Premier League - preview 31. kola: Dočká se Liverpool výhry?

15.04.2023, 09:21, aktualizováno 17.04.2023, 09:18
Previews
Elland Road (© AFP)

Liverpool nevyhrál čtyřikrát za sebou a pokud chce ještě pomýšlet na pohárové pozice, musí vyhrát v Leedsu. Domácí zůstávají namočeni v boji o záchranu.

Leeds United - Liverpool FC

pondělí 21:00

V Liverpoolu už všichni pomalu, ale jistě čekají na konec letošní sezóny. Ta se totiž svěřencům Jürgena Kloppa vůbec nepovedla, celý tým působí vyčpělým, vyhořelým dojmem a je jasné, že pokud se v příštím roce má herní projev The Reds změnit, musí přes letní pauzu dojít k četným změnám. Leeds se taky nenachází v nikterak dobrém rozpoložení, svěřenci Javiho Gracii v posledních týdnech vyfasovali hned dva debakly a čeká je boj o holé přežití až do posledních kol.

Leedsu se od začátku března vůbec nedaří, ze svých šesti zápasů totiž vydolovali jen 7 bodů, přičemž zejména na zápasy s Arsenalem a Crystal Palace nebudou vzpomínat vůbec v dobrém. Březen zahájil tradiční anglický celek těsnou porážkou na Stamford Bridge, následovala domácí remíza s Brightonem a parádní přestřelka na hřišti Wolverhamptonu, kterou nakonec zvládli lépe současní svěřenci Javiho Gracii. Po reprezentační pauze přišel první debakl ve výši 1:4 na hřišti Arsenalu, Leeds sice dokázal rychle zareagovat a na vlastním stánku zdolal v záchranářském souboji NOttingham, pak ale zcela vyhořel, když před vlastními fanoušky schytal ostudný nářez od Crystal Palace v poměru 1:5.

Liverpool ještě není ze hry o evropské poháry, jeho výchozí pozice ale není nikterak extra dobrá. The Reds se momentálně nachází na osmé příčce tabulky s pětibodovou ztrátou na sedmý Brighton. Liverpool navíc nenavázal na výborný výkon z utkání proti Manchesteru United, když svého odvěkého rivala deklasovali sedmi vstřelenými brankami. Od té doby totiž mistr z roku 2020 nevyhrál jediný ligový zápas, když podlehl Bournemouthu, Manchesteru City a jen remizoval s Chelsea a Arsenalem, byť právě výkon z posledního ligového klání slibuje určité zlepšení.

Liverpoolu se po dlouhé době vrací Luis Diaz, který by již neměl chybět v zápasové nominaci. K dispozici bude i stoper Konaté a brankář Alisson, kteří v týdnu vynechali několik tréninků. Domácí se musí obejít bez Tylera Adamse a Stuarta Dallase.

Leeds United - pravděpodobná sestava:
Meslier - Kristensen, Koch, Wöber, Firpo - McKennie, Roca, Harrison - Sinisterra, Bamford, Gnonto

Liverpool FC - pravděpodobná sestava:
Alisson - Alexander-Arnold, Konaté, Van Dijk, Robertson - Henderson, Fabinho, Thiago Alcantara - Salah, Gakpo, Núňez

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 5.21 - 4.49 - 1.63

Tip EuroFotbal.cz: 2

Více informací

West Ham United - Arsenal FC

neděle 15:00

Už jen 8 zápasů zbývá Arsenalu k vytouženému titulu. V neděli odpoledne vyrážejí Gunners na půdu trápícího se West Hamu, který navzdory předsezónním očekáváním bojuje o holé přežití. Svěřenci Mikela Artety mají situaci ve svých rukou, nesmí si však dovolit žádné laciné zaváhání - Manchester City je totiž na dostřel a na konci dubna čeká oba celky velmi důležité vzájemné střetnutí, které hodně napoví o tom, kam se v květnu bude stěhovat mistrovský pohár.

Naproti tomu Kladiváři nemohou mít klidné spaní, nachází se to totiž jen tři body nad sestupovou propastí, což před začátkem sezóny čekal jenom málokdo. Svěřenci Davida Moyese tak nutně potřebují každičký bod, ať už na druhé straně hřiště stojí kdokoliv.

Výsledky West Hamu jsou v posledních měsících vyloženě jako na houpačce. V evropských pohárech zaznamenali snadný postup přes AEK Larnaka, v Premier League ale nejprve schytali čtyřgólový debakl na půdě Brightonu, aby pak po remíze s Aston Villou a těsné výhře nad Southamptonem vyválčili důležité čtyři body. Následoval ale hrůzný debakl 1:5 v domácím klání s Newcastlem United, jenže jen o pár dní později Hammers tenhle výbuch odčinili, když si přivezli cennou výhru 1:0 z půdy Fulhamu. V týdnu ale na dobrý výkon nenavázali a po nepřesvědčivém představení museli být rádi za remízu 1:1 z půdy Gentu v rámci čtvrtfinále Konferenční ligy.

Oproti tomu Arsenal stále šlape jako dobře namazaný stroj. Svěřenci Mikela Artety sice po utkání se Sportingem Lisabon vypadli z Evropské ligy, v Premier League ale poslední výraznější zaváhání Gunners přišlo v únoru, kdy vedoucí celek tabulky podlehl Evertonu, následně jen remizoval s Brentfordem, načež nestačil konkurentovi v boji o mistrovské vavříny, Manchesteru City. Od té doby však londýnský celek zdolal postupně Aston Villu, Leicester City, Everton, Bournemouth, Fulham, Crystal Palace a Leeds United. Dokonce i v zápase na Anfield Road se Gunners rychle dostali do dvoubrankového vedení, to ale ani s vypětím všech sil nedokázali udržet a umožnili tak druhému Manchesteru City, aby se přiblížil na dosah tří bodů.

West Hamu se po absenci vrací Lucas Paqueta, jediným dalším absentérem v táboře domácích pak je Gianluca Scamacca. Arsenalu se vrací útočník Eddie Nketiah, mimo hru ale zůstává stoper William Saliba. Do utkání pak nezasáhnou ani dlouhodobí marodi Tomiyasu a Elneny.

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 6.01 - 4.30 - 1.59

Tip EuroFotbal.cz: 2

Více informací

Nottingham Forest - Manchester United

neděle 17:30

Nottingham čeká na výhru od začátku února a v neděli se pokusí o téměř nemožný úkol. Na City Ground přijede čtvrtý Manchester United, který s domácím týmem neprohrál už 10 utkání v řadě.

Nottingham naposled slavil ligové vítězství 5. února a od té doby prohrál šest utkání a ve třech zápasech remizoval. Domácímu týmu patří 18. pozice a jeho návrat do druhé nejvyšší anglické ligy je v tuto chvíli velmi pravděpodobný. Svěřenci Stevena Coopera v minulém kole Premier League nestačili na rozjetou Aston Villu, které podlehli 0:2. V neděli však domácí čeká daleko těžší úkol, protože na City Ground přijede čtvrtý Man Utd.

Domácí navíc mají s "Rudými ďábly" negativní bilanci, jenom v tomto ročníku se Nottingham s Man Utd střetl hned třikrát a pokaždé odešel poražený, zároveň svému soupeři nedokázal vstřelit ani jednu branku. Kdybychom chtěli pátrat po posledním vítězství Forestu nad Manchesterem United, tak bychom museli až do roku 1994, kdy domácí vyhráli 2:1.

Steven Cooper nemůže počítat s několika důležitými hráči. Mezi zraněnými jsou Biancone, Boly, Henderson, Kouyaté, Niakhaté, Richards a Wood. Drobné problémy také mají Aurier, Lodi, Scarpa a Yates.

V táboře Man Utd panuje rozporuplná atmosféra. United sice zareagovali na ligovou prohru s Newcastlem dvěma výhrami za sebou, ale následně si zkomplikovali prakticky rozhodnutý zápas v Evropské lize se Sevillou. "Rudí ďáblové" začali utkání drtivým náporem a po 21 minutách vedli 2:0. Nizozemský manažer Erik ten Hag trošku nešikovně vyčerpal do 81. minuty všech pět střídání a Sevilla v 84. minutě snížila na 1:2, když si dal vlastní gól Malacia. Poté se ještě nepříjemně zranil stoper Martínez a Man Utd dohrával zápas o deseti, čehož španělský tým okamžitě využil a v 92. minutě vyrovnal na 2:2. Kuriozitou bylo, že i druhý gól si dali United sami, tentokrát se o to nechtěně zasloužil Maguire.

Pro hostující tým je v lize prioritou umístění do čtvrtého místa a svěřenci Erika ten Haga si musí dávat velký pozor, jelikož pátý Tottenham ztrácí pouze tři body. United budou v neděli spoléhat na pozitivní vzájemnou bilanci se soupeřem a znovuzapojení Casemira, který se vrací po karetním trestu.

I MU před nedělním kláním počítá absence. V nominaci na zápas se určitě neobjeví Martínez, Varane, Garnacho, Heaton, Rashford a Van de Beek. Nejistá je i účast Shawa a McTominaye.

Nottingham Forest - pravděpodobná sestava:
Navas - Williams, Felipe, McKenna, Toffolo - Danilo, Freuler, Worrall - Shelvey, Johnson - Gibbs-White

Manchester United - pravděpodobná sestava:
de Gea - Wan-Bissaka, Shaw, Maguire, Malacia - Sabitzer, Casemiro - Antony, Fernandes, Sancho - Weghorst

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 4.93 - 4.09 - 1.72

Tip EuroFotbal.cz: 2

Více informací

Aston Villa - Newcastle United

sobota 13:30

Zajímavý souboj slibuje střetnutí Aston Villy s Newcastlem United. Sobotní program anglické Premier League totiž otevírá celek, který se pod Unaiem Emerym strmě posunul tabulkou vzhůru se soupeřem, který patří k nejpříjemnějším letošním překvapením. Domácí naposledy prohráli v polovině února, Newcastle zase padl v celé sezóně zatím jen třikrát! Obzvlášť pro svěřence Emeryho půjde o fascinující souboj, který mnohé napoví o jejich možném tažení za pohárovou Evropou.

Celek z Birminghamu se může pochlubit mimořádně pozitivní formou. Z posledních osmi duelů totiž prohrál jen jeden jediný, to když v domácím klání nestačil na vedoucí Arsenal. Jinak však v současnosti šestý tým Premier League body ztratil už jen v konfrontaci s West Hamem, ze zápasů s Evertonem, Crystal Palace, Bournemouthem, Leicesterem a Nottinghamem vždy vytěžil plný počet bodů.

Newcastle si sice v lednu a únoru prošel menší krizí, nyní to ale vypadá, že je opět zpátky na vítězné vlně. V úvodních dvou měsících tohoto roku Straky ze sedmi odehraných duelů vyhrály jen jeden jediný, a to doma proti Fulhamu. Kompletně jim navíc odešla ofenziva, která v daném období zaznamenala jen tři branky.

Krom zmíněné výhry nad londýnským celkem pak ještě klub ze severu Anglie bodoval v kláních s Arsenalem, Crystal Palace, West Hamem a Bournemouthem, bez bodu pak odešel z duelů s Liverpoolem a Manchesterem City. Jenže tahle černá série je už dávno minulostí, v současnosti už totiž svěřenci Eddieho Howea tahají sérii pěti výher v řadě. Zdolat se jim postupně podařilo Wolverhampton, Nottingham Forrest, Manchester United, West Ham a Brentford.

V táboře domácích je nejistá situace okolo Leona Baileyho, který si v předešlém mači poranil stehenní sval. Mimo hru pak budou Philippe Coutinho, Matty Cash a Boubacar Kamara. Hosté nemohou počítat s Allanem Saint-Maximinem a otazník se vznáší nad stavem Miguela Almiróna.

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.53 - 3.48 - 2.19

Tip EuroFotbal.cz: 02

Více informací

Chelsea FC - Brighton & Hove Albion

sobota 16:00

Jak Chelsea, tak Brighton & Hove Albion se budou v sobotu na Stamford Bridge snažit vrátit na vítěznou vlnu. Oba týmy zažívají v nejvyšší soutěži naprosto rozdílné sezóny. Blues vyhráli pouze čtyři z posledních 21 zápasů, Seagulls naopak prohráli pouze čtyři z posledních 18 utkání.

Poprvé od roku 1993 se Chelsea nepodařilo skórovat ve čtyřech po sobě jdoucích zápasech ve všech soutěžích. Ve středu se o tuto neslavnou statistiku zasloužili svěřenci Franka Lamparda po bezzubém výkonu na Santiago Bernabeu, kde podlehli Realu Madrid zaslouženě 0:2. Góly Karima Benzemy a Marca Asensia pomohly Los Blancos převzít kontrolu nad dvojzápasem, a Blues tak mají v odvetném utkání na Stamford Bridge příští týden co dělat.

Nepravděpodobný zisk titulu v Lize mistrů ale představuje pro Chelsea největší šanci kvalifikovat se do příštího ročníku milionářské soutěže, protože v tabulce Premier League stále živoří na 11. místě, na první čtyřku přitom ztrácí už 17 bodů, a má odehráno o zápas více než čtvrtý Manchester United. Frank Lampard jako dočasný šéf Chelsea zatím nedokázal udělat požadovaný dojem a zbývá mu osm zápasů v nejvyšší soutěži na to, aby alespoň částečně zachránil letošní sezónu.

Další neúspěch by však mohl znamenat úplný konec nadějí na postup do evropských pohárů, protože v současné době ztrácí londýnský soubor na sedmé místo sedm bodů. Od přelomu roku se Chelsea na Stamford Bridge nedaří, vždyť z posledních osmi domácích zápasů Premier League vyhrála pouze dva. Blues navíc v posledních dvou domácích zápasech s Brightonem remizovali.

Brighton bude doufat, že se mu bude v Londýně dařit lépe než minulý víkend, kdy podlehl Tottenhamu Hotspur. Po řadě kontroverzních rozhodnutí a po ostré výměně názorů s trenérem Spurs Cristianem Stellinim byl navíc vyloučen trenér Roberto De Zerbi. Byla tak ukončena jejich sedmizápasová neporazitelnost v Premier League, a Seagulls si tedy budou chtít spravit chuť o víkendu, kdy budou usilovat o své vůbec první ligové vítězství na Stamford Bridge.

Chelsea FC - pravděpodobná sestava:
Kepa - James, Fofana, Silva, Chilwell - Kovačić, Fernández, Mount - Sterling, Havertz, Felix

Brighton - pravděpodobná sestava:
Steele - Veltman, Webster, Dunk, Estupiñán - Caicedo, Groß - March, Mac Allister, Mitoma - Ferguson

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.03 - 3.43 - 2.47

Tip EuroFotbal.cz: 0

Více informací

Everton FC - Fulham FC

sobota 16:00

Sedmnáctý Everton nutně potřebuje bodovat a v sobotu bude mít na domácím hřišti ideální šanci. V Goodison Parku se totiž představí Fulham, kterému se nedaří. V posledních čtyřech ligových utkáních prohrál.

.

Everton se po 30 odehraných kolech nachází na 17. místě, kde je pouze o skóre před Nottinghamem. Toffees jsou si dobře vědomi vážné situace a ze zbylých osmi kol budou potřebovat každý bod, aby se vyhnuli případnému sestupu. V minulém klání se celek z Liverpoolu představil na Old Trafford a po dominantním výkonu Rudých ďáblů odjel s prohrou 0:2.

V sobotu budou mít svěřenci Seana Dycheho přívětivějšího soupeře. Do Goodison Parku přijede Fulham, se kterým Everton v říjnu remizoval 0:0. Na domácí straně nebudou k dispozici Coleman, Doucoure a Townsend. S lehčími zraněními se pak potýkají Calvert-Lewin a Vinagre.

Fulhamu se v posledních týdnech nedaří, vždyť hosté prohráli poslední čtyři zápasy v Premier League a rovněž vypadli z FA Cupu. Před týdnem Cottagers doma nestačili na West Ham a po vlastním gólu Reeda prohráli nejtěsnějším možným způsobem. I přesto se pohybují v klidném středu tabulky, sezónu obecně mohou považovat za úspěšnou.

Na hostující straně budou chybět dlouhodobě zranění Kebano a Kurzawa. Největším problémem je však absence srbského kanonýra Mitroviče, který je stále v trestu za červenou kartu.

Everton FC - pravděpodobná sestava:
Pickford - Patterson, Keane, Tarkowski, Godfrey - Iwobi, Garner, Gueye, Onana, McNeil - Gray

Fulham FC - pravděpodobná sestava:
Leno - Tete, Diop, Ream, Robinson - Reed, Palhinha - Cordova-Reid, Pereira, Willian - Vinícius

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.27 - 3.24 - 3.62

Tip EuroFotbal.cz: 0

Více informací

Southampton FC - Crystal Palace

sobota 16:00

Southampton je po prohře s Man City stále na posledním místě a ani v sobotu jej nečeká lehké utkání. Crystal Palace v minulém kole sestřelil Leeds pěti góly a pod vedením Roye Hodgsona je zatím stoprocentní.

Southampton dle předpokladů nezvládl domácí utkání s Man City, a nakonec mohl být rád, že inkasoval "pouze" 4 branky. Pro domácí tým se jednalo už o devatenáctou prohru v tomto ročníku Premier League, svěřenci Rubena Sellese jsou tedy i nadále beznadějně poslední. Saints se v sobotu pokusí vrátit na vítěznou vlnu v utkání proti Crystal Palace, kterému v říjnu podlehli na jeho stadionu 0:1.

Do zápasu určitě nezasáhnou Larios a Livramento. Nejisté jsou i starty Adamse, Laviy a Salisa.

Crystal Palace v posledním mači překvapil, na půdě Leedsu vyhrál vysoko 5:1. Eagles po 21 minutách prohrávali 0:1, ale ještě do konce první půle srovnali, a po přestávce soupeře pokořili hned čtyřikrát. V zápase se zaskvěl především francouzský záložník Olise, který sice branku nevstřelil, ovšem hned na třech se podílel asistencí. Manažer Roy Hodgson je tak zatím na lavičce hostů stoprocentní a svou sérii bude chtít prodloužit proti Southamptonu.

Spoluhráčům v sobotu nepomůžou Guaita a Zaha. Naopak po zranění by mohli být znovu připraveni Ferguson s Richardsem.

Southampton FC - pravděpodobná sestava:
Bazunu - Maitland-Niles, Bednarek, Bella-Kotchap, Walker-Peters - Walcott, Ward-Prowse, Diallo, Elyounoussi - Sulemana, Alcaraz

Crystal Palace - pravděpodobná sestava:
Johnstone - Ward, Andersen, Guéhi, Mitchell - Eze, Doucouré, Schlupp - Olise, Mateta, Ayew

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.99 - 3.04 - 2.76

Tip EuroFotbal.cz: 2

Více informací

Tottenham Hotspur - AFC Bournemouth

sobota 16:00

Podruhé během dvou týdnů přivítá Tottenham Hotspur na severu Londýna tým z jižního pobřeží, v sobotním odpoledním zápase Premier League jej totiž čeká Bournemouth. Spurs se minulý víkend podařilo přetlačit Brighton & Hove Albion a zvítězili 2:1, zatímco svěřenci Garyho O'Neila odjeli z King Power s cennými třemi body.

I ti nejzarytější fanoušci Tottenhamu museli uznat, že jejich tým měl proti Brightonu obrovské štěstí. Díky brankám Hung-min Sona a Harryho Kanea dokázali zvítězit, nicméně velký vliv na výhru 2:1 mělo i kontroverzní rozhodnutí sudího Attwella. Branka Lewise Dunka byla ještě uznána, naopak góly Mitomy a Welbecka nikoli. Navíc nebyla odpískána penalta Pierreovi-Emileovi Højbjergovi po zákroku na Kaorua Mitomu.

Do konce sezony zbývá už jen osm zápasů, a tak je i takovéto vítězství velice důležité, pátí Spurs totiž zůstávají jen o tři body za Newcastlem United a Manchesterem United, ačkoli Tottenham stále odehrál o zápas navíc.

Bournemouth na King Power Stadium naprosto dominoval a je jen s podivem, že se mu nepodařilo zvítězit vyšším rozdílem. Jedinou branku v zápase totiž vsítil Philip Billing po chybě v rozehrávce Maddisona, několika skvělými zákroky se přitom zaskvěl brankář Iversen, takže zápas skončil výhrou Bournemothu 1:0. Ten se drží tři body od sestupových příček, boj o sestup je však natolik proměnlivý, že by se mohl víkendovou prohrou propadnout opět do spodní trojice.

Hostům bude v sobotu odpoledne chybět dvojice zraněných Angličanů - Ryan Fredericks a Junior Stanislas. Domácí se naopak budou muset obejít bez Sessegnona, Emersona, Daviese, Bissoumy a Bentancura, kvůli karetnímu trestu je navíc mimo hru i Lucas Moura.

Tottenham Hotspur - pravděpodobná sestava:
Lloris - Romero, Dier, Lenglet - Porro, Højbjerg, Skipp, Perišić - Kulusevski, Kane, Son

AFC Bournemouth - pravděpodobná sestava:
Neto - Smith, Mepham, Stephens, Kelly - Lerma, Rothwell - Ouattara, Billing, Tavernier - Solanke

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.50 - 4.46 - 7.11

Tip EuroFotbal.cz: 1

Více informací

Wolverhampton Wanderers - Brentford FC

sobota 16:00

Wolverhampton Wanderers, který chce na Molineux porazit další klub z hlavního města, přivítá v sobotním odpoledním utkání Premier League Brentford. Svěřenci Julena Lopeteguiho v minulém kole dominovali v zápase s Chelsea a zvítězili 1:0, zatímco Včely nedokázaly udržet jednogólový náskok proti Newcastlu United a podlehly mu 2:1.

O výhře Vlků nad Chelsea rozhodla rekordní posila. Mnozí fanoušci si začínali v posledních týdnech pokládat otázku, zda je Matheus Nunes hodný cenovky 45 milionů euro, a portugalský reprezentant jim v sobotu odpověděl nejlepším možným způsobem, a to spektakulární vítěznou brankou.

Lopeteguiho tým se tak vrátil na vítěznou vlnu po sérii tří zápasů bez vítězství, posunul se na 13. místo a zvýšil náskok od sestupových příček na čtyři body. I přesto není sezóna ještě u konce, takže se musí Vlci bít až do posledních sil.

Brentford se nadále spoléhá na ostrostřelce Toneyho, který se prosadil i minulý týden proti Newcastlu. Jedna proměněná penalta ze dvou pokusů však byla na bodový zisk málo, Howeův Newcastle totiž ve druhém poločase dokázal otočit průběh utkání a potvrdil skvělou formu.

Svěřencům Thomase Franka se tak nepodařilo ani počtvrté v řadě v lize zvítězit a propadli se na devátou příčku, stále jsou však v boji o evropské poháry, když na sedmý Brighton ztrácejí pouhé tři body.

Domácí do utkání vstoupí opět bez vykartovaného kapitána Rúbena Nevese, mimo hru je také trojice Saša Kalajdžić, Chiquinho a Bertrand Traoré. Nepříjemné problémy musí řešit také hostující trenér Thomas Frank, tomu bude chybět Kristoffer Ajer, Pontus Jansson a také Keane Lewis-Potter.

Wolverhampton - pravděpodobná sestava:
Sá - Semedo, Kilman, Dawson, Toti - Podence, Gomes, Lemina, Nunes - Cunha, Costa

Brentford FC - pravděpodobná sestava:
Raya - Hickey, Mee, Pinnock, Henry - Jensen, Nørgaard, Janelt - Mbeumo, Toney, Wissa

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.90 - 3.15 - 2.75

Tip EuroFotbal.cz: 0

Více informací

Manchester City - Leicester City

sobota 18:30

Manchester City bude v sobotu usilovat o desáté vítězství v řadě ve všech soutěžích, na Etihad Stadium totiž v rámci Premier League přivítá Leicester City. Zatímco Citizens se snaží přiblížit vedoucímu Arsenalu, Lišky se po příchodu trenéra Deana Smithe budou chtít odlepit ode dna tabulky.

Sobotní duel má jasného favorita. Po úspěšném týdnu, a to jak v Premier League, tak i v Lize mistrů, posílili hráči Manchesteru City své naděje na zisk treble v této sezoně, když zvítězili nad Southamptonem a nad Bayernem Mnichov.

Poslední vítězství si svěřenci Pepa Guardioly připsali v úterý na Etihad Stadium, kde jim góly Rodriho, Bernarda Silvy a Erlinga Haalanda zajistily jasnou výhru 3:0 v prvním zápase čtvrtfinále proti bavorskému mužstvu a přiblížily je k postupu do třetího semifinále Ligy mistrů v řadě. Haaland navíc tři dny předtím také dvakrát skóroval při vítězství 4:1 na St Mary's Stadium, zdá se být opravdu nezastavitelný. Vždyť v této sezóně vstřelil jen v domácí soutěži 30 branek v 27 utkáních.

Díky ztrátě Arsenalu v Liverpoolu se mužstvo Pepa Guardioly přiblížilo na rozdíl šesti bodů na vedoucí tým, který má odehraný o jeden zápas více. Manchester City se tak v pravý čas dostal do dobré formy, v posledních pěti kláních ve všech soutěžích vstřelil 24 gólů a pokaždé se trefil alespoň třikrát, navíc má šanci na svou desátou výhru v řadě.

Mimo hru zůstává křídelník Phil Foden, jenž se nadále zotavuje z operace slepého střeva, k dispozici by naopak měl být Kevin De Bruyne.

Osm dní po odchodu Brendana Rodgerse oznámil Leicester v úterý příchod Deana Smithe, který s klubem podepsal krátkodobou smlouvou do konce sezony. Bývalý šéf Aston Villy a Norwiche City má osm zápasů na to, aby znovu našel v Leicesteru týmového ducha a dostal ho ze sestupového pásma. Bídná série sedmi porážek a jedné remízy v posledních osmi případech, včetně poslední domácí prohry 0:1 s trápícím se Bournemouthem, způsobila, že Leicester klesl na 19. místo v tabulce Premier League.

Smith začíná své angažmá proti velmi silnému Manchesteru City, který je navíc ve skvělé formě. Leicester prohrál poslední čtyři ligová utkání s tímto soupeřem, naposledy tomu bylo v říjnu, kdy o těsné výhře 1:0 rozhodl Kevin De Bruyne.

Co se týče absence Leicesteru, pravděpodobně neuvidíme Harveyho Barnese, který nedohrál střet proti Bournemouthu, dozajista mimo hru pak je trio Youri Tielemans, James Justin a Ryan Bertrand. K dispozici by naopak měl být Jonny Evans, ten se totiž minulý víkend zotavil z problémů se stehnem, a také Kiernan Dewsbury-Hall.

Manchester City - pravděpodobná sestava:
Ederson - Lewis, Akanji, Dias, Aké - De Bruyne, Rodri, Gündoğan - Mahrez, Haaland, Grealish

Leicester City - pravděpodobná sestava:
Iversen - Castagne, Evans, Faes, Kristiansen - Dewsbury-Hall, Ndidi - Ricardo, Maddison, Tete - Vardy

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.13 - 8.98 - 21.50

Tip EuroFotbal.cz: 1

Více informací

Tabulka před začátkem kola

Tým
Z
V
R
P
S
B
1
Arsenal FC
30
23
4
3
72 : 29
73
2
Manchester City
29
21
4
4
75 : 27
67
3
Newcastle United
29
15
11
3
48 : 21
56
4
Manchester United
29
17
5
7
44 : 37
56
5
Tottenham Hotspur
30
16
5
9
55 : 42
53
6
Aston Villa
30
14
5
11
41 : 40
47
7
Brighton & Hove Albion
28
13
7
8
52 : 36
46
8
Liverpool FC
29
12
8
9
50 : 35
44
9
Brentford FC
30
10
13
7
47 : 40
43
10
Fulham FC
29
11
6
12
39 : 40
39
11
Chelsea FC
30
10
9
11
29 : 31
39
12
Crystal Palace
30
8
9
13
29 : 40
33
13
Wolverhampton Wanderers
30
8
7
15
24 : 42
31
14
West Ham United
29
8
6
15
27 : 39
30
15
AFC Bournemouth
30
8
6
16
28 : 57
30
16
Leeds United
30
7
8
15
39 : 54
29
17
Everton FC
30
6
9
15
23 : 43
27
18
Nottingham Forest
30
6
9
15
24 : 54
27
19
Leicester City
30
7
4
19
40 : 52
25
20
Southampton FC
30
6
5
19
24 : 51
23

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (872)

Přidat komentář
Manik...

Reagovat
Miguel19

Ach jo, další ostuda....

Reagovat
VTID94

Dnes sa nám začína najťažšia časť sezóny. Bod z Newcastlom by bol zlatý. No snáď nevybuchneme ako v prvom zápase

Reagovat
Spikous

No v prvom zápase sme ešte nemali Emeryho takže dúfam aspoň v ten bod pretože Newcastle bude veľmi ťažký súper

Reagovat
VTID94

Inkasujú málo gólov snáď sa Ollie presadí

Reagovat
Spikous

No uvidíme každopádne to bude strašne ťažký zápas. Inak čo hovoríš na naše duo v Middlesbrough? Archer a Ramsey tam majú fantastickú sezónu.

Reagovat
VTID94

Neskutočne idú obaja. Dúfam že sa nájde miesto pre nich budúcu sezónu. Inak riskujeme stratu veľkých talentov....

Reagovat
SunFells

Archer je taky váš Skvělý zakončovatel.

Reagovat
Spikous

Tak Archerovi sa to hosťovanie neuveriteľné vypláca a verím že Emery začína uvažovať ako ho zaradiť do zápasov v budúcej sezóne. To akú má formu posledné zápasy je šialené a taktiež Ramsey je tam skvelý.

Reagovat
SunFells

Reagovat
VTID94

Reagovat
fenixLFC

nomen omen

Reagovat
SunFells

Reagovat
Maresma

Jürgen Klopp on midfield signings:

“They will be seen as great signings after the season. Maybe not before the season. They play incredible football. So that’s the idea… not to be unhappy with the things that we do.”

"The decision of the budget comes from the owners and the other decisions come from us. If the budget is the budget, then we have to do what we can do".

"Other clubs can do more than us in some situations [spending money]. It's obvious".

Ajeje, to zas bude leto

Reagovat
SunFells

Takové nákupy jsou nejlepší

Reagovat
martin.b

Bellingham by naše problémy nevyřešil a sežral by nejspíš víc jak půlku budgetu. V létě končí Keita, Ox a možná i Milner. Harvey s Curtisem na základ nemají, Thiago je ip, Hendo dosluhuje, Fabinhova výkonnost letos dramaticky klesla, my prostě nutně potřebujeme 2, ne-li 3 nový střeďáky kvalitativně hned na základ. Dokud nejsme klub, co utratí 500m za jedno dvě okna, je ztráta zájmu o Judea nejlepší možný rozhodnutí. Teď už jen záleží, jak efektivní na trhu budem.

Reagovat
aragorn

Reagovat
Csaplárova past

Reds bez pohárů je výpadek takových 50mio v rozpočtu.

Reagovat
Salfovic

Nedáme si menší kvíz? Který klub dal za posledních dvacet kol nejméně gólů?

Reagovat
VTID94

Reagovat
SunFells

Former Arsenal assistant academy manager Roy Massey -

“When I see Harry (Kane) now I can’t help but to think back to when he was a starry-eyed 12-year-old, sat with his mum and dad in my office as I told him he wasn’t quite up to the standard we were looking for. Next thing, Harry’s dad came back in and told me he now wants to be a goalkeeper - and I thought the least I could do was to send him to work with our keeper coach Alex Welch"

“Alex was one of the best in the business and after just a few sessions he told me ‘Roy, the lad is never going to make the grade in goal’ so this time Harry had to move on. I know how much it hurt him.

Kevin De Bruyne was another future superstar who slipped the Gunners the net when the shy Belgian youngster had a trial with the club during a trip to London to visit his mother’s family.

Reagovat
VTID94

Tyč po 28 sekundách

Reagovat
Spikous

Škoda že to nebol gól ale Watkins sa neuveriteľne zlepšil pri prvom dotyku s loptou

Reagovat
VTID94

Reagovat
VTID94

Jacoooooob

Reagovat
Spikous

Krása taktiež od Olieho ako vedel že tam niekto bude nabiehať

Reagovat
VTID94

V ťažkej situácií ale dokázal to vrátiť

Reagovat
VTID94

Ty kkt brvno !

Reagovat
Spikous

Škoda že Ramsey nepridal ten druhý gól. Na Newcastle si ale treba dať pozor pretože môže udrieť z ničoho. Zaujímavé je že Newcastle vôbec neútočí cez Youngovu stranu. Zápas ale bojovný z oboch strán no chce to pridať druhý gól a nedať Newcastlu šancu vyrovnať

Reagovat
VTID94

V druhom polčase nemôžme chybovať lebo nás Newcastle vytresta ako Arsenal ....

Reagovat
Spikous

Zatiaľ sme ale lepší a kľudne to mohlo byť 3:0 čo je škoda. Dúfam že ten výkon udržíme aj v druhom polčase a zápas dotiahneme do víťazného konca

Reagovat
VTID94

Musíme výkon udržať inak na 3 body môžme zabudnúť

Reagovat
VTID94

Martinez

Reagovat
Spikous

Toto bude ťažká polhodina ešte pri tej ofenzíve Newcastlu. Škoda tých nevyužitých šancí no musíme ďalej bojivať

Reagovat
Csaplárova past

Emery si říká o mnohem lepší angažmá. Chelsea nebo Real

Chelsea by pod ním dostala řád.

Reagovat
VTID94

Snad by neutiekol po pol roku do Chelsea...Real uz by dával zmysel

Reagovat
Csaplárova past

smlouva na 10 let ... nikdo by neodolal takové nabídce od Chelsea.

Reagovat
VTID94

A ešte len ten plat!

Reagovat
VTID94

Ale ako si napísal tiež si myslím že keď bude takto pokračovať ponuky sa budu len hrnúť

Reagovat
VTID94

Ollieeeeeeee

Reagovat
VTID94

Alebo nie?

Reagovat
VTID94

Offside

Reagovat
Spikous

Ja tak milujem tento tím pod Emerym

Reagovat
VTID94

Nápodobne

Reagovat
VTID94

Tento už musí platiť!!! Ollieeeeee

Reagovat
smazaný uživatel

Villa a Emery

Reagovat
Salfovic

On tu svojí ligu nakonec uhraje

Reagovat
smazaný uživatel

Formu na to majú, uvidíme či im vydrží a samozrejme bude záležať, ako na ten tlak zareaguje Tottenham respektíve oba United na ktorých Villa stráca momentálne 6 bodov, čiže ani boj o LM ešte nemusí byť stratený.

Reagovat
Salfovic

Ale na EL jim bude s největší pravděpodobností stačit šesté místo, ne ?

Reagovat
gocii

No prave nemusi kdyby whu vyhralo ekl. To by jim seste misto stacilo asi prave na ekl.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
mistr129

Villa pěkně nikdy bych nevěřil, co s herním projevem i sympatičností týmu udělá jedna změna na lavičce

Reagovat
Spikous

Emery je pre všetkých fanúšikov Aston Villy vykúpením za tie posledné roky. Tento tím je pod jeho vedením hneď adeptom na Európske súťaže

Reagovat
VTID94

Reagovat
Salfovic

Byl by dobrej i u vás, kdybyste mu ze všech stran neházeli klacky pod nohy.

Reagovat
ashburtongrove

Rozved to

Reagovat
Salfovic

U vedení mi přišlo, že je tam proti jejich vůli a vůbec za ním nestáli, nekoupili mu snad žádného fotbalistu, kterého chtěl, byť někteří nebyli nijak drazí. Fanoušci na něj taky pičovali, hned jak to šlo. A po tomhle ho nakonec měli na háku i hráči.

Reagovat
Nizzie

Tam byl hlavni problém, že přestupy dělala ta špína z Barcelony a ta dělala obchody s agenty tak, aby z toho měli jeho kámoši vejvar, příkladem za všechny je asi přestup Pepeho. Proti Emerymu bylo u nás snad vše bohužel, ale ta změna už pak byla nutná, ale v takovém bordelu by neuspěl ani Arteta.

Reagovat
gocii

No prisel v nevhodnou dobu, to tam byl bordel to jo, ale zas jako nechal si pro sebe typicky utect top4, el snad jedinkrat nezvladl a druha sezona uz byla krec.

Reagovat
Gazdo

Byl by dobrej i u vás, kdybyste mu ze všech stran pořád neházeli klacky pod nohy.

Reagovat
vitasrp

Kepa kapitán. To mě normálně poser.

Reagovat
Spikous

Vaša legenda no :D

Reagovat
VTID94

No na výber tam moc není

Reagovat
Salfovic

Prostě si vzal si pásku a s nikým se o tom nebavil.

Reagovat
Pan.Antonin

Reagovat
Salfovic

Kanté si nechce kazit ojedinělou úchvatnou řadu zápasů každý s jiným trenérem

12.4. proti Realu s Lampardem.

4.4. proti Poolu se Saltorem

1.4. proti Aston Ville s Potterem

14.8. proti Tottenhamu s Tuchelem

Reagovat
Stannis Baratheon

Zajímala by mě tabulka od doby kdy došel Ubai Ebery.

Reagovat
VTID94

Pozeral som to asi pred mesiacom a boli by sme v Top 4. A odvtedy sme neprehrali myslím. Tak by to bolo asi lepšie

Reagovat
Spikous

Aston Villa by bola na treťom mieste bod za City a 2 body za Arsenalom ak sa nemylim

Reagovat
Salfovic

Za posledních 15 zápasů (poprvé byl v 15´kole)

City 35

Arsenal 33

ManU 30

AV 29

Reagovat
Miguel19

Privedte trenéra a Lamparda pošlete do prdele omg.

Reagovat
Figurehead

Reagovat
vitasrp

Ty sis koukám taky našel novýho viníka všeho špatnýho, to je dobrý.

Reagovat
Miguel19

Však to je výtka na Amíky. Nebo za to může někdo jinej?

Reagovat
vitasrp

No já spíš nechápu, co ti tak strašně na tom Lampardovi vadí.

Reagovat
VTID94

Ollieeeeee yeeees

Reagovat
Spikous

Toto som nečakal proti Newcastlu

Reagovat
VTID94

Ani nevrav . Žiadne zbytočné chyby od obrany a Ollie 2 kúsky... krása

Reagovat
Spikous

A to pripočítajme jednu tyč od Ollieho a brvno od Ramseyho Emery je tréner ktorého sme tak dlho hľadali

Reagovat
VTID94

Snáď hneď neutecie po sezóne

Reagovat
Tommy$

Watkins svou formou zavírá všem hubu

Reagovat
VTID94

Všetkým nie. Niektorý tu tvrdia stále že takých hráčov má v top 10 každý tým veľa

Reagovat
fenixLFC

kto to preboha o nom tvrdi?

Reagovat
VTID94

Nebudem menovať ale nájdu sa

Reagovat
O.Giroud

heh, bol im treba ten sráč Gordon

Reagovat
SunFells

Wow, Ollie lítá.

Reagovat
Spikous

Emery s ním urobil zázraky ako sa dvihol na hrote útoku

Reagovat
SunFells

Emery má dost slušný rekord s útočníky a silně přechodová hra umožňuje Watkinsovi dobře uplatnit jeho přednosti, ale i obecně máte po Gerrardovi v Emerym řádný upgrade.

Reagovat
Spikous

Ja začínam veriť že Emery sa do tych európskych súťaží dostane

Reagovat
SunFells

Dodnes bych si to osobně nemyslel, protože výsledky byly pod Emerym lepší než skutečná hra, ale po téhle přesvědčivé výhře nad NUFC to vypadá že se ostatní adepti na Evropu mají čeho obávat

Reagovat
Whitemedia

Zlo Havertz ani na lavičce, takže dnes jasná výhra Chelsea, jiná možnost není.

Reagovat
avicii

Není v základe?

Reagovat
avicii

Aha to som videl nejakú inú zostavu

Reagovat
mithro

kde mohla Villa byt, keby tam nedrzali Stevieho.

Reagovat
VTID94

Reagovat
Pan.Antonin

Reagovat
czechfant

Poslední dobou jsem si vždy platil nějakou TV a dnes po dlouhý době potřebuju stream na PL. Má někdo nějakou osvědčenou stránku? Dřív jsem si získával adresu do Ace a to už asi teď nefunguje, nebo nevím, kde to hledat a na redditu taky nemůžu nic najít :D

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
czechfant

Díky moc

Reagovat
czechfant

Díky moc

Reagovat
vitasrp

Klasika, situace, která nás pronásleduje tři roky. Hráč vybojuje míč, můžeme jít do brejku, místo toho to jeden z našich ofenzivních es - nejčastěji Pulišič - totálně zajebe a soupeř jde do nebezpečnýho brejku.

Reagovat
Miguel19

Chalobah je průser. Zvlášť na RB...

Reagovat
Miguel19

Hovnoooooo

Reagovat
Mervin

Taková haluz

Reagovat
Pan.Antonin

Gallagher

Vy si držte míč, my budem dávat góly

Reagovat
vitasrp

Se to nemohlo protrhnout proti nikomu jinýmu, než Brightonu, to je jasný.

Oni jsou celý dosavadní průběh zápasu lepší, maj šance a nedají.

A my pak po čtyřech zápasech bez branky a spoustě zahozených tutovek dáme gól z takovýhohle hovna.

Reagovat
Mimalu

tak nějak si v současnosti představuju náš gól

Reagovat
Salfovic

To bude krásnej gól měsíce

Reagovat
Mervin

Reagovat
vitasrp

Souboje Chalobah vs Mitoma zatím vypadají tak, že po nich inkasujeme minimálně tři branky.

Reagovat
Miguel19

Reagovat
8lampard8

Reagovat
vitasrp

To je hrůzostrašnej výkon zatím.

A vůbec nechápu, jak je to možný, ale my jsme naposledy podali dobrý výkon v rozestavení na 4 obránce někdy v roce 2020 pod Lampardem. Od tý doby je to vždycky neskutečný guláš, kdy nefunguje rozehrávka, přechod do útoku, presink, bránění v bloku, vůbec nic.

Reagovat
Liveral

Lol co víc je ruka než teď od Pulisice

Reagovat
Thoomas

Však pohoda, Brightonu se rozhodčí zase omluví ofiko po zápase a jedem dál

Reagovat
Liveral

VAR má asi vsazeno že se Brighton nedostane do Evropy, nebo nevím

Reagovat
Salfovic

Řežou je pěkně

Reagovat
Mervin

Tak Attwell je řezal minulé kolo na hřišti, tak teď jim to dá sežrat ještě za VARem.

Reagovat
Salfovic

Tohle je fakt možné jen v Anglii, ani u nás by si na tohle netroufli.

Reagovat
Mervin

Jako v tomhle jsou oni snad nejhorší v Evropě a nechápu, že to tam nikoho nesere.

Reagovat
Liveral

To je třeba čtvrtá obrovská chyba v posledních ani ne 10 zápasech proti nim ne?

Reagovat
Mervin

to jako takhle můžeš plácnout ve vápně do míče rukou?

Reagovat
Frony

Tohle není penalta?

Reagovat
Pan.Antonin

Puldo Takhle hezky projdeš a takhle moc ten centr dosereš

Reagovat
Mimalu

Pulda se konečně trochu se štěstím dostane do dobré pozice pak provede toto

Reagovat
samson192

Jak on moze hrát na profi urovni

Reagovat
vitasrp

Brighton teď přešel od vlastního vápna až k našemu bez toho, aby hráči museli podstoupit jeden jediný souboj...

Defenzivní práce Pulišiče se mi normálně jenom zdá.

Reagovat
Miguel19

Mitoma na nás stačí sám

Reagovat
mr.Silver

Mitoma

Reagovat
Pan.Antonin

Mitoma Stopeři

Reagovat
Neutron

Kuzele

Reagovat
vitasrp

Jako tohle po dvaceti minutách mělo být 0:3 klidně.

Reagovat
smazaný uživatel

Jak hrajeme? Podle Livesportu opět na ...no hlavně že vyhráváme.

Já už se připravují v Lokále na derby pražských S

Reagovat
Liveral

Už to mělo bejt 0:3. Byli jste jednou za půlkou a dali z toho haluzaka

Reagovat
smazaný uživatel

že mě to překvapuje

Reagovat
Salfovic

Brighton hraje daleko líp než Real.

Reagovat
Mervin

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
O.Giroud

Reagovat
pingla

Reagovat
VTID94

Ale takéto šance môžu Brighton k*rva mrzieť ešte. Chelsea tam uhaluzi ešte nejaký gól a nebude to jednoduché

Reagovat
Salfovic

Tak pro vás dobře, ne.

Reagovat
VTID94

Na tom som aj zabudol. CHELSEA PODMEEEE!!!

Reagovat
Mervin

Reagovat
Pan.Antonin

Reagovat
Gazdo

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
Mervin

ty kokot, co už víc chtějí?

Reagovat
vitasrp

To je defenziva panečku. Vole oni si dají dvě nahrávky a běží, nikdo nenaváže protihráče, nikdo nepodstoupí souboj, to si regulérně všichni dělají prdel

Reagovat
Neutron

Brighton vyborny

Reagovat
off-olda

Kepa

Reagovat
Mimalu

strašné, nebýt Brighton tak marný v koncovce, tak je z toho dávno naše další ostuda

Reagovat
Neutron

Pici Lukac, to je Pjulisik!

Reagovat
VTID94

Tak dá sa to aj inak brať. Napríklad že hráči Chelsea dobrým tlakom na hráčov Brightonu im neumožnili lepšie zakončiť

Reagovat
Thoomas

Lord Welbeck tu smůlu snad prolomí

Reagovat
Dominator

Reagovat
Edgewalker

Reagovat
Neutron

Welbz !!

Reagovat
Mervin

konečně

Reagovat
SunFells

Škoda Fergusona, ale Dat Guy

Reagovat
vitasrp

Hezkej gól, naši hráči prostě nevyhrají osobní souboj, to se fotbal pak hrát nedá.

Reagovat
Mimalu

dva tam na něj jsou a stejně ho nechají hlavičkovat

Reagovat
Trand

Chelsea dnes brání asi jako já na hanspaulce

Reagovat
O.Giroud

ak ani dnes Brighton nevyhrá tak neviem...

Reagovat
Pan.Antonin

Škoda. Gólman je podržel.

Reagovat
Salfovic

Nevzpomínám si, kdy naposled nějaký velkoklub předváděl takové hovno, tam není nic, absolutně nic.

Reagovat
Miguel19

Brighton jeden z nejlepších výkonů co jsem letos proti nám viděl. Jenom zázrakem jsme dostali jediný gól a ne pět.

Další naprosto otřesný výkon bez nějakého zápalu a bojovnosti...

Reagovat
vitasrp

Dneska se mi líbí jeden jediný hráč, kterým je Gallagher.

Jinak je to šílená sračka, která naplno odhaluje, jak ten tým nemá žádnou strukturu, vizi, taktiku, nic. V tom 3-něco-něco aspoň máme nějaký základy, ale při hře na čtyři obránce je to všechno úplně v loji.

A hrát tak proti Brightonu, který je na míči senzační, není úplně ideální nápad. I když směrem do nový sezóny to je pochopitelný, vzhledem k tomu množství ofenzivních hráčů jednoduše musíme přejít na ten čtyřobráncový systém, jinak netuším, co budeme se všema dělat.

Reagovat
Likan7

Bude větší flop Antony nebo Mudryk?

Reagovat
VTID94

Mudryk . Ten nemá okrem rýchlosti absolútne nič

Reagovat
vitasrp

Mudryk má nejvíc asistencí z celý Chelsea v Premier League

Dost možná Mudryk, jestli nepřestane být tak strašně splašenej na tom hřišti.

Reagovat
Miguel19

U nás by byl aktuálně flop úplně každý. Haaland i Mbappé...

Reagovat
VTID94

Bournemouth

Reagovat
Tommy$

O Mitomu bude v létě boj

Reagovat
Miguel19

Těžko

Reagovat
Tommy$

Už jsem viděl spekulace o zájmu Bayernu a Dortmundu a z Itálie.

Reagovat
Miguel19

Však to je hráč aktuálně za 80-100 mega Reálně na něj má jenom někdo z PL...

Reagovat
Tommy$

Hádat se s tebou nebudu

Reagovat
fenixLFC

z talianska by nanho mal tak maximalne juventus

Reagovat
Eichel

Juventus je finančne v péčku, nie?

Reagovat
fenixLFC

zalezi ci myslis oficialne alebo skutocne uctovnictvo

Reagovat
Tommy$

Plus i dokonce United a City ale to asi nic

Reagovat
Unai

Reagovat
avicii

Brighton, to je radosť ich sledovať

Reagovat
VTID94

Snáď to po sezóne nerozpredaju. Fakt super futbal

Reagovat
Salfovic

Kdo je vlastní ?

Reagovat
VTID94

Tony Bloom. Mimo iných aktivít aj hráč pokru

Reagovat
Salfovic

Koukám, že vlastní i Royale Union Saint-Gilloise, těm se poslední dobou taky mimořádně daří. To bude takovej opak Křetínského.

Reagovat
Salfovic

Jsem zvědavej, jak to bude řešit, až oba kluby postoupí do pohárů.

Reagovat
VTID94

A to myslím že nedávno len hrali RU len druhú ligu a hned po postupe bojovali o titul. No budu to mať s tými poharmi zaujímavé

Reagovat
avicii

Nám by mohli Caiceda a inak súhlas

Reagovat
VTID94

Reagovat
vitasrp

Pulišič lepidlo na noze To je tak příšernej hráč ty kráso

Reagovat
Miguel19

Pulisic Stáhni ho prosím tě. To je urážka fotbalu.

Reagovat
KnoxXx

Welbz brani lepsie ako cela Chelsea

Reagovat
Csaplárova past

Strasni zebraci ta Chelsea.

Reagovat
Kiss Me Polka!

chillwell je totalni vtip, jak ho te obesel march proste si jen posunul balon a on neudelal vubec nic, jen ho nechal kolem sebe projit do vapna

Reagovat
Miguel19

Kde je vlastně Madueke, že před ním hrají radši Pulisic a Ziyech?

Reagovat
vitasrp

Jojo, Bene, raději zvedej ruku a nehraje, protože ten volný míč nepotřebuješ sebrat. Skvělý výkon.

Reagovat
vitasrp

Víte co, běžte už doprdele, to jsou fakt neuvěřitelný věci.

Reagovat
KnoxXx

Reagovat
Edgewalker

Co Brighton nepromění, to je mazec

Reagovat
Miguel19

Střely 3:20...to je fakt ostuda.

Reagovat
Kiss Me Polka!

nejlepsi rb na svete prime wele ted btw

Reagovat
O.Giroud

nemam slov k tomu Brightonu

Reagovat
LaVolpe

Taková dominance

Reagovat
Salfovic

Nevím, jestli byli srandovnější ,,obránci´´ nebo Welbeck Kolik ta šance mohla mít Xg, 0,9?

Reagovat
LaVolpe

To bylo strašně těžký proměnit... ale obrana Chelsea samozřejmě k smíchu.

Reagovat
vitasrp

My fakt hrajeme nakopávaný míče dopředu, když tam nemáme jedinýho fyzicky silnýho hráče. Geniální.

Reagovat
Csaplárova past

Ty pico! Jsem na netu a ten fotbal Chelsea se neda ani poslouchat. Lituju vsechny, kdo se jeste divaji ...

Reagovat
vitasrp

On se dostane na velké vápně k míči a stejně si dá špatnej dotek, bože můj.

Reagovat
LaVolpe

Bournemouth Škoda, že Brighton minulý kolo nevypálil kurník. By to bylo daleko zajímavější o TOP4.

Reagovat
mr.Silver

Wow

Reagovat
LaVolpe

Reagovat
Mimalu

Reagovat
Edgewalker

Tak ten byl parádní

Reagovat
Liveral

Wow

Reagovat
Thelvin

Sancheze prosím odstřelit přímo na hřišti tou tlakovou pistolí na krávy... neuvěřitelný tragéd

Reagovat
Spikous

WoW absolútna dominancia Brightonu

Reagovat
LaVolpe

A vůbec ten skauting Brightonu nemá obdoby.

Reagovat
KnoxXx

som zvedavy za aku raketu predaju tohto mladocha

Reagovat
Mastný Chobot

Enciso 19 rokov

WHAT A HIT

Reagovat
vitasrp

Dobře Felix, perfektní reakce po ztrátě míče.

Reagovat
Phillipinho

Doufam, ze uz se nikdo nedivi, proc ho Simeone nestavel. Ten clovek ma nejakej tym uplne u prdele, hraje to cely jenom na sebe.

Reagovat
O.Giroud

Reagovat
Liveral

March si pěkně narazil a Reecem

Reagovat
Trand

Jako Brighton hraje dnes fakt úžasně. Ale ta Chelsea, to je na vrácení peněz fanouškům, to je neskutečně tragický výkon. Však si s nima Brighton hraje celej zápas a líp střílet, tak už to je 1:4.

Reagovat
KnoxXx

a to si s 1:4 este privetivy

Reagovat
Miguel19

1:4 to mohlo být po 30 minutách

Reagovat
Trand

Nechtěl jsem bejt moc zlej

Reagovat
Spikous

A to sa nadavalo na Pottera ale ten tím si aspoň vytváral šance. Pod Lampardom sú absolútne zúfalý

Reagovat
Salfovic

Já nechápu, že fanoušci nepískají

Reagovat
SunFells

Asi to není slyšet přes pokřiky fanoušků Brightonu o tom, že Lamparda další ráno vyhodí.

Reagovat
Kiss Me Polka!

konecne, zaslouzene. a to mi enciso pripadal jako jeste trochu kopyto mezi ostatnimi

Reagovat
vitasrp

Jinak od zápasu s Tottenhamem to má Kepa 10 odehraných zápasů, ve kterých inkasoval zpoza vápna 6 branek.

Dneska chytá jako pánbuh a drží nám prdel, ale taková statistika je prostě strašná, tam se naplno projevuje, jak mu chybí centimetry.

Reagovat
Salfovic

Ale zrovne tenhle byl skoro nechytatelnej.

Reagovat
KnoxXx

uplne nechytatelny

Reagovat
vitasrp

Jasně, jednou se to trefí, že se to chytnout nedá. Ale 6x za 10 zápasů prostě ne.

Reagovat
Salfovic

To já vůbec nerozporuju, je holt malej, navíc mám často pocit, že je moc zalezlej.

Reagovat
O.Giroud

Tak hlavná je ta statistika 6 z 10, mi nehovor, že všetkých 6 bolo nechytatelnych

Reagovat
smazaný uživatel

Nechci rýt, tvé komentáře jsou velmi věcné a často pravdivé, nicméně nějak pořád nechápu tu argumentaci, že je Kepa malý. Vždyť Casillas je podle údajů na internetu ještě menší a patřil k absolutní špičce.

Reagovat
SunFells

Ale zavěsil

Reagovat
Salfovic

Jako ty situace, kdy hostujícímu hráči zblokují přihrávku, ale on má dostatek času ten míč získat zpět, protože domácí nejeví o míč sebemenší zájem jsou úplně velkoparádní

Reagovat
Trand

You're getting sacked in the morning

Reagovat
KnoxXx

Reagovat
LaVolpe

Reagovat
Salfovic

Tak jestli se Kanté šetří na Real, tak je to celkem pravděpodobné.

Reagovat
avicii

Reagovat
SunFells

Radši by měli držet hubu, protože Boehly se tam dívá na De Zerbiho hru a mumlá si "tohle chci u nás vidět"

Reagovat
vitasrp

Co je tohle jako za balón od Mudryka? on dělá věci fakt jako neuvěřitelný kopyto.

Reagovat
Spikous

To je snáď váš najhorši prestup k pomere cena a výkony nie? Ten chalan absolútne nevie čo tam robí

Reagovat
Mimalu

to místo ještě pořád drží skálopevně Kepa

Reagovat
Jackmaker1989

Ani náhodou.

Reagovat
vitasrp

Ne, je mu 22 let, dalo se čekat, že se bude trochu hledat. Soudil bych ho někdy v prosinci/lednu, až budem mít trenéra, snad nějakej systém, nějakou přípravu za sebou atd.

Reagovat
Salfovic

Přesně, v tomhle bordelu se nikomu dařit nemůže. Navíc mlaďochovi, co hrál jen na Ukrajině.

Reagovat
Spikous

To chápem len mi to momentálne príde že tie prachy ktoré ste za neho dali si šialené na to aké podáva výkony

Reagovat
Jackmaker1989

Ešte je skoro na takéto hodnotenie, ale môj tip už pri prestupe bol, že to tak bude.

Reagovat
fenixLFC

enciso po obalovackach na vzdialenu tyc najkrajsi druh golov

Reagovat
KnoxXx

Mudryk ma dar spravit behom pikosekundy z velkej sance totalne h....

Reagovat
iamek

There are those at AC Milan who appreciate the technical qualities of Mason Greenwood. He is waiting to find out what #mufc's decision will be and has an uncertain future - but he's looking forward to starting again, out of England.

Reagovat
Salfovic

To víš, PR světu vládne.

Reagovat
Gazdo

Ako vlastne pokrocil ten jeho pripad?

Reagovat
Hlahart

Už je to uzavřený, zproštěn obžaloby

Reagovat
SunFells

Postižené chyběly kabelky tak je to prý už dobrý, Greenwood se změnil.

Reagovat
Hlahart

Nějaká hostovačka mimo Anglii by byla super

Reagovat
Maximm9

Jako byl jsem pro vyhozeni Pottera, ale myslel jsem si, ze pokud ho tam enchali uz tak dlouho, tak asi hledaji nejakou adekvatni nahradu, nebo pockaji uz do konce sezony.

A oni tam dpce daji Lamparda Tenhle klub pod Beohlym je totalne vybaveny......

Reagovat
Manik...

.. to už mohl Harry dohrát.

Reagovat
LeonardoUžoa

Podle mě je právěže Frankie naprosto "adekvátní náhradou" za kinga Pottaha.

Reagovat
vitasrp

Ziyech famózní střídání, ten musí z toho klubu vypadnout, jak nejrychleji to půjde.

Reagovat
samson192

Reagovat
Manik...

Reagovat
Mihi

Tí medici Brightonu riadne korby

Reagovat
LaVolpe

Taky jsem si říkal.

Reagovat
andkoo

nebudu potrebovat ani nositka

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
Mastný Chobot

Brighton tam má dobré gorily v tom lekárskom tíme tí mali ruky jak Adama Traoré nohy

Reagovat
Miguel19

Jako jaký lepší balon chtějí ti hráči do vápna?

Reagovat
vitasrp

Felix si tam dobře vyklusával, ten jeho tah do branky nedávám. Útočník jak víno v tomhle.

Reagovat
vitasrp

Jako do konce sezóny můžeme reálně vyhrát akorát (možná) proti Brentfordu, Nottinghamu a Bournemouthu.

To bude parádní bodový zisk.

Reagovat
LaVolpe

Přál bych vám tři body z Etihadu.

Reagovat
Spikous

To máte tak ťažký los?

Reagovat
vitasrp

Arsenal, Manchester United, Manchester City, Newcastle. Fakt nehrozí, že bychom proti těm týmům nahoře cokoliv uhráli.

Reagovat
Spikous

Uffff tak to je dosť nepríjemné a sorry ale neočakávam že Lampard z toho niečo vyťaží

Reagovat
vitasrp

Tak jasněže ne, stačí jedna výhra, seš nad 40 bodama a ke zbytku zápasů už ani nemusíme nastoupit.

Reagovat
gocii

S takovou sestupove pricky fakt nebudou daleko nakonec

Reagovat
Manik...

Tak není to už jedno?

Reagovat
Salfovic

Rekord

Reagovat
10

Lampard za posledních 12 odkoučovaných zápasů 1 bod

Reagovat
Miguel19

A to šly názory, že to byl vlastně dobrý krok, že přišel on - i když jenom do konce sezony.

Reagovat
Manik...

Reagovat
10

pokud to byli fanoušci mimo Chelsea, tak se to dá pochopit

Reagovat
Trand

Reagovat
Salfovic

Tak to asi lepší než Arteta nebude.

Reagovat
Hlahart

Není ani lepší než Ole

Reagovat
samson192

dúfam že im to ležanie nastaví

Reagovat
Spikous

A to som si dnes hovoril že možno Chelsea zoberie body Brightonu a pomôžem tak Aston Ville v boji o Európu. No tak dúfam že aspoň ten Tottenham stratí body a správi ten bojuj o miestenky viac zaujímavý keďze sa to už teraz zamotáva

Reagovat
smazaný uživatel

Chelsea

Lampard

Reagovat
Salfovic

Tohlecto nepoměrné nastavování nastavení mě tak sere.

Reagovat
Pan.Antonin

Lampard dává vzpomenout jak moc na hovno je trenér, byť teda převzal kádr na sračky po tom "kouzelníkovi", co tam byl před ním a poskládaný tým pitomým Emeričanem. Ale ten herní projev, ten herní projev ...

Reagovat
vitasrp

Jinak toho Felixe bych nekupoval, to je další frajer, kterýmu ve vápně absolutně chybí tah, který se nebude cpát do brány a nedostane se k těm centrovaným míčům do nebezpečnýho prostoru.

Navíc je měkkej, strašně dlouho mu trvá přepnout do defenzivy a celkově je to spíš takovej what if hráč. Udělá efektní věc, uvolní se, pak to posere a člověk si říká, jaký by to bylo, kdyby to vyřešil správně. Jenže to se skoro nikdy nestane.

Reagovat
spider_8

Vidim to stejne. Kdyby nam patril, tak bych byl ok s tim aby zustal, protoze je to fakt kvalitni hrac. Ale podobnych typu uz mame v ofenzive plno a je uplne zbytecne za nej vysolit dalsich 80 mega, kdyz potrebujeme privest uplne jine typy.

Reagovat
Manik...

Reagovat
SunFells

Richarlison scores ...but the flag goes up

Reagovat
LaVolpe

Ještěže nesundal dres, blbec.

Reagovat
SunFells

Danjuma se mu se svými 30 minuty v PL ještě vysmívá

Reagovat
smazaný uživatel

Začínám být na nás nasraný

Reagovat
SunFells

Tihle cholerici co hned vzplanou

Reagovat
kilobyte

Ale dali jste gól.

Reagovat
nani92

Nemá Richarlison najviac neuznanych gólov v lige?

Reagovat
SunFells

Myslím že má 3, Haaland může mít i víc. Ale ten má jiné starosti než čekání na 1. gól.

Reagovat
SunFells

To není možné s tím chlapem

Reagovat
Spikous

Tottenham

Reagovat
SunFells

Outarra krásně

Reagovat
SunFells

*Outtara

Reagovat
mistr129

Zkus potřetí

Reagovat
SunFells

Kurva Dango

Reagovat
LaVolpe

Reagovat
Thelvin

Reagovat
mithro

slepice krasny zaver

Reagovat
iamek

Zítra to musíme ubojovat :/

Reagovat
smazaný uživatel

Chelsea

Lampard

Tottenham

Reagovat
Nizzie

Reagovat
Frony

Takový lepší Antony

Reagovat
Hlahart

Bránění Hannibala

Reagovat
Mastný Chobot

Teraz ešte zázrak od Leicesteru a dokonalý deň

Reagovat
Nizzie

Reagovat
Nizzie

*

Reagovat
Edgewalker

To by byl hodně velký zázrak, ale tipuji spíš dardu jak kráva a Lestr sestup

Reagovat
Neutron

No…asi ne

Reagovat
LaVolpe

Tak to bysme měli...

Reagovat
Trand

Reagovat
Mastný Chobot

Nemôžem chcieť všetko

Reagovat
Nizzie

Slepice klasici

Reagovat
Swarley

Husta penalta, tak to poslat o tyc, na klid

Reagovat
Maximm9

Haaland ten rekord prekona radsi uz dneska. Neni cas ztracet cas

Reagovat
SunFells

To by bylo super, pak už se na to může vykašlat

Reagovat
Spikous

Ten chlapík je blázon on dá do konca sezóny tak 40 gólov v PL

Reagovat
Csaplárova past

Ten mamlas dá zase 4 góly. Jenom 4, protože v 60. minutě ho vystřídá Pep.

Reagovat
Kincl

Kolik mu chybí tři goly a je nejlepší v golech v jedné sezoně?

Reagovat
fenixLFC

Uz vyrovnal...

Reagovat
Kincl

Tak to si udělá ještě tak pět golů náskok

Reagovat
fenixLFC

Akoze da za 8 a pol zapasu uz len 5?

Reagovat
Salfovic

Tak na rekord první anglické ligy mu ještě dost schází.

Reagovat
Kinky7

Tak vyrovnat dixieho by nezvládl ani Ronaldo s Messina v top letech

Reagovat
Manik...

Ty slepice jsou fakt lemplové.. Mají šanci na LM a?

Reagovat
masly008

tam nemají co dělat.

Reagovat
Neon

Zítra snad oslavíme St Totteringham's Day.

Reagovat
masly008

To bude jeden z nejrychlejších ne?

Reagovat
Gunner14

Nejrychlejsi byl v 2004 po 28 zapasech. Tenhle by byl na chvostu TOP5, Tottenham se vyrazne zlepsil od dob Invincibles

Reagovat
Nizzie

Ale pořád jsou jen pro smích.

Reagovat
Hachim Mastour

Ak nevyhráme titul, nebude žiaden rozdiel medzi nami a Tottenhamom. Aj keď musím uznať, že tak dlho sa držať v title race som nás ešte nevidel

Reagovat
masly008

Jak nebude rozdíl

I tak to bude obrovský rozdíl.

Reagovat
Hachim Mastour

de facto nebude, obaja skončíme bez trofeje. Ale aspoň na dostaneme do LM. Už ma nebaví prehrávať.

Reagovat
masly008

My jsme na vzestupu. Máme mladý tým.

Oni jsou bez trenéra a jejich nej hráči jsou teď na vrcholu a žádné top mladíky tam nemají.

Fakt na tom nejsme stejně.

A jak píšeš aspoň máme LM.

Reagovat
Hachim Mastour

jasné, že sme na tom lepšie. len som stroho ohodnotil sezónu

Reagovat
Edgewalker

Pokud skončíme druzí, bude to výborná sezona. Když vyhrajeme titul, bude to eňo ňůňo boží sezona snů.

Reagovat
masly008

Reagovat
Hachim Mastour

Je to fakt výborné remizovat s West Hamom sorry jako

Reagovat
Edgewalker

Nebul, pět let jsme hráli totální sračku a topili se mimo top 4. Teď máme konečně slušný tým s nadějí do budoucna.

Reagovat
Golasso

Dneska zase hlásej přeháňky?

Reagovat
SunFells

Reagovat
supporter

Arsenal aspon 3:0 vyhra. Je potreba nahnat skore. Ten titul musite dat!

Reagovat
Salfovic

Jsem si nikdy nevšiml, jaké má Derby úchvatné logo

Reagovat
supporter

Sheep shaggers

Reagovat
Edgewalker

Zinchenko is out today vs West Ham with a groin injury, expected back on Friday.

Tak dneska s Tiernym

Reagovat
Mastný Chobot

Hlavne nech je Zinč ok do ďalšieho týždňa

Reagovat
Edgewalker

Snad

Reagovat
Hlahart

https://www.similarweb.com/website/eurofotbal.cz/#traffic

Koukám, že tady ten sešup ještě nenašel dno...

Reagovat
masly008

Reagovat
iamek

Půl milionu lidi úbytek za 2-3 měsíce? Chápu to dobre?

Reagovat
Hlahart

No, lidí ve smyslu návštěv, ne unikátních uživatelů

Reagovat
iamek

I tak dost brutální propad za tak krátkou dobu ne?

Reagovat
Hlahart

No je to absolutní masakr, podle mě tohle sami nemohli čekat, pokud ty čísla mají stejná...

Reagovat
ᴏᴡɴʏ

Ten pokles je způsoben především tím, že Arsenal stále vede ligu a v diskuzích tu panuje toxické prostředí, což spoustu lidí odradí. Další vlivy, jako například nový design webu, na to mají vliv maximálně v jednotkách procent.

Reagovat
Edgewalker

Až vyhreajem LM tak to tady zkrachuje i s livesportem

Reagovat
Nizzie

Jesus >>> Richarli i Son

Reagovat
Salfovic

A to se v lednu ještě nehrálo u nás. Relevantnějí by bylo srovnání třeba s listopadem. Ale i tak brutální pokles.

Reagovat
r.mrazik

drsny

je fakt citit,ze sem chodi mene lidi

Reagovat
Stannis Baratheon

Jak moc se dá těm statistikám věřit? Protože jestli je to skutečnost alespoň z poloviny, tak je to opravdu těžkej střet s realitou. A pak by mě zajímalo, jestli dojde k nějaký sebereflexi.

A hlavně, skutečně může být více než čtvrtina návštěv od žen?

Reagovat
Hlahart

ten traffic bych bral s rezervou určitou, ale v nějakém vzorku se příliš nemýlí.. co se týká pohlaví apod., tak tam bych na to vůbec nekoukal

Reagovat
Bayern +

Absolútny výsmech tejto novej sračke. Radšej to mohli napadnúť hackeri.

Reagovat
Liveral

Coufal

Reagovat
Tommy the Gunner

JESUUUUUS

Reagovat
mistr129

Cuf nám zas zrušil ofsajd?

Reagovat
Nikikrew

Hej

Reagovat
Front hell

pěkná akce

Reagovat
Hachim Mastour

Chlapci paráda

Reagovat
Edgewalker

Pěkné akce

Reagovat
Golasso

Hodně nice

Reagovat
Golasso

Ale to bránění WHU je teda šílené, hlavně před druhým gólem.

Reagovat
Liveral

Odee

Reagovat
Mastný Chobot

Wow, tak to je fantázia Martinelli a Odegaard geniálne pri oboch góloch

Reagovat
SunFells

Ode masterclass proti WHU je tutovka

Reagovat
Tommy the Gunner

ODEEEE

Reagovat
Kiss Me Polka!

prilis snadne, exibice

Reagovat
r.mrazik

ti jim slusne davaji

dvojka Coufal x Soucek je fakt funny

Reagovat
Kiss Me Polka!

tak tohle byla chyba paquety, ktery tam nezavrel ten centr a jen tam postaval, martinelli to mel oteverene od nej

Reagovat
r.mrazik

to teda nevim

nejdriv soucek a pak coufal od nej byly dost daleko

navic na martinelliho ma hrat coufal jako krajni obrance

Reagovat
r.mrazik

ale jinak souhlas, paqueta je na zabiti totalne

Reagovat
Liveral

Tak snad začne nase mise pojďme si nahnat score, kdybychom s City prohráli ať není rovnou hotovo

Reagovat
PhilipS

Hm tak se to může vypnout. Tohle smrdí šestkou. Benrahma + Creswell je strašnej průchoďák

Reagovat
Edgewalker

Porazíte City a zachráníte se

Reagovat
PhilipS

WH se zachrání, to se nebojím. Ale se City je šance na body tak tři procenta.

Reagovat
Edgewalker

I remízka by nám mohla pomoct Ale je to těžké, tam něco uhrát bude spíš o štěstí, mají neskutečnou formu. Jinak West Hamu záchranu přeju, i kvůli českým hráčům.

Reagovat
Front hell

opět pěkná akce

Reagovat
Minister

Saliba sa kedy vráti?

Reagovat
mr.Silver

Holding

Reagovat
PhilipS

Holdini je ale strašná slabina Arsenalu.

Reagovat
Golasso

Saliba gdě? Toho Holdinga bych proti City oželel.

Reagovat
Kiss Me Polka!

holding je pomaly jak jorginho

Reagovat
Kiss Me Polka!

a nechapu, proc to nebyl penatlta, ten vaul pokracoval i ve vapnu

Reagovat
masly008

začátek faulu ne kam dopadne

Reagovat
Golasso

Ale byla by to prdel, kdyby se to posuzovalo podle dopadu . To by byly skoky po faulech.

Reagovat
Liveral

Neymar by udělal penaltu z faulu na půlce

Reagovat
SunFells

Reagovat
Golasso

Jo no

Reagovat
Front hell

taky mě to hned napadlo

Reagovat
fenixLFC

ved to uz su

Reagovat
Golasso

To jo, ale teď jim chybí motivace, co se týče délky doskoku. Představ si ty výskoky, kdyby se každý snažil doletět do vápna

Reagovat
Kiss Me Polka!

pri drzeni se bere cela draha, muze zacit venku, ale kdyz pkracuje i uvnitr vapna, tak je penalta. takze predpokladam, ze je to stejne i tady

Reagovat
Nizzie

Protože se bere, kde kontakt začal ne?

Reagovat
Kiss Me Polka!

no treba pri drzeni ne, kdyz ho zacne drzet mimo, ale pokracuje i uvnitr, tak je to penalta

Reagovat
Nizzie

Tak držení je úplně jiná situace.

Reagovat
Kiss Me Polka!

a v cem? je to faul uplne stejne, nasel jsem nejaky vyklad, ktery rika, ze se to aplikuje stejne i na fauly nohou

Reagovat
Nizzie

Tak dle mě je držení kontinuální faul, kdy ten přímý pohyb může pokračovat x metrů. U skluzu jde spíše o jednorázový kontakt většinou (byť ne zrovna v tomhle konkrétním případě). A především, jak píšeš u držení, pokud držení začne před vápnem, ale aktivní kontakt pokračuje i ve vápně, je to pecka. U skluzu to bude stejné, jak píšeš, ale taky se posuzuje, řekl bych, jestli pokračoval i ten aktivní pohyb ve snaze zastavit útočníka, nebo byl ten pokračující kontakt způsoben jen pokračováním prvotního zákroku, jestli mi rozumíš. Tady ho sice před vápnem Holding faulovat chtěl, ale pak už ve snaze faulovat neprokračoval a útočník zjednodušeně řečeno přes něj potom jen přepadl. Tak nějak bych si představoval ten tvůj výklad. Jako že kdyby Holding i ve vápně po něm sáhl třeba nebo vykopl nohu aby ho sundal, tak by to byla pecka. Ale on už pak defacto jen ležel.

Reagovat
LaVolpe

Ten Tierney snad ještě nepřihrál přesně.

Reagovat
SunFells

KT neví kde se pohybovat a je strašně čitelný, ztratil už tak tři míče strašně snadno.

Reagovat
Grahf

Dnes nalavo Dalot, Malacia to dostal vyžrať zrejme

Reagovat
Hlahart

Dalot tam teda snad nikdy nezahrál dobře, ale vůči Malaciovi mi to přijde fér

Reagovat
Neutron

Strasne ma nasral vo stvrtok

Reagovat
LaVolpe

Jsem nevěděl, že West Ham hraje v knihovně...

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
Minister

Partey dpč

Reagovat
Liveral

Partey

Reagovat
Liveral

A Gabriel teda taky

Reagovat
Nikikrew

Gabriel ty si raz len chuj na penalty

Thomas

Reagovat
Nizzie

Úplně zbytečně ale zase.

Reagovat
Nikikrew

Kolko penalt uz spravil? Nepoucitelny

Reagovat
Nizzie

Hodně, a většinou jsou to úplně zbytečné zákroky, kdy nic nehrozí.

Reagovat
PhilipS

No asi nebyla

Reagovat
Minister

Akože Partey nechápem fakt na čo toto robí? Dúfam že mu to Arteta vyzrat.

Reagovat
Tommy the Gunner

Dobra simulace

Reagovat
SunFells

Declanovi ne Partey

Reagovat
PhilipS

Aspoň to bude trochu zajímavější. Stejně je to ale kočka s myší.

Reagovat
Kiss Me Polka!

vzdyt to byla jasna ruka

Reagovat
kitas

Škoda že to ukázali len raz, z nic moc pohľadu

Reagovat
Edgewalker

Zase takhle zbytečně dostat soupeře zpátky do hry

Reagovat
Front hell

Reagovat
Liveral

Za tohle žlutou

Reagovat
Edgewalker

A chce to začít zase trochu hrát, od druhého gólu nic moc.

Reagovat
LaVolpe

Takovým chybám se na Etihadu musíme vyvarovat.

Reagovat
PhilipS

Tohle měl Paqueta ale ideálně. Z toho měl trefit bránu

Reagovat
PhilipS

Partey je ok? Dneska ho to nebaví?

Reagovat
Nikikrew

Des co hrame

Reagovat
LaVolpe

Souček

Reagovat
PhilipS

Po tom hororovým začátku je malej zázrak, že je WH ještě ve hře. Remíza s trochou štěstí není úplně nereálná. Hlavně pokud bude Partey poračovat ve svým výkonu.

Reagovat
masly008

Partey nikdy nezahraje 2 špatné poločasy.Takže teď už bude bossovat.

WHU fakt nemá moc z čeho.

Reagovat
PhilipS

a sakra. Ty stardadky WH docela smrdí. Tam je jediná šance nebo, že Holding něco vymyslí. Dávám tomu dvacet procent. To není špatný

Reagovat
Mastný Chobot

Nechápem, prečo sme úplne prestali hrať po 10 minútach. Snáď ich Arteta trocha zdrbe a dáme rýchly tretí gól.

Reagovat
Edgewalker

To je ten rozdíl mezi námi a City. City soupeře dorazí. My přestaneme za stavu 2:0 hrát, přitom to je ještě hovno vedení, zvlášť v PL.

Reagovat
Hlahart

To by se United nestalo

Reagovat
BenB

Jo jo viz včera kde měli city víc štěstí než rozumu

Reagovat
Edgewalker

Počkej fakt? Já že suché triko, druhý poločas jsem neviděl a ani sestřih ještě

Reagovat
Hlahart

V druhým poločase je Leicester válcoval

Reagovat
Coutinho10

WHU se dobře vrátil do zápasu a k Arsenalu, sorry, ale tohle na titul není

Reagovat
J0EL

Zatial to staci

Reagovat
Coutinho10

zatím jo no , ale otázka, co ve 2. poločase a taky, co v dalších zápasech

Reagovat
Kiss Me Polka!

Reagovat
Coutinho10

uvidíme, kdo se bude smát na konci

Reagovat
Bayern +

Reagovat
Coutinho10

tak karma

Reagovat
Kiss Me Polka!

podivej se na tabulku

Reagovat
Coutinho10

no právě, už to mají City ve vlastní moci, takže rip

Reagovat
Kiss Me Polka!

A Arsenal to má ve vlastni moci ještě více, protože nemusí dotahovat. říkat o dosavadním lidrovi, že to co predvadi není na titul, je prostě na vysmech, protože jinak na ten titul nemá nikdo..

Reagovat
Coutinho10

to nemusí, ale forma mluví jasně, začínáte to nezvládat...tento zápas by City dalo, mít za stavu 1:2 penaltu na 1:3 a pak místo toho 2:2, prostě to na vás dolejhá, City je přes focus na LM pořád někde jinde, povíme si v květnu, kdo měl pravdu

Reagovat
Kiss Me Polka!

to si muzem povedet ted, ze nemas pravdu, protoze se bavime o minulosti, ne o o tom co bude nasledovat. meles totalni nesmysly(o slabe forme, kdyz za poslednich 10 zapasu arsenal ztratil 2 body navic oproti tomu dokonalemu city) a vymysly (ze by to city dalo, jako kdyby nebylo nebetycne pripadu, kdy oni taky v minulosti nedali podobne zapasy).

Reagovat
Coutinho10

sorry, ale ten kdo chce titul, tak nemůže ztrácet vyhraný zápasy, kdy vedeš o 2 góly, s náma LFC, tak ok, asi se to dá ještě pochopit, ikdyž jsme v půlce tabulky, tak máte asi nějaký komplex, ale i s WHU vedeš o 2 góly a nemáš 3 body...

až mě celkem překvapuje, jak moc si jsi jistej, že ten titul vyhrajete

Reagovat
J0EL

A toto napisal kde? Ty si neuveritelny proste

Reagovat
Coutinho10

neustále tvrdí v celým vlákně, jak jsou super, že jsou 1. atd., to jako jo, ale trochu vám to začíná haprovat, ale asi vás to moc netrápí...trochu mi tam přijde zaslepenost, že máte titul a nic vás nezajímá

Reagovat
J0EL

Kamo ty bud trpis bludmi alebo snazis sa citat medzi riadkami ale ani to ti nejde. Neverim, ze najdes jedineho fandu z nas, ktory by bol skalopevne presvedceny ze ten titul vyhrame.

Nemyslim si, ze remiza na Anfielde je nejake haprovanie. Pruser je len to WHU no. Stane sa.

Reagovat
Coutinho10

konečně v posledním odstavci normální odpověď....

ještě jednou, já tvrdím, že to, co ste předvedli v posledních 2 zápasech, když se na to podívám, že za mě toto není na titul a zatím si stojím, protože oba zápasy jste vpoho mohli i prohrát a prostě vám to leze do hlavy ten tlak, jak se to začíná přibližovat, takže spíš mě asi odšpuntovala ta vysmátá reakce, když píšu, že to není na titul....dokážu porovnávat a vím, jak musíš svoje zápasy zvládat, abys titul vyhrál a to Arsenal nepředvádí

Reagovat
J0EL

Aha, takze si si spravil obraz z poslednych dvoch zapasov a uz mas jasno zabudas, ze sa hra na 38 zapasov, sme stale v lepsej pozicii ako City a stale sme si vdaka predoslym 29 zapasom taketo zavahanie mohli dovolit

Arsenal uplne v pohode doteraz predvadzal to, aby ten titul vyhral. Zapas na Anfielde to nezmenil. Zbrzdil nas akurat WHU.

Kazdopadne nedomyslaj si, nikto ti tu nikde netvrdil, ze ten titul vyhrame. Stale sme k nemu ale blizsie ako City a to je co sa ti tu snazime povedat.

Reagovat
Coutinho10

neboj, vím i o těch předešlých, nicméně ty třeba byly lehčí, ne tak těžcí soupeři a i tak jste párkrát to urvali jen tak tak v 90+, ale teď těmto 2 zápasů dávám větší váhu, protože to jsou 2 těžký zápasy a to vás čeká ještě venkovní na Man City, na Newcastlu, hrajete s Brightonem...jako upřímně, já bych vám to přál, ale prostě pokud chceš titul vyhrát, tak nemůžeš ztrácet zápasy, kde vedeš o 2 góly

blíž nevím, jestli jste než Man City, protože máte sice náskok 4 bodů, ale to je relativní, oni mají zápas k dobru a i my měli náskok víc bodů a oni zápasy k dobru a jak to dopadlo + jak jsem zmínil, hrajete i u nich a když je neporazíte ani doma, což byla pro vás prohra, tak venku to bude ještě těžší...jako nevím moc, co by vám ten titul mohlo přinést...přijde mi i, že ikdyž oni pošetří tým na LM, tak to pořád v PL uhrajou, nepotřebujou Haalanda

Reagovat
Kiss Me Polka!

co je proboha tezkeho na zapase s whu? blba ztrata s podprumernym klubem, zapasy predtim s fulhamem, palace nebo leeds jsou zapasy s podobne tezkymi souperi.

Reagovat
Coutinho10

WHU hlavně doma celkem umí překvapit...takže spíš moc profesorský od vás, což by se zvlášť po předešlý ztrátě stávat nemělo

Reagovat
Kiss Me Polka!

jako sorry ale jsi si jisty, ze sledujes fobal?? jak jako "stavat nemelo"? deje se to porad stale, neustale, kazdy rok, ze kluby maji krize, arsenal jednu uz v teto sezone mel behem serie, kdy prohral se city. nic noveho, naopka ukazal, ze se z ni umii dostat. ale znovu, ty beres 2 zapasy jako nejaky dukaz krize, kdybys to napsal po ztrate se city, tak bych to chapal, tp uz jsou 4 zapasy, pokud by se pridal i soton, ale po dvou remizach, to je to proste k smichu..

Reagovat
Coutinho10

po prohre na Man City ti to napise kazdy, ja to pisu uz ted

Reagovat
Kiss Me Polka!

a je to k smichu, protoze ted to nema oporu v realite

Reagovat
Coutinho10

není, udělali jste na mě nějaký dojem a tak to cítím a stojím si zatím....to že ty s tím máš problém není můj problém, klidně se k tomu po tom zápase na City vrátíme a uvidíš, co se bude psát a že jsem měl pravdu, že ten titul projedete

Reagovat
Kiss Me Polka!

nepochopitlene, ze nedokazes pochopit tak jednoduchou vec, opakovat uz to nebudu.

Reagovat
Kiss Me Polka!

a co mam psat? ze uz to nedame a brecet dopredu jak slavisti? stale jsme prvni, nemame zranene hrace, fotbal hrat umime, jak ukazal predchozi zapas, mame bodovy naskok, soupere ktery hraje lm takze ano verim, ze titul vyrajem. zaslepenost je na zaklade dvou zapasu tvrdit, ze tym nevyhraje titul

a hlavne co na tom vubec zavisi, co si myslim ja? ten kdo to resi jsou hraci a arteta a opravdu si nemyslim, ze by se nezajimali o to, ze posledni dva zapasy si nechali vzit, ty zaslepenosti..

Reagovat
J0EL

No ono keby nebol zraneny Saliba tak by sme ten zapas s WHU asi dotiahli

Reagovat
Coutinho10

neměl jsi Plzeň v oblíbených ?

nemusíš brečet, jenom to uznat...trochu mi připomínáš

https://i.pinimg.com/564x/c8/91/77/c89177d519e71373d2e521ec6510d464.jpg

tak zareagoval jsi, takže patříš do vzorku lidí, ze kterýho si dělám o vás obrázek

tak jasný, musejí to hodit za hlavu nebo pokusit se o to, ale lehký to neni, ikdyž případná výhra proti tragickýmu Southamptonu není něco, čim mě vyvedeš z omylu

Reagovat
Kiss Me Polka!

ne nemel ja te z niceho vyvyadet nepotrebuju, tvuj nazor je mi k smichu a na tom se nic nezmeni, protoze je to proste blbost z uz popsanych duvodu.

Reagovat
Coutinho10

jeste jinak, az prohrajete na City, tak to bude psat kazdy, ze titul bude brat Man City, ja to pisu uz ted, tak si pak vzpomenes

Reagovat
Kiss Me Polka!

napis mi jediny klub na svete, ktery behem sezony, kdy vyhral ligu neztratil vyhru v zapase s prumernym klubem ligy jako je treba liverpool

jisty si nejsem, ale neni duvod hrat si na to, ze jsme ho nejak ztratili a zit v predstave, ze kdyz nevysly dva zapasy, tak to znamena, ze ten tym, nema na titul, coz tady predvadis z nejakeho divneho duvodu ty. pravdepodobne proto, ze jsi ostatni zapasy nevidel, jinak by jsi chapal, ze to ze nam ted nevysly koncovky dvou zapasu je jen proste statistika. byly zapasy, kdy jsme naopak vyhrali jen diky stesti na konci (jorginho), ted se to obratilo, to k dlouhodobe soutezi patri.

Reagovat
Coutinho10

i to je alarmující, že nechybělo moc a ztratili byste víckrát i dřív a větší důležitost tomu dávám teď, protože se blíží konec sezony a už jde do tuhýho a nejde úplně jenom o koncovky zápasů, ale celý 2. poločasy

Reagovat
Kiss Me Polka!

znovu tvuj vzorek jsou 2 zapasy alarmujici je, ze roky sledujes fotbal, ligove souteze, mel bys vedet, ze kluby proste maji i horsi zavahani (a to i mistri, pokud pominu naproste vyjimky) a presto nevis, ze 2 zapasy jsou hovno na to delat soudy.

Reagovat
Coutinho10

uvidime, ci soud bude spravnejsi na konci sezony...

Reagovat
Nizzie

Hele ty poslední dva zápasy na titul rozhodně nebyly, ale jsou to jen dva zápasy (zatím) - poměrně malý vzorek. Navíc i z takto nepovedených zápasů jsme dokázali vydolovat dva body. Pořád máme o jednu prohru méně než City. Ten tým už letos ukázal, že na horší zápasy dokáže zareagovat. Hrajeme do konce sezóny s týmy, se kterými jsme neprohráli s výjimkou City v lize v sezóně. Je to otevřené, stále máme na City bod náskok, pokud beru, že dohrávku vyhrají, jakože je to vysoce pravděpodobné. Musíme opět dobře zareagovat na ta nepovedená utkání. Los máme mírně těžší, forma City také hovoří v jejich prospěch. Já už na titul favorizuju City, ale rozhodně neházím flintu do žita. Můžeme klidně porazit Soton i je a situace bude úplně odlišná. Stát se může cokoliv, tráva je zelená a míč kulatý. Tvá reakce i za mě je přehnaná, City to rozhodně ve svých rukou nemá, protože můžou dělat co chtějí, ale pokud my vyhrajeme vše (neřeším, jak moc nereálně to teď vypadá), tak může klidně City jako mašina dojet zbytek sezóny, a nepomůže jim to.

Reagovat
Coutinho10

díky za v poho komentář....možná jsem chtěl nějaký reakce ale trochu to na mě působilo, že to na vás dolejhá a City ty závěry umí a vím, že je takovýto ztráty oni trestají, nicméně vám to i tak přeju, nicméně se obávám, že to nedopadne, ale třeba vás případná výhra nad Sotonem nakopne, naopak City se vyšťaví v LM a budete zase nahoře

Reagovat
Nizzie

Tak City mají závěry fantastický, ale taky jsou jenom lidi a taky umí chybovat. Nicméně, jak jsem psal, za současného rozložení jsou favority i zvhledem k minulosti, nicméně pořád je situace otevřená. Možná na nás ten závěr i doléhá, asi spíš ano, ale především je důležitá ztráta Saliby, současně Tomiyasa a proti West Hamu citelně chyběl Zinch. Proti Poolu tu ztrátu beru spíš jako plus, protože Pool je pořád kvalitní mančaft, obzvláště na Anfieldu. Proti West Hamu to je velká ztráta a to byl vyloženě nepovedený zápas, ale tam se hrozně citelně projevila absence Zinchenka no. Tierney na tu jeho roli není stavěná a pro podporu Xhaky a celkově levé strany je ta role velmi důležitá. Bez ní bohužel levá strana nefunguje. Mimochodem, stejně jako loni se blíží konec sezóny a sním uvadají i výkony Sakinha. Je zase utavený, když odehrál prakticky vše v sezóně a opět se projeví to, že jsme za něj nepřivedli solidní backup, který by mu dal chvilku oddych?

Reagovat
Coutinho10

ten Saka je dobrej point, vlastně když si vzpomene na závěr sezony, kdy bylo Euro a nezvládl ve finále taky penaltu...asi ta psychický únava + ta vypjatost, není úplně pro něj...vlastně dostal trochu volno jenom proti Leedsu, ale v repre taky hrál, ale není se co divit, je to váš klíčový hráč, ale máš pravdu, že není každý hráč stavěný na to odehrát 100% zápasů (minut) v sezoně

Reagovat
Nizzie

Možná na to není stavěný, možná je jen příliš mladý a už třetí sezónu vlastně hraje kompletně úplně všechno. To je od nějakých 19 let zápřah jako kráva. Myslím si, že bychom se měli poučit z případů jako byl Wilshere například, které jsme taky od podobného věku začali nasazovat do velkého množství zápasů, hrál i v repre a na zdraví se to rozhodně podepsalo. U Saky tomu nepřispívá i fakt, že je zápas co zápas logicky okopáván jako brambory a při únavě je regenerace i z takových drobností delší no. Zase on má tu klíčovou roli, že i když je v zápase neviditelný, tak na sebe útok co útok natáhne dva soupeřovi obránce a prostě je i svou přítomností neustále zaměstnává.

No osobně si myslím, že po zápase se City už ten obrázek bude rozhodně jasnější. Jak co se týče titulu, tak co se týče Saky. Za mě by si zasloužil odehrát třeba jen 30 minut proti Sotonu, aby se udržel v tempu, ale aby zároveň nevychladl na City.

Reagovat
Coutinho10

jj souhlas a ten tým i bez něho např. právě proti Leedsu si poradil v těch úvodních 60 minutách, takže toto dává určitě smysl a mohlo by vám to pomoct směrem k tomu zápasu na City

Reagovat
J0EL

not this shit again

Reagovat
Coutinho10

ukládám si, abych ti to v květnu připomněl

Reagovat
J0EL

co ako mi chces pripominat? Ja len vravim, ako stale, ze je totoalna hovadina pisat, ze kto to ma v rukach. Od zaciatku to ma kazdy vo svojich rukach. Na vyslwdku to nic nezmeni.

Reagovat
Coutinho10

no celkem jo, protože City jsou stabilnější, neustále vyhrávají, myslím si, že já jako fanda LFC vím, o čem mluvím, vy moc ne, ale to poznáte...

Reagovat
J0EL

To su strasne nezmysly keby boli City stabilnejsi, tak maju viac bodov ako my. Stale su vacsi favoriti na vitazstvo ale stavim sa, ze kazdy jeden fanusik City by si to s nami rad vymenil

Nehladaj tam nieco, co tam nie je. Nikto z nas tu nevravi, ze ten titul vyhrame. Robime co sa da a ak by sme to aj posrali tak urxite nie preto, ze sme boli zli ale preto ze City boli dokonali k tomu im este tych par vyhier ale chyba.

Reagovat
Coutinho10

možná nevrdí nějakým psaným komentářem, ale sorry, vysmátá reakce na to, když napíšu, že toto na titul není se celkem rovná tomu, že ten můj názor shazuje čili že to je blbost, takže vlastně tvrdíte opak, že to je na titul...nic mezi tam není, buď souhlasíš, že to je slabota a je to tak nebo nesouhlasíš a věříš tomu, že to zvládnete a u vás 2 vidím tuto 2. variantu, ale teď to zase popířáš, tak já nevim

Reagovat
J0EL

Vysmial ta lebo AKTUALNE to na ten titul stale uplne v pohode je prave

Reagovat
Coutinho10

já to beru v globálu a směrem do budoucnosti, jaký tento aktuální stav má vliv na ní...zkrátka z toho týmu vašeho už není cítit ta lehkost, suverenita atd., takže proto mi to přijde právě jako ujetá reakce se tomuto názoru vysmát...čekal bych to maximálně od někoho, podle kterýho to je blbost, že je přesvědčenej, že takový výkon, jaký byl proti LFC a WHU, tak že v poho i tak bude stačit na ostatní týmy a ten titul z toho bude

Reagovat
JessePinkman

Reagovat
LaVolpe

Reagovat
Coutinho10

uvidíme, kdo se bude smát na konci

Reagovat
Coutinho10

tak karma

Reagovat
Nizzie

Takhle se o titul opravdu nehraje. Pokud dvakrát po sobě ztratíš dvougolove vedení, tak si titul nezasloužíš.

Reagovat
vitasrp

Když vyhrajete na Etihadu, tak se na nějaký dvakrát ztracený dvougólový vedení hravě zapomene.

Reagovat
Nizzie

No, možná, ale pořád ještě potom můžeme body poztrácet. Situaci jsme si zbytečně velmi zkomplikovali.

Reagovat
xjert02

Ti sudi jsou v Anglii otresni a dokonce cim dal tim horsi. Normalni vysmech

Reagovat
Nikikrew

Co ja viem podla mna piska dobre

Reagovat
masly008

Píská normálně jen ta žlutá pro TP je fakt směšná.

Reagovat
nevros

Potom byl offside a najednou mel WHU vhazovani, nepochopis

Reagovat
masly008

Tak od autů jsou tam pomezní a ty by ti neměli nějak rozhodit zápas.

Reagovat
mistr129

Podle mě i ta Antoniova hlavička o zem byla z offsidu

Reagovat
masly008

ano ta byla.kdyby byl gol tak ho neuznají,ale fakt asi nechceme aby kontrolovali každou střelu na bránu.

Reagovat
mistr129

jj, to nebyla kritika, jen kometnář

Reagovat
xjert02

Ta zluta pro Jesuse je jak z nejakeho zenskeho sportu! S timhle at jdou do hajzlu.

Reagovat
Nikikrew

Lol jasny zamer od neho. Zlta

Reagovat
Nizzie

Naprosto jasné přerušení slibné šance soupeře, méně jasná žlutá snad není.

Reagovat
Nikikrew

Zaciatok snovy, po 2 gole hra na istotu a hlupym faulom a strate su spat v hre. Absentuje mi pohyb kridiel, Partey dnes na facku. Naopak dobry Odegard, Xhaka a White.

Reagovat
masly008

V čem je Xhaka dobrý? Že není moc vidět?

Reagovat
kitas

Škoda že tam Gabriel vletel akoby bola už pred Pacquetom prázdna brána. Takto to bolo buď trafi zázračne loptu alebo jasná penalta. Pacqueta to prikrášlil ale na druhej strane by spravil Arsenal to isté

Reagovat
fenixLFC

paqueta je totalny lempl ale gabriel, to je skrat v skoro kazdom zapase. fakt stoper casovana bomba ten chala

Reagovat
BenB

Reagovat
masly008

on je jeden z nej stoperů letos v lize.Jasně že nenechává jako ostatní hráče volné aby hlavičkovali sami.Prostě jde do všeho naplno a někdy to nedopadne,ale zase je mu 24, to byl Dijk v Celtiku ještě ne?

Reagovat
fenixLFC

mam pocit ze vzdy ked si vas pustim tak vymysli penaltu, dostane redku alebo je k niektoremu z toho hrozne blizko, pripadne mu to len varom upravia. ale ked vam to staci na jedneho z naj stoperov v lige tak okej

Reagovat
masly008

vtf redku?

Reagovat
Front hell

Nechceš dát nějaké statistiky, protože tvoje pocity co se týče Arsenalu stojí většinou za hovno a mají nulovou vypovídající hodnotu

Reagovat
fenixLFC

sorry, nezapisujem si ktore vase zapasy som videl a nerobim z nich analyzy. plus je samozrejme mozne ze ako je tato sezona podivne dlha tak kopec veci sa mi zlieva este s minulou (ako naprikald ekd mal nejaku redku/penaltu ktora sa potom varom kvoli niecomu zrusila). ale rozhodne mi nepride ako bezchybny stoper

Reagovat
Front hell

Tak hlavně že jsi si jistý že skoro v každém zápase má zkrat a že je časovaná bomba

Reagovat
fenixLFC

niekde pisem ze som si tym isty? ale dobre, je to bezchybny stoper a vcera nevyrobil ziaden pruser

Reagovat
Front hell

,,to je skrat v skoro kazdom zapase. fakt stoper casovana bomba ten chala". že nechápeš cizí komentáře,je u tebe normální,ale tohle

Reagovat
fenixLFC

a kde je v tom napisane ze som si tym isty?

Reagovat
Front hell

Přece není možné aby si byl tak hloupý

Reagovat
fenixLFC

mozno by stacilo mi prestat podsuvat co si myslis ze som povedal ale to by sme chceli asi vela

Reagovat
Front hell

Takže jsi tak hloupý

Reagovat
Edgar Davids

tak tohle je pecka

Reagovat
LaVolpe

Reagovat
J0EL

tvoj "prehlad" je uzasny

Reagovat
fenixLFC

skoro ako gabrielov...

Reagovat
SunFells

Jsi o rok později vidím, příští sezónu bys neměl koukat.

Reagovat
captain18

Ty si kus kokota fakt

Reagovat
Edgar Davids

Reagovat
Edgewalker

Sačeno, ty jsi trubka

Reagovat
LaVolpe

Reagovat
Neutron

Mala to vobec byt penalta?

Reagovat
SunFells

hej

Reagovat
Neutron

Preco? Vazne sa pytam, pretoze ruky sa piskaju uz totalne random. Vsak ho trafila lopta do tej ruky co mal pri tele, nie?

Reagovat
Kiss Me Polka!

mel ji hodne odtela, strela sla na branu

Reagovat
SunFells

Ne, měl ji zřetelně vystrčenou.

Reagovat
Neutron

Tak potom ho teda lopta trafila do lavej ruky? Uplne dobre som si to nevsimol.

Reagovat
BenB

Ano, do levé

Reagovat
SunFells
Reagovat
masly008

ano sám ukazoval na levou jen to chtěl uhrát na to že to bylo do lokte který měl jako u těla.

Reagovat
Neutron

aha, tak to potom ano

Reagovat
Hachim Mastour

Preboha živého

Reagovat
Tommy the Gunner

Saka

Reagovat
Kiss Me Polka!

no to slo docela dost vedle

Reagovat
Neutron

Pekne WHU

Reagovat
Minister

Reagovat
Liveral

Reagovat
Edgewalker

Reagovat
Hachim Mastour

Krista boha

Reagovat
Golasso

Budíček . Naše křehké sebevědomí dostává zabrat.

Reagovat
Hlahart

Ještě zranění dvou klíčových hráčů a bude mi to něco připomínat

Reagovat
Spikous

Arsenal ten titul nechce alebo čo sa to deje?

Reagovat
Tommy the Gunner

Tpc, uplne dominantni zapas a takhle ho zesrat

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
masly008

Z jasně neodpískaného faulu je aut a po něm gol.boží.

Reagovat
bbbauch

Reagovat
SunFells

Tierney bezstarostný jak TAA.

Reagovat
Kiss Me Polka!

tak ale tohle musi chytat nicmene kde byl tierney, nebo nejaky obrance..

Reagovat
Zdechlina

Gratuluji City k titulu

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
PP

Škoda.. Málokdo umí dostat soupeře zpět do hry jako my.. Ale letos to umíme narozdíl od předchozích let urvat na svoji stranu.. Tak poďme, Saka odčiní..

Reagovat
mr.Silver

Trossard a Vieira ASAP do hry.

Reagovat
Edgewalker

Chce to trošku zapracovat na hlavě a sebevědomí, to je mor

Reagovat
PP

nakopávané balony, naprosto jednoduché ztráty.. Hrozně nám to "přepne"..

Reagovat
Golasso

Jn, nejlepší letní posila bude nějaký psycholog. V některých případech i psychiatr...

Reagovat
Kiss Me Polka!

Reagovat
Golasso

PeekABoo

Reagovat
fenixLFC

paqueta je ale proste hrozny hrac

Reagovat
Kiss Me Polka!

je to vyborny fotbalita, ale hraje dost na picu

Reagovat
fenixLFC

dnes odovzdava loptu za loptou

Reagovat
Kiss Me Polka!

mne prijde, ze to dela snad vzdy, kdyz ho vidim

Reagovat
fenixLFC

co mam kamarata co fandi west hamu tak vravi nieco podobne

Reagovat
Minister

Jesusa mal nechať

Reagovat
Miguel19

Jorginho jde zase vystřelit titul.

Reagovat
Kiss Me Polka!

wtf proc to saka jen neposunul odemu, ktery mohl strilet z vyborne pozice

Reagovat
Kiss Me Polka!

pomaleji taky stridat nemohli, co?

Reagovat
gocii

Saka si zaslouzil jit jako prvni. Stejne jak minule desna bida od nej

Reagovat
masly008

tvl Sako.Kdyby jsi někdy hrál futsal tak víš že když jdeš do přečíslení tak míč má mít hráč na středu hřiště když to jde.

Reagovat
Dawon

De Gea; Wan-Bissaka, Lindelof, Maguire, Dalot; Casemiro, Fernandes; Antony, Sabitzer, Sancho; Martial

Williams, Jurado make bench as defensive cover. Malacia not in squad

Jestli se zrakvil jeste i Malacia

Reagovat
Hlahart

aha, lol

Reagovat
Hlahart

Butland, Williams, Jurado, Eriksen, Fred, Iqbal, Pellistri, Elanga, Weghorst.

Ta lavička je skandál, ale marodka je prostě šílená no

Reagovat
Hlahart

Tohle je sestava tak 2019 vibes + Casemiro, tak ať ukáže, co umí

Reagovat
O.Giroud

Do toho ešte hrozba, že Martial vydrží iba tento zápas a Casemiro možno schyta ďalšiu redku

Reagovat
zasranej malíř

Aby toho nebylo málo tak se zrakvil i Sabitzer při rozvičce

Reagovat
Hlahart

Reagovat
bbbauch

Reagovat
Miguel19

Tvl toho Holdinga by odtlačila i ženská...

Reagovat
Front hell

Holding

Reagovat
mr.Silver

Saka a Ode fakt šílení dnes

Reagovat
masly008

Xhaka opět nedoktnutelný?Já zapomněl, když jsi neviditelný tak jsi v klidu.

Reagovat
PP

Ode má ty přihrávky dneska snad horší než hráč z okresu.. to je hrozné to takto zajebávat..

Reagovat
SunFells

Odeho masterclass skončil v 15. minutě

Reagovat
PhilipS

Chjo takový jednoduchý míče Benrahma posere

Reagovat
Edgewalker

Nějak se z nás vytratila ta síla, která byla cítit ještě před pár týdny.

Reagovat
diastan

Diky WHU

Reagovat
fenixLFC

fornals za tych 5 minut ci kolko tam bol vymyslel toho viac ako paqueta za cely zapas

Reagovat
Godblesss

Sen o titulu se pomaličku rozplývá.

Reagovat
Edgewalker

Hrozný výkon. Pokud to takhle půjde dál, ani to ke konci nebude napínavé a City vyhrají titul tak o 5 bodů.

Reagovat
Front hell

Reagovat
Zdechlina

No nic. Musíme porazit City

Reagovat
vceradnesazitra

Ajajaj, to bude zase mrzeníčko

Reagovat
forrest

Cekal jsem, ze Arsenal bude klopytat driv… S touhle formou a programem mu uz vubec neverim… tohle si uz City pohlidaji…

Reagovat
Busby babes

Sabitzer zranenej, misto nej Eriksen.

Reagovat
Hlahart

Reagovat
Hlahart

ten chce zapadnout hodně na sílu

Reagovat
Dawon

no to at uz jdou do prdele tohle ma fakt potencial na naprosto katastrofalni posledni mesic sezony

Reagovat
iamek

A Malacia se prý včera taky zranil. Slušně se to sype. Snad příští týden bude ready aspoň někdo z trojice Mctominay - Rash - Shaw

Reagovat
Busby babes

ten Malacia by mela byt dropnost. tak snad bude brzy zpatky.

Reagovat
Neutron

tvl

Reagovat
Hlahart

Tohle by měl dát

Reagovat
Dawon

Barry

Reagovat
VTID94

Boze obranca za 3 libry

Reagovat
forrest

Maguire na jistotu zakrok na pulce

Reagovat
neyto

Dohrajou dnes oba stopeři?

Reagovat
Hlahart

Tpč zraněnej DDG? Všichni maj někde zaplacenou předčasnou dovolenou ne?

Reagovat
Ligter

vystřel!

Reagovat
Ladas321

Pěkně Arsik, pěkně. V zápase se City budete pod ještě větším tlakem

Reagovat
masly008

Jako že jsme nesměli prohrát a teď pořad nesmíme prohrát ? Co se změnilo?

Reagovat
Ladas321

Když ztrácíš body před důležitým zápasem, tak se to projeví na psychice hráčů.

Reagovat
masly008

jasně tohle chápu,ale počty zůstaly co se týče zápasu se City.

Reagovat
Dawon

Me z te Antonyho strelby uz fakt jebne

Reagovat
KnoxXx

keby len zo strelby

Reagovat
Hlahart

Navas hezky

Reagovat
KnoxXx

Maguire ako vzdy 12.hrac supera, strasny traged

Reagovat
LeonardoUžoa

Maguire táhni do piče ty sračko.

Reagovat
Hlahart

Tam skáčou tří naši a stejně zahraje rukou

Reagovat
DMSErte

Ten Maguire je fakt ukaz poslite ho do pice uz ... Teraz mal stastie ze to neni penalta ale on je fakt najhorsi stoper ktory v United hral. Bez srandy

Reagovat
Hlahart

To vůbec není pravda

Reagovat
DMSErte

Kto bol horši ??

Reagovat
Hlahart

Nevím třeba Rojo a x dalších...

Reagovat
LeonardoUžoa

je to tak nastejno s Riem a Nemanjou.

Reagovat
iamek

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Busby babes

neni nejhorsi stoper ani v tomhle tymu. meles strasny picoviny.

Reagovat
Miguel19

To není penalta, protože jim už ho bylo líto ne?

Reagovat
vceradnesazitra

Reagovat
zasranej malíř

To bude peklo s tím Harrym po zbytek sezony

Reagovat
martin.b

být Harrym tak to zabalím a užívám si život, ta agenda proti němu je tak šílená, že ho to bude už vždy limitovat

Reagovat
Ligter

ale až absurdní chvílema, na FB mu snad někdo i vyčetl ten vlastní proti Seville

Reagovat
iamek

Plno lidi. A totální fail Malacia nikdo neřešil pomalu. Nejdriv nedal tutovku na 3:0 a pak zavinil gól.

Reagovat
Ligter

jo no, Malacia úplně z obliga

Reagovat
martin.b

dnes pokazí jednu nahrávku a pak celej stadion "aplauduje" při každým jeho dotyku s míčem

Reagovat
Ligter

já už bych se tam dávno sesypal a skončil kariéru

Reagovat
Swarley

ten tlak je nekdy fakt silenej

Reagovat
Ligter

Reagovat
iamek

Reagovat
Busby babes

Reagovat
fenixLFC

zrovna toto je druh tlaku na ktory hraci musia byt zvyknuty, robi sa to bezne v snahe ho v danom zapase rozhodit

Reagovat
Busby babes

lidi jsou dementni

Reagovat
r.mrazik

no...byla to silena smula

na druhou stranu byl pozde v souboji a daleko od sveho hrace

Reagovat
Salfovic

A stál tam jak solnej sloup.

Reagovat
r.mrazik

jo,to taky

Reagovat
El Cid z City

Až poté,co s repre vyhraje EURO nebo Mundial.

Reagovat
Predater

Sledovat Arsenal jak panikaří je skoro na té stejné úrovni jako sledovat United jak u nás dostávaj sedmičku.

A jak se Sunfells a podobní budou znovu ubírat do stínů na pár let, to mě naplní tak lahodně, že po zbytek další pětiletky již ničeho nepozřu.

Reagovat
vceradnesazitra

+ sledovat jak scouseři dalších 30 let nic nevyhrají

Reagovat
forrest

Takovy to, ze jedina utecha v tvym zivote je to, kdyz se nedari ostatnim…

Reagovat
Neutron

to mas teda zaujimave zivotne hodnoty

Reagovat
Grahf

sancho a antony kridla za všetkych prachy, neobídu hráča, nič nevytvoria, žiadne nebezpečenstvo od nich nehrozí, všetko na istotu.

Reagovat
iamek

Sancho má strach z každého souboje.

Reagovat
iamek

Reagovat
Grahf

Reagovat
Swarley

Reagovat
Grahf

goool

Reagovat
Ligter

Antonyyyy, stačilo vystřelit jinak

Reagovat
iamek

Martial a Bruno

Reagovat
Swarley

Luxusne Martial s Brunem

Reagovat
Hlahart

Bruno super, Martial dobře, Antony díky za dorážku... A Navas zase skvělej zákrok

Reagovat
VTID94

Tak keď najbližšie Southgate zavolá Maguirea a nie Mingsa tak je jasný úplne

Reagovat
Hlahart

Proč? Však se do hry Southgatea hodí. Mings ať tam jede místo jednoho ze dvaceti krajních obránců...

Reagovat
VTID94

To sa hodí aj Mings. A máš pravdu volať 2 max 3 stopérov a 8 krajných obrancov je slušná amatercina

Reagovat
pa3ce

Nepísal si tu v tejto sezóne niečo o tom ako neexistuje horší stoper v lige ako Mings? viem, že to písal fanúšik Villy a keďže tých tu veľa nie je tak mi to vychádza na teba

Reagovat
Spikous

No v tu dobu keď sa to písalo tak ním aj bol ale pod Emerym sa zistilo že vie hrať futbal a keď nevymýšľa nejaké hlúposti tak je pre tím v obrane oporou

Reagovat
iamek

Dalot

Reagovat
Grahf

on je bezmozek, to som si všimol už predtým, nemá vobec prehľad, čo sa deje okolo neho.

Reagovat
Ligter

Dalot

zase ten Maguire

Reagovat
Swarley

Dalot si dobre uletel

Reagovat
neyto

Ta obrana je na infarkt.

Reagovat
LeonardoUžoa

Ježíš, to je taky takový šulin ten Dalot.

Reagovat
iamek

Tohle musí Bruno dávat ale :/

Reagovat
Swarley

musime pridat druhej, tam smerem dozadu na beton nejakou kravinu vymyslime

Reagovat
iamek

Antony

Reagovat
iamek

Uff to bude boj a utrpení az do konce

Reagovat
neyto

A vydrží vůbec v týmu 11 zdravých chlapíků do konce sezony?

Reagovat
Dawon

Aby ty sance zas nemrzely tady snad Bruno musi trefit branu

Reagovat
Busby babes

Ach jo, zas nepromenujem vylozeny sance. tohle musi Bruno davat. Tak snad rychle pridame druhej. Jinak takovej ok zapas, not great, not terrible. Hlavne se vyvarovat picovin jako ted Dalot na konci a bude to ok

Reagovat
Grahf

Ako vpredu čistá mizéria zásluhou krídel, ktoré jak keby nebolo. Antony stojí pri autovej čiare a keď dostane loptu, tak ju vráti späť, to je celé, nič viac okrem golu nerobil. Sancho dostane loptu na druhej strane, chvíľu sa s ňou na mieste pokrúti a vráti dozadu. Zase, thats all folks.

Reagovat
stiflerovamama

Prečo ako nebola odpískaná penalta po tej ruke Harryho ?

Reagovat
Busby babes

bezprostredni blizkost a nemoznost reakce?

Reagovat
Hlahart

Taky nevím. Já už se v tom pravidle vůbec nevyznám. Asi něco jako přirozený pohyb, nebo fakt netuším

Reagovat
Busby babes

Heaton

Malacia

Varane

Licha

Shaw

Mctominay

VdB

Sabitzer

Garnacho

Rashford

Greenwood

docela dobra jedenactka z hracu, co nejsou k dispozici

Reagovat
Hlahart

Zcela srovnatelný s tím, co zrovna hraje, možná na většině pozic lepší

Reagovat
Busby babes

slaba zaloha jinak jo no.

Reagovat
iamek

Reagovat
LeonardoUžoa

Tak snad bude Nottingham i ve druhý půlce tak zoufalej.

Reagovat
forrest

Je to tak. Za 200M mame hrace, kteri jsou o neco lepsi jal David James… stejnou kvalitu bychom meli snad i za 30M.

Reagovat
forrest

To melo byt do vlakna Sancho + Antony…

Reagovat
Neutron

Boha to bola pekna strela

Reagovat
Grahf

škoda bruno

Reagovat
Swarley

Bruno ma trochu pech uz

Reagovat
nani92

Ten Navas v Nottinghame je úplne wtf, ten mohol byť kľudná 1 v Chelsea, atď.

Reagovat
Swarley

Reagovat
Salfovic

To bych mu tedy nepřál.

Reagovat
Bayern +

A v čom by si pomohol?

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
wild

Sancho je zufaly

Reagovat
Neutron

Ako to je mozne, ze z takeho hraca v Dortmunde sa stal nas Sancho

Reagovat
Swarley

A to mi jeste prijde, ze dneska neni az tak hrozny

Reagovat
Neutron

Antony by uz sem tam aj branu mohol trafit, a hej viem dal dnes gol

Reagovat
fenixLFC

povedzme ze to antonymu nakoniec padne. je to nakoniec hodnotne ked zadrbe 50 pokusov uplne rovnako?

Reagovat
Neutron

Bola by to tycka, ale Navas

Reagovat
vceradnesazitra

Prodat DDG a přivést Navase

Reagovat
Neutron

Uz ma 36 rokov, to velmi zmysel nedava

Reagovat
LeonardoUžoa

To RW snad memúže být Antonyho primární tpč. On je tak čitelnej, pomalej a ještě to je přes nohu. Měl by ho zkoušet nějak jinak.

Reagovat
iamek

Navas je dělo

Reagovat
Salfovic

Vždycky byl Asi nejpodceňovanější brankář historie, se kterým vždycky zametli.

Reagovat
VTID94

Reagovat
Grahf

samozrejme navas bude čapať jak boh teraz

Reagovat
Swarley

Antony je celou sezonu nahoru dolu, v tom reseni to urcite muze byt mnohem lepsi, ale ok, mas to prvni sezonu, kdyz mu to zacne padat, bude to pohoda...

Primarne se mi ale libi nasazeni, dneska zase vyhranych dost balonu, dobre se vraci, podrzi balon... Je videt, ze i z toho tlaku na nej se proste neposere, pojede si to svoje klidne stokrat za zapas, hlava je teda v pohode...

Bohuzel ale u Sancha je to presny opak... Tam i smerem dozadu v bojovnosti bida a je videt, ze hlavne mu strasne chybi sebevědomí... To je videt na kilometry daleko, jak si neveri...

Reagovat
r.mrazik

souhlas

antony hraje dost slusne

dneska druhy polocas byl hodne dobry

sancho byl dlouho mimo,on se urcite srovna.ale mas pravdu, sebevedomi mu extremne chybi

Reagovat
neyto

Lindelof dneska hraje imho supr.

Reagovat
iamek

Co víc chce omg?

Reagovat
Dawon

Tohle uz fakt nemuzes skoncit jinak nez vyrovnanim na 1:1 v 90. minute

Reagovat
vceradnesazitra

doufám že máš vsazeno

Reagovat
Grahf

nie je nejaká štatistika, čo ukazuje, koľko zápasov sme mali bez drámy do konca? :)

Reagovat
Neutron

Kurva

Reagovat
Grahf

traja pred brankou a nemá kto dokopnuť

Reagovat
m.sali

kua už sem viděl, jak to to McGuire uklidí

Reagovat
iamek

Antony fantazie

Reagovat
VTID94

Pekná akcia

Reagovat
Grahf

konečne antony kurva, skvele vymyslené

Reagovat
Ligter

Dalooot

Reagovat
fellaininho

Fantastická akce. Teď už to musíme udržet.

Reagovat
Swarley

Luxusne Antony

Reagovat
Busby babes

Konecne. Antony hraje skvele

Reagovat
Neutron

Antony —-> Dalot

Reagovat
iamek

Weg hezky udělal prostor pro nabeh

Reagovat
LeonardoUžoa

Pěkně Antonín

Reagovat
vceradnesazitra

Csaplárova past 2.0

Reagovat
iamek

Sancho uff.

Harry dneska ve vzduchu parádní

Reagovat
Ligter

Reagovat
Ligter

a znovu zmíním FB Devilpage, ale tam už se loučili ve 20. minutě se sezónou

já nevím, proč tam koukám

Reagovat
iamek

To ještě funguje? Jsem nebyl x let

Reagovat
Ligter

ještě jo. prudký výbuchy nadšení střídají okamžitě naprostý letargie. nic mezi tím mi kolikrát přijde.

Reagovat
Salfovic

Takže jako tady.

Reagovat
Busby babes

Harry dneska hodne dobrej vykon. Jak jsem se bal po tom zacatku s kartou, tak pak s velkym prehledem

Reagovat
iamek
Reagovat
Busby babes

a ted ho jeste vyhejtil Hosek ve studiu. jako tvl. Dominoval ve vzduchu, rozehravku mel velmi dobrou, nekolik situaci, kdy mohli jit Forrest do breaku vyresil s naprostym prehledem a jeste konstruktivne... fakt nechapu ten hejt za kazdou cenu, si lidi mysli, ze je lonska sezona porad nebo co? a budem proste ignorovat realitu a to, ze se jeho vykonnost proste zvedla?

Reagovat
Hlahart

Ten faul na půlce smrděl + ruka ve vápně no. Jinak působí hrozně nešikovně, tak tomu dost nahrává. Dneska byl kromě těch dvou situací úplně ok.

Reagovat
Busby babes

a za tu ruku ani nemohl, tak mu to proste spadlo/Martial z blizka hlavickoval do ruky.

Reagovat
r.mrazik

hosek je kaspar

harry byl dneska naprosto v pohode

Reagovat
iamek

AWB Dobry blok

Reagovat
Busby babes

u predni tyce 3 hraci Nottinghamu a Navas a Bosak se divi, ze Antony miri na zadni

Reagovat
Dawon

Kdyby nekdy Antony vystrelil na blizsi tyc, tak to je gol do prazdne, protoze ti golmani uz na tu zadni skacou pul sekundy dopredu

Reagovat
Busby babes

tak ted v tom druhem polocase to mel ale vetsinou fakt v situacich, kdy strela na predni nedavala smysl.

Reagovat
fellaininho

Dneska výborný výkon celého týmu. Vyčníval hlavně Eriksen, Bruno a Antony. Další čisté konto pro DDG, neobvykle se stopery Maguire - Lindelof.

Reagovat
fff

Ornstein potvrdil, ze riesime Gravenbercha. Cena sa ma pohybovat okolo 25m.

Spomina sa Mac Allister za 60m.

Reagovat
Luc-Luc

tohle jsopu prestupy pro LFC, udelame z Mac Allistera a Gravenbvercha dela

Reagovat
SCELO

skoda, ze ani jeden momentalnu situaciu LFC nevyriesi....

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
SCELO

neviem preco si si taky isty, ze sa to s prichodom nejakeho kvalitneho zaloznika zmeni...

Reagovat
fenixLFC

mozem tu otazku otocit ze ako mozes mat jasno ze sa to nezmeni? a najma ked vidime ze mame problem v zalohe a od toho sa odvija zvysok problemov v utoku aj obrane tak prichod kvalitneho zaloznika to zmenit moze

Reagovat
SCELO

ono sa to paradoxne pravdepodobne aj zmeni, ale iba nachvilu, tak ako thiago, bajcetic, ano LFC najvacsi problem je v zalohe, ale podla mna nie ani tak hracov ako takych, ale skor ten system, co LFC hra, da sa povedat, este od odchodu coutinha, LFC ma velke problemy prejst cez obranne bloky, vacsinou proti timom mimo teraz uz top 8, za tie roky som nevidel nejaky posun to zmenit, mozno tie posledne zapasy boli lepsie, ale stale daleko od toho, kde by mal LFC byt.

Reagovat
fenixLFC

to je nezmysel na viacerych urovniach. problemy s blokom sme mali casto aj s coutinhom pretoze zvykol byt casto naladovy a neviditelny. a prave preto sa privadzal thiago aby rozbil obranne bloky. samozrejme, timu s rychlymi kridlami a pressingom sa hra lepsie na brejky a do otvorenej obrany. s coutinhom sme dali 84, 78 a 63 golov. v coutinhovej psoeldnej sezone sme dali s nimi 49 golov za 21 zapasov a po odchode 40 za 17. v dalsich sezonach sme dali 85, 68 , a 94 golov. nevidim v tom teda rozdiel v tom ze by sme po jeho odchode mali s blokmi vacsi problem, naopak sa vdaka tomu stal ten tim vyrovnanejsi

Reagovat
SCELO

jeden zapas das vela golov druhy malo potom si 8...

Reagovat
fenixLFC

jojo pretoze s coutinhom sme to mali rozlozene a bez neho nie...

Reagovat
SCELO

vtedy ale zase nebola obrana a brankar, ale naco sa hadat, dnes je zapas s leedsom, tam sa zas ukazu slabiny...

Reagovat
fenixLFC

ked sa ukazu slabiny tak rozhodne nie tie ktore by vyriesil coutinho. a nasim problemom nie je ani v najmensom tvorba sanci

Reagovat
SunFells

To je hrůza, když Tielemans je jen za výplatu. LFC patrně nebude v LM a může se nechat zlákat někým kdo bude, ale to by měl být plán A - mít nejvhodnější možnou alternativu za dostupností nespolehlivého a už 32 letého Thiaga a mít co největší finanční rezervu na dalšího záložníka, případně dva.

Reagovat
Hlahart

Jako třeba trio Tielemans, Grave + MacAllister dokupy za 85mio by pro vás byli podle mě skvělí....

Reagovat
SunFells

To by byl dobrý přepal za dost špatně vybalancovanou sestavu, kde je alternativa za Fabinha?

Reagovat
martin.b

Jen ne Tielemanse, to už by byla ukázka úplné zoufalosti našeho scoutingu.

Reagovat
SunFells

Reagovat
martin.b

Když prodali Cucurellu za 50, pochybuju že tohohle borce střelí pod 70-80m

Reagovat
Busby babes
Reagovat
Coutinho10

Diaz už připravený na lavičce

Liverpool: Alisson, Alexander-Arnold, Konate, Van Dijk, Robertson, Fabinho, Henderson, Jones, Jota, Salah, Gakpo.

Subs: Kelleher, Thiago, Milner, Firmino, Elliott, Tsimikas, Diaz, Nunez, Matip.

Reagovat
Coutinho10

napadá mě taková myšlenka směrem k evropským pohárům...chceme hrát aspoň EKL ? když LM je už utopie nebo to je pro nás málo a radši nic, mít míň zápasů příští sezonu a třeba se víc soustředit na PL, pokud budeme mít větší kvalitu (uzdravení hráči + posílení)

Reagovat
bbbauch

Ja byt na vasem miste tak bych chtel, ale pouze za predpokladu, ze bude hrat becko a mladici. Idealni pro nabrani zkusenosti s A tymem

Reagovat
Coutinho10

no, to si právě nejsem jistej no...pokud nakoupíme nějaký hráče v létě, tak to pro mladíky bude ještě těžší, ale bylo by to hezký, kdyby v těchto zápasech sbírali zkušenosti

Reagovat
avicii

Ja ju chcem a kľudne ju hrať s mladochmi a náhradníkmi, nech majú hernú prax

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
fenixLFC

Je to jedina sutaz kde sa dostanu slovenske kluby. Takze ked uz tak len kvoli tomu aby som nas videl osobne

Reagovat
Coutinho10

no, i pro nás český týmy to je motivace

Reagovat
martin.b

Je to strašně depresivní a vyvolává mi to vzpomínky na Hodgsonovu éru s Poulsenem a N’Gogem Ale určitě lepší než nic, příjmy z toho taky nejsou úplně zanedbatelný, potenciální trofej celkem prestižní. Jen je trochu naivní si myslet, že bychom to odehráli s juniory, prostor by dostávali hlavně ti co nebudou hrát o vikendu, typicky Gomez, Tsimikas, Elliott, Curtis atd..

Reagovat
Coutinho10

na N´Goga bych málem zapomněl musel jsem si najít jeho kariéru, podle prvních 2 angažmá hvězdá ale na druhou stranu to zkresluje, protože my i PSG nebylo tam, kam se dostali pak

https://www.eurofotbal.cz/hraci/david-n-gog-3257/kariera-klub/

Reagovat
Miguel19

Pičo ten Jota

Reagovat
Neutron

Jasna ruka

Reagovat
Coutinho10

1. nejsem si jistej, možná si tu pletu s českou ligou, ale není ruka problém pouze u hráče, který vstřelí gól ?

2. asi nastřelená, měl jí u těla, nezvětšoval objem, takže asi ok

Reagovat
Neutron

Neviem mne pri tele neprisla a myslel som, ze uplne jednoznacna a ten kkt to uznal takze tomu posudzovaniu proste stale nerozumiem, to musi byt fakt random

Reagovat
Coutinho10

teď to vysvětlili v Premier Clubu....rozhodčí to neviděl přes hráče Leedsu a VAR to nemůže zvrátit (ruku, která byla dříve v té akci) už to není jako před pár lety, kdy se i ruka půl minuty před gólem třeba řešila, rušila gól

Reagovat
Neutron

Hej pozeral som

Reagovat
Pan.Antonin

Ruka je problém pořád, jen u hráče který vstřelí gól je problém jakákoli ruka i nastřelená.

Reagovat
Coutinho10

jenom rozhodčí ji mohl hned odpískat, ale neviděl to přes hráče Leedsu, takže za to nemůže

Reagovat
SunFells

Obě špatně

Reagovat
Coutinho10

a to jsem si říkal, že bych se mohl trefit

Reagovat
Neutron

Tvl

Reagovat
Coutinho10

Gakpoooooaaaaaaal

Reagovat
Luc-Luc

Oni to uznali ?

Reagovat
avicii

Ruka nič? fakt nechápem ako to posudzujú ale mensie previnenia neuznali

Reagovat
Luc-Luc

Mooooooooo

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Coutinho10

Moooooooooooooooooooooooo

Reagovat
Luc-Luc

Na pul plynu, vedeni 2:0, za me dobry dnes

Reagovat
EL Gringo

Reagovat
SunFells

To si dělají prdel s tím Gakpovým gólem

Reagovat
Neutron

Konate

Reagovat
Coutinho10

Konate

Reagovat
Pan.Antonin

Aby ještě nebyl Csaplárek.

Reagovat
Pan.Antonin

Tak asi ne

Reagovat
fenixLFC

my fakt nie sme schopni sa sustredit od zaciatku do konca...

Reagovat
SunFells

Konate v chillu

Reagovat
Luc-Luc

Konate

Reagovat
EL Gringo

Neviem kto z našej obrany je väčší mantak

Reagovat
Coutinho10

Jotaaaaaa

Reagovat
Luc-Luc

Diogooooo

Reagovat
Coutinho10

Jones perfektně

Reagovat
Kixi Syhimour

Jota gól , jdeme na titul

Reagovat
Kixi Syhimour

Ovšem Jones

Reagovat
Luc-Luc

Mooo a Gakpo krasne

Reagovat
Coutinho10

Gakpo + Mo

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Coutinho10

konečně to tam padá

Reagovat
Luc-Luc

Leeds ve sve odevzdanosti pripomina ucka onehda

Reagovat
fenixLFC

vubec, leeds neposobi odovzdane len ich proste trhame z brejkov a kombinaciami

Reagovat
fenixLFC

tvl jak to jota takto trafil

Reagovat
KnoxXx

proti Leedsu vyzera aj Jota ako slusny futbalista

Reagovat
Kixi Syhimour

To nefér vůči Diogovi, není to žádné kopyto

Reagovat
fenixLFC

jota by u vas hral zaklad tvl

Reagovat
pingla

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
pingla

pobav se nad tím nesmyslem, že by u nás hrál základ, pro vás dobrý, vám stačí

Reagovat
KnoxXx

bez zraneneho Garnacha, Rashforda, s Amadom na hostovacke a s vykartovanym Brunom (pricom na kridle ho osobne nemozem ani citit - on tam hra stale lepsie nez Jota, ale je to zabijanie najlepsieho hraca, kde to moze radsej lepit ktokolvek iny) by som asi stale dal prednost ... hmm, Sanchovi ...

Reagovat
fenixLFC

jediny lepsi je rashford. antony je robben pre chudobnych co stal trojnasobok toho co robben, sancho je vtip a martial taktiez. za jotu by seven hag trhal ruky, to by bol presne hrac ktoreho by chcel na hrote

Reagovat
bbbauch

Martial je vtip?

Reagovat
avicii

Oni radšej Weghorsta ...samozrejme keby je zranený Rashford tak je v základe

Reagovat
fenixLFC

aj keby rashfor zraneny nebol, jeden bude hrat zlava druhy na hrote

Reagovat
Luc-Luc

Luiz Diaz ze by?

Reagovat
Coutinho10

Luis Diaz konečně na hřišti

Reagovat
KnoxXx

Leeds brani horsie ako Pool, to je co povedat

Reagovat
Luc-Luc

Darwin

Reagovat
EL Gringo

Trent Darwin Trenta od budúcej sezóny skúsiť do zálohy dať

Reagovat
avicii

Ja to hovorím

Reagovat
martin.b

Tak jsme se na pár kol vystříleli a teď zas období sucha jako po United

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele