PREMIER LEAGUE: KDO SE ZACHRÁNÍ?

12.05.2007, 15:54
Aktuality
Tři týmy, ale pouze dvě místa. Kdo doprovodí Watford a Charlton do druhé ligy, bude to Wigan, Sheffield nebo West Ham? Odpověď na tuto otázku se dozvíme zítra, kdy posledním kolem vyvrcholí letošní sezóna anglické Premier League.

Minulé kolo rozhodlo o tom, že druhým sestupujícím se stal Charlton, a také o tom, že starosti se záchranou už nemusí řešit ve Fulhamu. Známé anglické "pravidlo", že k záchraně stačí 40 bodů, se tak opět potvrdilo, Fulham jich na svém kontě má 39 a je také jasné, že alespoň jeden ze zachráněných týmů jich posbírá 38. Přesně tolik jich má momentálně šestnáctý Sheffield a sedmnáctý West Ham, aktuálně sestupující Wigan ztrácí tři body...

Sheffield United (pravděpodobnost sestupu 5%)
Sheffield má vše ve svých rukou. V neděli na svém stadionu přivítá Wigan a jediné, co by jej mohlo poslat do druhé ligy, by byla prohra. I v případě ztráty všech tří bodů by tu byla teoretická naděje záchrany, jenže to by West Ham musel prohrát na Old Trafford. I když se to zdá reálné, nesmíme zapomínat, že Manchester se na své utkání nemusí naplno soustředit, když vezmeme v úvahu, že jej čeká oslava už jistého titulu. Sheffieldu se před touto sezónou moc nevěřilo a její začátek tomu hodně nasvědčoval, ale v posledních čtyřech utkáních získal sedm bodů a míří k záchraně.
TIP: Sheffield porazí Wigan 2:0 a obsadí konečné 16. místo.

West Ham United (pravděpodobnost sestupu 15%)
Před dvěma měsíci už téměř nikdo nevěřil, že by se tým Alana Curbishleyho mohl ještě zachránit, ale v současnosti to vypadá velmi nadějně. WHU z posledních osmi utkání vytěžil šestnáct bodů a pouze dvakrát zaznamenal prohru. Nejprve na domácím hřišti dostal čtyři branky od Chelsea a hned v dalším zápase si odvezl prohru ze Sheffieldu, ale i přesto míří k záchraně. V minulém kole se radoval z domácí výhry 3:1 nad Boltonem, který bojuje o účast v poháru UEFA. Už po třiceti minutách hry vedli kladiváři 3:0 a udělali obrovský krok k záchraně.
TIP: Zápas mezi Manchesterem United a WHU skončí nejspíš remízou, tipoval bych 1:1 a Kladiváři se budou radovat ze záchrany.

Wigan Athletic (pravděpodobnost sestupu 80%)
Výkonnost Wiganu je přesným opakem West Hamu United. Tým Paula Jewella se dlouhou dobu držel vysoko nad sestupovými příčkami, ale z posledních osmi utkání nedokázal ani jednou vyhrát, vytěžil jen tři body a nasbíral nepěkné skóre 8:14. Přitom teprve minulý týden po zápase s Middlesbrough se Latics propadli poprvé na sestupové příčky. Právě kvůli této pokleslé formě rozhodně nejsou favoritem veledůležitého zápasu se Sheffieldem.
Tip: Wigan se Sheffieldem prohraje 0:2 a sestoupí

Autor: Tomáš Honajzer

Komentáře (360)

Přidat komentář
HOST*Andy Conceicao

no a tak to mám i v tiplize.. Manchester-West Ham 1:1, Sheffield-Wigan 1:0

Reagovat
HOST*

Dobrej clanek a snad spravny odhad

Reagovat
smazaný uživatel

WHU! Já bohužel moc nevěřím, že na Old Trafford bude remíza, viděl bych to spíš na vítězství Man Utd, kterým sice o nic nejde, ale v posledním domácím zápase se budou chtít rozloučit vítězstvím. Zkrátka Sheffield doma nesmí prohrát, což je určitě reálné.

Man Utd - West Ham Utd 3-1

Sheffield Utd - Wigan 2-1

Reagovat
PJ

Souhlas

Reagovat
HOST*plzeň

taky nevěřim, že si WHU odveze body..ale jinak good článek

Reagovat
HOST*Josemo

budou se chtít rozloučit domácí výhrou, ale whu se nechce rozloučit s premier league? co je větší hnací motor?...navíc na manutd stále čeká fa cup a zbytečné zranění tahouna c.ronalda a dalších hvězd nebudou domácí riskovat, tip 02 s krásným kurzem kolem dvou by mohl vyjít bez problémů :)

Reagovat
HOST*

Ferguson se navic vyjadril v tom smyslu, ze postavi nejsilnejsi moznou sestavu, protoze chce bejt vuci ostatnim klubum na chvostu fer. http://home.skysports.com/list.aspx?hlid=465825&CPID=8&clid=21&lid=&title=Fergie+warning+for+Hammers

Reagovat
HOST*Josemo

chjo

Reagovat
HOST*

?

Reagovat
Shevchenko

Si vzpomeň na Libe 2006

Reagovat
Shevchenko

jeje sry to mělo být nahoře

Reagovat
Shevchenko

Si vzpomeň na Libe 2006

Reagovat
Shevchenko

Reagovat
Shevchenko

prostě to mělo být pro Sterdu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Chazy

EF a jejich prognózy...

Reagovat
Chazy

DRAFT JE TADY!!!

Sice až v 02:00 v noci, ale doporučuju se na něj podívat. Je to obrovská show, ze všech draftů v americkejch sportech určitě největší a sám o sobě draft je nejvýznamnější, protože hráči jdou z draftu do NFL okamžitě a není tam žádný procházení přes farmy, hráči jsou prostě polished.

Pochybuju, že tu někdo college víc sleduje, já sám to plánuju až za pár let, ale na ESPN je to pojatý úžasně, maj ve studiu experty na college football, každej vybranej hráč tam má vypracovanej profil se záběrama, dozvíme se nějaký jeho silnější stránky, slabiny, co se od něj očekává, proč ho týmy braly atp., člověk se pak na ty hráče v sezoně ohromně těší a celkově to prospěje sledování samotný NFL. Já jen doufám, že Pats vylepší secondary.

Tady je seznam hráčů, co tam půjdou, pokud znáte lepší, tak jsem s ním. Ale tady je dobrý, že se dá mrknout i na jejich výkony v kempu.

http://www.cbssports.com/nfl/draft/prospectrankings

http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=6uTLtBGgSAM#t=86s

Reagovat
niflheim

Reagovat
niflheim

Kenny Vaccaro...prý nejlepší safety v draftu a budoucí pro bowler. Jsem zvědavý

Reagovat
Kily

Te'o se parádně propadl, ale tak lhát se nemá

Reagovat
niflheim

No...já celkem žasnu, že se o něm uvažuje jako o first round materiálu (hodně se spekuluje o Bears).

Reagovat
Kily

já ani ne, na Fighting Irish jsem loni pravidelně koukal a je fakt dobrej, akorát mu stejně jako celému týmu hrubě nevyšel poslední zápas sezony, hlavně tedy první půlka. Dokonce jsem ho strašně moc chtěl do Titans jako budoucího vůdce obrany, i když tady je pravda, že dneska bych do obrany bral každého lehce schopného hráče, jelikož i ten by byl velkým přínosem. No a ještě někdy před pěti měsíci byl na žebříčcích v první pětce, na jednom jsem ho dokonce viděl jako dvojku, pak přišlo státní finále, vyplavala na povrch pravda, z něho se stal jeden z nejméně oblíbených sportovců v Americe a dneska je pomalu za vyvrhela

Reagovat
niflheim

Tak podle mě bude dobrý...ale ne nijak skvělý.

Reagovat
Chazy

Tak on je kvalitativně vážně na úrovni prvního kola, koneckonců obránci moc často o Heisman Trophy nebojujou. Jenom je to debil no

Reagovat
Chazy

Já bych ho jako do NE klidně bral... na draftu se dá jít obecně dvěma způsobama, hledáš hráče, co potřebuješ, nebo hledáš maximální value a ta jeho by byla fakt značná na tom picku...

Reagovat
Chazy

Rams' second-first round pick, No. 22 overall, clearly is for sale. STL looking to deal out of 22.

Reagovat
Chazy

Increasing chatter of SF coming up into top 15. 49ers looking to strengthen an already tough defense.

Reagovat
C0br
Reagovat
Chazy

Stačí koukat

Reagovat
Chazy

FANTASY

Jen se chci zeptat, kdo tu má zájem hrát příští rok NFL fantasy? Rovnou říkám, že je to tisíckrát lepší než ta PL.

Potřebuju hlavně od týhle partičky: Chazy, Miky, Niflheim, C0br, Trand, mihi, PesNepes, koudak, Tsigi, petirosso, Palike, kily,

vědět, jestli je tu někdo, kdo ví, že nebude chtít hrát..

Reagovat
Chazy

A samozřejmě kdo v tom seznamu není a chtěl by hrát, tak budu otevírat i další ligu

Reagovat
smazaný uživatel

jasna vec

Reagovat
Pettirosso

já bych hrál rád, nhl fanta mě baví neskutečně, akorát se v těch hráčích moc neorientuju

Reagovat
niflheim

nifl bere rodgerse

Reagovat
Chazy

Nebude problém, neboj.

Reagovat
smazaný uživatel

já bych kdyžtak chtěl, jestli by bylo místo

Reagovat
Chazy

Už jsem ti to psal, mám tě jako prvního náhradníka. Tzn., kdyby někdo odpad, jdeš do první ligy, kdyby se založila druhá, jsi v ní, kdyby se první rozšiřovala na 14 nebo 16 lidí, tak tam budeš. Prostě tě mám zapsanýho.

Reagovat
smazaný uživatel

ok, dík

Reagovat
Maresma

Pokej, to muzes hrat i kdyz o NFL temer nic nevis?

Reagovat
smazaný uživatel

počítám s tím, že se to tím budu učit, a předpokládám, že porážení mě nebude nikomu vadit , ale tak ideální by pro mě asi byla ta druhá liga no

Reagovat
Maresma

Do ty druhy ligy bych teda sel mozna taky, chazy. :)

Reagovat
Chazy

Dobrá volba, je to velká sranda, zpříjemní to sledování neděle, nežere to čas a může to přinýst nečekanej úspěch, dozvíte se jména víc hráčů, udělá vám to zajímavý zápasy, co byste jinak ignorovali a celkově tam nevidím negativum.

Reagovat
Maresma

Ok, tak se mnou pocitejte. :)

Reagovat
Chazy

Njn, to jste na druhou ligu už tři, a to jsme vlastně o fantasy ještě ani nezačli pořádně mluvit, takže bude téměř určitě. Snad to vyjde na 11 členů a moje béčko

Reagovat
Maresma

Ja, Dexter a kdo?

Reagovat
Chazy

Mada se tu hlásil.

Reagovat
Maresma

Toho sem si tu ani nevsiml

Reagovat
Chazy

Hele, až se fantasy spustí, tak mám pro vás připravenej takovej úvodní příspěvek, kde vám k tomu všechno řeknu.

Samozřejmě je lepší, když něco víš, ale jde o to, že díky fantasy se toho hodně dozvíš a prakticky není možný tam postavit vyloženě tým outsiderů. Je tam dost vodítek.

Reagovat
Mada

Já mam zájme určitě

Reagovat
niflheim

Nedávno jsem četl, že kdyby se dělal znovu ten draft, tak by ho určitě někdo bral v prvním kole.

Reagovat
Chazy

Bude škoda ho pustit, no

Reagovat
Maresma

Reagovat
niflheim

Jinak...gamepass na nfl.com je do konce draftu zdarma ... možnost sledovat draft + nfl network, navíc přístup do záznamů zápasů za poslední 3-4 roky.

Reagovat
niflheim

Kdopak bude jednička? Joeckel nebo Fischer?

Reagovat
Pettirosso

Chazy nevíš pořadí týmů na draftu? Vůbec nevím, jak to v NFL je

Reagovat
Chazy

http://en.wikipedia.org/wiki/2013_NFL_Draft

Ale no tak, to by sis snad dokázal najít

Reagovat
Pettirosso

že to bude i na wiki jsem teda netušil, dík

Reagovat
Chazy

Saying that, one HC called CB Dee Milliner the top defensive player in this draft "by a wide margin."

Reagovat
niflheim

Tak nejlepší CB to určitě je v letošním draftu.

Reagovat
niflheim

Ten Němec sympaťák.

Reagovat
Chazy

Tak je tu aspoň někdo?

Reagovat
Pettirosso

Já tu jsem, ale jen jsem něco dodělával a už jdu spát. Na draft bych se rád podíval, ale ráno v 7 vstávám, a budu až do noci na nohách, to bych nedal. Snad pak budou někde highlighty zajímavých momentů, nebo srhnutí, nebo tak :)

Reagovat
niflheim

Jop, ale kafe si asi dělat nebudu...a rychle usnu.

Reagovat
Chazy

Ale tak... je to super.

Reagovat
Chazy

Time to change this: Over past 9 years, Raiders are only NFL that has not drafted a Pro-Bowl player in first round.

Reagovat
Chazy

49ers (13), Ravens (12), Falcons (11), Dolphins (11), Vikings (11) w/ most picks in 2013 Draft. Panthers (5), Bears (5), Pats (5) w/ fewest.

Reagovat
C0br

To je aspoň pořádný množství.

Reagovat
Chazy

I currently expect Rams to end up with one of these players today: WR Tavon Austin, S Kenny Vaccaro, OT D.J. Fluker or OLB Alec Ogletree.

Reagovat
Chazy

* Jeff Darlington

Reagovat
niflheim

Vaccaro první, nějaký WR druhý pick.

Reagovat
Chazy

Z tebe bude brzo největší expert tady

Reagovat
niflheim

Ses nedíval včera na ten mock, kdy draftovali postupně? ... bylo to dobrý, jen jsem nepochopil Gena jako druhého

Reagovat
Chazy

Ale jo, jenže stejně, sleduješ to fakt podrobnějš jak já. Oni jsou ti QB vždycky overrated, prostě se až moc přisuzuje váha tomu, že ho nějakej tým potřebuje.

Reagovat
niflheim

Tak Gena v poslední době komentují s tím, že je hodně "bad tape". Ale prý je šance, že ho budou chtít Browns.

Reagovat
niflheim

V prvním kole podle mě nepůjde žádný QB.

Reagovat
Chazy

Tomu zas nedokážu věřit

Reagovat
niflheim

Případně Emanuel...ale řekl bych, že fakt ne

Reagovat
Chazy

One reason tonight so unpredictable: Each of top 16 teams except NO and DET have changed HC or GM in past two years.

Reagovat
niflheim

Kurva a ty vstupy k Mantimu už mě serou...já ho snad nebudu mít rád ještě dřív, než začne vůbec hrát v NFL.

Reagovat
Chazy

Reagovat
niflheim

Tak už poněkolikátý vidět toho Hawaiičana, jak čumí do vody...kdyby radši více kecali s lidma od těch týmů jako na začátku toho bloku.

Reagovat
Chazy

To kafe si udělej, ať vidíš, jestli půjde v prvním.

Reagovat
niflheim

I'll do what I what ... ale asi ne, zítra vstávám na praxi...a neboj, uvidím

Reagovat
niflheim

A další

Reagovat
Chazy

Reagovat
Chazy

Jupí, začínáme doopravdy

Reagovat
miky10

Nuda.

Reagovat
Chazy

Boomer... tak ten mi chyběl.

Reagovat
Chazy

Joe Namath zas na fetu

Reagovat
Chazy

U S A

Reagovat
niflheim

Reagovat
niflheim

Hergot...už pár minut nebyl vstup k Mantimu...copak asi dělá?

Reagovat
Chazy

Ale máš to od ESPN, žejo?

Reagovat
niflheim

Já mám puštěný NFL network už pár hodiny...momentálně kecají Mayock, Eisen a spol.

Reagovat
Chazy

Hmm, tak to máme oba něco jiné, no nevadí mayock je ultra expert

Reagovat
niflheim

Pats-Packers

Reagovat
niflheim

A neztal Fischer

Reagovat
niflheim

*beztak

Reagovat
Chazy

Jj, taky myslím

Reagovat
Chazy

ON tam vážně píše, co si myslí, že týmy udělaj, ale taky vysvětlí, když nesouhlasí

Reagovat
niflheim

Četl jsem, neboj

Reagovat
miky10

Reagovat
niflheim

LEON SANDCASTLE!

Reagovat
Chazy

Fisheeer

Reagovat
Chazy

Bude mít Alex super protekci no

Reagovat
niflheim

Fischer

Reagovat
C0br

To je aspoň frajerskej komisonář. Ne jak ten zakrslej žiďák Stern u NBA.

Reagovat
niflheim

*Fisher...

Reagovat
niflheim

Andy Reid v té hawaiiské košili

Reagovat
Chazy

Já sem fakt zvědavej, co tam předvede. Co já sleduju NFL, tak se mu nikdy nedařilo, ale to holt bylo to období, kdy už měl bejt dávno vyhozenej

Reagovat
Chazy

Jeff Darlington @JeffDarlington 10m

With all due respect to Eric Fisher, as it pertains to the general public, he's got to be most anonymous 1st overall pick in recent memory.

Reagovat
niflheim

No...včera tam měli Gena jako druhý pick. A je možné, že Raiders budou obchodovat.

Reagovat
Chazy

Takže Johnny Football přichází o hráče?

Reagovat
C0br

Joeckeeeel... wait who?

Reagovat
Chazy

Great move by the Jags to grab Luke Joeckel. No need to over think it. Like when Dolphins picked Jake Long…if Matt Ryan wasn't in the draft.

Reagovat
Chazy

#JAXPick Luke Joeckel number 2 overall. He started all 39 games at Texas A&M. Over the past two seasons he allowed 4 sacks. Johnny Manziel averaged 13.1 yards per scramble going left.

Reagovat
Chazy

Lol, Raiders, to je komedie.. o jaký hráče v minulosti přišli.

Reagovat
niflheim

Srandovní franchise za poslední roky...a to snad před dekádou hráli o SB

Reagovat
Chazy

Jojo, takovej milovanej a nenáviděnej, jejich fanoušci jsou fakt magoři... ale zas tomu dodávaj šťávu. Ale proti SF jsou schopni se s fandama 49ers i poprat, což je jako v americkejch sportech úkaz

Reagovat
niflheim

Raiders trade...čekal jsem

Reagovat
Chazy

Nemachruj ...

Reagovat
niflheim

Reagovat
Chazy

Podle všeho velký překvapení.

Reagovat
niflheim

Jsem čekal, že po něm sáhnou Eagles.

Reagovat
Chazy

Co z toho má Oakland?

Reagovat
Chazy

Ok, už vidím

Reagovat
miky10

Lol, třetí za dvanáctej a štyrycátej.

Reagovat
niflheim

Tak Oakland potřebuje posíli na více frontách...a Sharriff podle mě bude k dispozici na 12. picku. Plus získají navíc další pick. Proč ne?

Reagovat
miky10

Nevím, koukam na NFL draft poprvý a vim toho naprostý minimum o Raiders, ale zní to vtipně, když si to představim třeba v hokeji.

Reagovat
Chazy

Holt v americkým fotbale je mnohonásobně víc postů a typů hráčů.

Reagovat
miky10

1+1...

Reagovat
Chazy

Já jen, že se tam prostě uvažuje jinak no. Třeba můžou bejt před tím hráčem kolem 10. místa lepší, ale pro ně míň hodnotní, protože někde maj obzvlášť mezeru. A takle maj dvě volby ve druhým kole. Nakonec je to asi win-win.

Reagovat
miky10

Ale jo, já to chápu, je je to pro mě prostě zvláštní a na první pohled mi to přišlo nesmyslný.

Reagovat
Chazy

Však joo

Reagovat
Chazy

To udělali prostě proto, že tam bude hráč, kterýho stejně chtěj a maj k tomu další volbu zdarma?

Reagovat
niflheim

Reagovat
Chazy

Hazard, ale smysl to dává

Reagovat
Chazy

Nabízí ti network taky u každýho hráče nějaký představení s videem?

Reagovat
niflheim

To studio tam pouští záběry.

Reagovat
Chazy

Ok, pohoda.

Reagovat
niflheim

Už dlouho nebyl Manti

Reagovat
Chazy

Chip Kelly... na toho se těším hrozně moc, jeho Oregon byl něco nenapodobitelnýho.

Reagovat
miky10

Já chci QB.

Reagovat
Chazy

Stejně se o těchhle postech potřebuješ víc dozvědět

Reagovat
niflheim

Dneska nebude...

Reagovat
Chazy

Nevěřím

Reagovat
niflheim

Kvůli tomu, že tam Geno sedí uvnitř?

Reagovat
Chazy

Přijde mi to nepředstavitelný, že by žádnej nešel, když poslední roky chodilo tolik.

Reagovat
niflheim

Nejvíc se asi nabízí Bills nebo Browns...ale Bills podlě mě vezmou Tavona.

Reagovat
niflheim

Ok...tak teď půjde Ziggy sicher ... jsem zvědavý na Browns, to celkem volá "TRADE"...ale beztak to bude Dee, ale jistý si nejsem...a kdyby Geno, tak se asi poseru

Reagovat
Chazy

Reagovat
niflheim

Ziggy nějaký smutný...taky by se mi nechtělo do Detroitu

Reagovat
Chazy

Zahraje si se Suhem

Reagovat
Chazy

Tohle dává smysl

Reagovat
Chazy

Jeff Darlington @JeffDarlington 12m

First three picks in this year's draft: Example No. 1,325 why mock drafts are so ridiculously dumb even if occasionally and moderately fun.

Reagovat
Chazy

Geno nic

Reagovat
niflheim

Však za chvíli půjdou Bills...a půjde Austin

Reagovat
niflheim

Wow...ono je fakt možný, že Dee Milliner skončí u Jets

Reagovat
smazaný uživatel

CANEEEEEEEEEEEEES

Reagovat
smazaný uživatel

vedla

Reagovat
Chazy

Reagovat
niflheim

Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Rams jdou po Tavonovi

Reagovat
Chazy

To by byl trand nadšenej myslím

Reagovat
niflheim

Reagovat
niflheim

Cymbál pod jiným článkem

Reagovat
Trand

Když to nikdo nenapíše.

Reagovat
niflheim

Chazoun asi 3x

Reagovat
Trand

Kde?

Reagovat
Chazy

u mnoha článku, ale to je fuk... vítaj

Reagovat
niflheim

Suarez?

Reagovat
Trand

274 nepřečtených.

Reagovat
Chazy

ach jaj

Reagovat
Trand

Radši jsem chtěl Justina Huntera, ale stěžovat si nebudu. Každopádně ta cena za něj je hodně vysoká, snad potvrdí, že má pro to svý sebevědomí důvod.

Reagovat
Chazy

O něm jsem slyšel jen dobré věci a hlavně? Měl by bejt odolný ... to je oproti jeho předchůdci příjemná změna.

Reagovat
Trand

Ještě mě štvi s Dannym.

Reagovat
smazaný uživatel

Hunter spadne k Texans :)

Reagovat
Trand

Hunter by byl pro vás skvělý. Já chci ještě Pattersona nebo Hopkinse, pokud už nebude Hunter.

Reagovat
niflheim

Pánové...teď bych se nedivil, kdyby tím 16. pickem brali Bills Gena.

Reagovat
niflheim

Jets sáhnou po CB.

Reagovat
Trand

Milliner?

Reagovat
Trand

Jsem čekal, že vemou receivera.

Reagovat
niflheim

Mají dva 1st round picky.

Reagovat
Chazy

Cris Carter @criscarter80 10m

Nice pick #STL

čerstvej halloffamer chválí

Reagovat
niflheim

Revis pick

Reagovat
Trand

Titans stejně nikoho nezajímají, ty rovnou přeskočit.

Reagovat
Chazy

Lol, však jim fandí Kily

Reagovat
Trand

Vím, ale ten tu není, ne?

Reagovat
Chazy

No a cooo..

Reagovat
Trand

My neodpověděl, když jsem se ho ptal na toho hráče, co přišel k Rams od nich.

Reagovat
Trand

Mi

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli myslis Cooka tak ti asi neodpovedel schvalne :D

Reagovat
Trand

Myslím no, ale vždyť naštvaný by měl být fanoušek Rams za ty prachy, co dostal, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Tojo, takovej deal průměrákovi.

Reagovat
Trand

Tak já ho neznám a proto jsem se ptal, protože mi to přišlo hrozně přestřelený.

Reagovat
smazaný uživatel

No asi takhle. Dobrýho TE bys asi znal

Reagovat
Trand

No právě, asi tam šel hlavně proto, že ho Jeff Fisher zná a prý hraje i slota, tak uvidíme, ale vyplatit se asi moc nemůže.

Reagovat
niflheim

Reagovat
Chazy

Jeff Darlington @JeffDarlington 9m

If @NFL's best WRs thought it was tough to escape Darrelle Revis' shadow, they have no idea. Dee Milliner... welcome to Revis Island.

Reagovat
niflheim

Nehrajeme proti Pollardovi letos

Reagovat
Chazy

Reagovat
Chazy

Alabama CB Dee Milliner at 9 overall. He had labrum surgery in March. Other surgeries: shoulder clean-up, tibial rod, hernia and knee scope.

Reagovat
Trand

Tak za 22 prosím Erica Reida a budu v ráji.

Reagovat
Trand

Nebo Lacy, nechci být vybíravý.

Reagovat
niflheim

Rovnou Vaccarro

Reagovat
Trand

Já chci raději Reida, proti Alabamě byl suverénní.

Reagovat
smazaný uživatel

Hodně stestí se sWattem vormeku

Reagovat
Trand

Official St. Louis Rams

The fans asked for Tavon Austin and so the fans got Tavon Austin! Do you LIKE the pick?

Jak dělají, že ho vybrali kvůli fanouškům.

Reagovat
Trand

Ian Splisgardt Yes! Its a faster Amendola

Zobrazit překlad

To se mi líbí · Odpovědět · 12 · Před 5 minutami

Reagovat
niflheim

Wow, tak Oaklandu to fakt vyšlo...Floyd je jejich

Reagovat
Chazy

Reagovat
Trand

Reagovat
niflheim

Reagovat
Chazy

aha

Reagovat
niflheim

Jdu spát, vstávám na praxi...mějte se

Reagovat
Chazy

Dobrou

Reagovat
Trand

Dobrou.

Reagovat
Trand

Já zůstávám, musím se ještě naučit matiku.

Reagovat
smazaný uživatel

To je strašnej pick....

Reagovat
smazaný uživatel

Hráč kterej může hrát po tom zranění jakkoliv... Raiderům asi fakt nic nepomůže.

Reagovat
Trand

A teď Geno k Jets.

Reagovat
smazaný uživatel

Ten by měl jít k Bills.

Reagovat
Trand

Já doufám, že půjde k Bills, Jets bych mu nepřál, ale byla by to sranda.

Reagovat
Chazy

Bude smutný, jestli to tam prosedí a nikdo ho nevybere

Reagovat
Trand

Reagovat
Chazy

Obrana.... kdo je překvapenej

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole, sem myslel ze aspon jednou v roce, kdyz je draft, nebudou fanoušci Jets v depresi

Reagovat
Chazy

Ona tam holt nemůže bejt tendence něco měnit, když si nechali Ryana

Reagovat
smazaný uživatel

Asi tak no.

Reagovat
Chazy

Když už tu jsi. Na příští sezonu tady založíme fantasy ligu na yahoo, přidáš se? Mám tě v předběžný první lize.

Reagovat
miky10

Lotulelei, tomu budu fandit.

Reagovat
Chazy

Tohle je podle mě super pick.

Reagovat
Trand

Článek:

Wigan Athletic (pravděpodobnost sestupu 80%)

Výkonnost Wiganu je přesným opakem West Hamu United. Tým Paula Jewella se dlouhou dobu držel vysoko nad sestupovými příčkami, ale z posledních osmi utkání nedokázal ani jednou vyhrát, vytěžil jen tři body a nasbíral nepěkné skóre 8:14. Přitom teprve minulý týden po zápase s Middlesbrough se Latics propadli poprvé na sestupové příčky. Právě kvůli této pokleslé formě rozhodně nejsou favoritem veledůležitého zápasu se Sheffieldem.

Tip: Wigan se Sheffieldem prohraje 0:2 a sestoupí

Každopádně Panthers pěkně.

Reagovat
Chazy

Jojo, říkám, že redaktoři EF jsou výstavní plácalové

Reagovat
Trand

Saints. Pěknej trest dostali.

Reagovat
Chazy

http://twitpic.com/clxrl6

Nový dresy Dolphins..

Reagovat
Trand

Pěkně Saints.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak tady sem myslel ze prijde nekdo do front 7... kdyz uz měněj schema.

Reagovat
smazaný uživatel

A ted Geno

Reagovat
Trand

Kdo?

Reagovat
Chazy

Zajímavý

Reagovat
Chazy

Tohle asi musí Gena regulérně urážet

Reagovat
smazaný uživatel

To je podobný jak Rodgers pred par lety, to ho taky solidně vyšplouchli

Reagovat
smazaný uživatel

aha

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ted vubec netusim kam by Smith mohl jit... nejaky napady?

Reagovat
Trand

V prvním kole asi už nic, maximálně Bears.

Reagovat
smazaný uživatel

No já původně myslel ze si pro nej Bills tradnou a vemou ho koncem prvního... Ted me napadli Bengals, ikdyz lepsi nez Dalton neni, ale treba se do dvou let vyrazne zlepsi....

Reagovat
smazaný uživatel

A nebo Rams a cutnou Bradfordovi ten giga kontrakt

Reagovat
Trand

Nežertuj ani.

Reagovat
Chazy

Co se týče dneška, tak podle mě už nikam nepůjde. A pak to s ním zkusí Browns.

Reagovat
smazaný uživatel

A hlavně tam furt visí ten Floyd. Se trochu bojim abysme ho nevzali my, misto WR... ale to uz snad bude fuč.

Reagovat
Trand

49ers.

Reagovat
Trand

Retardi fakt. Tak to vidím asi na Lacyho.

Reagovat
smazaný uživatel

A to sem myslel ze oni by toho Floyda mohli vzit... To by byla jeste vetsi zed nez za Sopoagy.

Reagovat
Chazy

Kdyby byl Manti u Giants, tak už nevím, co by jakej tým musel udělat, aby byl nesympatičtější pro mě.

Reagovat
miky10

Pugh sympoš. ♥

Reagovat
smazaný uživatel

A mám ohromnou radost jak nám nikdo nevyžírá Wideouty :) Snad WR vemou jen Vikings a jeden z dvojice Hunter-Patterson tam jeste bude.

Reagovat
Trand

Hunter by se nám taky hodil.

Reagovat
smazaný uživatel

Austin vam stačí, radši si vemte poradnýho QB

Reagovat
Trand

Bradford je dobrej. Ale nemá na koho házet.

Reagovat
smazaný uživatel

No vzdyt jo, já si jen tak žvatlám

Reagovat
Chazy

Hele, psal jsem ti tam vejš ohledně fantasy, tos to přehlíd, nebo mě tu úmyslně ignoruješ?

Reagovat
smazaný uživatel

Já si totiz čtu jen svoje komenty mrknu na to.

Reagovat
Chazy

Jo, jen tam píšu, že tady chcem založit pro EFNFL komunitu fantasy, tak jestli s tebou můžu počítat... asi se bude očekávat, že nás budeš drtit

Reagovat
smazaný uživatel

Jojo, urcite semnou pocitej. Ve fantasy zatim vzdycky vsichni drtili me

Reagovat
Chazy

Tady máš ale všeobecně náskok v přehledu, spíš se nám tam budeš smát ... hrajem teda na yahoo, já jsem zvyklej tam hrát fantasy baseball, kde maj nejlepší systém. A je tam fajn aukční draft.

Reagovat
Trand

Longster měl jít k nám, má u nás bráchu.

Reagovat
Chazy

Hm, Geno

Reagovat
Trand

Omg čekám jak šašek na Rams a oni to vytradujou.

Reagovat
Chazy

Tak ještě počkej se mnou na Pats

Reagovat
Trand

Já nic nevypínám, kouknu na to na celý, ale těšil jsem se, že vezmem Lacyho. Jinak za dva roky na draftu bude velká hvězda T. J. Yeldon, remember the name.

Reagovat
smazaný uživatel

Co za to dostali? sem to nestih...

Reagovat
Trand

Se ještě nepsalo.

Reagovat
Trand

The #Rams have traded the 22nd overall pick to the @Atlanta_Falcons for picks 30, 92 and 198. #RamsDraft

Reagovat
smazaný uživatel

To je v poho

Reagovat
Chazy

No, dva hráči navíc, asi zas výhodný pro obě strany.

Reagovat
Trand

Reagovat
Chazy

Btw. kdy půjde Barkley?

Reagovat
smazaný uživatel

Pátý kolo Texans

Reagovat
Chazy

To je strašná prdel, že kdyby nemiloval svojí školu, tak šel loni možná na hranici top 5 a bral by neporovnatelně větší prachy

Reagovat
smazaný uživatel

Ale tak myslel to dobře. Loni viděl ze je u QB konkurence jak hovado, pristi rok tam budou samí backupové, tak to zkusil. To že to dopadlo jak to dopadlo je věc druhá.

Reagovat
Chazy

Jj, já to z tohodle pohledu taky chápu, navíc asi sám netušil, že je marnej

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ted prijde bohuzel asi Hunter. A dalsi pick Viks Teo :)

Reagovat
Trand

Sharrif se dočkal.

Reagovat
Chazy

Pozdě. Kdybych dělal mock draft, tak netrefím skoro nic

Reagovat
smazaný uživatel

No to bude DL. Další stěna,.

Reagovat
smazaný uživatel

Skoda ze sou zrovna v divizi kde se zrovna neběhá

Reagovat
smazaný uživatel

Jeste ze tak... to sem si odfouk

Reagovat
Trand

Omg, vám ten Hunter fakt zbyde.

Reagovat
Chazy

Hunter stále nevybrán, zajímavý

Reagovat
smazaný uživatel

ou jéééé

Reagovat
Chazy

Tak co ten Ogletree

Reagovat
smazaný uživatel

Ten mel prej nejaky problemy, tak se dost propadnul.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak a ted jen netrejdnout

Reagovat
Trand

Texans by mohli vzít Mantiho.

Reagovat
Chazy

Reagovat
Chazy

Ale tak on bude super hráč, když ho někde srovnaj.

Reagovat
Trand

Ale být Ravens, tak raději vezmu Mintera než Tea. Nebo být kýmkoliv, kdo bude chtít LB.

Reagovat
Chazy

Heh, takovej hráč ve druhým kole, to by bylo skvělý

Reagovat
Trand

Hopkins je skvělej, ale nevím, proč nebrali Huntera.

Reagovat
Trand

Jestli nevezmeme někoho z trojice Lacy/Patterson/Hunter, tak budu naštvanej.

Reagovat
smazaný uživatel

toho rastamana néé

Reagovat
smazaný uživatel

tvl nám spadne do klína takovej impact player a vemem vyhula... to bude jeste mrzet. Ale tak aspon to je WR. Jeste NT a MLB a bude.

Reagovat
Trand

Tenhle by z těch top5 receiverů měl být největší jistota, no.

Reagovat
smazaný uživatel

Nechybí jeden WR patriotům? no ty budou vysmátý

Reagovat
Chazy

Jojo, ale taková ta základní logika velí jít do secondary.

Reagovat
smazaný uživatel

Já původne myslel ze u vas skončí ten Rhodes. A ted jeste ten trade...

Reagovat
Trand

Chazy.

Reagovat
Chazy

Reagovat
Chazy

Jako 4 picky proč ne..

Reagovat
Trand

Paráda pro vás.

Reagovat
Chazy

Paráda neparáda, toho potenciálního top hráče do secondary to celkem chtělo, i dobrej WR by se hodilo

Reagovat
Chazy

Ale takle se vystřelí do takovýho počtu hráčů, že něco vyjít musí

Reagovat
smazaný uživatel

To je strašně moc

Reagovat
Chazy

Ale tohle je ostuda....

Reagovat
Chazy

slavnostní uvedení pro nějaký šupáky z minny

Reagovat
Trand

Však se na ně vykašlal.

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak pro Vikings zatim super draft... Sice by chtělo, aby meli jeste jeden pick ve tretim kole pro MLB, ale i tak supr.

Reagovat
Chazy

Ale čím víc minut nad tím přemejšlím, tím víc mi to vyhovuje. Ten tým je dost silnej na to, aby nebylo nutný ho posilovat jednou hvězdou, ale těch slabin se tam najde dost a tohle dává větší prostor na jejich spravení.

Reagovat
smazaný uživatel

No, bylo videt ze sli po tech trech CB, ktery by mohli pomoct hned od prvniho zapasu.. A kdyz ani jeden nezbyl, nebyl tam pro ně hrac kterej by jim za prvni kolo stál. A hlavně at uděla Belichick cokoliv, bude to prostě správně...

Reagovat
niflheim

Reagovat
Chazy

Do druhýho kola ale propadnou zajímaví hráči

Reagovat
Trand

Reagovat
Chazy

Ále, tohle nebude špatnej pick, měl jít původně daleko výš.

Reagovat
smazaný uživatel

Já bych byl vic nez spokojenej.

Reagovat
smazaný uživatel

Skoda ze to nebyl Teo

Reagovat
Trand

Ogletree je OLB, ne? Já vím, že je to skvělý hráč, ale podle mě je prostě potřeba posílit víc jinde.

Reagovat
smazaný uživatel

Nojo, u 4-3 to mas skoro jedno

Reagovat
Trand

Tak to bych raději bral Mintera z LSU, ten mě uchvátil.

Reagovat
Trand

Chápu, že nechtějí rb, ale ještě musí přivést nejmín jednoho receivera a safetyho.

Reagovat
Trand

Nicméně největší zklamání dne je pro mě Geno, je mi ho fakt líto.

Reagovat
Chazy

Zejtra se dočká, říkám, Cleveland.

Reagovat
niflheim

Jax.

Reagovat
smazaný uživatel

Ono se to dalo cekat, ze kdyz nepujde hned tak to uz bude mit tezky... Ale to ze dneska nepude vubec sem si nemyslel.

Reagovat
Trand

Cowboys 1 playoff win since 96, hm.

Reagovat
Chazy

Romo..

Reagovat
niflheim

To má s Tebowem společného...oba jedna výhra v PO

Reagovat
Chazy

Reagovat
smazaný uživatel

Kdo to je????

Reagovat
smazaný uživatel

Koukam to ten pick meli taky tradnout

Reagovat
smazaný uživatel

jeste hlouběji

Reagovat
Chazy

Tak máme hotovo... dobrou

Reagovat
Trand

Šmejde. Dobrou.

Reagovat
smazaný uživatel

zajimavy to bylo... dobrou

Reagovat
Trand

Dobrou.

Reagovat
niflheim

Mantiiiiiiiiiiiiiiii

Zajímavý tah od vedení, ale takového Pattersona bych bral . Chudák Geno, ale toho Manuela jsem čekal spíše. Málem mi to vyšlo a možná by i jo, kdyby to Bills netradnuli.

Reagovat
niflheim

http://www.nfl.com/news/story/0ap1000000163679/article/2013-nfl-draft-best-remaining-players

Hunter i Allen tam pořád jsou No...asi se nedivím tomu tradu, když tak koukám, že většina CB už rozebrána.

Reagovat
niflheim

Za RG3 i first rounder ve 2014 draftu pro Rams? Pěkný

Reagovat
Trand

Reagovat
niflheim

After a brief bidding process, the Redskins acquired the pick by giving the Rams four high-value draft picks over three years: their No. 6 overall pick in 2012, their second-round pick in 2012, and their first-round picks in 2013 and 2014.

Reagovat
Chazy

To jsem tu psal jen asi 5x za minulej rok no

Reagovat
Chazy

blbej smajl

Reagovat
Trand

Já chci Leona Sandcastla. Jinak pro nás se ten draft zatím vyvíjí dobře, protože bychom Ogletreeho vzali asi i jako volbu 22. Takže jsme v podstatě na té výmeně nic neztratili.

Reagovat
niflheim

Hodně povedené od vás no

Reagovat
niflheim

Rodgers nový kontrakt, 5 let, 110 mega

Reagovat
Trand

Titans pěkně.

Reagovat
C0br

Chudák Geno

Reagovat
Trand

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele