PREMIER LEAGUE – DOHRÁVKA 4. KOLA

31.08.2004, 13:10
Aktuality
Celkem sedm gólů a hattrick Yakubu Ayegbiniho vidělo včera v Portsmouthu necelých 20 tisíc diváků, zatímco v Manchesteru nevidělo 67,803 diváků gól ani jeden.

Ve Fratton Parku se utkaly týmy z konce tabulky: Portsmouth a Fulham. Domácí už v 28. minutě vedli 3:0 a zdálo se, že o zápase je rozhodnuto – nejdříve se Berkovic dorazil do síťe vyraženou střelu, potom po faulu Boa Morteho na Fullera zvýšil na 2:0 z penalty Yakubu a stejný hráč přidal i třetí gól. Do poločasu však snížili Cole a Boa Morte. V polovině druhé půle dovršil Yakubu po spolupráci s Berkovicem hattrick. Na celkových 4:3 korigoval hlavou výsledek po centru Boa Morseho ještě Carlos Bocanegra. V utkání byl vidět i Patrik Berger, který zahrával mnoho rohů Portmouthsu a připravil útočníkům několik slibných šancí. Škoda jen, že tohoto levonohého záložníka, který se již před časem vzdal reprezentace, neuvidíme v zápase proti Nizozemsku…

Manchesteru United se tuto sezónu trápí, což potvrdil i zápas s Evertonem. I když mohl Alex Ferguson počítat s uzdraveným Luisem Sahou a Christianem Ronaldem, který se vrátil z OH, útočníkům „Rudých ďáblů“ se nepodařilo vstřelit branku a utkání skončilo 0:0.

Utkání bylo pikantní jen tím, že mezi oběma týmy se dolaďuje přestup osmnáctiletého útočníka Wayna Rooneyho, který musí být uzavřen ještě dnes odpoledne. Mluví se o přestupní částce 25 miliónů liber…

Autor: Petr Táborský

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele