Premier League v kostce (1. kolo)

16.08.2016, 14:55
Názory a komentáře
Zaujalo nás
Trvalo to skoro tři měsíce, ale jsme zpátky! Nejsledovanější a dle mnohých i nejkvalitnější fotbalová soutěž se vrátila na stadiony i na televizní obrazovky a Eurofotbal u toho pochopitelně nemůže chybět. Premier League je bohatší o řadu manažerských i hráčských hvězd, no a také Premier League v kostce se může vytasit s několika novinkami. Přeji příjemné čtení i sledování!

Osvědčené věci se zpravidla nemění, takže i v naší tradiční kostce zůstávají staré známé rubriky, které si pamatujete z minulé sezóny. Každý týden se tak můžete dle zvyku těšit na souhrn nejlepšího utkání, na video nejkrásnějšího gólu i zákroku a dozvíte se také, kdo z hráčů měl nejpovedenější a kdo naopak nejméně povedený zápas.

Součástí Premier League v kostce je samozřejmě nadále také oblíbená Ideální sestava kola, k níž bude opět dodávat grafickou podobu Víťa Horák. Nepřipravím vás ani o výčet nejzajímavějších statistik. Tím ovšem průvodce týdnem v nejvyšší anglické soutěži, na rozdíl od minulého ročníku, nekončí.

Nově se totiž můžete těšit hned na dvě rubriky, které, doufám, posunou kostku zase o něco dál. Ta první se pokusí trochu rozšířit povědomí o nejlepších fotbalistech kola z hlediska statistik. Ze serveru WhoScored.com vždy vyjmu trojici nejlepších hráčů dle známek a dle osvědčeného modelu z Eurozápisníků představím jeho nejsilnější herní aspekty v daném klání.

Druhá novinka má pak ryze zábavní charakter. Z průběhu celého kola vždy vyberu trojici vtipných okamžiků, jež Premier League přinesla. Zde pak může být drobná motivace i pro vás, čtenáře. Kromě záběrů ze samotných duelů, sociálních sítí a všemožných televizních studií totiž budu čerpat i z diskuzí v naší familiární anglické sekci.
Zápas 1. kola: Arsenal - Liverpool

Hned napoprvé nám Premier League nabídla prvotřídní šlágr nejen na papíře, ale i co se týče atraktivity a gólové zásilky. Arsenal přivítal Liverpool v neděli odpoledne a duel dal zavzpomínat na nedávné vzájemné zápasy obou těžkých vah. Vždyť tento sedmigólový trhák byl už čtvrtým kláním těchto soupeřů za posledního dva a půl roku, v němž padlo minimálně pět branek!

Divoký mač předznamenal už první gól - Theo Walcott nejdřív neproměnil penaltu, aby hned za minutu využil další chyby Morena a otevřel skóre. Do přestávky však nádherným přímákem vyrovnal Coutinho, který se po obrátce spolu s Lallanou a Maném postarali o nekompromisní obrat na 1:4. Kanonýři už dokázali v závěru pouze snížit zásluhou Oxlade-Chamberlaina a Chamberse.



Podrobnější záznam v lepší kvalitě, včetně toho z Match of the Day od BBC, si můžete prohlédnout zde.

Gól 1. kola: Adama Diomande

Fantastický přímý kop Coutinha (viz video níže) by si cenu pro gól 1. kola také zasloužil, avšak vítěz může být jen jeden. Branka Adamy Diomandeho (nebo snad Abela Hernándeze?) byla navíc vůbec první trefou v novém ročníku Premier League. Kasper Schmeichel v brance Leicesteru sice skvěle vyrazil hlavičku Daviese, ale na dvojí nůžky zmíněného dua byl krátký. Akrobatický kousek navíc olízl břevno. Paráda.



Zákrok 1. kola: Maarten Stekelenburg

Jako jednička Evertonu je prý příliš slabý, tvrdí mnozí. Maarten Stekelenburg ovšem hned při soutěžním debutu předvedl perfektní výkon korunovaný dvěma světovými zákroky, které zachránily Toffees proti Tottenhamu alespoň bod. Nejlepší zásah kola předvedl Holanďan proti ráně krajana Vincenta Janssena, jenž proti němu stál tváří v tvář v bezprostřední blízkosti. Zvítězil ovšem ‚Stekeho‘ reflex.



Hráč 1. kola: Philippe Coutinho

Pozornost se upírala na nové i osvědčené superstar - Hazarda, Agüera, Mahreze či Zlatana. Titulky většiny deníků však všem ukradl Brazilec Philippe Coutinho, kterého na hřišti Arsenalu dokázal zastavit jen jeho největší démon - zranění. Do té doby se drobný kouzelník nedal chytit, před pauzou vyrovnal fantastickým přímým kopem, aby po obrátce navýšil vedení Liverpoolu i ranou ze hry.



Břídil 1. kola: Simon Francis

Především jeho vinou je Bournemouth po prvním kole na úplném dně tabulky. Simon Francis se nezachoval jako správný kapitán a krátce před pauzou poslal Cherries hloupou chybou do kolen. Manchester United, jmenovitě Juan Mata, s povděkem přijal jeho zkaženou přihrávku, po níž zmíněný Španěl utíkal sám na branku. Aby toho nebylo málo, Francis znehodnotil Borucův zákrok navrch tím, že odražený balón opět naservíroval Matovi před odkrytou svatyni.



Hvězdy 1. kola dle WhoScored.com

1. Philippe Coutinho (Liverpool) - 8,83
- 2 góly, 3 střely na branku, 2 klíčové přihrávky

2. Etienne Capoue (Watford) - 8,64
- gól, 3 úspěšné průniky, 6 obranných zákroků, 3 přerušené akce

3. Leroy Fer (Swansea) - 8,58
- gól, 6 vyhraných vzdušných soubojů, 5 přerušených akcí, 3 odklizené balóny

Ideální sestava 1. kola

obrázek

Autor: Víťa Horák

Na kartě každého hráče je vpravo nahoře umístěn počet nominací v sestavě kola.


Z brankářů vstoupil do nové sezóny nejlépe Maarten Stekelenburg, byť třeba i Heurelho Gomes odchytal povedený zápas. Holandský čapák ovšem Everton podržel třemi zákroky a dva z nich byly zcela prvotřídní. Za reflexivní parádu proti Janssenovi byl oceněn Zákrokem 1. kola, avšak i zásah vůči tečované Lamelově ráně by se v sestřizích vyjímal.

Po prvním kole jsou na čele fotbalisté Manchesteru United, kteří zabrali také největší počet míst v Ideální sestavě kola. Parádní debut za sebou má Eric Bailly, jenž byl v utkání s Bournemouthem nepřekonatelný v defenzivě a navíc byl nesmírně silný (a kreativní) i na přihrávce. V nejlepší jedenáctce ho doplní i Antonio Valencia, pro neděli pravý bek, který svou lajnu znamenitě opanoval.

Zbytek obranné řady obsadili fotbalisté nováčků, kteří vstoupili do elitní soutěže se vztyčenými hlavami. Hull City porazil Leicester a velkou zásluhu na tom má stoper Curtis Davies, jenž nenechal Musu s Vardym prakticky na okamžik osamocené. Perfektní defenzivní představení navíc podpořil i vepředu, po jeho hlavičce dorážel nůžkami Diomande. Barvy Middlesbrough pak hájí levý bek a kapitán George Friend, který se činil hlavně v ofenzivě, když třeba hned čtyřikrát úspěšně pronikl přes svého soka.

Boro má v optimální sestavě ještě jednoho zástupce, Gaston Ramírez byl proti Stoke nejlepší na place, připsal si tři úspěšné průniky, trefil tyčku a hlavou nachystal gól pro Negreda. Ještě o fous povedenější představení má za sebou pravý záložník Hullu Robert Snodgrass. Autor vítězného gólu navíc rozehrál roh před první brankou a při udržování vedení se činil nesmírně bojovným způsobem.

Záložní řadu doplňuje ještě Dušan Tadić ze Southamptonu, jemuž se v utkání s Watfordem povedlo nastřádat hned šest klíčových přihrávek; a jen zásluhou Gomesova výkonu nebyla žádná z nich nakonec asistencí. Opačné úkoly měl jeho někdejší spoluhráč Sadio Mané, který se s debutem v Liverpoolu popasoval náramně - kromě gólu ještě podnikl čtyři úspěšné průniky a šestkrát soupeři odebral míč.

Králem celého kola se stal dvougólový Philippe Coutinho, o jehož výkonu se dočtete výše. Vzhlížet k němu pro jednou musí i největší Rudý ďábel Zlatan Ibrahimović, ten se musel spokojit s tím, že byl nejlepší mezi útočníky. Na zlatých píscích v Bournemouthu předvedl komplexní výkon, dal gól, připravil kolegům dvě šance a vyhrál tři vzdušné souboje.
Statistické okénko 1. kola

- Leicester podlehl Hullu a stal se prvním úřadujícím šampionem od roku 1989, který prohrál svůj první duel nadcházející sezóny; prohrál i vicemistr Arsenal a dovršil zkázu favoritů - aby první i druhý tým minulého ročníku prohrál úvodní duel, to se nestalo dlouhých 63 let

- Zlatan Ibrahimović si pomalu ale jistě podmaňuje další soutěž, proti Bournemouthu skóroval hned při svém debutu a dovršil svou fenomenální bilanci; hned ve svém prvním klání se totiž vedle Premier League gólově prosadil i v Serii A, La Lize, Ligue 1 a Lize mistrů

- Ross Barkley pomohl gólem Evertonu k remíze 1:1 s Tottenhamem a potvrdil svoji specializaci na úvodní zápasy sezóny; branku vstřelil už ve svém třetím "openeru" v řadě

- Álvaro Negredo je v Anglii mistrem debutů, když za Middlesbrough skóroval nejen při prvním soutěžním utkání, ale dokonce vůbec první střelou na branku; totéž se mu přitom podařilo už před třemi lety v Manchesteru City

- Paddy McNair prožil vskutku úděsný debut v dresu Sunderlandu, když si hned po 215 vteřinách na hřišti vstřelil vlastní gól; stal se navíc na den přesně po pěti letech prvním debutantem, jemuž se to přihodilo (13. 8. 2011 - Danny Gabbidon, QPR)
Nejvtipnější momenty 1. kola

1. Gary Lineker ve studiu BBC Match of the Day



2. Jamie Vardy a jeho pěst

3. Basketbalový blok Branislava Ivanoviće


To nejlepší ze světa Premier League, včetně odkazů na články, naleznete i na naší Facebookové stránce. Staňte se fanoušky a žádná zajímavost z anglického fotbalu už vám neunikne!

Autor: Marek Ustohal

Komentáře (518)

Přidat komentář
Busby babes

Reagovat
nani92

wow, až 3 hráči United v zostave kola, nepoznané emocie

Reagovat
Busby babes

zacni si zvykat, to ted bude porad.

Reagovat
Zaschrona

pisu si

Reagovat
Busby babes

pis si.

Reagovat
Azazelo RD

Zlatan tam měl být víckrát.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ligter

jsem úplně dojatý

Reagovat
smazaný uživatel

Letos to bude kazdy kolo...

Reagovat
JacksLFC

Viděl jsem jenom sestřih, právem aspoň

Reagovat
HonzaKoller

Konečně United zase nahoře.

Reagovat
smazaný uživatel

Na tohle jsem se těšil

Reagovat
Manau

Popisek fotky

Reagovat
Swarley

z našeho pohledu je pro mě největší překvapení zatím Bailly, to jsou zatím dva naprosto fantastické výkony...silný na rozehrávce, nebojí se dát i dlouhý balon, nebojí se jít do kličky, hraje s balonem na noze jako absolutní šéf a zkušený harcovník...navíc je úžasný ve vzduchu, tvrdý, převálcuje každého v souboji...absolutně nevypadá nervózně a nemůžu se dočkat, až se vedle něj postaví Smalling, to by fakt mohlo být po letech výborné duo stoperů...

snad to není jen pár povedených výkonů, ale bude z toho Baillyho standard, pak toho borce budu absolutně žrát...

https://www.youtube.com/watch?v=DeRSLmMG0gw

Reagovat
r.mrazik

zatím boží

Reagovat
smazaný uživatel

vsak prisel z PD

Reagovat
Busby babes

no prave.

Reagovat
Swarley

tak proč kupujete Mathieu s cígem v hubě, když tam máte takové poklady?

Reagovat
smazaný uživatel

vyjimka

Reagovat
smazaný uživatel

Prisel za lepším

Reagovat
smazaný uživatel

prisel si akorat vydelat, hrat fotbal pod mourkem urcite neprisel

Reagovat
smazaný uživatel

Nebo se stát slavnějším Asi chce aby ho znal celej svět..

Reagovat
Busby babes

hmm a ja myslel, ze vydelavat bude tim, ze bude hrat fotbal a on u nas asi bude myt nadobi nebo co...

Reagovat
Busby babes

Reagovat
smazaný uživatel

Borec zatim největší překvapení

Reagovat
Kang & Kodos

Sparťani si s nim na jaře třikrát vytřeli

Reagovat
Swarley

tak to byl ještě na dovolené, se tam plácal ve Španělsku s plážovým fotbálkem...

Reagovat
smazaný uživatel

Bailly zatím absolutně úžasná posila. Přiznám se že dokud ho Mou nekoupil,netušil jsem,že existuje.Borec

Reagovat
smazaný uživatel

Vypada dobre, ale to zezacatku vypadal i Gabriel

Reagovat
j_mrazik

Nerad soudím vzhled lidí, ale Gabriel nikdy nevypadal dobře.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pipo123

Zaujímavé ako sa dostal až do Man U, keď si človek zoberie že on nehral ani za Espanyol kde hral len v B,cku. Až po APN si ho vyhladla ponorka a Espanyol sa bil do hrude že zarobili za borca čo nemal na A-cko 5 mega. U ponorky zase nehral úplný základ a bol hrane lavičky a základu a teraz boom hraje takto skvele. Možno mu vyslovene sedí PL a využije tam svoje atletické schopnosti

Reagovat
r.mrazik

snad mu to vydrzi...on ten pokles urcite prijde,tak snad nebude dlouhy a on se z toho dostane a pujde treba vys...

Reagovat
raduinho

Espanyol B > Manchester United

Reagovat
Spalovač šancí

Poučení z Francise. Když zvořeš malou domů, zásadně se nevracejí. Kdo se vrací, nevěří brankáři.

Reagovat
Noustress

ak budú takto obsadené priečky zaručujúce zostup aj po 38. kole tak budem na 110% spokojný

Reagovat
fenixLFC

inak v MOTD bol super aj darcek pre shearera

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem pro aby se dával i trenér kola Jose by si to zasloužil

Reagovat
fenixLFC

to uz skor ten z hullu

Reagovat
C-M@ster

Trenér kola je taková spekulativní věc.

Když dělá kouč práci dobře, ukáže se to výsledkově až v dlouhodobým měřítku. Může v daném kole nastavit správnou taktiku, ale stejně prohrát zápas.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja vím ale o anketu vice.. Ale tohle kolo mluví pro joseho i fakt ze v jakých sra.kach jsme byli a obrat o 180 stupňů je znát

Reagovat
Miguel19

Tak to už si to teda zaslouží víc Conte.

Reagovat
Svatej

Reagovat
smazaný uživatel

Made my day

Reagovat
smazaný uživatel

ako sorry ale ako citam tvoj opis preco by to mal byt Jose, tak to sedi presne na Conteho

Reagovat
smazaný uživatel

Ale nerikam ze si to nezaslouží conte ale po LVG to byl obrat jak ze snu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
C-M@ster

Tak moh by být i rozhodčí kola a naopak nejhorší sudí kola a celkově to pak třeba sečíst v závěru a dost možná by se došlo k zajímavým poznatkům.

Reagovat
Usty

Tak jestli mi EF zaplatí, abych koukal na všechny zápasy celý, tak klidně budu analyzovat i práci podavačů míčů...

Reagovat
fenixLFC

problémom by bolo ze by si nie vsetky zapasy musel najst zo zaznamu

Reagovat
Usty

problém je spíš v rozpočtu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
icemike

Hazard confirms

Reagovat
Svatej

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Skalda29

Jedno okno jen s trenéry bych přidal. Nějaký zajímavý okamžik kola.. během zápasu, něco na tiskovce...i když to může být i v nejvtipnějším momentě no.

Reagovat
Counter

Už teď je to moc dlouhé.

Reagovat
vladis271

Tá sezóna môže vyľmi pripomínať 13/14. Nebolo by veľkým prekvapením ak by sme mali najlepší útok v lige. Len zasa tá obrana.

Couts môže prežiť najlepšiu sezónu u nás, čo by znamenalo boj o POTYm lenže top automaticky bude znamenať zvýšený výskyt supov z Katalánska na našich zápasoch.

Reagovat
smazaný uživatel

vrabejka pls

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Pepa Dostál

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mimalu

Reagovat
ZB 07

Reagovat
FUnk

Reagovat
mickey mouse

Reagovat
Whitemedia

Reagovat
Usty

Reagovat
HonzaKoller

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
Ligter

Reagovat
AC Sparta Praha good

Reagovat
smazaný uživatel

toto mi fakt chybělo...

Reagovat
Mimalu

excelovou tabulku máš připravenou z loňska, tak pohoda ne?

Reagovat
Counter

Reagovat
smazaný uživatel

Jo a pro Ustyho Diky

Reagovat
Swarley

paráda, že v tom bude pokračovat

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Usty

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
Svatej

Reagovat
Kucka

Reagovat
Harakan

Reagovat
Nihilister

Reagovat
Leo Rekordman

Reagovat
oddy

Reagovat
FUnk

Reagovat
TaylorAFC

Reagovat
kvasha16

myslis v robeni suhrnov ci v nasadzovani hracov MU do zostav kola?

Reagovat
smazaný uživatel

Jak skusene ukradol palce

Reagovat
BrainBlender

Reagovat
smazaný uživatel

Nikto z Chelsea Kampaň

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle kolo by se stejne nevešli

Reagovat
smazaný uživatel

teď budou kampaně proti ManU

Reagovat
vladis271

Gary Medel by si mohl vyzkoušet anglickou Premier League. Zájem o devětadvacetiletého středopolaře Interu Milán hlásí Liverpool.

Reagovat
fajdax

Kde je Eden a co tam dělá Ibrahimovič?

Reagovat
Svatej

Reagovat
smazaný uživatel

Pánové po první kostce uz krec Vždyť udělal dalsi rekord dal gól v prvním zápase v nekolikaty soutezi Kdyby to byl eden rozhodne bych to podporil

Reagovat
Svatej

A to má jeho gól jako větší cenu jen protože v jiný lize to dokázal taky?

Reagovat
smazaný uživatel

Proste nebyl bych tak neprejici I na vas se dostane

Reagovat
Svatej

My jsme přejici, prejeme umístění hráčovi, co měl lepší zápas a stejný golovy statistiky

Reagovat
Usty

No, protože mezi útočníkama byl Ibra o fous nejlepší, zatímco Hazard se mezi křídlama nedostal ani do TOP 3, takže nebylo o čem uvažovat.

Reagovat
Svatej

Taky me pak napadlo, že nacpat hazarda na hrot by asi nebylo úplně sexy..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cepinzcegamy

tak zákrok Kaspera lepší, než ten vybraný. Tyhle "reflexy" když to jde vlastně do gólmana mě moc neberou

Reagovat
kattos

Reagovat
Whitemedia

Usty tohle kolo vůbec nezvládl

Reagovat
off-olda

Nebuď jak owny...

Reagovat
Whitemedia

svoje číslo účtu sem nedávám

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

A kdo ti tam teda chybí/přebývá ?

Reagovat
Whitemedia

chybí mi tam deset hráčů Chelsea

Reagovat
Ritchie

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ale jako vcera hrali vsichni fakt suprove jako tym, takze ani nevim, kdo mi tam fakt chybi. Hazard a Kante tam byt mohli asi.

Reagovat
icemike

Kante na zacatku celkem hořel, Hazard nepodal výkon kola...a Courtpis mel vcera 0% úspěšnost zákroku, btw

Reagovat
Whitemedia

a co ta střela Payeta ke konci, kterou Thibo lapil?

Reagovat
icemike

Dik ma chyba

Reagovat
fajdax

Reagovat
smazaný uživatel

Btw. Lineker na to kolik mu je,tak se nemá za co stydět

Reagovat
smazaný uživatel

měl dost času aby na sobě máknul

Reagovat
Miguel19
Reagovat
pepinho2

Reagovat
Mimalu

Reagovat
Swarley

30 minut, skoro 200 000 zhlédnutí

Reagovat
iamek

Nikdy bych neveril, ze bude marketingove tak vyznamny.

Reagovat
Swarley

hodina, 378 tisíc...jako on z tohohle pohledu bude terno...

Reagovat
iamek

To je silenost. Za chvilku dostanr prachy od firmy xxx jen aby natocil video, kde ten vyrobek bude stat nekde na stole/policce

Reagovat
kvasha16

nechapem proste

Reagovat
smazaný uživatel

Boha jestli je tohle nova generace spickovych fotbslistu tak..

Reagovat
pepinho2

Bohužel, co dostali přidáno v noze, mají ubráno v mozku..

Reagovat
mikelinos

to jakože účes značí něco o inteligenci?

Reagovat
pepinho2

Tohle nemyslím jen na účes, celkový chování, ale to se samozřejmě nevztahuje na všechny

Reagovat
smazaný uživatel

Tobě doma neříkali, že nejdřív musíš mít něco v hlavě a potom až na hlavě?

Reagovat
kvasha16

vacsina ucesov nie, ale poniektore ucesy maju celkom slusnu vypovednu hodnotu o cloveku

Reagovat
smazaný uživatel

Co to je zase za nazor

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

George Friend v zostave kola nikto iny si vsimol ako ho Mark Hughes chvalil v pozapasovom rozhovore a na druhy den rano s nim Middlesbrough predlzilo zmluvu?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Chybí tam Martial

Reagovat
smazaný uživatel

Priste... Musíš dopřát i jinejm.. Uz ted to berou dost zle ze je nas tam nejvíc

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Miguel19

Břídil kola jasnej Taylor.

Reagovat
smazaný uživatel

A Wenger v tesnem zavesu

Reagovat
Miguel19

Ten to podle mě dělá dobře zatím

Reagovat
smazaný uživatel

Ale dotahuje se

Reagovat
JacksLFC

S Morenem

Reagovat
Busby babes

https://twitter.com/OptaJoe/status/765547650565496832

A podle Opty tam mame jeste Fellu.

Reagovat
C-M@ster

Opta data je co přesně?

Takovéto kolečko u hráče, kde hodnotí vybojované míče, přesnost přihrávek, průniky atd?

Reagovat
Busby babes

jj, statisticky zamerene, neco jak whoscored a tak.

Reagovat
smazaný uživatel

Rooney WTF?

Reagovat
Busby babes

vidis, toho jsem uplne prehlidl.

Reagovat
smazaný uživatel

Jako fanoušek MU musim uznat, že jestli má být Rooney v sestavě kola tak absolutně nerozumim fotbalu

Reagovat
smazaný uživatel

vstrelil vitezny gol sveho tymu

Reagovat
smazaný uživatel

To se stava casto v zapasech, kdy nejaky tym vyhraje.

Reagovat
smazaný uživatel

Dobry postreh.

Reagovat
Swarley

jediná Opta a Swarley ví, proto jsme ve světě fotbalu takové pojmy

Reagovat
niflheim

Skvělá práce

Reagovat
Whitemedia

Chelsea během včerejšího utkání zaznamenala 510 sprintů, pouze Liverpool (585) jich během prvního kola Premier League zaznamenal více. Ze všech hráčů pak měl nejvíce sprintů Diego Costa (82).

Reagovat
smazaný uživatel

Costa tam behal jak tygr.

Reagovat
Busby babes

takze prase s rozbehem....

Reagovat
kvasha16

Reagovat
raduinho

Conte Conte Conte Conte

Reagovat
smazaný uživatel

Liverpool slusny naskok

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Pro fanoušky Chelsea: Kdybyste si teď mohli vybrat, chtěli byste pořád zpátky Mourinha nebo nechali Conteho? Za mě je to 100% Conte.

Reagovat
smazaný uživatel

To jste si brzo začali honit ego

Reagovat
smazaný uživatel

Asi jako mufani co tu vypisují top of the league

Reagovat
JacksLFC

Reagovat
smazaný uživatel

to psali už když to převzal LVG, počkal bych ještě 37 kol

Reagovat
smazaný uživatel

Co? Jenom me to zajima, protoze nekteri fanousci by pro Mourinha jeste 2 mesice zpatky skocili z okna.

Reagovat
smazaný uživatel

To je jako se zeptat fanouška LFC jestli by chtěl radši zpátky Beniteze nebo si nechat Kloppa.

Reagovat
vrabejka

Kloppa není o čem

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
teenz

Reagovat
Svatej

Reagovat
Mrvinho

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Maresma

Reagovat
Hokaido

Reagovat
Busby babes

jednoznacne Kloppa. Rafa konecne miri tam, kam patri, League 1.

Reagovat
B3n

Teď už bych ho zpátky nechtěl. Nicméně pořád si myslím, že vyhazov dostat neměl. Na druhou stranu z Conteho mám velkou radost a těším se, jakým směřem se to bude ubírat.

Reagovat
Miguel19

On chtěl pořád někdo zpět Mourinha, potom, co tu předváděl?

Reagovat
smazaný uživatel

No pokud si to dobre pamatuju, tak tu bylo i par jedincu, co chteli prestat fandit Chelsea kvuli jeho vyhazovu.

Reagovat
TopinB

Tak dolar je celkově speciální případ

Reagovat
TopinB

To je jako brát fanoušky Tottenhamu podle sandra.... nebo ownyho.... nebo Iacoba... sakra

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
ZB 07

Reagovat
Cobra

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
spider_8

Reagovat
smazaný uživatel

co to meleš, ty vole?

Reagovat
cristiano.K.

tebe nejmenoval

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Nás srovnává s fanouškama paklubu... evidentně

Reagovat
JacksLFC

a nejste snad ?

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kowe

Reagovat
TaylorAFC

Reagovat
Svatej

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Counter

Reagovat
raduinho

Reagovat
JacksLFC

Reagovat
tunkic

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Whitemedia

Dolar je fanoušek Mourinha a ne Chelsea.. jinak spíš spousta "fanoušků" s fanděním přestala, když Mourinho přišel do Chelsea.

Reagovat
TopinB

Kde vlastně Talker je?

Reagovat
Whitemedia

Dolar není Talker a Talker pořád normálně sleduje a přispívá, jen už ne tolik..

Reagovat
TopinB

Já jenom narážím na to jak Talker nadával na Mourinha od začátku, a pak jsem si uvědomil, že tu vlastně není moc vidět poslední dobou

Reagovat
Talker

Zmenil praci a nema tolik casu. Ale obcas se sem kouknu. Spis jsem jen na foru.

Reagovat
icemike

práce kazí charakter

Reagovat
Whitemedia

To je prostě brzo na takové hodnocení.. Conte ten tým evidentně nakopl, hráči makali, jezdili po prdeli, ale furt je to jen jeden zápas, Mourinho to zvládal dvě sezony

Reagovat
smazaný uživatel

Pro me proste brzo neni. Pod Mourinhem se na tu hru proste nedalo divat, proste si nepamatuju, kdy naposled jsem byl u zapasu Chelsea takhle napjaty, pobaveny a chvilkama jsem hledel s otevrenou pusou, na co se to divam a jestli se vubec divam na nas. Je mi jasne, ze to ne kazdy citi jako ja, ale pro me se muze Conte hodne rychle stat nejoblibenejsim trenerem v Chelsea.

Reagovat
Whitemedia

Asi půl sezony jsme pod ním hráli úžasný ofenzivní fotbal, ze kterého tu všichni tekli, akorát jsme dostávali moc branek, tam to Mourinho utnul a dotáhl to k titulu s defenzivním fotbalem.. ale na to už si očividně zapomněl, když se na tu hru nedalo dívat.. mně se včerejší zápas taky líbil, čuměl jsem jak puk, že ty lemry z loňské sezony makají a lítají po hřišti, ale nemel tu, že Mourinho hrál nekoukatelnou sračku..

Reagovat
B3n

Nevděčník jeden

Reagovat
smazaný uživatel

Uzasny ofenzivni fotbal to byl jenom proto, ze jsme meli uzasneho Fabregase, ze ktereho je posledni rok a pul jenom jeho stin. Nebylo to Joseho systemem, bylo to hracema.

Reagovat
Whitemedia

Když se hraje úžasný ofenzivní fotbal, tak za to můžou hráči a když se hraje nekoukatelná sračka, tak za to může trenér.. Bravo

Reagovat
Busby babes

ne, Mourinho.

Reagovat
smazaný uživatel

Ne, ja rikam, ze by to nebylo ani zmenou systemu a doklepat titul, ale bylo to tim, ze ti hraci prestali hrat na stejne urovni jak hrali predtim. A jestli ti pul roku pekneho fotbalu staci k tomu, abys byl spokojeny, kdyz dalsi rok to bylo nahovno, tak to je na tobe. A nenapsal jsem nekoukatelnou sracku, napsal jsem, ze se na to nedalo divat, coz je pravda, protoze defenzivni dominance je uplne neco jineho, nez co jsme zazili vcera.

Reagovat
smazaný uživatel

A ja se radsi budu divat na tohle a budu se tim bavit, nez abych se musel znovu divat na 40% drzeni mice kazdy zapas.

Reagovat
Whitemedia

Zvládl sezonu s pěkným fotbalem, pak půl sezony s úžasným fotbalem, následoval půl rok, kdy přešel na defenzivní dominanci a pak přišel půl rok otřesné nekoukatelné srajdy.. nevím, o čem tu pořád mluvíš, ale asi si se pořádně nekoukal..

mně stačí půl roku úžasného fotbalu a tobě stačí jeden pěkný zápas, nevím no, o čem se dál bavit..

Reagovat
Hokaido

Reagovat
smazaný uživatel

Ale jo, v klidu. Kazdy mame svuj nazor, od toho je debata. Ja si ocividne myslim, ze ten fotbal nebyl tak super, jak si myslis ty a naopak. Takze to v klidu muzeme uzavrit a cekat, kam nas donese dalsich par mesicu.

Reagovat
blade115

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
iamek

Reagovat
Busby babes

Reagovat
icemike

Asi prvnich 4,5 zapasu,,,do toho utkání s Evertonem myslim

Reagovat
Whitemedia

fakt neuvěřitelně nevděční..

Reagovat
smazaný uživatel

Tady nejde o nevdecnost, nepis tak ublizene porad.

Reagovat
Whitemedia

Až přestanete mluvit o Mourinhovi tak, jako byste ho sledovali jen v loňské sezoně, tak já přestanu psát ublíženě..

Reagovat
B3n

Neuvěřitelný, jak se z nejlepšího managera, co klub kdy měl, stal psanec během takové chvilky.

Reagovat
Whitemedia

Reagovat
smazaný uživatel

Pry psanec

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
r.mrazik

teda...po jednom zapase nejoblibenejsi manazer...to je rychlost

Reagovat
smazaný uživatel

Jedna prehra a hned ho budu vyhadzovat.

Reagovat
Whitemedia

Reagovat
Mimalu

jj, protože to fanoušci Chelsea dělají....

Reagovat
Whitemedia

on si asi myslí, že fanoušci Chelsea=vedení Chelsea

Reagovat
Svatej

Reagovat
jk

ehm

Reagovat
Mimalu

jako sorry, ale v první polovině mistrovské sezóny byl ten fotbal mnohem lepší než včera, akorát ten kontrast mezi včerejškem a minulou sezónu byl strašně markantní. Do dokonalého představení to mělo pořád dost daleko. Včerejšek měl blízko k první Josého sezóně kde byly dobré zápasy, ale hříbě potřebovalo ještě trochu mléka....

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Hokaido

Brzdi, brzdi...

Reagovat
smazaný uživatel

Nojo, to jsou emoce.

Reagovat
icemike

Nic z toho, co jsem videl včera, Mou nezvladal

Reagovat
vrabejka

O Medelovi už aj v expreskach ;)

Reagovat
fantomas

Reagovat
Zaschrona

Liverpool need to get rid of Alberto Moreno or they will be relegated, claims Garth Crooks

http://www.dailymail.co.uk/sport/football/article-3742464/Liverpool-need-rid-Alberto-Moreno-relegated-says-Garth-Crooks.html

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

"Jürgen Klopp môže za to, že prestup Lucasa zlyhal. Chcel, aby Lucas

zostal a hráč musel počúvať. Ak by to bolo na ňom, prestup by sa

uskutočnil."

že podrží Morena je jedna vec, ale toto je príliš silné kombo. To chce bannery čo najskôr.

Reagovat
smazaný uživatel

To je blazen.

Reagovat
Miguel19

Kloppo out?

Reagovat
vladis271

Reagovat
Azazelo RD

Klopp si koleduje o masivní letákovou kampaň!

Reagovat
fenixLFC

cca 6. volba na stopera, moc si aj tak nastastie nezahra a za rok konci

Reagovat
vladis271

mňa viac zaujíma, že vie zahrať aj DM.

Reagovat
smazaný uživatel

kdyby to DM doopravdy věděl zahrát taky bych s tím problém neměl že zůstává..

Reagovat
13

Reagovat
smazaný uživatel

urcite mu niekto nakecal ze lucas je legenda klubu

Reagovat
Kowe

nechal si ho, zatím, je kvůli těm zraněním, vladko nebud taký kokotko prosím

Reagovat
vladis271

lebo ja ho vyhadzujem ty debilko. Ked nechápeš skrytý význam napísaného vráť sa na liverpoolsky.

Reagovat
SunFells
Reagovat
smazaný uživatel

Lennon je ještě lepší

Reagovat
Busby babes
Reagovat
r.mrazik

Reagovat
Swarley

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Busby babes

a tady kus jejich rozhovoru: http://www.skysports.com/watch/video/10538455/mnf-gary-grilled-on-valencia-and-england

Prej jake to bylo prohrat 7:0?

Hrozny pocit, tak spatne jsem se necitil od te doby, co jsem se dozvedel, ze Carragher bude delat ve Sky.

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
smazaný uživatel

to je úžasný

Reagovat
fantomas

Jak jsem ho na hřišti vůbec neměl rád, tak ve studiu nejen že analytik super, ale fakt i sympaták

Reagovat
Busby babes

me bavi oba dva. Jak jsem nemel rad Carraghera, tak v tom studiu je taky dobrej.

Reagovat
SunFells

Ta jeho mluva je hrozná.

Reagovat
fantomas

Mně na něm furt trochu vadí projev. Ani ne tak ten akcent, jako spíš celková dikce.

Reagovat
Busby babes

jasne no, on je proste... jinej. ale rozhodne tam ma co rict. A neboji se mit nazor. Kdyz to clovek srovna s tim, co vidi u nas...

Reagovat
fantomas

Tak v tomhle směru to je bez debat. Když "oživení" O2TV spočívá ve Frantovi Strakovi, tak...

Reagovat
smazaný uživatel

nejlepší oživení má Digi sport v podobě otce Martina Skrtela, to nemá chybu

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Ritchie

Reagovat
Pospovič

Abramovic je pry připraven uvolnit 130m £ na posily

Reagovat
Whitemedia

Už jen 130? Ještě včera to bylo 140... nějak vyměkl

Reagovat
off-olda

Třeba už těch 10 utratil.

Reagovat
Pospovič

10 padlo na včerejší oslavy

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

alebo na rozhodcu

Reagovat
Whitemedia

Reagovat
Ritchie

Reagovat
Maresma

Reagovat
raduinho

Reagovat
iamek

To brzo.

Reagovat
smazaný uživatel

až teď začnou psát zprávy, že Cavani už na kraji přestupu k nám...

Reagovat
Ritchie

hm, v půlce srpna

Reagovat
tweek

Fantasy OT: Nevíte někdo, jak to vypada s Feghoulim? Jak dlouho má být zraněný?

Reagovat
Counter

To se neví, ale nejspíš jen něco krátkého.

Reagovat
smazaný uživatel

200. pro mě

Reagovat
Hokaido

Masopust pls

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kattos

Nezvládáš

Reagovat
iamek

Pogbic a Smalling muzou hrat uz ted v patek?

Reagovat
smazaný uživatel

Pogba určitě

Reagovat
smazaný uživatel

Jenom Pogba .. Myslím ze small to ma jeste na 2 zápasy ale nevím..

Reagovat
Infernoqt

2 žluté 1 zápas

Reagovat
spider_8

Kdybychom neměli Kurtoa, tak ho beru hned.

Reagovat
smazaný uživatel

to by bylo prast jako uhod, zlatej begovic nebo peta oproti oboum mrdat

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
Whitemedia

„Mám velkou radost z toho, že Michael začal reagovat. Vím, jak je silný. Jsem si jistý, že rozhodující bude jeho vůle a díky ní se nakonec z této velmi, velmi náročné situace dostane," „Schumi příznivě reaguje na poslední léčbu. Dostane se z toho," vyhlásil v pondělí Luca di Montezemolo, bývalý šéf Ferrari.

Bojuj

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Busby babes

pokud to je pravda, tak to je fakt zazrak.

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
FUnk

z neho jeste neni "zelenina"? tak to drzim palce.....

Reagovat
Error

Hart zase lavička.

Reagovat
smazaný uživatel

Sky Sources: Joe Hart will leave Manchester City during this transfer window.

Reagovat
fantomas

Reagovat
Pospovič

v tomhle je Pep hrozny blb

Reagovat
mickey mouse

snad nikoho nedotáhnou a Caballero bude jednička

Reagovat
smazaný uživatel

Brutál je, že to tak dlouho táhnul s Valdesem a vyhodí o třídu lepšího golmana....

Reagovat
patas92

Reagovat
smazaný uživatel

máš pravdu Valdes byl lepší než Hart :))))

Reagovat
patas92

O tom snad není pochyb

Reagovat
smazaný uživatel

akorát u magorů nebo cules oh wait....

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Leo Rekordman

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Swarley

heh, jako to bylo s tím, že Mourinho si vybere jednoho hráče a tomu dá čočku?

Reagovat
smazaný uživatel

First he came for Ronaldinho, Deco and Eto'o and I did not say anything for I was not a Barcelona fan

Then he came for Toure and I did not say anything because I was not a Barcelona fan.

Then he came for Mandzukic and I did not say anything for I was not a Bayern Munich fan.

Then he came for my Hart...and nothing was left.

Reagovat
Coutinho10

OT: k oficialni appce na fantu konecne to opravili

FPL ‏@OfficialFPL

New Android update for #PL app is now available - fixes #FPL live points, bugs and adds ‘refresh’ option. Another iOS update coming soon.

Reagovat
Mr.Mike

chtělo by to takový články i o jiných soutěžích hlavně Bundesliga

Reagovat
Swarley

Aguero nedal druhou penaltu, taky dobrý

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole ten Kun

Reagovat
ADM

Kun

Reagovat
lucius6

Tak snad si teď vybral ty neproměněné penalty a v lize dá všechny, pokud jej k nim teda ještě spoluhráči pustěj.

Reagovat
Busby babes

https://www.youtube.com/watch?v=RRxwOFnMUXc

Pekna pocta Martinu Palermovi.

Reagovat
Swarley

jedem, Aguero to stihne do poločasu!

Reagovat
Busby babes

doufam, ze Kun nebude srac a pujde i na pripadnou treti!!!

Reagovat
Zaschrona

Wigan have signed former England U21 international Luke Garbutt on loan from Everton.

Reagovat
smazaný uživatel

Myslis, ze zrovna tohle tady nekoho zajima?

Reagovat
fajdax

Reagovat
Swarley

říká někdo, kdo tady jel celý odpoledne šílenosti s Contem

Reagovat
Zaschrona

Pokud me neco nezajima, tak na to radoby vtipne nereaguju a nedelam ze sebe joudu...

Reagovat
smazaný uživatel

To už ho mohli rovnou koupit.

Reagovat
Zaschrona

Snad se jeste chytne, asi posledni sance ale. Horsi nez Oviedo neni.

Reagovat
smazaný uživatel

Radši napiš, kam půjde ten Galloway?

Reagovat
Zaschrona

Liverpool Echo dneska psalo, ze behem 48 hodin u vas. Pocitate s nim na leveho beka?

Reagovat
biznizmen

Z nějakého důvodu ho asi Benitez chce dovézt, ale jestli je o tolik lepší než Dummet nebo Anita, to nevím. Zvlášť jestli to bude bez opce...

Reagovat
smazaný uživatel

Mluví se o odchodu Haidary a pak by to smysl dávalo i na tu hostovačku.

Reagovat
biznizmen

Jo, to jsem četl, ale zahrát tam může případně i Colback. A Gamez a Mbabu by tam pár zápasů taky určitě zvládli.

Reagovat
Zaschrona

To by si pak mohl zahrat dost. Jen se vam ale teda divim, ze ho chcete bez opce...

Reagovat
salami

tak mě hlavně nedává smysl, že tam nehraje Anita, Colback, Mbabu nebo Gamez, Dummet prostě nestíhá fotbalově, Galloway je fajn, ale bez opce nevim no, každopádně to nevysvětluje to proč na LB hraje nejhorší z variant

Reagovat
CubONE

Ten uz nemal byt dve sezony najlepsie LB ligy?

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
fenixLFC

bez sance, baines predsa este neskoncil

Reagovat
smazaný uživatel

Fakt je podle vás lepší Valdes než Hart jo?

Reagovat
smazaný uživatel

No když porovnám jejich nejlepší období kariery, tak mu Hart nesaha ani po kotniky. Samozřejmě je nemůžeš porovnávat ted, když je Valdes o půl století jinde

Reagovat
smazaný uživatel

Kdepak mají dělomrdi někoho v 11 ?

Reagovat
Mindas

Tady se vymýšlí nesmyslné částky za HG hráče a pak se prodá dlouholetá jednička jak klubu, tak nároďáku. Navíc z postu, který City vůbec netrápí. Jestli fakt Hart odejde, tak to je fakt na kulku do té katalánské řepy.

Reagovat
lucius6

Zas to prosím nedramatizuj, mně to taky nedělá žádnou radost, ale jednou je Pep trenér, tak se jeho rozhodnutí musí respektovat.

Reagovat
Mindas

No ty vole. Kiwwi?

Reagovat
lucius6

Co prosím?

Reagovat
Mindas

Co by, reaguješ na mě jak dement. Mně je celkem u řitě nějaký Pepek, jakožto trenér City, takže já nemusím respektovat vůbec nic. Tady se rozhoduje o osudu možná jednoho z posledních tří potenciálních novodobých "legend" a já mám respektovat rozhodnutí trenéra, který v klubu dost možná zůstane max. tři roky?! Sorry, to už pamatuji "trochu" víc...

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
lucius6

Respektovat to nemusíš, ale to, že tady budeš fňukat vůbec nic nezmění. Rád bych ti taky připomněl, že tohle není poprvé, co je Hart před odchodem z klubu, je obecně známo, že kdyby byl Mancini o měsíc déle trenérem City, tak by přišel Begovič, se kterým už bylo vše neformálně domluveno a Joe by odešel, stejně tak měl jistou chvilku Hart problém i pod Pellegrinim. Tvůj argument, že je to jedna z našich stálic a mohl by se stát opravdovou legendou je určitě pravdivý, ale zkrátka Hart je nejspíš problematický i mimo hřiště a já budu mít radši trenéra, co si dokáže udělat pořádek a tým povede k úspěchům, než, abych tady lámal hůl po odchodu jednoho hráče, ať je to kdokoliv.

Reagovat
smazaný uživatel

Hart je minimálně tak tři sezony zralej na padáka a jestli je to legenda nebo anglán je úplně jedno!

Reagovat
Mindas

Dobrý kecy. Naopak on byl jeden z mála, který si udržoval docela vysoký standard i v době totálního Pelleho kolapsu.

Reagovat
Mindas

Že měl problémy a seděl ještě neznamenalo to, že by měl odejít. Nynější situace je ale úplně něco jiného. Nyní se evidentně hledá zájemce, kam odejde.

Reagovat
vilp

Navíc naprosto zbytečně ukvapeného rozhodnutí, kdy takový hráč nedostane ani šanci na jedinou sezonu.

Reagovat
C-M@ster

Nemyslím si, že ukvapeného...

Reagovat
iamek

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Zaschrona

Taky mi to prijde dost na hlavu, zbavit se golmana pod hlavnim argumentem, ze nema jako prednost hrani nohama... Jak jsi jinak s timhle prestupakem a s tim, co u vas Pep zatim dela, spokojeny?

Reagovat
lucius6

Problém je v tom, že Guardiola se prostě s Hartem nemá rád, ten primární problém je mimo hřiště, každej zdroj zevnitř klubu tohle tvrdí, takže to hraní nohama je takovej bonus, on by to samo o sobě skutečně byl hodně slabej argument na odchod dlouholeté opory týmu, kterou Hart vskutku je.

Reagovat
Zaschrona

Asi v tom neco takoveho muze byt. Me tohle trochu smrdi i ze strany EFC - cele leto poradne zadne spekulace o tom, ze mame koupit nejakeho konkretniho golmana, jen se Koeman vyjadroval, ze nova jednicka urcite prijde a ze je tohle zalezitost az na konec leta. Tak se az skoro zda, ze o skutecnosti pravdepodobne dostupnosti Harta mohl vedet uz dlouho dopredu - takze se mi zda, ze odstraneni Harta ma v planu Pep uz od nastupu do City.

Reagovat
lucius6

Je to hodně pravděpodobné, včera jsem četl někde na jednom fóru, kde maj lidi obvykle dobré interní informace,tak se tam právě rozebíralo to, že Hart údajně věděl, že bude mít problem hned po tom, co byl Guardiola představen jako trenér City, takže tohle ais opravdu nebude nějaká chvilková nevraživost. Jinak máš představu za kolik by k vám tak hart mohl teoreticky přestoupit, případně počítá s epořád s přestupem Bonyho k vám?

Reagovat
Zaschrona

Anglicka media psala bud o moznosti kolem 20 milionu liber nebo o hostovacce - jsem docela zvedavy, jestli neco z toho vyleze. A Bonyho pry Koeman nechce, alespon dle Paula Joyce, takze to tak i pravdepodobne dopadne, ze k nam nepujde. Nebo taky mozna jen vyjednavaci taktika, tezko rict.

Reagovat
spider_8

No kdyby se vám nějakým zázrakem podařilo ulovit Harta a Matu, tak by bylo těžký vám nepřát. I když Mata už je asi pasé, po příchodu Bolasieho.

Reagovat
Zaschrona

Coz o to, Bolasie se s Matou nevylucuje. Otazka je, jestli k nam bude chtit a jestli ho Mourinho pusti.

Reagovat
Mindas

Hele já to sleduji hrozně okrajově, dnes jsem viděl první minuty pod Pepkem. Přestupák podle jmen slušný, některé částky na hlavu, ale ten Hart je prostě totální demence. Hlavně přihlédnuto na fakt, že se kvalitní HG hráči strašně těžce a draze shánějí. Stones se Sterlingem budiž toho důkazem. A to, že Hart je dlouhodobou oporou netřeba zmiňovat. Když má den, tak je přímo fantastický.

Reagovat
vilp

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
iamek

Kazdy kdyz ma den,'tak je fantasticky.

Reagovat
Mindas

Někdo má takový den jednou za život. Hart se k nim vrací dost pravidelně.

Reagovat
Kovi81

Reagovat
raduinho

Reagovat
Busby babes

porad cekam na clanek o tom, ze by Pepek mel jit do vezeni za sikanu...

Reagovat
Zaschrona

zas ono Hart fakt ty cisla ma dost spatny - a pokud to povazuje za tak klicovou vec, budiz mu prano, at dela spravne rozhodnuti...

https://pbs.twimg.com/media/Cp_mLIZWEAAa0Vp.jpg

Reagovat
smazaný uživatel

tak tohle je ale naprosto o ničem statistika, to můžeš rovnou porovnávat gólový statistiky Shearera a Jaapa Stama

Reagovat
Zaschrona

Pokud jeden golman najde spoluhrace jednou ze dvou prihravek a ten druhy ctyrikrat z peti pripadu, tak to uplne o nicem neni. Samozrejme v tom hraje zasadni roli styl rozehravani, ale tohle cislo v podstate rika, ze Hart si nakratko hrat s balonem zrovna casto dovolit nemuze...

Reagovat
Mindas

Vždyť v City do příchodu Pepka nehrálo ani pod jedním manažerem přes golmana. Hart těch rozehrávek za zápas má mnohem méně než Neuer, který hraje falešné libero, apod. Navíc vesměs rozehrává na dálku, kde holt žádným Reinou nikdy nebyl a ani nebude.

Reagovat
Zaschrona

Ja vim. Ale prave, ale to, ze Hart moc na kratsi vzdalenosti nerozehrava, ma i jine duvody, nez jen to, ze to jsou takticke instrukce. Proste na to nema dostatecne schopnosti, i pak z toho vyleze takova statistika. Samozrejme by ted pod Guardiolou byla lepsi, ale golman "s nohama" z nej asi nebude uz nikdy.

Reagovat
Busby babes

to cislo v podstate rika, ze City rozehravku nakratko nepraktikovalo a pokud ma golman vetsinu dlouhych nakopu dopredu, tak je tak nejak logicke, ze se to casto nepovede.

Reagovat
Counter

Četl jsem rozbor J. Wilsona, kde vypsal i tu úspěšnost dlouhých přihrávek a je to to samé - Hart silně zaostává.

Reagovat
Busby babes

jo, muze byt. v zasade jen rikam, ze z te statistiky, co hodil Zasch delat zavery, jake dela, je imho blbost. muze mit pravdu, ale taky nemusi.

Reagovat
B3n

Tohle bylo v MNF.

HART VS NEUER OVER LAST THREE LEAGUE SEASONS

JOE HART

Appearances: 102

Passes per 90 mins: 22

Total short passes: 562

Passing accuracy: 49%

Percentage of passes played long: 75%

MANUEL NEUER

Appearances: 97

Passes per 90 mins: 33

Total short passes: 2,077

Passing accuracy: 85%

Percentage of passes played long: 34%

Reagovat
Busby babes

takze mel celkem 2260 prihravek, z nichz bylo 1100 presnych. ale z toho bylo 1500 nakopu.

Reagovat
B3n

Hart ? 2244 přihrávek celkem. Z těch bylo 1682 dlouhých a 562 krátkých. Z těch všech našlo cíl jenom 49 %, což je teda 1100 asi, ne ?

Reagovat
Busby babes

no bral jsem to takhle:

short passes 562

Percentage of long passes 75 %.

Pokud je tedy 562 kratkych a tvori to 25%, tak 100 procent je 2260.

Pokud z nich bylo 49% presncyh, tak to je 1106 presnych prihravek.

A pokud je 75 % z celkoveho poctu dlouhych, tak to je tech cca 1500.

Reagovat
B3n

Nevím, moje nadání na matematiku není úplně největší

No, kdybych uvážil, že všechny krátký přihrávky, byly přesný (což je mi jasný, že nebyly), tak i tak to dělá něco jako každou třetí dlouhou přihrávku přesnou. To by mohlo odpovídat, ne ?

Reagovat
Wat

Pf, Caballero tam neni vůbec a chytá!

Reagovat
Busby babes

to ovsem reagujes na neco, z ceho si srandu nedelam.

Reagovat
pawelFCB

Bravo je o parnik lepsi golman, nez je Hart. Ja se tomu naopak vubec nedivim, ze ho Pep nechce.

Reagovat
smazaný uživatel

Falosnik uz zacal.

Reagovat
13

koukam, že ve fantě to výjimečně možná nebude potřebovat wildcard po pěti kolech.. Pískej konec dokud je counter pode mnou.

Reagovat
Maresma

Reagovat
Counter

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
lucius6

Ta Bukurešť je směšně slabá a představa, že bez větších problémů porazila Spartu vrhá na Český fotbal ještě horší světlo, než jsem si doposud myslel.

Reagovat
fenixLFC

aguero si povedal ze na hattrick nepotrebuje penalty

Reagovat
ZB 07

Steaua Kdyby se Sparťani trochu snažili, tak to mohli být oni, kdo by teď od City dostal bůra..

Reagovat
C-M@ster

Nečekal jsem, že City předvede takovou kanonádu.

Ale Sparta by je nedostala asi.

Reagovat
JacksLFC

Reagovat
C-M@ster

No latu by dostala, kdyby dostala City. Ale ta pravděpodobnost je 20% ne 100. Teda pokud se losovalo z pěti soupeřů. Už přesně nevím, kolik jich tam bylo.

Reagovat
smazaný uživatel

Snad se Konate koukal.

Reagovat
lucius6

Jinak bych docela pochválil komentátora na ČT 2, konečně jsem měl pocit, že ten fotbal skutečně sleduje i mimo svoje zaměstnání a má tak znalosti, které jsou u současných komentátorů v Česku dost výjimečná záležitost.

Reagovat
Coutinho10

Pečeně

Reagovat
Counter

OT: Za Fulham dneska nastoupil obránce ročník 2000. Už asi vím, jak se musel cítit Swarley před sto lety...

Reagovat
Ritchie

Reagovat
Pospovič

Reagovat
teenz

Reagovat
Busby babes

nebyl uz nekdo takovej v PL v prvnim kole? uz jsem tohle nekde videl na twitteru minuly tyden.

Reagovat
Azazelo RD

Podle dostupných zdrojů tenkrát Swarley v zákopech na Piavě cítil zimu.

Reagovat
FUnk

Reagovat
Swarley

njn, už stárneš taky

hlavní je si udržet mládí na duchu...

Reagovat
TopinB

Reagovat
Rssa

Reagovat
Wat

Reagovat
kvasha16

Reagovat
madridcan

Aguero ma asi vo fante aj seba aj brankara Bukurusti...

Reagovat
C-M@ster

Pro přebývající v Brně:

Asi trochu divnej dotaz, ale je tu někdo s alespoň troškou kopací techniky, kdo by měl zájem zaplatit přemrštěný startovný a zahrát si 3.ligu v malé kopané?

Odešli nám hráči, liga začíná za 2 týdny a spoluhráči serou na nějaký shánění posil. Už to začíná hořet, tak se ptám i tady, kdyby náhodou.

Reagovat
raduinho

Kolik je to startovné?

Reagovat
C-M@ster

Hej teď je nás málo, takže to vychází zhruba na cca 17 stovek, ale pokud sezenem 2-3 hráče, tak to klesne. Nám jich teď hodně odešlo.

Reagovat
smazaný uživatel

Souhrn eurofotbalu za 16.08.2016:

Počet komentářů: 2265

Nejaktivnější uživatel: UnitedDevil (32 komentářů)

Vtipálek dne: TopinB

Palcohonič dne: Swarley

Kokotko dne: lexess

Reagovat
fajdax

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
JacksLFC

Reagovat
nani92

5 minút pred koncom dostať takýto gol..Aston Villa

https://www.facebook.com/ynfafootball/videos/1099640910072803/

Reagovat
Ligter

ty vole, to je konec; nejdřív ten Okoreho vlastní gól v CoC a pak tahle geniálnost. mně z nich drbne asi

Reagovat
madridcan

Atkinson predvidal...

Reagovat
Ligter

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
Ritchie

Reagovat
Zaschrona
Reagovat
CubONE

Jeden sa tesi, ze je z Evertonu prec a druhy naopak?

Reagovat
Zaschrona

Kdyby to bylo takhle, tak by k nam nesel, ne?

Reagovat
CubONE

No vsetko opacne, smuti z prichodu do Evertonu Som zvedavy, ako dopadne.

Reagovat
Ligter

''Not now, James.''

Reagovat
niflheim

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Whitemedia

http://gianlucadimarzio.com/en/eng/juventus-set-to-make-first-offer-to-chelsea-for-cuadrado-the-details/

Ještě nedávno bych při každé takové zprávě skákal tři metry vysoko, ale momentálně bych v týmu měl raději jeho než Pedra

Reagovat
Whitemedia

ale další hostování nepřichází v úvahu..

Reagovat
blade115

Nemá cenu tu držet hráče, co za nás hrát nechce. Zkusil bych je přesvědčit, ať si ho vezmou má přestup, případně hostovačku s vynucenou opcí, jestli jim to něco řeší. Ale rozhodně bych ho vypravil pryč, na Pedra tu jste často zbytečně vysazení. A 90% času stejně odehrají Hazard s Willianem, když nehrajeme Evropu.

Reagovat
Mimalu

já zas nevím proč posilovat jiné týmy hráčem, který nás stál takovou raketu. Už ho měli půjčeného minulý rok a pokud ho nadále chtějí, tak ať si ho koupí nebo nic, nějaká hostovačka s opcí kterou stejně neuplatní a za rok ho budou chtít zase nám za nic nestojí

Reagovat
blade115

Píšu s vynucenou opcí.

Reagovat
Mimalu

a to je?

Reagovat
blade115

To je povinnost na konci hostování využít opcí a hráče odkoupit.

Reagovat
Mimalu

no, myslel jsem si to, takže je to v podstatě přestup s tím, že tým který má v daný rok problém s FFP si to může zapsat až do další sezóny, což asi není problém Juve....

Reagovat
blade115

Tak může v tom být i jiná strategie, co já vím. Však jsem psal "jestli jim to něco řeší."

Reagovat
Mimalu

Tak to beru jako akorát oddálený přestup, v zásadě to samé. Moje původní reakce se točila spíš kolem "zkusil bych je přesvědčit" a "určitě bych ho poslal pryč". Z toho mi tak nějak vyšlo že pokud by to přesvědčovaní o přestupu nevyšlo, tak že bys jim ho stejně poslal i za cenu pouhé hostovačky s čím nesouhlasím, buď přestup nebo nic, nejsme charita(aspoň doufám)

Reagovat
blade115

Nejsme no, ale já nechci držet v klubu hráče, co tu být nechce. Nejsme druhořadý týmy, kde na tom závisí jejich existence (aspoň doufám).

Reagovat
smazaný uživatel

Co to je za blbost? Vzdyt to je uplne to same jako koupit ho hned.

Reagovat
blade115

Trochu zbytečná reakce, když to tu bylo vysvětleno.

Reagovat
smazaný uživatel

Vzhledem k Juve ani ne no, ale to je jedno. Nasel sis nekde aji, ze existuje vynucena obce nebo sis to proste jenom vycucal z prstu a oduvodnoval jsi neco, co ani mozna nejde? To se jenom ptam, protoze sam nevim, jestli vynucena obce existuje ci ne.

Reagovat
blade115

Jednak je to oPce a jednak je to v Itálii běžná praxe. Ačkoliv je pravda, že spíše u slabších klubů, které si nemohou dovolit utratit jedno léto hromadu peněz. Nikde jsem ale nepsal, že Juventus mezi tyhle kluby patří, jestli sis všiml. Jenže tenhle způsob koupě může mít i další strategické výhody, o kterých třeba nevíme. Možná. Proto jsem si to dovolil zmínit, zbytečně se tu s kolegou vzrušujete.

Reagovat
B3n

Pedro se tu fakt neuvěřitelně shazuje. Ani nevím proč. I v pondělí za těch pár minut stihl přispět.

Reagovat
raduinho

Malouda, Anelka, Meireles, Moses, Cuadrado,Oscar, Pedro. A celou dobu Mikel. Odborníci z EF si někoho vždy najdou

Reagovat
B3n

Jak říkáš. U Mikela mě to osobně mrzí nejvíc.

Reagovat
mikelinos

Reagovat
raduinho

Reagovat
TopinB

Reagovat
blade115

Každý z nich si kritiku zaslouží/zasloužil, ale v daleko rozumnější míře, než v jaké se jim jí skutečně dostává/dostávalo.

Reagovat
Ligter

However, the Manchester United boss is not about to make a shock move for the Italian but gave him some advice to sort out his future, according to Calciomercato. :))

Reagovat
smazaný uživatel

Moja chyba, článok som poriadne nečítal.

Reagovat
Busby babes

z Liverpoolu se k nam neprestupuje, takze uz jen kvuli tomu to byla kravina.

Reagovat
Jacks11

Gabriel (Poranění kotníku)

Iwobi A. (Poranění stehna)

Mertesacker P. (Poranění kolena)

Ramsey A. (Poranění stehna)

Welbeck D. (Poranění kolena)

Starej dobrej Arsenal

Reagovat
Busby babes

ta Injury league se sama nevyhraje...

Reagovat
smazaný uživatel

Newcastle musel sestoupit, aby měl někdo jiný vůbec šanci po dvou letech ji vyhrát.

Reagovat
smazaný uživatel

preco mi nejde zobrazit dreamteam vo fantee?

Reagovat
smazaný uživatel

Pepek je zvyknuty hrat bez brankara alebo mat totalnu lopatu v brane ako som cakal ten pajac si v PL narobi taku hanbu ze ma po kariere. ale len dobre, konecne sa naplno ukaze co je to za neschopneho blbecka ked zrovna nemanazuje najlepsi tim na svete (a v tom bayerne teda tiez nic moc).

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Manik...

Reagovat
smazaný uživatel

Omar.

Reagovat
B3n

To není Omar, ne ?

Reagovat
smazaný uživatel

To sa nepíše pod každú karikatúru?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Jazdec

Reagovat
ZB 07

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Pospovič

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
pawelFCB

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=1276563759021160&id=219938921350321 Wenger, kdyz planuje koupit hrace a pak zjisti jeho cenu

Reagovat
fajdax

OT: nevíte prosím někdo jak dát fotky z pc do iPhonu přes iTunes?

Reagovat
r.mrazik

pres fotografie - synchronizace...ale bacha,at ti to ty ostatni fotky nesmaze

Reagovat
teenz

Nebo může ještě vybrat jednotlivý album, který chce.

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
fajdax

jenže já tam tu kolonku fotografie nemám...

Reagovat
r.mrazik

Tak to je hodne divny...mas posledni itunes? Normalne pres ikonu iphone a pak napravo mas polozky kde by mely byt i fotografie

Reagovat
I am Mancunian

to je ten vas pojebany ajfon

Reagovat
fajdax

Reagovat
Hokaido

Jak se chtěl pochlubit, že má foťák.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele