o 30% drahsi

Reagovat
fff

Tie cisla budu sialene. Ked Stoke uz teraz moze dat 18 a pol m libier za hraca.

Jak ratas rovno s prvym miestom .

Mna hned napadol Klopp. Minule hovoril, ze najviac co dal za hraca bolo tusim 20m za Armenca s tym menom co neviem napisat. Teraz stopol Teixeiru za 38m, lebo to bolo vela. Ale asi sa bude musiet prisposobit inym cislam v PL .

Reagovat
smazaný uživatel

Jebnutost, ukrajinci si mozu doovolit odmietnut 30 mega libier, lebo vedia, ze pride niekto iny a da im 38 co chcu leto ale bude brutalne, z toho mam az tak trochu strach, vsak to si kazdy tim v PL moze dovolit minut nerealne sumy, to bude sialenstvo

Reagovat
Zaschrona

Letos maji PL kluby dle transfermarktu net spend 555 milionu liber. No a pokud se tohle zvedne jen o nejakych konzervativnich 25 mega liber na klub - jsme na nejake 1 miliarde liber za rok. To bude neskutecny narust v castkach, ktere budou litat... A i v jinych ligach to asi pekne zvedne castky, ktere budou litat, jak budou kluby dal vyuzivat penize, ktere jim hodi PL kluby... A do toho Cina.

Reagovat
Darren Fletcher

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
I am Mancunian

edo kupi toho neymara za 144m libier

Reagovat
smazaný uživatel

za taku smiesnu sumu ho kupi aj Norwich snad

Reagovat
smazaný uživatel

toto napis pod Seriu

Reagovat
Whitemedia

To není normální, naprosto nereálná čísla...

Reagovat
Mimalu

Reagovat
Zaschrona

Kazdopadne snad ty prachy vsechny nevyhazem za posily a zafinancujem z toho i novej stadion. Jedinecna prilezitost. I kdyz tezko rict, kdo nas koupi, treba to zacaluje ciste z vlastni kapsy. Nebo kdyz se nejaci ti cinitele dobre uplati, tak mozna Liverpoolu daji hry Commonwealthu, tak nam stadion zadotujou obcani, ale to by musela britska vlada vydat souhlas, ze nam postavi stadion, podobne jako West Hamu pri OH a budem ho mit za hubicku...

Reagovat
smazaný uživatel

pre novy stadion Evertonu

Reagovat
stas87

A stale sa najdu hraci,co budu mat sportove ambicie a neopusti svoje kluby. Aspon si francuzi konecne po rokoch budu moct povedat o skutocne peniaze a neutru hubu,takze oni by to mali najviac kvitovat.

Kedy by mali v Anglicku byt vidiet vysledky tej zmeny vo vychove talentov,cca?

Reagovat
Zaschrona

To je otazka, co presne to s trhem udela. O neco vetsi castky asi budou schopne dostat, ale nejvetsi inflace se projevi spis hlavne u tech nejvetsich jmen.

A nic skvelyho to asi jen tak brzo nebude, prechod z dorostu do chlapu je porad vyreseny dost mizerne. Kluby v Anglii nemaji moznost podobne jako kluby ve Spanelsku nebo Nemecku vyuzivat rezervy - coz je hrozna brzda v prosazovani se do velkeho fotbalu. Takhle je to jen o individualnim pristupu jednotlivych manazeru PL klubu.

Reagovat
stas87

Mam na teba jednoduchu otazku...

Ak hrac vo svojom sucasnom klube ma stabilne miesto,slusne peniaze a moze so svojim klubom dosiahnut na hocijaku trofej,preco by mal odist do PL?Dostane vyrazne viacej pridane ale-bude mat menej minut,uskodi si aj v reprezentacii,ovela väcsia konkurencia automaticky neznamena zvysene treningove nasadenie.Vazne do tejto zlatej klietky poleti kazdy vtacik?

Reagovat
Zaschrona

No, prave zasadni vec jsou samozrejme ty penize. Pokud mas moznost delat porad stejnou praci jinde, ale dostanes tam za to velmi casto i nekolikanasobne vic penez, tak vetsina lidi proste pujde. To same plati i u fotbalistu. A dalsi vec je, ze nepopiratelne tyhle financni podminky lakaji ty nejlepsi hrace nebo alespon velkou cast z nich. Tim padem je takovou ligu hrat velmi prestizni, z hlediska ligove souteze zrejme neexistuje nic pritazlivejsiho. Coz je zase argument pro to, aby tihle hraci sli. Taky vetsinou nejradsi pujdes na nejakou hru primo do slavneho divadla, ktere sice stoji nejvic penez, ale narazis tam na vetsinu z nejlepsich hercu.

Reagovat
stas87

Riaditel toho divadla je fajn chlapik,zaisti si najvyssi pocet najlepsich hercov,nadstandartne ich odmeni lenze jeho penazenka casom dosiahne na svoj limit..co potom ten riaditel urobi?

Reagovat
Zaschrona

Jenze takhle to neni. PL ma tech zdroju naopak stale vic a vic. Jednou to skonci, ale bude to realne nejaka pohroma? Vzhledem k pravidlum FFP, ktere ma PL nastavena, tak kluby to do zadnych problemu neprivede... Navic jen tezko se da ocekavat, ze by byl zaznamenan nejaky velikansky propad, to spis jen se zastavi ted obrovsky narust, ktery kazde tri roky je.

Reagovat
smazaný uživatel

co kdybys pálil do píče? chodíš sem závidět pod každý článek, nikoho nezajímá BL a nikdy nedosáhne úrovně pravé TOP 3 - PL, LA LIGA, SA

německé týmy jsou prostě neúspěšné v Evropě, kromě FCB, kdy se konečně ukážou?

Reagovat
PP

Bohužel pro fotbal je to k pláči.. Nesmyslně vyšroubované ceny, z hráčů se stane obyčejné zboží ještě víc než kdy jindy. To jsem zvědavý, jak v Anglii pofrčí věci jako "klubismus", "dýchat pro svůj tým" apod..

Reagovat
Zaschrona

Paradoxne mozna lip nez ted. Tohle navyseni prinese to, ze rozdil mezi nejchudsim a nejbohatsim klubem v PL bude mensi nez dosud. Chudsi kluby si dost mozna budou moct dovolit vic nez dosud - takova situace je vlastne uz ted - viz napriklad neprodej Stonese od Evertonu.

Reagovat
PP

Už ale současný stav je oproti jiným ligám hodně nastřelený. Mě to mrzí vůči jiným ligám. Pro zábavnost PL je to možná dobře, ale pro celkový fotbalový trh to dobře není. Viz co udělal letos Watford s hráči co mu vykopali PL.

Reagovat
Corabeu

Reagovat
Miguel19

Teixeira

Místo vysněné PL Čína

Reagovat
I am Mancunian

radsej cina ako liverpool

Reagovat
Miguel19

To je taky dobrý..

Chelsea have rejected a £57.5m bid from Chinese side #Jiangsu Suning for Oscar. #CFC

Chinese Super League club Shanghai Shenhua are preparing a mega €91m offer for Zenit striker Hulk, according to Russian newspaper Izvestia.

Reagovat
fff

Tak uz mame plan kam v lete predavat .

Reagovat
Whitemedia

Tohle by za Oscara neodmítli, tomu prostě nevěřím

Reagovat
Kovi81

presne

Reagovat
Miguel19

Kdo by tam hrál, kdyby ho pustili

Reagovat
Whitemedia

I maskot by byl prospěšnější..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vitasrp

To by letos už nikdo neřešil.

Reagovat
smazaný uživatel

Stále hráme o víťazstvo v LM.

Reagovat
smazaný uživatel

Tomu snáď ani sám neveríš.

Reagovat
smazaný uživatel

To nie je podstatné.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to potom hráme aj o titul, nie?

Reagovat
smazaný uživatel

Nie

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vitasrp

Podle toho, že jsme v pohodě pustili Ramirese a málem i Remyho, mi nepřijde, že by vedení tuhle možnost bralo nějak vážně.

Reagovat
smazaný uživatel

Čo je jeden z ďalších dôvodov, prečo môj support klubu tak ochabol.

Reagovat
Hokaido

Reagovat
Kovi81

jak rika vita, letos uz je to jedno a v lete by se za ty prachy pritahl kdokoliv

Reagovat
Miguel19

No uvidíme. Už se těším na léto..

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

slovensky pls

Reagovat
smazaný uživatel

Koľko by dali za Hazarda?

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

The manager knew the question about the lack of specialised cover for Harry Kane would come on Thursday and he had clearly given plenty of thought to his answer. During a five-minute monologue, which was without precedent from his time in English football, Pochettino went into great detail about the factors that had shaped the club’s recent approach to the transfer market.

Poche, kterej je normálně zvyklej odpovídat ve dvou-třech větách, pronesl pětiminutový monolog na téma "proč jsem nekoupil útočníka"

Reagovat
smazaný uživatel

A komu se takhle zpovídal? Novinářům? Vedení?

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cristiano.K.

Allen druhým nejlepším hráčem za měsíc leden,měl by hrát víc

Reagovat
13

jen jsem ho odsoudil, tak začal hrát fajnově

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Talker

Usty měl jsi tam narvat Costu. Už jen kvůli kiwwimu.

Reagovat
smazaný uživatel

Aguero: 5 goals in 4 games in January

Koeman: 3 wins in 4 games in January

Zaslúžene hráč a manažér mesiaca

Reagovat
fff

Sturridge considering quitting Liverpool? You have to pass a medical to join a new club don't you?

Reagovat
fff

I have heard Klopp isn't impressed with Sturridge's output in training and constant niggles, wouldn't be surprised if he was shown the door.

Reagovat
C-M@ster

To mi přijde jako blbost.

Reagovat
fff

Pise to Joseph Musker a ten nekeca.

Reagovat
C-M@ster

Kdyby šlo o LVG, tak bych souhlasil, ale na Kloppa mi toto moc nesedí.

Reagovat
fff

Na Kloppa min to sedi, ked hrac nedava 100% a vseobecne uz koluju rozne reci o jeho pristupe.

Reagovat
C-M@ster

Tak já a Jürgen jsme na pivu ještě nebyli, to je pravda, ale spíš bych od něj čekal, že když nejede na 100%, tak ho zkrátka srovná, aby na 100% jel. Seřve, vyhecuje, namotivuje, všechno dohromady.

U LVG bych spíš čekal přístup „nemakáš - támhle jsou dveře”

Reagovat
fff

But on wages of £150,000 a week and one of the worst injury records in the game, who would take him? Interesting to see how this plays out..

Reagovat
smazaný uživatel

Jiangsu

Reagovat
Wat

Moc pekny, Usty. Pobavila me hlavne pasaz s tim, ze si Theo rval vlasy, ta predstava.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

Chinese club owners are splashing the cash this transfer window in an attempt to make the countries' league more attractive and to be honest, they're attracting some serious talent. And according to The Telegraph, Chinese club Jiangsu Suning, who also signed Ramires, made an eye-watering bid for a Premier League star this week.

According to the report, the Chinese giants made a bid of £75million for Chelsea midfielder Oscar, which would have made him the third most expensive player in world football. Seriously, we can't keep up.

to by asi Roman zobral co?

Reagovat
vladis271

dopiče čím to je, že tým sráčom lietajú pečené holuby do huby? Oni nemusia ani vyjednávať a automaticky im lietajú prestrelené ponuky za hráčov. Niekedy za hráčov čo ani nepotrebujú a chcú sa ich zbaviť. Inokedy za dôležitejších ale za neskutočné peniaze.

Ja bych strielal aj za ponuku 15 milionov za Lucasa.

Reagovat
smazaný uživatel

Veď vy by ste ho aj tak nepredali, tak čo chceš strieľať?

Reagovat
Mimalu
Reagovat
Hokaido

To by ani nešlo odmítnout, jeho reálná cena je tak o 50 mega nižší...

Reagovat
Mimalu

to by nešlo nevzít

Reagovat
bbbauch

Tohle hlavne Roman domluvil, stejne jako Ramirese. Potrebuje tam napumpovat nejaky love

Reagovat
kvasha16

Reagovat
EXoRcIsT

mohli by ponuknut za Fellainiho 50 mega ale asi niesu az tak hlupy

Reagovat
kvasha16

myslim ze Roman o to nerozhoduje

Reagovat
Nikikrew

75 mega za Oscara to je uz moc co sa deje na futbalovom trhu.

Reagovat
One-Real

75 milionů liber za Oscara, to si ani nedovedu přestavit výši nabídky za ty opravdu špičkové hráče.

Reagovat
Coutinho10

btw. kolik myslite, ze dneska dostane Skalak minut na hristi a jak mu verite ? asi se po delsi dobe kouknu na Championship

Reagovat
Coutinho10

BHAFC ‏@OfficialBHAFC

#BHAFC team v #BFC: Stockdale; Bruno (c), Dunk, Goldson, Ridgewell; Knockaert, Stephens, Kayal, Murphy; Hemed, Zamora. #BHAvBRE

#BHAFC subs v #BFC: Ankergren (GK), Calderon, Crofts, Sidwell, LuaLua, Towell, Wilson. #BHAvBRE

tak Skalak ani na lavicce

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele