Novým trenérem Ceseny se stal Domenico Di Carlo

09.12.2014, 09:35
Aktuality
Nedlouho trvalo vedení Ceseny, než najde nového trenéra, který bude mít za úkol ji vyvést ze sestupového pásma. Pierpaola Bisoliho, který o práci přišel včera po obědě, ještě v pozdních hodinách na lavičce italského klubu nahradil Domenico Di Carlo...

"AC Cesena oznamuje, že dosáhlo dohody s trenérem Domenicem Di Carlem, který s klubem podepsal smlouvu do 30. června 2015," stojí v oficiálním prohlášení.

Celek z regionu Emilia-Romagna se v létě vrátil mezi italskou elitu, od prvního kola a vítězství nad Parmou ale nasbíral už jen pět bodů za nerozhodné výsledky a propadl se na předposlední místo tabulky. Po Bisoliho odvolání se předpokládalo, že se kormidla Ceseny ujme Davide Ballardini, ten ale nabídku nakonec odmítl.

Padesátiletému Di Carlovi, který ve své kariéře vedl Livorno, Chievo, Sampdorii či Parmu, budou po ruce asistent Michele Santoni a fitness kouč Lorenzo Riela. Z předchozího realizačního týmu zůstali trenér brankářů Francesco Antonioli a fyzioterapeut Danilo Chiodi.

Autor: Petr Vaněček / football-italia.net

Komentáře (4)

Přidat komentář
smazaný uživatel

legenda

Reagovat
Filip12

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Mimmo a ty vies hrat na umelej?

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele