Premier League - preview 37. kola: V pondělí bude o co hrát

20.05.2023, 08:53, aktualizováno 22.05.2023, 08:55
Previews
Youri Tielemans (© AFP)

Leicester je v kritické situaci a v dohrávce předposledního kola potřebuje nutně bodovat, snadné to ovšem mít nebude. Lišky jedou do Newcastlu, který potvrzuje Ligu mistrů.

Newcastle United - Leicester City

pondělí 21:00

Newcastle United vyzve v utkání předposledního kola Premier League Leicester City. Zatím co domácí jsou třetí a mají na dosah postup do Ligy mistrů, hostům patří až předposlední pozice a visí na hraně sestupu. Favorit je jasný, zápas ukáže.

Newcastle po příchodu bohatého saúdskoarabského majitele zlepšoval výkony a v letošní sezoně už patří mezi špičku anglické ligy. Před sebou má pouze odskočené duo Manchester City a Arsenal, nyní si to společně s Manchesterem United a Liverpoolem rozdá o dvě místa zajišťující účast v Lize mistrů v příštím ročníku. Jeden z nich si zahraje "pouze" Evropskou ligu. Nejhůře je na tom momentálně kolos z Anfield Road, jenž na soky ztrácí tři body a má odehráno o utkání navíc.

V minulém kole Newcastle dokázal doma hravě přejet 4:1 letos velmi silný Brighton. O góly se postarali Dan Burn, Callum Wilson a Bruno Guimarães, vlastní si dal Deniz Undav. Mrzí ale určitě předchozí remíza 2:2 s Leedsem bojujícím o záchranu. Magpies střelecky táhne celkově pátý nejlepší kanonýr Callum Wilson, který má aktuálně na kontě osmnáct přesných zásahů. Díky ztrátě Reds stačí navíc Newcastlu s Leicesterem uhrát jen bod a může slavit postup do Ligy mistrů. První letošní vzájemný ligový duel skončil vítězstvím Magpies 3:0, a ti tak mají poprvé od ročníku 1994/95 šanci porazit Foxes v obou zápasech v jedné sezoně.

S Leicesterem to začíná vypadat bledě. Momentálně je až devatenáctý a na záchranu ztrácí tři body. Na Newcastlu to však budou mít Foxes hodně těžké, a tak se musí spolehnout na poslední domácí klání s West Hamem, kterému už o nic nepůjde. V posledním duelu s týmem z vršku tabulky Liverpoolem prohrál Leicester jednoznačně 0:3, před tím nestačil 3:5 na Fulham. Foxes si musí vzpomenout na začátek ledna 2021, kdy v St James' Parku vyhráli 2:1. Jenže v tomto ročníku skončil Leicester pátý, zatím co Newcastle až dvanáctý, nyní jsou karty rozdané zcela jinak.

Ačkoliv se Foxes pohybují téměř na dně ligové tabulky, v pořadí střelců mají hned dva zástupce v nejlepší patnáctce. Dvanáct branek má totiž na kontě Harvey Barnes, o dvě méně James Maddison. Ten však přidal ještě dalších devět asistencí, a tak vládne týmovým statistikám.

Newcastle United - pravděpodobná sestava:
Pope - Trippier, Schär, Botman, Burn - Anderson, Guimaraes, Joelinton - Almirón, Wilson, Isak.

Leicester City - pravděpodobná sestava:
Iversen - Pereira, Faes, Evans, Castagne - Soumaré, Ndidi - Maddison, Tielemans, Barnes - Vardy.

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.37 - 5.51 - 8.32

Tip EuroFotbal.cz: 1

Více informací k zápasu

West Ham United - Leeds United

neděle 14:30

West Ham United hostí v utkání 37. kola Premier League Leeds United. Domácím v tabulce patří patnácté místo, ale záchranu již mají téměř jistou. Naopak hosté jsou osmnáctí a se svou pozicí musejí něco udělat, jinak spadnou.

West Ham po loňské báječné sezoně spadl nohama zpátky na zem, ale nakonec se vyhne tomu nejhoršímu, a to pádu do druhé ligy. Navíc se kladiváři dostali do finále Konferenční ligy, kde změří síly s italskou Fiorentinou. V semifinále totiž dokázali v součtu 3:1 porazit nizozemský Alkmaar. Vítězství trofeje by Hammers zajistil i účast v evropských pohárech pro příští ročník. V domácí soutěži ale West Ham naposledy prohrál, když nestačil v poměru 0:2 na Brentford. Předtím však díky trefě Saida Benrahmy porazil na domácí půdě Manchester United 1:0.

Vzhledem ke své pozici už tak pravděpodobně bude West Ham soustředit své síly směrem k finále, které si mimochodem zahraje v pražském Edenu. Proti Leedsu by to však mohlo vyjít, protože doma Hammers s tímto soupeřem neprohráli už pět klání v řadě. Naposledy s ním na jeho stadionu hráli nerozhodně 2:2, když se za Leeds trefili Wilfried Gnonto a Rodrigo, za West Ham dali branku Lucas Paquetá a Gianlaca Scamacca.

Leeds je v boji o záchranu namočený až po uši a potřeboval by pod sebe v tabulce dostat nejbližší tým nad sebou, a to Everton. Na ten ztrácí dva body. Zezadu však ještě může zaútočit Leicester, jenž ještě bude také chtít zabojovat o přežití.

Leeds už na ligové vítězství čeká sedm utkání, přičemž hned pět z nich prohrál a naposledy porazil na začátku dubna 2:1 Nottingham Forest. Whites navíc nevyhráli žádný z posledních osmi zápasů proti West Hamu, což jim na psychice také zrovna moc nepřidá. Hostům se v poslední době ani nedaří při výjezdech skórovat, vždyť v posledních čtyřech venkovních utkáních v Premier League skóroval Leeds přesně jednou.

West Ham United - pravděpodobná sestava:
Fabianski - Coufal, Aguerd, Ogbonna, Emerson - Lanzini, Rice, Downes - Fornals, Ings, Cornet.

Leeds United - pravděpodobná sestava:
Robles - Ayling, Kristensen, Cooper, Wöber - McKennie, Koch, Forshaw - Rodrigo, Bamford, Harrison.

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.67 - 3.62 - 2.66

Tip EuroFotbal.cz: 1

Více informací k zápasu

Brighton & Hove Albion - Southampton FC

neděle 15:00

Brighton má nakročeno do Evropské ligy a tři body bude chtít potvrdit proti poslednímu Southamptonu, který už má jistotu sestupu do Championship.

Seagulls na skvělý výkon z Emirates Stadium nenavázali a v minulém kole podlehli Newcastlu vysoko 1:4. Svěřenci Roberta De Zerbiho sice po přestávce dokázali snížit na rozdíl jediné branky, ale Magpies se povedl závěr zápasu, ve kterém se krátce po sobě trefili Wilson a Guimarães. I přesto jsou domácí na průběžném šestém místě a míří do příštího ročníku Evropské ligy. V neděli se navíc představí před domácími fanoušky proti poslednímu Southamptonu, jenž v prvním vzájemném klání porazili na jeho stadionu 3:1.

Do duelu určitě nezasáhnou Lallana, Lamptey, March, Sanchez, Sarmiento a Webster. S lehkým svalovým zraněným rovněž stále laboruje Veltman.

Southampton v posledním případě doma nestačil na Fulham, po dalším špatném výkonu utržil porážku 0:2. Pro klub to znamenalo definitivní konec nadějí na udržení se, a po jedenácti letech se tak loučí s Premier League. Hosté naposledy vyhráli 4. března nad Leicesterem, od té doby osmkrát prohráli a třikrát remizovali. Žalostná sezóna Saints tak byla po zásluze korunována sestupem do Championship.

Na straně Southamptonu nebudou k dispozici Bella-Kotchap, Larios, Livramento, Perraud a Salisu. Otazník visí i nad startem Adamse.

Brighton - pravděpodobná sestava:
Steele - Caicedo, Dunk, Colwill, Estupiñán - Groß, Gilmour - Enciso, Mac Allister, Mitoma - Ferguson

Southampton FC - pravděpodobná sestava:
Bazunu - Walker-Peters, Bednarek, Lyanco, Maitland-Niles - Ward-Prowse, Lavia - Armstrong, Alcaraz, Sulemana - Onuachu

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.19 - 7.40 - 14.60

Tip EuroFotbal.cz: 1

Více informací k zápasu

Manchester City - Chelsea FC

neděle 17:00

Manchester City, již jistý vítěz ligového titulu, vyzve v utkání 37. kola Premier League Chelsea. Díky prohře Arsenalu v Nottinghamu už mají Citizens jistotu, že je z první příčky nikdo nesesadí. Naopak Chelsea zažívá trýznivý ročník, pravděpodobně se neumístí ani v první polovině, nyní je dvanáctá.

Manchester tak získal první ze tří trofejí, o které aktuálně ještě hraje. Tou další je ta nejvíce vysněná, a to ušatá za vítězství v Lize mistrů. V té dokázali City v odvetě semifinále přejet na domácí půdě Real Madrid 4:0 díky dvěma trefám Bernarda Silvy a jedné Manuela Akanjiho a Juliána Álvareze. Ve finále milionářské soutěže tak Guardiolovi svěřenci 10. června vyzvou v Istanbulu italský Inter Milán, který přešel přes městského rivala AC. Pokud Citizens zvítězí, bude se jednat o jejich první trofej z této soutěže. A nesmíme zapomenout ani na finále FA Cupu, které si ve Wembley zahrají 3. června proti Manchesteru United.

V rámci Premier League to dlouho na trofej nevypadalo a Arsenal si na čele tabulky držel solidní rozestup. Ale na jaře jej nezastihla úplně ideální forma, což se o Citizens rozhodně říci nedá. Naposledy to pocítil Everton, jehož City porazili 3:0. Kromě Chelsea je v lize čeká ještě Brighton a Brentford, těmto třem celkům by potřeboval alespoň čtyři góly nasázet Erling Haaland, aby dosáhl na metu čtyřiceti branek za sezonu. I tak by se však jednalo o naprosto úžasný počin útočníka, který loni v létě přišel z Dortmundu. Manchester má na kontě celkem 92 vstřelených gólů, takže by se mohl pokusit zaútočit na stovkovou metu. Poslední ligovou ztrátu City zaznamenali v polovině února, kdy remizovali 1:1 s Nottinghamem, od té doby mají na kontě báječnou sérii jedenácti výher.

Chelsea zažívá sezonu hrůzy a nepomohl ani vyhazov trenéra Thomase Tuchela, který následně podepsal v Bayernu Mnichov, a Grahama Pottera. Svěřenci staronového šéfa lavičky a legendy klubu Franka Lamparda bodují spíš sporadicky, ačkoliv po sérii čtyř proher nyní přišla výhra 3:1 v Bournemouthu a remíza 2:2 s Nottinghamem. Vzhledem k ligové formě navíc vypadnutí z Ligy mistrů znamenalo pauzu od evropských pohárů, a to minimálně v příští sezoně. Majitel Blues Todd Boehly by se měl zamyslet, jak týmu dodat nový impulz a případně jaká nová jména podepsat.

O již zmiňovaném nedávném vítězství 3:1 nad Bournemouthem gólově rozhodli Conor Gallagher, Benoit Badiashile a Joao Felix. Následnou remízu 2:2 s Nottinghamem zařídil dvěma trefami Raheem Sterling. Střílení branek však letos jinak Blues poměrně trápí, celkem jich ve 35 zápasech dali 36. Pro porovnání, City jich ve stejném počtu duelů dali 92. Není tak divu, že nejlepší letošní ligový střelec Chelsea Kai Havertz má na kontě pouze sedm přesných tref, Raheem Sterling o jednu méně. I díky ofenzivní mizérii tak Blues pravděpodobně poprvé od roku 1996 skončí v dolní polovině tabulky. Navíc žádné z jejich posledních čtrnácti ligových střetnutí proti týmům, které začínají den v tabulce nad nimi, neskončilo vítězstvím.

Poslední vzájemné klání Manchesteru City s Chelsea se odehrálo na Etihad Stadium v rámci FA Cupu a skončilo jasnou výhrou domácích 4:0. V Premier League spolu naposledy hrály jen tři dny před tím a Citizens na Stamford Bridge vyhráli díky Riyadu Mahrezovi 1:0.

Manchester City - pravděpodobná sestava:
Ederson - Walkers, Dias, Akanji - Stones, Rodri - Álvarez, Gündogan - Mahrez, Haaland, Grealish.

Chelsea FC - pravděpodobná sestava:
Kepa - Fofana, Silva, Chalobah - Loftus-Cheek, Gallagher, Fernández, Hall - Madueke, Sterling - Felix.

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.59 - 4.09 - 6.32

Tip EuroFotbal.cz: 1

Více informací k zápasu

Tottenham Hotspur - Brentford FC

sobota 13:30

Spurs z posledních šesti ligových zápasů získali pouze čtyři body a šanci na zlepšení svých výkonů budou mít v domácím zápase proti Brentfordu, s kterým ale v prvním vzájemném duelu remizovali 2-2.

Tottenham se trápí a v současné chvíli se nachází až na sedmé pozici, která zajišťuje kvalifikaci o Evropskou konferenční ligu. To je pro klub z Londýna samozřejmě málo a příští sezóna tak nevypadá vůbec dobře. Řadu důvodů k odchodu by mohl být i anglický útočník Harry Kane, jenž zřejmě konečně pochopil, že se v Tottenhamu žádné větší trofeje nedočká.

V posledním utkání Kohouti nestačili na Aston Villu a na jejím hřišti prohráli 1-2. Spurs sice dokázali v 97. minutě vyrovnat, ale branka nakonec nemohla být uznána z důvodu ofsajdového postavení. Příležitost na reparát čeká na svěřence Ryana Masona v sobotu na domácím hřišti, kde přivítají Brentford. První vzájemný zápas skončil v prosinci nerozhodně 2-2.

Na domácí straně do zápasu nezasáhnou Bentancur, Lloris, Sessegnon, Dier a Tanganga.

Brentford nadále překvapuje a v minulém utkání doma porazil West Ham 2-0. Bees předváděli dominantní výkon od úvodních minut a rozhodli již v prvním poločase, kdy se krátce po sobě trefili Mbeumo a Wissa. Svěřenci Thomase Franka jsou na devátém místě a na svého sobotního soupeře ztrácí jenom čtyři body. Velkou komplikací je, že se hosté musí delší dobu obejít bez svého nejlepšího střelce Ivana Toneyho. Anglický útočník dostal osmiměsíční trest za sázení a k dispozici bude až na konci ledna 2024.

Dále v sobotu spoluhráčům nepomůžou Jansson, Lewis-Potter, Norgaard a Strakosha.

Tottenham Hotspur - pravděpodobná sestava:
Forster - Royal, Romero, Lenglet - Porro, Bissouma, Højbjerg, Davies - Son, Kulusevski - Kane

Brentford FC - pravděpodobná sestava:
Raya - Hickey, Pinnock, Mee, Henry - Damsgaard, Janelt, Jensen - Mbeumo, Wissa, Schade

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.99 - 3.84 - 3.78

Tip EuroFotbal.cz: 0

Více informací k zápasu

AFC Bournemouth - Manchester United

sobota 16:00

Rudé ďábly stále stíhá v boji o Ligu mistrů Liverpool a rozhodně nejsou v pozici, kdy by si mohli dovolit zaváhání. O další vítězství se svěřenci Erika ten Haga budou snažit na hřišti Bournemouthu, jenž už dohrává sezónu s jistotou záchrany a z posledních dvou ligových zápasů nezískal ani bod.

Bournemouth splnil hlavní cíl sezóny a v nejvyšší anglické lize ho uvidíme i v příštím ročníku. Cherries v minulém kole nestačili na Crystal Palace a z jeho stadionu si odvezli porážku 0-2. Svěřenci Garyho O’Neila podali hodně odevzdaný výkon a ani jedna střela na bránu je toho důkazem. V předposledním kole navíc tým přivítá těžkého soupeře v podobě Man Utd, s kterým v prvním vzájemném zápase prohrál jednoznačně 0-3. Domácí mohou hrát bez jakéhokoli tlaku, ale pokud by se měl opakovat výkon z duelu proti Eagles, tak si Bournemouth říká o nepovedený konec sezóny. Největší slabinou Cherries je obrana, 69 inkasovaných gólů řadí mužstvo mezi úplné nejhorší týmy Premier League, jen osmnáctý Leeds obdržel více branek. Je ovšem pravda, že více jak polovinu gólů dostal Bournemouth na hřištích soupeřů.

Spoluhráčům v sobotu nepomůžou Fredericks, Semenyo, Stanislas. Tavernier a Traore.

Man Utd je na čtvrté pozici s náskokem jednoho bodu na pátý Liverpool. Rudí ďáblové mají navíc na svého odvěkého rivala zápas k dobru a v posledních třech ligových utkáních se představí dvakrát doma. Nizozemský manažer Erik ten Hag se před zápasem nechal slyšet, že všichni v klubu jsou si dobře vědomi situaci a nic jiného, než postup do Ligy mistrů nepřipadá v úvahu. V posledním střetnutí Manchester doma vyhrál nad Wolverhamptonem 2-0. Red Devils měli utkání od začátku pevně ve svých rukách a ve 32. minutě je poslal do vedení Martial. I přes obrovskou převahu uklidňující druhý gól nepřicházel, a tak se o něj musel postarat až v 94. minutě střídající Garnacho.

Na hostující straně stále nejsou k dispozici Martínez, Sabitzer a van de Beek.

AFC Bournemouth - pravděpodobná sestava:
Neto - Smith, Mepham, Senesi, Viña - Lerma, Rothwell - Christie, Billing, Ouattara - Solanke

Manchester United - pravděpodobná sestava:
de Gea - Wan Bissaka, Varane, Lindelöf, Shaw - Casemiro, Eriksen - Antony, Fernandes, Rashford - Martial

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 7.70 - 5.43 - 1.39

Tip EuroFotbal.cz: 2

Více informací k zápasu

Fulham FC - Crystal Palace

sobota 16:00

V předposledním kole na sebe narazí Fulham a Crystal Palace. Hosté mají domácímu týmu co oplácet, jelikož v prvním vzájemném zápase prohráli na Craven Cottage 0-3.

Fulham v závěru soutěže chytl formu a poslední dvě ligová utkání vyhrál. V minulém kole se Cottagers představili na hřišti posledního Southamptonu a po výborném výkonu zvítězili 2-0. Po osmizápasovém trestu se navíc vrátil srbský kanonýr Mitrović a hned skóroval.

Do sobotního klání zcela jistě nenastoupí Kurzawa, Pereira a Ream. S lehkým zraněním se stále potýká James.

Crystal Palace odčinil smolnou prohru s Tottenhamem a v posledním zápase doma bez problému porazil Bournemouth 2-0. O obě branky se postaral anglický záložník Eze, který je s 10 trefami zároveň nejlepším střelcem týmu. První vzájemný zápas Eagles vůbec nezvládli a na domácí půdě prohráli 0-3.

I Roy Hodgson nemůže počítat s několika hráči. Zranění stále nedoléčili Ferguson, Milivojevič, Tomkins a Zaha. Otazník visí i nad startem Schluppa.

Fulham FC - pravděpodobná sestava:
Leno - Tete, Adarabioyo, Diop, Robinson - Reed, Palhinha - Wilson, Cairney, Willian - Vinícius

Crystal Palace - pravděpodobná sestava:
Johnstone - Ward, Andersen, Guéhi, Mitchell - Eze, Doucouré, Hughes - Olise, Edouard, Ayew

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.42 - 3.18 - 3.34

Tip EuroFotbal.cz: 0

Více informací k zápasu

Liverpool FC - Aston Villa

sobota 16:00
Liverpool hostí v rámci utkání 37. kola Premier League Aston Villu. Domácí jsou momentálně pátí a budou tak bojovat, aby poskočili před Manchester United a postoupili do Ligy mistrů. Hosté jsou o skóre osmí a pokusí se ještě o evropské poháry. Liverpool potřebuje zachránit neúspěšnou sezonu. V Lize mistrů vypadl už v osmifinále s Realem Madrid, neuspěl ani v jednom ze dvou domácích pohárů. I v Premier League to prvotně vypadalo na propadák, ale Reds se vzpamatovali a nyní ještě útočí na top čtyřku. Nemůžou se však spolehnout sami na sebe, na čtvrté Rudé ďábly ztrácejí bod a navíc jejich sok z Manchesteru má ještě dohrávku s Chelsea k dobru. Sérii ligových výher Kloppovi svěřenci natáhli už na slušných sedm klání, bez porážky jsou ještě dva zápasy navíc. Naposledy si ve venkovní dohrávce poradili se sestupem ohroženým Leicesterem 3:0, když se dvakrát prosadil Curtis Jones, nová naděje Liverpoolu, a jednu branku přidal Trent Alexander-Arnold. I přes předchozí dvě těsné výhry 1:0 s Brentfordem a Fulhamem se dá říci, že se mistr ze sezony 2019/20 se vrátil do výsledkové pohody, a to i díky letošním devatenácti gólům Mohameda Salaha. Na svůj první a nejlepší ročník v červeném dresu však ještě třináct tref ztrácí. Aston Villa by ráda nakoukla do příštího ročníku evropských pohárů a nemá daleko k tomu, aby z nich vyšachovala londýnského soupeře Tottenham. Kromě Konferenční ligy není daleko ani ta o stupínek výše - Evropská. Na šestý Brighton totiž Villans ztrácí jen bod. Základní skupiny si přitom borci z Villa Parku zahráli naposledy v sezoně 2008/09, a to v Poháru UEFA, kde skončili třetí ve skupině s Hamburgem, Ajaxem, Žilinou a Slavií. Následně však vypadli po prohře 1:3 s CSKA Moskva. V Premier League se Aston Villa naposledy utkala právě se Spurs, které doma porazila 2:1. Naději na Evropu vystřelili Jacob Ramsey a Douglas Luiz. Předtím však celek z Birminghamu dvakrát padl těsně 0:1, venku nestačil na Wolves a Manchester United. Poslední vzájemný duel s Liverpoolem se odehrál ve Villa Parku na tzv. Boxing day na konci prosince, hostující Reds utkání zvládli lépe a vyhráli 3:1. Tři body zajistili Mohamed Salah, Virgil van Dijk a Stefan Bajcetis, prohru mírnil Ollie Watkins.

Liverpool FC - pravděpodobná sestava:
Alisson - Konaté, van Dijk, Robertson - Alexander-Arnold, Fabinho - Henderson, Jones - Salah, Gakpo, Díaz.

Aston Villa - pravděpodobná sestava:
Martínez - Young, Ngoyo, Mings, Moreno - McGinn, Kamara, Luiz, Ramsey - Bailey, Watkins.

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.48 - 4.88 - 6.66

Tip EuroFotbal.cz: 1

Více informací k zápasu

Wolverhampton Wanderers - Everton FC

sobota 16:00

Domácí mohou do sobotního zápasu nastoupit v naprostém klidu, protože jejich účast v příští sezóně je jistá. Opačná situace je na straně hostů, Everton okupuje sedmnáctou příčku a od sestupu jej dělí pouze jeden bod.

Wolverhampton sice v posledním zápase podlehl Man Utd, ale ani to mu nezabránilo v setrvání v nejvyšší anglické lize. Vlci mohou zbytek sezóny dohrát bez jakéhokoli tlaku a ve 37. kole se naposled představí před svými fanoušky. Wolverhampton na Molineux Stadium podává v letošním ročníku poměrně dobré výkony a z 18 utkání zde vybojoval 29 bodů, což ho v tabulce domácích týmů řadí na desáté místo. Domácí by rádi navázali na výkon z prvního vzájemného utkání, které skončilo jejich výhrou 2-1. Svěřenci Julena Lopeteguie naposled s Evertonem prohráli v květnu 2021 a od té doby soupeře dokázali třikrát porazit.

Do zápasu určitě nezasáhnou dlouhodobě zranění Chiquinho a Kalajdžič. Po zranění stále není fit ani Traore.

Everton se stále strachuje o záchranu v Premier League a v současné chvíli je na sedmnáctém místě se ziskem 32 bodů a jednobodovým náskokem na osmnáctý Leeds. Svěřenci Seana Dycheho tak musí bojoval až do posledního kola a do sobotního střetnutí půjdou s vidinou zisku tří bodů. Everton v minulém kole narazil na nejtěžšího možného protivníka a v domácím zápase proti Man City neměl vůbec šanci. Citizens dvakrát udeřili na konci prvního poločasu a po přestávce definitivně potvrdil vítězství Gündogan.

Ani hostující tým nebude kompletní. Na marodce jsou Coady, Coleman, Godfrey, Townsend a Vinagre. Poranění stehna rovněž trápí dvojici Davies, Mykolenko.

Wolverhampton - pravděpodobná sestava:
Sá - Semedo, Collins, Kilman, Toti - Nunes, Neves, Lemina, Neto - Hee-Chan, Cunha

Everton FC - pravděpodobná sestava:
Pickford - Patterson, Mina, Tarkowski, Mykolenko - Gueye, Garner - Iwobi, Doucouré, McNeil - Calvert-Lewin

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.17 - 3.55 - 2.33

Tip EuroFotbal.cz: 10

Více informací k zápasu

Nottingham Forest - Arsenal FC

sobota 18:30

Nottingham Forest přivítá v zápase 37. kola Premier League Arsenal. Gunners hrají o udržení teoretické naděje na titul, o kterou by ztrátou přišli. Domácí nemají ještě jistotu záchrany, aktuálně jsou šestnáctí, a tak bude o co hrát.

Nottingham je momentálně na šestnácté příčce a na osmnáctý Leeds má náskok jen tři body. A to i díky tomu, že v posledních dvou zápasech získal cenné čtyři body, když remizoval 2:2 na Chelsea a doma porazil v divoké přestřelce 4:3 poslední Southampton. Nováček letošního ročníku, jenž loni postoupil z Championship z play-off, tak má slušnou naději, že si nejvyšší soutěž zahraje i v příští sezoně. Šestnáct gólů z celkového počtu 36 mají na kontě nejlepší střelci týmu, osmibrankoví Brannan Johnson a Taiwo Awoniyi.

Případný úspěch by také znamenal, že Forest dokončí sérii tří domácích vítězství v řadě v nejvyšší soutěži, což se jim nepodařilo ani v jedné sezoně od zimy 1995/96. Arsenal však není úplně ideální soupeř na dokonání takové šňůry, obzvlášť, když svěřenci trenéra Coopera od února neudrželi čisté konto. Vzhledem k tomu, že dorazí druhý nejlepší útok soutěže, nejsou vyhlídky úplně přívětivé.

Arsenal zažívá nejpovedenější ročník za poslední léta, tedy alespoň po herní stránce. Co se týče trofejí, to až taková sláva nebude, jelikož to s největší pravděpodobností bude nula. Z Evropské ligy totiž Gunners vypadli s lisabonským Sportingem a v lize je o titul připraví suverénní Manchester City. Definitivní tečkou za reálnými šancemi na první titul od roku 2004 byla pravděpodobně bolestivá domácí porážka 0:3 s Brightonem v minulém kole.

Fanoušci Arsenalu tak musí brát jako pozitivum alespoň to, že se s jejich milovaným klubem po letech počítalo v boji o titul a navíc se podívá do Ligy mistrů, která bude na Emirates Stadium poprvé od sezony 2016/17. O korunku nejlepšího klubového střelce si to v závěrečných dvou kolech rozdají Martin Ødegaard a Gabriel Martinelli, oba mají na kontě patnáct gólů. Se třinácti trefami jim na paty šlape Bukayo Saka.

Poslední vzájemné klání Nottinghamu Forest s Arsenalem se hrálo loni na konci října v rámci čtrnáctého kola a domácí Gunners vyhráli jasně 5:0. Na kanonádě se podíleli Gabriel Martinelli, Thomas Partey, Martin Ødegaard a dvougólový Reiss Nelson.

Nottingham Forest - pravděpodobná sestava:
Navas - Aurier, Felipe, Niakhaté, Lodi - Yates, Mangala, Danilo - Johnson, Awoniyi, Gibbs-White.

Arsenal FC - pravděpodobná sestava:
Ramsdale - White, Kiwior, Gabriel, Tierney - Ødegaard, Jorginho, Xhaka - Saka, Jesus, Trossard.

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 5.33 - 4.25 - 1.65

Tip EuroFotbal.cz: 2

Více informací k zápasu

Tabulka před začátkem kola

Tým
Z
V
R
P
S
B
1
Manchester City
35
27
4
4
92 : 31
85
2
Arsenal FC
36
25
6
5
83 : 42
81
3
Newcastle United
36
19
12
5
67 : 32
69
4
Manchester United
35
20
6
9
51 : 41
66
5
Liverpool FC
36
19
8
9
70 : 42
65
6
Brighton & Hove Albion
35
17
7
11
67 : 49
58
7
Tottenham Hotspur
36
17
6
13
65 : 59
57
8
Aston Villa
36
17
6
13
48 : 44
57
9
Brentford FC
36
13
14
9
54 : 45
53
10
Fulham FC
36
15
6
15
52 : 49
51
11
Chelsea FC
35
11
10
14
36 : 41
43
12
Crystal Palace
36
11
10
15
37 : 46
43
13
Wolverhampton Wanderers
36
11
7
18
30 : 52
40
14
AFC Bournemouth
36
11
6
19
37 : 69
39
15
West Ham United
36
10
7
19
38 : 52
37
16
Nottingham Forest
36
8
10
18
36 : 67
34
17
Everton FC
36
7
11
18
32 : 56
32
18
Leeds United
36
7
10
19
46 : 71
31
19
Leicester City
36
8
6
22
49 : 67
30
20
Southampton FC
36
6
6
24
31 : 66
24

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (405)

Přidat komentář
Gunner14

Naději udržíme do zítra, než Chelsea dostane sedmičku na Etihad

Reagovat
John Obi Mikel

Zítra Sterling hattrick a vyhrajeme 3:2

Reagovat
Gunner14

tesim se

Reagovat
M0rb1D4S

Sterling hattrick. City 3:0.

Reagovat
VTID94

Dnes by sme mohli bodovať

Reagovat
Neutron

Minimalne remizujete

Reagovat
VTID94

Z bodom by som bol určite spokojný

Reagovat
kissak

Nač ta skromnost

Reagovat
VTID94

Väčšia radosť pri získaní troch bodov

Reagovat
Bandita_Harry

Chlapci trosku ste sa tu rozvasnili

Reagovat
VTID94

to je zvyk eurofotbalu. Tu ma skoro každý fanúšik pred zápasom veľké reči

Reagovat
Spikous

A navyše nechceme pustiť Tottenham do Európskych súťaží tak by nám mohol nechať Liverpool tie tri body

Reagovat
Bandita_Harry

Možno keby ste minulý rok porazili to city Šance tam stále sú aj pre nás, pôjdeme do toho na plno ale Európu vám prajem

Reagovat
Spikous

No ten minulý rok sme to City doslova darovali to hej ale tak vieme čo tam bolo za trénera každopádne dnes to bude verím že bojovný a pekný zápas a aj keď sa nám nepodarí dostať sa do európskych súťaží tak konečne má tím skúseného a dobrého trénera ktorý ten tím posunul

Reagovat
Bandita_Harry

Kľúčový ťah pre vás priviesť Emeryho, bez trénera to nejde, mate fakt šťastie,

investovať sa tiez nebojíte, to je skvelá kombinácia a uspech sa isto dostavi no konkurencia je obrovská, preto KL by bola super príležitosť niečo po rokoch získať

Reagovat
Amon

Čo máš proti nám? Nechápem. Prečo nechcete?

Reagovat
Spikous

Osobné nemám nič proti Tottenhamu no myslím si že siedme miesto ostane buď pre Tottenham alebo pre Aston Villu a samozrejme to prajem práve nám za ten posun v sezóne. Ber to s nadhľadom to " nechceme" je to len také podpichnutie

Reagovat
kissak

Tak nám to dopřej však je to pro oba výjimečná sezóna.

Reagovat
kissak

Bodujte prosím

Reagovat
ᴏᴡɴʏ

Arsenal tuto sezonu už neudrží nic. Tak to je a bude a posíláme putovní trofej útěchy "Putting the pressure on" za snahu.

Reagovat
VTID94

Hlavne že vám to ide ako vždy

Reagovat
kissak

Koncept jasný vitrína musí zůstat prázdná.

Reagovat
VTID94

Reagovat
Nizzie

Reagovat
SunFells

Ta není putovní, ta je exkluzivní pro Kvočny a vaše jediná.

Reagovat
Nizzie

Už řekneš i něco o kurníku?

Reagovat
Nikikrew

Ak dnes Forest vyhraju, tak sa prakticky zachrania. Dnes bude rachot a ani by som sa necudoval kebyze nevyhrame. V tabulke doma su 12., to bude dobry zapas.

Reagovat
SunFells

Tak snad jim pomůžeme spadnout.

Reagovat
kissak

Takhle hnusnej by si chtěl být i když vám to stejně nepomůže.

Reagovat
SunFells

Na Forest určitě, vždyť to vedou jako dementi.

Reagovat
VTID94

Ajajaj Raya zranený kdo chce Martineza? 70 ? 80 mega?

Reagovat
Spikous

No ak by sa predal tak kto za neho?

Reagovat
VTID94

Túto otázku som si doteraz nepripúšťal

Reagovat
Spikous

No Chelsea je schopná tú sumu za neho aj dať ak ho navyse Pochettino chce V tom prípade kto? Kelleher napríklad ktory sa spomínal? Alebo Henderson? Prípadne Bounou o ktorého sa už zaujímal Emery v januári?

Reagovat
VTID94

Kelleher sa spominal hej ale toho by som nebral. Henderson by bol fajn voľba

Reagovat
kissak

Dubravka

Reagovat
Spikous

Reagovat
Spikous

Paráda Brentford

Reagovat
Thelvin

Nešlo by Royala odložit někde u popelnic? To je k pláči

Reagovat
Spikous

Brentford nechávate ten druhý polčas hrať tak ako keby ste ani tie tri body nechceli

Reagovat
Thelvin

furt se plácáme po ramenou, jak sme velký a důležitý klub, ale to co předvádíme od kanceláří vedení až po hřiště mentalitě velkého klubu prostě neodpovídá

Reagovat
Spikous

Ja si myslím že hlavne to vaše vedenie je neschopné no posledné roky ste sa dokázali dostávať do európskych pohárov tak sa týmto vedenie utešovalo. Otázkou je či by prípadny nepostup do európskych súťaží niečo zmenil a bol by to pre vás takouto fackou že je v klube potrebné niečo zmeniť a začať makať od základu lebo iné kluby v PL nespia a začínajú sa na tie pozície do Európy tlačiť tímy ako je Newcastle a Aston Villa ktoré majú do budúcna veľké ambície

Reagovat
kissak

Já bych právě skončil tím, co předvádíte už v té kanceláři.

Reagovat
matZz

Z té obrany byl dneska Royal nejlepší hráč

Reagovat
Thelvin

a) to je nějaké měřítko?

b) dopředu zadrbal úplně všechno a jen se tam divně motal, jen ta hlavička se mu povedla

Reagovat
matZz

měřítko je to samozřejmě nízký, jen nechápu, proč podnešku hejtit zrovna Emersona, kterej aspoň nic neposral

Reagovat
Thelvin

Přiznávám, že jsem frustrovaný a hejtim ho z větší části kvůli minulosti, než kvůli dnešku. Ale i tak. Jeho pohyb je něco šíleného. Prohrál několik běžeckých soubojů když mohl založit protiútok, centry často do prvního protihráče a při přebírání na útočnou polovinu tam bylo občas vidět, jak si tam s Kulusevskim překáží. A to vše za situace, kdy může hrát lepší alternativa v podobě Porra.

Na druhou stranu, tyhle jeho nedostatky jsou vidět proto, že se o něco snaží. O Daviesovi nemůžu říct nic konkrétního ohledně hry dopředu, protože si nevybavuju jedinou věc, kterou by tam předvedl

Reagovat
VTID94

Forster

Reagovat
vitasrp

Ten Tottenham Ono by jim možná i pomohlo, kdyby celou sezónu nehráli bez brankáře, no.

Reagovat
Thelvin

Nepomohlo. Jen by ten problém, co v klubu máme, nebyl tak okatě vidět

Reagovat
Thelvin

Naše hra je cirkus a v obraně máme pět šašků

Reagovat
vitasrp

Každopádně jestli se ta Aston Villa do pohárů dostane místo Tottenhamu, tak snad tam příští rok něco taky uhraje. Ono to bude docela důležitý, protože dobrá výkonnost klubů v evropských pohárech může zajistit, že do toho novýho formátu Champions League půjde z Anglie pak hned 5 klubů.

Reagovat
Spikous

Ak sa to podarí Aston Ville tak dúfam že Emery bude pokračovať v tých jeho úspechoch v európskych súťažiach ktoré predvádzal so Sevillou či Villarealom

Reagovat
Doomblade

Tak to mělo být už nějakou dobu. Liga s nejlepším koeficientem by měla mít v LM 5 týmů. Možná i druhá nejlepší.

Reagovat
Gunner14

Tottenham klasici ty vole, jednou na ne clovek vsadi, kdyz uz jde o hovno a oni to stejnak projebou

Reagovat
VTID94

Načo robíš také kktiny

Reagovat
Gunner14

Tak to je win win situace.

Vyhraje Tottenham = vyhravam penize

Nevyhraje Tottenham = vyhravam pocit spokojenosti, ze slepice ztratili. Bum dalsi gol

Reagovat
VTID94

Z tohto pohľadu áno

Reagovat
Nikikrew

Radsej peniaze, prehry Spurs beriem ako klasiku

Reagovat
Gunner14

Jako jo, ale i tak to je prdel sledovat, jak moc spursy dokazou byt

Reagovat
Csaplárova past

Zajímavá logika. Když o něco šlo = Spurs to posrali.

Když o nic nejde = vsadím na ně.

Reagovat
Gunner14

Reagovat
Gunner14

Skipp to je panecku hrac

Reagovat
Thelvin

Reagovat
Spikous

Tak teraz nejako uhrať aspoň bod proti Liverpoolu a v poslednom zápase to bude všetko v našich rukách. Brentford ešte nakoniec môže skončiť siedmy kľudne ak Aston Villa a Tottenham nevyhraju svoje zvyšné zápasy. To bude ešte zaujímavé rozhodne aj to posledné kolo

Reagovat
Gunner14

Ten zaber na Levyho ted

Borci maji posledni zapas doma a pulku stadionu je v prdeli jeste, pred prodlouzenim. Respekt

Reagovat
Gunner14

Raya

Reagovat
Nikikrew

No jo, zrani sa ich naj zaloznil Bentacour a tak to aj vyzera

Reagovat
matZz

ale jestli v tomhle zmaru jdou hledat nějaký pozitiva, tak to jsou výkony Bissoumy. Bentancur + Bissouma by příští sezonu mohla bejt konečně slušná záloha.

Reagovat
vitasrp

Protože se pomalu, ale jistě blíží konec ročníku, dovolím si sem hodit informace pro potenciální zájemce o vstupenky na zápasy v příští sezóně Premier League. Pokud by měl někdo zájem, můžu zajistit vstupenky na domácí zápasy těchto následujících týmů. Zamluvit si je člověk může dopředu a kontaktovat mě (když tady už nefunguje pošta) může na emailu vitasrp@centrum.cz

Chelsea - všechny zápasy s výjimkou konfrontací s TOP 6 (tam je to složitější), objednat je to třeba vždy alespoň 6 týdnů před zápasem, abych to byl schopen sehnat.

Tottenham - jsem schopen sehnat lístky na všechny zápasy, není problém zajistit i na North London Derby. Spurs lístky prodávají ve vlnách třeba po 4 zápasech, takže je ideální si to zamluvit co nejdříve, protože to utkání může jít teoreticky do prodeje i třeba 2 měsíce před jeho datem.

Arsenal - tady je největší změna, Gunners totiž doposud dělali online prodej, kde jsem ty lístky byl schopný i navzdory obřímu zájmu koupit. Od příští sezóny ale přechází na systém žádostí, ze kterých se pak vylosujou ti, kteří budou úspěšní, což automaticky znamená, že bude mnohem těžší sehnat lístky. Žádosti se budou podávat a vyhodnocovat cca 6 týdnů před zápasem, takže do té doby je třeba dát vědět.

Liverpool - ten má taky systém žádostí, v červenci se vyhodnocuje na první polovinu sezóny, v listopadu na druhou, kdyby se mi cokoliv podařilo sehnat, tak to tady zveřejním, ale moc tomu teda nevěřím.

Manchester City - sehnat se dá prakticky každý zápas v sezóně, předprodeje jsou obvykle 4-6 týdnů před zápasem.

Z menších týmů pak ještě jsem schopen zajistit vstupenky na všechny zápasy West Hamu nebo Crystal Palace

Reagovat
masly008

Jsi borec.

Reagovat
diastan

Reagovat
Neutron

Parada skoda, ze nemas moznost na United

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
Wazza228

Caseee

Reagovat
Grahf

pekne Case

Reagovat
pingla

casemira, krásně

Reagovat
Spikous

Watkins

Reagovat
EL Gringo

To čo za chuja nám dnes píska zápas

Reagovat
Spikous

Ramsey paráda

Reagovat
Grahf

sancho jak sa vyhýba súbojom už zase

Reagovat
VersaceChain

Reagovat
iamek

Reagovat
vitasrp

Tohle bez karty. To je souboj, kdy jde Aston Villa do jasnýho brejku, hráč tím zmaří nadějně se rozvíjející akci a stejně angličtí sudí tohle pravidelně nedokážou hodnotit jako žlutou kartu. To je věc, která mě na nich frustruje asi úplně nejvíc.

Reagovat
Spikous

Ja neviem za čo chcú ty rozhodcovia dávať karty. Fabinho už mal asi sám 4 fauly a stále nemá žltú.

Reagovat
vitasrp

To je rudá ne? Trefil ho fakt hnusně.

Reagovat
Grahf

strašne statické vpredu, sancho, antony a martial stoja a čakajú na prihrávku do nohy, žiadne nábehy za obranu, žiadne prieniky 1v1, nič.

Reagovat
iamek

Reagovat
Zaschrona

Do zranění Pattersona to překapivě šlo, od té doby ale hrůza hrůz a pak v podstatě konečná v podobě dalšího zranění DCL...

...

Máme teď asi nejdůležitějších 45 minut sezóny a půjdeme do toho s:

Křídlem na levém obránci

Stoperem na pravém obránci

Středním záložníkem na pravém záložníkovi

Střední záložník na podhrotu

Křídlo na hrotu

...

Jeden neuvěřitelný zázrak s Brightonem už přišel, jestli dneska s tímhle slepencem cokoliv získáme, to by to snad ještě trumflo. Reálně už nezbývá než se modlit, že Leeds a Leicester alespoň nevyhrají...

Reagovat
stiflerovamama

No bude ťažké to otočiť, znova bez strely na bránu. Je to také kadejaké, prehrávame kľúčové súboje, pred gólom 3 prehraté súboje a center na Trenta sa bohužiaľ rovná takmer 100% gól. Útočníci slabota, nepáči sa mi ani jeden, Aston Villa hrá s obranou strašne vysoko, ale nie sme schopní dať kvalitnú loptu za obranu aj kvôli útočníkom, ktorí si zle nabiehajú, a keď už prišla lopta za obranu tak sme zle spracovali alebo to posrali.

Reagovat
Spikous

Zase na druhej strane ste mali kopať za mňa penaltu ale aj keď je pravda že to kľudne mohlo byť 1:3 v prospech Aston Villy. Druhý polčas bude pre Aston Villu ťažký je ale otázka koľko budete mať síl s tým vysokým napádaním

Reagovat
avicii

Reagovat
Mastný Chobot

Bournemouth mal vždy tak zle tú kameru na štadióne?

Reagovat
Spikous

Áno vždy to u nich tak bolo . Malý štadión a postavenie tribún im nedovoľuje mať tú kameru inak najskôr

Reagovat
Mastný Chobot

nepamätám si ale môže byť

Reagovat
VTID94

Prvý polčas som nevidel tak aspon druhý. Podme chlapci

Reagovat
Spikous

Watkins nedal penaltu a Ramsey mal obrovskú šancu po priamom kope no vychytal ho Allison kľudne to mohlo byť 0-2 či 0-3 pre nás obrana zatiaľ veľmi dobre aj keď sú niekedy tie prihrávky veľmi riskantné. Cash prvý polčas veľmi dobre a rovnako Digne.

Reagovat
Mato178178

preco tam dava tak skoro toho drevaka

Reagovat
Grahf

weghorst really?

Reagovat
pedroLFC

Villa sympatickej výkon bohužel, ale s tím jak se válejí a zdržují od první minuty, s tím ať jdou do prdele.

Reagovat
Spikous

No hlavne by si to mohol odpustiť Martinez to zdržiavanie . Ver že ani fanusici Villy toto zdržiavanie nemusia

Reagovat
EL Gringo

Martinez spolu s Brunom Fernandesom a Richarlisonom sú odpad ligy

Reagovat
VTID94

Neuznaný

Reagovat
Spikous

Ešte že tak

Reagovat
pedroLFC

Co to zkoumal za situaci? já bych čekal, že bude zkoumat nákop Trenta

Reagovat
Spikous

Tiež som to čakal to vyzeralo rovnako diskutabilne

Reagovat
EL Gringo

Vysvetlí mi niekto ako toto mohol byt offside Van Dijka? Keď to šlo od hráča Villy?

Reagovat
Spikous

Anglický rozhodcovia pritom ten nakop trenta vyzeral skôr na možny offside a oni vytiahnu niečo takéto

Reagovat
vitasrp

Tak tenhle ofsajd byl samozřejmě daleko větší a mě hned při té akci napadlo, že tohle (pravděpodobně) byl ofsajd.

Reagovat
vitasrp

Protože dotek soupeře automaticky neruší ofsajd. Je to stejný, jako když vystřelíš, brankář vyrazí míč a útočník v ofsajdovém postavení dorazí balón, to taky neplatí. Případně kdy obránce zblokuje střelu, míč se odrazí k hráči v ofsajdovém postavení a taky se mává ofsajd.

Tady by se to počínání obránce muselo vyhodnotit jako vědomé zahrání (což neznamená jenom to, že hraje úmyslně, to se děje prakticky vždycky, protože obránce chce zblokovat balón), což znamená, že obránce má čas a prostor a není nikým atakovaný, takže má výsledek svého počínání pod kontrolou (a pokud míč skončí u protihráče, je to jeho technická chyba). To pak resetuje situaci a ofsajdové postavení protihráče by se nepočítalo.

Tohle byl ale obranný zákrok, kdy se to od defenzivního hráče víceméně jenom odrazí, to ofsajdové postavení neruší, Van Dijk se v něm nacházel, a proto se posléze pískal ofsajd.

Reagovat
EL Gringo

Ako diki za vysvetlenie, ale tak neviem ci sa toto pravidlo vždy aj dodržiava keď som videl velaX niečo takéto podobne a nikdy som to nevidel takto skúmať a spätne vracať

Reagovat
vitasrp

Tak tohle samý pravidlo a zkoumání u VARu bylo použitý i přesně před rokem ve finále Ligy mistrů, kdy tam nebyl uznán ten gól Realu Madrid v první půli (tam to bylo odmáváno už rovnou asistentem).

Reagovat
JFT97

co tam ten mocal jako nasel?

Reagovat
stiflerovamama

To čo akože teraz vymyslel ten rozhodca ? Veď to bolo jasné úmyselné hranie hráča Aston Villy toto nemohol byť ofsajd v žiadnom vesmíre. Škandál. FA

Reagovat
vceradnesazitra

Reagovat
vitasrp

Není to žádnej skandál a s velmi vysokou pravděpodobností je to správně vyhodnocené.

Reagovat
stiflerovamama

Tak mi to skús vysvetliť. Očividne šiel rozhodca skúmať, či sa to od hráča AV po hlavičke Diaza odrazilo k Virgilovi (v tomto prípade by to ofsajd bol), alebo či hráč AV loptu aktívne úmyselne zahral (v tomto prípade by to ofsajd nebol). A na tých záberoch podľa mňa bolo jasne vidieť ako hráč AV urobil pohyb smerom k lopte a natočil nohu.

Reagovat
vitasrp

O tom to ale úplně není, to nemusí být náhodný odraz, aby to nerušilo ofsajd. Když blokuješ střelu, taky uděláš pohyb proti míči/dáš nohu do dráhy lety, ale když to zblokuješ k hráči v ofsajdovém postavení, ofsajd se mávat bude.

Celé je to o tom, jestli se to vyhodnotí jako "vědomé zahrání" - což neznamená jenom to, že je to úmyslný (to je jenom malý faktor), ale daleko důležitější je, jestli měl obránce čas a prostor na tu svou akci, tedy jestli měl výsledek svýho počínání pod kontrolou. Pokud se vyhodnotí, že ne, tak je to obranný zákrok a ten ti prostě ofsajdové postavení neruší.

Tady ten stoper běžel směrem k vlastní brance, soupeř tam tu hlavičku dával docela zblízka, obránce tu nohu spíš intenzivně vystrčil = výsledek svýho počínání nemohl mít pod kontrolou = obranný zákrok = ofsajdové postavení se neruší = ofsajd.

Reagovat
Luc-Luc

Oni se furt valej a rozhazujou rukama, to je na zvraceni

Reagovat
vceradnesazitra

Taky ty vaše hráče nechápu

Reagovat
Luc-Luc

Neotravuj kaspare

Reagovat
Spikous

Veď to isté robia hráči Liverpoolu od začiatku zápasu

Reagovat
vceradnesazitra

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
Spikous

Neviem si predstaviť že takýto tlak udržíme. Liverpool je rozbehnutý

Reagovat
VTID94

Teraz ako odišiel Moreno to vyzerá dosť rozhádzané

Reagovat
KnoxXx

konecne Garnacho, uz som zacinal zaspavat

Reagovat
VTID94

K.... Moreno

Reagovat
Spikous

Mcginn ako lavy obranca to môže pár hráčov Liverpoolu kľudne bolieť

Reagovat
VTID94

Aby to nás na konci "nebolelo"

Reagovat
Spikous

No neviem si vysvetliť t skóre striedanie Digneho. To možno nebol najlepší tah ale musíme veriť že to nejak udržíme a uhráme nejaký bod

Reagovat
Spikous

Inak čo je s diegom carlosom že nieje ani na striedačke? Neverím že tam prišlo zase nejaké zranenie

Reagovat
KnoxXx

Antony zapas co zapas s prehladom zajebe kazdu polosancu/rozvijajuci brejk

Reagovat
vceradnesazitra

One trick pony

Reagovat
iamek

Antony

Reagovat
Grahf

antony ide sám, ale má to na pravačku, tak to zasekne

Reagovat
Mastný Chobot

Antony ma baví

Reagovat
Gunner14

Tierney na lavce, bude tam hrat Xhakis, jinak ocekavana sestava

Reagovat
Luc-Luc

Dalsi padavka young, sebrat a utratit

Reagovat
stiflerovamama

Ten Salah dojebe každú nahrávku pred 16 kou. A teda hráči Aston Villy smiešni s tým váľaním.

Reagovat
Mastný Chobot

Tierneyho Arteta totálne odpísal

Reagovat
Nikikrew

Nechapem

Reagovat
Nikikrew

Nasa lavicka

Reagovat
avicii

Villa združuje na úrovni la ligy..to je fakt hnus ..

Reagovat
vceradnesazitra

Reagovat
Luc-Luc

Reagovat
KnoxXx

Golden Glove v tych najlepsich rukach

Reagovat
Spikous

Martinez by si to zdržiavanie ale mohol odpustiť ... To je fakt už príliš

Reagovat
Grahf

to by sme neboli my, keby sme to dohrali na pohodu

Reagovat
KnoxXx

Antony je strasny hnoj

Reagovat
Grahf

bruno je tiež chuj jak sa furt zamoce

Reagovat
VTID94

Pekná výhovorka to zdržovanie

Reagovat
Spikous

Dnes ale bojujeme o tie tri body do posledných sil

Reagovat
avicii

Dnes to bolo také bez duše.. United výhra takže už je to jedno...EL po tejto sezóne maximum co sme mohli dosiahnuť..

Reagovat
dantetomas

Ocakavane Chvalabohu existuje lepsi sposob ako travit den, nez sledovanim futbalu

Reagovat
Grahf

škoda, že villa neudržala

Reagovat
JFT97

Bobby

vamos dame tem lemram jeste jeden

Reagovat
Luc-Luc

Siiiiiiiiiiiiiiiii senoooooooooorrrr

Reagovat
VTID94

K*rva zase v posledných minútach. ....

Reagovat
Spikous

No len aby sme udržali vôbec tu remízu.

Reagovat
VTID94

Reagovat
VTID94

10 minut plus. Ešte skončíme bez bodu

Reagovat
avicii

Zaslúžených 10

Reagovat
Spikous

Pre nás by bol aj bod zlatý tak nám ho nechajte

Reagovat
Spikous

Podľa mňa tam vôbec nemalo prísť striedanie dendonckera za Luiza. Mne sa ten Dendoncker tam nepáči v defenzíve a Luiz je väčšia istota aj keď je unaveny

Reagovat
avicii

Bobby legenda

Reagovat
Kixi Syhimour

Prodlužme ho

Reagovat
EL Gringo

Bobby, miláčik proste

Reagovat
Melda

Ale hrajeme hroznou srajdu takových šancí co zadrbali tím, že to brali na sebe, přitom kousek vedle byl dobře postavený spoluhráč.

Reagovat
Spikous

Mne príde že vám dnes hraje dosť zle Salah

Reagovat
Melda

Ten i Luiz to Drbal. Kolikrát stačila jen přihrávka pod sebe a nebo to lehce posunout mezi hráče.

Reagovat
Spikous

Tak Villa zase bojuje o ten jeden bod čo to dá a dúfam že to udržime aj keď to váš možno nepoteší

Reagovat
Miguel19

Villa bude mít snad rekord v počtu ŽK za zdržování ne?

Reagovat
mr.Silver

Lol, Xhaka na LB a Tierney na lávce

Reagovat
Zaschrona

Minaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
Luc-Luc

Reagovat
vceradnesazitra

Sudí chtěl hrát dokud scouseři nedají vítězný, ale pak to přestalo bavit i jeho a odpískal konec.

Reagovat
JFT97

Reagovat
iamek

Reagovat
SunFells

Zvláštní sestava pokud je Xhaka LB. Pokud by to byl v obraně Partey, White, Gabriel, Kiwior a na pivotu Jorginho tak zajímavý nápad/pokus.

Reagovat
SunFells

Je to tak, krásně Mikel

Reagovat
Mastný Chobot

Forest fans veľký palec hore

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
Gunner14

Ode v pohode jinak?

Reagovat
Nikikrew

Wtf Odegars

Reagovat
SunFells

Ode i proti Southamptonu (?) takto ledabyle riskl.

Reagovat
Nikikrew

Jj

Reagovat
SunFells

Jesus střílející z místa a mimo vápno, to fakt chceš vidět

Reagovat
SunFells

Pro Thomase je ta invertovaná pozice španělská vesnice, vůbec neví kdy se kam pohnout a jsou s Whitem úplně v chaosu.

Reagovat
Gunner14

Hrozný, úplně zbytečně jsme podpořili celý stadion a tým domácích, ten gol neměl vůbec padnout

Zkusit Parteyho vpravo ok, ale nefunguje to. Zmenil bych to v pulce, to je konec sezony...

Dog out, cat in

Reagovat
SunFells

Právě je konec sezóny, kde hrajeme o 2. místo s 83 či 2. místo s 87 body, proč měnit vhodné informace kvůli výsledku.

Reagovat
Mastný Chobot

Vďakabohu, že už je koniec sezóny, už to zjavne potrebujeme. Arteta to skúsil zmeniť, ale nefunguje to. Partey je stratený a ľavá strana smerom dopredu neexistuje. Xhaku som si na ihrisku všimol asi v 35. minúte a Trossarda akurát pri tej strele z rohu. Na miesto Xhaku by tam mal ísť ESR/Vieira, možno to bude trocha živšie.

Reagovat
SunFells

Škoda, že tam je Trossard místo Martinelliho a ne Nelson, Kiwior takto nemůže být u lajny.

Reagovat
Grahf

City už dnes titul? No one cares :)

Reagovat
SunFells

Lol, on ho za to bookne

Reagovat
Mastný Chobot

Ach, to je tragické

Reagovat
SunFells

Jejda to budou bolístky teď. Zápas skončil.

Reagovat
Gunner14

Reagovat
Gunner14

To je fotbal jeste dalsich 25 minut kouskovani hry od Forestu a nase prihravky bez kreativity

Reagovat
forrest

Arsenal na konci sezony ukazuje svou tvar sezony nasledujici…

Reagovat
SunFells

Jako minulou sezónu vepřová hlavo.

Reagovat
forrest

Hezky nezvladas…

Reagovat
SunFells

Idioty? jo, ale říkám to v chillu.

Reagovat
forrest

Jojo, to jde videt ze vsech tvejch reakci… Slusna krec

Reagovat
iamek

Reagovat
SunFells

Roztomilé

Reagovat
Swarley

Reagovat
jk

Klasika.

Reagovat
iamek

Reagovat
Ragnar Lothbrok

Reagovat
Front hell

Takže zase boj o titul?

Reagovat
John Obi Mikel

Pojďme Nottingham Ať se zítra nemusí City tolik snažit.

Reagovat
Gunner14

Tohle není ani fotbal ty vole

Každých 10 vteřin je přerušení hry, humus

Reagovat
Gunner14

Zas tam leží

Reagovat
kissak

Villa děkujeme za ubrání bodů Poolu, teď to máme ve svých rukou

Reagovat
Spikous

A vďaka bodu sme pred Tottenhamom a posledný zápas doma s Brightonom nám môže zaručiť aspoň tú EKL v prípade zisku 3 bodov

Reagovat
kissak

Nevím komu více přát neboť oba týmy letos s neskutečným výkonem a oba za mě moc sympatický.

Reagovat
Spikous

No Brighton má takmer istú EL zatiaľ čo pre nás je potrebné ich zdolať takže určite drž prsty nám

Reagovat
kissak

Inu dobrá když jste nám dneska pomohli s Poolem

Reagovat
Gunner14

Reagovat
Gunner14

Tohle je nejhorší půlka "fotbalu" v momentální sezóně. Takovou sračku jsem neviděl ani v okrese

Reagovat
SunFells

Strašné jak málo jsme je v druhé půli ohrozili, na formu některých hráčů je aktuálně hrozný pohled. Škoda, že jsme darovali všechny body zrovna těmto, nezasloužili si je.

Reagovat
pingla

co to bylo od Taylora, písknul konec a sprintem utekl do šaten?

Reagovat
Gunner14

Doufám, že se posral. Na to, že nám 2x pomohl v FA Cup finále, tak ho i tak nemám rád plešouna

Reagovat
Ladas321

Hah, Arsenal ten titul v druhé půlce sezóny doslova daroval Manchesteru City.

Reagovat
ashburtongrove

No jelikoz City vse vyhrali tak ne

Reagovat
iamek

Udržel naději?

Reagovat
forrest

Taky by me zajimalo, jestli maji v rukach aspon tu nadeji

Reagovat
Ladas321

Do příští sezóny

Reagovat
Ragnar Lothbrok

Reagovat
kissak

Neskutečná ztráta formy nebo koncentrace gunners po MS.

Reagovat
SunFells

Po MS? To vůbec ne, bez Jesuse jsme už neměli stejně vypilovaný herní styl, ale zvládalo se velmi dobře a vydobyla se i lepší pozice než jsme měli předtím, ten větší úpadek přišel se ztrátou Saliby a Tomiyasa, teď ještě umocněný absencí Zinnyho, únavou a demotivací.

Reagovat
Predater

Sunfells, budiž Ti rozpad Arsenalu karmou za to, jak jsi se v posledních deseti letech choval.

Reagovat
Gunner14

Rozpad Arsenalu

To je krásný, jak to někteří museli dusit celou sezonu a teď z nich lítají srance jako tohle.

Neskutečný rozpad

Reagovat
VTID94

Reagovat
Swarley

Za to vy jste ty srance mleli celou sezonu a ted uz je konecne vic klidu

Reagovat
Front hell

Přání otcem myšlenky

Reagovat
Swarley

Tak ted uz je to jen trosku nezvladajkovstvi z vasi strany, ale tak to uz je jen pro pobaveni na zaver

Reagovat
Front hell

Přání otcem myšlenky

Reagovat
Swarley

Staci procist diskuzi, ale chapu, ze vy to nevidite

Reagovat
Front hell

Bohatě stačí že to vidíš ty

Reagovat
Swarley

Tak pripomina vam to mnohem vic lidi, jen to chce sundat ty klapky

Reagovat
Front hell

Tak určitě

Reagovat
Swarley

I tohle je reakce naprosto vyrovnanych lidi, neco jako o kousek niz gunner nebo Sunik... Ale klidne me presvedcuj dal, jak to zvladate...

Reagovat
Front hell

Přání otcem myšlenky

Reagovat
Swarley

To je nahrazka za tu hlasku s FA cupem? Ses nejak v posledni dobe zasekl, kdyz nevis kudy kam

Reagovat
Front hell

V pohodě, akorát to tak pořád nějak sedí na to co tady píšeš možná bych ti měl jako celá naše fanbase vynadat do vepřových hlav a idiotů

Reagovat
Swarley

Konecne jsi to dohledal, tak pak ti to jaksi uz nemuze sedet

V nadavani jste specialisti, to uz jsem si tady parkrat vsiml

Reagovat
Front hell

Takoví specialisti,že to tady po celou dobu s tebou řeším v pohodě,bez urážek či nadávek.

Reagovat
Swarley

Jedna vlastkovka jaro nedela

Reagovat
Front hell

Těch vlaštovek je tady mnohém více

Reagovat
Swarley

Prani otcem myslenky

Reagovat
Front hell

Chápu že ty to nevidíš přitom si stačí jen sundat klapky

Reagovat
Swarley

Prani otcem myslenky

Reagovat
Front hell

Ses nějak v poslední době zasekl,když nevíš kudy kam

Reagovat
Swarley

Prani otcem myslenky

Reagovat
Front hell

Přání otcem myšlenky

Reagovat
SunFells

To jdeš na Swarleyho moc složitě.

Reagovat
Swarley

Ze ty zrovna se ozyvas

Reagovat
SunFells

Tady by se i můj pes mohl ozvat.

Reagovat
Swarley

Ten po vas uz ani nestekne

Reagovat
Gunner14

Dědkem*

Reagovat
Golasso

Mě by zajímalo, v čem jsou naše komentáře o tolik míň snesitelné, než třeba komentáře fandů MU? Však vole vaše jediná lepší vlastnost je to, že se víc stavíte jeden za druhého, ale to není nic, co by vás v očích ostatních fans dělalo míň snesitelnými, spíš naopak.

Reagovat
Swarley

Jestli po cca dvaceti letech neustaleho kydani hoven na MU a jejich fanousky ted uznavate, ze jste stejni, tak to je celkem slusny obrat

Reagovat
Golasso

Neodpověděls mi. A nemusíš se mnou mluvit v množném čísle

Reagovat
Swarley

Odpovedel a taky pises o fandech MU, ne o mne konkretne

Reagovat
bbbauch

Reagovat
bbbauch

Bejt takovej Nizzie fanda MU, jsem realne presvedcenej o tom, ze by mel povest horsi nez prime kiwwi, kterej to tu leta dostaval sezrat uz jenom ze setrvacnosti

Reagovat
Front hell

Napsat tohle někdo z našich. Tak 100 % znám tvojí reakci

Reagovat
bbbauch

Hned pri psani mi bylo jasny, ze tohle kdyby se mi vymsti, ale tohle je jedno z mala, o kterym fakt nepochybuju a i pres muj pohled na tohle jsem se to odvazil napsat

Reagovat
Nizzie

To Ti pořád ještě ležím v žaludku, ikdyž se tu do těch vašich dětských měření pipíků nepouštím? Tak nevím no. Ale cute, jak je lehké se Ti zabydlet v hlavě.

Reagovat
bbbauch

To bude ono

Reagovat
bbbauch

Btw “detsky mereni pipiku” a zabydlet se v hlave” od toho, kdo mi snad tejden v kuse reagoval doslova na kazdej jeden komentar.. u tebe me uz kluku nic neprekvapi

Reagovat
Nizzie

Týden v kuse jsem ti reagoval na pár příspěvků, ne na každej jeden komentář. Je to už asi rok ty vole, pusť to z hlavy a neřeš to už proboha. Každý prochází nějakým vývojem, rozdíl mezi mnou a Tebou je ten, že já si to své dětinské chování připustil a dál v něm nepokračuji. Měj se krásně.

Reagovat
bbbauch

To mas hodne spatnou pamet no vyvoj v tvym pripade musel bejt vzdycky k lepsimu - horsi uz to byt nemohlo

Reagovat
Nizzie

Já takové chujoviny házím za hlavu a nestresuju se nimi další rok, ale na Tobě to koukám nechalo následky velké. No nic, budu Ti držet palce, ať se z toho traumatu, který jsem Ti nechtěně způsobil, co nejdříve dostaneš.

Reagovat
jk

Se mi líbí jak přepneš do toho “jsem nad věcí” módu. A za tři dny seš schopnej mi tu tapetovat komenty smajlíkama bez jakéhokoli kontextu

Reagovat
Nizzie

Nad věcí jsem se všemi ostatními normálními uživateli, mezi které řadím i bbbaucha. Tebe rozhodně ne. Tvoje příspěvky jsou prostě k smíchu a podle toho taky reaguju ty joudo. Btw ptal se tě někdo na něco?

Reagovat
jk

Pěkně jsem se ti dostal do hlavy

Reagovat
Nizzie

To, že co tvůj příspěvek to sračka k smíchu neznamená, že ses mi dostal do hlavy einsteine. Ale chápu, každý potřebuje k životu nějaké úspěchy. Někdo dosáhne opravdových úspěchů, někdo si musí i takovou hloupost nalhávat.

Reagovat
bbbauch

Reagovat
bbbauch

“Nezapojuju se do detskyho pomerovani pindiku” a chvili na to tady plodis takovyhle srance good job

Reagovat
Nizzie

Co je v tom za sranec a poměřování pindíka? Přeju Ti, ať to hodíš za hlavu stejně jako já, abysme třeba jednou mohli normálně diskutovat o fotbale. Ty už tady z těch diskuzí s J0ELem, SunFellsem, jk, Swarleym a dalšími máš úplně popletené rozlišovací schopnosti. Dá se s Tebou i normálně mluvit, nebo na všechno reaguješ arogantně povýšeneckým tónem? Pokud B, tak na mě prosím nereaguj. Děkuji.

Reagovat
bbbauch

Clovek by ti i normalne odpovedel, ale moje trauma z tebe mi to nedovoli.

Reagovat
Nizzie

Jak píšu výše, přenes se přes to a zkus to. Vím, že jsem s Tebou měl několikrát slušný shitstorm, stejně tak s Busbym, a uznávám, byla to píčovina. Já proti vám nic nemám, s dost věcma s vámi souhlasím. Diskuzi jsem s váma vedl dost špatně a za to se Ti omlouvám. Prostě bych rád, kdybychom to už hodili za hlavu a mohli se bavit normálně.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Hlahart

S tím rozdílem teda, že kiwwi dostával bídu úplně nezaslouženě

Reagovat
bbbauch

Reagovat
Busby babes

Reagovat
SunFells

*rozmach

Děkuji

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
John Obi Mikel

Kepa - Azpi, Chalo, Thiago, Fofana, Hall - RLC, Enzo, Gallagher - Sterling, Havertz.

City sestavu dost protočili

Reagovat
Talker

Ono na lavičce máme do obrany Koulibalyho a do zálohy jen Chucka.

Celkem šílený když si vezmeš, že máme v kádru 30+ hráčů a v základu jsou hráči jako Azpi a Hall, kteří jsou někde mezi 4. a 6. volbou na fullbacky/wingbacky.

Reagovat
vitasrp

Máme klasicky opět 8 zraněných hráčů, no. Jestli to takhle půjde dál, tak když to zeštíhlíme na 25 hráčů pro příští rok, tak ani nebudeme potřebovat trenéra, prostě kdo bude zrovna zdravej, ten bude hrát a hotovo.

Reagovat
Talker

Největší prdel je, že to není napříč kádrem, ale pokaždé je to nějaká oblast. Většinou wingbaci, záložníci.

Reagovat
Salfovic

No, po tom chození po žhavejch uhlíkách vám nezbyde ani ta 11.

Reagovat
Kinky7

To je nejsilnější lavička co jsem kdy viděl

Reagovat
Csaplárova past

Tak to jsi toho moc neviděl ...

Reagovat
Kinky7

Beru to v rámci aktuální formy

Reagovat
diastan

Solidne setrime, hlavne at se nikdo nezrani pred posledními 2 důležitými zápisy. I tak cekam vyhru

Reagovat
Kinky7

myslim ze budou hrat v stredu v plne palbe

Reagovat
Csaplárova past

Arsenal neudělal radost Haalandovi , jestli ten bude dva zápasy na lavičce, tak mu Arsenal sebral možnost dát ještě alespoň 3 góly a ještě ta čísla vylepšit.

Reagovat
Salfovic

Navíc jsme přišli o přímou konfrontaci v boji o nejlepšího střelce.

Reagovat
vitasrp

Od Fofany naprosto geniální, to tam rovnou může nastoupit ve světle modrém, co je to jako za přihrávku.

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Salfovic

Tak pozitivní je, že to dal hezky zprvní a celou akci tím urychlil.

Reagovat
diastan

Alvarez si zalouzi hrat pravidelne

Reagovat
Swarley

Bereme

Reagovat
Svatej

Tez.. byla by vyzva zkurvit i jeho

Reagovat
Swarley

At uz vas bude trenovat kdokoliv, stejne by hral Havertz a on sedel

Reagovat
Talker

Reagovat
Svatej

rad bych ti to i vylepsil ale trefil jsi to úplně precizně

Reagovat
diastan

Reagovat
Nikikrew

Je vyborny

Reagovat
vitasrp

Ten Azpilicueta zatím.

Reagovat
Csaplárova past

Azpi asi tak o deset sekund pomalejší

Reagovat
Mönchengladbach

Álvarez slušná sezóna. S reprezentací výhra na MS a s klubem nejspíš treble. Už se to někdy v historii někomu povedlo?

Reagovat
Talker

Půlce Barcelony bych tipoval

Reagovat
Csaplárova past

Taky jsem si myslel, ale schválně jsem se podíval a 2009 vyhrál LM Inter.

Reagovat
Mönchengladbach

V roce 2010, kdy Španělsko vyhrálo MS, bral LM Žuzé s Interem.

Reagovat
Csaplárova past

Já se poseru. V týdnu tu zase to stejný psal nějaký odborník na adresu Lautara ...

Reagovat
Mönchengladbach

Inter letos jede na treble?

Reagovat
Csaplárova past

To vubec neni podstatne. Ja jsem jenom napsal, jake nazory se tady objevuji. Presneji receno rikal, ze Lautaro ziska tuto sezonu nejvic trofeji a mel by proto vyhrat Zlaty mic. Ten

Reagovat
Mönchengladbach

Já žádný názor nenapsal a o Zlatém míči vůbec nic nepsal. Jsi při smyslech?

Reagovat
Salfovic

Tak tenhle mu ale nedává zlatou mičudu.

Reagovat
vitasrp

Ten Cesar.. To je naprosto nedůstojný, ach jo.

Reagovat
Csaplárova past

Sterling tpč

Reagovat
smazaný uživatel

Teď jsem to zapnul. Asi nejsme lepší, co?

Reagovat
Salfovic

Chelsea dostane na prdel i od béčka, hezký.

Reagovat
John Obi Mikel

Škoda, mohlo být vyrovnáno.

Reagovat
Hlahart

Koukat na Chelsea je fakt hrozný utrpení. Já se nakonec divím, že Víťa zůstal takovej kliďas.

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
smazaný uživatel

Sic se o nic nehraje, ale nejsme přece na vycházce. Hrůza koukat na ty naše, jak si to tam jdou jen odchodit.

Reagovat
Kinky7

dnes Palmer zatim super

Reagovat
vitasrp

Dneska bych pochválil Enza, ten je ve středu hřiště hezky v chůzi na procházce a furt tam mává rukama a vzteká se na ostatní, ideální přístup.

jinak absolutně netušíme, co děláme, neumíme rozehrát, překonat ten presink soupeře, přesto jsme se stejně dostali do dvou (mohlo být tří, kdyby Sterling nebyl kopyto) vyložených šancí.

Akorát tam se pak znova projeví, že nevíme, co děláme, takže to zakončení je klasicky tristní.

Reagovat
Kinky7

Hall si vede proti Mahrezovi slusne

Reagovat
smazaný uživatel

Enzo dlouhodobě předvádí otřesné výkony.

Reagovat
Talker

Tak ono jsme v úplně jiném rozpoložení.

Citizens pod Guardiolou více než půl dekády, perfektně nacvičené všechno, ví, co dělat, jak hrát a všichni hrají o svojí pozici pro příští sezonu a k tomu obrovské sebevědomí, protože jsou na vlně.

U nás máme trenéra, který tu je pár týdnů, je několik levelů pod Pepem, nemáme nacvičeno vůbec nic, protože jsme změnili 3 trenéry a motivace je v hajzlu, protože nemáme moc o co hrát, protože přijde stejně nový trenér, takže 90 minut nemá moc vliv na jejich budoucnost a k tomu sebevědomí v prdeli, protože se nám nedaří vůbec nic už více než rok.

Prostě nenašel bys 2 týmy ve více rozdílném rozpoložení.

Reagovat
Hlahart

Jeho přístup je strašnej

Reagovat
Ladas321

Manchester City vyhrál ligu do 18 let, 21 let a Premier League. Tým bez akademie

Reagovat
Hlahart

A United má zlatou rukavici v PL i WPL, a to nemá brankáře

Reagovat
Salfovic

de Gea je tranďák ?

Reagovat
fenixLFC

*traged

Reagovat
iamek

Tak v U18 i U23 mají pokud se nepletu nejstarší tým. V U18 měl starsi jen WHU. MU v U18 měl nejmladší. Hraci 15-16 let odehráli u nás v U18 kolem 8000 minut. V U23 jdeme podobnou cestou a líbí se mi tahle změna. Třetí místo v tabulce je víc než se před sezonou čekalo. Další rok by to mělo být zase o něco lepší.

Reagovat
smazaný uživatel

Aspoň ženy nám letos dělají radost. Vítěz ligy a FA Cupu. Akorát škoda semifinále s Barcou v LM.

Reagovat
Kinky7

zenske mate skvele!

Reagovat
Kinky7

mozna by mela A tym trenovat Emma Hayes

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Salfovic

Za deset měsíců interim

Reagovat
Kinky7

bych se toho nebal - z WSL si udelala trhaci kalendar

Reagovat
Talker

Zajímalo by mě vidět ji u Ačka, jenže tohle je úplně jiný sport, kvalitativně někde na úrovni U-14.

Reagovat
iamek

Reading překvapí, naše holky vyhrají a máme to .

Jinak slušný, co náš ženský tým předvádí. Na to, ze existuje snad čtvrtým rokem?

Reagovat
smazaný uživatel

To by musel být den blbec, aby holky prohrály s Readingem. Titul už beru jako jistotu, když navíc nám stačí jen remíza

Reagovat
iamek

Bohužel jo. To by zvládla i vase mládež. Celkově tam je málo prekvapujicich výsledku a hlavně za ten rok se hraje málo zápasu. Jinak my poprvé budeme hrát v Evropě, což nám do budoucna taky prospěje a hlavně to bude chtit posílit.

Reagovat
Kinky7

tak Russo je asi nejlepsi hracka v WSL ted

Reagovat
iamek

Je skvělá . Bohužel jsem zaznamenal spekulaci, že je chce Barcelona a tomu se odolat asi nedá.

Reagovat
John Obi Mikel

Sterling zase nic

Reagovat
vitasrp

Možná ať zkusí úmyslně zkoušet tu branku nedávat, tam je pak větší šance, že by se ten gól povedlo dát.

Reagovat
smazaný uživatel

Nebudeme přece kazit oslavu City.

Reagovat
John Obi Mikel

Franku vole, když už jsme nepustili Chukwuemeku do reprezentace, tak bys ho mohl aspoň postavit.

Reagovat
Salfovic

Tuhle čůrákovinu jsem vůbec nepobral ???

Reagovat
smazaný uživatel

Hmm Mudryk jde do hry....tak to je konec.

Reagovat
vitasrp

Ty píčo to je gól, že fakt nemám slov.

Reagovat
vitasrp

Úplně jasná ruka, jestli to uznaj, tak to jsou totální kašpaři.

Reagovat
Kinky7

neuznaji

Reagovat
smazaný uživatel

Neplatí

Reagovat
vitasrp

Ty balóny po zemi před branku občas nejsou špatný, bohužel Havertz je hráč, kterýmu věřím snad z celý Premier League nejmíň, že by se tam dokázal k něčemu protlačit a skórovat.

Reagovat
John Obi Mikel

Jasně Franku, na co vyzkoušet Fofanu, když tam můžeš plácnout Pulišiče.

Reagovat
smazaný uživatel

Azpi skvělé bránění Haalanda

Reagovat
vitasrp

Upřímně Mudryk mi zatím připomíná tak možná Emila Rilkeho.. Což za 70 mega není vůbec špatný musím říct.

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
iamek

Ethan Nwaneri’s schoolboy registration at Arsenal finishes in June and the likes of Chelsea, Manchester City and #mufc are monitoring. Arsenal have not given up hope of convincing him to accept their offer.

Pome

Reagovat
kissak

Dnes prosím bez ostudy a zajistit první účast LM v mé 15leté fanouškovské letargii

Reagovat
kissak

zajímavá úvodní fotografie, kde minimálně dva hráči po sezoně již nebudou hrát za Lester

Reagovat
mr.Silver

[Ornstein] Arsenal trying to sign Man City captain Ilkay Gundogan. Arteta wants 32yo if Xhaka goes. Fresh attempts will be made to keep him at #MCFC + other options. #AFC additionally pushing hard for Rice & Mount + renewed efforts to secure Nwaneri

Reagovat
Trand

Reagovat
SunFells

Gundo se asi nepodaří, ale na dva roky by byl skvělý.

Reagovat
iamek

Nottingham Forest are interested in permanently signing Dean Henderson. Forest are prepared to do a deal for up to £30million for Henderson and have also indicated the salary they would be prepared to offer.

30 mega? Kezby .

Reagovat
bbbauch

To bysme potrebovali

Reagovat
kissak

tady je vidět ten odlišnej metr jednotlivých sudich

Reagovat
iamek

Letos moc jasnějších červených nebylo. Nechápu absolutně.

Reagovat
Nizzie

Ten jde vidět někdy i v průběhu jednoho zápasu.

Reagovat
martin.b

Sotva se pochlubí Webb v MNF jak komplexně a efektivně pracují, tak přijdou minimálně tři fakt neuvěřitelný rozhodnutí : Guimaraes, Mings, negol Gakpa…

Reagovat
vitasrp

Negól Gakpa je pravidlově správně, to není žádný neuvěřitelný rozhodnutí.

Reagovat
SunFells

Sranda že ASM se stal třetí volbou na svou pozici.

Reagovat
kissak

Na víc bohužel momentálně nemá.

Reagovat
Geordies

Nějak nerozumím tomu zdržování Lišek, dyť hrajou o udržení a remíza je pro ně nicneřešící

Reagovat
O.Giroud

ved remiza znamena, ze Everton musi v poslednom kole vyhrat ak by Leicester bral 3 body proti West Hamu

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
Coutinho10

nicneřešící ne, ale nemají to už ve vlastních rukách

Reagovat
kissak

Tvl Pope

Reagovat
kissak

Yeeeeeees je to tam.

Reagovat
Coutinho10

gratulace, aspoň bude v LM zpestření, ikdyž na úkor nás nakonec

Reagovat
kissak

Díky.

Vy jste se bohužel rozjeli příliš pozdě.

Reagovat
Coutinho10

Taarabt skvělej hráč, někdo takovej mi v dnešním fotbale celkem chybí

https://twitter.com/ufcfooty/status/1661377686378250242

Reagovat
Busby babes

#mufc XI: De Gea, Wan-Bissaka, Varane, Lindelof, Shaw, Casemiro, Eriksen, Fernandes, Antony, Martial, Sancho

Sancho dostava dalsi sanci, tak snad dneska uz neco poradneho predvede. potreboval by to.

Reagovat
Likan7

ehm...gol...ehm....řeší se to někde? Nemužu najít diskuzi

Reagovat
Wazza228

Mělo by tady, ne? jen hrajeme s CFC, tak z toho není takový haló.

Reagovat
Busby babes

asi spis pod tim clankem o Tottaci, co je ted prvni v poradi

Reagovat
Kuba94

Taky marně hledám

Reagovat
Wazza228

Potřebuje být přímočařejší a víc si věřit 1v1, techniku na to má.

Reagovat
Wazza228

Casee

Reagovat
Likan7

Jinak teda ten Mudryk...ten byl tak v šoku, že se nestačil ani divit co se stalo

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele