Premier League - preview 18. kola: Vyzrají Wolves na Chelsea?

21.12.2023, 08:44, aktualizováno 24.12.2023, 09:12
Previews
Molineux Stadium (© AFP)

Teprve podruhé v historii nastoupí v anglické lize týmy na hřiště 24. prosince, když na Molineux Stadium zavítá londýnská Chelsea. Domácí Wolverhampton je v tabulce až 14. a z posledních pěti zápasů vyhrál jediný, na vlastní půdě se mu ovšem poměrně daří. Už šestkrát v řadě tam totiž neprohrál. Blues jsou na druhé straně devátí, ale venku prohráli poslední tři zápasy.

Wolverhampton Wanderers - Chelsea FC

neděle 14:00

Wolverhampton Wanderers přivítá na Štědrý den v 18. kole Premier League Chelsea. Oba soupeře dělí v tabulce pouhé tři body, domácí Wolves jsou třináctí, Blues patří desátá pozice.

Wolves v posledních dvou ligových kláních získali jen jeden bod, to když remizovali 1:1 s Nottinghamem. Zařídil jej Matheus Cunha. V předešlém zápase Premier League pak Wolverhampton prohrál 0:3 na půdě West Hamu. Poslední vítězství si tak připsal zkraje prosince, tehdy porazil 1:0 Burnley. Momentálně jsou Wolves od sestupu na rozdíl deseti bodů, což se zdá jako dostatečný polštář, nesmí ale usnout na vavřínech, aby se ještě do těchto nepříjemných starostí nedostali.

Nynější duel bude teprve druhým v historii a prvním od roku 1995, který se v Premier League odehraje 24. prosince. Naději nyní domácím fanouškům dodává fakt, že Wolves jsou v posledních šesti domácích ligových utkáních neporaženi, přičemž třikrát dokázali vyhrát. Pokud Wolverhampton proti Chelsea skóruje, naváže na počin z let 1969 až 1970. Tehdy se trefil na domácí půdě šestnáctkrát v řadě. Na marodce Wanderers jsou momentálně pouze Jonny a Joseph Hodge.

Chelsea v týdnu oslavila fenomenální obrat ve čtvrtfinále Ligového poháru, ve kterém dlouho prohrávala s Newcastlem po brance Calluma Wilsona. V 92. minutě však dokázal vyrovnat Mychajlo Mudryk a penaltový rozstřel nakonec Blues ovládli 4:2. I minulé ligové klání Chelsea zvládla, uměla porazit Sheffield United 2:0 po brankách Colea Palmera a Nicolase Jacksona. Po sérii dvou proher s Manchesterem United 1:2 a Evertonem 0:2 se tak svěřenci Mauricia Pochettina vrátili na pozitivní vlnu.

Na Nicolase Jacksona se Chelsea musí spoléhat, je to její letošní nejlepší ligový střelec se sedmi góly na kontě. Ještě o branku více každopádně vstřelil Hee-Chan Hwang z Wolves. Marodka Blues je však o dost plnější než na straně soupeře. Poraněné stehno trápí trojici Trevoh Chalobah, Ben Chilwell a Reece James. S kolenem mají zase trable Carney Chukwuemeka, Wesley Fofana a Robert Sánchez. Kotník zase léčí Romeo Lavia a Marc Cucurella.

Poslední vzájemný střet Wolves s Chelsea se odehrál letos zkraje dubna, domácí Wolves na Molineux Stadium vyhráli těsně 1:0, když svou trefou rozhodl po půlhodině hry Matheus Nunes. Chelsea mimochodem pouze jednou vystřelila na bránu.

Wolverhampton - pravděpodobná sestava:
Sá - Dawson, Kilman, Toti - Semedo, Lemina, Gomes, Ait Nouri - Sarabia - Cunha, Hwang.

Chelsea FC - pravděpodobná sestava:
Petrovic - Gusto, Silva, Badiashile, Colwill - Caicedo, Gallagher - Palmer, Sterling, Mudryk - Jackson.

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.59 - 3.72 - 2.08

Tip EuroFotbal.cz: 2

Více informací k zápasu

West Ham United - Manchester United

sobota 13:30

Souboj sousedů v tabulce nabídne sobotní zápas mezi West Hamem a Man Utd. Hammers v posledním kole vyhráli nad Wolverhamptonem jednoznačně 3:0, zatímco Red Devils si se štěstím odvezli bod z Anfieldu.

V posledním kole si Hammers doma poradili s Wolverhamptonem poměrem 3:0. Kladivářům vyšel zejména první poločas, v kterém se dvakrát krátce po sobě prosadil ghanský záložník Kudus. V 74. minutě pojistil týmu tři body Bowen, jenž oslavil už svou desátou ligovou trefu a stále je v letošní sezóně nejlepším střelcem mužstva. V 18. kole West Ham nečeká nic lehkého, protože na jeho půdu přijede sedmý Man Utd. Londýnský klub však v minulém ročníku ukázal, že na Rudé ďábly umí zahrát a v posledním vzájemném duelu je doma porazil těsně 1:0.

West Ham ještě ve středu absolvoval náročný zápas proti Liverpoolu v rámci čtvrtfinále EFL Cupu a utkání se mu vůbec nepovedlo. Reds měli po celý duel drtivou převahu, a nakonec si došli pro vysoké vítězství 5:1. Svěřenci Davida Moyese byli v ofenzivě hodně bezzubí, což stvrdili jedinou střelou na branku soupeře během 90 minut. Naopak favorit proměňoval jednu šanci za druhou a konečné skóre mohlo být ještě daleko vyšší.

Malým pozitivem před blížícím se soubojem s Man Utd je téměř vyprázdněná marodka. K dispozici nebude pouze jamajský útočník Antonio.

Rudí ďáblové napravili ostudné vyřazení z Ligy mistrů a v derby s Liverpoolem vyválčili cenný bod. Nutno dodat, že svěřenci Erika ten Haga měli velké štěstí a směrem dopředu nepředvedli prakticky nic. Poměr střel 34:6 ve prospěch domácího týmu vypovídá o mnohém a Red Devils několikrát famózně podržel brankář Onana. Olej do ohně přilil i pozápasový rozhovor s Virgilem van Dijkem, který v něm prohlásil, že derby chtěl vyhrát pouze jeden tým. Samozřejmě reakce z druhé strany přišly záhy a například bývalý hráč United Roy Keane označil výstup nizozemského stopera za čistou aroganci. Zároveň mu nezapomněl připomenout, že Liverpool vyhrál Premier League za posledních třicet let pouze jednou (děkujeme Royi).

Hosté se budou snažit předvést své kvality proti West Hamu, jenž v posledních pěti vzájemných ligových zápasech porazili hned čtyřikrát. United rovněž měli oproti svému sobotnímu soupeři delší odpočinek, jelikož z EFL Cupu už vypadli. Hammers navíc Manchesteru dýchají na záda a nyní na něj ztrácí jediný bod.

Rudí ďáblové se musí obejít bez několika klíčových hráčů. Z různých důvodů jsou mimo Dalot, Casemiro, Diallo, Eriksen, Maguire, Malacia, Martínez, Mount a Sancho. Nejisté jsou také starty Lindelöfa a Martiala. Utkání bude řídit sudí Simon Hooper.

West Ham United - pravděpodobná sestava:
Areola - Coufal, Zouma, Aguerd, Emerson - Souček, Álvarez, Ward-Prowse - Kudus, Bowen, Paquetá

Manchester United - pravděpodobná sestava:
Onana - Wan-Bissaka, Lindelöf, Varane, Shaw - McTominay, Mainoo - Garnacho, Fernandes, Rashford - Højlund

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.11 - 3.92 - 3.35

Tip EuroFotbal.cz: 2

Více informací k zápasu

Tottenham Hotspur - Everton FC

sobota 16:00

Den před Štědrým večerem je na programu zápas 18. kola anglické Premier League mezi domácím Tottenhamem Hotspur a Evertonem. Obě mužstva v posledních týdnech nacházejí ztracenou formu a v sobotním utkání budou chtít prodloužit své vítězné série, favoritem bude celek z Londýna.

Tottenhamu se po katastrofálních výsledcích v listopadu, kdy svěřenci Angeho Postecoglua prohráli všechny 3 ligové zápasy, podařilo vrátit na vítěznou vlnu. Ta začala před dvěma týdny v zápase proti zraněními zmítanému Newcastlu, kdy o vysoké výhře 4:1 rozhodlo zejména útočné duo Hueng-Min Son a Richarlison. Brazilský útočník se trefil poprvé od zářijového utkání s Sheffieldem a v minulém utkání se střelecky prosadil znovu, tentokráte do sítě Nottinghamu Forest. V utkání se prosadil i Dejan Kulusevski a utkání skončilo výhrou Spurs 2:0. Výsledek zápasu nadobro zlomilo vaz trenérovi Steveovi Cooperovi, který byl před pár dny odvolán.

Jeho protějšek Postecoglu se sice radoval z vítězství, stále ho ale trápí vysoká absence svých hráčů. Dlouhodobě mimo hru je například stoper van de Ven, záložníci Bentancur, Maddison a Perišić a v minulém utkání se navíc vykartoval i levý obránce Destiny Udogie.

Spokojeni naopak mohou být fanoušci Evertonu. Jejich oblíbenci se nejen dokázali, po odečtení 10 bodů za porušení finanční Fair Play, vymanit ze sestupových příček, ale pod trenérem Dychem se zlepšila i předvedená hra. Toffees drží sérii 4 ligových vítězství v řadě, ve kterých navíc neobdrželi jedinou branku, brankář Pickford tak v Premier League neinkasoval už přes 430 minut.

Evertonu patří po 17 zápasech v anglické nejvyšší soutěži 16. příčka, a nebýt desetibodového odečtu, tak jsou na tom stejně jako devátý Brighton a jen s tříbodovou ztrátou na evropské poháry. V současnosti se ale musí spokojit s náskokem 7 bodů na sestupovou osmnáctou příčku.

Trenér Dyche je spokojený i se stavem svého kádru, v sobotu nebude k dispozici jen Dele Alli.

Tottenham Hotspur - pravděpodobná sestava:
Vicario; Porro, Romero, Davies, Royal; Hojbjerg, Sarr; Johnson, Kulusevski, Son; Richarlison

Everton FC - pravděpodobná sestava:
Pickford; Patterson, Keane, Tarkowski, Branthwaite; Harrison, Onana, Garner, Gueye, McNeil; Beto

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.70 - 4.34 - 4.77

Tip EuroFotbal.cz: 1

Více informací k zápasu

Nottingham Forest - AFC Bournemouth

sobota 16:00

Špatné výsledky Nottinghamu odnesl manažer Steve Cooper, kterého v týdnu nahradil portugalský trenér Nuno Espírito Santo. Ten bude usilovat o premiérové vítězství proti Bournemouthu, jenž naposled zmrazil Old Trafford třemi góly.

Nottingham se nachází v krizi a v minulém kole to potvrdil v domácím zápase s Tottenhamem, v kterém prohrál 0:2. Domácí opět doplatili na špatnou produktivitu a když už branku vstřelili, tak ji zrušil VAR. Forest prohrál páté utkání z posledních šesti a klesl na sedmnácté místo. Vedení klubu z toho vyvodilo důsledky a v průběhu týdne odvolalo manažera Stevea Coopera. Na jeho místo byl posléze jmenován portugalský stratég Nuno Espírito Santo. Ten se v 18. kole poprvé představí před domácími fanoušky a jeho prvním soupeřem bude Bournemouth.

Na domácí straně určitě nenastoupí Awoniyi.

Bournemouth nedohrál v posledním kole zápas s Lutonem. Za remízového stavu 1:1 bylo utkání v 65. minutě přerušeno, jelikož se k zemi zhroutil hostující kapitán Lockyer. U devětadvacetiletého hráče nastala srdeční zástava, ale díky rychlému zákroku zdravotnického týmu se ho naštěstí podařilo oživit. Následně už byl i při vědomí a poté zamířil do nemocnice, kde nyní postupuje další testy. I přes nedohraný duel drží Cherries sérii pěti zápasů po sobě bez prohry. V minulé sezóně navíc na hřišti Nottinghamu uspěli a odvezli si výhru 3:2.

Hosté nevyužijí služeb Aaronse, Adamse, Frederickse, Kellyho, Marcondese a Traoreho.

Nottingham Forest - pravděpodobná sestava:
Turner - Boly, Murillo, Niakhaté - Williams, Sangaré, Mangala, Danilo, Toffolo - Wood, Gibbs-White

AFC Bournemouth - pravděpodobná sestava:
Neto - Smith, Zabarnyi, Senesi, Kerkez - Christie, Cook - Tavernier, Billing, Semenyo - Solanke

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.92 - 3.49 - 2.52

Tip EuroFotbal.cz: 0

Více informací k zápasu

Luton Town - Newcastle United

sobota 16:00

V sobotu odpoledne se střetne v rámci 18. kola anglické Premier League nováček z Lutonu na Kenilworth Road se silným Newcastlem United. Domácí fotbalisté nastoupí bez dlouholeté opory a kapitána Toma Lockyera, který utrpěl během posledního zápasu zástavu srdce.

Děsivé scény z minulého týdne oběhly celý svět, kapitán Lutonu se bezvládně zhroutil k zemi a po kolapsu nejevil známky života. Na hřiště okamžitě přispěchali záchranáři, kteří Lockyera ošetřili. Nejdůležitější informací je, že velšský reprezentant je již při vědomí a reaguje. Utkání mezi Lutonem a Bournemouthem se z pochopitelných důvodů nedohrálo a bude se opakovat od úvodního hvizdu v náhradním termínu.

Lutonu tak v neúplné ligové tabulce patří sestupová osmnáctá pozice, na záchranu ztrácejí pět bodů, mají ale jeden zápas k dobru. Trenérovi Robu Edwardsovi bude kromě kapitána Lockyera chybět také anglická dvojice Burke, Potts.

V tabulce jsou na tom o poznání lépe hosté z Newcastlu. Ti po sedmnácti kolech mají na svém kontě 29 bodů a nacházejí se na šesté příčce. Vzhledem k vypadnutí z pohárové Evropy, v základní skupině Ligy mistrů totiž skončili na nepostupovém čtvrtém místě a do jarních bojů se tak nepodívají, se už mohou soustředit výhradně na domácí ligovou soutěž.

S pohledem na marodku Magpies se může vypadnutí z evropských pohárů jevit jako dobrá zpráva. Trenérovi Eddiemu Howeovi stále chybí hned desítka hráčů, v sobotu nenastoupí například brankářská jednička Pope, mimo hru je i klíčové trio záložníků Joelinton, Willlock, Tonali a dlouhodobě zraněný je i Harvey Barnes. Nejistá je také situace okolo útočníka Isaka, kterého trápí třísla.

Luton Town - pravděpodobná sestava:
Kaminski; Doughty, Bell, Mengi, Osho, Kabore; Barkley, Lokonga; Brown, Adebayo, Townsend

Newcastle United - pravděpodobná sestava:
Dúbravka; Burn, Schär, Lascelles, Livramento; Joelinton, Guimaraes, Longstaff; Gordon, Wilson, Almiron

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 5.58 - 4.15 - 1.63

Tip EuroFotbal.cz: 2

Více informací k zápasu

Fulham FC - Burnley FC

sobota 16:00

Oba týmy se budou snažit odčinit porážky z posledního kola. Fulham nestačil na Newcastle, zatímco Burnley doma prohrálo s Evertonem.

Fulham v minulém kole prohrál na hřišti Newcastlu 0:3. Utkání ovlivnilo brzké vyloučení Jimeneze, který za tvrdý faul musel do sprch už ve 22. minutě. Magpies přesilovky využili a bez problému si dokráčeli pro pohodlné vítězství. Cottagers se však z ligové prohry rychle otřepali a ve středu vyřadili na penalty Everton z EFL Cupu. Svěřenci Marca Silvy si tak posílili sebevědomí před 18. kolem Premier League, kde je čeká předposlední Burnley. Domácí fotbalisté podávají na Craven Cottage nadprůměrné výkony a z osmi utkání zde zatím vyhráli pět.

Fulhamu budou chybět Jimenez (červená karta) a Traore.

Burnley se nadále drží na chvostu tabulky a s osmi body je předposlední. Tým doplácí především na špatné výkony doma, kde prohrál z devíti duelů hned osm. Na Turf Moor naposled Clarets podlehli Evertonu 0:2. Svěřencům Vincenta Kompanyho nevyšlo prvních 25 minut, v kterých Toffees rozhodli dvěma góly o své výhře. Burnley si tak připsalo třináctou porážku v letošním ročníku a jen díky skóre je na devatenácté pozici před Sheffieldem.

Do duelu s Fulhamem zcela jistě nezasáhne Koleosho. Nejisté jsou i starty Corka a Ramseyho.

Fulham FC - pravděpodobná sestava:
Leno - Tete, Bassey, Adarabioyo, Robinson - Cairney, Palhinha - Willian, Pereira, Wilson - Muniz

Burnley FC - pravděpodobná sestava:
Trafford - Vitinho, O'Shea, Beyer, Taylor - Larsen, Berge, Brownhill, Odobert - Amdouni, Foster

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.70 - 3.89 - 5.35

Tip EuroFotbal.cz: 1

Více informací k zápasu

Liverpool FC - Arsenal FC

sobota 18:30

Den před Štědrým večerem se fanoušci fotbalu mohou těšit na řádný šlágr. Do Liverpoolu totiž přijede v 18. kole Premier League Arsenal, jenž se tu utká v přímém souboji a první místo.

Liverpool v minulém kole remizoval na domácí půdě s Manchesterem United 0:0 a díky tomu před sebe Arsenal pustil o bod na první pozici. Reds nevyužili velké převahy, kterou si proti Red Devils vypracovali, například ve statistice střel na branku Kloppův výběr kraloval v poměru 8:1. Překonat Andrého Onanu se ale nikomu nepodařilo. V úplně poslední zápase se Liverpool střetl rámci Ligového poháru s West Hamem, kterému nadělil příděl 5:1. Trefili se Dominik Szoboszlai, Curtis Jones, Cody Gakpo, Mohamed Salah a na závěr opěr Jones.

Reds se právě spolu s Gunners mohou pyšnit nejlepší defenzivou soutěže, oba celky inkasovaly pouze patnáctkrát. Bezbranková remíza s Man Utd však ukončila dlouhou sérii 26 zápasů, během které dokázal Liverpool pokaždé alespoň jedenkrát skórovat. Před duelem s celkem z Manchesteru však Kloppovi svěřenci třikrát vyhráli. Sice to nebyla klání se soupeři bojujících o podobné příčky, i tak se ale Reds nadřeli. Porazili totiž 4:3 Fulham, 2:0 Sheffield United a nakonec 2:1 Crystal Palace.

Liverpoolu se nevyhýbají ani zranění. Poranění kyčle trápí Thiaga, rameno zase Andrewa Robertsona. Zraněné lýtko má Stefan Bajčetić, koleno trápí Alexis Mac Allistera a Joela Matipa. Svalové potíže má Diogo Jota. Zlepšit náladu však mohl fakt, že Reds v Evropské lize vyhráli svou skupinu a postoupili přímo do osmifinále. Soupeře se dozví až podle vítězů předkola play-off.

Arsenal v posledním klání Premier League porazil na domácí půdě 2:0 Brighton, když se trefili Gabriel Jesus a Kai Havertz. Gunners si tak vynahradili předchozí porážku 0:1 s Aston Villou, díky které o první místo na týden přišli. V Lize mistrů Arsenal v posledním utkání skupiny remizoval 1:1 s PSV, to však nic neměnilo na tom, že postoupil z prvního místa a v osmifinále této soutěže se utká s portugalským Portem. V tomto střetu budou jistě svěřenci manažera Mikela Artety velkými favority na postup mezi nejlepší osmičku.

Před porážkou s Villans však Arsenal držel sérii čtyř výher v řadě, během které porazil 3:1 Burnley, 1:0 Brentford a 2:1 Wolves. Ani v případě Gunners není marodka prázdná, momentálně jsou na ni Jorginho, Thomas Partey, Jurrien Timber, Takehiro Tomiyase či Fabio Vieira. Nejistý je také stav Mohameda Elnenyho. Arsenal nemá ve svých žádného střelce, jenž by tým táhl jako v případě Liverpool jedenácti brankami Mohamed Salah. V případě londýnského týmu je nejlepší kanonýr s pěti zásahy Bukayo Saka.

V nynějším vzájemné duelu se dá očekávat, že o góly nebude nouze, jelikož oba týmy skórovaly ve všech 22 posledních vzájemných konfrontacích na Anfieldu kromě čtyř. Poslední vzájemný zápas se odehrál letos v dubnu rovněž na Anfield Road a skončil remízou 2:2. Gunners při tom vedli po půl hodině hry o dvě branky, když se trefili Gabriel Martinelli a Gabriel Jesus. Reds však využili domácího prostředí a zásluhou Mohameda Salaha a Roberta Firmina, jenž srovnával až v 87. minutě. A to ještě Salah neproměnil penaltu.

Liverpool FC - pravděpodobná sestava:
Allison - Alexnder-Arnold, Konaté, van Dijk, Tsimikas - Szoboszlai, Endo, Jones - Salah, Gakpo, Díaz.

Arsenal FC - pravděpodobná sestava:
Raya - White, Saliba, Gabriel, Zinchenko - Ödegaard, Rice, Havertz - Saka, Jesus, Martinelli.

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.51 - 3.75 - 2.76

Tip EuroFotbal.cz: 0

Více informací k zápasu

Aston Villa - Sheffield United

pátek 21:00

Fotbalisté Aston Villy prožívají euforii a svou šest kol trvající neporazitelnost chtějí prodloužit proti Sheffieldu, jenž v duelu s Chelsea utržil už třináctou ligovou prohru a v současné chvíli okupuje poslední místo.

Villans v 17. kole málem přišli o svou neporazitelnost. Na půdě Brentfordu prohrávali od 45. minuty a dlouho se proti nevyzpytatelnému soupeři nemohli prosadit. Potom ovšem přišla 71. minuta, v které obdržel za tvrdý zákrok červenou kartu domácí Mee. Svěřenci Unaie Emeryho oslabení Bees využili a po brankách Morena a Watkinse oslavili další vítězství, čímž prodloužili sérii bez prohry na šest utkání. Aktuálně třetí tým Premier League má i v dalším kole velkou šanci bodovat, jelikož přivítá poslední Sheffield.

Domácímu týmu určitě nepomůžou Buendia, Kamara, Mings a Traore.

Hosté v minulém kole dle předpokladů podlehli Chelsea 0:2. Sheffield si připsal už třináctou porážku v sezóně a s osmi body se nachází na poslední pozici. Tým trápí velké problémy v defenzivě a 43 inkasovaných branek mluví za vše. K tomu lze přičíst i velmi neproduktivní útok, který zatím vstřelil pouze 12 gólů v 17 zápasech! Manažer Chris Wilder má tak před sebou spoustu práce, pokud chce mužstvo zachránit v nejvyšší anglické lize.

Na hostující straně nebudou k dispozici Basham, Brewster, Davies, Egan, Jebbison a Norrington-Davies.

Aston Villa - pravděpodobná sestava:
Martínez - Konsa, Carlos, Torres, Digne - Bailey, McGinn, Luiz, Ramsey - Diaby, Watkins

Sheffield United - pravděpodobná sestava:
Foderingham - Bogle, Ahmedhodzic, Trusty, Lowe - Souza - McAtee, Osula, Hamer, Archer - McBurnie

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.21 - 7.31 - 13.60

Tip EuroFotbal.cz: 1

Více informací k zápasu

Crystal Palace - Brighton & Hove Albion

čtvrtek 21:00

Ve čtvrtek odpoledne započne duel Crystal Palace s Brightonem program 18. kola anglické Premier League. Domácí Eagles se v posledních týdnech trápí a propadají se tabulkou, zářnou formu nemají ale ani Seagulls.

Svěřenci Roye Hodgsona na domácím stadionu naposledy naplno bodovali na začátku září, kdy v Selhurst Parku porazili Wolverhampton jasně 2:0. Poslední čtyři zápasy na svém hřišti Eagles dokonce prohráli, tři body si odtud odvezli kromě favoritů z Liverpoolu a Tottenhamu také tápající Everton s Bournemouthem.

Jejich současná forma se odráží také v ligové tabulce. Po 17 odehraných kolech jim náleží 15. příčka, jen o bod méně má například Everton, kterému bylo odečteno 10 bodů za porušení finanční Fair Play.

Náročnou sezónu zažívají také svěřenci Roberta De Zebriho. Ti totiž musí ligové povinnosti skloubit s působením v pohárové Evropě. V základní skupině Evropské ligy si sice minulý týden zajistili konečnou první příčku po výhře nad Marseille, v anglické nejvyšší soutěži to ale není úplně ono. Po poslední prohře na půdě dominantního Arsenalu Seagulls klesli až na devátou příčku, když je předstihl londýnský West Ham.

Co se týče čtvrtečního duelu, tak je papírovým favoritem celek z jižního pobřeží. De Zerbimu ale chybí řada klíčových hráčů, a tak by nebylo velkým překvapením, kdyby domácí fotbalisté získali na své půdě alespoň bod.

Crystal Palace - pravděpodobná sestava:
Henderson; Clyne, Andersen, Guehi, Mitchell; Riedewald, Richards; Olise, Eze, Ayew; Mateta

Brighton - pravděpodobná sestava:
Steele; Hinshelwood, Dunk, Van Hecke, Igor; Gross, Baleba; Adingra, Pedro, Mitoma; Ferguson

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.34 - 3.31 - 2.35

Tip EuroFotbal.cz: 0

Více informací k zápasu

Tabulka před začátkem kola

Tým
Z
V
R
P
S
B
1
Arsenal FC
17
12
3
2
35 : 15
39
2
Liverpool FC
17
11
5
1
36 : 15
38
3
Aston Villa
17
12
2
3
37 : 21
38
4
Manchester City
17
10
4
3
40 : 20
34
5
Tottenham Hotspur
17
10
3
4
35 : 23
33
6
Newcastle United
17
9
2
6
36 : 21
29
7
Manchester United
17
9
1
7
18 : 21
28
8
West Ham United
17
8
3
6
29 : 30
27
9
Brighton & Hove Albion
17
7
5
5
33 : 30
26
10
Chelsea FC
17
6
4
7
28 : 26
22
11
Fulham FC
17
6
3
8
26 : 29
21
12
Brentford FC
17
5
4
8
24 : 24
19
13
Wolverhampton Wanderers
17
5
4
8
21 : 29
19
14
AFC Bournemouth
16
5
4
7
21 : 30
19
15
Crystal Palace
17
4
5
8
17 : 25
17
16
Everton FC
17
8
2
7
22 : 20
16
17
Nottingham Forest
17
3
5
9
17 : 30
14
18
Luton Town
16
2
3
11
17 : 32
9
19
Burnley FC
17
2
2
13
16 : 36
8
20
Sheffield United
17
2
2
13
12 : 43
8

Zbývající zápasy

23.12. 16:00
Manchester City - Brentford FC (zápas odložen)

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (1319)

Přidat komentář
SunFells

Klopp calling on fans to make huge atmosphere vs Arsenal!

"We need Anfield on Saturday. Arsenal will be prepared. We need Anfield on their toes from first second."

"If it's too much football in December, if you are not in right shape, give your ticket to somebody else."

Reagovat
Bandita_Harry

Bohužiaľ má pravdu

Reagovat
Hachim Mastour

atmosféra na Anfielde je mýtus

Reagovat
smazaný uživatel

strašně overrated

Reagovat
Bandita_Harry

Pls

Reagovat
Bandita_Harry

Že to píšeš zrovna ty Je to skôr minulosť ktorú treba prinavrátiť

Reagovat
Hachim Mastour

Minulosť je lepšie slovo

Reagovat
Bandita_Harry

Ako vo všetkých Anglických topkluboch

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
SunFells

Lol

Reagovat
masly008

No Arsen za jeho působení mluvil jinak.

Reagovat
mithro

Reagovat
O.Giroud

Keďže Xhaka je už fuč bude musieť zabrať Anfield no.

Reagovat
SunFells

Tady to s Xhakou ovšem mýtus už je.

Reagovat
Bandita_Harry

No posledné Anfield prebudil práve súboj Xhaku s Trentom

Reagovat
SunFells

Mýtus.

Reagovat
Bandita_Harry

Dali sme gól chvíľku po tom súboji, a odvtedy sme tlačili dovtedy ste nás mali na lopate

Reagovat
SunFells

Ano, dali jste gól. To bylo ono. Mezi tím momentem a gólem se nic nedělo, knihovnice by tam byla nadšená.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Gunner14

Reagovat
Bandita_Harry

Reagovat
SunFells

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Bernd Reichart (CEO of A22): "We have won the right to compete. UEFA's monopoly has ended. Football is free. Now the clubs will no longer suffer threats and sanctions. They are free to decide their own future. For the fans: we are going to broadcast all Super League matches for free. For clubs: club income and payments in solidarity with football are guaranteed."

To by bylo hodně cool mít nějakou appku zdarma a tam všechny zápasy v top kvalitě.

Reagovat
Man__United

Naštěstí Superliga už zajímá jen Pereze a Barcelonu takže škoda řešit

Reagovat
smazaný uživatel

Třeba by přizvali i vás, nevíš.

Reagovat
Man__United

Fanoušci všech klubů Anglii, kteří tam měli tehdy jít dali jasně najevo co si o Superlize myslí a myslím že svůj názor nezměnili

Reagovat
smazaný uživatel

Ehm, a víš o tom že ten formát představený před 2,5 lety už dávno neplatí a byl to jenom bait na UEFU, aby ten případ mohl jít k soudu?

Reagovat
Busby babes

a co presne se od te doby zmenilo? a zadnej bait to nebyl. UEFA mohla ten projekt zariznout jinak, jen zvolila blbe reseni tak ji to CAS hodil na hlavu no

Reagovat
smazaný uživatel

The new European Super League format:

- Based solely on sporting merit.

- Several divisions.

- 60-80 participating clubs.

- Minimum of 14 guaranteed European matches per club.

Reagovat
Busby babes

a tohle ma byt improvement a nalakat kluby?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak těch 12 klubů je pořád v tom, že jo, nikam neodešly. Pokud to teda chápu správně. V podstatě se to neliší od momentálního modelu ecropských soutěží, tak moc nechápu, proč by se proti tomu měli fanoušci bouřit.

Reagovat
Man__United

Odešli všichni kromě Realu, Barcelony a Juventusu, i když možná i ten už odešel

Reagovat
J0EL

Lebo je to hovadina. Preto.

Reagovat
smazaný uživatel

A nějaké argumenty máš?

Reagovat
J0EL

Mam. Zapasy a supery by sa stale opakovali, nebola by tam moznost ziadneho postupu, zostupu. Casom by to bola velka nuda (a pls netahaj sem argument s NHL alebo podobne). Za mna strasny nezmysel.

Reagovat
smazaný uživatel

Stačilo napsat že o tom nic nevíš.

Reagovat
J0EL

Format bol prezentovany vtedy a bol nahovno. Takze ak sa zmenil, nepostrehol som to.

Reagovat
SunFells

"Tak těch 12 klubů je pořád v tom, že jo, nikam neodešly" Aspoň že ty víš.

Reagovat
J0EL

Reagovat
smazaný uživatel

Tak alespoň vím jak by ta soutěž fungovala a nepapouškuju 3 roky staré informace.

Reagovat
J0EL

Tie kluby odisli (oznamili odchod) 3 roky dozadu, takze "papouskujes" stare informacie.

Reagovat
smazaný uživatel

No, a já jsem tvrdil, že neodešly, což se nikdy nestalo, jelikož odešly, tím pádem na rozdíl od tebe żádné informace neopakuju, jenom jsem napsal nesmysl.

Reagovat
Busby babes

vsechny anglicke kluby odesly, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Jako je to možný, já jsem jenom četl o tom, že v tom rozhodnutí soudu se mluvilo o 12 klubech, ale nevím přesně v jakém kontextu.

Reagovat
cologneFC

A v Anglicku o niečom fanúšikovia rozhodujú?

Reagovat
SunFells

Reagovat
Busby babes

no, zastavili kluby od vstupu do Superligy, takze nekdy jo.

Reagovat
Busby babes

v anglii mrtvej projekt.

Reagovat
Man__United

Reagovat
jk

Reagovat
J0EL

Reagovat
Cobra

Reagovat
Nizzie

Reagovat
eleven11

Reagovat
Busby babes

https://twitter.com/ole_was_right/status/1737763432928018639

Worth noting a few things here (mini thread)

1) the court specifically stated that this ruling *does not* mean that the ESL can move forward unabridged. That question (“can the ESL exist under current contracts and legal frameworks?”) was explicitly outside of the court’s Review.

2) what this ruling did hold, however, was that UEFA cannot require prior approval for clubs seeking to engage in new competition. Per the court, there is no reasonable method to presume that UEFA’s prior approval process could be accomplished without self-interest, Bias, or prejudice.

Basically, this comes down the anti-monopoly and fair marketplace competition.

However, returning to point 1, such considerations are not the end-all-be-all. For instance, clubs wishing to avoid their requirements under UEFA and federation/league Agreements, would still face legal challenges on those grounds for all intents and purposes, this would, essentially, be a contract case. You start getting into some messy jurisdictional issues there— ie if a court could order equitable remedies, such as specific performance (That is, force a would-be ESL club to uphold its obligations with a league/federation) or injunctive relief (maintain the status quo by issuing an order which prohibits a club from taking on the ESL contract at all). Alternatively, a court could simply hold that monetary damages are the appropriate remedy for a breach of a league agreement by the clubs. If so, leaving becomes a matter of how much makes it “worth it” to join the ESL.

So, if the “holdout” clubs (ie Real Madrid) wish to move forward with the ESL, that will be the next challenge for them— abdicating their existing contracts. And that will be— for want of a better phrase— a legal clusterfuck, regardless of the outcome.

Reagovat
Busby babes

https://twitter.com/henrywinter/status/1737774994069868566

Any

@premierleague

club owner feeling emboldened to resume European Super League plotting following the ECJ ruling would be very naive. Fans - and the incoming regulator - won’t have it as it would destroy PL and pyramid. Protests, boycotts, sanctions & vilification would ensue.

plus tohle. v Anglii to zarizne regulator.

Reagovat
Mastný Chobot

Akože kto? Vláda? Na základe čoho?

Reagovat
Busby babes

ano, vlada chysta nezavisleho regulatora pro PL. na zaklade zakonu dane zeme.

Reagovat
Man__United

UK government will be legislating to introduce a football regulator that will STOP clubs from joining any similar breakaway competitions in the future. (Source: @RobHarris)

Reagovat
nani92

miliardári nemajú nič radšej ako ked im zasahuje do biznisu vláda..šejkovia, američania sa zbalia, kúpia si iné hračky

Reagovat
Busby babes

no to nikomu nebude vadit...

Reagovat
nani92

Reagovat
Busby babes

vetsine fans by ocividne vic vadilo, kdyby ty kluby nehrali mistni soutez. coz si mohl videt z reakci vuci Superlize.

Reagovat
nani92

ale Superliga nie je náhrada miestnej súťaže, ale LM

Reagovat
Busby babes

jo no, a proto proti tomu fans tak protestovali.

Reagovat
nani92

tak ľudia sú hlúpi, nič o tom nevedeli a hned protestovali

Reagovat
J0EL

Reagovat
Hlahart

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
Busby babes

a btw zrovna kluby Premier league by se bez bohatych majitelu obesly docela ok, protoze generuji spousty penez sami

Reagovat
nani92

ale tých penazi by bolo samozrejme už menej, ak by hrali len domácu suťaž, kedže LM by vo svete Superligy už nemala žiadny význam a váhu

Reagovat
Busby babes

prijmy PL nemaji s LM nebo jinou soutezi nci moc spolecneho.

Reagovat
nani92

Reagovat
Busby babes

ok, jak presne LM ovlivnuje TV prijmy pro Premier league?

Reagovat
nani92

vdaka LM je klub a tým pádom aj liga viac poznávaná vo svete, viac fanušikov atd. a vdaka tomu môže samozrejme rásť a jliga a pýtať si toľko prachov keby boli všetci ako my, čo by v skupinách LM vypdávali s mužstvami ako Kodan a Galatasaray, tak by bola PL taká araktívna pre TV? no hovno

Reagovat
Busby babes

jo no, proto i kdzy jsme v Evrope marni, porad mame jedny z nejvetsich prijmu. Prijmy PL na vysledcich v LM nezavisi, stejne tak na nich nezavisi TV money.

Reagovat
nani92

" keby boli všetci ako my", to znamená, keby celá PL špička nič v LM neukáízala, tak by to bol už rozdiel a ked to nevidíš, tak ja za to nemôžem

Reagovat
Busby babes

btw kdyz to je prave to, vic lidi zajima Brighton v PL nez Galatasaray nebo Plzen v LM

Reagovat
nani92

to máš odkiaľ?

Reagovat
Busby babes

z toho, kolik kluby vydelavaji v LM a kolik vydelavaji v PL. napriklad.

Reagovat
nani92

čo s tým majú ľudia?

Reagovat
Busby babes

Reagovat
tweek

Tak asi to, že když ten tým v dané soutěži sleduje víc lidí, tak generuje i větší zisk?

Reagovat
Maximm9

ty ses moc

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
EZ

Tak nepriamo sa to ovplyvnuje, nie? Za prijmy z LM kupis (a prilakas) hracov a zvysis atraktivitu ligy.

Reagovat
Busby babes

prijmy z LM jsou pro PL kluby drobny. je to dobry jen kvuli FFP.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
EZ

Otazka je, ci by tomu tak bolo v konkurencii nejakej Superligy

Reagovat
Busby babes

tak Superliga bez anglickych a nemeckych tymu je co? Barca, Real, Juve a nejakej klub z arabie kde zrovna hraje Ronaldo a az skonci tak nikoho nebude zajimat?

PSG kdo vi, ti se netvarili ani na tu puvodni superligu nejak nadsene...

Reagovat
EZ

no, mna to zaujimat nebude, ale z dlhodobeho hladiska by som to teda vobec nepodcenoval. Spanielske a talianske kluby su spiaci obri.

Reagovat
Busby babes

https://twitter.com/honigstein/status/1737785475484745732

German clubs will not join a new Super League for socio-political reasons.

English clubs will not join a new Super League for legal and economic reasons — especially if it's being marketed as a "Premier League killer" on the continent.

It remains a non-starter.

Reagovat
masly008

Proč by kupovali něco jiného když jim to co mají vydělává?

Plus hodně jich má kluby kvůli prestiži.

Reagovat
Mastný Chobot

To by ma zaujímali dôvody a účely pre takú právnu úpravu teda. Lebo nútiť futbalové kluby byť súčasťou konkrétnej cudzej/medzinárodnej organizácie, tam naozaj nevidím žiadnu kompetenciu pre akéhokoľvek regulátora.

Reagovat
Busby babes

ale tak to neni, oni jim jen zakazou opustit Premier league

Reagovat
Mastný Chobot

Však ale to ani nebolo v pláne podľa posledných správ.

Reagovat
Busby babes

Superliga by potrebovala v tom novem formate vic terminu, takze by to muselo jit na ukor domacich soutezi. je to asi jedno, kluby to odpiskavaji dobrovolne sami.

Reagovat
J0EL

rychlo a razantne. Nice

Reagovat
JohnnyBravo

Reagovat
Mastný Chobot

"We remain fully committed to participation in UEFA competitions"

Heh, no...

Reagovat
J0EL

Reagovat
8lampard8

Reagovat
Busby babes

to je i evropska liga

Reagovat
Grahf

ani v nej nie sme

Reagovat
SunFells

Reagovat
JohnnyBravo

Reagovat
bbbauch

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Gunner14

Reagovat
Ligter

Reagovat
iamek

Reagovat
avicii

Reagovat
SixtoRodriguez

Reagovat
Čenda

Reagovat
Bandita_Harry

Reagovat
Nizzie

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
TheTopFootbaler

Reagovat
Yuriewitsch

Reagovat
Gazdo

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Busby babes
Reagovat
Busby babes
Reagovat
nani92

dúfam, že tak rýchlo budú tí pokryteckí zmrdi odpiskávať aj nové MS klubov

Reagovat
vodka

no, viděl jsem taky ten sestřih Greenwooda proti Atleticu a když si to fakt srovná s těma našima křídlama jeden na jednoho Pokud ty poslední sestřihy nejsou nějaká výjimka, tak za chvíli bude v Madridu/Barceloně.

Reagovat
r.mrazik

porad to v sobe ma extremne hodne

Reagovat
Grahf

to nevadí, hlavne, že budeme morálne na výši

Reagovat
Golasso

V soubojích jeden na jednu je top

Reagovat
iamek

Reagovat
Busby babes

tak u Greenwooda nikdy nebyl problem v tom, ze by byl spatnej fotbalista.

Reagovat
vodka

jasneze ne, jen kdyz si proletim komenty na redditu, tak mi to prijde hrozne vtipne/smutne, jak ma kazdy fakt uplne jasno a jeste se tema double standardama pomalu pysni. a to jsem smireny s tim, ze bude asi hrat celou karieru mimo anglii.

Reagovat
Busby babes

ja s tim problem nemam. Av tuhle chvili neverim, ze by ho Ineos vzal zpatky. tady v tom pripade je fakt brutalne videt rozdil mezi fanouskama co pravidelne chodi na stadion/mistnima a tema co klubu fandi z povzdali.

Reagovat
vodka

a on byl nejaky ofiko pruzkum mezi mistnima fanouskama? protoze ja vim jen o tom, co delal athletic a ten byl mezi uzivatelama athelticu, pokud vim.

Reagovat
Busby babes

muj nazor prameni z toho, co vidim na twitteru u tech co jsou mistni, coz jsou teda hlavne lidi, co se pohybujou okolo United we stand a Red news. plus to, co tam na tohle tema pisou v tech fanzinech. a fakt to neni chvala na adresu Greenwooda.

naopak, Arnold a Murtaugh jsou brutalne kritizovani jen za pokus ho vzit zpatky.

A i na to athleticu to tenkrat vyslo dost jasne, ne?

Reagovat
Grahf

a to akože sa budeme hrať na to, kto je viac fanúšik?

Reagovat
Busby babes

to hajem na to, ze fanousek z Nigerie ti neudela bordel na stadionu. takze ano, fanousek na stadionu je porad vic nez fanousek u televize

Reagovat
Busby babes

https://twitter.com/i/lists/205181816

jinak list mam tady, tak si muzes udelat nazor sam, co tam je za ucty. :-)

Reagovat
JohnnyBravo

Jeden na jednoho, ale i ta tvrdost a přesnost střely, to má prostě skvělý. Hlavně oproti našim křídlům má i přirozeně dobrej decision making, což je asi nejhorší vlasntost našich křídel v čele s Rashem

Reagovat
Swarley

jednoduche reseni, klika, strela na branu, zadne srani...

Reagovat
JohnnyBravo

Antony bude dělat 5 zasekávaček a pak přihraje dozadu, Rashford se pro jistotu rozeběhne přímo do třech hráčů

Reagovat
Swarley

tak tak, v tomhle Rash uplne ztratil tu lehkost, kterou loni mel... Tam se s tim prave vetsinou taky nesral...

Antony celkem umi i jeden na jednoho, ale k cemu mu to je, kdyz ziska metr, který okamzite ztrati, protoze je pomalej...

Reagovat
SunFells

Reece James is set to undergo hamstring surgery in Finland and he is expected to miss between three and four months of the season.

Reagovat
Mastný Chobot

Ten už je na tom skoro tak zle, jak keď sa van Persie išiel natierať konskou placentou do Bosny a Hercegoviny

Reagovat
EZ

stihol aj put do Medzugoria?

Reagovat
SunFells

Ten z toho pak vyřechtal ale jednu z nejlepších individuálních sezón v historii PL.

Reagovat
Mastný Chobot

Jop, to je pravda.

Reagovat
J0EL

Reagovat
Ligter

který fotbalista tehdy říkal, že se jednou šel léčit na radu trenéra kamsi do hor za nějakým zázračným léčitelem?

Reagovat
SunFells

Shaqiri o Mancinim

Reagovat
Ligter

Jo

Reagovat
Miguel19

Konečně. Snad to teda pomůže a třeba od příští sezony s ním budeme moct počítat.

Reagovat
SunFells

Virgil van Dijk on Arsenal: "A very tough game ahead of us, Arsenal are in very good shape. They are very good, they are a very good team in every aspect. I think they are very good and we have to be very good at the weekend. I’ve got massive respect for them."

Mistr slova.

Reagovat
Metijuu

Reagovat
Edgewalker

Reagovat
Mastný Chobot

good vibes only

Reagovat
Gunner14

Reagovat
xjert02

GOOOOOOOOOOD

Reagovat
Golasso

Verygood van Dijk

Reagovat
Nizzie

Reagovat
Edgar Davids

Reagovat
Čenda

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
8lampard8

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Neutron

Ten v zivote precital tak slabikar.

Reagovat
Čenda

Reagovat
frezi

van dijkove rozhovory sú 99% klišé pičoviny už niekoľko rokov, on snáď nepovie nič normálne

Reagovat
Busby babes

https://nf.cuni.cz/NFN-21.html?fbclid=IwAR2tLXT-NSZ15LrLuAOsMe4PMixf70Tn6Ae8vDnJ65avJHn2nJsJpDl4ldU

dam to i sem, tady si toho treba lidi vsimnou. kdyby nekdo chtel prispet na podporu obetem/pozustalym...

Reagovat
8lampard8

OT: Má tu někdo zkušenosti s prodejem knih od nějakého webu, který je vykupuje a který by mi doporučil? Přes svátky si chci vytřídit knihovnu a zbavit se kousků, který už nejspíš nikdy číst znova nebudu. Nejde mi ani tak o nějaký velký zisk, jako spíš o pohodlný předání třeba 30 knih a peněz hned na účet. Zkrátka co nejhladší průběh. Díky a pěkný svátky

Reagovat
Gunner14

Co prodáváš za knihy? Nějaký seznam?

Reagovat
8lampard8

seznam ještě nemam, ale většinou to bude klasická literatura "ze seznamu k maturitě z češtiny". plus jo nesbo nebo nějaký fotbalový životopisy.

Reagovat
andkoo

ja som poslal par knih sem, ale neviem co vsetko vykupuju

https://www.martinus.sk/knihovratok

Reagovat
BenB
Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
vodka

Reagovat
Čenda

Reagovat
8lampard8

na ten jsem koukal jako na první variantu. Tam mi nevyhovuje, že oni si knížky vezmou a dostávam provizi, až když se knížka prodá. Z jejich pohledu to chápu, mají svoji jistotu. Ale já bych se chtěl knížek zbavit najednou, dostat peníze a mít to z krku a uzavřený. Našel jsem nějaký jiný stránky, co právě tohle nabízejí, tak asi pujdu do nich, pokud o nich budou normální recenze.

Reagovat
iamek

#mufc have been handed a 1/5 food hygiene rating after guests at a corporate event were given raw chicken – the club are set to appeal the decision. [@MikeKeegan_DM]

Reagovat
Maximm9

a nebyl par tydnu zpet nejaky problem i u hracu ? Nejaky zaludecni problemy se psalo si myslim.

Zrovna kureci se vari nejlepe

Reagovat
LaVolpe

Reagovat
VTID94

Snáď sa nám ta obrana dnes bez Torresa zosype. Snáď Lenglet moc nebude horieť, keď teda vôbec nastúpi. Aspoň návrat Dougieho

Reagovat
Spikous

Tak ja verím že Sheffield porazíme navyše keď sme doma tak silný. Som zvedavý či naozaj nastúpi Lenglet a otázkou bude s kým v obranej dvojici. Každopádne útok sa musí predviesť a zabrať tak aby obrana nemala veľa roboty

Reagovat
VTID94

To hej. Možné je aj Konsa a Carlos. Uvidíme či útok zaberie

Reagovat
Spikous

Tak nakoniec Lenglet a Konsa v strede . Pár zmien v zostave je som zvedavý či Diabymu pomôže napríklad prítomnosť Baileyho . Verím aj v lepší výkon Ramseyho aj keď je dosť možné že budeme hrať do hlbokého bloku

Reagovat
VTID94

Zaujímavo je to poskladané. Uvidíme ako to bude fungovať

Reagovat
Spikous

Hlavne to vyzerá ofenzívne

Reagovat
Salfovic

Už tě nebaví bejt v tabulce tak vysoko ?

Reagovat
masly008

tohle je faul na golmana.

Reagovat
masly008

Mimochodem ano bylo tam i držení obránce ( které se často nepíská) , ale dle mě první faul byl na golmana a až pak faul obránce

Reagovat
J0EL

Reagovat
Miguel19

Ten komentátor je otřesnej

Reagovat
masly008

to nevadí že neumí moc pravidla.

Reagovat
Manik...

Wtf jaký rameno?

Reagovat
Spikous

Ja nerozumiem že to nebola ruka

Reagovat
Manik...

Taky ne

Reagovat
masly008

no bylo to níže,ale asi pořád částí kde je rukáv.

Reagovat
Manik...

Hodně těsné no..

Reagovat
masly008

Reagovat
Spikous

Aston Villa si to tím pasívnym výkonom zaslúžila ...Archer sa už do Villu asi nevráti

Reagovat
masly008

Tak byla otázka času kdy narazí na tým co to komletně zavře.S tím mají problém i lepší týmy.

Reagovat
Spikous

Najmä Villa s tým má obrovský problém v tejto sezóne keď hraje s tímom kde to zavrú . Problém je aj to že tam nieje žiadna adekvátna náhrada na hrot za Watkinsa keď mu to v zápase napríklad nejde

Reagovat
DieFohlenBMG

LOL

Reagovat
Miguel19

Tvl co to má ten útočník za kopačky To je fakt strašný..

Reagovat
masly008

Reagovat
Miguel19

Pojď Co to je za klauna?

Reagovat
Spikous

To som nechápal čo to bolo

Reagovat
kitas

Mne sa výkon komentátora páčil. Skvele to prežíval

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Taky si říkám, že jsem po dlouhé době slyšel někoho, kdo je do toho fotbalu fakt zapálený.

Reagovat
Man__United

Ten je z Radiožurnálu Sport

Reagovat
masly008

Nezaujatý komentátor

Reagovat
fenixLFC

Je nezaujaty, chce vidiet gol a je mu jedno koho

Reagovat
LaVolpe

Reagovat
smazaný uživatel

Pojď synu!

Reagovat
fenixLFC

Komentator chce vidiet goly a je jedno od koho skoda ze sa mcatee posral

Reagovat
frezi

poprosím Kloppeho na dnes Gakpo - Nunez -Salah díky moc

Reagovat
Nikikrew

Dnes citim penaltu a plac Kloppa az do Silvestra....

Reagovat
oli9

Tak se vysmrkej, máš ucpaný nos

Reagovat
GazzaPalo

Nefnukej veverko Artetko

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
Salfovic

Já otočenej roh a pláč Artety až do Velikonoc.

Reagovat
LaVolpe

Včera lítalo internetem, že Saliba out na 6-7 týdnů. Tak to jsem zvědav.

Reagovat
SunFells

Od fake účtu Ornsteina

Reagovat
oli9

Trochu se bojím té naší zálohy, jelikož chybí dost lidí. Ovšem věřím v kouzlo domácího prostředí..

3:1

Reagovat
VTID94

"I am very, very happy" 'I always accept VAR!'

Unai Emery remaining upbeat despite Aston Villa drawing to Sheffield United.

Vie udržať nervy no

Reagovat
Mastný Chobot

Dnes by to chcelo melírový masterclass od Saku. Ani neviem, kedy naposledy sme vyhrali na Anfielde. Kedy ak nie dnes.

Reagovat
Nikikrew

Liga 2012, ang. pohar tusim 2019?

Reagovat
Gunner14

2020 v Mickey Mouse Cupe na penalty, 2019 byl ten blaznivej zapas 5:5 a nasledne prohra na penalty. Chce to tam konecne vyhrat poradne

Reagovat
Nikikrew

Liga 2012, ang. pohar tusim 2019?

Reagovat
Nikikrew

Tak v pohari sme prehrali na penalty

Reagovat
Man__United

Snad Kobbie základ

Reagovat
Busby babes

prej nema byt ani v sestave, tak uvidime

Reagovat
Hachim Mastour

Liverpool zažije peklo. 0:3

Reagovat
ElectrickMann

tvl namachrovani až na půdu, polovina fans Arsenalu. Hrůza

Reagovat
Busby babes

Lindelof je out, sel na operac s necim, pry par tydnu... Mount, Case, Maguire a Licha budou pry taky az v lednu...

Reagovat
Miguel19

Ten Mount taky zatím povedený přestup

My už konečně našli Laviu.

Reagovat
vitasrp

Jj, ale ten bude ready taky tak v lednu nejdřív.

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Miguel19

Však leden je za týden...

Reagovat
Maximm9

Reagovat
Busby babes

schovaval se vam, jo?

Reagovat
Miguel19

Podle mě ho 4 měsíce nikdo neviděl...

Reagovat
Salfovic

Asi zašel za Sarrem do Bermudského trojúhelníku.

Reagovat
Gazdo

Wtf Lavia je v Chelsea?

Reagovat
Gunner14

Tesim se, snad to tam konecne vyloupime po delsi odmlce, minulou sezonu jsme je meli na lopatkach a pak je do toho zbytecne dostali, verim ze s Ricem a Kaiem v zaloze se neco podobneho opakovat nebude a hlavne uz nemaji Firmina, ktery by nam dal gol i na voziku

Reagovat
SunFells

Já tak vnímal spíš Jotu, každopádně taky chybí.

Reagovat
Gunner14

Oba dva nám ho tam vždy lupli

Reagovat
SunFells

Koukám no. Firmino 11 g/18 z, Jota 8 g/13 z

Reagovat
Gunner14

Sileny, i Salah bude mit dobrou bilanci hadam

Reagovat
Man__United

BREAKING! Willy Kambwala starts for #mufc vs West Ham!

Reagovat
iamek

Hmm … Tohle není idelani chvíle pro první start. V dorostu měl po příchodu první zápasy naprosto top. Pak se těžce zranil a přešel do U23, kde dost hořel. Letos zlepšení, ale pořád to rozhodne není na A tým.

Reagovat
pingla

Co to je za pokemona

Reagovat
iamek

Evans - Kambwala

Varane zase zraněny? Není ani na lavičce. To bude dneska zase komedie

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Jde zpátky domů

Reagovat
Busby babes

Jonny Evans and Willy Kambwala is the 10th different centre-back pairing #mufc have used this season

Varane prej knock

Reagovat
Man__United

Varane with a knock

To už není normální, odehraje jeden zápas po měsíci a hned se zraní, fakt bych ho klidně prodal v lednu a přivedl Todiba

Reagovat
Man__United

#mufc XI vs West Ham: Onana, Wan-Bissaka, Kambwala, Evans, Shaw, Mainoo, McTominay, Fernandes, Antony, Garnacho, Hojlund

Varane ani na lavičce? Že by se zas zranil?

Reagovat
Busby babes

nepoucitelni s tim McTominayem na 8. snad bude mit dobrej zapas no

Reagovat
Man__United

Obávám že dokud se nevrátí Case tak tam bude pořád

Reagovat
Wazza228

Onana, AWB, Kambwala, Shaw, Mainoo, McTom, Antony, Bruno, Garnacho, Hojlund.

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Tak na stoperskou dvojici United jsem dneska zvědav!

Reagovat
iamek

Jonny Evans and Willy Kambwala is the 10th different centre-back pairing #mufc have used this season

Reagovat
Man__United

A potom se divime proč vypadá hra jak vypadá, když chyba nějaká sehranost a návyky

Tohle už je jak Liverpool v jedné z minulých sezón kdy se jim zranili taky všichni stoperi a museli přivést Kabaka nebo jak se jmenoval

Reagovat
Busby babes

ta lavicka je luxusni: Bayindir, Bennet, Reguillon, Amrabat, Eriksen, Hannibal, Pellisti, VDB, Rashford.

Reagovat
iamek

Aspoň Eriksen zpět. Varane zase zraněný?

Reagovat
iamek

Už to čtu. To není normální. Top stoper, ale tohle ty voe. Nejde s nim počítat a mel by jit pryč.

Reagovat
Busby babes

Varane's absence from today's squad is due to illness.

Reagovat
iamek

Ten Hag on why Raphael Varane is not in the squad today: “Illness”

Ericova oblíbená odpověď

Reagovat
Busby babes

tak on o tom mluvil uz v tydnu, ze jsou nekteri hraci nemocni a uvidime. coz jako v prosinci neni uplne divny. navic teda covid ted jede uplne vsude zas..

Reagovat
Manchestersky Krocan

Tak som zvedavý ako zahrá Chumbawamba, každopádne Varane mi už pije krv s jeho zdravotnou kartou

Reagovat
Swarley

Na tu musi byt vyclenen zvlastni archiv

Reagovat
MystycMac

Dneska Hojlund 2 goly a Antony 2 assist

Reagovat
I am Mancunian

Antony

Reagovat
MystycMac

ten hráč nič nevie nechápem

Reagovat
I am Mancunian

To je neskutočne kam sme to klesli

Reagovat
Busby babes

ted mel Paqueta dostat kartu za ty protesty po autu

Reagovat
Mato178178

Luke neskutocna masina .. neprehra jediny suboj

Reagovat
Miguel19

Zatím super přátelák

Reagovat
avicii

Strašná nuda

Reagovat
mr.Silver

Reagovat
Busby babes

Reagovat
fenixLFC

Ja som si kvalitne podriemal pri prvom polcase

Reagovat
avicii

Tiež som precitil až na gól WHU

Reagovat
MystycMac

každý center brankárovi do rúk

Reagovat
mr.Silver

Garnacho

Reagovat
Gunner14

Garnacho wtf??? Kam padal

Reagovat
MystycMac

Garnacho hrozný hráč on nikdy nič nepremení ...

Reagovat
Manik...

Tcp tohle neustálé nahrávání golmanovi bych zakázal.. To je fakt kentus..

Reagovat
PhilipS

Mavropanose vystřídat okamžitě. To je něco strašnýho

Reagovat
SunFells

Reagovat
Greny

To co tam piskl teď při tom rohu WHU?

Reagovat
Busby babes

tohle je karta pro Emersona

Reagovat
fellaininho

Udělat to hráč United, tak šel do sprch.

Reagovat
Busby babes

Antony dneska fajn, snazi se, vybojuje spousty balonu, uz mohl mit minimalne jednu asistenci

Reagovat
I am Mancunian

Antony okamžite cez polčas dole

Reagovat
Busby babes

vsak je jeden z nasich nejlepsich na hristi

Reagovat
mr.Silver

Lol, vždyť to je zrovna dnes Váš nejlepší hráč na hřišti.

Reagovat
Busby babes

klasika.

Reagovat
Mato178178

Shaw?

Reagovat
Freedo

Reagovat
andkoo

Že ty nerozoznáš Garnacha od Antonyho

Reagovat
MystycMac

Ked Hojlund zakonči sezónu z 0 gólov to bude haluz dobra

Reagovat
MystycMac

West ham už mal mať minimálne 4 žlte

Reagovat
Hachim Mastour

Moyes tam sere na ihrisko

Reagovat
Busby babes

za co dostal Evans tu kartu?

Reagovat
Maximm9

Za nazor, ze mel hazet United

Reagovat
Busby babes

tak to mel byt Paqueta uz venku

Reagovat
Greny

Za faul

Reagovat
Busby babes

jako tohle preci nebylo nic hrozneho, ne?

Reagovat
Manchestersky Krocan

Za to že zastavil jasnú tutovku Kudusa pokračovať s loptou za čiaru to, že hráči west hamu okopavaju našich ako zemiaky to si podľa neho žltú nezaslúži

Reagovat
MystycMac

Ak by United udržal 0:0 tak by to bolo pre nich celkom ok

Reagovat
fellaininho

Dobrý fotbal z obou stran. Se mohli dohodnout před zápasem, že to necháme na 0:0

McTominay o poločase obléct ještě dres skotského nároďáku jinak dolů.

Reagovat
r.mrazik

Dva takové slapaky a pak dostane Evans kartu za nic...

U nás by byl Var a Case už s červenou

Reagovat
Man__United

Reagovat
iamek

Neskutečný

Reagovat
Greny

Evans dostal kartu za to stejny za co dostal kartu předtím Kudus

Reagovat
iamek

Kudus dostal kartu za faul

Reagovat
iamek

Evans dostal za kecy nebo faul? Všude se píše, ze za kecy.

Reagovat
Greny

No pískal faul a za mě úplně v pohodě za žlutou kdyz běžel Kudus do brejku

Reagovat
Busby babes

do brejku? byl na care a na jeho urovni ve stredu dalsi 2-3 nasi hraci.

Reagovat
Manchestersky Krocan

Však si to kopol za čiaru, tak do akého brejku?

Reagovat
iamek

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
Busby babes

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Souhlas no

Reagovat
Busby babes

Takovej ok vykon od nas, bohuzel zas reseni finalky je problem. WHU meli snad jen ted tu hlavu Soucka, ne? jinak nic moc. Maino a ten mladej stoper fajn, Antony vytvoril asi vsechny nase nadejny prilezitosti. Porad to od nej neni uplne ono, par veci zbytecne zadrbal, ale dneska hraje slusne.

Snad nam tam neco spadne v druhe pulce, chce to byt trochu odvaznejsi.

Reagovat
Freedo

Ještě Emerson na začátku zápasu měl střelu. My jsme se dostali do hry až druhou polovinu poločasu. Škoda té šance Garnacha. Bohužel Hojlund není vůbec ve hře, mít lepšího hrota, tak to vypadá jinak.

Reagovat
iamek

Rozhodčí fenomenální . Slapak na Mainaa bez karty, slapak na Bruna ani faul, žlutá pro Evanse wtf.

Mctominay trapak, Garnacho tohle musi promenovat. Mainoo naprostý poklad <3. Shaw taky fajn. Onana dnes slusna rozehravka

Reagovat
Busby babes

WHU prakticky nenapada, tak ta rozehravka je lepsi. plus Jonny, Kambwala a Mainoo se dobre nabizi a jsou v pohybu. hned je to zant, kdyz pak ma Onana aspon nejakou moznost kam prihrat.

Reagovat
iamek

To pomáhá no. Není to zle, ale finalka je otřesná. Pořad dokola

Reagovat
Man__United

Prosím místo Mctominaye Eriksena, ale ten už půjde za Mainoa

Reagovat
Wazza228

Nehrajeme hrozně, a to i vzhledem k sestavě. WHU prakticky nic neměl. Nejlepší Shaw a Antony, naopak McTom absolutně k ničemu v tý záloze (opět). Garnacho měl jednu z těch šancí proměnit.

Reagovat
Manchestersky Krocan

Garnacho zadrbal jeden gól a minimálne dve šance on si pred každým zápasom hodí mincou či bude hrať ako generačný talent alebo ako Jožo z Podbrezovej, nič medzi

Reagovat
Freedo

Ale je tam jedinej s takovým zrychlením a driblingem. Ostatní by ani takhle těm nemotorům z WHU neutekli. Určitě ale musí zakončení zlepšit.

Reagovat
Busby babes

Jinak bych asi stahl McTominaye a dal tam Eriksena pokud muze nebo Amrabata. A klidne Rashe misto Garnacha.

Reagovat
PhilipS

Výborná půle od Shawa. Mavro úplně v lese. Alvarez tradičně super. Paqueta nic moc

Reagovat
Mato178178

K9necne si ho niekto vsimol

Reagovat
iamek

Za tohle žlutou

Reagovat
PhilipS

Tvle co to bylo od Zoumy. To si přece nemůže myslet, že může projít

Reagovat
Man__United

Rasmuse je mě strašně líto ve 20ti na něj strašný tlak a očekávání

Reagovat
masly008

a co se od něho jako očekává? Že dá aspoň jeden gol v lze? To zase není taková trága ne?

Reagovat
Greny

Jako kdyby chtěl tak ten obrance toho Bowena pěkně držel pri té hlavicce

Reagovat
masly008

, ale bylo to zakončené a tohle pak už nepískají.

Reagovat
iamek

Antony mu udělá klicku, soupeř ho obejme a stáhne a nic

Reagovat
forrest

A pak se mu Suk jeste posadi prdeli na krk

Reagovat
Skalda29

Antonymu by měli čestně odebrat brazilské občanství. Vždyť to je výsměch všem těm klukům

Reagovat
iamek

Stridej už Garnacha

Reagovat
Man__United

A Eriksena za Mctominaye

Reagovat
iamek

Bruno

Reagovat
Gunner14

Fernandes krásně vyřešil

Reagovat
Swarley

Co tam ti ptaci na tom hristi

Reagovat
masly008

Dotkl už se Rash míče?

Reagovat
Man__United

Klasika gól z hovna

Reagovat
MystycMac

ale treba povedať že nezaslúžené no

Reagovat
PhilipS

Stop that Paqueta

Reagovat
iamek

Ty voe nejvetsi drevak nám da gól. Tohle musí pokryt jak nic

Reagovat
Miguel19

Reagovat
Man__United

Hrajeme dobře po vápno, od tama neumíme nic vymyslet a pak dostaneme z hovna gól

Reagovat
MystycMac

Neviem kto teraz da gól ked Bombardér Hojlund a top asistent Antony už nie su na ihrisku.

Reagovat
forrest

McTom nebo nejakej bek, nikdo jinej gol neda…

Reagovat
Maximm9

Paqueta tohle je na facku takova zluta

Reagovat
iamek

Je úplně jedno kdo hraje v útoku, protože nikdo nedostane balon. Strašný.

Reagovat
Man__United

Reagovat
Man__United

Dokud bude hrát v záloze Mctominay tak to bude pořád to samé

Reagovat
Busby babes

hrajem v 10, nechapu, ze ETH nevidi, jak je tam Scott uplne zbytecnej.

Reagovat
iamek

On je maximálně platný při def standartkach a tím to hasne. Mohl by dostat přímou červenou

Reagovat
Man__United

Scott kterého se chtěl v létě zbavit mu nakonec zlomí vaz nechápu prostě z jakého důvodu ho furt staví

Reagovat
O.Giroud

lebo mu zachranil prdel proti Brentfordu

Reagovat
Man__United

Nezachránil, ETH momentálně nemá v klubu kdo vyhodit vzhledem k blížícímu se změny majitelské struktury, dočasný CEO na to nemá pravomoce

Reagovat
Grahf

taktika je proste špatná, neni možné, aby útočníci nedali gol za sezonu, však to isté bolo s weghorstom minulý rok.

Reagovat
forrest

Klasicka sracka od nas… uz je to unavujici furt dokola…

Reagovat
bbbauch

Reagovat
Grahf

pa pa padáme

Reagovat
Manik...

Coufal má vždy ty centry tak tragické? To je něco šíleného..

Reagovat
DieFohlenBMG

Mám pocit, že víc asistencí než on má z obránců jenom Trippier

Reagovat
Manik...

Tak blbej den no.

Reagovat
PhilipS

Má je super. Tuhle akci ale posral no

Reagovat
MystycMac

Reagovat
Busby babes

takovej darek. neuveritelny

Reagovat
Mervin

Reagovat
Miguel19

Kudus je skvělej.

Reagovat
Wazza228

No, Mainoo je vyšťavenej.

Reagovat
iamek

Evans genialni bránění ty Pico . Kobbie sice chyba, ale borec tam je na dva naše CB a ti stinuji .

Klasicky po gólů soupeře přichází sesypani.

Reagovat
r.mrazik

Hrozný

Reagovat
iamek

A to WHU neměl moc času na odpočinek. My skoro týden volno.

Reagovat
r.mrazik

Hm..to není silami, ale tím, že to jsou kopyta ti naši stoperi

Reagovat
Busby babes

70 minut si clovek mohl rikat, ze aspon dobre branime a pak predvedem tohle.

Reagovat
iamek

Reagovat
r.mrazik

Už dávno tam měl být Eriksen

Reagovat
DieFohlenBMG

K.O

Reagovat
Gunner14

Prime cirkus

Reagovat
diastan

Reagovat
MystycMac

United to berie ako priatelak mi pride

Reagovat
mimi_united

Dva góly z ničoho

Reagovat
Man__United

Proč si ETH nekoupil radši Kuduse místo Antonyho

Reagovat
iamek

ETH očividně moc o prestupech nerozhodoval.

Reagovat
forrest

Antony byl jeho kun ne? To je fakt nejhorsi prestup za poslednich 10 let v PL. 100M eur a takovou mrdku si koupime…

Reagovat
Man__United

No byl ale chtěl ho na začátku přestupaku za nějakých 30-40 mega ale vedení furt čekalo a pak aby mu jako v normálním klubu koupili stejného hráče za míň, tak radši to kilo zaplatili

Reagovat
iamek

Podle toho článku na The Atletic mi to nepřijde. Jeho kůň bude max Onana a Martinez. Zbytek náhrady o které moc nestal.

Reagovat
Miguel19

United jsou my v bílém. 2 střely, 2 góly a hotovo.

Reagovat
Busby babes

bohuzel no a sami nedame nic.

Reagovat
Miguel19

Hele, to znám

Reagovat
iamek

Ještě nás přeskočite

Reagovat
Miguel19

Zítra vánoční prohra

Reagovat
Swarley

Jak jednoduchy je nam dat gol

Reagovat
MystycMac

Neviem si predstaviť aby takíto gol dal poleno Antony Garnacho či Rashford trafili by hneď obrancu alebo by spadli ...

Reagovat
oli9

United úplně bezmocní... Dopředu nic.. Vzadu šílenost... O to větší škoda nebo spíš trapas že jsme jim nedokázali dát ani gól

Reagovat
forrest

Tohle je hrozny… at jdou do prdele. Za sezonu dame 10 golu, utocnici nemaji snad zadnej a zapas co zapas nevytvtorime kloudnou sanci nebo tlak.

EtH super prace za rok a pul

Reagovat
MystycMac

0:0 by tomu zápasu pasovalo viac

Reagovat
avicii

Taka škoda ze sme niečo neusmudlali do siete united pred týždňom, keď dostanú prvy gól tak sa položia

Reagovat
r.mrazik

Beru, že nám dali dva góly...ale ten West Ham hraje hrozný fotbal

Reagovat
iamek

Reagovat
avicii

Lebo od vás je to galapredstavenie

Reagovat
Mervin

Reagovat
iamek

Tvé chápání textu je legendární

Reagovat
avicii

?

Reagovat
r.mrazik

To snad někde píšu?

Reagovat
avicii

Nie, len som ta doplnil aby sa nezabudlo

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
forrest

Tu facku uz sis dal z minulyho tejdne?

Reagovat
avicii

Tu mi dali hraci LFC keď vám nedali gol

Reagovat
MystycMac

Mne to tiž tak pride United su úbožiaci od nich netreba nič čakat ale West Ham doma slabučký veľmi dnes.

Reagovat
Man__United

O to horší, hrajeme dobře po vápno a tam naše hra končí a ještě když dostaneme první gól tak je v momentě po nás, ta psychika je úplně v prdeli

Reagovat
r.mrazik

Tak my hrajeme hrozně, ale West Ham doma brání v 10 lidech.

Hrajou fakt hrozný fotbal.

Reagovat
Man__United

Reagovat
Ranoth

nieco ako ked ste vy dosli betonovat na Anfield ?

Reagovat
r.mrazik

jojo, to je to same

Reagovat
fenixLFC

Hrate dobre maximalne po vlastne vapno

Reagovat
kolouch

Tak honem honem odvest pozornost od srackoidniho vykonu Manchesteru

Reagovat
r.mrazik

jojo, beru tlak z hracu na sebe...tyvoe

Reagovat
kolouch

tuhle blbost jsi napsal ty, ne ja

Reagovat
r.mrazik

tak ne, west ham hraje krasny moderni fotbal,na ktery se da krasne koukat

Reagovat
oli9

Já ti nevím ale, Kudus, Pafueta bavili a byli individuálně úplně jinde než kdokoli od vás...

Od vás nejlepší hráč Shaw a to je co říct

Reagovat
r.mrazik

vsak jasny. bowen, kudus a paketa ea ostatni stoji na vapne...po ztrate mice se stahnou i tihle tri

ten fotbal je hrozny

zlaty brighton a bourne...moyes je...no nic

a to neberu s ohledem na prohru, my byli marny...ale na ne se fakt neda koukat

Reagovat
iamek

Čtyři zápasy za sebou bez vstreleneho gólů . Chápu, ze ETH nemá co chce na place, ale i tak tam něco dotlačit musí.

Reagovat
Maximm9

Ten Kambwala ale slusna premiera ne ? Vylozene nic nezkurvil, svoje si odehral

Reagovat
masly008

Oba goly přes Evanse.

Reagovat
r.mrazik

Druhý gól jde dost za stopery

Reagovat
iamek

Hrál v PL lip než za U23

Reagovat
SunFells

*U21

Reagovat
Busby babes

Reagovat
O.Giroud

tak zas West Ham nejak nebol nebezpecny, hrozne hrali.

Reagovat
Gunner14

A na hřiště jdou 2 oškubané slepice

Reagovat
PhilipS

Účka neškodný. Už bych pošetřil útok. Bowen, Kudus dolů - poslat tam plebs

Reagovat
iamek

Eriksen v 85 . Genialni

Reagovat
Man__United

Musíme přežít ještě dva zápase do konce měsíce a v lednu jsou tam jen dva zápasy

Reagovat
bbbauch

Ze ja dement se na ty kopyta porad divam

Reagovat
Man__United

A mohli by aspoň po zápase už kurva konečně oznámit prodej SJR

Reagovat
PanAu

Celá sezóna stojí za picu, ale ze nás totálně rozebrali tyto United je největší ostuda

Reagovat
iamek

Tak po CP v poháru za které hrálo béčko byla Chelsea nejslabší tým, který na OT hrál.

Reagovat
PanAu

Vždyť proto píšu, ze to je ostuda. Hrajeme vyrovnane s city, Live i arsenalem a pak si neskrneme proti týmu, který dal 18 gólů a každý ho prehraje.

Reagovat
bbbauch

18 zapasu, 18 vstrelenych golu.. tvl to i s juniorkou bysme tam meli dotlacit vic

Reagovat
Salfovic

Oba góly za pokladem Kobbiem.

Reagovat
iamek

Slusna křeč

Reagovat
Man__United

A pořád je z té zálohy nejlepší

Reagovat
puji

Lol

Reagovat
forrest

Vy jste ru remizu furt nevydejchali?

Reagovat
iamek

Reagovat
fenixLFC

Kazdy vas kritik je fanusikom liverpoolu?

Reagovat
avicii

zas si to domyslia tak aby im to pasovalo

Reagovat
fenixLFC

U tohto to nie je nic nove

Reagovat
forrest

Ale Fico! Nekdy je lepsi mlcet, to vas neucili?

Reagovat
forrest

Tak nejak je to takovej evergreen, ze 90 % fans Poolu mobilizujeme jakymkoliv nasim zapasem…

Reagovat
Salfovic

Nejsem fanoušek Poolu.

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Salfovic

A né snad? U prvního nepokryl náběh Bowena a o druhém se snad nemusíme bavit.

Reagovat
Busby babes

ne, u toho prvniho nebyl Bowen jeho primarni hrac, hlidal tam Alvareze a najednou tam byl rozbehlej Bowen no. Tezky pro nej, ale Bowena pustil Bruno

Reagovat
forrest

No nic, jdu radsi vyhazovat snih, tuhle sracku jsem zase videt nemusel…

Reagovat
iamek

Sníh je vetsi sracka

Reagovat
forrest

To mi povidej, tady na Vysocine do toho zacalo chcat, tezky to je, sracka taky

Reagovat
iamek

Ostrava nastesti docela pohoda, ale včera jsem poprvé viděl v zimě bouřku. Asi jen 2-3 blesky, ale i tak překvapilo

Reagovat
iamek

Kobbie by každopádně mohl už prodloužit, protože nám ještě zadarmo zdrhne

Reagovat
Man__United

Nemá smlouvu do 2027?

Reagovat
SunFells

iamek je zmatený

Reagovat
iamek

Rozhozeny z těch lemplu.

Reagovat
iamek

A vlastně prodlužovat . Akorát se kolem nej motá city a nedivil bych se kdyby chtěl odejít s takovým fotbalem .

Reagovat
iamek

Ale už jednáme stejne o nové smlouvě. Teď bere 10k týdne.

Reagovat
MystycMac

Keď vidím tie komenty Livec fans tak som si 100 percent istý že večer bude Liverpool zas a znovu ponížený...

Reagovat
frezi

Arsenal vyhral naposledy na anfielde ešte keď bol Arteta v zálohe

Reagovat
MystycMac

To je jedno Ale Liverpoolska mentalita sa nezaprie keď o niečo ide tak to posrať ...

Reagovat
O.Giroud

a?

Reagovat
fenixLFC

Nereaguj nanho, je to troll. Pocas toho zapasu padli asi dva komenty fans liverpoolu a aj to ako reakcie

Reagovat
masly008

to samé jako se City v lize a, ano letos jsme je porazili.

Ale i tak budu rád za remízu.

Reagovat
iamek

Bohužel WHU není Liverpool :/

Reagovat
avicii

Reagovat
R.Meireles

Díky bohu

Reagovat
fenixLFC

z nich ste sa neposrali a (neuspesne) sa snazili hrat futbal

Reagovat
iamek

Tak jsme se u vás posrali, ze jste ne-li jednu vetsi šanci za zapas

Reagovat
iamek

*meli

Reagovat
fenixLFC

Mali sme jednu sancu lebo ste sa posrali a ozivili mourinhovo dedicstvo

Reagovat
O.Giroud

lebo sme tragedi

Reagovat
fenixLFC

Suhlasim, strasny fail s nimi stratit

Reagovat
O.Giroud

Ja len nechápem prečo sa stále vyhovárame na súpera, že bránil. Ako keby každý proti nám mal hrať taký futbal aby sme mali čo najväčšiu šancu vyhrať.

Reagovat
fenixLFC

Kde sa na to niekto vyhovara? zabetonovali to? Ano. Mali sme to prelomit? Ano. Nic viac nic menej

Reagovat
O.Giroud

Všade? Nič iné som po zápase ani nečítal a to nehovorím len o ManUtd. Stačilo remizovať minulé roky s Burnley a pod. a už len lietalo betón, betón.

Reagovat
fenixLFC

Povedat o time co betonuje ze betonuje a ze sa to neprelomilo nie je vyhovaranie ale konstatovanie faktu. Je to taktika s ktorou sme sa nevysporiadali, nic ine. To je ako by si tvrdil ze je vyhovaranim sa ked povies ze super bol lepsi

Reagovat
O.Giroud

No, ale ja nehovorím o tom že niekto povie čo robia. Ale že sa na to ľudia vyhovárajú, nedali sme Vám gól lebo ste betónovali fňuk.

Reagovat
Neutron

Reagovat
oli9

To máš pravdu. Nadruhou stranu viděl jsem vás s nama a dneska a vy jste se nedostali ani do toho vápna... Natož tak vystřelit

Reagovat
oli9

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
Detective

Ten Hag u lajny i hraci na hristi vypadaj bez energie, bez napadu a casto i bez zajmu. Jak zdevastovany a to nejen dneska.

Reagovat
ACSeRw!n

favorit vyhral no

Reagovat
SunFells

DCL

Reagovat
kulych

Krásná akce, otevřeli jsme je jak konzervu

Reagovat
Salfovic

Trippier zase v základu Howeovi už taky jebe.

Reagovat
iamek

Nevíš jestli střídal 2x pro zranění nebo reagoval na inkasovany gól?

Reagovat
Salfovic

Nevím, na půl oka sleduju slepice.

Reagovat
fenixLFC

Kde videl u bolyho ten debil cervenu

Reagovat
Salfovic

Už měl žlutou.

Reagovat
fenixLFC

Daval priamu redku za suboj kde bol faulovany on

Reagovat
Gareth Bale 11

Za dve zluty, i livesport to tak ma.

Reagovat
fenixLFC

Je to mozne,videl son len vytahovat redku. Ale furt nechapem kde to nasiel, ved jemu slapli na kotnik ked odohral loptu

Reagovat
Salfovic

I na ofiko webu mají druhou žlutou.

Reagovat
O.Giroud

Dal žltú

Reagovat
Salfovic

Ale s tím, že byl faulovaný souhlasím.

Reagovat
O.Giroud

to je tak keď on sa postaví a hraje ďalej a borec čo na neho šlápne zomiera no

Reagovat
SunFells

Wow, hrozné rozhodnutí

Reagovat
martin.b

chápu, že to posuzoval jako nekontrolovanou nebezpečnou hru po odehrání míče, ale to jak ukázal opakovanej záznam nebyl tenhle případ, VAR by měl mít pravomoc posuzovat i druhý žlutý, tohle je fakt hrubka a velký poškození Notts.

Reagovat
Mastný Chobot

Tottenham hra vyborne a neprekvapilo by ma, keby sa do boju o titul este zapojili vyraznejsie.

Reagovat
vodka

nevim, mi přijde, že Everton mohl i vest...

Reagovat
Salfovic

Na xG tradičně vyhrál.

Reagovat
Gunner14

chobot pls

Reagovat
SunFells

Reagovat
owny✨

Napsal to po půl hodině, kde jsme Everton k ničemu nepustili a dali dva góly. Pak to bylo až do konce zápasu horší. Nevím, co tady zkoušíš.

Reagovat
ashburtongrove

Do boje o titul nevim, ale myslim ze oni budou ten tym co vysoupne Villu z top 4

Reagovat
SunFells

Trochu pojeb s tím druhým míčem

Reagovat
O.Giroud

DCL má zas 2 big chance missed? Si už zo mňa robí srandu ten chalan kriste

Reagovat
Breze

Neskutocne si koledujeme o gol. Nechapem, co to tam predvadzaju

Reagovat
Mates_Matesović

U některých těch ztrát jsem fakt žasnul, snad to v druhý půli uklidníme

Reagovat
Breze

Tolko odovzdanych lopt a nepresnych prihravok si snad ani nepamatam. Ta obrana nam strasne hori.

Reagovat
Gareth Bale 11

Reagovat
iamek

Rashford - 2 goals

Garnacho - 1 goal

Martial - 1 goal

Antony - 0 goals

Hojlund - 0 goals

Pellistri - 0 goals

A Elanga teď dal pravé svůj čtvrtý gól v lize

Reagovat
Gareth Bale 11

Emerson idiot, ale ze tohle nevidi ze hriste, ze to je faul, to nechapu.

A my si to zase jeste posereme.

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Nový hrad je úplně v hajzlu. Jsou vybití jak Leoš Mareš zamlada.

Reagovat
vodka

Vicario už může skákat jenom ke své levé tyči

Reagovat
mithro

Newcastle tiez forma

Reagovat
vodka

tvl ten Danjuma

Reagovat
Gareth Bale 11

My horime jak papir.

Reagovat
EL Gringo

Ten Tottenham dobrý luck mal na konci

Reagovat
masly008

Totáč to hraje strašně otevřeně.Jako dívá se na to dobře, ale takhle se do LM nedostanou.

Reagovat
krisa

Nechápu. Vedou v nastavení a pustí soupeře do 3 na 2

Reagovat
SunFells

thats who we are mate

Reagovat
martin.b

Reagovat
avicii

Reagovat
Breze

Reagovat
owny✨

LM není cíl.

Reagovat
Breze

Everton vyborny vykon Premienanie sanci im ale nastastie moc nejde

Reagovat
Bohemak12

Nemáte někdo prosím stream na Liverpool - Arsenal který by šel na telefonu ? Děkuju

Reagovat
martin.b
Reagovat
Bohemak12

Díky

Reagovat
SunFells

Saka vítá Osimhena

Reagovat
LaVolpe

Nebo chce ukázat Rashfordovi, jak se hraje s melírem.

Reagovat
Golasso

Reagovat
Tommy the Gunner

GABRIEEEEEEEEEEL

Reagovat
SunFells

Havertzovo otočení s míčem

Reagovat
avicii

To sme peken zacali

Reagovat
Kiss Me Polka!

ez, už se vezou

Reagovat
mr.Silver

Kraaaasa

Reagovat
LaVolpe

Gabiiii

Reagovat
Golasso

Yeees, Gabriel . Radši jsem si počkal na ten VAR

Reagovat
masly008

Ale je super se u jednoho golu radovat 2x

Reagovat
Gunner14

Reagovat
martin.b

Dobrej start je náš základ

Reagovat
Gunner14

Gabiiiii, pojďme do nich. Krásný začátek

Reagovat
mistr129

Yess

Reagovat
Neon

Pískej konec!!!

Reagovat
castelL

Gakpo slušný cocot..

Reagovat
mr.Silver

Konaté komik

Reagovat
Miguel19

Konate jak se hlásil

Reagovat
fenixLFC

Jezis konate najskor ho drzi takze nedobehne do ofsajdu a potom sa nanho vysere a len mava

Reagovat
mimi_united

Dnes fandí Arsenalu celá PL okrem City

Do nííííích

Reagovat
Heisenberg

Ani video ti nemůže čepičko

Reagovat
Lovecour42

To bylo o chlup

Reagovat
VTID94

Saka dva prsty na brade a skoro omdlel

Reagovat
iamek

Snad to zvládne :/

Reagovat
owny✨

classic

Reagovat
masly008

to bylo na žlutou.

Reagovat
John Obi Mikel

Proč se Saka drží za obličej když dostal do krku?

Reagovat
Golasso

Couwhite zas klasicky, ještě že z toho nic nebylo ...

Reagovat
masly008

zinch

Reagovat
martin.b

Pravá na opírání

Reagovat
Nikikrew

Zinni pls

Reagovat
krisa

Ze soubojů Salah-Zinčenko budu mít asi osypky

Reagovat
VTID94

Rozhodca teraz pekne nechal tie teatrálne pády na každej strane

Reagovat
Manik...

Proč už vůbec nechytá Ramsdale??

Raya mi jako zázrak nepřijde..

Reagovat
VTID94

Možno keď odíde tak sa môže z neho stať aj majster sveta

Reagovat
Manik...

?

Reagovat
Raff81

Arteta naordinoval hráčům hrát pasivně a v tréninkovým tempu?

Reagovat
martin.b

U těla

Reagovat
masly008

zajímavá ruka

Reagovat
Kiss Me Polka!

wtf? jasná penalta

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
captain18

Reagovat
Pony Slaystation

Zrovna tohle bych jako penaltovou ruku posoudil...

Reagovat
Спартак!

Reagovat
EL Gringo

Vysvetlí mi niekto prečo toto nie je penalta?

Reagovat
Kiss Me Polka!

sky sports mleli něco o tom, že podklouzl a že to teda nebylo chtěné atd, ale za mě blbost..

Reagovat
LaVolpe

Sky Sports je poslední roky hnůj. A navíc jsou v posteli s PGMOL.

Reagovat
Kiss Me Polka!

tak teďka už otáčejí a že to měla být penalta asi si přečetli komentáře na Twitteru atd

Reagovat
mistr129

Vůbec netuším jak to je pravidel, ale podle posuzování ostatních situací ruky mi to dává smysl že to není penalta. Jednalo se o podklouznutí, neúmyslnou hru, zároveň to bylo relativně zblízka.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
mistr129

Co jsem konkrétně napsal za nepravdu prosímtě?

Reagovat
fenixLFC

Doslova vsetko. Okrem toho ze je to presne naopak tak byt to proti vam tak sa tu z toho idete posrat ale "teraz ti to dava zmysel"

Reagovat
mistr129

Takže nepodklouznul, zahrál tak úmyslně a bylo to z několika desítek metrů, nebo?

Reagovat
fenixLFC

Ruka nebola v prirodzenej polohe a zvacsovala objem tela. Jasna penalta pre vsetkych okrem fans arsenalu

Reagovat
mistr129

Čtení za 5, inteligence 0. Ani jedno z toho co píšeš jsem nikde nerozporoval, rád si nechám ukázat kde jo. A tyto dva faktory nejsou jediné klíčové pro penaltu, např. když si nastřelíš ruku sám, tak je v nepřirozené poloze a zvětšuje objem těla, přesto penalta není.

Reagovat
Nizzie

On na pochopení textu moc není Fénix no

Reagovat
Kiss Me Polka!

doslova píšeš ve vlákně, kde jeden fanoušek Arsenalu píše, že penalta jasná a druhý má jiný pohled, tak tu přestaň trapně generalizovat, že všichni jsou zase neobjektivne proti vám, jak máš ve zvyku

Reagovat
masly008

nesedí mu to do jeho pohledu na věc.jinak to máš dobře.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Nizzie

Reagovat
Registrujisejenproto

Reagovat
Salfovic

Ty krávo, on do toho plácne jak na volejbale a někdo to bude ještě obhajovat

Reagovat
Nizzie

Reagovat
Nizzie

Wtf vždyť bylo vidět, jak po tom míči sáhl... Pokud není penalta toto tak už nic...

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
masly008

asi přirozená pozice ruky,jinak asi nijak.

Reagovat
iamek

To neni penalta?

Reagovat
krisa

Já už těm pravidlům o rukách vůbec nerozumím. Za mě jasná penalta

Reagovat
castelL

Mohol ju ešte ako basketbalovú loptu na prste potočiť.. aj tak by nepískli

Reagovat
Minister

To čo je za terén ty vole

Reagovat
mimi_united

anFIELD - pole

Reagovat
Pony Slaystation

Reagovat
mr.Silver

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
mr.Silver

Ten Konaté je šílený

Reagovat
castelL

Ako veľa hráčov.. ako môžeme pomýšľať na titul s Gakpom, Jones.. Endo.. bolo by to len prekvapenie, tento rok Arsenal povinnosť.

Reagovat
ACSMan

Tak tohle není ruka jo? Si ten míč přivlastnil doslova tím sebráním rukou

Reagovat
Registrujisejenproto

To jebu jasna penalta

Reagovat
mr.Silver

Zinche

Reagovat
pingla

jak nemůže být ruka Odegaarda penalta

Reagovat
Salfovic

PL, nic není nemožné.

Reagovat
fenixLFC

Salaaaaaah

Reagovat
captain18

Reagovat
mistr129

Zinch tyvole, odbránil bych to líp

Reagovat
Pony Slaystation

Tak to jo... Salah

Reagovat
masly008

zinch je prostě kužel.

Reagovat
krisa

Kurva co to je za bránění. Jdi do prdele fakt

Reagovat
Tommy the Gunner

Raya

Reagovat
Tommy the Gunner

A Zinch samozrejme

Reagovat
Kiss Me Polka!

nechápu, co má za smysl mít v bráně nachera...

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
Gunner14

??? Co s tím měl jako dělat

Reagovat
Tommy the Gunner

Imho mohl zareagovat lip na predni tyci

Reagovat
mr.Silver

Reagovat
Gunner14

By musel být spiderman

Reagovat
krisa

Reagovat
J0EL

Reagovat
Mastný Chobot

Zinchenko horiii

Reagovat
martin.b

Jak je to jednoduchý

Reagovat
Nikikrew

Zinchenko, pal uz do prdele!!!!! Nonstop problemy v defenzive

Reagovat
Coutinho10

Mooooo

Reagovat
Gunner14

Zinchenko to nedává proti Salahovi absolutně, Ode taky zbytečná ztráta

Reagovat
forrest

Prime Zinchenko by si ho mazal na chleba

Reagovat
Gunner14

Pořád bolí co

Reagovat
EL Gringo

Mo

Reagovat
John Obi Mikel

Salah Zinčenko

Reagovat
forrest

Zinchenko moc neuhlidal…

Reagovat
avicii

Salah fenomén ... a penalta nebola prečo?

Reagovat
masly008

simulace,Salah padal moc ochotně.

Reagovat
avicii

Ta ruka

Reagovat
masly008

tak psal jsi to po tom pádu Salaha.Tak jsem myslel tohle.Ta ruka asi měla být.

Reagovat
avicii

Reagovat
fenixLFC

Podla fans arsenalu to je odegaardova prirodzsna poloha tela

Reagovat
captain18

Reagovat
mr.Silver

nikdo to tady nepsal. Měla být penalta.

Reagovat
fenixLFC

masly008 23.12.2023 18:58

asi přirozená pozice ruky

Reagovat
masly008

tohle bylo psáno co asi prali v potaz ne?

Reagovat
John Obi Mikel

masly008

23.12.2023

19:06

tak psal jsi to po tom pádu Salaha.Tak jsem myslel tohle.Ta ruka asi měla být

Změnil názor

Reagovat
Kiss Me Polka!

nauč se cist

Reagovat
masly008

tak to vysvětlím i tobě.Otázka byla proč se nepískala penalta tak jsem odpověděl ASI. to jde pochopit?

Reagovat
O.Giroud

Reagovat
Nizzie

Pokud fandís Poolu tak ne, moc slov.

Reagovat
O.Giroud

dobre vytiahnuté z kontextu

Reagovat
krisa

nebuď za debila. Kdo to tady hájí?

Reagovat
Gunner14

Dopředu určitě ještě vymyslíme věci, ale jestli se Zinchenko neprobudí, tak bude vymýšlet i Salah

Reagovat
supervizor

snad neni pravda ze ho necha jit na stred

Reagovat
martin.b

Reagovat
Gunner14

Saka sundal aj Kloppa

Reagovat
masly008

A přitom hra tělem.

Reagovat
Ragnar Lothbrok

Reagovat
Salfovic

Škoda zranění, ale sundání Kloppa bylo fajn

Reagovat
Gunner14

normální zákrok od Saky

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
martin.b

Tvl druhej bek s vykloubeným ramenem

Reagovat
martin.b

Fakt smolař, klidně si mohl udržet základ i po návratu Robertsona

Reagovat
castelL

Hitparáda..

Reagovat
Golasso

Saka To si šavlozubý Panzerkampfwagen VI Tiger bude pamatovat.

Reagovat
avicii

Saka aby si zhorel v pekle

Reagovat
masly008

však ho zranil Klopp

Reagovat
Gunner14

Wtf???

Reagovat
avicii

Reagovat
Kiss Me Polka!

demente

Reagovat
avicii

To aj ty co oslavujú jeho zakrok

Reagovat
Kiss Me Polka!

a co na tom zákroku, jako bylo tak šíleného normálně ho dohrál tělem silněji než soupeř, žádná prasarna

Reagovat
fenixLFC

Ked tak dohraju jeho tak place on, arteta a fans chcu cervenu kartu

Reagovat
Kiss Me Polka!

pitomio level argumentu

Reagovat
lofin9

jasne miminalne odobratie rodneho listu pozadujeme ty si komik

Reagovat
Gunner14

Ty jseš s přehledem nejvíc deluded LFC fan

Reagovat
fenixLFC

Takze tvoja obdoba hej?

Reagovat
Gunner14

Ne, nas je owny

Reagovat
avicii

To ale u teba platí dvojnásobne od vašej fanbase

Reagovat
Golasso

My chceme trestat to, když ho okopávají celý zápas a nikdo to nepíská. Ne přetlačování tělem.

Ty seš tak ulhanej, že kdybys byl dřevěnej, tak nosem dloubeš klokany do prdele.

Reagovat
Front hell

přáni otcem myšlenky

Reagovat
captain18

Reagovat
Bakary3

Reagovat
fenixLFC

A sme v riti. Gomez

Reagovat
John Obi Mikel

Nahoď si rameno zpátky a jedem dál. Jako v akčním filmě.

Reagovat
Salfovic

Jako Martin Riggs

Slaboch.

Reagovat
Heisenberg

Saka

Reagovat
Registrujisejenproto

Reagovat
Euphael

Reagovat
masly008

tvl za tohle žlutá

Reagovat
avicii

Jasná

Reagovat
mr.Silver

Do piči Gabi, to musíš dávat

Reagovat
Ragnar Lothbrok

Martinelli zase jantar

Reagovat
Gunner14

Kurvaaa hoši to musí být gól

Reagovat
Tommy the Gunner

Gabi omg

Reagovat
masly008

Saka ne?

Reagovat
Tommy the Gunner

Saka ne

Reagovat
John Obi Mikel

Ten Goméz tam bude problém pro Liverpool

Reagovat
masly008

Jako pro nás Zinch?

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
krisa

Tohle nedat je stejná chyba jako bránění Zinčenka

Reagovat
martin.b

To se hodně divím, že nespadl.

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
masly008

Ale říkali že je simulant

Reagovat
martin.b

Každej občas spadne

Reagovat
John Obi Mikel

Taky že je. Dodnes pamatuju tu jeho cirkusovou vložku proti Chelsea.

Reagovat
Salfovic

Kdyby spadl, tak je to penalta.

Reagovat
Acquanni

Moje první reakce byla "A pak se můžeme divit, že ti hráči ochotně padají". To by klidně mohlo být, kdyby spadl

Reagovat
Greny

Ma žlutou to nechceš moc riskovat že spadnes dřív a vyleje te

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Kiss Me Polka!

no hlavně to měl zakončit bukayo, když jde sám na gólmana a ne to dovést kdesi do boku a ztratit u toho míč..

Reagovat
Gunner14

Saliba je zvíře

Reagovat
ACSMan

za 15 let se budou ve studiu smát Jonesovi za tenhle pád kolegové

Reagovat
Ragnar Lothbrok

White a Zinčenko na krajích, to je fakt kombo do tězkejch zápasů. Se nedivím, že to tam Arteta chce pořád ještě posílit ty kraje,

Reagovat
masly008

Tomi a Timber.

Reagovat
Ragnar Lothbrok

No jasný, ale Tomi je furt zraněnej a Timber zatim taky

Reagovat
castelL

Arnold mi v niektorých momentoch príde ako sfetovaný..

Reagovat
mr.Silver

Hmm, tak Gabi klidně dolů o poločase, ten je úplně mimo

Reagovat
gocii

Dneska to dava na gervinha

Reagovat
Gunner14

Za tohle žlutou Havertzovi??

Reagovat
Ragnar Lothbrok

To je hrozný no, nám to dává za každej souboj.

Reagovat
masly008

potažení je u něj žlutá, fauly po nohách ne.

Reagovat
oli9

Úplně normálně

Reagovat
Ragnar Lothbrok

To nejspíš ani nebyl faul.

Reagovat
Gunner14

co na tom bylo normální žlutá?

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
EL Gringo

“Objektivita” z toho komentáru len tak srší

Reagovat
fenixLFC

Debatovat o fauloch s nimi je zbytocne

Reagovat
captain18

Reagovat
Gunner14

Jestli nesrší spíš z tvého

Reagovat
martin.b

Endo si tam dal šikovně ruku tak to trochu působilo že si ho potáhl, ale spíš čistej souboj, žlutá byla mimo, ale v kontextu toho že ji dal před tím Endovi se nechal unýst no.

Reagovat
Gunner14

Reagovat
kitas

nemala byť žltá ani omylom

Reagovat
Kiss Me Polka!

co to je za zlutou , vždyť byli na stejné úrovni v souboji, úplně jiná situace než u toho taktického faulu na martinelliho

Reagovat
masly008

hlavně prdel to porovnat s Endem kdy jsme šli do brejku a tady souboj kde byl Haverz prostě silnější.

Reagovat
Kiss Me Polka!

jo, však to byl ten faul na martinelliho

Reagovat
masly008

Reagovat
Golasso

To bylo slušné wtf. Rozhodčí byl zas hlavou ještě u té žluté pro Enda a bál se to nechat.

Reagovat
avicii

Ale inak zábavný zápas, dvoch kvalitných súperov, ten polčas prešiel ako voda

Reagovat
oli9

Konate skvělý až na tu chybu při gólu...

Gakpo dole úplně zbytečný...

Bojím se že Gomez bude hořet..

Salah Jako vždy spoleh..

Jinák může mi někdo vysvětlit proč nebyla penalta za tu ruku?

Reagovat
avicii

Strasne by sa tam dnes hodil Jota

Reagovat
masly008

co dnes.On se pro ti nám hodil vždycky

Reagovat
avicii

Tak som to myslel ..inak už sa nam tiež dosť nafukla maródka.. 7 hráčov

Reagovat
fenixLFC

Gakpo tam je uzitocnejsi nez darwin, ale postupne sa vymenia. Gomez k hovnu. A preco to nebola penalta netusim, nefandim arsenalu

Reagovat
oli9

Gomez jsem se bál hlavně jeho rychlosti, ale myslím že to děs zvládl nad očekávání

Navíc měl golovku..

A plk škoda té první šance, kdy se bál vystřelit

Reagovat
fenixLFC

hlavne gomez vie vzdy vymysliet totalny nezmysel. akoze mal ho aj teraz chvilu po nastupe jak namazal jesusovi ale potom sa do toho dostal. skoda ze mu tam nepadla ta strela, na druhu stranu zadupal saku. napriek tomu ze zahral dobre je to taky hrozne meh hrac, ktory smerom dopredu pomerne zabil celu stranu

Reagovat
oli9

Tak byl tam až možnost číslo 3 na tu stranu takže spíš se od něj čeká že bude hasit

Reagovat
Acquanni

"A preco to nebola penalta netusim, nefandim arsenalu'

Ted jsi na to kápl. Jen fanouškům Arsenalu při sledování vyskočila anketa, zas to má být penalta, tak jsme si samozřejmě odhlasovali, že ne

Reagovat
Acquanni

*Zda* to má být penalta

Reagovat
fenixLFC

jedini, kto popierali ze by to mala byt penalta su fans arsenalu

Reagovat
Acquanni

Já se divím, že ji nepískli, respektive že ji VAR nedal. Na druhou stranu, nemáme náhodou pravidlo, že když hráč při pádu zasáhne míč rukou mezi svým tělem a zemí, tak se nejedná o ruku? Ödegaard očividně podklouzl a přitom se člověk snaží automaticky vyrovnat rovnováhu právě rukama. Podle mě sudí vzal v úvahu i stav trávníku a že se tam klouzalo od začátku jako na ledě.

Reagovat
fenixLFC

To pravidlo sa nevztahuje na danu situaciu. A to ze mu to klzalo je fuk

Reagovat
Acquanni

Proč se to nevztahuje na danou situaci? A to, že hřiště bylo brutálně podmáčené rozhodně fuk není. Když Saka uklouzl a nabral Gravenbercha tak šlo vidět, že sudí jasně vysvětluje, že podklouzl a proto karta nebude. A normálně je jedno, že uklouzneš, když tím ohrozíš soupeře, ale vždyť to byl extrém, to jsem nikdy neviděl na nejvyšší úrovni takový hrozný trávník

Reagovat
fenixLFC

tak to by si mal pozerat viac zapasov ked si nevidel tak hrozny travnik a nevztahuje sa preto ze to pravidlo sa vztahuje na situacie kedy mu lopta trafi ruku pri pade ked sa nou chce zachytit. ked sa takto odegaard chrani pri pade tak to musi byt nejake zvlastny norsky pristup saka nohu stahoval, ale aj tak verim ze keby nema uz jednu zltu tak mu ju da. v priapde penalty je to ale uplne fuk ze je neohrabany, zahral jednoznacne rukou a mala to byt jasna penalta, tam fakt nie je co riesit

Reagovat
Acquanni

No zrovna v PL jsem neviděl takový kluziště ani při vydatným dešti Já nevím, jestli je to zvláštní norský přístup, ale já si vždy myslel, že při pádu člověk automaticky používá ruce ve snaze udržet rovnováhu a pokud to i tak neustojí, tak ke zmírnění/zastavení pádu. Když já podklouznu třeba na ledu, tak mi ruce automaticky vyrovnávání stabilitu, nevěděl jsem, že jde o čistě norskou záležitost.

Mimochodem to právě neplatí, že v případě penalty je to úplně fuk. Stejně jako když si obránce napálí vlastní ruku, tak je to neohrabaný nemehlo, ale podle současných pravidel to přece penalta není. Souhlasím, že u toho Saky by žlutou asi dal, kdyby už jednu neměl. A myslím že hrát se na normálním trávníku, tak by dostal i tu druhou, ale on sudí na tom běhal s nimi, takže to podle mě zohlednil a pravda je, že Saka ho ani neškrtnul podrážkou, to ho zachránilo především.

Reagovat
SunFells

Vím, že je to těžké, ale Trent nemůže dostat takový prostor na míči, utni jeho a nemají toho moc. To hřiště je jinak v piči

Reagovat
martin.b

Hrálo se tam ve středu, liverpoolský počasí, víc se s tím asi dělat nedalo, ale dobrý není no

Reagovat
SunFells

Reagovat
Rohlíček

Martinelli je na ručník, krom 2 sprintů na co sahl to zajebal

Reagovat
Mastný Chobot

Začali sme super, dali sme gól a odvtedy sa snažíme brániť. Zinchenko horí a je zlý, ale že by mu spoluhráči pomohli tak, ako Trentovi Szoboszlai s Konatém, to sa tiež nedá povedať. Na Martinelliho už som alergický, ten dojebe všetko posledné zápasy. Toho by som vystriedal aj cez polčas. Musíme zabrať viac a môžeme aj vyhrať. Ak budeme pokračovať takto, tak si nemyslím, že z toho bude vôbec bod.

Reagovat
masly008

Horší je že Tross je ještě tragičtější, takže jedině Nelson.

Reagovat
Acquanni

Za mě by se mohlo zkusit i dát Jesuse nalevo a Eddieho na hrot. Martinelli je fakt mimo a Trossard teď taky..

Reagovat
Golasso

Čekal bych, že toho zvládneme předvést víc ve středu hřiště. Tenhle fotbal nahoru a dolů sedí tak leda Liverpoolu s jejich útokem.

Reagovat
Zdechlina

Arsenal slabý jak čaj

Reagovat
gocii

Reagovat
Nikikrew

zinchecnko klasicky hori, Liverpool to hra najma cez jeho stranu, logicky. Timber zraneny, Tomi tiez, naskyta sa otazka ci hostovacka Tierneyho bola na mieste, Zinchenko tieto zapasy nedava.

Inac velmi slusny polcas, Liverpoolu sme toho vela nedovolili, my to iste. Havertz poriadne ani pri lopte nie je, Rice musi hrat z taktickeho dovodu nizsie, preto ten stred zalohy maju v rukach najma domaci. Hrame obcas docela chaoticky, treba to ukludnit. Neverim, ze to skonci 1:1

Reagovat
Salfovic

Ale Pool to tak hraje protože TAA se Salahem je daleko silnější strana.

Reagovat
Nikikrew

Ako hej ale kazda lopta?

Reagovat
fenixLFC

Sme ho vyslovene zamerali ako slabinu, si vsimni ze tam smeruje kazda rozohravka

Reagovat
Salfovic

Tak po tom střídání je druhá strana prakticky mrtvá

Reagovat
Heisenberg

Zlý Čeňku, naučíš se někdy bránit aspoň na úrovni okresu?

Reagovat
mr.Silver

Zlý Čeňku

Reagovat
Nizzie

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Firkraag

Reagovat
Edgar Davids

Reagovat
martin.b

Tak on už takhle hořel i v City, jeho devízou defenzivní fáze nikdy nebyla

Reagovat
Mastný Chobot

Vsak aj zacinal ako AM ak sa nemylim

Reagovat
xjert02

Sudi klasicky mimo. Tomu uz se lze jen smat. Karty dava za uplna hovna vzhledem k tomu, jak jinak pousti dohravani souboju a drobne fauly nepiska. Zadelava si tim akorat na problemy.

Reagovat
Mastný Chobot

S jeho metrom tam budu tak 3 redky este

Reagovat
Heisenberg

Se bohužel posral hned po tom, co Flopp zranil vlastního hráče.

Reagovat
Salfovic

To rameno si zranil hned při dopadu na zem, ne ?

Reagovat
Zdechlina

A pencka úplně jasná. Sudí a VAR v Anglii jsou prostě tragičtí

Reagovat
Salfovic

Ta se určitě zařadí do top 10 největších píčovin od zavedení VARu.

Reagovat
Manik...

A oprávněně

Reagovat
oli9

Reagovat
fenixLFC

Skoda ze chyba robertson, ten by nielen vyuzival volny priestor za sakom a odbranil lepsie jesusa, ale zrovnal by si saku obecne a vykartoval havertza

Reagovat
Golasso

a ještě by u toho zvládl zpívat serenádu a doletěl na měsíc.

Reagovat
mr.Silver

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
fenixLFC

Na mesiac by odletel arteta jak by dostal hysterak ze niekto siahol na saku

Reagovat
J0EL

Ty strasne nezvladas

Reagovat
fenixLFC

Vase vnimanie faulov moc nie, to je pravda vy ale nezvladate akukolvdk kritiku saku alebo artetu

Reagovat
Heisenberg

Aspoň by nepadal jak ta vaše skopčácká kuželka.

Reagovat
Golasso

Skopčácká kuželka

Reagovat
fenixLFC

Jedina skopcacka kuzelka hra ale u vas...

Reagovat
Bakary3

Ty jsi hroznej klaun

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
oli9

Jako chyběl, ale to ty nemůžeš vědět

Reagovat
8lampard8

Reagovat
Trand

Havertz sice nikdy za kariéru nedostal červenou, ale dnes by to určitě vyšlo

Reagovat
Salfovic

Pořád může.

Reagovat
Trand

Ano, ale z 380 zápasů jí dostal přesně 0x, tak nevím, kde se bere to přesvědčení, že hrát superman Robertson, tak by jí Havertz dostal

Reagovat
John Obi Mikel

Bořil taky dostal v derby první a nikoho to nepřekvapilo

Reagovat
J0EL

Reagovat
kitas

nemýliš si ho s niekým?

Reagovat
Nikikrew

slusny krc

Reagovat
captain18

Reagovat
Gunner14

Reagovat
Acquanni

Nám nechybět Tomi, tak nemá Salah den otevřených dveří Neříkám, že by Salaha vymazal, ale Zinch tam byl příšerný a proto na ty těžší zápasy dával Arteta běžně Tomiho.

Reagovat
Gunner14

Šance si určitě ještě vytvoříme, zvlášť přes Martinelliho a Saku + standartky, ale Martinelli zase tragicky ve finalce

Liverpool zatim pray a InSalah, to jsme asi tusili vetsina fans Arsenalu, ze tam bude hlavni problem se Zinchenkem, Tomi hrozne chybi.

Verim, ze to zvladneme a odvezeme si z Anfieldu 3 body

Reagovat
Nikikrew

Inac penalta teda docela jasna, nechapem fakt co uz je ruka, ved Odegard tam isiel nemohucne a cisto zastavil loptu rukou. Toto ze prirodzeny pohyb?

Reagovat
avicii

Rozhodcovia stých ruk spravili totálnu loteriu

Reagovat
hyllos

No docela i jo. Mu podjela prava noha tak to tak dopadlo. Si to muzes zkusit sam postavit se do te polohy a nechat zadni nohu podjet, pak rekni jestli to bylo prirozeny ;-)

Reagovat
xjert02

Reagovat
Acquanni

Jako já se divil, že to nedali jako penaltu upřímně.

Ale jak se lidi diví, že při podklouznutí jde ruka přirozeně k zemi Me přijde, že většina lidí tady při pádu prostě plácne obličejem o zem

Reagovat
kitas

Arsenal zatiaľ nebezpečnejší. Ale Liverpool tam mal tiež pár dobrých situácií. Teším sa na druhý polčas

Reagovat
martin.b

Co si to Ramsdale vytáhl z pusy že to tak skrýval, nikotinovej sáček ?

Reagovat
Tommy the Gunner

Zase zluta

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
masly008

to je ale strašné pole

Reagovat
Gunner14

i na okrese najdes lepsi

Reagovat
Nikikrew

Martinelli dole, a hned!

Reagovat
Ragnar Lothbrok

Martinelli je vožralej nebo co?

Reagovat
Gunner14

To hriste slusna tragedie, tam vsichni klouzou jak na lade

Reagovat
mistr129

Co to je za hřiště, to je jak krasobruslení

Reagovat
gocii

Tvl ten martinelli je uplne vypnuty

Reagovat
mr.Silver

Zinchenko a Martinelli hned dolů

Reagovat
forrest

Sledovat diskuzi Pool vs Woolwich je jeste zajimavejsi nez ten zapas

Reagovat
Ragnar Lothbrok

Každopádně oboje je mnohem lepší než vaše zápasy. Pakliže je teda nebudu brát jako komedii.

Reagovat
forrest

To souhlasim

Reagovat
VTID94

Reagovat
Kiss Me Polka!

to kluziště je strasne

Reagovat
mistr129

Zinch dolu, příšerný

Reagovat
Gunner14

Zinchenko ty vole ty jsi magor kámo normálně

Reagovat
Trand

Zinch a Martinelli dneska skvělá levá strana

Reagovat
masly008

tak hrají na asi nejlepší pravou stranu co se týče ofenzívy.

Reagovat
Golasso

Tak to by se možná měli snažit

Reagovat
Trand

Reagovat
Gunner14

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Manik...

Reagovat
Ragnar Lothbrok

Reagovat
Golasso

Co to tam Verygood naznačoval, kouřit může doma

Reagovat
Bandita_Harry

Či je rozhodca najebaný, ale každý vidí čo chce asi

Reagovat
Nikikrew

my riadne tragicki

Reagovat
Minister

Jak môže byť Martinelli ešte na ihrisku ty kokso

Reagovat
Rohlíček

Martinelli

Reagovat
Euphael

Trossard nemuze byt horsi nez Martinelli

Reagovat
krisa

Trossard poslední dobou nic moc ale horší než Martinelli dnes být nemůže

Reagovat
masly008

minule byl

Reagovat
Euphael

Martinelli je Antony na druhe strane

Reagovat
masly008

tak zase opatrně

Reagovat
Gunner14

Zas klid

Reagovat
Kiss Me Polka!

Reagovat
Nikikrew

ten dal na Anfielde hatrik

Reagovat
mr.Silver

Proč nestřídáme?

Reagovat
Golasso

Ten Gomez si to docela dává, to jsme tam radši měli nechat toho řeckýho šeredu

Reagovat
smazaný uživatel

Šílená úroveň. Při sledování tohoto zápasu se musí hráči Chelsea a United cítit jako naprostí nymandi.

Reagovat
Euphael

to jo.. minuly tyden na Anfielde neskutecny ficak

Reagovat
Miguel19

Reagovat
Salfovic

Kdyby jen při sledování tohoto zápasu.

Reagovat
Ragnar Lothbrok

Bohužel kvůli Zinčenkovi potřebujem Martinelliho rychlost a workrate dozadu, takže asi proto nestřídá.

Reagovat
Golasso

Reagovat
ACSMan

Proč tam nepostavíte Andre Santose?

Reagovat
Ragnar Lothbrok

Na křídlo nebo na beka?

Reagovat
ACSMan

tenhle wingbek zvládne oba posty sám

Reagovat
Ragnar Lothbrok

Reagovat
Mastný Chobot

Mockrat ich teda v prvom polcase neukazal

Reagovat
Ragnar Lothbrok

Dneska je ničemnej i v tomhle no

Reagovat
Kiss Me Polka!

? vždyť tam právě dnes od gabiho žádný workrate dozadu není, a proto má zlý Čeněk takové problemy

Reagovat
Ragnar Lothbrok

Máte asi pravdu no, jsem to myslel spíš obecně.

Reagovat
Gunner14

Trossard time

Reagovat
masly008

boží výhoda

Reagovat
mr.Silver

Rozhodčí je ožralý fakt.

Reagovat
mistr129

To jako není faul Diaze jo

Reagovat
masly008

však výhoda

Reagovat
mistr129

To druhy nebyla ne? Ukazoval jen tu první

Reagovat
Euphael

jeste se sam zkriplil

Reagovat
Ragnar Lothbrok

Gabriel je dneska zase vynikající.

Reagovat
masly008

Reagovat
Kiss Me Polka!

dvě geniální výhody za sebou

Reagovat
Gunner14

taky jsem nechápal proč nepíská

Reagovat
Golasso

Citlivě ponechané

Reagovat
Gunner14

Saka je takovej titán, že i borec co ho fauluje se o něj zraní

Reagovat
castelL

Dobre, že nám nezranil aj Kloppa..

Reagovat
Gunner14

Tak toho zranil ten váš bek

Reagovat
Gunner14

No konečně, tak se ukaž Leo

Reagovat
masly008

tvl ten komentátor prý Saka.

Reagovat
Front hell

Reagovat
masly008

Raya

Reagovat
PP

k čemu kurva je si dávat 10 riskantních přihrávek v nebezpečném prostoru..

Reagovat
Miguel19

Reagovat
fenixLFC

Trent

Reagovat
John Obi Mikel

Co to bylo

Reagovat
mistr129

Reagovat
vodka

co to ted LFC nedal

Reagovat
John Obi Mikel

5 na jednoho

Reagovat
MystycMac

Arnold :DDDDDDDDDDDDDD

Reagovat
Gareth Bale 11

5 na 1.

Reagovat
MystycMac

jak keby som United sledoval

Reagovat
Euphael

Arnold

Reagovat
John Obi Mikel

Buďte rádi, že to vyšlo na tohohle dřeváka

Reagovat
SunFells

Ty vole

Reagovat
Nikikrew

KKS my mame stastia

Reagovat
Kiss Me Polka!

co to kurva bylo

Reagovat
masly008

150 podklouznutí

Reagovat
Euphael

meli by jim odecist body za to pole

Reagovat
martin.b

Reagovat
Gunner14

Ty vole ještě že tak ... to byl Zinchenko a Odegaard ne??? To by úplně odpovídalo ti se předbíhají kdo jim vytvoří lepší šanci

Reagovat
Tommy the Gunner

Wow

Reagovat
krisa

co to sakra bylo za klauniádu

Reagovat
Gareth Bale 11

Arsen vidim po delsi dobe, ale to je Zinchenko vzdycky tak spatnej? Vsak po tom prestupu byl dost chvaleny.

Reagovat
masly008

v defenzívě jo, ale my moc bránit nemusíme tak to nejde poznat

Reagovat
lofin9

Dozadu je strateny a uz dlohodobo sa tam mota jak spina v kybli, jeho prednosto vyniknu skor v zapasoch so slabsimi supermi

Reagovat
krisa

V první moment jsem myslel že Salah už běží sám na kasu

Reagovat
PP

To je pětiminutovka bohajeho..

Reagovat
Golasso

To hřiště je tam dneska na počest Gerrarda nebo co?

Reagovat
Front hell

Reagovat
Gunner14

Reagovat
Gareth Bale 11

Reagovat
SunFells

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
Ragnar Lothbrok

Reagovat
mistr129

Reagovat
Euphael

Reagovat
Acquanni

Reagovat
xjert02

Reagovat
Firkraag

Reagovat
lenckoj

Reagovat
Edgar Davids

Reagovat
smazaný uživatel

Alexander typické. Pak uklidí balón z primaku ze 35 metrů. Typicky on. Jinak Gomez nejlepší na hřišti.

Reagovat
PP

Saku úplně maže..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
martin.b

To je trest za ten terén no

Reagovat
Euphael

picusek Klopp

Reagovat
MystycMac

Liverpool tragedia doraz dostanu gol...

Reagovat
Gunner14

Klopp jak byl už natěšenej

Reagovat
Mastný Chobot

Saka strasny, strasny

Reagovat
SunFells

Eddieho tam měl dát místo Trossarda, nebo aspoň Reisse

Reagovat
Gunner14

Eddie rozhodne, mark my words

Reagovat
smazaný uživatel

Nemůžu si pomoct, Liverpoolu chybí někdo jako Henderson. A hlavně Firmino. Mít tyhle fotbalisty, dávno už vedou.

Reagovat
Miguel19

Szoboslai je tragickej teda.

Reagovat
smazaný uživatel

Není na tento hurá fotbal

Reagovat
Gunner14

Zinchenko co furt děláš

Reagovat
vodka

už nějak dlouho tu nebyli lidi z italske sekce napsat, jak je Rice uplne o nicem hrac, co?

Reagovat
Front hell

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
J0EL

Reagovat
Azza

Reagovat
Ragnar Lothbrok

Ty souboje Saliby se Salahem to je jako když hraje táta se synkem

Reagovat
masly008

Reagovat
smazaný uživatel

Jeden z těchto týmů získá titul. Záleží kdo bude ztrácet s outsidery.

Reagovat
masly008

komu se zraní méně hráčů spíše

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
xjert02

Reagovat
PP

Zaplatpánbů za Rice se Salibou.. By jsme měli už tak čtverku. Oba o parník jinde.

Reagovat
forrest

Za me teda klidne piskatelna…

Reagovat
krisa

vůbec

Reagovat
mistr129

Reagovat
smazaný uživatel

Ve Španělsku ano.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
Front hell

Reagovat
PP

ani náhodou.. rád bych, ale podklouzl..

Reagovat
Kiss Me Polka!

za mě vůbec, i když v Turecku by kvůli tomu odešli ze hriste

Reagovat
Registrujisejenproto

Reagovat
avicii

Reagovat
smazaný uživatel

Henderson na plac.

Reagovat
Greny

Teď má Havertze vyloučit...

Reagovat
Euphael

lol..to nebyl dive

Reagovat
Registrujisejenproto

Brasko tak co, zaslouzi si Arsenal aspon bod? Za me neee

Reagovat
Euphael

zatim jo...rozhodci neposkodil nikoho, kazdy tym po gole.. za to hriste by mela byt ale kontumace

Reagovat
Registrujisejenproto

Penalta nemela byt pro LFC?

Reagovat
Euphael

ne

Reagovat
Registrujisejenproto

Ok

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Salfovic

rozhodci neposkodil nikoho

Reagovat
John Obi Mikel

Noo, ta ruka Ódegárda byla hodně sporná.

Reagovat
Euphael

vsak jo... sporne to bylo ale ne zarez

Reagovat
John Obi Mikel

Já bych ji pískal

Reagovat
Salfovic

S tou sporností si dělal prdel.

Reagovat
Registrujisejenproto

Reagovat
masly008

Tam uklouzli snad všichni a teď to měla být karta jo?

Reagovat
fenixLFC

Tak to nebolo uklouznuti. Ale ani penalta

Reagovat
Golasso

no jasně, měl by vyloučit každého, kdo v tom mastným Takešiho hradu dneska spadl a poslední zhasne.

Reagovat
Kiss Me Polka!

tyvole kai takovou retardovanou odflaklou sajtlicku tam taky poslat je mistrovské no

Reagovat
Gunner14

Reagovat
SunFells

Už chtěl za rozhodčím

Reagovat
ashburtongrove

Na Berbatova

Reagovat
Gunner14

Zluta spravne pro afraka

Reagovat
Registrujisejenproto

Reagovat
Gunner14

? Však se tam rozčiloval jak čertík z krabičky

Reagovat
Registrujisejenproto

Akorat to nebyl faul

Reagovat
Gunner14

Však mu nedával žlutou za faul

Reagovat
Registrujisejenproto

Tak nema piskat jak močka, a nebyla ani zluta pro Salaha, ani bod pro Arsenal

Reagovat
Ragnar Lothbrok

Szoboslai dopředu nic moc neumí, ale dozadu maká dobře teda.

Reagovat
Kiss Me Polka!

Reagovat
SunFells

Ten pičus dává žlutou za všechno, ale jen na jedné straně.

Reagovat
Ragnar Lothbrok

Jí dal Eddiemu, tak ses už musel rozčílit i ty

Reagovat
SunFells

Nechceš si ty své hovna nechat pro sebe?

Reagovat
Ragnar Lothbrok

Svá*..aspoň na ty Vánoce bys mohl být příjemnější.

Reagovat
jk

Reagovat
vodka

pro vás ale taky pískl extrémně soft věci...

Reagovat
SunFells

Píská na obě strany stejně, kartama netrestá ale stejně.

Reagovat
Registrujisejenproto

Deluded

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
masly008

Endo na druhou žlutou za to objímání.Když držení píská furt.

Reagovat
Golasso

Rozhodčí krásně alibisticky, aby nemusel Endovi dát druhou žlutou

Reagovat
MystycMac

Gravenberch to je totálny tragéd Antony v strede...

Reagovat
smazaný uživatel

Dotaz, myslíte si, že kdyby se stalo v Anglii někde to co u nás, že by odložili celé kolo?

Reagovat
Salfovic

Určitě.

Reagovat
fenixLFC

Daj zltu sakovi

Reagovat
mistr129

Saka nemůže za to že vaši trávnikáři neumí připravit hřiště

Reagovat
Gunner14

za to, že máte na piču hřiště a všichni tam klouzaj jak na ledě?

Reagovat
captain18

Reagovat
PP

nikdy nic nepiš o objektivitě.. nikdy..

Reagovat
fenixLFC

suhlas, z opakovacky bolo jasne ze iba nevie chodit

Reagovat
Minister

Nemôže za to, že máte trávnik horší jak na okrese vole.

Reagovat
Gunner14

Co teď pískl jako?

Reagovat
Ragnar Lothbrok

Reagovat
Gareth Bale 11

At Saka chtel nebo ne, mel by jit ven.

Reagovat
Gunner14

Reagovat
Gareth Bale 11

No divit a smat se muzes, sice uklouzl, ale na druhou zlutou to proste bylo.

Reagovat
PP

za mě ne, byl tam u toho balonu dřív, netrefil ho nijak blbě naštěstí. Ale nedivil bych se ničemu.

Reagovat
Kiss Me Polka!

pokud by ho trefil kopačkou tak jo, ale takhle to nebylo nic, jen srážka lytkama

Reagovat
Gunner14

Tak se na to podívej ještě jednou

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
masly008

Reagovat
SunFells

Reagovat
MystycMac

čista redka ....

Reagovat
Gunner14

Dokonce čistá

Reagovat
Kiss Me Polka!

vždyť ho trefil lytkem

Reagovat
mr.Silver

Ten rozhodčí to píská fakt hrozně dnes

Reagovat
Kiss Me Polka!

naštěstí ho potom podklouznuti netrefil podrážkou, jinak by šel určitě ven

Reagovat
masly008

Dijk 3 faul ze zadu a nic.Tomu říkám zkušenosti.

Reagovat
smazaný uživatel

Jasná žlutá. Úplně jasná.

Reagovat
Golasso

Kartu by měl dostat trávníkář, ne Saka

Reagovat
smazaný uživatel

Oba

Reagovat
Golasso

Jasný, oba stejně. Jeden maže, druhej jede.

Reagovat
Greny

Tak toto nechápu že ho nevylil

Reagovat
Gunner14

Rozhodčí se z toho slušně posral, vůbec neví jaký má metr

Reagovat
PP

ale žlutá za vše se mi moc nelíbí, byť na tom hřišti by to bylo při ostřejší hře o zdraví..

Reagovat
PP

Být na dnešním trávníku soupeřem Xaviho Barca, tak odejdou na protest ze hřiště..

Reagovat
Gunner14

Reagovat
jk

LFC má na ty rozhodčí fakt štěstí.

Reagovat
masly008

Naši stopeři topovní výkon.Zase.

Reagovat
Ragnar Lothbrok

klasika

Reagovat
masly008

Ale slušný zápas.Hřiště tragédie mohl být i lepší mač.

Reagovat
lofin9

Dobry bodik z vonku v suchom triku najväcsi zlocin zapasu bola pripravenost travnika to je normalne nedostojne

Reagovat
Ragnar Lothbrok

Reagovat
martin.b

hrál se tam třetí zápas v 7 dnech, celej týden tam chčije, je prosinec... hřiště na hovno, ale vyčítat to lidskýmu faktoru... c'mon

Reagovat
redyyz

To je tak, keď dá niekdo koment o hovne, ale kopnúť si skrátka musí

Reagovat
Breze

Krasa, najlepsi mozny vysledok - remiza

Reagovat
Bandita_Harry

Si tipoval ?

Reagovat
Gunner14

Klopp

Reagovat
smazaný uživatel

Statistiky vyrovnané. Držení míče taky, střely úplně 13:13. Ale za mě Liverpool ztratil dva body.

Reagovat
Pony Slaystation

Místo 6 bodů z posledních zápasů pouhé 2. Takhle se o titul nehraje. V obou kopec smůly, i tak to měly být výhry...

Reagovat
guestikor

Kopec smůli se představuju trochu jinak Smůla byla, že to Arnoldovi skončilo, a že nepískli tu ruku. Arsenal tam měl zas tu Sakovu šanci, kdy sel sám a s Martinellim to zadrbali. První poločas lepší Arsenal, druhou Liverpool.

Reagovat
masly008

Tak Martinelli to taky zadrbal hlavně kvůli tomu že zase podklouzl.

Reagovat
Pony Slaystation

Ale no tak, sundej ty růžový brýle...

Reagovat
John Obi Mikel

Že hrajem dneska se mi vůbec nelíbí. Ale tak snad se na ně nebudu muset zlobit a navážou na výhru se Sheffieldem a postup v poháru.

Reagovat
blade115

Normálně bych byl taky nasranej, že je to na Štědrý den. Letos jsem spíš rád, že mám dostatečně objektivní důvod na tu bídu nekoukat..

Reagovat
Talker

Já bych se kouknul ale mám program no

Reagovat
PJ

koukni pls na mail

Reagovat
vitasrp

Ten rozpis zápasů, to je zase kardinální hovadina.

Zápas na Štědrý den je příšernej, ale proč pak hrajem hned 27. a 30.? To nedává žádný smysl, ani jednou nebudeme mít 3 recovery days, který jsou potřebný k optimálnímu výkonu, 2 recovery days negativně ovlivňují výkonnost týmu.

Takže bychom měli rotovat, což vzhledem k naší marodce bude bomba záležitost. Plus jak nás znám, tak Palmer nebo Sterling se vykartují kvůli nějaký hovadina ala zakopnutí míče a ta situace bude ještě lepší.

Když by se dneska vyhrálo po jakkoliv zoufalém výkonu, byla by to paráda. Ale moc tomu nevěřím.

Reagovat
Rezignuj

Tak to s kartama zvládli pičusové oba, oba za gumu v hlavě

Reagovat
Miguel19

Chelsea XI to face Wolves: Petrovic; Gusto, Disasi, Thiago Silva, Colwill; Ugochukwu, Gallagher; Sterling, Palmer, Jackson; Broja.

Reagovat
vitasrp

Caicedo asi další zraněný. 11 hráčů mimo. Fakt neuvěřitelný už. Ugochukwu hraje skoro bez tréninku pořádně, to je taky bomba.

Reagovat
Miguel19

Je to v píči. Zrovna jsem si říkal, jak se to začíná obracet a ti hráči se vracejí. Bum a záloha za 250 mega je mimo

Reagovat
PanAu

Možná si dá půlku Čukva a půlku Lavia.

Reagovat
Svatej

Tak jen horecka, dikybohu

Reagovat
PanAu

Miliarda v pici a sestava vypadá, ze už se 5 let neivenstovalo.

Reagovat
LaVolpe

Tipnu, že z ténhle sestavy bude v klubu za 18 měsíců jen Palmer.

Reagovat
BrutusGargamel

Máte prosím někdo stream na Chelsea?

Reagovat
Csaplárova past

těším se až přijdou na plac Mudryk s Nkunkem

Reagovat
John Obi Mikel

Střílej!

Reagovat
Squinty

To by bylo moc jednoduché

Reagovat
PanAu

Jackson hrozne laxní

Reagovat
Miguel19

Broja tam jenom překáží tvl.

Reagovat
bbbauch

Prisahal bych, ze mi Broja vcera delal kebab

Reagovat
Nikikrew

Tvl zapas na stedry den by ma manzelka zabila kebyze si to pustim

Reagovat
Csaplárova past

My jsme tady třicetiletí panicové, my takové starosti nemáme

Reagovat
Nikikrew

....ok

Reagovat
fenixLFC

nahodou to je super, moznost sledovat futbal kazdy den

Reagovat
John Obi Mikel

Ty vole Brojo

Reagovat
Squinty

Toho Broju radci nestavit, nebo se ho v lednu nezbavíme

Reagovat
Csaplárova past

Jackson nevypada o moc lepe ...

Reagovat
Squinty

Pat a Mat

Reagovat
John Obi Mikel

A kdo je potom Sterling?

Reagovat
vitasrp

Broja je fakt kanonýr nebývalých rozměrů zatím.

Reagovat
Miguel19

Tohle není faul?

Reagovat
John Obi Mikel

Vždyť na to z metru kouká.

Reagovat
John Obi Mikel

Sudí

Reagovat
vitasrp

Čistý. Jdi už doprdele, fakt že jo.

Reagovat
Maximm9

Jackson

Reagovat
lajka30

Jackson

Reagovat
vitasrp

Může být tutovka a frajer nezpracuje balón, jak typický.

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Mike Litoris

Jackson Ani zakončení, ani zpracování. To je fakt nepoužitelný kus k zakončování

Reagovat
PanAu

Broja jak se tam plouží takhle se bojuje o základ

Reagovat
Gareth Bale 11

Reagovat
Miguel19

Gallagher by měl občas zapojit mozek při těch zákrocích.

Reagovat
Miguel19

Sterling 3 na nikoho

Reagovat
Gareth Bale 11

Sterling.

Reagovat
aither

Sterling

Reagovat
LaVolpe

Prostě nedaj.

Reagovat
lajka30

Sterling

Reagovat
vitasrp

To je fakt úplný hovado Sterling. Okamžitě bych ho vystřídal, tohle je neomluvitelný, není to nepřehledná situace, je to situace absolutně s klidem. Ať jde doprdele.

Reagovat
vitasrp

Tohle má udělat Mudryk nebo nějaký dvacetiletý ucho, né prostě Sterling.

Ten na to, kolik toho má odehráno, má ve svý hře tak strašně špatný věci, kvůli kterým se fakt strašně kvalitativně sráží.

Reagovat
John Obi Mikel

Ano, on je zkušenej hráč, ale prostě mentalitou šestnáctiletej dorostenec.

Reagovat
Ladas321

Na Sterlinga je v Anglii největší nátlak a ještě k tomu vypadnul před eurem z repre, takže nějaká zkušenost jde bokem a hraješ víc na sebe.

Reagovat
Svatej

Reagovat
spider_8

My nedame najezd 3 na brankare

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
oli9

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Maximm9

ty picooo

Reagovat
John Obi Mikel

Sterlingu ty ses úplně posral

Reagovat
Csaplárova past

Uz jsem dnes videl vse, muzu vypnout

Reagovat
Mastný Chobot

Sterling ten dostane max uhlie

Reagovat
Gareth Bale 11

Normalne bych mu ji v kabine napalil za tohle.

Reagovat
Man__United

Chtěl jsem se zasmát, ale pak my by jsme to taky nedali

Reagovat
Mastný Chobot

Na Jacksona uz sa tesia v Besiktasi

Reagovat
$dolar$

Boze to je takovej curak ten Sterling.

Jinak nevim kdo je horsi, jestli neviditelnej Broja, nebo naprosto tragickej Jackson.

Reagovat
RKBoy

Sterling hrá dobre, odoberá lopty, ťahá to, už pripravil asi dve dobré šance a potom predvedie toto..

oni sú už totálne jebnutý s tým zakončením, Broju by som predal pokiaľ má ešte nejakú hodnotu.

Reagovat
Squinty

Disasi těžce konkuruje

Reagovat
Squinty

Měla byt reakce na dolara

Reagovat
Gareth Bale 11

Vlci jsou ale naprosto priserny teda.

Reagovat
Miguel19

Broja nehrál pomalu rok fotbal a prochází se tam, jakoby měl v nohách 60 zápasů za sezonu. Snad po půli dolu.

Reagovat
PanAu

Reagovat
Mike Litoris

Doufám, že večer dostanu dva dárky - ponožky a Sterlinga prodanýho do jakékoliv prdele, klidně i se ztrátou. Je mi fakt úplně jedno, že se v některých zápasech zvedl, zaprvé je to hrozně ubrečená sračka, která filmuje, kdy může, zadruhé přesně tímhle ukázal, že prostě nikdy nebude hráčem, pro kterýho je tým na prvním místě. S tím platem, který má, může jít do prdele rovnou, tohle sobčení je prostě neomluvitelný.

Reagovat
Lembju

Za tohle by Sterlinga měli přeřadit do rezervy nejpozdějc o poločase, neuvěřitelný, jak si vůbec někdo s nenulovou herní inteligencí může dovolit to nepředložit před prázdnou kasu.

Reagovat
Mastný Chobot

Zas na jeho obranu - periferne videl, ze mu nabieha Jackson. To by som aj ja radsej strielal.

Reagovat
Svatej

Polehčující okolnost!!?

Reagovat
Svatej

!!!*

Reagovat
Jackmaker1989

To tu bolo placu ako treba dat Brojovi sancu. Mal by davno predany. A Sterling? Uz vieme preco ho Guardiola nechcel.

Uplny picus, vyhodit z timu na jeden mesiac a predat asap. O polcase by som mu jednu napalil byt spoluhracmi.

Reagovat
Mike Litoris

Já třeba nikdy nepochopil, co s Brojou všichni mají. Ano, je to odchovanec, ale vždyť za celou tu dobu ani jednou nepředvedl, proč by měl být alespoň útočník č. 2 v klubu jako Chelsea. Já beru, že je teď po zranění, ale to přece neovlivňuje tvoje nasazení v zápasech.

Reagovat
KnoxXx

Wolves by uz mohli zacat premienat tie sance

Reagovat
John Obi Mikel

Thiago jak volal Petroviče

Reagovat
vitasrp

Však to byl úplně jasnej balón brankáře, tam chrněl jak svině.

Reagovat
John Obi Mikel

Souhlasím

Reagovat
Gareth Bale 11

To je strasny z obou stran, takovych chyb.

Reagovat
KnoxXx

to iste som si prave hovoril

Reagovat
Mastný Chobot

Taketo zapasy by mali prehrat oba timy

Reagovat
Gareth Bale 11

Reagovat
vitasrp

Tohle byl druhý Sterlingův nájezd, kdy šel ve dvou na brankáře a nepřihrával. První byl proti Aston Ville, kdy to teda aspoň mávli jako ofsajd (i když asi nebyl), druhý dnes. Nechápu, jak si to ten hráč může dovolit.

Já beru, že naši ofenzivní hráči nevěří útočníkům - viz teďka Palmer, který to radši bere na sebe a sám vystřelí, než aby to dával na Jacksona nebo Broju, protože by to oba stejně posrali. Tomu do jistý míry rozumím a my fakt nutně potřebujeme, aby Nkunku hrál dobře a vybudoval si s ostatníma hráčema nějakou chemii.

Když ale jdou frajeři 2/3 na nikoho, tak bych po té přihrávce dal do té branky gól i já, taková situace má xG snad 1 a on to stejně takhle posere. Nepochopím.

30 minut se mi to líbilo mnohem víc, než jakýkoliv zápas za poslední měsíc a půl do bloku. Konečně jsme nerozehrávali se strukturou 4 obránců v hloubce, ale přecházeli jsme na 3-2-5, měli jsme tam Gusta vysoko, měli jsme Palmera, který nechodil jenom mezi linie, ale i do hloubky doprostřed, takže jeden ze střeďáku mohl chodit na rozehrávku víc do strany. Měli jsme kontrolu hry, nebezpečný situace, ale krom Sterlinga jsme snad ani jednou nezakončili.

No a po šanci Sterlinga přišla klasika, kdy se to začalo srát, útoční hráči neudrželi balón, střed se roztáhnul a soupeře to tam tlačil hlava nehlava a měli jsme kliku, že tam žádná teč nespadla. Tohle je prostě hrozný, jak jedna minuta otočí vývoj zápasu.

Reagovat
Svatej

Nejhorší na tomhle ale je, ze to sobceni není vůbec jen jeho problém, celej ten tým už mel v tyhle sezóně tolik momentů, kde v (fajn, nekdy v ne tak přehledný) situaci ve vapne mohli davat do prázdný a pokaždý to raději urvali sami, že z toho sobectví bliju.

Jsem ohromenej, že to trenér neřeší, Sterling a Jackson jsou v tomhle úplně na pěst nejvíc ze všech..

Reagovat
Svatej

Vlastně jedinej moment, kde se to sobceni vyplatilo, byl Jackson proti Tottenhamu, kde to ještě vyšlo uplnou haluzí. To uz neni ani jen na prostou facku..

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Jackson by nehrál ani ve Zlíně tyvole

Reagovat
John Obi Mikel

Ten náš útok je něco naprosto příšerného, tam by všichni kromě Palmera zasloužili o poločase propleskat. Broja na top úroveň nemá, Sterling je prostě úplnej pitomec a Jackson je taky klasicky úplně mimo. Zvážil bych, jestli do toho nešáhnout už teď.

Reagovat
Miguel19

Bylo úplně jasný, že na Štědrý den budeme totálně nasraný, přitom stačilo, aby Sterling nebyl idiot. A to vesměs nehraje špatný zápas, ale tohle je na tečku mezi oči.

Broja naprosto zoufalej hráč. Snad místo něho v lednu někdo přijde a on se pošle do prdele. Týpek nehrál takovou dobu fotbal a prochází se na hřišti jak mistr světa. Nedá se o něj narazit, protože je to kopyto. Jenom tam překáží. Snad dá Nkunku alespoň 30 minut.

Jackson v té tragičnosti není o moc lepší.

Reagovat
PanAu

Lunetik, Skunk a Maatsen na plac pls…..Broja, Jackson a Disasi někam do pici pls…..

Reagovat
PanAu

Beze změny Poche spokojenej s utocnikama

Reagovat
spider_8

Tohle je za me jasna pecka.

Reagovat
KnoxXx

fakt neuveritelne, co su schopni zahodit

Reagovat
Miguel19

Na to, jak je Petrovič vysokej, tak snad nemá ani jeden centr

Reagovat
KnoxXx

konecne

Reagovat
John Obi Mikel

Ty vole

Reagovat
Gareth Bale 11

Vzhledem, ke konci prvniho a zacatku druhyho polocasu, to golem smrdelo.

Reagovat
Miguel19

Neuvěřitelný. Máme tam 3 stopery, 2 útočníky, dvoumetrového defenzivního záložníka a co roh, to šance.

Reagovat
Miguel19

A Petrovič je zoufalec. Centr na malé vápno a zase stojí na čáře, jako celej zápas.

Reagovat
Svatej

Asi to chce jeste Badiashila misto Gusta

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Mike Litoris

Poche by se taky mohl vzpamatovat. Místo toho, aby stavěl tým, kde budou vysocí hráči platní při obranných rozích, má postavit jedenáctku, která bude tak aktivní, že bude hrát většinu zápasu na soupeřově půlce a k obrannýmu rohu se skoro ani nedostane. Ne, raději dá na kraj obrany stopera, který má prostě kreativitu nula.

Reagovat
vitasrp

Jakcson se schová do ofsajdu, tu akci nijak nevyřeší a nakonec z toho vznikne akorát brejk soupeře, roh a gól. To není normální, jak strašný kopyta ti ofenzivní hráči jsou.

Reagovat
vitasrp

To jsou příšerný chyby, kdy je ten trenér úplně zbytečnej.

Reagovat
Miguel19

Disasi dělá kiksy skoro každej zápas, proč ho teda furt hraje?

Reagovat
John Obi Mikel

Tak zrovna Badiašílenec se taky minule moc nepředvedl

Reagovat
Svatej

Reagovat
vitasrp

Minule udělal Badiashile, předtím Silva. Však kdokoliv hraje, udělá chybu, o to mi jde.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
John Obi Mikel

Dissasi co to bylo ty vole

Reagovat
Squinty

Disasi tpc to je taky úkaz

Reagovat
spider_8

My jsme fakt chranena dilna...

Reagovat
LaVolpe

Reagovat
Euphael

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
masly008

Jaký klub takoví fans.

Reagovat
Svatej

Ty si prostě nemůžeš pomoct, musíš napsat takovou kokotinu i tady

Reagovat
masly008

Promiň ale prostě se to nabízelo.

Reagovat
PanAu

Vystridej kurva už

Reagovat
LaVolpe

Jackson.

Reagovat
Csaplárova past

Jackson pičo

Reagovat
avicii

Chelsea na Vianoce lepšie než Pelišky

Reagovat
John Obi Mikel

Javksone střílej!!!!!

Reagovat
vitasrp

CO JE TOHLE ZASE ZA ŘEŠENÍ? STŘÍDEJ, NKUNKU NA PLAC, JACKSON NĚKAM DOPRDELE UŽ TYVOLE

Reagovat
BennDyaz

Počítá se to jako střela?

Reagovat
spider_8

Jackson jak si nechtel kazit xG

Reagovat
Svatej

Reagovat
Mastný Chobot

NICOLAS COME TO BESIKTAS

Reagovat
Squinty

Jackson nohy do svěráku

Reagovat
Maximm9

Jackson A dost.... pro moje mentalni zdravi tyto retardy od noveho roku nekoukam. Zustanu u United, tam se clovek aspon bavi

Reagovat
spider_8

To neni blbej napad, fans Chelsea budou koukat na United a naopak Vsichni stastny

Reagovat
KnoxXx

mam to opacne

Reagovat
vitasrp

To je takovej idiot. Mimo na Crystal Palace.

Jdětě všichni dopíči.

Reagovat
vitasrp

Vždyť prostě nemáme hráče ty debile jeden.

Reagovat
samson192

Čakal som kedy sa ti to vyplní.

Reagovat
vitasrp

Ugochukwu se vrátil moc brzo a zranění. Ještěže máme tak dobrej rozpis a hrajeme hned po 2 recovery days.

Reagovat
Squinty

To jeho zranění bude spíš posílení

Reagovat
Svatej

Meme tým

Reagovat
PanAu

proč si to dělám na Vánoce ty vole

Reagovat
Jackmaker1989

Jackson, Sterling natipovane 1x za barak. Normalni dementi obaja

Reagovat
John Obi Mikel

UgoSalaterie taky zraněnej

Reagovat
John Obi Mikel

My máme tři DM, jeden nemocnej a 2 těsně po zranění. Kolik bychom jich potřebovali aby jsme měli vždy 1 připraveného do základu?

Reagovat
Euphael

Reagovat
Miguel19

Tak teďka to bude solidní průchoďák

Reagovat
John Obi Mikel

My jsme úplně debilní s těma kartama

Reagovat
KnoxXx

Sterling

Reagovat
$dolar$

Dela si prdel ten rozhodci???

Reagovat
Gareth Bale 11

Co to je za zapas.

Reagovat
spider_8

Takovej silvestrovskej

Reagovat
Miguel19

Jak je tohle faul Sterlinga?

Reagovat
Greaber

Kluci už pochopili, že penalta je jejich jediná šance

Reagovat
vitasrp

Tohle nnení faul od Sterlinga ty čůráku jeden.

Reagovat
Mastný Chobot

Ale ani penalta

Reagovat
LaVolpe

kkti

Reagovat
Maximm9

Jak muze mit utocnik 8 zlutych ?

Reagovat
John Obi Mikel

Za půl sezóny bych dodal

Reagovat
martin.b

To nezvládl ani Costa ne ?

Reagovat
Maximm9

Donutil jsi me se jit podivat. Costa mel 8 za sezonu a bylo vetsinou za rvacku Jackson to ma za zakopavani micu a kecy

Reagovat
Csaplárova past

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
avicii

Jackson zase za reči?

Reagovat
John Obi Mikel

Jacksone ty nejseš normální s těma kartama

Reagovat
Gareth Bale 11

On ma 8 zlutych jako utocnik?

Reagovat
Greaber

A všechny má za blbý kecy

Reagovat
Gareth Bale 11

To je uplne mimo.

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
martin.b

Jasnej přímák pro Chelsea, penalta ne…ale Coote klasicky viděl něco jinýho

Reagovat
vitasrp

Tohle na Gusta není faul ani v nejmenším. Co to pískáš ty krávo.

Reagovat
John Obi Mikel

Co chybělo?

Reagovat
Mastný Chobot

Rozhodca sa rozhodol, ze bude tragickejsi nez oba timy. A to je kurva challenge

Reagovat
KnoxXx

Sterling

Reagovat
LaVolpe

Sterling nedá ani za milion.

Reagovat
Maximm9

Zkousi v tom nasem tymu na treninku strely z prvni ?

Reagovat
John Obi Mikel

My toho góla nedáme

Reagovat
Svatej

Uz lezi asi 4 minuty, z toho by ten vymrdanec mohl udelat aspon 2 minutky do nastavení ❤️

Reagovat
Miguel19

Gallagher má fakt vymleto. Má žlutou a opět udělá takový faul...

Reagovat
Jackmaker1989

Reagovat
John Obi Mikel

Colwill je dopředu dneska nulovej, dej tam Maatsena

Reagovat
KnoxXx

nikto v pokutovom uzemi a Gusto centruje

Reagovat
pingla

sledovat tuhle show na Vánoce, já si mlaskám

Reagovat
Squinty

To jsou centr

Reagovat
Miguel19

To je šílená ostuda druhý poločas.

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Až je mi Vás fakt líto, to je něco otřesného.

Reagovat
John Obi Mikel

Takový Evergreen téhle sezóny, že druhý poločas daleko horší než první. Hlavně že jsme jeli v létě hodně fyzickou přípravu.

Reagovat
Jackmaker1989

Sterling, Mudryk

Reagovat
LaVolpe

Reagovat
Mastný Chobot

Ten Hwang jak tam bol uplne sam

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
Higi

Reagovat
lajka30

Jak tam nikdo nebyl. WTF

Reagovat
lajka30

Už by Salah uklízel.

Reagovat
John Obi Mikel

Sundali jsme oba vysoké hroty, jdeme centrovat do vápna.

Reagovat
Svatej

Reagovat
John Obi Mikel

Jestli nám nedá někdo od soupeře dáreček jako Trippier, tak jsme v háji.

Reagovat
KnoxXx

rozhodca mysli na fanusikov

Reagovat
iamek

11 minut

Reagovat
Euphael

konecna

Reagovat
Csaplárova past

Chelsea by mela tem fanouskum platit vstupne a cestu, protoze na tohle se neda divat

Reagovat
Gareth Bale 11

Doherty.

Reagovat
iamek

Co dělal ten stoper ?

Díky Chelsea

Reagovat
John Obi Mikel

Tak to je konec

Reagovat
KnoxXx

Badiashile

Reagovat
Svatej

Reagovat
Svatej

Normálně se tu hystericky smeju, to je BRUTÁLNÍ

Reagovat
John Obi Mikel

Badiašílenec krásné sklepnutí Já na tohle nemám nervy.

Reagovat
mithro

Chelsea su kamosi

Reagovat
nani92

My sme síce ultra tragickí, ale ta Chelsea je iný extrém

Reagovat
iamek

Jsi zakrikl

Reagovat
mithro

nedavat goly nie je pre kazdeho

Reagovat
John Obi Mikel

NKUNKUUUU

Reagovat
Mike Litoris

Ani nechci vidět, jak by s tou hlavičkou naložil Jackson

Reagovat
John Obi Mikel

To nebyl faul na Maatsena?

Reagovat
KnoxXx

Sterling, konecne

Reagovat
iamek

Sterling

Reagovat
Gareth Bale 11

Sterling je hrozna mrdka, zase takovej odraz.

Reagovat
Gareth Bale 11

A on chce kreten penaltu, ale kdyz muze nahrat do prazdny, tak to ne.

Reagovat
John Obi Mikel

Sterling

Reagovat
Busby babes

Sterling ma skvelej zapas.

Reagovat
pingla

To je karta za těch dalších 100 pádů, kterým přidal, a nedostal ji

Reagovat
Greaber

Chtěl bych něco napsat, ale škoda slov, šťastný a veselý

Reagovat
KnoxXx

zaverecna minuta

Reagovat
Csaplárova past

pískej konec nebo tady padnu smíchy tvle

Reagovat
iamek

Silva a asiat

Reagovat
John Obi Mikel

Tam hraje goalsong Teplic

Reagovat
BennDyaz

Reagovat
O.Giroud

ste si mohli tie nadávky odpustiť keď sú Vianoce modráci

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele