Premier League - preview 32. kola: Newcastle hostí Tottenham

21.04.2023, 09:27, aktualizováno 23.04.2023, 09:07
Previews
Radost hráčů Newcastlu (© AFP)

Velkou šanci dostane v neděli odpoledne Newcastle - pokud porazí Tottenham, bude mít na pátý tým tabulky už šestibodový náskok. Dnes se hrají dva zápasy, Bournemouth bude měřit síly s West Hamem.

AFC Bournemouth - West Ham United

neděle 15:00

West Ham United, který zažívá úspěch v pohárové Evropě, se v neděli na Vitality Stadium utká v rámci Premier League s Bournemouthem v záchranářském souboji. Cherries nasbírali devět bodů z posledních čtyř zápasů, Hammers pak prohráli pouze jedno z posledních devíti utkání ve všech soutěžích.

Forma obou týmů se v posledních týdnech zvedá. Kromě domácí prohry 2:0 s Brightonem se Bournemouthu velmi v dubnu dařilo, dokázal totiž porazit Fulham, Leicester City i Tottenham Hotspur, a tak se Cherries dostali do mnohem výhodnější pozice, neboť jsou nyní na 14. místě v tabulce s náskokem šesti bodů od sestupového pásma.

Bournemouth navíc čeká příznivě vypadající série zápasů, po nedělním střetnutí s West Hamem se utká s trápícími se Southamptonem a Leedsem United a pak se střetnou s londýnskou Chelsea.

Poměrně příznivá je také situace Bournemouthu, co se absentujících hráčů týče. Mimo hru jsou totiž pouze Ryan Fredericks a Junior Stanislas, kteří jsou dlouhodobě mimo hru.

Poté, co West Ham minulý víkend vybojoval doma bod za remízu 2:2 s prvním Arsenalem, postoupil ve čtvrtek do semifinále Evropské konferenční ligy přes belgický Gent po výhře 4:1. Nyní se však Hammers musí soustředit na domácí soutěž, jsou totiž stále zapleteni do boje o sestup, přestože z posledních pěti zápasů v nejvyšší soutěži získali osm bodů.

Svěřenci Davida Moyese se nacházejí na 15. místě tabulky pouhé čtyři body nad pásmem sestupu, ačkoli mají stále zápas k dobru oproti dalším kandidátům na sestup.

Skotský trenér bude mít k dispozici takřka kompletní tým, chybět mu budou pouze dva Italové, a to útočník Gianluca Scamacca a stoper Angelo Ogbonna.

AFC Bournemouth - pravděpodobná sestava:
Neto - Smith, Stephens, Senesi, Kelly - Tavernier, Lerma, Rothwell, Ouattara - Billing - Solanke

West Ham United - pravděpodobná sestava:
Fabiański - Coufal, Zouma, Aguerd, Emerson - Souček, Rice - Bowen, Paquetá, Benrahma - Ings

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.04 - 3.26 - 2.56

Tip EuroFotbal.cz: 1

Více informací

Newcastle United - Tottenham Hotspur

neděle 15:00

Důležitý souboj v boji o první čtyřku čeká na fotbalisty Newcastlu a Tottenhamu Hotspur. Oba celky se nachází v úplně jiném rozpoložení. Zatímco Newcastle se po menší krizi v lednu a únoru vrátil do dobré herní pohody, Tottenham po odvolání trenéra Conteho i nadále strádá. A nedělní utkání tak představuje dost možná poslední možnost pro londýnský tým, aby si ještě vynutil nějaké větší zapojení do boje o první čtyřku. Pokud by totiž na půdě Newcastlu padl, ztrácel by na svého soka už šest bodů, přičemž by měl ještě odehráno o jedno utkání více.

Newcastle sice minulý týden vybouchl na půdě Aston Villy, kde po nedobrém výkonu padl zcela jednoznačně po výsledku 3:0. Mrzet ho to ale zase až tak moc nemrzelo, jelikož právě Kohouti nedokázali tohoto zaváhání využít a doma senzačně také prohráli - s nováčkem z Bournemouthu díky brance v nastavení museli překousnout prohru 3:2. Před zaváháním v Birminghamu ovšem Newcastle tahal sérii pěti výher v řadě, v rámci které doma hravě zdolal například i Manchester United, čímž si upevnil své postavení v elitní čtyřce soutěže. Newcastle se stále může pochlubit precizní defenzivou - 24 obdržených branek je totiž stále nejméně v celé soutěži - a i když ofenziva už tolik nezáří, protože 48 vstřelených branek zase není úplně nějaká sláva - na sbírání vítězství to pohodlně stačí. Pokud by Straky v neděli odpoledne zaznamenaly další tříbodový úspěch, byla by Liga mistrů už opravdu velmi blízko.

Jarní část sezóny se Tottenhamu zatím pranic nevyvedla. Po Mistrovství světa odehráli Kohouti šestnáct ligových duelů, vyhrát se jim ale podařilo jen v sedmi případech. Po velkém kolapsu na půdě Southamptonu v polovině března, kdy Tottenham velmi hloupě v závěru ztratil dvoubrankové vedení, u týmu po kritice mužstva skončil trenér Conte, nicméně to na hráče Tottenhamu žádný pozitivní efekt nemělo. Spurs poté znovu ztratili v závěru klání vedení - tentokráte na půdě Evertonu - pak sice s pořádnou dávkou štěstí zdolali Brighton, načež ale minulý týden na vlastním stánku vybouchli a značně si zkomplikovali svou pozici v boji o první čtyřku.

Domácí už mohou počítat s plně uzdraveným Miguelem Almirónem, mimo hru ale zůstává Saint-Maximin a Emil Krafth. V táboře hostí se otazník vznáší nad stoperem Clementem Lengletem, do hry ale určitě nezasáhne Lucas Moura, který si odpykává třízápasový trest za vyloučení, stejně tak hrát nebude ani zraněná Emerson Royal, Ryan Sessegnon a Rodrigo Bentancur.

Newcastle United - pravděpodobná sestava:
Pope - Trippier, Schär, Botman, Burn - Longstaff, Bruno Guimaraes, Willock - Almirón, Isak, Joelinton

Tottenham Hotspur - pravděpodobná sestava:
Lloris - Romero, Dier, Lenglet - Porro, Skip Hojbjerg, Perišič - Kulusevski, Kane, Son

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.86 - 3.77 - 4.43

Tip EuroFotbal.cz: 1

Více informací

Fulham FC - Leeds United

sobota 13:30

Po čtyřech ligových porážkách za sebou Fulham v minulém kole konečně naplno bodoval a výhru proti Evertonu se pokusí zopakovat v domácím zápase s Leedsem, který je v současné chvíli šestnáctý a od sestupových příček jej dělí pouze dva body.

Fulham se v minulém kole Premier League konečně dočkal a po sérii nezdarů porazil Everton 3:1. První poločas nabídl vyrovnaný souboj a oba týmy vstřelily po jedné brance. Cottagers rozhodli o vítězství po přestávce, kdy se krátce po sobě trefili Wilson a James. Druhý jmenovaný do sobotního zápasu nezasáhne, jelikož ve Fulhamu hostuje právě z Leedsu. Domácí tým se s Peacocks střetne již potřetí v tomto ročníku. Svěřenci Marca Silvy zvítězili v říjnu na Elland Road 3:2 a na konci února vyřadili Leeds z FA Cupu.

Španělskému manažerovi v sobotu nebudou k dispozici Mitrović, Kurzawa, Kebano a James.

Leeds domácí zápas proti Liverpoolu absolutně nezvládl, a nakonec z toho byla vysoká prohra 1:6. Whites si připsali druhou drtivou porážku po sobě a nadále jsou ohrožení sestupem. Hostujícímu týmu v posledních týdnech vůbec nefunguje obrana a v posledních dvou zápasech inkasoval hned 11 branek. Po 31 odehraných kolech jsou Peacocks s 60 obdrženými góly vůbec nejhorším týmem nejvyšší anglické ligy.

Javier Gracia bude v sobotním duelu postrádat Adamse a Dallase.

Fulham FC - pravděpodobná sestava:
Leno - Tete, Adarabioyo, Ream, Robinson - Reed, Palhinha - Cordova-Reid, Pereira, Willian - Vinícius

Leeds United - pravděpodobná sestava:
Meslier - Ayling, Koch, Struijk, Firpo - McKennie, Roca - Harrison, Aaronson, Sinisterra - Rodrigo

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.39 - 3.53 - 3.08

Tip EuroFotbal.cz: 1

Více informací

Brentford FC - Aston Villa

sobota 16:00

Málokdo by před sezónou čekal, že souboj Brentford s Aston Villou se bude dát označit jako měření dvou týmů z první poloviny tabulky. Ovšem 7 kol před koncem soutěže je realita skutečně taková - Brentford zažívá vynikající druhou sezónu mezi elitou a Aston Villa se po bídném úvodu ročníku a výměně trenéra rozjela k nevídaným výsledkům, které ji momentálně vynesly až do boje o evropské poháry. Pokud by zvládla i utkání na půdě Brentfordu, mohla by se teoreticky bodově dotáhnout na pátý Tottenham Hotspur.

Pravdou však je, že v posledních týdnech jakoby Brentfordu začal docházet dech. Svěřenci Thomase Franka totiž v posledních pěti zápasech ani jednou nezvítězili, přičemž si připsali jen dva body za remízy s Leicesterem City a Brightonem. Ve zbylých kláních s Manchesterem United, Newcastlem a Wolverhamptonem odešel loňský nováček soutěže vždy bez získaného bodu. Pokud se podíváme na delší časový horizont, tak situace není o tolik lepší. Z posledních deseti ligových duelů totiž Brentford vyhrál jen dvakrát, čtyřikrát remizoval a čtyřikrát odešel ze hřiště jako poražený celek. Tato horšící se forma určitě není pozitivní zprávou pro Thomase Franka, nicméně jeho svěřenci si až do února počínali tak dobře, že si mohou dovolit zbývající ligová klání odehrát v naprostém klidu.

Aston Villa zahájila ligový ročník skutečně prachmizerně - z úvodních deseti duelů totiž vyhrála jen dvakrát, když zdolala Everton a Southampton. Krom toho ještě vytěžila tři remízy, hned v pěti případech však odešla ze zápasů poražena. A když v jedenáctém kole prohrála Aston Villa i na půdě Fulhamu, byl osud Stevena Gerrarda definitivně zpečetěn. Angažování Unaie Emeryho se ale ukázal jako fantastický tah - od jeho jmenování získal více bodů než Aston Villa jen Arsenal a Manchester City a španělský kouč postupnými krůčky vrátil své svěřence do boje o poháry. V posledních pěti ligových duelech byla Aston Villa stoprocentní, z posledních osmi vytěžila hned sedm výher a jednu remízu, a pokud bychom pátrali po poslední prohře, museli bychom se vrátit až do poloviny února, kdy Villans na domácím stánku nestačili na Arsenal.

Brentfordu bude chybět Kristoffer Ajer, k dispozici pak nebude ani dvojice Jansson a Potter, kteří budou mimo až do konce sezóny. Aston Villa se musí obejít bez zraněných Coutinha, Kamardy, Casha a Leona Baileyho.

Brentford FC - pravděpodobná sestava:
Raya - Hickey, Pinnock, Mee, Henry - Dasilva, Nørgaard, Jensen - Mbeumo, Toney, Schade

Aston Villa - pravděpodobná sestava:
Martínez - Young, Konsa, Mings, Moreno - Dendoncker, Luiz - McGinn, Buendía, Ramsey - Watkins

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.73 - 3.24 - 2.85

Tip EuroFotbal.cz: 0

Více informací

Crystal Palace - Everton FC

sobota 16:00

Crystal Palace vyhrál již tři ligová utkání po sobě a pod vedením velezkušeného Roye Hodgsona je zatím stoprocentní. V sobotu Eagles přivítají Everton, jemuž se vůbec nedaří a v boji o záchranu nutně potřebuje každý bod.

Crystal Palace zvítězil v minulém kole na půdě posledního Southamptonu a pod anglickým manažerem Royem Hodgsonem si připsal třetí výhru v řadě. Eagles se díky devíti bodům ze tří zápasů posunuli na dvanácté místo a v poklidném středu tabulky by chtěli dohrát i zbytek soutěže. Jedinou kaňkou je zranění Zahy, který se do tréninku nejspíš naplno zapojí až příští týden. I bez něj se však týmu v ofenzivě vede a v posledních třech utkáních vstřelil devět branek.

Spoluhráčům v sobotu nepomůžou Clyne, Guaita a již zmíněný Zaha.

Everton prožívá krizi a sedmnácté místo je toho důkazem. Toffees mají navíc stejně bodů jako osmnáctý Nottingham, a tak budou v následujících kolech potřebovat každý bod. V posledním zápase svěřenci Seana Dychea neuspěli na domácí půdě a prohráli s Fulhamem 1:3. Hosté by v sobotu rádi navázali na první vzájemný duel z října, kdy se jim podařilo porazit Eagles 3:0. Situace je ale nyní zcela odlišná a Everton nečeká proti rozjetému Crystal Palace nic lehkého.

Na hostující straně budou chybět Coleman, Doucouré a Townsend. Nejisté jsou i starty Onany a Vinagreho.

Crystal Palace - pravděpodobná sestava:
Johstone - Ward, Andersen, Guéhi, Mitchell - Eze, Doucouré, Schlupp - Olise, Edouard, Ayew

Everton FC - pravděpodobná sestava:
Pickford - Patterson, Keane, Tarkowski, Mykolenko - Iwobi, Garner, Gueye, McNeil - Calvert-Lewin, Gray

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.99 - 3.27 - 4.58

Tip EuroFotbal.cz: 1

Více informací

Leicester City - Wolverhampton Wanderers

sobota 16:00

Sestupem ohrožený Leicester City se bude snažit ukončit svou špatnou formu v sobotu, kdy na King Power Stadium přivítá Wolverhampton Wanderers. Lišky se pokusí vyhnout se desátému ligovému zápasu bez výhry v řadě, hosté chtějí poprvé po více než roce získat tři vítězství v nejvyšší soutěži za sebou.

První zápas Deana Smithe na lavičce Leicesteru skončil porážkou, jeho svěřenci totiž o víkendu prohráli 1:3 s úřadujícím mistrem Manchesterem City. Citizens se během úvodních 25 minut dostali do třígólového vedení a zbytek zápasu dohráli v uvolněném tempu, z čehož alespoň částečně těžily Lišky. Patnáct minut před koncem totiž dokázal snížit Kelechiho Iheanacha. Navzdory závěrečnému tlaku nakonec prohrál Leicester svůj 20. ligový mač v této sezóně a propadl se na 19. místo v tabulce.

Domácí padli v posledních pěti domácích střetech ve všech soutěžích, na King Power Stadium se jim obecně nedaří celou sezónu, vždyť v rámci Premier League tam nasbírali pouhých 12 bodů. Šampioni ze sezóny 2015/16 jsou jediným týmem v nejvyšší soutěži, který letos ještě neudržel čisté konto, inkasoval mimochodem v osmi po sobě jdoucích utkáních.

Náročný duel navíc Lišky čeká i v sobotu proti ve formě hrajícímu Wolverhamptonu. Vlci si v posledních týdnech totiž připsali dva důležité domácí skalpy. Po hubené výhře 1:0 nad Chelsea se jim minulý víkend podařilo skolit i jiný londýnský celek, díky brankám Diega Costy a Hee-chana Hwanga si připsali do tabulky další tří body po výhře nad Brentfordem.

Svěřenci Julena Lopeteguiho se tak vyšplhali na 13. místo v tabulce s náskokem sedmi bodů na sestupové příčky. Vlky však čeká náročný závěr sezóny, a tak potřebují nutně v sobotu bodovat, aby se v samém závěru ročníku nemuseli strachovat o udržení.

Domácím bude chybět trio obránců, kvůli zranění totiž do utkání nezasáhne James Justin, Ricardo Pereira ani Jannik Vestergaard. Co se týče Wolverhamptonu, mimo hru jsou dlouhodobě zranění Saša Kalajdžič a Chiquinho.

Leicester City - pravděpodobná sestava:
Iversen - Castagne, Souttar, Faes, Kristiansen - Dewsbury-Hall, Ndidi, Tielemans - Tete, Vardy, Maddison

Wolverhampton - pravděpodobná sestava:
Sá - Semedo, Kilman, Dawson, Toti - Lemina, Gomes, Nunes - Cunha, Costa, Sarabia

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.47 - 3.23 - 3.21

Tip EuroFotbal.cz: 2

Více informací

Liverpool FC - Nottingham Forest

sobota 16:00

Liverpool se vrátil na vítěznou vlnu. A v sobotním odpoledním utkání Premier League bude hostit na Anfieldu tápající Nottingham Forest. Reds v pondělí večer rozdrtili Leeds United, svěřenci Steva Coopera naopak podlehli Manchesteru United 0:2.

Domácím hrozilo poprvé pod vedením Jürgena Kloppa, že nevyhrají šest soutěžních utkání v řadě. Namísto toho ale předvedli Reds na Elland Road nejlepší výkon v sezóně a zaslouženě si odvezli tři body. Chvíli to však Liverpoolu trvalo, skóre otevřel Cody Gakpo až ve 35. minutě. A následovaly pak gólové hody. Po dvou brankách si totiž připsali Mohamed Salah s Diogem Jotou, v samém závěru se prosadil i Darwin Núñez, a upravil tak skóre na konečných 6:1.

Po více než šesti měsících se v pondělí na hřišti objevil Luís Diaz, který se plně zotavil po operaci kolena, mimo hru však bude jiný ofensivní hráč, a to Roberto Firmino. Ze svalových problémů se ještě musí uzdravit také Naby Keïta, v rekonvalescenci po operacích pokračují Stefan Bajčetić a Calvin Ramsay.

Náznaky zlepšení formy byly vidět už při čtyřgólové remíze s vedoucím Arsenalem, který měl štěstí, že z Anfieldu odjel alespoň s bodem. Liverpool se však stále nachází mimo příčky zaručující pohárovou Evropu, po 30 odehraných kolech má na svém kontě 47 bodů a na čtvrtý Newcastle ztrácí propastných devět bodů. Účast v příštím ročníku Ligy mistrů se tak zdá čím dál tím méně pravděpodobná.

V sobotu ho ovšem čeká z formy hrající Nottingham Forest, který naposledy podlehl Manchesteru United. Díky brankám Antonyho a Dioga Dalota si Rudí ďáblové ze City Ground odvezli všechny tři body a odsunuli Lesníky na sestupové příčky. Svěřenci Steva Coopera na vítězství v nejvyšší soutěži čekají už deset zápasů, v posledních třech utkáních dokonce prohráli.

Nováčci v Premier League se tak nacházejí na sestupovém 18. místě, takže je bude čekat náročný závěr sezóny. Fanoušci Nottinghamu však nemusejí klesat na mysli, vždyť sedmnáctý Everton má stejný počet bodů.

Trenér Cooper nebude moci v sobotu počítat s řadou zraněných svěřenců. Mimo hru totiž je Giulian Biancone, Omar Richards, Chris Wood, Willy Boly, Cheikhou Kouyaté, Ryan Yates, Serge Aurier, Dean Henderson a Gustavo Scarpa.

Liverpool FC - pravděpodobná sestava:
Alisson - Alexander-Arnold, Konaté, van Dijk, Robertson - Jones, Fabinho, Henderson - Salah, Gakpo, Jota

Nottingham Forest - pravděpodobná sestava:
Navas - Felipe, McKenna, Niakhaté - Williams, Danilo, Mangala, Freuler, Lodi - Johnson, Gibbs-White

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.16 - 7.98 - 18.90

Tip EuroFotbal.cz: 1

Více informací

Arsenal FC - Southampton FC

pátek 21:00

V pátek večer přivítá Arsenal doma na Emirates Stadium poslední Southampton a bude se snažit zpátky naskočit na vítěznou vlnu. Gunners v posledních dvou ligových zápasech ztratili body, což umožnilo druhému Manchesteru City snížit náskok, Southampton se nachází na samém dně tabulky Premier League.

Arsenal v posledních dvou zápasech klopýtl na cestě k ligovému titulu, body ztratil proti Liverpoolu i West Hamu United, přestože v obou zápasech vedl o dvě branky. Svěřenci Mikela Artety vedli proti Liverpoolu po půlhodině hry 2:0, nicméně o své vedení přišli v samém závěru, a podobně tomu bylo i minulý víkend na London Stadium. V desáté minutě sice zvýšil Ødegaard už na rozdíl dvou branek, ale i tentokrát se body dělily.

Náskok Arsenalu na čele tabulky tak činí čtyři body před druhým Manchesterem City, který však má ještě jeden zápas k dobru. Příští středu se navíc Arsenal s Citizens střetnou v přímém souboji o první místo na Etihad Stadium, a tak Artetův tým udělá vše pro to, aby se na důležitý zápas vítězně naladil.

V cestě mu stojí trápící se Southampton. Svěřenci Rubena Sellese v lize nezvítězili od začátku března, když prohráli čtyři z posledních pěti zápasů, včetně všech tří posledních proti West Hamu United, Manchesteru City a Crystal Palace. Saints se tak nacházejí na poslední dvacáté příčce, nicméně k záchraně v nejvyšší soutěži nemají příliš daleko. Sedmnáctý Everton má náskok pouhých čtyř bodů a vzhledem k tomu, že do konce sezóny zbývá odehrát ještě sedm kol, je stále o co hrát.

Sellesův tým čeká příští týden důležitý domácí zápas s Bournemouthem, ve kterém musí nutně zvítězit, chtějí-li se účastnit Premier League i v příští sezóně. Zisk bodů v pátečním zápase proti Arsenalu se nejeví příliš realisticky, nicméně do karet Southamptonu hraje vzájemná bilance. V posledních dvou zápasech proti Arsenalu totiž neprohrál a získal v nich čtyři body, naposledy na Emirates Stadium však prohráli 0:3.

Arsenal bude v pátek kvůli zranění opět postrádat Mohameda Elnenyho a Takehira Tomiyasa a mimo hru také pravděpodobně bude William Saliba. Co se týče Southamptonu, kvůli dohodě o hostování nemůže nastoupit Ainsley Maitland-Niles, a Sellesovi bude chybět také kvarteto Juan Larios, Valentino Livramento, Mislav Oršić a Mohammed Salisu.

Arsenal FC - pravděpodobná sestava:
Ramsdale - White, Holding, Gabriel, Zinčenko - Xhaka, Thomas, Ødegaard - Martinelli, Jesus, Saka

Southampton FC - pravděpodobná sestava:
Bazunu - Perraud, Bednarek, Bella-Kotchap, Walker-Peters - Djenepo, Ward-Prowse, Lavia, Sulemana - Alcaraz, Onuachu

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.20 - 7.02 - 17.60

Tip EuroFotbal.cz: 1

Více informací

Tabulka před začátkem kola

Tým
Z
V
R
P
S
B
1
Arsenal FC
31
23
5
3
74 : 31
74
2
Manchester City
30
22
4
4
78 : 28
70
3
Manchester United
30
18
5
7
46 : 37
59
4
Newcastle United
30
15
11
4
48 : 24
56
5
Tottenham Hotspur
31
16
5
10
57 : 45
53
6
Aston Villa
31
15
5
11
44 : 40
50
7
Brighton & Hove Albion
29
14
7
8
54 : 37
49
8
Liverpool FC
30
13
8
9
56 : 36
47
9
Brentford FC
31
10
13
8
47 : 42
43
10
Fulham FC
30
12
6
12
42 : 41
42
11
Chelsea FC
31
10
9
12
30 : 33
39
12
Crystal Palace
31
9
9
13
31 : 40
36
13
Wolverhampton Wanderers
31
9
7
15
26 : 42
34
14
AFC Bournemouth
31
9
6
16
31 : 59
33
15
West Ham United
30
8
7
15
29 : 41
31
16
Leeds United
31
7
8
16
40 : 60
29
17
Everton FC
31
6
9
16
24 : 46
27
18
Nottingham Forest
31
6
9
16
24 : 56
27
19
Leicester City
31
7
4
20
41 : 55
25
20
Southampton FC
31
6
5
20
24 : 53
23

Zbývající zápasy

22.04. 18:30
Manchester United - Chelsea FC (zápas odložen)
23.04. 17:30
Brighton & Hove Albion - Manchester City (zápas odložen)

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (762)

Přidat komentář
jk

Mají to ve svých rukou.

Reagovat
king23

* nohou

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Zdechlina

A vy nás máte očividně ve svých hlavách

Reagovat
Nizzie

Reagovat
bbbauch

Tak si muzete podat ruce

Reagovat
bbbauch

Reagovat
Registrujisejenproto

Reagovat
nani92

musí co?

Reagovat
Nizzie

Hrát.

Reagovat
Zdechlina

Vyhrát!

Reagovat
Mastný Chobot

Arsenal are looking at Mason Mount ahead of the summer.

hmm možno by si konečne zahrali spolu s Riceom

Reagovat
Nikikrew

Jemu konci zmluva ci ostava este rok?

Reagovat
Frony

Ještě rok

Reagovat
SunFells

Pasoval by, ale osobně by mě to kvůli ESR i Vieirovi mrzelo. Investice do RW, tím spíš do někoho variabilního jako Diabyho, by nám dodalo dost kvality na křídla a dle mě i otevřelo možnost rozvinout Saku centrálně, kde by byl více ve hře, nebezpečný z více pozic a strany Saka - Martinelli a Odegaard - Diaby mi přijdou kombinačně jako více si vyhovující páry co se týče tvořivosti a pohybu, pokud je na ESR a Vieiru stále moc brzo, aby 8 hráli pravidelně.

Reagovat
PP

Ani blbou náhodou.. Já ho nemůžu ani vystát. Zákeřný zmrd je to za mě..

Reagovat
Pan.Antonin

By k vám zapadl

Reagovat
VTID94

Mateo Kovacic’s representatives are reportedly in London holding talks with Manchester City over a transfer from Chelsea.

Reports emerged last month that Kovacic ‘wants to leave’ Chelsea at the end of the season and it was claimed he had ‘offered himself to AC Milan’.

Manchester United were also credited with interest at the time, but it now appears City have swooped to get a deal done for the Croatia international.

Reagovat
VTID94

The report claims Kovacic would be brought in to replace Kalvin Phillips, who has barely featured since his £45m move from Leeds in the summer, and is said to be ‘close to signing for Aston Villa’.

Reagovat
VTID94

Newcastle target Kalvin Phillips is now close to signing for Aston Villa – despite only joining Manchester City back in July

Reagovat
Kinky7

Fakt mi chybět nebude. Hrál málo a kdykoli hrál tak to smrdelo prusvihem

Reagovat
mr.Silver

Dneska to bude kanonáda, čekám 5-6:0

Reagovat
Front hell

tak né

Reagovat
Swarley

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
pingla

za barák

Reagovat
mr.Silver

Uuu Vieira místo Xhaky

Reagovat
SunFells

rýmečka

Reagovat
cejen13

Xhaka je prej out dneska? Viera super, ale Trossard si určitě taky dneska zasloužil základ.

Reagovat
J0EL

Granit ani na lavicke? Snad nie je zraneny.

Reagovat
Frony

Nemoc

Reagovat
Frony

Nechápu proč je Emil odepsanej. Tohle mohl být ideální zápas pro něj.

Reagovat
SunFells

Zatím jsi ho odepsal jen ty teď.

Reagovat
Frony

Nikoho jsem neodepsal, jenom mě sere, že je v hierarchii až za Vieirou, kterej zatím vůbec nic nepředvedl.

Reagovat
J0EL

Oj to sme si zas zaprehanali

Reagovat
Frony

Jako v čem?

Reagovat
Frony

Beru zpět, úplně mi vytřel zrak tou jízdou v první půli

Reagovat
SunFells

Theo Walcott becomes the first player to make 150 appearances at the Emirates Stadium.

Reagovat
mr.Silver

Bože

Reagovat
KnoxXx

Ramsdale

Reagovat
Edgewalker

wtf?

Reagovat
Gunner14

Ok dude

Reagovat
Mimalu

to je mamlas

Reagovat
Edgewalker

Ale zase třeba lepší než vést 2:0

Reagovat
ElectrickMann

Reagovat
martin.b

Ten Alcaraz by mohl bejt dobrej bargain pokud Saints spadnou.

Reagovat
Kinky7

Pískej konec

Reagovat
Hachim Mastour

Same old Arsenal. Absolute bottle jobs

Reagovat
KnoxXx

Theo

Reagovat
J0EL

Tak to chodte do pice s tymto

Reagovat
Gunner14

Reagovat
mr.Silver

No to

Reagovat
Spikous

To si robí Arsenal srandu ? Dúfam že to otočite

Reagovat
mr.Silver

Vieira je úplně mimo pozici

Reagovat
Gunner14

Theo klasickej gol jinak, frajer

Reagovat
Rohlíček

at ani nejezdej na City

Reagovat
Nikikrew

Tvl Odegard to co bolo vdaka Theo co k tomu povedat

Reagovat
mithro

si pripadam, ze ten zly sen zo vcera dnes pokracuje, ffs arsenal

Reagovat
smazaný uživatel

Alcatraz dusí

Reagovat
oli9

Reagovat
Hachim Mastour

Sme uplne nuly. Na zosratej mentalite sa nič nezmenilo

Reagovat
Gunner14

Uklidni se

Reagovat
Hachim Mastour

Motivujem našich hráčov cez EF lebo to funguje

Reagovat
GabrielBatistuta

Reagovat
Gunner14

tak motivuj vic teda

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
Geordies

Alcaraz výborný už několikátý zápas, co sleduju Saints. Technika, důraz, přehled. Jestli nakonec spadnou, snad si ho někdo vytáhne.

Reagovat
avicii

Tiež som si všimol celkovo tam saints majú zaujímavých mladíkov len ci ich aj udržia po zostupe, mali by velku šancu vrátiť sa hneď hore

Reagovat
Kiss Me Polka!

co to tam doprdele udelali oba stoperi

Reagovat
Gunner14

Ty vole... to bude zapas, teceme 2-0 po dvou hrubkach, rozhodci zacina piskat kazdej pad Southamptonu, Vieira je ztracenej rychle se probrat

Reagovat
SixtoRodriguez

ked sa ti neosvedčí v zápase vyhrávať 2:0 tak to skusiš naopak

Reagovat
oli9

V Pátek se hrát nemá...

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
Edgewalker

únava z pracovního týdne je znát.

Reagovat
mr.Silver

Gabiiiiii, zlatíčko

Reagovat
Gunner14

Gabiiiiiiiiii, Saka. Jedeme

Reagovat
Edgewalker

Sláva, ještě čtyři.

Reagovat
Spikous

Inak otázka pre fanusikov Arsenalu. Prečo nehraje ESR? Nesedí do koncepcie ? Ma nejake dlhodobé zranenie? Je možné že ho v lete nechajú odísť ?

Reagovat
Kiss Me Polka!

po zraneni se do toho jeste nedostal. a ani nemel prostor se dostat, protoze kazdy zapas je klicovy a musi hrat hraci s lepsi formou

Reagovat
BenB

Podle mě se jen potřebuje pořádně dostat po zranění do kondice a od příští sezóny zase začne hrát pravidelneji

Reagovat
Spikous

Takže je jeho letný prestup nereálny ak by na neho prišla ponuka? Hovorí sa napríklad o záujme Aston Villy.

Reagovat
BenB

Těžko říct, ale osobně si myslím že není šance, že odejde

Reagovat
Spikous

Škoda hodil by sa ako posila

Reagovat
Kiss Me Polka!

martinelli hraje zatim bozsky

Reagovat
mr.Silver

Wow, Ramsdale odčinil

Reagovat
Kiss Me Polka!

jakoze chytil strelu kterou by chytil kazdy brankar pl??

Reagovat
mr.Silver

Tu druhou? To vůbec nebyl lehký zákrok.

Reagovat
Kiss Me Polka!

nebyl, ale kdyby to pustil, tak za nim jde dalsi gol

Reagovat
mr.Silver

Fuj, ale od Vieiry je to zatím dobrá šílenost v poziční hře, tak kde je normálně Xhaka, máme dneska díru

Reagovat
Rohlíček

Ten Vieira je smatlak

Reagovat
penepi

Arsenal je ten klub, ktorý keby mal 1 kolo pred koncom náskok 4 body, tak to prejebe.

Reagovat
bbbauch

Tak je rozhodci obere*

Reagovat
J0EL

Reagovat
Busby babes

Reagovat
masly008

máš pravdu a proto máme 3 nejvíce titulů v Anglii.

Reagovat
penepi

Reagovat
Csaplárova past

Tak se tim muzete po sezone uklidnovat

Reagovat
Hachim Mastour

Gabi toto bolo krasne

Reagovat
Miguel19

Wtf Bednarek

Reagovat
martin.b

jako reálně se do té hlavy ani nebouchl :D dopadl spíš na lopatky, i tak dost nepříjemný

Reagovat
J0EL

Tak mu treba. Simuloval aby mohol natiahnut cas a ti trkvasi si mysleli, ze ma otras

Reagovat
smazaný uživatel

free Bednarek!!!!

Reagovat
SunFells

"Tahám čas vole, proč mě střídáš"

Reagovat
J0EL

Reagovat
Bakary3

Líbí se mi, že rozhodčí hned trestá to teploussky držení

mor, do fotbalu to nepatří.

Reagovat
mr.Silver

7 minut?

Reagovat
mr.Silver

Ty Holdingovy pokusy o predskočení protihráče

Reagovat
KnoxXx

Alcaraz > Arsenal

Reagovat
Gunner14

Vieira si dela prdel??? Tam vylozene prekazi dneska, v pulce dolu

Reagovat
Gunner14

Skoda, melo byt 2-2 do polocasu... verim, ze to otocime, ale zase prdel no, neskutecny fakt

Reagovat
Busby babes

docela by me zajimal ten zakrok na hrace sotonu tesne u vapna. Bosak teda rikal, ze se spravne nepiskalo, ale me to teda prislo jako faul.

Reagovat
SunFells

Cheers Geoff

Reagovat
Busby babes

asi nechapu

Reagovat
bbbauch

SunFellsovinka

Reagovat
Bakary3

Taky bych rekl

Reagovat
Busby babes

jako treba ne, ale prislo mi to tak. Jen tomu hrac nepridal, tak to mozna pustil.

Reagovat
Rohlíček

Vieira dolu a rovnou poslat na letadlo nekam do prdele, Trossard na plac

Reagovat
Nikikrew

Vieira je sialene zly, to ma od Xhaku daleko. Zaciatok hrozny, 2 chyby po nasich rozohravkach. Inac obrana ista moc nie, nech je uz Saliba spat. Sance boli a budu. 2 polcas bude hra na 1 branu

Reagovat
masly008

I tak by mě zajímalo co by s těmi goly tak Saliba udělal.

Reagovat
Nikikrew

o goly nejde v tomto pripade. Ale o vacsej istote vzadu a presnejsej rozohravky

Reagovat
Kiss Me Polka!

okamzite bych stahl vieiru, klidne at tam jde jorginho nebo kdokoli. je nueveritelne, ze i proti poslednimu tymu vubec nestiha tempo, vzdy ho nekdo predskoci, nebo odstrci, uplne na hovno je

Reagovat
havrys99

Sakra, tohle je zlý, tohle na titul fakt není. Totální nejistota v poziční hře, rozehrávka vázne, Partey je poloviční oproti lednu/únoru. Ale nejhorší článek suverénně Vieira. Ten té hře nemá co dát, pozičně často mimo a většina ztrát jde za ním. To raději ESR nebo Trossard. Musíme zabrat, ale vyhrajeme. Náznaků šancí je dost.

Reagovat
mr.Silver

To otočíme, o to se nebojím, ale je to hrůza. Ramsdale si vybral horší chvilku, a hrozně, ale hrozně chybí Xhaka. Partey běhá v záloze jako šílenec, ale sám to prostě není schopný zvládnout. Klidně bych tam poslal hned Jorginha.

Překvapivě neviditelný je taky Jesus a Odegaard, naopak Martinelli hraje parádně.

Ach ten Vieira, moc mu přeju, aby uspěl, ale v dalším zápase dostává šanci od začátku a hraje... No mizerně. Neviditelný, schovaný za protihráčem, pozičně v obranné fázi úplně mimo. Pořád má čas, ale začíná frustrovat.

Reagovat
FCSL

To jdem zase totálně promrdat konec jako minulou sezonu? To jsme taky projeli 31., 32. a 33. kolo, s Crystal Palace, Brightonem a Southamptonem a stálo nás to LM. Ted zas vypadnutí z EL, 2x ztráta ze 2:0, dneska... Neskutečně labilní klub Holding a Vieira maj sotva na Championship. Snad to otočíme, jinak už na City ani nemusíme jezdit. Ona by i ta kontumace byla lepší

Reagovat
Busby babes

Videl jsem jen poslednich 10 minut a jakkoliv se mi Soton docela libil, kdyz sli dopredu, tak ten tlak pod kterym byli byl strasne velkej. To nemuzou ustat a napada jim to tam.

Reagovat
Gunner14

Vieira na hristi

Tak se ukaz kluku, zatim otres

Reagovat
r.mrazik

Ramsdale se možná koukal na nás v EL, ale takhle na hovno to nehrál ani David

Ach jo...

Reagovat
martin.b

Alcaraz dolů, stoper nahoru To fakt věří, že to ubetonují ? :D

Reagovat
Nikikrew

Lavia zaujimavy hracik

Reagovat
mr.Silver

Toho Laviu bychom nechtěli? Super hráčík

Reagovat
Hachim Mastour

Fabio

Reagovat
Gunner14

Vieira wtf???? Takovej bochanek tpc, to tam narvi

Reagovat
Gunner14

Trossard to tam roztanci

Reagovat
masly008

Golman držel teď balon 21 vteřin.Tolik k času 6 vteřin v pravidlech

Reagovat
bbbauch

Poprvý na fotbale?

Reagovat
masly008

ne,ale vždy mě to sere čím dál více.

Reagovat
bbbauch

Tenhle u toho aspon nevypada na facku, ale treba Ederson proti Bayernu ted, to bys mu ji plesknul

Reagovat
martin.b

na Anfieldu tě to určitě tolik nesralo

Reagovat
masly008

ano sralo,mě to sere furt.nevím proč nezdržují s míčem ve hře.A píšu to tady po několikáte.

Reagovat
martin.b

to tě šlechtí

Reagovat
BenB

Osobně mě to sere vždycky a u jakéhokoliv týmu, i Arsenalu

Reagovat
J0EL

Lol, ved toto je extrem uz.

Reagovat
bbbauch

Samozrejme

Reagovat
masly008

A dalších 20.

Reagovat
Gunner14

To bude zrdzovacek...

Reagovat
mr.Silver

GG.

Reagovat
Nikikrew

lol

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
Rothbard

Slon na stromě?

Reagovat
bbbauch

Reagovat
Gunner14

Fuck off, Partey tam co delal pred tim rohem????

Reagovat
J0EL

Ok, toto je uz moc neuveritelne to takto posrat

Reagovat
DMSErte

Nieco si zelajte padá sloník zo stromu

Reagovat
Ragnar Lothbrok

Reagovat
Hachim Mastour

Zinchenko ukážkový obranca

Reagovat
masly008

Takový horší TAA

Reagovat
Reskator #10

poslal ho tam Pep ako skodnu…

Reagovat
Hachim Mastour

A Gabriel ukážkový zakončovateľ

Reagovat
Rothbard

Na frontu s ním!

Reagovat
masly008

A je to.Aspoň mám ušetřené nervy do dalších kol.

Reagovat
Trand

Lol, jsme kokoti

Reagovat
Trand

Zinny hezky vychladil

Reagovat
Nikikrew

hlavne ze bude na ihrisku za najvacsieho motivatora

Reagovat
Miguel19

Ten Lyanco Co to je za blázna?

Reagovat
Gunner14

Reagovat
Nikikrew

pride mi taky vlkodlak

Reagovat
Busby babes

tusil co prijde.

Reagovat
bbbauch

soton prekvapuje

Reagovat
mr.Silver

Jesus taky netrefí ani stodolu fakt.

Reagovat
Gunner14

Jesus

Reagovat
bbbauch

To vypada, ze to City budou mit ve svych rukou

Reagovat
Edgewalker

To je kentus City nakonec vyhraje titul s takovým náskokem, že si po čase ani nikdo neuvědomí, že jsme byli 3/4 sezony v čele

Reagovat
Zdechlina

To je právě že ta dobrá varianta

Reagovat
Front hell

Reagovat
J0EL

Inak to zranenie Salibu bolo fatalne. Holding mimo aj tu zase.

Reagovat
Kiss Me Polka!

koncim

Reagovat
Coutinho10

to je najednou změna názoru

Reagovat
bbbauch

Cekal jsem, kdy se objevis

Reagovat
J0EL

Tak za dnesok ta uz aj tak nedobehne.

Reagovat
bbbauch

Čo bolí, to prebolí

Reagovat
J0EL

Teba uz prebolelo? Ci pockas az budete aj mimo top4 a dostanete od City v FA cupe?

Reagovat
bbbauch

Zvladej trochu

Reagovat
J0EL

Neda sa

Reagovat
bbbauch

Chapu no

Reagovat
bbbauch

A dostanem pravdepodobne uz od Brightonu, ale hezky ze nam veris❤️

Reagovat
J0EL

Pripravujem si podu

Reagovat
Coutinho10

toto jsem si nemohl nechat ujít kdyby byl minule zticha, tak tu potřebu nemám

Reagovat
Edgar Davids

Reagovat
O.Giroud

si nejaky zly

Reagovat
Coutinho10

na něj jo, koukni na toto vlákno z minule, jaký měl kecy, když jsem napsal, že podle výkonu Arsenalu proti WHU o poločase ten tým není na titul

https://www.eurofotbal.cz/clanky/premier-league-preview-31-kola-docka-se-liverpool-vyhry-617159/?forum=1#post14220349

je mi líto těch slušných fans od nich, ale nedá se nic dělat...

Reagovat
Front hell

Reagovat
Kiss Me Polka!

jaka zmena nazoru ten tvuj nesmysl, co jsi vypotil miule kolo je furt stejny nesmysl

Reagovat
Coutinho10

jojo, každý kolo se potvrzuje, že vyhraje titul

Reagovat
Coutinho10

*vyhrajete

Reagovat
Kiss Me Polka!

mam ti to vazne zopkaovat jeste jednou?? ty nedokazes pochopit po 10 stejnych komentarich, ze pointa byla uplne nekde jinde, nez kam se to snazis neustale tlacit ty slusnofanousku?

Reagovat
Coutinho10

tvoje pointa je alibistická, která nepřijímá, že někdo jiný si může myslet, že Arsenal letos není tým na titul

Reagovat
Coutinho10

* dle aktuální formy

Reagovat
Kiss Me Polka!

jak jako neprijima? mne je celkem jedno, co si myslis, jen mi prislo totalne k smichu, ze na zaklade dvou nepovedenych vykonech, ktere jsi jako jedny z mala vykonu toho tymu v prubehu roku videl, zacnes vynaset soudy, ze tym na neco nema a jeste se urazis, kdyz si nekdo dovoli ti napsat nazor, ze je to blbost..

ale potom co jsem si dnes precetl, ze si odvazne zacinas myslet, ze by slavia, vedouci tym souteze, mohla mit sanci na titul, tak zacinam chapat, ze ty mas pro me dost smesne nastaveno vic veci.

Reagovat
Coutinho10

asi to nemá cenu s tebou dál řešit, protože naopak ty jdi viděl asi jenom poslední 2 venkovní zápasy Slavie (derby a dnes), protože kdybys viděl ostatní, tak víš, že to nebylo dobrý a titul nevyhraješ jenom domácíma zápasama...

Reagovat
Coutinho10

*jsi

Reagovat
Kiss Me Polka!

titul vyhrajes tim, ze mas vic bodu nez ostatni. sparta nehraje zadne veledilo a plzen je mrtva, takze je uplne jedno, ze slavie nehraje tak jak v minulosti.

kdyz za cely prubeh ligy vetsinu doby vedes a pak chvili ztracis nanejvys 2 body, tak rikat, ze jsi mimo hru o titul, je opet jen a pouze k smichu, at hrajes jakkoli spatne.

Reagovat
Coutinho10

jako jo, nicméně pro mě si titul zaslouží ten, kdo hraje jako šampion, kdo si pro něj jde, což my v té době před pár týdny v těch venkovních zápasech jsme tak nepůsobili, to samí Arsenal v tomto období a to jsem to psal,když vedl 2:0 nad WHU, pokud se nepletu...od mistra totiž čekám něco víc než že získá jenom víc bodů než 2. tým, chci vidět tu týmovost, obětavost, že si zkrátka za tím jdou, aby to bylo naprosto zasloužený a to, co bylo např. na podzim, tak to je už historie, chleba se láme až teď a právě teď se ukazuje nebo ukáže, kdo ten titul chce víc, tak ten ho získá, ale musí pro to něco udělat, pokud ho teda ta tíha okamžiku nesemele

Reagovat
Kiss Me Polka!

pokud jsi to psal, po tom zacatku ktery arsenal udelal proti west hameu, tak uz vubec nechapu, protoze to bylo uplne prejeti a luck west hamu, ze to nebylo vic..

" týmovost, obětavost, že si zkrátka za tím jdou" tohle jsou presne ty veci, ktere tuto sezonu arsenal vystihuji. vzdyt se podivej prave na ty nedavne obraty (ktere jsem btw uz naznacoval) kdy nam vystrelil jen silou moralu jorginho nebo reiss vyhry. martinelli hraje kazdy zapas na ctyri plice, kdyz prohravame, i kdyz se mu nepodari hned chce opet mic a zkousi to znovu a vetsinou to vyslo. i ted ten zaver se sotonem nakonec byl takovy a slo to vyhrat. s west hamem to same, opet na sance to bylo pro arsenal. jediny zapas, ktery do toho nezapada je liverpool. ale jak jsem tehdy psal, nekolikrat se k nam v tech zaverech obratilo stesti, ted ne, ale to neznamena, ze by se ten vykony nejak diametralne zmenily, jen to statisticky nemuze vychazet pokazde. a opet city melo podobne trpane ztraty, jniak by nemely skoro stejny pocet bodu. podobne ta sparta slavie, sparta taky dost poslednich zapsu uhrala skoro jen nahodou, ale ty resis jen horsi vylsedky jednoho tymu..

ty zapasy na podzim se pocitaji uplne stejne jako zapasy ted, zadna historie. kdyby tam arsenal nic neztratil, tak se ted uz o nic nehraje jako v italii a nejake momentum, kdy se lame chleba ted by jim bylo k hovnu..

Reagovat
Coutinho10

Arsenal zacal skvele, ale asi jenom 10 minut, jako by si myslel, ze ma vyhrano za stavu 0:2 a prestal hrat, proto jsem z nich nemel dobry pocit a za normalniho rozpolozeni by dal Saka penaltu na 0:3, ale nedal a pak bum 2:2 a WHU mel sance na vyhru, s LFC podobny, taky pro vas skoro vyhrany zapas, ale jeden moment to otocil a Liverpool mohl i vyhrat a Soton, tam opacny prubeh, v zaveru vas ten 1. gol nakopl a nakonec jste srovnali, coz je pozitivni, malem i otocili, ale byl potreba ten gol na 2:3, jinak do te doby vam to trochu skripalo v te koncovce...3 zapasy za sebou nevyhrat je uz dost, zvlast ke konci sezony, nekrizi se vam to s EL ci FA Cupem a i tak jste nevyhrali ani jeden z tech 3 zapasu

jako ty urvany zapasy v 90+ jsou fajn a extra body, ktery uz treba byly skoro ztraceny, ale taky to je za 5 minut 12 jako treba dnes Slavia...sice to je super, body se pocitaji, ale v minulych venkovnich zapasech u Slavie to byly spis remizy ci prohra a to jsou velky ztraty zvlast kdyz to konkurent Sparta zvladala a vsechno vyhravala, ikdyz asi je spravny zminit, ze mozna mela lehci los, zatimco ted ma tezsi a je to videt i na vysledkach

uvidime, co predvedete teda se City, ten zapas hodne napovi, jestli se z tech 3 ztrat oklepete nebo ne, ale i tak je potreba uznat, ze vetsinu te sezony mate dobrou nad ocekavani, nicmene je to potreba potvrzovat dal i v zaveru sezony, aby to vse nebylo k nicemu, ikdyz i LM hrat pro vas je velky uspech po tech letech, ale muze byt vic, uvidime

Reagovat
Edgar Davids

Reagovat
masly008

tohle prostě musí dát

Reagovat
Busby babes

Anebo taky ne... ale teda promrdat titul v zapasech s WHU a Sotonem...

Reagovat
Front hell

Kdo jiný než Arsenal

Reagovat
Busby babes

jako jo no.

Reagovat
Nizzie

Ještě byl bizarek porazit City, Chelsea a Newcastle a pak to domrdat s Wolves a Nottinghamem

Reagovat
Golasso

Spěchal jsem domů, abych stihnul aspoň kousek . Tpč, takto se hraje o titul. Nádhera, labilové. Jsem zvědav, jestli se hecnou a urvou to.

Reagovat
J0EL

Heh, to sa dalo za stavu 2:1, nie teraz

Reagovat
Golasso

Jako taky tomu moc nevěřím, když čumím na ty jejich ztrápený ksichty . Ta bojovnost z nich přímo čiší. Ale tak třeba jo, člověk musí věřit, co mu zbývá ...

Reagovat
KnoxXx

Zinchenko je taky ukrajinsky Wiesner

Reagovat
Ragnar Lothbrok

Reagovat
Bakary3

Marně hledám souvislost mezi Wiesnerem, který umí jen běhat, a Zinchenkem, kterej je technickej, umí 1 na 1, má dobrou střelu, chytrou nahrávku, je výborný do kombinace...

Ne, fakt nevím

Nebo něco mimo herní podobnost?

Reagovat
Reskator #10

Kua strasne je mi luto toho Martinelliho ako tam maka a ostatni ako keby hrali 2.kolo ligue cupu

Reagovat
Trand

Saka hraje taky dobře.

Reagovat
Nizzie

Reagovat
Ichbin Kobalt

ma to cenu řešit at se idu všeci vysrat ,ja idu taky ,asi budu vsadit sportku ..........do pičííííííííííí

Reagovat
mr.Silver

Bože, ty střídání, to bude hrozný sranec teď.

Reagovat
mimi_united

Saka zase mimo

Reagovat
Nikikrew

To je rozdiel medzi nami a City. Ked to super zavriet, City si vie vytvarat sance. My, ani holy chuj. Hnus a otras

Reagovat
Busby babes

tak mate 2.01 xG, to jsou v pohode 3 goly v jinych zapasech

Reagovat
Nikikrew

tie boli ale v 2 polcase nie ked Saints este ako tak hrali futbal

Reagovat
Busby babes

no, je to 1.3 prvni a 1.12 druhej

Reagovat
r.mrazik

Jesus měl teď druhou čistou golovku...mohlo být srovnáno

Reagovat
Ragnar Lothbrok

Tohle jde hodně za Mikelem už, totální nemohoucnost připravit hráče po mentální stránce.

Reagovat
Ragnar Lothbrok

Zkušení hráči to samý, tragédie. Jesus, Zinčenko..

Reagovat
Edgewalker

Ale vypadá dost nasraně, asi bude pojeb v šatně.

Reagovat
Coutinho10

třeba s Bournemouthem měli štěstí a urvali to v závěru, teď už ne, urvali pouze bod

Reagovat
bbbauch

Jeste rozhodci zdrzuje

Reagovat
O.Giroud

tak 2. misto je uspech a mozno nekedy v buducnosti zoberu ManCity tituly a v podstate titul je vas

Reagovat
Hachim Mastour

Bože

Reagovat
smazaný uživatel

Jen tak dál. Soton si je dobře maže na chleba

Reagovat
Gunner14

Jesus ty jses palic, ach jo

Reagovat
Nikikrew

ta ich 12tka ma 2 metre?

Reagovat
O.Giroud

ak myslis utocnika, tak hej ten uz robil problemy ManUtd v EL este ked hral za Midjtyland ci co to bolo

Reagovat
mr.Silver

Odegaard a Jesus fakt hrůza dnes

Reagovat
mr.Silver

Nejhorší bude ten ownyho výsměch

Reagovat
Liveral

Mikel musí ještě zapracovat na stridanich v krizovejch situacích. Dlouhodobe nám nějak extra nepomahaj a teď stáhnout o parnik nejlepšího hráče na hřišti taky nevypadá nejšťastněji

Reagovat
mr.Silver

Odeee jedemeee

Reagovat
mithro

city treble nakoniec

Reagovat
Hachim Mastour

Konečne

Reagovat
smazaný uživatel

Chvílemi clovek ani nevi, který tam vlastně hraje o titul

Reagovat
Ragnar Lothbrok

Nejenom chvílemi

Reagovat
J0EL

Teraz je to trosku viditelne uz

Reagovat
Hachim Mastour

Jooo

Reagovat
J0EL

Reagovat
Nikikrew

ty vole

Reagovat
mr.Silver

Sakaaaa

Reagovat
Edgewalker

Asi bych to řekl takhle. I City se může stát, že posere začátek a dostane dva trapné góly, tak jak se to stalo dnes nám. Pak bych ale čekal, že ten tým bude žrát trávu a bude to totální fičák. A ne utrápené ksifty a odchozený výkon. A jo, než jsem to dopsal, je to z 1:3 na 3:3

Reagovat
Golasso

Tpč . Teď se dostali na koně a hlavičky mají nahoře, tak třeba to ještě fakt urvou.

Reagovat
J0EL

8 minut nastavenie. Toto by tu poniektori (bbbauch a Coutinho) nepredychali, keby sme to dali

Reagovat
bbbauch

No uplne

Reagovat
J0EL

Reagovat
Coutinho10

kdybyste meli o jednoho konkretniho fanouska min, tak bych vam to pral vic

Reagovat
J0EL

Take it easy bro

Reagovat
Coutinho10

pokusim se

Reagovat
Gunner14

Reagovat
bbbauch

To je zaver

Reagovat
Trand

Sakaaaaaaaaaaaaaaaa

Reagovat
KnoxXx

klasicky Southampton, preto su tam, kde su

Reagovat
Spikous

Konečne ste začali strieľať na bránu z každej pozície a nevymýšľať zbytočne prihrávky až do brány a hneď to ide ..tak ešte jeden a nedovoľte si zobrať titul od City

Reagovat
Front hell

arsenal

Reagovat
martin.b

from doubters to believers za 5 minut

Reagovat
Kinky7

To má soton za to že stáhl Laviu....

Reagovat
pingla

Neville co dělá za zvuky při šancích Arsenalu

Reagovat
mr.Silver

Soton, nechutné zdržování

Reagovat
EL Gringo

Vy na Anfielde ste čo robili?

Reagovat
mr.Silver

Partey

Reagovat
Hachim Mastour

Jebee

Reagovat
Gunner14

Partey bro....wtf

Reagovat
Liveral

Partey

Reagovat
smazaný uživatel

20 minut snad bude stačit

Reagovat
r.mrazik

Partey to tak zajebe

Reagovat
Trand

Partey Nejdementnější možné řešení, opravdu geniální

Reagovat
Gunner14

Penalta do pici

Reagovat
mithro

Reagovat
Nikikrew

Velky credit za koniec ale dojebali ste to tak ci tak

Reagovat
Gunner14

To fakt pridal jen 2 minuty navic???

Reagovat
pingla

kolik bys jich chtěl? 5? úplně v klidu přidal 2 minutky

Reagovat
Gunner14

Cekal jsem 3-4 no, neprislo mi to zrdzovani tak kratky

Reagovat
bbbauch

Taky nebylo, ale jeste jsem nevidel rozhodciho, co by nastavil nastaveni 1:1 k tomu, jak se zdrzovalo. Beznej jev.

Reagovat
Frony

Nastavil dost i tak

Reagovat
Gunner14

Jo s tim souhlas, ale moc nechapu proc na to teda pises uplne v klidu, vsak to je hrozny

Reagovat
bbbauch

To ja nepsal je to nahovno, ale stejne na hovno mas treba to, ze mic je ve hre cca 60-65 minut z 90. A to ti nastaveni taky nezohledni. Proste to tak funguje no.

Reagovat
vitasrp

to by bylo ještě dobrý, reálně je míč ve hře ve většině zápasů nějak okolo 55 minut.

Reagovat
bbbauch

silenost.. jsem zvedavej, jestli nekdy prijde ten cistej cas

Reagovat
Gunner14

Ajo pice, sorry. Jsem ani nezastihl, ze to byl pingla. Jo vsechny tyhle sracky nesnasim, delaji to i borci v okresu, to uz je totalne na facku

Pochybuji, ze se toho nekdy dockame, mozna az tam budou chtit nejak nadrbat reklamy

Reagovat
bbbauch

Okresni fotbal ❤️ tam jsou vzdycky emoce jak ve finale MS

Reagovat
Front hell

Reagovat
Ragnar Lothbrok

Reagovat
J0EL

Ako prve tri minuty tam seriozne borec len lezal nie?

Reagovat
Gunner14

Je mozny, ze to tak pripadalo jen nam, skrz ten zaver a emoce, ale urcite mi to prislo dyl nez 2 minuty

Reagovat
r.mrazik

Jesus tam skočil už potřetí. Kopyto. Kdyby raději dával šance a zakončil.

Reagovat
Nikikrew

Pepkova skola. Sasek v tomto, neuveritelny. Radsej aby do toho isiel a nesiel na ihrisku pri kazdom kontakte

Reagovat
r.mrazik

Asi tak. Kdyby raději šel do míče a zakončení. A von raději skočí

Reagovat
Front hell

Reagovat
Ragnar Lothbrok

Reagovat
avicii

Super zápas ale teda Arsenalu sa to riadne vymyká kontrole

Reagovat
J0EL

Vymyka? to sa uz vymklo no

Reagovat
avicii

Definitívne ak prehrate v stredu

Reagovat
r.mrazik

Ztratit body (a titul?) proti šunkam a posledním Saints...

Reagovat
I am Mancunian

Stále to majú vo svojich rukách

Reagovat
J0EL

Poopravil by som to... Konecne to mame vo svojich rukach my

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
Ragnar Lothbrok

Jesus nemehlo

Reagovat
masly008

Proč neukázali ten poslední závar?

Reagovat
J0EL

Pre nase dobro. keby tam bol zavan neodpiskanej penalty, asi by ma jeblo uz

Reagovat
Bakary3

Mi to na první pohled přišlo, že byla

Ale... Chyby jinde .. sileny

Reagovat
REPLIKATOR

Tragédi nezklamali

Reagovat
vceradnesazitra

Vysvětlí mi někdo jak mohl Jesus dohrát bez karty za simulace? Odporný hráč

Reagovat
Front hell

Karta měla být

Reagovat
masly008

Asi jako jejich golman za zdržování.

Reagovat
Ragnar Lothbrok

Reagovat
ttopi

Reagovat
Yuriewitsch

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Zábavný zápas Škoda, že to Gooners nedotáhli

Reagovat
Edgewalker

Tady to vidíte, hrát s takovým nasazením celý druhý poločas, třeba by jste to otočili. Ale ono né, radši budu házet utrápené obličeje a zapnu až když je pozdě. Fakt super kluci.

Reagovat
masly008

ale i tak je to zábavná sezona.

Reagovat
Edgewalker

Je, ale přiznám se, že dneska jsem se moc nebavil

Reagovat
SunFells

Jesus selhal kde mohl, promarněné šance mu odpustím, ale ta jeho snaha získat penaltu je trapná a stojí nás pravděpodobně víc než kdyby se snažil mít koule, něco ustál a hrál.

3-3, 4-3 je úplně jedno, titul se nevybojuje už jen kvůli těm třem gólům které jsme dostali.

Reagovat
J0EL

Velmi pravdepodobne nas zranenie Salibu bude stat titul. Holdini bol v kazdom zapase pri nejakom z golov.

Reagovat
SunFells

Nejhorší je že náš projev s ním je znatelně pod standardem, ovlivňuje hrozně moc věcí a hráčů i ofenzivně.

Reagovat
Ranoth

je to tazke drzat krok zo City v boji o titul, co ?

Reagovat
masly008

Tak vy jste byli na vrcholu svých sil.My tam máme mlaďochy a troufám si říct že teď s Haalandem jsou prostě City lepší.

Jediné naše štěstí zatím je že se soustředí hodně na LM:

Reagovat
Coutinho10

nesmíme ale zapomínat, že to pořád mají ve své moci

Reagovat
Nizzie

Ale no tak, nerypej jen kvůli Joelovi

Reagovat
Coutinho10

ten je vpoho

Reagovat
Nizzie

Tak to jsem si ho s někým spletl. No prostě nerypej jen kvůli jednomu fanouškovi.

Reagovat
JessePinkman

A to si hrajou jen Premier League.

Reagovat
John Obi Mikel

Kdo nás teda bude trénovat? 2 hlavní favoriti mají být out.

Reagovat
Spikous

To vyzerá že k vám nikto nechce po tom čo sa deje v poslednej dobe

Reagovat
Ranoth

ocividne tam mate velky bordel s ktorym nechce mat nikto nic spolocne, jedine co vam ostava je najst nejakeho poslusneho nymanda ktory odsuhlasi kazdu blbost toho amika

Reagovat
vitasrp

No teď je favorit Pochettino ne? Což by čistě teoreticky mohla být z tý trojky Naglesmann, Enrique, Poche ta nejlepší volba.

Reagovat
Salfovic

Taky si to myslím.

Reagovat
VTID94

Aston Villa have held internal discussions over a stunning double bid for Man City stars Kyle Walker and Kalvin Phillips in the summer window.

Sources close to transfer chiefs at the Etihad Stadium have revealed that City could be tempted by a £55million bid for the English duo.

Reagovat
Spikous

Myslím si že za týchto dvoch je tá cena celkom v pohode . To by ale znamenalo že Cash bude hrať z lavičky? Určite by sme si ho mali nechať aj keď som postrehol správy že by sme ho mohli uvoľniť ako aj Digneho co chápem že držať si hráča ktorý má tak vysoký plat a nehráva na lavičke je zbytočne a mohli by sme za neho dostať ešte pekný sumu.

Reagovat
VTID94

No majú byť na predaj obaja. Pochybujem ze budú chcieť hrať backup. A za Walkera a Phillipsa budem len rád

Reagovat
Spikous

Tak Walker je stále parádny obranca a Phillips bude posilnenie stredu poľa aj keď neviem ako si to Emery predstavuje mať tam trojku Luiz, Kamara, Phillips ktorá by vyzerala veľmi kvalitne no keby sa podarila Európa tak by to bolo parádne mať kvalitný široký káder. Dnes inak očakavam veľmi ťažky zápas ale to už bude každy jeden v sezóne a už to je úspech kde sa tím posunul pod Emerym.

Reagovat
VTID94

Potrebujeme posilniť na veľa postoch. V zime sme dosť vyčistili lavičku. A keď by sa podarila Európa tak to bude Emery asi dosť točiť. Dnes ako aj dokonca sezóny máme len ťažké zápasy. No ak chceme hrať Európu väčšinu musíme zvládnuť.

Reagovat
Spikous

Tak potrebujeme aj nejakých hráčov predať s ktorými sa nepočíta a uvidí sa čo s Martinezom. Možno príde ponuka ktorá bude viac než dobrá a bude chcieť ísť hrať napríklad LM ale to je hudba budúcnosti. Dúfam hlavne že ale Watkins podpise novú zmluvu

Reagovat
VTID94

Hej dúfam tiež. Už by to malo o chvíľu potvrdené. S Martinezom uvidíme. Možno keď sa dostaneme do pohárov zostane. Ako o náhrade som čítal o Kelleherovi z Liverpoolu

Reagovat
VTID94
Reagovat
Swarley

nadherny gol

Reagovat
VTID94

Reagovat
SunFells
Reagovat
VTID94
Reagovat
Predater

Tak co Sunfells? Už jsi zase na deset let zpět v díře? Nebo to přijde až po City.

Reagovat
SunFells

Co ty seš za mamlase?

Reagovat
Salfovic

Zcela evidentě jsi mu někdy (třeba pod jiným nickem) zranil city.

Reagovat
SunFells

Reagovat
Nizzie

Tak musíš sem chodit častěji a ne jednou za 10 let

Reagovat
Miguel19

Dobrej bazeňák od Arnolda...

Reagovat
avicii

Kks tu je mrtvo ....každopádne my nehráme zle ale musíme sa viac tlačiť za gólom proti tak slabému súperovi..Jones dole a Darwin hore ...

Reagovat
Kejza

Reagovat
Spikous

Ach jaj Olsen v bráne to nedopadne dobre

Reagovat
Kixi Syhimour

Trent dneska opravdu při chuti

Reagovat
EL Gringo

Jotovi tento týždeň ide

Reagovat
Luc-Luc

Jota slusna forma

Reagovat
SunFells

Olsen a Schade

Reagovat
Spikous

Olsen je traged teda to tam mali dať radšej mladíka Sinisala

Reagovat
Miguel19

Tvl Tuchel dobře jede v tom Bayernu

Reagovat
bbbauch

Reagovat
SunFells

Bayern si pořád ještě platí Nagelsmanna, ještě by ho mohli zavolat zpátky do práce

Reagovat
Miguel19

Reagovat
Kixi Syhimour

Bayern

Reagovat
Spikous

Ten Olsen je diera. Tím sa absolútne zosypal po polčase keď vie že istotu v bráne už nemá. Ale Brentford je jednoznačne lepší do týchto chvil

Reagovat
Kixi Syhimour

Zase odraz

Reagovat
Kixi Syhimour

oukej, berem

Reagovat
SunFells

Nottingham man-marking při standardkách - 3 obdržené góly.

Reagovat
Spikous

Buendia dnes snáď ani jednou prihrávkou nenašiel Watkinsa a loptu mu dával stále na opačnú stranu ako si to Watkins pýtal. Dnes to teda týmto dvom spolu v predu nešlo čo je škoda

Reagovat
Chytrej Jenda

Po tom průběhu je ten bod zlatej. Ale líbilo se mi jak po tom vyrovnávacím gólu před nastavením hráči tahali Luize od oslav a chtěli jít hrát a ten zápas vyhrát. Ta mentalita v týmu je teď neskutečná.

Reagovat
Spikous

To nám verím že pomôže ťa pozitívna mentalita a to že sa tím nevzdal. Olsen ale môže byť problém ak sa Martinez neuzdravi

Reagovat
stiflerovamama

Na Brighton menší kurz ako na United

Reagovat
Coutinho10

teď jak s tím naložit ale asi těžko odhadovatelný zápas

Reagovat
Salfovic

Chtěls vsadit na Brighton a doufal, že sázkovku pěkně vypečeš, co.

Reagovat
VTID94

Snáď nebude Martinez chýbať dlho lebo v bráne z Olsenom môžme na body zabudnúť

Reagovat
Spikous

No najmä nám nepomohlo že obrana bola pod tlakom hneď ako bol v bráne a žiadne prihrávky na neho nešli ako to zvyčajne ide cez Martineza . To vypadnutie lopty z rúk ani nehovorím. Bod je pre nás zlatý no škoda tých prihrávok Buendiu ktoré nešli snáď ani raz na Watkinsa ktorý bol absolútne ale strážený . Napriek tomu sme na konci zápasu mali šancu pridať ešte jeden gól no zase sa tam stretol v šestnástke Buendia a Watkins. Každopádne bude nám treba aj kvalitnú dvojku lebo Olsen je veľká katastrofa

Reagovat
VTID94

Kľudne by som dal šancu mladému Sinisalovi. Horšie by to nebolo

Reagovat
Spikous

Inak Watkins má záujem predĺžiť zmluvu a odmietnuť záujem iných tímov :) a taktiež by som tam dal Sinisala. Včera mi bolo zle keď som videl ako nastúpil Olsen a mám pocit že celá obrana z toho bola nervózna a nechala sa dostať pod tlak

Reagovat
VTID94

Určite necítili istotu tak sa to zosipalo ale mohlo to dopadnúť aj horšie. Bod dobrý si myslím

Reagovat
Spikous

Teraz cez týždeň ale Fulham musíme poraziť za každú cenu ak si chceme udržať nejakú šancu na európske súťaže

Reagovat
VTID94

Verím že budú 3 body

Reagovat
kissak

Tak dnes zápas o šest bodů, snad to zvládneme.

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
J0EL

Reagovat
Spikous

Dúfam že to zvládnete

Reagovat
VTID94

Reagovat
Rothbard

Well aged

Reagovat
pingla

po 20 minutách je po zápase

Reagovat
fenixLFC

*zapas o sest golov

Reagovat
kissak

Reagovat
r.mrazik
Reagovat
vodka

že jim není trapně se ještě radovat

Reagovat
r.mrazik

Ten tam běhá jak u vítězného gólů LM

Reagovat
bbbauch

Curaci

Reagovat
Salfovic

Reagovat
SunFells

Starý Kluivert by mu za tu oslavu měl dát jednu výchovnou.

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Co na kocovinu? Je mi hrozně zle po včerejšku.

Reagovat
Beros

Nepít

Reagovat
jk

Bun Bo Hue

Vincentka

Netflix

In that order

Reagovat
smazaný uživatel

❤️

Reagovat
Ligter

vietnamský polívky fungují vždycky

Reagovat
Mastný Chobot

Pho bo je lepsi liek z mojej skusenosti

Reagovat
JessePinkman

pho bo na kocovinu je nejlepší

Reagovat
Shevchenko

2 až 3 piva

Reagovat
Nikikrew

Vela Mineralky, banan a ist sa vyvetrat

Reagovat
SixtoRodriguez

Pho Bo & 1-2 piva

Reagovat
Neutron

Idealne nejaka mierna fyzicka aktivita, chod zarobit miesacku betonu, pripadne dve + cerstvy vzduch a prejde ta to

Reagovat
VTID94

Sarr ako tretí stopér?

Reagovat
jk

Nebo jen na livesportu zpackali rozestavení a někdo jim na to skočil..

Reagovat
Salfovic

To už je takový kolorit.

Reagovat
VTID94

Reagovat
Thelvin

Doufám, že ze současné obrany už příští sezonu nikoho v základu neuvidím. A většinu snad ani v kádru

Reagovat
martin.b

Hustý, že po odchodu Trippiera jste koupili už 4 pravý beky, a ne úplně levný, a zatím všichni byli/jsou fakt špatní

Reagovat
Thelvin

A Trippiera sme pustili s tím, že je sice fajn, ale úplná špička to není a my se chceme posunout vejš

Reagovat
kissak

Za Trippa opravdu děkujeme moc a moc.

Reagovat
Thelvin

Já mu fandím a jsem rád že našel klub, kde jeho kvality ocení

Reagovat
Thelvin

Wow

Reagovat
Mates_Matesović

Snad nemají Nagelsmann a Slot doma televizi

Reagovat
Ligter

tvl, co se tam děje

Reagovat
VTID94

Reagovat
Spikous

Dobre pre nás

Reagovat
VTID94

Reagovat
Spikous

Newcastle nám dáva návod ako na Tottenham ;)

Reagovat
Spikous

Wow tak to je už asi vybavené

Reagovat
iamek

Reagovat
Mates_Matesović

Je ve fotbale mercy rule?

Reagovat
kissak

Ty vole, co se to děje. Jsem propásl začátek a hned 3 fíky.

Reagovat
Spikous

Máte šialený nástup a chcete dokázať že minulý zápas vo Villa Parku sa vám len nevydaril a tu LM naozaj chcete

Reagovat
kissak

Jednou jsme tu facku museli koupit, to by bylo moc jednoduchý. Hlavně, že se z toho hráči neposrali a jedou dál.

Reagovat
Thelvin

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
mistr129

Reagovat
kissak

Murphy nevěří a já taky ne.

Reagovat
Thelvin

Ale fakt, proti nám soupeři ani nemusí něco vymýšlet, stačí dát naší obraně míč, pak zapresovat a vy už jim tu šanci vytvoříme sami

Reagovat
Mates_Matesović

Jj, fakt komedie. Na Poolu dostaneme 20-0.

Reagovat
Thelvin

Jo, to bude masakr

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
Basty

Tottenham what ?

Reagovat
Busby babes

Lloris se na to zle koukal.

Reagovat
mistr129

Reagovat
Kaspar

V tom ma hokejovy brankar vyhodu, mt trojku za 10 minut, tak se na to muze vysrat

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Gunner14

Uz ho dali dolu

Reagovat
PhilipS

Snovej začátek od WH

Reagovat
JackBlack

Newcastle měl snovější ale zase proti Spurs no...

Reagovat
PhilipS

Těším se na sestřihy

Reagovat
Bayern +

Coufal asistencia a Paqueta hlavička, za ktorú by sa ani CR7 v najlepších rokoch nehanbil.

Reagovat
Amon

Newcastle my sme totálne odovzdaný. V tom tíme nie je nič, čo by fungovalo.

Reagovat
iamek

To bude sedmicka

Reagovat
Spikous

Toto som snáď ešte tak vysoké vedenie po 20 minútach v PL nevidel resp si to nepamätám

Reagovat
Jordi Alba
Reagovat
fenixLFC

to bude sedem do polhodiny

Reagovat
Rothbard

Nové Zámky

Reagovat
Salfovic

Prdele, člověk se opozdí o deset minut a hned to může zase vypnout Vyrval bych jim drůbky.

Reagovat
oli9

Slepice

Reagovat
Thelvin

Nádherná průnikovka, supr zakončení

Reagovat
Mates_Matesović

Nic, jdu se nadýchat čerstvýho vzduchu a přemýšlet o příjemnějších věcech, třeba o kolonoskopii. Čau.

Reagovat
kaja900

To bude debakl a já si říkal co že je tak velký kurz na Tottenham

Reagovat
KnoxXx

Reagovat
Edgewalker

Co slépkám mrdá?

Reagovat
VTID94

Reagovat
Spikous

Čo tam ten Tottenham robí?

Reagovat
kissak

Ty vole 5:0 za 20 minut? To je snad rekord, ne?

Reagovat
Spikous

Prisahám že som nič takého ešte nevidel v PL toto bude naozaj nejaký rekord

Reagovat
Thelvin

Reagovat
BenB

Reagovat
Switchback

LLoris je strašnej

Reagovat
smazaný uživatel

Tak tohle je absolutní vrchol

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
iamek

Spurs 50 inkasovanych branek. Šílený

Reagovat
Godblesss

Když se daří, tak se..

Reagovat
smazaný uživatel

A jedeme dál

Reagovat
mistr129

Reagovat
Salfovic

Deset, deset, deset.

Reagovat
kissak

Až je mi jich líto. Ať zápas klidně skončí.

Reagovat
mistr129

Reagovat
Thelvin

Přesně. Tohle si musíme vyžrat do dna

Reagovat
mistr129

a to ani nejde tak o to, že je to proti vám, jen mě takový zápasy docela baví obecně, když se to někomu v papírově vyrovnaném zápase rozesere.

Reagovat
Thelvin

Já to zas beru tak, ze potřebujeme ránu do obličeje, protože jinak se v tom klubu vůbec nic nezmění.

Ono se asi nezmění ani tak, ale doufat můžu

Reagovat
mistr129

Jasný, ono reálně je asi jedno, jestli prohrajete 3:0 nebo 7:0, ale jako facka dobrý jak píšeš

Reagovat
Gunner14

10

Reagovat
ᴏᴡɴʏ

Reagovat
Thelvin

Sanchez na plac, teď se to teprve rozjede!

Reagovat
EL Gringo

Slepice Isak, to bola posila

Reagovat
Dron

Reagovat
Hafna

Za 20 minut 5 gólů? Jako je mi 31 let, ale toto asi na nejvyšší úrovni nepamatuju

Reagovat
Salfovic

Němci proti Brazilcům potřebovali půl hodiny.

Reagovat
JarousFCB

Lewa jich dal pět za 9 minut ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Tyhle výsledky nejsou moc vzácné v zápasech New vs Tot. V roce 1999 vyhrál Newcastle doma 6:1. V roce 2016 5:0. 5:0 dvakrát vyhrál i Tottenham

Reagovat
kissak

V letošní sezóně si nějak vylepšujeme rekordy.

Reagovat
Edgewalker

https://www.premierleague.com/this-is-pl/the-football/1352642

Jestli je to stále relevantní, tak by to mělo být druhých nejrychlejších 5:0

Reagovat
kissak

Díky za statistiku

Reagovat
Salfovic

Southampton vládne

Reagovat
Kinky7

Jj je to tak

Reagovat
Mikesh

Reagovat
kissak

Dá se napsat jak je fotbal jednoduchej.

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
Miguel19

Je to prdel, když nejsme k smíchu zrovna my...

Reagovat
martin.b

Být fanoušek Spurs je samo o sobě neštěstí, ale ti co se v neděli rozhodli jet 5 hodin do Newcastlu lituju ještě víc

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
Gunner14

Reagovat
Pablos

Tottenham

Reagovat
O.Giroud

Vidím dobre ten Tottenham či je hacknuty Livesport?

Reagovat
Nikikrew

To bude krasna Nedela

Reagovat
Golasso

Kulušlapski

Reagovat
avicii

Slepice piate miesto musíme dat

Reagovat
Kixi Syhimour

LM už je bohužel passé, ovšem EL by mohla být snad zajímavá

Reagovat
avicii

Reagovat
KnoxXx

na 5.miesto aj pred dneskom bol favorit Brighton, nie Spurs

Reagovat
Thelvin

Brighton nebo Pool

Reagovat
avicii

Brighton víťaz FA cupu a my 5 miesto

Reagovat
Salfovic

To by Emery přišel o svojí ligu

Reagovat
Spikous

Ako by to vlastne bolo ak by vyhral FA Cupu tim ktorý by sa umiestnil v lige na pohárových priečkach? Okrem piateho miesta by šiel do EL aj tím zo 6. Miesta a teda do konferenčnej ligy 7. tím v lige?

Reagovat
Salfovic

Top 4 LM, Bri a 5. EL a 6. eklhaft.

Reagovat
Salfovic

A kdyby byl ted Bri do pátého místa, tak by se EL posunula na šestého.

Reagovat
Spikous

To ešte bude každopádne zaujímave a ja dúfam že s Villou tu EL Emery nejako uhraje aj keď to bude šialene náročné ešte. Ja by som bol rád aj za tú Ekl

Reagovat
Salfovic

Tak to už je lepší nic a soustředit se na ligu a domácí poháry.

Reagovat
Spikous

A ako je to vlastne s kvalifikaciou cez ten EFL Cup? Tam to vyhral manchester vo finále s newcastlom. Tam nejde pre žiadny z klubov miestenka do Európy? Mám pocit že tam je miestenka do EKL ale v prípade týchto dvoch sa to posúva na niekoho v lige?

Reagovat
Salfovic

Jo, až skončí ManU mimo šestku, tak se do eklu dostane díky vítězství v ligovém poháru. Pokud skončí lépe, tak to připadne 6/7 v lize.

Reagovat
Greny

Se divím že neodejdou ze hřiště kontumace 3:0 je prijatelna

Reagovat
smazaný uživatel

Někdy by nebylo špatné, kdyby šlo hodit ručník do ringu i ve fotbale

Reagovat
Gunner14

Owny konecne mohl prijit na EF po 3 remizach Arsenalu a ted se tady zase neobjevi pul roku

Reagovat
ᴏᴡɴʏ

Druhý poločas otočíme, to je pohoda.

Reagovat
10

slepičí past?

Reagovat
Thelvin

Teď si to zakřiknul

Reagovat
Gunner14

Reagovat
Whitemedia

Ten čtvrtý gól mi připomněl tohle

https://www.youtube.com/watch?v=D7g352F2gvM

Reagovat
Bandita_Harry

Škoda, fandil som remizke tak aspoň ten Totac preskocime

Reagovat
Gunner14

Romerovi za chvilku klasicky prepne

Reagovat
Thelvin

Porro taky vypadá že se červené nevyhne

Reagovat
avicii

Tottenham nedohral v 11tich

Reagovat
JackBlack

Už dlouho nepadl žádný gól, bída...

Reagovat
Salfovic

Závěr bude ještě náročný, tak proč to hrotit.

Reagovat
Gunner14

Melo byt uz 6, skoda

Reagovat
smazaný uživatel

Čontofalský expert ve studiu na Nově k zápasu Barcelony vs Atletico: Rozhodčí v Anglii jsou asi nejlepší v Evropě, jsou nejméně v zápasech vidět Expert Novy

Reagovat
Gunner14

Reagovat
Salfovic

Tak to určitě ještě přidá, že v Anglii se vůbec nesimuluje, a když to někdo udělá, tak ho vypískají i vlastní fanoušci.

Reagovat
Doomblade

Tohle nemůže někdo, kdo v životě viděl alespoň pár zápasů PL, vypustit z pusy.

Reagovat
Greny

Mohl by písknout penaltu pro Newcastle třeba by to nechali kopnout brankáře

Reagovat
Jesfey

Tak snad se konečně definitivně zbavíme té Conteho nákazy... Taky geniální nahradit Conteho Conteho čoklem.

Reagovat
Thelvin

Na tom vidíš, že vedení bylo s Conteho práci spokojený a pustili ho jen protože si pustil hubu na špacír

Reagovat
jk

Nebyl si to ty, co tu furt kvičel, že kdyby se nehrálo na rozestavení se třema stoperama a změnila se taktika všechno bude šlapat jak hodinky?

Reagovat
Coutinho10

WHU i Newcastle super poločas a Cuf a Suk áčko

Reagovat
Referee©

Vždy po takovém výkonu si říkám, proč není víc koučů jako Herb Brooks

https://youtu.be/2nR3reKPE5Y

Reagovat
Thelvin

Hugo dohrál

Reagovat
Gunner14

Lloris dostal do rypaku, ze ho vystridali?

Reagovat
Salfovic

Od sebe.

Reagovat
Thelvin

Kane

Reagovat
JackBlack

Otočka

Reagovat
Rothbard

Teď začne trhací jízda Slepic

Reagovat
Rothbard

*stíhací

Reagovat
Salfovic

Trhací už byla.

Reagovat
Salfovic

Slepice to fakt otočí a navždy tu budeme muset ownymu kouřit prdel.

Reagovat
Rothbard

To by mi nevadilo.

Reagovat
Rothbard

Myslím to tak, že mám výhru Tottenhamu.

Reagovat
Thelvin

To už nezakecáš

Reagovat
bbbauch

To uz neokecas

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
SixtoRodriguez

Reagovat
Nizzie

Reagovat
Vsadim gule

Reagovat
10

za takovej coming out by se nestyděl ani Jankto

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Swarley

Gurmán

Reagovat
Gunner14

Jedeme znova

Reagovat
PhilipS

To byla lahůdka od Fornalse

Reagovat
DieFohlenBMG

Fornals je Král Škorpión

Reagovat
Salfovic

Jak se jmenoval ten Hradečák, který ho taky vystřihl? A to mnohem lepšího.

Reagovat
supporter
Reagovat
smazaný uživatel

Tohle vypadá na černý den pro všechnu drůbež světa. Soused prý ráno našel dvě ze svých slepic zardoušené

Reagovat
smazaný uživatel

Ha.. ha.. humor tumor

Reagovat
Gunner14

Reagovat
KnoxXx

k tomu vcera Kuchta

Reagovat
kissak

tak jsem přišel o celý druhý poločas, ale jak vidím tak se toho moc nezměnilo

statistiky celkem masakr

Reagovat
kissak

my jsme měli zápas blbec proti Ville a Spurs si jej vybrali dnes

Reagovat
Salfovic

Tak to se může ManU těšit na další sedmičku.

Reagovat
kissak

nechtěl jsem přímo napsat, že Spurs si vybírají celou sezonu

Reagovat
Busby babes

Pohar tady nebo nikdo radsi nekouka?

Reagovat
Salfovic

Prej to nikoho nezajímá.

Reagovat
Hlahart

Tak nic moc se tam neděje... Ale asi tady

Reagovat
Busby babes

ja zprovoznil vodafone TV na netu az v 35. minute. ale pred chvili rikal na strely 1:1, takze asi fantastickej fotbal, co?

Reagovat
Ligter

já koukám, ale nějak k tomu nemám co říct

Reagovat
Grahf

kukam, ale nič moc sa nedeje. Máme najlepšiu zálohu a stejne nedokážeme kontrolovať hru. Vpredu martial+rashford sa prišli len poprechádzať.

Reagovat
Pan.Antonin

Kde je Maguire?

Reagovat
Busby babes

nejak zahadne vykartovanej. Ja myslel, ze se tyhle tresty prenasi do ligy, tak nevim, jak to tady je.

Reagovat
Busby babes

respektive nechpau, proc se trest za cervenou kartu do ligy prenasi ale trest za zlutou ne.

Reagovat
Busby babes

ale ted jsme teda meli z tech dvou situaci gol dat.

Reagovat
I am Mancunian

Case ide dnes na redku

Reagovat
O.Giroud

akoze so zltou 2 zakroky dost riskantne no

Reagovat
I am Mancunian

On je blazon

Reagovat
Busby babes

spis me sere, ze asi minutu po te zlute tam udelal hrac Brightonu uplne to same a bylo to bez karty. aspon v ramci jednoho zapasu by mohl byt konzistentni

Reagovat
Hlahart

Rashford mi teda nepřijde, že je zdravotně ok. Snad se mýlím a doléčil to pořádně...

Reagovat
pingla

tpč Brighton nás ve hře těžce přehrává

Reagovat
Salfovic

To jsou strašní spalovači Neuvěřitelné, že je v tomhle na tom v lize ještě někdo hůř

Reagovat
Hlahart

Brighton po tom jde teda o hodně víc...

Reagovat
Trand

A pak že AWB neumí dopředu

Reagovat
BenB

Taková ta výjimka co potvrzuje pravidlo? ale udělal to hezky

Reagovat
Hlahart

Ale když je trochu zatlačíme tak jsou hodně nejistý.. škoda, že se to moc neděje...

Reagovat
I am Mancunian

Zase žiadna žltá?!

Reagovat
Busby babes

mohl by tomu Brightonu zacit davat karty? to je drzeni skoro v kazdem souboji.

Reagovat
Busby babes

tvl a znova Webster.

Reagovat
Hlahart

Ten už všechny žlutý rozdal na začátku zápasu?

Reagovat
I am Mancunian

Ešte čakám červenú pre nás a bude to dokonalý výkon rozhodcu

Reagovat
Salfovic

A penaltičku. Ale ta kopyta by ji stejně zahodila.

Reagovat
Grahf

ten čurak im nedá jednu žltú

Reagovat
vodka

Webster má jako imunitu dpc? 4 fauly všechny na hraně žluté a ani hovno

Reagovat
DMSErte

Hlavne , ze chudacikom z Brightonu furt ublizuju rozhodcovia.. vidim dnes. Este redku Casemirovi a bude zas vymalovane

Reagovat
O.Giroud

zasluzia si zapas kde je rozhodca aj na ich strane

Reagovat
I am Mancunian

Webster už mohol byt vonku dopici

Reagovat
mithro

Pawson dnes musi mat vsazene, inac to nie je mozne. tam uz malo byt tak 6 zltych.

Reagovat
vodka

Reagovat
vodka

Rash je ale dneska dost slabý, nechápu, proč zůstal on zrovna na hřišti, ale je fakt, že Martial a 120 minut nejde dohromady ani trochu

Reagovat
mithro

u rashe sa trochu bojim, ci ten jeho navrat nie je uspechany. uvidime.

Reagovat
Busby babes

Martial byl imho horsi

Reagovat
I am Mancunian

Dneska tam od nás nemá kto dať gól, dal by som Pellistriho

Reagovat
DMSErte

Rozhodca nasiel zltu kartu

Reagovat
Salfovic

Tří minutové nastavení ve 2/2, to už jsem dlouho neviděl.

Reagovat
mithro

EEEEEEEEJ karta

Reagovat
vodka

Mitoma zrovna žlutá, s takovou mě mít webster 4

Reagovat
Hlahart

Teď se Mitoma musel ale hooodně snažit

Reagovat
Busby babes

jsem si rikal, ze snad ani nechci vedet, co musi hrac Brightonu udelat, aby dostal kartu

Reagovat
Grahf

Hrozne sa nadreme na každý gol. Teraz ešte dalšie zbytočné predlženie, však sil je dosť

Reagovat
Busby babes

not great, not terrible. vyhral mohli oba tymy. No, prodlouzeni je to posledni, co jsme potrebovali, tak snad to aspon ukopem. Penaltu DDG nechyti ani jednu.

Reagovat
Busby babes

tenhle tym s poradnym utocnikem bude davat daleko vic golu. Ale i tak bych rekl, ze priorita by stejne mela byt dalsi zaloznik

Reagovat
DMSErte

Nahodou , myslim si , ze DDG chytil chytil za United viac penalt nez centrov z rohu

Reagovat
Busby babes

to zas asi jo no

Reagovat
mithro

to uz bude tazke, tahaju nohy, vsade pomalsi.

Reagovat
Hlahart

AWB proti Seville hrůzostrašnej, dneska od nás asi jeden z nejlepších... škoda, že nemá žádnou konzistenci...

Reagovat
I am Mancunian

Sancho nemá žiadny ťah na branko, to je strašný downgrade oproti Garnachovi

Reagovat
Swarley

Jako nechat tam Rashe cely zapas i prodlouzeni, to je teda pekne blby napad

Reagovat
Grahf

to je hrozná amaterčina vpredu

Reagovat
Hlahart

wow, hustej zákrok Sancheze

Reagovat
Busby babes

skoda. tohle tam melo padnout. skvele golman

Reagovat
Salfovic

Maguire dostal v předchozích čtyřech letošních zápasech FA Cupu dvě žluté, za to už je stopka ?

Reagovat
I am Mancunian

Buďme radi

Reagovat
Busby babes

jj, koukal jsem, ze to tak mel i v ligovem poharu, kde stal v semifinale

Reagovat
Busby babes

proc si komentator mysli, ze VAR nejak radi rozhodcimu s beznyma faulama?

Reagovat
Hlahart

Rozhodčí hodně špatný... Někde jsem viděl, že jsou dost hůře placený oproti třeba La Lize... Nemůže být řešení jim trochu přidat a přilákat někoho trochu lucidního?

Reagovat
mithro

lol a ziadna druha zlta

Reagovat
Salfovic

Ale ve Španělsku to nemají jen za pískání, ale i za poradenství pro Barcu.

Reagovat
Hlahart

tvl... A Estupinan dobrej výmaz

Reagovat
Hlahart

Mitoma to taky dohraje?

Reagovat
I am Mancunian

Mitoma už mal byt vonku

Reagovat
mithro

pawson je dnes na drogach. este, ze nemusel riesit ziadny zasadny okamzik.

Reagovat
vilp

Mitoma taková kosa a nedostane kartu.

Reagovat
Kiss Me Polka!

weghorst

Reagovat
Hlahart

Si nedovedu představit, že v tom našem aktuálním rozpoložení dokážeme vyhrát na penalty

Reagovat
mithro

Man Utd have lost 7 of their last 8 penalty shootouts.

(The one they won was against Rochdale in case you were wondering)

bez sance

Reagovat
DMSErte

Tak hlavne tam máme neschopného brankára...

Reagovat
mithro

jj, to je ono. inac by sme vsetko vyhrali

Reagovat
Hlahart

Reagovat
DMSErte

Minimalne by sme vyhrali europsku ligu

Reagovat
mithro

keby dal, tak sa pokracuje.

Reagovat
J0EL

Reagovat
Hlahart

A ještě Maguire to kope na hovno.. toho pls nevynechávat

Reagovat
Busby babes

Reagovat
avicii

Reagovat
Busby babes

btw za Rochdale chytal tenkrat Sanchez

Reagovat
I am Mancunian

Bohuzial, to je minimálna sanca

Reagovat
Grahf

nám zbytočne dávať štandardky, hocijaké

Reagovat
vceradnesazitra

Sudí ví, že DDG nechytne v penaltách ani hovno, takže je jasné, že má vsazeno a nedává vůbec karty

Reagovat
Busby babes

rozehravani primaku v proldouzeni, to byla velka parada.

Reagovat
avicii

Tak snáď penalty pre Brighton

Reagovat
Hlahart

Rash, Sancho, Sabitzer, Weg a pátej nevím, ale už nebude potřeba Case možná?

Reagovat
Busby babes

dal bych tam Butlanda.

Reagovat
Busby babes

DDG se ted ukaze a chyti 3 pentle, uplne to vidim

Reagovat
J0EL

Reagovat
Busby babes

za zkousku to stalo

Reagovat
Hlahart

dneska překvapí, musí po Seville kvůli smlouvě

Reagovat
mithro

tesim sa na toho noveho brankara, ktory bude taketo parady chytat

Reagovat
Kiss Me Polka!

tak jak to kopl gross, to jsem snad jeste nevidel, ze dvou kroku, to podkopnout a poslat pod viko

Reagovat
PanAu

Ty neumíš ze dvou kroku podkopnout balon?

Reagovat
Kiss Me Polka!

? pisu o tom, ze takto nikdo penalty nekope, ne ze je to nemozne

Reagovat
mimi_united

Sancho

Reagovat
Grahf

vyhrajeme len keď brighton prekopne branku

Reagovat
J0EL

Reagovat
kilobyte

Reagovat
Hlahart

Reagovat
vceradnesazitra

Reagovat
neyto

Reagovat
Wazza228

Reagovat
Hlahart

To vypadá, že Sanchez chytá bez přípravy... To už mě přijde dost neobvyklý

Reagovat
Swarley

Rekli mu, ze ten tahak je bran z pohledu strelce? Vsak lita na druhou stranu

Reagovat
neyto

Reagovat
Hlahart

Reagovat
kilobyte

Bůhví co tam má napsáno.

Reagovat
Busby babes

tak i ten strelec vidi, ze se kouka. Jako on ten tahak ve vysledku moc nepomuze. Ted uz vsichni vedi, ze to golmani maji

Reagovat
Swarley

Vsak jo

Reagovat
DMSErte

De gea opat 0 bodov

Reagovat
Kiss Me Polka!

ddg to dela schvalne ne? vzdyt je to furt stejny kop

Reagovat
mithro

snad to zas neskonci na brankaroch

Reagovat
Grahf

de gea čo tam študuje, keď furt skočí na druhú stranu?

Reagovat
mithro

tak ma asi nejakle noticky ale kde je napisane, ze tam su spravne. tu je to sami expert

Reagovat
Busby babes

hlavne to muze byt situace: hrac A kope spis doleva. no a zrovna kopne doprava. co s tim ma delat, ze jo

Reagovat
mithro

alebo mind games

Reagovat
Salfovic

Jak mr. Bean u zubaře.

Reagovat
vodka

Hlavně by mě zajímalo, kde jako měli, kam to kope Dunk, Webster a estupinan, když si pamatuju tak Grosse

Reagovat
Busby babes

tam muze byt jina info, neco jako: je to levak, tak ti spis kopou doleva...

Reagovat
Mastný Chobot

De Gea asi nebude najostrejšia ceruzka v peračníku, ale že by potreboval ťahák na to, kto je ľavák/pravák, keď ide proti nemu kopať penaltu...

Reagovat
Busby babes

je to jen odhad. ale treba Dunk v zivote nekopal penaltu, tak co tam muze byt za info, ze jo?

Reagovat
Mastný Chobot

Však práve. Jedine, že by ste mali špiónov na tréningu Brightonu

Reagovat
SunFells

Kopal ji i letos a oni takové info samozřejmě mají. Pokud někdo nekopal tak ten záznam tam asi nemá, i tak si přirozeně zkontroluje v těch poznámkách jestli k tomu hráči něco má či ne

Reagovat
SunFells

*tuto sezónu

Reagovat
Busby babes

https://www.transfermarkt.co.za/lewis-dunk/elfmeterstatistik/spieler/148153

ja koukal jen sem, ale tak tam jsou asi jen penalty z normalniho zapasu a ne rozstrely. takze ok, kopal jednou. to stejne moc nerekne

Reagovat
SunFells

Kopal jednu tuto sezónu.

Naopak myslím že pro golmana je to super, pokud je jeden a docela čerstvý záznam a ten hráč vidí že se díváš na poznámky jak jde k tobě. Skákal bych na druhou než v předchozím případě

Reagovat
SunFells

Reagovat
DMSErte

Chvalabohuu prekopol

Reagovat
mithro

Lindelof a David, super duo

Reagovat
avicii

Aaaach škoda...

Reagovat
Swarley

Konecne DDG vychytal

Reagovat
Skalda29

March to poslal do Temže

Reagovat
Grahf

ako som povedal

Reagovat
Busby babes

jeste ze se MArch ukopl, protoze ani jeden golman nevypadal, ze by nekdy meli penaltu chytit

No nic, vyhrali jsme moznost dostat dalsi naloz od City. Jeste, ze se to hraje az nekdy za mesic, to oba tymy muzou vypadat uplne jinak

Reagovat
Hlahart

Victoooooor tvl nice... Tohle bylo velký utrpení ale zas

Reagovat
mithro

mne to prislo po stvrtku ok. len ta koncovka, to je pain.

Reagovat
Busby babes

taky tak. Je to trochu trapeni, protoze ten tym je uz docela dobitej. ale s poradnym utocnikem to mohlo byt o dost lepsi. Kazdopadne super, dalsi finale, v prvni sezone. super. A za mesic uvidime jak na tom my a City budem.

Reagovat
mithro

ja ked som videl, ze bruno moze byt zraneny, tak som mal uplne deja vu ale nastastie to nejak rozbehal.

Reagovat
Salfovic

To je kokot ten Marsch, to neví, že se stačí trefit do brány

Reagovat
DMSErte

Iceman

Reagovat
I am Mancunian

Bude do finále Garnacho?

Reagovat
DMSErte

Mal by aj Varane .. do 3.6

Reagovat
Busby babes

uz trenuje na travniku, nevim, jestli uz s tymem nebo sam, ale rekl bych, ze by mel byt brzy zpatky

Reagovat
iamek

Suche triko

Reagovat
r.mrazik

kdy naposledy chytl de gea penaltu? si pamatuju akorat tu Persanovo a jinak nic

Reagovat
Busby babes
Reagovat
Wazza228

V roce 2011 jich chytil nějak hodně.

Reagovat
r.mrazik

tyjo,tak to bych vubec nerekl

Reagovat
Wazza228

Baines asi 2016?

Reagovat
Wazza228

A možná ještě Lukakovi někde chytil,ještě, když hrál Everton, nebo?

Reagovat
Busby babes

dal jsem odkaz, jsou tam vylistovane

Reagovat
Wazza228

Jo, neměl jsem to aktualizováno, když jsem psal koment. díky

Reagovat
Busby babes

Manchester United have won a penalty shoot out in the FA Cup for the first time in their history.

jen by me zajimalo z kolika pokusu. ono to taky muze byt treti penaltovej rozstrel nebo tak neco

Reagovat
Wazza228

Hlavně jsem překvapenej, že se to povedlo právě s DDG ne, že by něco chytil, ale upřímně jsem ten rozstřel předem vzdal, protože on a penalty nejsou zrovna kamarádi.

Reagovat
Busby babes

btw jako chapu ty vtipy na DDG, ale dneska byl Sanchez uplne stejne marnej jak DDG.

Reagovat
Hlahart

plus teda v týmu nemáme taky zrovna nejjistější penaltový střelce dlouhodobě (kromě Bruna)

Reagovat
Wazza228

To jo ale o tom jsem to předem nevěděl.

Reagovat
Salfovic

Řekl bych, že v tipování stran byl lepší.

Reagovat
mithro

Reagovat
J0EL

Ale na druhej strane (takmer) vsetky tie penalty boli kopnute naozaj dobre

Reagovat
Busby babes

jj, u obou. Sanchez si na jednu sahnul, DDG malem taky. jinak nemeli sanci

Reagovat
J0EL

Reagovat
pingla

proto Sabitzerovu penaltu skoro měl

Reagovat
r.mrazik

Sanchez si u jedne sahl a u dalota vystihl smer a bylo to jentaktak ne?

Reagovat
Busby babes

Dalot imho uplne s prehledem. DDG taky dvakrat chytil smer tusim a u jedny byl taky blizko

Reagovat
Hlahart

Taky mi přišlo, že Dalot to kopl nechytatelně

Reagovat
r.mrazik

Ok. Tak u Sabitzera to bylo jen tak tak

Reagovat
Gunner14

1 z 5, ale dival jsem se jen od roku 1991.

2x prohra na zacatku souteze a pak 2009 v SF s Evertonem a 2006 ve finale s nama.

Reagovat
Busby babes

tak ono driv se penalty nekopaly a zapasy se opakovaly. Ale nevim, dokdy presne.

Reagovat
Gunner14

Tak aj kdyz se opakovali a znovu to skoncilo remizou, tak se slo na prodlouzeni a penalty tusim

Reagovat
Rothbard

Vést 5:0 po 21 minutách. Je to nějaký rekord, stejný výsledek po X let době? Je to nejvyšší výhra/porážka Newcastle/Tottenhamu po nějaké době? Rád bych si přečetl srovnání co se týče historie PL nebo samotných týmů.

Reagovat
kissak
Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele