Předposlední Cesena odvolala z funkce trenéra Bisoliho

08.12.2014, 13:45
Aktuality
Cesena po dvouleté odmlce znovu patří mezi italskou elitu, kde se jí ale zatím příliš nedaří. Mužstvo z regionu Emilia-Romagna už dlouhých třináct kol čeká na vítězství a momentálně je až předposlední, klubové vedení tak zareagovalo a dnes zbavilo povinností trenéra Pierpaola Bisoliho...

Osmačtyřicetiletý Bisoli v červnu uspěl s Cesenou v play-off o nejvyšší soutěž, v níž pak začal výhrou nad Parmou. Od té doby ale jeho tým tápal, z třinácti zápasů jen pětkrát remizoval a vedení klubu došla trpělivost po včerejším zápase v Bergamu, kde mužstvo nestačilo na místní Atalantu a připsalo si třetí porážku v řadě.

"Cesena oznamuje, že dnes byl odvolán kouč Pierpaolo Bisoli. Prezident Lugaresi, viceprezidenti Pransani a Urbini, a další členové klubu děkují Bisolimu a jeho týmu za dlouholetou práci, spojenou se senzační záchranou (před rokem v Serii B - pozn. red.) a následnou cestou mezi elitu, která zůstane součástí naší historie," stojí v prohlášení.

Italská média už mají jasno, kdo Cesenu povede do nejbližšího utkání proti Fiorentině. Na lavičku má usednout Davide Ballardini, který v klubu dříve působil coby hráč i trenér mládeže.

Autor: Petr Vaněček / football-italia.net

Komentáře (3)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Stacila expreska

Reagovat
STR

Reagovat
smazaný uživatel

Novym koučem je Domenico Di Carlo

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele