Premier League - preview 38. kola: Vrcholí boj o záchranu

28.05.2023, 09:47
Previews
Goodison Park (© AFP)

Letošní ročník Premier League dnes zatáhne svou oponu a vyřešeny budou poslední otázky. Ve hře je sedmé místo, mnohem větší pozornost ale bude věnována situaci ve spodních patrech tabulky, kde se rozhodne o zbývajících dvou sestupujících.

Arsenal FC - Wolverhampton Wanderers

neděle 17:30

Arsenal v neděli odpoledne na Emirates Stadium přivítá Wolverhampton Wanderers, a ukončí tak svou velmi povedenou sezónu. O osudu obou mužstev je již rozhodnuto, neboť Gunners v lize skončí na druhém místě a Wolves zakončí sezónu v druhé polovině tabulky.

Minulý týden na City Ground vypukly oslavy, nicméně nebyli to svěřenci Mikela Artety ale naopak domácí fotbalisté, kteří se radovali z udržení se v nejvyšší soutěži. Arsenal, který potřeboval na půdě Nottinghamu Forest vyhrát, aby si udržel šanci na ligový titul, překvapivě svému soupeři podlehl, když jedinou branku utkání vstřelil Taiwo Awoniyi.

Artetovi svěřenci však v této sezoně předčili své možnosti a dokázali se po dlouhých letech kvalifikovat do Ligy mistrů. Fanoušci Gunners tak zažívají smíšené pocity, takhle blízko se k zisku ligového titulu nemusí v následujících sezónách dostat, nicméně ani s účastí v milionářské soutěží počítal před tímto ročníkem málokdo.

Krušné chvíle však zažívají i fanoušci Wolverhamptonu. Trenér Julen Lopetegui jen pár týdnů poté, co označil udržení se v Premier League za svůj "největší úspěch v kariéře", totiž zvažuje svou budoucnost na Molineux poté, co se dozvěděl o nečekaných problémech ohledně finanční situace klubu. V létě se tak bude ve West Midlands řešit budoucnost španělského kouče na lavičce Wolves.

Minulý týden Wolves dlouho vedli na domácí půdě proti Evertonu po brance Hwang Hee-chana, nicméně v nastaveném čase druhého poločasu ukončil čtyřzápasovou vítěznou sérii domácích na Molineux Yerry Mina. Arsenal v posledním zápase Premier League před mistrovstvím světa ve West Midlands snadno porazil Wolves 2:0.

Domácí trenér Mikel Arteta nebude mít k dispozici hned několik hráčů základní sestavy, stále se zotavují Takehiro Tomiyasu a Mohamed Elneny, sezóna předčasně skončila také pro Williama Salibu, Olexandra Zinčenka a Gabriela Martinelliho. Nejistý je také zdravotní stav Reisse Nelsona.

Co se týče Wolves, tak se Lopeteguimu do sestavy vrací Raúl Jiménez, k dispozici bude také Diego Costa či Rúben Neves, kteří v minulých kolech chyběli. Do nedělního zápasu naopak nenastoupí ofensivní duo Chiquinho-Saša Kalajdžič, kteří se zotavují z vážných zranění. Z osobních důvodů se z posledního zápasu sezóny omluvil Jonny Otto a João Moutinho, kterým v létě končí smlouva, a tak je už v dresu Wolverhamptonu pravděpodobně neuvidíme.

Sázkové příležitosti od Tipsportu:
Padne více než 2.5 gólu
Arsenal vyhraje 1. poločas
Bukayo Saka dá gól

Arsenal FC - pravděpodobná sestava:
Ramsdale - White, Kiwior, Gabriel, Tierney - Ødegaard, Xhaka, Jorginho - Nelson, Jesus, Smith Rowe

Wolverhampton - pravděpodobná sestava:
Bentley - Semedo, Kilman, Dawson, Toti - A. Traoré, Lemina, Neves, Nunes - Cunha, Jimenez

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.37 - 5.43 - 8.59

Tip EuroFotbal.cz: 1

Více informací k zápasu

Aston Villa - Brighton & Hove Albion

neděle 17:30

Poslední kolo nabídne souboj Aston Villy s Brightonem. Domácí stále hrají o kvalifikaci do Evropské konferenční ligy a pokud chtějí mít jistotu postupu, tak musí naplno bodovat.

Aston Villa v minulém kole dlouho vedla na hřišti favorizovaného Liverpoolu, ale v 89. minutě zajistil Reds bod Firmino. Villans tak definitivně přišli o možnost účasti v Evropské lize, kterou si zajistil právě jejich nedělní soupeř - Brighton. I přesto mohou svěřenci Unaie Emeryho zakončit sezónu úspěšně, jelikož stále mají šanci na postup do kvalifikace Evropské konferenční ligy. Domácí navíc na Seagulls umí a v posledních třech ligových duelech vždy vyhráli.

Do zápasu určitě nezasáhnou Coutinho, Moreno a Steer. Otazník visí i nad startem Diega Carlose, jenž stále doléčuje zranění.

Brighton zakončil sezónu výtečně a v předminulém kole si výhrou nad sestupujícím Southamptonem zajistil účast v Evropské lize. V týdnu ještě sehráli Seagulls dohrávku, v které vybojovali cenný bod proti Man City. Je otázkou, v jaké sestavě hosté nastoupí do posledního zápasu, ale rozhodně mají svému soupeři co vracet. V prvním vzájemném zápase Brighton doma prohrál s Aston Villou 1-2. Svěřenci Roberta De Zerbiho nad Villans naposled vyhráli v listopadu 2020.

Spoluhráčům v neděli nepomůžou Lallana, Lamptey, March, Sánchez a Sarmiento.

Sázkové příležitosti od Tipsportu:
Jacob Ramsey dá gól
Aston Villa se prosadí jako první
Brighton dá gól ve 2. poločase

Aston Villa - pravděpodobná sestava:
Martínez - Young, Konsa, Mings, Digne - Kamara, Luiz - Bailey, McGinn, Ramsey - Watkins

Brighton - pravděpodobná sestava:
Steele - Veltman, Dunk, Colwill, Estupiñán - Gilmour, Caicedo - Enciso, Mac Allister, Mitoma - Ferguson

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.06 - 3.98 - 3.44

Tip EuroFotbal.cz: 1

Více informací k zápasu

Brentford FC - Manchester City

neděle 17:30

Brentford hostí v rámci posledního kola Premier League Manchester City. Hosté jsou staronovým mistrem soutěže, domácí skončí nejhůře na svém současném devátém místě.

Brentford ještě může pomýšlet na postup do Konferenční ligy, to by ale musel Citizens porazit a doufat v prohry Tottenhamu a Aston Villy. Série čtyř výher v posledních pěti kolech Premier League zajistila Včelám v případě vítězství v posledním kole i malou šanci na dosažení evropské kvalifikace. Dobrou formu Brentfordu potvrdilo úžasné vítězství 3:1 nad Tottenhamem, které završilo sbírku výher proti týmům z "velké šestky" od jeho postupu.

Pět z nich přišlo v této sezoně, a to včetně venkovního vítězství nad trojnásobným mistrem Manchesterem City, který přijede do Londýna, aby se poprvé od sezony 1937/38 vyhnul doublu ligových proher s Bees. Před Spurs si Brentford vyšlápl na další londýnský celek West Ham, který porazil 2:0. Ztrátou však je trest pro Ivana Toneyho, který si nezahraje osm měsíců, protože dříve sázel. Útočník Bees má letos na kontě dvacet gólů a v tabulce střelců je třetí za Haalandem a Kaneem.

Citizens oslavili zasloužený titul, když během jara dokázali předskočit Arsenal. Navíc je ještě čeká finále FA Cupu a Ligy mistrů, takže z toho nakonec mohou být tři trofeje. Výlet do hlavního města na závěr ročníku Premier League hosty pravděpodobně nerozhodí, neboť v této sezoně vyhráli již pět ze svých šesti ligových výjezdů do hlavního města. Ve skutečnosti by se mohli stát vůbec prvním týmem v historii soutěže, který vyhraje šest londýnských venkovních zápasů v jednom ročníku, pokud se jim podaří Brentford obrat, což se zdá být pravděpodobné, když vezmeme v úvahu neuvěřitelnou soutěžní sérii City bez prohry, a to 25 zápasů.

Poslední vzájemné klání Brentfordu s Manchesterem City se odehrálo na Etihad Stadium v polovině loňského listopadu a hosté překvapivě vyhráli 2:1. Za Bees se v obou případech trefil Ivan Toney, za City skóroval Phil Foden.

Sázkové příležitosti od Tipsportu:
Manchester City dá 2 a více gólů
Padne gól v obou poločasech
Bryan Mbuemo dá gól

Brentford FC - pravděpodobná sestava:
Martin - Zanka, Mee, Pinnock - Hickey, Jensen, Onyeka, Henry - Mbeumo, Wissa, Schade.

Manchester City - pravděpodobná sestava:
Ederson - Walker, Dias, Akanji, Laporte - De Bruyne, Rodri, Gündogan - Silva, Haaland, Grealish.

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 4.32 - 4.14 - 1.80

Tip EuroFotbal.cz: 2

Více informací k zápasu

Chelsea FC - Newcastle United

neděle 17:30

Chelsea vyzve v rámci utkání posledního kola Premier League Newcastle United. Domácím momentálně patří dvanáctá pozice a lépe než jedenáctí už neskončí. Hosté jsou čtvrtí a postup do Ligy mistrů už mají zajištěný.

Výběr Chelsea v týdnu v dohrávce podlehl Manchesteru United 1:4 a poprvé od ročníku 1995/96 skončí ve druhé polovině ligové tabulky. Šestinásobným anglickým šampionům se zoufale nedaří zakončit tuto sezonu pozitivně, když z posledních třinácti soutěžních zápasů vyhráli pouze jeden. Dočasný trenér Frank Lampard nyní možná zvolí zkušenější sestavu poté, co Blues ve čtvrtek poprvé v Premier League nastoupili s devíti hráči mladšími 24 let a budou usilovat o první domácí ligovou výhru od 4. března

Chelsea na Stamford Bridge vyhrála posledních deset vzájemných klání s Newcastlem, přičemž v posledních třech případech to bylo dokonce s čistým kontem. Blues doplácí v letošním ročníku na velmi slabou produktivitu, v letošním ročníku vstřelili pouze 37 branek. Chelsea tak možná bude v létě shánět ofenzivní posilu, aby tuto statistiku vylepšila, neboť takoví první Citizens mají branek vstřelených 94. K tomu musí letošní čtvrtfinalisté Ligy mistrů pročistit marodku, jelikož mimo momentálně jsou i jméno jako Raheem Sterling, Ngolo Kanté či Reece James.

Současný Newcastle je však mnohem lepší než ten, který na Stamford Bridge neuspěl od poslední výhry v květnu 2012, a navíc je na vysoké úrovni, když si pondělní remízou 0:0 s Leicesterem zajistil postup do Ligy mistrů. Pokud Magpies na Chelsea vyhrají a Manchester United neporazí Fulham, mohou ještě završit skvělou sezonu třetím místem. Hosté navíc nyní budou usilovat o třetí venkovní duel bez prohry v řadě, ale budou postrádat zraněného brankáře Nicka Popea, který v tomto ročníku udržel v Premier League čtrnáct čistých kont.

Magpies jsou na tom se střeleckou formou o dost lépe než soupeř a v letošním ročníku už si připsali 67 přesných tref, což je řadí na páté místo produktivity v lize. Navíc v posledních šesti venkovních utkáních vstřelili v průměru 2,5 gólu, takže by se obrana Blues měla mít na pozoru. Ani Newcastle na tom však není po zdravotní stránce příliš dobře a na listině marodů má spoustu hráčů. Mimo je například jednička Nick Pope, ale i další jako Lascelles, Willock či Joelinton. Na rozdíl od příštího soupeře si však vedou o dost lépe a své chybějící hráče dokáže adekvátně nahrazovat.

Poslední vzájemné klání Chelsea s Newcastlem skončilo loni v listopadu těsným vítězstvím domácího celku, Magpies vyhráli 1:0.

Sázkové příležitosti od Tipsportu:
Newcastle vyhraje s čistým kontem
Newcastle vyhraje 1. poločas
Callum Wilson dá gól

Chelsea FC - pravděpodobná sestava:
Kepa - Azpilicueta, Silva, Chalobah, Hall - Chukwuemeka, Fernández, Gallagher - Madueke, Félix, Pulisic.

Newcastle United - pravděpodobná sestava:
Dúbravka - Trippier, Schär, Botman, Targett - Longstaff, Guimaraes, Anderson - Gordon, Isak, Saint-Maximin.

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.91 - 3.89 - 2.35

Tip EuroFotbal.cz: 2

Více informací k zápasu

Crystal Palace - Nottingham Forest

neděle 17:30

Crystala Palace vyzve v posledním klání letošní Premier League Nottinghem Forest. Domácí jsou na jedenácté příčce a letošní ročník zakončí v poklidu středu tabulky. Hosté si záchranu zajistili až v minulém kole, nyní jsou šestnáctí.

Crystal Palace naposledy remizoval na půdě Fulhamu 2:2, když se v jeho dresu trefili Odsonne Edouard a Joel Ward. Předtím se však Eagles podařilo na domácím stadionu porazit 2:0 Bournemouth, když dvakrát skóroval Eberechi Eze. Současná jedenáctá příčka by byla nejlepším umístěním Palace za posledních osm let. K tomu však před sebe nesmí pustit Chelsea a Wolves.

Nottingham naposledy poměrně překvapivě porazil 1:0 Arsenal, když se jako jediný trefil Taiwo Awoniyi. Díky tomu Forest definitivně pocítil pocit záchrany, doposud byl totiž v nejistotě. Předtím dokázal remizovat na půdě trápící se Chelsea 2:2, když se v jeho dresu dvakrát trefil opět Taiwo Awoniyi. Ten je zároveň s devíti góly nejlepším střelcem týmu v letošní sezoně. Nottingham má v letošním ročníku nejhorší venkovní bilanci z celé ligy, z osmnácti takových klání zvítězil pouze jednou a čtyřikrát remizoval.

Poslední vzájemný duel Crystal Palace s Nottinghamem Forest se odehrál loni v polovině listopadu a domácí Forest zvítězil na City Ground 1:0 po gólu Morgana Gibbse-Whitea z kraje druhého poločasu.

Sázkové příležitosti od Tipsportu:
Nottingham dá 1. gól
Taiwo Awoniyi dá gól
Padne více než 2.5 gólu

Crystal Palace - pravděpodobná sestava:
Johnstone - Ward, Andersen, Guehi, Mitchell - Eze, Doucouré, Hughes - Olise, Edouard, Ayew.

Nottingham Forest - pravděpodobná sestava:
Hennessey - Aurier, Worrall, Niakhaté, Lodi - Yates, Mangala, Kouyaté - Johnson, Awoniyi, Gibbs-White.

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.70 - 4.10 - 5.05

Tip EuroFotbal.cz: 0

Více informací k zápasu

Everton FC - AFC Bournemouth

neděle 17:30

Everton stále nemá jistotu záchrany a v posledním kole se představí doma proti Bournemouthu, kterému v prvním vzájemném zápase podlehl 0-3.

Toffees v posledním utkání remizovali na půdě Wolverhamptonu a v současné chvíli se drží na sedmnáctém místě s dvoubodovým náskokem na Leicester a Leeds. Jestliže chtějí svěřenci anglického manažera Seana Dychea pokračovat v nejvyšší anglické lize i další sezónu, tak musí v posledním zápase nad Bournemouthem zvítězit. Vzájemná bilance však napovídá, že to nemusí být úplně snadný úkol. Everton poslední čtyři utkání s Cherries prohrál a dostal v nich dohromady 13 branek. Výhodou domácího týmu může být skutečnost, že hosté už o nic nehrají a do posledního duelu mohou nasadit řadu náhradníků.

Na domácí straně budou chybět Calvert-Lewin, Coleman, Patterson, Townsend a Vinagre. S lehčími zraněními se rovněž potýkají Davies, Godfrey a Mykolenko.

Hosté v minulém kole nestačili na Man Utd a prohráli 0-1, když o třech bodech pro "Rudé ďábly" rozhodl již v 9. minutě Casemiro. Pro Cherries se jednalo už o třetí ligovou porážku za sebou, ale to je nemusí nijak zvlášť mrzet, jelikož mužstvo splnilo cíl a s předstihem se zachránilo.

Na straně Bournemouthu nebudou k dispozici Fredericks, Rothwell, Semenyo, Stanislas a Tavernier. Nejisté jsou i starty Billinga a Traorého.

Sázkové příležitosti od Tipsportu:
1. gól dá Everton
Everton dá gól v obou poločasech
Everton vyhraje s čistým kontem

Everton FC - pravděpodobná sestava:
Pickford - Keane, Mina, Tarkowski, Mykolenko - Gueye, Onana - Iwobi, Doucouré, McNeil - Gray

AFC Bournemouth - pravděpodobná sestava:
Neto - Smith, Zabarnyi, Senesi, Kelly - Cook, Lerma - Brooks, Christie, Ouattara - Solanke

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.54 - 4.43 - 6.42

Tip EuroFotbal.cz: 1

Více informací k zápasu

Leeds United - Tottenham Hotspur

neděle 17:30

V neděli odpoledne se na Elland Road odehraje rozhodující zápas posledního kola Premier League, v němž Leeds United přivítá Tottenham Hotspur. The Whites potřebují nutně vyhrát a doufat, že výsledky jinde půjdou v jejich prospěch, aby se v nejvyšší anglické soutěži udrželi, tým Ryana Masona bude na dálku bojovat s Aston Villou a Brentfordem o místo v Evropské konferenční lize.

Minulý týden mohli svěřenci Sama Allardyce udělat velký krok k záchraně, když se střetli s londýnským West Hamem, a v 17. minutě se dokonce dostali do vedení, prosadil se totiž Rodrigo. Ještě do konce poločasu však srovnal Rice a po přestávce se prosadili ještě Bowen s Lanzinim. Leeds se tak propadl na 19. místě tabulky a svůj osud nemá ve svých rukou.

Šanci na záchranu však tady ještě je. Leeds by ale musel nutně porazit Tottenham, navíc by Leicester ani Everton nemohl získat plný počet bodů ze svých utkání.

Ani Tottenhamu se v posledních týdnech nedaří. Minulý víkend se na domácím stadionu střetli s Brentfordem, který i bez Ivana Toneyho dokázal třikrát skórovat a v přímém souboji o poslední místo v pohárové Evropě dokázal Tottehham porazit.

Spurs, kteří jsou v tabulce na osmém místě, o bod za sedmou Aston Villou a o jeden bod právě před Brentfordem, musí v nedělním utkání zvítězit, pokud Villains doma prohrají s Brightonem, tak bude Spurs stačit i remíza.

Leeds přišel v nejnevhodnější chvíli o Patricka Bamforda a Rodriga, kteří se zranili při prohře s West Hamem, a Allardyce po zápase přiznal, že stav ofensivních hvězd není nejlepší. Rodrigo by však měl po návratu do tréninku hrát a o Bamfordově startu se rozhodne až v neděli. Mimo hru navíc dozajista bude Tyler Adams, Luis Sinisterra a Stuart Dallas.

Tottenhamu bude chybět Rodrigo Bentancur, Ryan Sessegnon i brankář Hugo Lloris. Do sestavy by se naopak mohl vrátit Pierre-Emile Højbjerg.

Sázkové příležitosti od Tipsportu:
Padne více než 2.5 gólu
1. gól dá Tottenham
Richarlison dá gól

Leeds United - pravděpodobná sestava:
Robles - Ayling, Kristensen, Wöber, Firpo - McKennie, Koch - Harrison, Aaronson, Gnonto - Rodrigo

Tottenham Hotspur - pravděpodobná sestava:
Forster - Porro, Sánchez, Lenglet, Davies - Son, Bissouma, Højbjerg, Perišić - Kane, Richarlison

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.65 - 4.04 - 2.49

Tip EuroFotbal.cz: 0

Více informací k zápasu

Leicester City - West Ham United

neděle 17:30

Ani vítězství nemusí Leicesteru stačit. Lišky čeká v poslední den Premier League na King Power Stadium těžká zkouška, z Londýna totiž přijede West Ham United. Pokud se jim v neděli nepodaří naplno bodovat, tak mistři z roku 2016 sestoupí do druhé nejvyšší soutěže. Naopak Kladiváři by se chtěli vítězně naladit na nadcházející finále Konferenční ligy.

Lišky jsou v sestupových problémech ponořeny až po uši, a tak za jiných okolností skvělá bezgólová remíza na půdě silného Newcastlu United jim nemusí být nic platná. Svěřenci Deana Smitha nemají svůj osud ve vlastních rukou, nachází se totiž před posledním kolem na sestupovém osmnáctém místě a musí k záchraně nutně předskočit liverpoolský Everton. Leicester tak bude muset na dálku věřit Bournemouthu, aby Everton obral o body.

Pokud tento víkend Lišky nevyhrají, tak klub z Midlands sestoupí z Premier League pouhých sedm let poté, co pod Claudiem Ranierim získal titul, a stal by se teprve druhým týmem z novodobé historie, který z nejvyšší soutěže sestoupil poté, co ji vyhrál. Forma domácích však nevěstí nic dobrého, protože Leicester vyhrál jen dva z posledních 12 domácích zápasů (osmkrát přitom prohrál) a zároveň nedokázal udržet ani jedno čisté konto.

West Hamu se sice letos daří v pohárové Evropě, na domácí půdě je to diametrálně odlišné. Až v předposledním kole Premier League si totiž zajistili účast v příští sezóně, když porazili trápící se Leeds a vyšvihli se na čtrnácté místo tabulky. Skóre sice otevřel Rodrigo, branky Rice, Bowena a Lanziniho však zajistily West Hamu důležité tři body. Výhrou nad Leicesterem by se mohli dotáhnout až na dvanáctou Chelsea.

Sezóna Kladivářům ještě v neděli nekončí, za více než týden totiž změří síly s italskou Fiorentinou ve finále Evropské konferenční lize a budou mít šanci získat první velkou trofej od roku 1980, kdy získali FA Cup.

Vzhledem k tomu, že Caglar Söyüncü nebude v neděli k dispozici, turecký obránce jistě odehrál svůj poslední zápas za klub, v létě mu totiž končí smlouva a měl by odejít do španělského Atlética Madrid. Lepší zprávou pro Deana Smithe je, že se do sestavy vrátil Kiernan Dewsbury-Hall, a těší se i z návratu Kelechiho Iheanacha, Ricarda Pereiry a Jonnyho Evanse.

Hostům bude chybět jen Scamacca a nejistý je také zdravotní stav Aguerda.

Sázkové příležitosti od Tipsportu:
1. gól dá Leicester
Leicester vyhraje 1. poločas
West Ham dá gól ve 2. poločase

Leicester City - pravděpodobná sestava:
Iversen - Pereira, Evans, Souttar, Castagne - Soumaré, Tielemans - Tete, Maddison, Barnes - Vardy

West Ham United - pravděpodobná sestava:
Fabiański - Coufal, Aguerd, Ogbonna, Emerson - Souček, Rice - Bowen, Paquetá, Cornet - Antonio

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.96 - 3.95 - 3.80

Tip EuroFotbal.cz: 0

Více informací k zápasu

Manchester United - Fulham FC

neděle 17:30

Man Utd naposled v sezóně sehraje ligový zápas před domácími fanoušky. Hráči Manchesteru v Divadle snů neprohráli už 28 utkání v řadě a v neděli přivítají desátý Fulham.

"Rudí ďáblové" splnili nejdůležitější cíl sezóny a kvalifikovali se do Ligy mistrů. O tom, jestli Manchester skončí v tabulce na třetím nebo čtvrtém místě rozhodně až poslední kolo, v kterém se svěřenci Erika ten Haga střetnou s Fulhamem. United se na poslední zápas tohoto ročníku Premier League dobře naladili a v dohrávce 32. kola porazili trápící se Chelsea vysoko 4-1. Pozitivem rovněž bylo, že o čtyři branky se postarali čtyři různí hráči. Red Devils se daří především na domácí půdě a v dosavadních 18 utkání zde inkasovali pouhých devět branek, což je vůbec nejméně ze všech týmů nejvyšší anglické ligy.

Proti Fulhamu se Manchesteru navíc dlouhodobě vede a ve všech soutěžích s ním neprohrál už 16 zápasů! Poslední prohra se datuje až do roku 2009. Na domácí straně lze čekat několik změn v sestavě a šanci by mohli dostat hlavně náhradníci nebo hráči z akademie.

Do zápasu zcela jistě nenastoupí Antony, Martínez, Sabitzer, Shaw a Van de Beek. Nepravděpodobný je i start Heatona, který stále není fit po zranění kotníku.

Fulham prožil úspěšnou sezónu a desáté místo je toho důkazem. Svěřenci Marca Silvy v posledním zápase remizovali s Crystal Palace 2-2. V utkání se blýskl dvěma góly srbský kanonýr Mitrović a po osmizápasovém distancu (který dostal právě v pohárovém utkání s "Rudými ďábly") se prosadil už třikrát. Cottagers se s United v tom ročníku střetli dvakrát a pokaždé z toho byla prohra. Nejdříve doma nestačili na soupeře v ligovém zápase a poté prohráli na Old Trafford v rámci FA Cupu.

Ani hosté do posledního utkání nevstupují kompletní. Na listině zraněných hráčů jsou Kurzawa, Pereira a Ream. S poraněným stehnem také laboruje James.

Sázkové příležitosti od Tipsportu:
A. Mitrović dá gól
Fulham dá gól v 1. poločase
Man United vyhraje, ale dostane gól

Manchester United - pravděpodobná sestava:
de Gea - Wan-Bissaka, Varane, Lindelöf, Malacia - Casemiro, Eriksen - Sancho, Fernandes, Rashford - Martial

Fulham FC - pravděpodobná sestava:
Leno - Tete, Adarabioyo, Diop, Robinson - Reed, Palhinha - Wilson, Cairney, Willian - Vinícius

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.53 - 4.71 - 6.14

Tip EuroFotbal.cz: 1

Více informací k zápasu

Southampton FC - Liverpool FC

neděle 17:30

Liverpool ve čtvrtek večer nadobro přišel o šanci postoupit do Ligy mistrů, a tak se v nedělním zápase proti Southamptonu, který se doma na St Mary’s Stadium po jedenáctiletém působení rozloučí s Premier League, bude hrát pouze o čest. Konečné umístění obou týmů je již jasné, Liverpool má jistotu, že skončí na pátém místě, a Southampton již nemá šanci přeskočit předposlední Leeds.

Oba kluby budou chtít na letošní sezónu co nejrychleji zapomenout, protože jak Liverpool, tak Southampton zažily velmi nepovedené sezóny. Livepoolu se nedařilo zejména v první polovině sezóny, poslední týdny však ukazují, že se Kloppovi podařilo své svěřence znovu nakopnout, však v posledních 10 zápasech nepoznali hořkost porážky a dokázali se vyšplhat na místa zaručující pohárovou Evropu.

Minulý víkend však skončila sedmizápasová vítězná série Reds, když doma na Anfieldu nedokázali porazit Aston Villu. Skóre zápasu otevřel ve 27. minutě Ramsey, v samém závěru vyrovnal Firmino, který se tak rozloučil s Anfieldem ve velkém stylu. V týdnu pak fanouškům Reds radost neudělal Manchester United, když ve čtvrtek večer porazil Chelsea a upevnil si tak místo mezi nejlepšími čtyřmi týmy, a Liverpool si tak v příštím ročníku zahraje "jen" Evropskou ligu.

Southampton v neděli po jedenácti letech ukončí své účinkování v nejvyšší soutěži. Pro Saints to byla mizerná sezóna, v níž vystřídali tři manažery, vyhráli jen šest zápasů, méně gólů vstřelili pouze hráči Wolverhamptonu Wanderers a se ziskem 24 bodů je již pár týdnů jasné, že právě Southampton bude prvním sestupujícím týmem.

Klub již potvrdil, že současný šéf Ruben Selles na konci sezóny z klubu odejde. Nepodařilo se mu totiž ani z části navázat na výhru 1:0 nad Chelsea na Stamford Bridge v prvním zápase na lavičce Saints. Z následujících patnácti zápasů vyhráli jeho svěřenci jen jediné utkání, a tak bylo o sestupu Southamptonu jasno.

Vzhledem k tomu, že ani jeden z týmů už nemá o co hrát, mohou oba manažeři využít příležitosti rozloučit se s některými odcházejícími hráči. Nejvýznamnějším potvrzeným odchodem je Roberto Firmino, který odehraje svůj 362. a zároveň poslední zápas v dresu Liverpoolu. V létě z klubu odchází také Alex Oxlade-Chamberlain a James Milner. Trenéru Kloppovi pak bude chybět Thiago Alcantara, Stefan Bajčetić a Calvin Ramsay.

Hosté se budou muset vypořádat s absencí Lariose, Perrauda, Salisua a Bella-Kotchapa.

Sázkové příležitosti od Tipsportu:
Padne více než 2.5 gólu
Liverpool vyhraje 1. poločas
M. Salah dá gól

Southampton FC - pravděpodobná sestava:
McCarthy - Bree, Bednarek, Lyanco, Walker-Peters - Ward-Prowse, Lavia - Walcott, Alcaraz, Elyounoussi - Aribo

Liverpool FC - pravděpodobná sestava:
Alisson - Alexander-Arnold, Matip, van Dijk, Tsimikas - Milner, Fabinho, Oxlade-Chamberlain - Salah, Firmino, Diaz

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 7.23 - 5.51 - 1.40

Tip EuroFotbal.cz: 2

Více informací k zápasu

Tabulka před začátkem kola

Tým
Z
V
R
P
S
B
1
Manchester City
37
28
5
4
94 : 32
89
2
Arsenal FC
37
25
6
6
83 : 43
81
3
Manchester United
37
22
6
9
56 : 42
72
4
Newcastle United
37
19
13
5
67 : 32
70
5
Liverpool FC
37
19
9
9
71 : 43
66
6
Brighton & Hove Albion
37
18
8
11
71 : 51
62
7
Aston Villa
37
17
7
13
49 : 45
58
8
Tottenham Hotspur
37
17
6
14
66 : 62
57
9
Brentford FC
37
14
14
9
57 : 46
56
10
Fulham FC
37
15
7
15
54 : 51
52
11
Crystal Palace
37
11
11
15
39 : 48
44
12
Chelsea FC
37
11
10
16
37 : 46
43
13
Wolverhampton Wanderers
37
11
8
18
31 : 53
41
14
West Ham United
37
11
7
19
41 : 53
40
15
AFC Bournemouth
37
11
6
20
37 : 70
39
16
Nottingham Forest
37
9
10
18
37 : 67
37
17
Everton FC
37
7
12
18
33 : 57
33
18
Leicester City
37
8
7
22
49 : 67
31
19
Leeds United
37
7
10
20
47 : 74
31
20
Southampton FC
37
6
6
25
32 : 69
24

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (200)

Přidat komentář
Miguel19

Poslední ostuda. Snad.

Reagovat
Taiger

Doufám, že budou peníze z ML do konce příštího tejdne nejpozději

Reagovat
blade115

Tak už jen jedna poslední prohra a máme konečně na čtvrt roku klid.

Reagovat
Busby babes

ja myslim, ze by si zaslouzil s tymem dat pripravu, vysvetlit jim poradne svoji filosofii a pristi sezonu si to sedne...

Reagovat
Detective

No, sedání si je většinou pohyb dolu, takže jo, to by mohlo vyjít.

Reagovat
Unai

Reagovat
Talker

Nechci ho obhajovat, ale co čekáš, když je tým v prdeli více než rok, hráči měli prý příšernou fyzičku už když Potter přišel, je konec sezony, o nic se nebojuje v tabulce, část hráčů odchází, manažer bude nový, takže ani tam tu motivaci nenajdeš, kádr je brutálně přelidněný, ale na druhou stranu máme kotel zraněných v obraně a záloze, hrajeme 4. a 5. wingbacka, 2 stopeři do základu jsou zranění, v záloze máme 3-4 varianty (RLC, Chuck, Gallagher, Enzo)...

K tomu si přihod to, že potřebujeme 5 tutovek na to, abychom dali gol a je z toho tenhle bordel.

Co si budeme povídat, přesně proto jsem nechtěl, aby místo Lamparda přišel nový manažer rovnou - protože by stejně byl v absolutních sračkách. Možná by vyhrál o pár zápasů víc, ale nic by to nezměnilo, jen by byl okamžitě pod tlakem.

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Salfovic

Měli si nechat Saltora, jako jedinej z těch čtyř trenérů letos s Chelsea neprohrál

Reagovat
Talker

Jenže Saltor byl asistent Pottera a nejspíš to vzal s tím, že odkoučuje jeden zápas a pak bude chtít jít, podobně i ten zbytek. Jediný, kdo mohl být viable volba byl Barry, po kterém šel dost hlasitě Tuchel a bylo jasné, že odejde.

Tam nebyla jiná možnost než vzít někoho "outside", kdy je prostě jen minimum možností. Buď nějakého permanentního kouče, kdy ti si dost možná radši počkají do léta než převzít kádr v rozkladu a museli bychom vzít nějakou 3.-5. volbu.

Pak je otázka koho - nějaký poloviční důchodce? Někdo z těch, které vyhodily menší kluby? Ani jedno by moc smysl nedávalo. Takže jedinou jaksi logickou variantou byl Lampard - ikona klubu, která měla alespon chvíli podporu fanoušků, znal klub a zázemí, měl tu úspěšnou první sezonu...

Posralo se co se mohlo, ale upřímně - nemyslím si, že bychom hráli nějak úplně lépe s jiným koučem.

Reagovat
Unai

Reagovat
PanAu

Poslední zapas sezóny a já ani nechci koukat, konečně bude chvíli klid od té ostudy.

Reagovat
Maximm9

To si jenom myslis. Pocky co zase budeme predvadet na prestupaku

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
cubazi

Kto si chce zarobiť nech dá na neprehru Southamptonu, hráme desne ked mame očo hrať , ak už nam chyba motivacia budeme ešte zufalejší...

Apropo pametám sa ako sa tu zo mna smiali niektorý fanušikovia LFC ked som na začiatku sezony vravel že budeme vobec radi za poharove suťaže... a mal som pravdu. Ako jednotlivci hrame zle aj ako kolektív proste vykony v obrane strede a v utoku boli do plaču. Konečne je tejto sezone koniec.

Reagovat
Busby babes

Sotonu taky o nic nejde

Reagovat
Salfovic

Náhodou, mně přijde fascinující, jak jste to po té bídě, kdy jste se s Chelsea přetahovali o desáté místo, v závěru takhle parádně nakopli.

Reagovat
YNWA__MSN

Konečně je konec....hrozná sezona...topové prohlášení Kloppa, že je jedno jestli hrajeme poháry ve středu nebo ve čtvrtek

Příští rok boj o titul

Reagovat
aragorn

Kdy už si aspoň fanoušci Liverpoolu zvyknout na to, že Klopp odpovídá prakticky vždy stylem "nic se neděje" ale realita je úplně jiná.

Že se tomu zasmějí ostatní fans klubu chápu ale vlastní.

Co má na takovou otázku ideálně odpovědět?

Reagovat
smazaný uživatel

Po dnešku skončíme se stejným počtem bodů jako Kladiváři?

Reagovat
Salfovic

To je úspěch, já čekal, že se budete s Bournem prát o top 15.

Reagovat
smazaný uživatel

Však v pohodě. Top15 už máme jistou jako vy.

Reagovat
Busby babes

https://twitter.com/ArndTheGrnds/status/1662731746364870656

ale to me taaaak mrzi...

Al Nassr miss out on the Saudi Pro League title as Al Ittihad are named champions with a game to spare

Cristiano didn’t take it too well

Reagovat
Salfovic

Tak pořád můžete použít ten argument o počtu vstřelených gólů, jako když byl v Juve.

Reagovat
Taiger

No tvl, tahle stránka furt existuje jo Furt stejnej humus koukám LMAO

Reagovat
Talker

Jsi přišel slavit titul... oh wait...

Reagovat
Taiger

Že se ozýváš zrovna ty!!!

Reagovat
Talker

Já tu občas sem, byť méně než za starého designu, no.

Reagovat
chicuita

Reagovat
Neutron

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Nihilister

Reagovat
Wazza228

Reagovat
Edgar Davids

Reagovat
Swarley

Reagovat
Front hell

Reagovat
bbbauch

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
kissak

Tak tu máme poslední kolo, pojďme si jej užit.

Reagovat
Spikous

No ja budem ešte skôr nervózny stále sa nemusíme dostať do EKL potrebujeme vyhrať so silným Brightonom ktorému ale o nič nejde. No stále sú za nami Tottenham a Brentford ktorý sa ešte môžu dostať pred nás

Reagovat
kissak

určitě to dáte, hrajete doma a fans vás poženou

Reagovat
kissak

no vidíš to už je to 1:0

Reagovat
Miguel19

Tak to vypadá na Mountův poslední zápas...

Reagovat
smazaný uživatel

Ať si to zkusí jinde (zřejmě MU). Můžete se tam jen zlepšit a jednou k nám zase vrátit.

Reagovat
Wazza228

Dneska bych to klidně protočil, aby se náhodou nikdo důležitej nezranil. Zahrát by si mohl McTom, Fred, Maguire, Malacia, Weghorst, Dalot.

Reagovat
Neutron

Tak Harry by sa mal asi dnes lucit...

Reagovat
Salfovic

Divím se, že PL i přes ty odklady končí o týden dříve než ostatní top5 ligy.

Reagovat
iamek

De Gea, Dalot, Maguire, Lindelöf, Malacia, Casemiro, Fred, Sancho, Bruno, Garnacho, Rashford

Únik. Uvidíme zda měl pravdu.

Reagovat
Salfovic

Nevázne to s tím Pochetinem nějak ?

Reagovat
Talker

Podle mého se na jmenování čeká, až bude oficiálně po sezoně. Je otázka, nakolik byl doteď zapojený (pokud vůbec), osobně doufám, že měl minimálně plný přístup k veškerým informacím a zároveň i na pozadí telefonáty s hráči, které bude chtít hrát příští rok.

Reagovat
Salfovic

Tak to bych chápal, kdyby tam byl ještě Potter. Ale když je tam interim, tak asi není důvod to neoznámit dřív.

Reagovat
Talker

Hele je to otázka, možná prostě ho nechtějí spojovat s touhle sezonou vůbec.

Reagovat
John Obi Mikel

Kepa - Azpi, Silva, Chalobah, Hall - RLC,

Reagovat
John Obi Mikel

*RLC, Enzo, Gallagher - Madueke, Havertz, Sterling

To byl omyl, i když možná to stejně bude vypadat, že záloha a útok nebudou existovat.

Reagovat
Salfovic

Když se koukám na dnešní a minulou sestavu City, tak vyvstává otázka, jestli ti šetření hráči nevypadnou ze zápasového tempa.

Reagovat
O.Giroud

tak rozohraju sa proti ManUtd

Reagovat
Kixi Syhimour

Poslední možnost, jak z této sezóny udělat něco solidního, tak snad kombo Bournemouth a Leeds.

Reagovat
Nikikrew

ESR opat na lavicke v zapase o hovne, nepochopitelne

Reagovat
mr.Silver

Neviděl jsem dva poslední zápasy, ale co je to za experiment s Parteyem na RB?

Reagovat
Golasso

Asi zkoušíme nějakou součást taktiky na další sezonu. Blbý je, že Partey hraje stylem jako další stoper, což by asi neměl

Reagovat
ᴏᴡɴʏ

Harry Kane

Reagovat
VTID94

Villaaaaaaaaa

Reagovat
Spikous

Poďme si pre siedme miesto

Reagovat
VTID94

Reagovat
smazaný uživatel

Je to tam

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
kissak

neraduj se to je ve špatné síti

Reagovat
Salfovic

Jako ty nové emotikony stojí za hovno, ale jak jsi přišel na to, že tenhle vyjadřuje projev slavení ?

Reagovat
kissak

nenašel, nadsázka?

Reagovat
mr.Silver

Xhakaaaa super rozlučka!

Reagovat
Golasso

Xhaka

Reagovat
Kixi Syhimour

oukej, Saints

Reagovat
Error

Tyvole ja se tak tesim na ten vyprodej

Reagovat
John Obi Mikel

A kdo ty hráče koupí?

Reagovat
kissak

spíš za jakou cenu

Reagovat
mr.Silver

Xhaka si jde pro hattrick

Reagovat
Golasso

Xhaka jde na hattrick Saka

Reagovat
Kixi Syhimour

Bobbbyyyyyyyyyyyyyy

Reagovat
Salfovic

Proč Kepa nešel po té přihrávce

Reagovat
SunFells

Pěkná rozlučka

Reagovat
SunFells

Pěkná rozlučka

Reagovat
Busby babes

klasika, na prvni tyci volnej.

Reagovat
Grahf

asi to tretie miesto nechceme

Reagovat
cubazi

Trent nevie absolutne braniť ani proti Sotonu

Reagovat
Busby babes

Reagovat
O.Giroud

nuda, Bourne a Leicester goly pome

Reagovat
Wazza228

Naše taktika dneska je, zajistit, aby nás City příští zápas podcenilo.

Reagovat
Grahf

tak zatial paráda, harry na placi a už to ide do kopru

Reagovat
O.Giroud

uzivaj jeho posledny zapas

Reagovat
Salfovic

Rozlučka jak se patří

Reagovat
Wazza228

De Gea

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Busby babes

WTF??? DDG chytil pentli?

Reagovat
Wazza228

Chce ten novej kontrakt!

Reagovat
VTID94

Sezóna plná prekvapení

Reagovat
John Obi Mikel

Vlastenec

Reagovat
Spikous

Aston Villa len tak ďalej

Reagovat
VTID94

Ollieeeee

Reagovat
smazaný uživatel

Nevěříííím

Reagovat
Golasso

Saka kua, to jsme tak nemohli hrát celou dobu?

Reagovat
mr.Silver

To bude 7-8 gólů

Reagovat
Salfovic

Mitrovič bude mít dneska zas nerva, aspoń by mohl dát po tlamě Brunovi

Reagovat
cubazi

LFC klasika

Reagovat
Kixi Syhimour

Hraje jedna pětina normální obrany...

Reagovat
cubazi

To neni dedinský klub kde na lavičke sedia len pupkači po 40ke... kua ak nato niekto nema proti Sotonu nech ide dopice naco taky hrac... to neni žiadne ospravedlnenie

Reagovat
smazaný uživatel

... ktorá zarába milióny. Hnus, tak by som nazval dnešný, a nie len ten futbalový, svet.

Reagovat
EL Gringo

Bobby by mohol aspon jednu sezónu zostať

Reagovat
mr.Silver

Xhaka

Reagovat
Grahf

a samozrejme musíme pozahadzovať pár šancí najprv

Reagovat
kissak

tripp poslední zápasy dává dobrý vlastence

Reagovat
VTID94

Ramseymu novú zmluvu na 10 rokov. Ten chlapec je delo!

Reagovat
Spikous

Mňa fascinuje ešte viac ako Grealish. Ten chalan má budúcnosť a dúfam že ostane ešte dlho.

Reagovat
VTID94

Presne brutálny je

Reagovat
Spikous

Brighton má ale veľké šance a mohol by zvoľniť lebo má veľké šance a navyše nám strelil gól

Reagovat
O.Giroud

Leicesteerr

Reagovat
Kixi Syhimour

Pískej konnnnneeeecccccc

Reagovat
EL Gringo

Reagovat
VTID94

Reagovat
Registrujisejenproto

Leicester!!!! Everton papa

Reagovat
Wazza228

Sancho <3

Reagovat
Grahf

pastor fred vymyslel

Reagovat
Rothbard

Komu to víc přejete? Leicester, nebo Everton?

Reagovat
Busby babes

Leicester aby spadnul. Ten ma aspon nejake zajimave hrace na vykup.

Reagovat
Amon

Reagovat
Wazza228

Reagovat
Ranoth

Leicester, nech sa Everton uvedomi

Reagovat
Amon

Obom. Ale asi trochu viac Leicestru. I keď Goodison Park by mi chybal, i Merseyside derby.

Reagovat
John Obi Mikel

Sterling

Reagovat
I am Mancunian

Everton dole, to by bolo dosť zaujimave

Reagovat
O.Giroud

Kelleher chce asi ostat jak dvojka

Reagovat
Kixi Syhimour

Není úplně nejlepší představení, no

Reagovat
cubazi

hmm s Live je niečo fakt špatne a neni to len o hračoch

Reagovat
eder

Nebreč.

Nám se ten fotbal jako líbí...

Reagovat
ᴏᴡɴʏ

Docela by mě překvapilo, kdyby tam Klopp vydržel i příští sezonu.

Reagovat
eder

Führer Jürgen tam vydrží minimálně do důchodu.

Reagovat
Ranoth

ten Gomez je parodia na obrancu on doslova utekal pred tym Sulemanom

Reagovat
Kixi Syhimour

Jeden z mých nejméně oblíbených hráčů, o to více mě fascinuje ten jeho výkon proti City.

Reagovat
cubazi

to bol iba záblesk, ešte na pozícií praveho obrancu vie niečo zahrať ale stopera hrať nemože

Reagovat
Grahf

Pastor to dáva na pána

Reagovat
Likan7

Nemůže ten Fred takhle hrát alespoň půl sezony? Dneska neoficiálně 2 áčka.

Reagovat
Spikous

Čo teraz Ramsey nedal

Reagovat
VTID94

Reagovat
Spikous

Ja som strašne nervózny z toho zápasu. Brighton je veľmi nebezpečný. Musíme to vydržať.

Reagovat
mr.Silver

Wow, Trossard frajer

Reagovat
Agent z Melmacu

FOREVERTON IN PREMIER LEAUGE

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Kejza

tyvole Hendo... čím dál marnější i jako náhradník

Reagovat
cubazi

mohol by už isť niekam do Brightonu dpc už nanho nemam slov

Reagovat
Wazza228

Chudák Brighton teda...

Reagovat
Kejza

to teda, bohužel..

Reagovat
stiflerovamama

Slušnú hanbu si robíme, nedôstojný výkon. Hlavne, že Salah si vylieva srdce z neúčasti v LM ale nevie dať prihrávku na 2 metre

Reagovat
Kejza

ten Leicester nejspíš fakt pude, achjo. ne, že bych byl z těch, co přejou Evertonu sestup, ale lišek je mi fakt líto

Reagovat
masly008

oni už ale nejsou ničím zajímaví.

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
smazaný uživatel

Co tam vyvádí ten Liverpool

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Kejza

Kane 30 gólů

Reagovat
mr.Silver

Reagovat
masly008

A nikoho tím nezaujal.Jako on musí prostě pryč.

Reagovat
VTID94

Mina co tam kusal kkt Solankeho?

Reagovat
Agent z Melmacu

posledné preview sezóny = 158 komentárov

BLOOOODY NICE

Reagovat
kissak

taky jsem si říkal, že je to docela dost

Reagovat
diastan

Reagovat
mr.Silver

Kiwior

Reagovat
smazaný uživatel

Sterling je největší pálič šancí všech dob

Reagovat
Wazza228

Wout

Reagovat
Grahf

weghorse

Reagovat
Agent z Melmacu

LESTER OUT, FAREWELL FUCKERS

Reagovat
r.mrazik

Horse fakt nedá gól z ničeho

Reagovat
Wazza228

Mě hlavně překvapuje, jak je špatnej v udržení míče a hlavičkování. Zrovna v tom jsem doufal, že pomůže.

Reagovat
r.mrazik

on je dobry akorat v behani

Reagovat
Wazza228

Reagovat
gocii

A jak to teda bude kdyz whu vyhraje kl? Vitez totiz jde do EL, tim padem 6. brighton jen KL a 7. misto nic?

Reagovat
Wazza228

Podle mě by neměl nikoho nahradit, i když vyhraje. Chodí se i z FA cupu, ne? A tam nikdo z finalistů o EL nehraje.

Reagovat
Spikous

Anglicko bude mať o jeden tím v EL viac

Reagovat
iamek

Třetí místo . Bozi

Reagovat
Wazza228

mít lepší útok, tak je to o něčem jiném. Ale až takovej progres jsem pod ETH nečekal, těším se na další sezónu.

Reagovat
iamek

Strasne málo branek . Aspoň obrana až na tři zápasy fungovala dobre.

Reagovat
Spikous

Paráda sme siedmy

Reagovat
VTID94

Yeeeeees

Reagovat
EL Gringo

Emery, úžasná robota

Reagovat
Spikous

To je pre nás fanúšikov Aston Villy neuveriteľná sezóna čo dokázal Emery

Reagovat
EL Gringo

Ktovie akoby to bolo keby namiesto Stevieho bol Unai od začiatku sezóny, ale tak ci tak pekne umiestnenie z vašej strany

Reagovat
Spikous

Dúfam že Emery bude chcieť tu EKL vyhrať

Reagovat
Kejza

nechci se vás dotknout, ale on je přesně trenér pro takovýhle týmy, od kterých nikdo moc neočekává, tak snad se už poučil a nevezme nějakej velkoklub. každopádně fakt respekt

Reagovat
Spikous

Ja to beriem a bol by som rád ak by nás dostal na takú úroveň na akej bol napríklad so Sevillou

Reagovat
Kejza

to by bylo na metál

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Spikous

A teraz smeruje Emery do svojich obľúbených európskych súťaží a dúfam že si chce pripísať aj túto trofej

Reagovat
smazaný uživatel

V EKL vám budu fandit. Emery si to zkušeně pohlídá

Reagovat
Spikous

Jedna z možností ako sa dostať do európskej ligy ( Emery League )

Reagovat
iamek

Spurs úplně bez poháru

Reagovat
smazaný uživatel

Franku děkujeme, že si nás udržel v lize, ale už tě v týmu nikdy nechci vidět.

Reagovat
smazaný uživatel

Že Slepice skončí nakonec bez pohárů...

Reagovat
fellaininho

Upřímně. Sestup by si zasloužily všechny 3 týmy. Třeba ten Everton potřebuje nějaký restart. S takovou je za rok uvidíme hrát o záchranu v posledním kole znovu.

Reagovat
fellaininho

Erik ten Hag has equalled Manchester United's all-time club record for most home wins in a single campaign:

27 - 2002/03

27 - 2022/23

Reagovat
Salfovic

Schválně kvůli tomu odehrál to předkolové kolo EL

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele