Preciado si zahraje FORTUNA:LIGU, Genk vyměnil za Spartu

04.09.2023, 10:26, aktualizováno 04.09.2023, 12:24
Aktuality

Pražskou Spartu posílil krajní obránce Ángelo Preciado z Genku. Pětadvacetiletý ekvádorský reprezentant, který si zahrál na loňském mistrovství světa v Kataru, uzavřel s obhájcem titulu víceletou smlouvu.

"Od prvního momentu, kdy jsem měl tuhle příležitost, jsme dvakrát nepřemýšlel. Jsem nadšený. Viděl jsem zázemí a jaké má Sparta mužstvo," prohlásil Preciado pro klubovou televizi. "Praha je překrásné město. Klub je silný, konkurenceschopný. Vidět stadion na Letné na vlastní oči je fantastické," uvedl. Sám sebe charakterizoval jako výbušného a rychlého hráče. "V obraně jsem připravený hrát tvrdě, abych měl co nejvíc vítězných osobních soubojů."

Preciado dříve působil v Independiente del Valle a s týmem vyhrál v roce 2018 pohár Jihoamerický pohár, obdobu Evropské ligy. V roce 2021 odešel do Genku, který za něj podle neoficiálních zpráv zaplatil tři miliony eur (nyní 72 milionů korun). S Racingem získal Belgický pohár. V dresu rodné země si dosud připsal 30 startů.

Na světovém šampionátu v Kataru nastoupil v základní sestavě ve všech třech utkáních skupiny A. Ekvádor v konkurenci Nizozemska, Senegalu a domácí reprezentace skončil třetí a do vyřazovací části nepostoupil.

"Máme radost, že se nám podařilo příchod Ángela dotáhnout. Těší nás, že si z možností, které měl, vybral právě Spartu," uvedl sportovní ředitel Sparty Tomáš Rosický. "Ángelo je reprezentant své země v ideálním věku. Nastupoval i v belgické lize, což je kvalitní soutěž. Je zvyklý na různé herní systémy, dobře zapadne do našeho stylu hry, zkvalitní náš kádr. Všichni v klubu se těšíme, až se po splnění reprezentačních povinností připojí k týmu," prohlásil Rosický.

Preciado je sedmou letní posilou Pražanů, kteří si na podzim zahrají hlavní fázi Evropské ligy. Dříve vedení Sparty přivedlo záložníky Michala Ševčíka a Srba Veljka Birmančeviče, slovenského brankáře Jakuba Surovčíka a dánského gólmana Petera Vindahla, nigerijského útočníka Victora Olatunjiho a gambijského obránce Jamese Gomeze.

Autor: ČTK

Komentáře (310)

Přidat komentář
GrimeBaller98

Vypada jak hodne oskliva zena

Nehral v policejni akademii?

Reagovat
_Franklin_

Hooksova

Reagovat
forrest

To je jeho babička.

Reagovat
forrest

resp. byla... Marion Ramsey... RIP in peace

Reagovat
Salfovic

No jo

Reagovat
Mass

Reagovat
mrtvej ofsajd

Reagovat
patas92

Reagovat
10

taková hezčí Věra Mikulcová

Reagovat
vestinustarychdubu

Věrec Mikulec?

Reagovat
Moshe Dajan

Na Spartu hodně dobrá posila, na MS byl skvělý.

Reagovat
Fonzi9

Toto se nelíbí uživateli Jan Mejdr a Tomáš Wiesner.

Konečně snad pořádnej bek, ale čas ukáže

Reagovat
shitcool

Prý stál 2,5 mil EUR

Reagovat
Mönchengladbach

Jsi překvapen, že je to hodně, nebo že je to málo?

Reagovat
shitcool

Prijde konto dost na post, kterej maj zdvojeny. Cekal bych teda odchod Mejdra nebo Wiesnera

Reagovat
7kaka7

Na Spartu je to hodně ..za neozkoušeného hráče. Za 2.5 šel Kuchta nebo Hancko, který tady byl snad 2 roky na hostování před tím , cce 6 týdnů zpátky v podcastu Rosa říkal, že má na posilu limit 1m euro jestli stál 2.5m tak si musí být hodně jistí..a možná proto to trvalo tak dlouho a příchází teď a ne před sezonou.

Reagovat
veikko

Je to hodně, ale zase potenciál prodeje je taky hodně vysoko, protože kromě ČR a EL bude hrát i náročnou kvalifikaci na MS, kde bude bránit špičkové světové hráče. Genk má na stejný post stejně kvalitního a skoro stejně starého Muñoze z Kolumbie, kde se dá říct to samé co o Preciadovi, takže asi chtěli hlavně moc neprodělat a jako back-up za Muñoze mít nějakého juniora.

Reagovat
Pablos

Dík, bylo mi divný, proč (ohledně těch řečí kolem jeho kvalit) by ho Genk prodával pod nákupku.

Reagovat
veikko

Upřímně, proč ho prodávali pod cenou taky nechápu. Bude to asi tím, že Preciado sám podle médií chtěl někam, kde by víc hrál, na čemž se s klubem shodli. Genk Muñozovi věří, ačkoliv si nemyslím, že by byl o tolik lepší než Preciado (viděl jsem ho asi ve třech kvalifikačních zápasech a působil na mě podobným dojmem, akorát v hůř složeném týmu).

Reagovat
wyqinac

me se zda, ze ho Genk prodal za malo, ale ze Sparta za nej dala dost

Reagovat
kilobyte

Agent si namastil kapsu rozdílem.

Reagovat
smazaný uživatel

Alberte ?

Reagovat
didosh

Reagovat
j_mrazik

Tak je to Anděl Drahý, tak co jsi čekal?

Reagovat
iamek

Vasil Kušej asi přece jen opustí tým Mladé Boleslavi.

Jednání s Utrechtem sice padla a transferní do už se zavřelo, nicméně ozvali se podle všeho další zájemci.

I tuzemští.

Největší šance se v zákulisí připisují pražské Slavii.

Reagovat
Greny

Co tam bude dělat? Vždyť tam mají plno na jeho post ne?

Reagovat
ratusek

to Slavii někdy nějak trápilo?

Reagovat
Greny

To je fakt ale zase odešel Plavsic tak potřebujou asi náhradu za něj.. beztak ho ještě začnou cpat na beka nebo wingbeka

Reagovat
shitcool

To snad ne ...

Reagovat
Bucky

Reagovat
Salfovic

Catch all FC

Reagovat
deporpepa

Slavia chce mít na každý post 11 hráčů

Reagovat
iamek

Trpis mluvil, že má někdo přijít na LW. Ze tam potřebuji posílit.

Reagovat
ratusek

tak to bude ten jeden hráč z tuzemské ligy a ještě teda přijde jeden ze zahraničí

Reagovat
icka

Cely rok prosedi a pak pujde na hostovacku.

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Trpis vcera mluvil o dvou zahranicnich hracich, kdy jeden by mel byt hodne blizko. Tri moznosti z tuzemska pry padly, kluby se nedomluvily.

Reagovat
Marisic

já moc nechápu proč se zbavili Ousoua, nemají teď moc stoperů, zvlášť když hrají trojku vzadu. A teď prostě úplně z ničeho nic přivádějí nepotřebný křídlo

Reagovat
Remt

ja bych pochopil kdyby ho okamzite strelili a bylo by to ve chvili kdy by za nej meli adekvatni nahradu.

Reagovat
Marisic

přesně a to na hostování v cizině maj ještě Talovierova, šílený

Reagovat
Greny

A nebude po repre ok ten Sheriff?

Reagovat
Marisic

vůbec netuším a je teda pravda, že jestli se Sinyan rychle uzdraví tak už to zbavení se Ousoua pochopím víc

Reagovat
Remt

Souhlas, na toho jsem zapomněl

Reagovat
Pablos

Bude až na Sheriff

Reagovat
Mass

Reagovat
PBLead

tak on je prý dobrý stoper, ale sázet na týpka, co rok nehrál a ve Slávii nemá ani minutu, že je nějak spasí, mi teda přijde šílený...

Reagovat
Pablos

Tak oni na něj určitě nesázejí, sázejí na ty své případné rošády… Bořil, Holeš, Masopust. Je to pro ně asi jistější varianta, z jejich pohledu, než kiksy Ousoa.

Reagovat
Bakary3

Tak evidentně tam víc věří i Masopustovi a borilovi, na kacharabu asi zbylo místo náhrady s tím, že o ousoua byl aspoň zájem, může se rozehrát a upoutat na sebe nějakou pozornost.

U něj nemá cenu, aby seděl, je mladej.

Na 3 místa jsou Holeš, ogbu, Vlček, masopust, bořil, kacharabu, sinyan

A někdy se taky bude hrát na 2 stopery... Takže je to až až

Reagovat
John Obi Mikel

Já úplně zapomněl, že máme Šerifa

Reagovat
Bakary3

Snadné zapomenout

Často při množství hráčů zapomínám i na jiné, kteří už něco odehrali

Reagovat
Marisic

No jako rozehrát se a upoutat na sebe pozornost je sice hezký, ale ne nějak extra pravděpodobný. Slavia má na hostování v zahraničí už 2 stopery, za který dala nějaký peníze a teď neví, co s nima - Ousoua a Talovierova. Plus teda Ousou ani není tak špatný, kiksovat začal i Ogbu, já myslím, že jako 4. volba do 3 stoperové obrany by si zahrál dost.

Na 3 místa jsi vyjmenoval sice 7 kluků, ale jakoby Masopust není stoper, je ho trochu škoda tam dávat, využil by se daleko líp dopředu, kam teď Slavie z nějakýho důvodu přivádí Kušeje, nechápu. Boříl taky není stoper, vím, že v Jablonci zahrál dobře, ale je po fakt náročným zranění, všechna čest že se vrátil, ale moc bych na něj nespolíhal. Kacharaba je šílenej, reálně se divím, že neposlali hostovat do Liberce jeho a nenechali si Ousoua. Sinyan hele já vůbec netušim, pokud se brzo vrátí a bude mu sloužit zdraví, tak už o slavistickou obranu strach mít nebudu a docela tyhle tahy pochopím, jinak ale ne.

Reagovat
Greny

Tři ještě Santose ale ten po slibným začátku si urval koleno

Reagovat
Bakary3

Tak jako je to pravděpodobnější než na lavici.

A ousou kiksoval fakt hodně a nevypadalo to na zlepšení.

A tou čtvrtou volbou prostě nebyl.

Jinak myslím, že ta hierarchie je jasná - Holeš, ogbu, Vlček, pak sinyan.

Pak se ti do triobrancovyho systému i často hodí "fotbalovejsi" hráči než tam dát 3 stopery bourace, tedy není takový problém tam OBČAS uplatnit Masopusta nebo bořila - a třeba borilovi to bude sedět i líp než bek , na kterýho přeci jen už asi nebude mít takový drajv po lajně, a to ať by hrál klasickýho beka, natož halvbeka.

U kacaraby to vidím jednoduše - ten tam zůstal jako borec, kterej narozdíl od ousoua i vzhledem k jeho věku nebude mít přehnaný ambice a spokojí se i klidně s Beckem s tím, že zaskočí v nouzi nejvyšší...

Reagovat
Marisic

tak on taky v tom Häckenu nemá garanci, že bude hrát. Ousou by si ve Slavii zahrál dost, čtvrtou volbou snad byl ne, kdo by byl před ním? Však hrál jak proti Dnipru, tak v Boleslavi. Sinyan nemůže být čtvrtou volbou když je zraněnej. Až bude zdravý dobrá, ale spolíhat na to je poněkud risk.

Vy naopak žádný takový stopery bourače nemáte kromě Ogbua. Vlček je spíš rychlostní typ, Holeš bývalý cdm a rb, nejsou extra vysoký na stopera. Občas hodit na stopera Masopusta s Bořilem problém nebude, zvlášť v lize, otázkou je co v Evropě + spíš než o nekvalitu Masopusta na stoperu jde o větší kvalitu co přinese vepředu.

Kacharaba stál 20 mega korun, bere určitě vysoce solidní peníze a ty bereš pomalu jako pozitivní věc že se spokojí s béčkem. Todle moc nechápu, proč mít v kádru mrtvý dřevo, kterýmu zjevně nevěříš. To bych tam radši zapojil mladý odchovance. Stejně tak je škoda aby mladým talentům zabíral místo v béčku. Béčka byla obnovena, aby se zlepšilo zapracování mladých do dospělýho fotbalu, ne jako odkladiště nepotřebných.

Reagovat
Bakary3

Tyjo, to je furt dokola garanci nemá, ale asi větší šanci než ve Slavii, jinak by ho tam neposílali.

No a asi nebyl, ty jména jsem psal, při hře na dva vzadu jsou to ty typický stoperi Holeš, Vlček, ogbu, sinyan, kacharaba - ano, ten před ním být nemusel.

Pri hře na 3 navíc maso a bořil, který nenadělaj tolik škody co on.

U kachyraby jsou to v měřítku Slavie drobný nemyslím si, že je to az tak pálí, že jim v béčku takový hráč hraje.

Jako pozitivum to nepíšu, jen jako věc, jak asi ve Slavii uvažuji. Já bych v béčku takový hráče taky nechtěl, stejně jako tam smrdí Tecl, než by místo něj hrál mladej kluk.

Reagovat
Marisic

hele asi máš pravdu, že to je furt dokola

Ale ještě teda podotknu, že do doby Ousova přestupu prostě čtyřkou byl, slovíčkařit můžem, ale nastoupil na 90 minut jak proti Boleslavi, tak proti Dnipru, Masopust bude mít víc minut, ale taky kus z toho odehrál jinde. A nevím, jestli víš něco víc než já, ale Sinyan je furt zraněnej, takže doblba ho zmiňovat je poněkud divný. Původně se snad i psalo, že zmešká většinu podzimu, jestli by teda aktuálně byl frajer s otočeným kolenem před Ousouem, tak je mi Aihama docela líto

Nevím, jestli jsou peníze u Kacharaby drobný, Slavie má poslední dobou jen 2 módy, stěžování si na to že nemá dost peněz a nesmyslný utrácení, ale každej normální hospodář by todle řešil. Spíš je možná problém, že ho nikdo nechtěl než to že by několik milionů bylo pod rozlišovací schopnosti Slavie.

To béčko je kapitola sama pro sebe no

Reagovat
Bakary3

Ano, při zranění sinyana asi byl mezi klasickými stopery pro hru na dva čtyřka. Proč si asi radši nechali kacharabu jsem psal.

Sinyan je zraněnej, takže momentálně před ousouem být nemůže, ale nepřijde mi divný ho zmiňovat, protože jeho samozřejmě na hostování poslat nemohli, ale vědí, že se uzdraví a budou s ním počítat. Což by snad nemělo být už tak dlouho. Takže výhledově do kádru patří.

U kachyraby nevím, něco se psalo, že za něj Izraelci nabízeli, ale zas asi nemůžou pustit všechny.

A Slavia začala "šetřit" tak jako trošku... Zase že by to bylo velký utahování kohoutku, to ne

Ale .. my se tu můžeme dohadovat donekonečna, a stejně kdo ví, s čím počítá Trpis

Reagovat
Marisic

Jenom ještě k tomu Sinyanovi, já právě nevím, aby se nevracel až v zimě, někde jsem to původně četl. Třeba se to zlepšilo, ale jestli ne a nedá se s ním počítat na podzim, tak do týdle debaty moc nepatří, protože rozdíl udělá až v zimní pauze, kde zas bude rozběhlý to přestupní okno a Ousou by moh odejít tehdy, ale jo teď to už hodně přeháním

Tyjo to by měl Taras docela smůlu, ve vlasti válka, angažmá v Izraeli

Ale tak uvidíme no, trochu bych se prostě obával toho, že vám ke konci v Evropě dojdou obránci, uvidíme, jak to Trpiš vymyslí

Reagovat
Kiwi-21

U Ousua bych se nedivil kdyby se na hostování chytil a v 1 jarním kole hral v základu jak řekl třeba Kvasnica a hned na to prodal Kacharaba

Reagovat
Marisic

to by asi taky nebyl špatnej vývoj pro Slavii

Reagovat
Mr.Mike

Kacaraba to jisti

Reagovat
Bucky

Kde jsou ty časy, kdy hráči chodili do Sparty zabíjet kariéru. A teď se chodí do Slavie.

Reagovat
shitcool

Jaký bude nosit číslo? 17 nebo 77?

Reagovat
_Franklin_

100

Reagovat
_Franklin_

Nee, bude nosit dvojku

Reagovat
ACSeRw!n

neni to prvni hrac, kterej si ji po Repkovi dovolil vzit ?

Reagovat
Bakary3

Vážně míněny dotaz

Že (jestli tedy) si nikdo nevzal číslo po Repkovi přisuzujes respektu nebo shodě náhod?

Za mě tedy spíše ta shoda náhod, jo, vzít v reálu sedmičku po raulovi, Ronaldovi ... Ale tady půlka borců ani neví, co nosil řepka na zádech.

A to si i pamatuju, že měl předtím trojku a dvojku mu pak uvolnil Hašek, s trojkou snad taky nikdo strachy nedělá

Reagovat
Mr.Mike

Mazuch ji měl ne? a pak čelůstka

Reagovat
emisarpravdy

Reagovat
Kang & Kodos

Jak můžeš zapomenout na most legendary Semiha Kayu?????

Reagovat
emisarpravdy

Kaya

Reagovat
ratusek

Video

Reagovat
oli9

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
deporpepa

Sparta = Mafia to je přesný

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
icka

fanoušek Plzně palcuje, úsměvný

Reagovat
Bucky

Reagovat
pedroLFC

Reagovat
dest1l

Reagovat
Seydou Doumbia

Do ofenzívy obstojný hráč, dobrá rychlost, technika i solidní centr, ale do defenzívy to je horší. Tak snad to Spartě pomůže a našla co hledala.

Reagovat
Sigma Olomouc

Takže Wiesner

Reagovat
Seydou Doumbia

Do defenzívy pořád bude lepší než kdokoli kdo ve Spartě je.

Reagovat
Sigma Olomouc

snad ani nejde být horší

Reagovat
veikko

Do defenzivy je úplně v pohodě, bránil spolehlivě v kvalifikaci i třeba Viníciuse nebo Messiho. Na MS taky paráda, dokonce bych řekl, že z té obrany působil i nejlíp.

Reagovat
Seydou Doumbia

Mě nikdy defenzívně nezaujal, naopak se mi líbil jeho ofenzivní přínos, ale taky záleží jaké zápasy jsme oba sledovali. Tak na českou ligu to jeho bránění stačit asi bude, přeci jen kvalifikace na MS v JA a belgická liga to je vyšší level než česká liga

Reagovat
7kaka7

Hlavně jestli se někdě prasí víc než v český lize, tak je to na ostrovech v nižších patrech a právě v Jížní a Střední Americe Takže ani to by ho nemělo rozhodit.

Reagovat
veikko

On má dost dobré rozhodování při "cutting passes" (nemám rád anglicismy, ale nevím, jak to jednoduše přeložit). Takové to agresivní vystupování a křížení přihrávek soupeřů směrem na křídlo. Bránění 1 na 1 je za mě úplně v pohodě, ale nevím, jaké máš standardy. Pozičně si ho možná trochu idealizuju, protože musíš brát v potaz, že na LB hrává neřízená střela (i když jinak skvělý hráč) Estupiñán, no. Ale rozhodně v repre hraje dozadu spolehlivě, viděl jsem ho asi ve všech zápasech.

Reagovat
Seydou Doumbia

Možná mám přílíš vysoké nároky na dnešní obránce no. Každopádně on mi do Sparty nesedí, to je takový přestup ala Slavia

Reagovat
veikko

V pohodě, však se stejně uvidí až na hřišti. Nemusí mu to tady sednout. Já jsem jinak vždycky v rámci ekvádorské repre preferoval Byrona Castilla, protože to je fakt excelentní technik, který i docela umí bránit. Jenže bohužel se zjistilo, že má falešné doklady a nikdo už mu nikdy nedokáže, kdy a kde se narodil, takže mexická liga bude asi jeho strop.

Reagovat
Uwe háže buly

Takže o tu ofenzívu je lepší než Wiesner.

Reagovat
shitcool
Reagovat
doshcz

konecne pravej bek, horsi to snad nebude

Reagovat
KingMaster13

Vypadá solidně takže vzhledem k té vaší kletbě si do měsíce urve koleno

Reagovat
doshcz

Reagovat
veikko

Huráááá, Ekvádorec v ČR! A video fakt super.

Tak, říkám si, jak ho popsat, protože srovnání s Wiesnerem ani Mejdrem moc udělat nejde, protože je to pan fotbalista. Dozadu je spolehlivý, v reprezentaci vždycky působil jako ta "opatrnější" varianta, protože ostatní RB v Ekvádoru jsou víc křídla než beci a na LB hraje extrémně ofenzivní Estupinan. Občas udělá nějakou chybičku v postavení, ale rozhodně nic ve stylu Wiesnera. Na svoji výšku je i docela silný v soubojích.

Co se týče ofenzivní fáze, vyzdvihnul bych hlavně přesný centr ze 3/4 hřiště (viz centr proti Kataru na Ennera). Nebojí se ani překřižování křídelníka, aby otevíral prostor pro přihrávku po lajně, ačkoliv v rámci JA kvalifikace to z výše uvedených důvodů nedělal tak často, aby zbytečně nepropadal dozadu. Co je určitě výhoda, že kombinačně to bude na ligu vysoký nadstandard, protože práci s míčem mají absolventi akademie IdV úplně na jiné úrovni než je zvykem u nás. Věřím, že Preciado bude pro Spartu fakt terno a těším se na něj.

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Rosa pls

Reagovat
doshcz

Reagovat
monty25

Ekvádorec v ČR není nic výjimečného.

https://www.livesport.cz/hrac/batioja-augusto/80Ocw7uH/

Reagovat
veikko

Batioju samozřejmě znám, ale ligový zápas hrál naposledy za Jihlavu ještě v době, kdy mi byl Ekvádor úplně ukradený.

Reagovat
kilobyte

Dík

Reagovat
j_mrazik

Takže takovej horší Oscar říkáš...

Reagovat
emisarpravdy

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
smetos

A co ten James Gomez? Odehral uz neco?

Reagovat
Luka3enko

No hrál část zápasu v Pardubicích. Tam mi přišel otřesný a hrozně kazil a byl jeden z příčin gólu Pardubic. Přijde mi že se nebojí rozehrávat v soubojích taky není špatný, někdy hodně riskuje. Odehrál ještě celý zápas s Jabloncem a Karvinou a už to bylo o poznání lepší, ale ještě je fakt brzo soudit. Aktuálně je tak 5. stoper a zatím se zapracovává. Zatím je s ním podle mě spokojenost.

Reagovat
doshcz

jo ten urcite prisel s tim ze Vitik nebo Krejci odejdou, to se ted nestalo.. takze bude snad rdy az fakt nekdo z nich odejde

Reagovat
Luka3enko

No pozor, to si úplně nemyslím, že by přišel jako přímá náhrada do základu. Panák je skleněnka, Vitík byl na začátku sezóny zraněný a odchod Krejčího je jen otázkou času. Pak je tam na stopera už jen Sorensen a Vydra.

Reagovat
doshcz

jeste to muze hrat Zeleny, pri nejhorsim Pavelka..uvidime jestli se dostane do zakladu no

Reagovat
Luka3enko

jo, ale já je nezmiňoval, protože je považuju fakt za krizové řešení a jejich místo je teď primárně jinde.

Reagovat
Pablos

No Pavelky primární místo je doufám tribuna ?

Reagovat
kilobyte

Za béčko by hrát mohl. Tam jim někdo zkušený chybí jako sůl.

Reagovat
Pablos

Nebo tak

Reagovat
Luka3enko

Jako taky jsem myslel, že to už bude mentor béčka a za áčko půjde jedině kdyby byla velká krize

Reagovat
Uwe háže buly

Hral asi tři zápasy. Mě nějak moc zatím nezaujal, když vezmu v potaz že máme Vydru, Kukučku, Večerku, tak mi nepřijde,nze by je nějak moc převyšoval.. do toho Panák občas hraje dost průměrně, navíc všichni stopeři krom Vitíka jsou skleněnky.. měla by přijít fakt top posila na stopera. Nějaká opora týmu ze středu Evropy nebo Balkánu, někdo, kdo nezdrhne, klidně stoper 27-28 let.

Reagovat
spider_8

Jako posila vypada skvele, ale proc sakra neprisel pred predkolem LM? To letosni vypadnuti je hodne velka promarnena prilezitost, letos Sparta na LM mela.

Reagovat
deporpepa

Neměla, Kodan byla lepší

Reagovat
7kaka7

A že teda postoupila přes Spartu na jistotu

Reagovat
deporpepa

Ale postoupila... Sparta měla v prvním zápase štěstí, v druhém zase trocha smůly... ale prostě si to nezasloužila

Reagovat
7kaka7

to je ale jiná diskuze první koment si psal, že na to neměla, ne že si to nezasloužila. Že někdo nemá na postup si představuju třeba jako dvojzápas co sehrála Bohemka, kdy ani minutu nebylo pochyb o tom kdo postupuje ...ne, že někdo vypadne na penalty

Reagovat
Pablos

Né asi

Reagovat
Marisic

Reagovat
deporpepa

Tak dobře, 1. zápas na to neměla a druhý si to nezasloužila.

Reagovat
Pablos

Jen tím, že si nechala dát blbě gól na 3:3… jinak byla lepší doma a venku zase Kodaň. Nepřeju jim to = nezasloužila. Nebo jak ?

Reagovat
deporpepa

Nezasloužila si to, protože dělala školácké chyby... ty mimochodem dělala i v Záhřebu. Zápasy v Praze se ji podařily... Ale jen u jednoho si zasloužila postoupit. Letos na to prostě ještě neměla.

Reagovat
Pablos

Tak na LM nebude mít nejspíš ani příští rok. Jóó to na to se v ní účastnit, to je jiná, tam by právě mohla být klidně i teď, však vypadla na penalty až

Reagovat
deporpepa

No to právě nemohla, protože to nezvládla

Reagovat
icka

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
dest1l

Děkujeme za názor, klíčenka už je na cestě.

Reagovat
Bakary3

A takže naopak 1.zapas zasloužila a 2.zapas neměla?

Jaký je tedy výsledek? Měla postoupit Sparta, protože ji fandis?

Reagovat
Kucka

Reagovat
icka

Reagovat
Beči

Reagovat
Cotton

Reagovat
Kiss Me Polka!

Co je tohle za picovinu, herně byla snad nakonec lepší celkové Sparta a penalty jsou jen o štěstí. Zasloužili by si to úplně stejně jako Kodaň...

Reagovat
deporpepa

Herně lepší to je ale málo... fotbal se hraje na goly

Reagovat
John Obi Mikel

Nebyla

Reagovat
kilobyte

Takže Sparta vypadla s jedním z nejtěžších možných soupeřů v předkole na penalty, ale na LM neměla.

Reagovat
r.mrazik

to na letny rozhodne nebyla a postoupila se stestim az na penalty

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
kilobyte

Protože v každém přestupu jsou 3 strany.

Reagovat
Luka3enko

Problém je, že západní ligy začínají výrazně později než je kvalifikace do LM. Někde to říkal i Rosický, že většina týmů vyčkává na situaci na trhu velkých lig, které můžou shánět hráče na doplnění třeba z Nizozemska a ty nizozemské ligy pak doplňují své týmy z těch lig se kterýma Sparta soupeří o ty nákupy. Šlo to krásně vidět i na tom Kovářovi, který chtěl do Sparty, ale v united mu řekli, že dokud oni si nevyřeší golmanskou pozici, tak on nikam nepůjde. Nechci se zastávat Sparty, ale v těch přestupech kvalitních zahraničních hráčů to není zas až tak jednoduché, jak si myslíme.

Reagovat
lajka30

Tak za ty peníze by stejně Kováře Sparta nekoupila.

Reagovat
kilobyte

Tak pořád mohl přijít na hostování a nebo se zpětným odkupem.

Reagovat
Luka3enko

Souhlasím, ale původní dohoda s United byla údajně jiná. Mělo to být dohodnuto na 2x roční hostování, protože united na 2 roky v kuse na hostování nikoho nepošlou. Po roce změnili názor a dle nich měl buď zůstat v áčku, nebo odejít na přestup, přičemž by si united nechalo předkupní, nebo obdobné právo. Otázkou je jak to komunikovali se Spartou. Z nějakých vyjádření jsem pochopil, že pořád tvrdili, že čekají až se jim vyřeší brankářský post.

Reagovat
7kaka7

jn, a hráč kterého si domluvíš ještě před sezónou, logikcky nemůže mít takovou kvalitu, když by klub ani hráč nečekali na jinou nabídku než od Sparty. Lidi si to občas představují jako ve fifě, pošleš nabídku, do 2-3 kalendářních dnů ti odpoví a můžeš vyjednávat s hráčem a za další dva dny je hotovo

Reagovat
Luka3enko

Reagovat
jsemdement

To je právě realita, takhle to funguje. Problém je v letenkách a zdravotní prohlídce.

Reagovat
Pablos

fakt nefunguje… ale smajla jsem dal, že to byl (Doufááám ) dobrej ironickej příspěvek.

Reagovat
Filipow

Koupit last minute levný letenky prostě nejde.

Reagovat
r.mrazik

no...Kovar spis do sparty nijak extra nechtel,protoze ho jeho agentura tlacila do lepsi souteze na prestup

Reagovat
Nuno čomes

To je logické. Pokud ale začne v Leverkusenu chytat.

Reagovat
kilobyte

To už je agentuře jedno. Prachy jim jdou tak jako tak.

Reagovat
r.mrazik

jasny, ja ho chapu,ze chtel jit vys

Reagovat
Luka3enko

To si nemyslím. On si našel v Praze údajně slečnu a měl jistotu jedničky a evropských pohárů s teoretickou vidinou ligy mistrů. Po podpisu v Leverkusenu udělal otevřený rozhovor pro isport, kde to popisuje ale ten je v placené sekci. Úryvek přepsaly sparťanské noviny: https://twitter.com/spartanske/status/1692431996339826857

Samozřejmě je možné že to bylo jinak a agenti ho dotlačili.

Sparta nemohla čekat do nekonečna, když jí začínaly poháry. Nakonec to mělo šťastný konec pro všechny, Kovář je v kvalitním klubu, kde bude bojovat o pozici jedničky a už nemusí pendlovat po hostování a Sparta přivedla dána, který není vůbec špatný (upřímně za mě jsou jeho výkony lepší než loňské srpnové/zářijové výkony Kováře).

Reagovat
r.mrazik

ja to cetl taky, taky musis brat to,jak chce dany hrac vypadat pred lidmi

slecny kopacek se stehuji s nimi

ja ho chapu,ze se chtel posunout a ze ho agentura tlacila v ramci zahranici

neni to vuci nemu nejaka zast

Reagovat
Luka3enko

Jasný, ale spíš mi jde o to, že bych nezaznamenal, že by do Sparty zpátky nechtěl. I z prohlášení hned po zisku titulu říkal okamžitě, že by chtěl pokračovat, ale jasně, ozve se Leverkusen a Sparta jde stranou. Slečna údajně ještě studuje na vysoké škole, tak je otázka jak moc bude schopna studovat z Leverkusenu, teda pokud spolu pořád ještě jsou.

Já mu to samozřejmě přeju, potřebujeme brankáře v top klubech, kteří budou hrát o špičku tituly ve velkých ligách a bojovat případně o evropské poháry.

Jen jsme na tebe reagoval, protože jsem ani nezaslechl spekulace, že by Kovář do Sparty nechtěl a to si troufám říct, že Spartu sleduju dost podrobně, ale jak říkám dopadlo to pro všechny dobře a ať se mu daří.

Reagovat
r.mrazik

jj,chapu. asi jsem to napsal spatne

verim,ze kdyby nebyla jina moznost,tak by se do sparty vratil velmi rad

ale proste BL je vys no

Reagovat
Nuno čomes

Jakto, že letos nemají nové domácí dresy?

Reagovat
Pablos

Tak to už bude vždy čisté konto né Mně příjde, že všechny góly jdou jen přes Wiesnera

Reagovat
kilobyte

To se ti jenom zdá, protože vždycky stojí někde kolem.

Reagovat
Pablos

No ale po neúčasti na bránění

Reagovat
kilobyte

Náhodou to sleduje vždy intenzivně. Nejvěrnější fanoušek naší obrany.

Reagovat
Neon

Reagovat
Pablos

To je přesný. Ale zase dopředu není marnej úplně… ten nikdy neměl hrát beka, ale horší křídlo.

Reagovat
Pablos

A možná bejt to třeba 3 roky zpět aspoň, tak je i lepší křídlo.

Reagovat
Luka3enko

Mě by třeba jako zajímalo jací jsou Mejdr s Wiesnerem v tréninku, protože podle mě ve Spartě můžou být jen proto, že na tréninku jsou absolutně nejlepší a jsou to takové ty tréninkové typy. Jinak nechápu co tam dělají, protože Mejdr nedá pořádně kloudný centr a o Wiesneově nasazení bránit se snad není potřeba bavit.

Osobně mám teda radši Mejdra, který na tom není technicky dobře ale do všeho jde naplno.

Reagovat
kilobyte

Mejdr byl v Kodani z naší strany nejlepší po Vindahlovi. Wiesner je v téhle sezóně nejproduktivnější bek v lize. Zase tak špatní nejsou. Jen to není na Spartu.

Reagovat
Luka3enko

Máš pravdu, ale to wiesnerovo bránění je třeba fakt strašné a možná by byl lepší někde na křídle než na RWB, kde by nemusel být tak zarputilý v bránění. Co se týká Mejdra, tak tam je fakt, že naskočil do 29 zápasů na RWB a má 0+0, což je na tuhle pozici za mě prostě fakt málo ve Spartě. Já je mám vlastně oba rád, ale chci od nich obou víc, u Mejdra primárně dopředu u Wiesnera primárně dozadu.

Reagovat
stas87

Genk sa ho chcel zbavit ze v priprave a v predkolach moc nehral? Tlacili na jeho odchod? Od augusta bol dvakrat mimo zostavu, styrikrat nevyuzity nahradnik a naskocil na jednu minutu a 59 minut. Ho nemohli predat ci co?

Reagovat
veikko

Psalo se, že hráč chtěl větší zápasové vytížení a s klubem se dohodli. Genk má napravo ještě o něco lepšího Muñoze, takže odchod Preciada je bolet nebude. Pak už se asi čekalo jen na nejlepší nabídku.

Reagovat
stas87

Alebo chceli do EL a spadli do EKL, tak si vyhodnotili ze nepotrebuju mat oboch a tak ho pustili. V kadri aktualne maju jedine RV a troch hracov co tam su schopni zahrat, tak mozno ze aj oni hladaju nahradu za Preciada.

Reagovat
DieFohlenBMG

Když si vzpomenu na tu jejich komickou obranu, jak jsme jim naložili u nich 4:1 Tam se prosadil i Coufal, který od ty doby snad nedal gól a tenhle frajer tam ani nehrál v základu.

Reagovat
veikko

To bylo v roce 2019 a Preciado tam přestoupil o 2 roky později. Navíc při kvalitě obrany a zejména brankáře Slavie v současnosti bych se moc nesmál.

Reagovat
DieFohlenBMG

Myslel, jsem že poslední půlrok nehraje

Reagovat
veikko

Což ovšem není žádná hrůza, když pomalu půlka z toho byla letní přestávka. Jasně, ze sestavy pro letošek definitivně vypadl, ale to se stává. Muñoz je opravdu kvalitní hráč a trenér mu prostě věřil víc. Navíc není to tak, že by nehrál vůbec, v přátelácích ještě normálně nastupoval, pokazil mu to definitivně až zápas s Eupenem před měsícem.

Reagovat
kilobyte

Slavia dostala od Teplic doma sedmičku a to momentální frajerové ani nehráli v základu.

Asi takovou píčovinu jsi napsal.

Reagovat
DieFohlenBMG

Ty srovnáváš Slavii, co málem sestoupila z ligy s Genkem v osmifinále EL a ten rok vyhrál ligu

Reagovat
kilobyte

Ano, schválně jsem napsal podobnou píčovinu jako ty, aby ti došlo jakou blbost jsi napsal.

Těžko můžeš posuzovat kvality hráče podle zápasu klubu do kterého přestoupil až za 2 roky.

PS: Takže Genk nakonec postoupil a nebo jak se dostal do toho osmifinále?

Reagovat
Pablos

Reagovat
emisarpravdy

Reagovat
emisarpravdy

Reagovat
emisarpravdy

Reagovat
GrimeBaller98

Mimochodem cenim PR Sparty, moc hezky predstaveni z Mafie 1 , Burnley to dela snad u kazdyho prestupu, rad bych tohle videl v ceske lize vic

Reagovat
John Obi Mikel

Ale né, my chceme Mejdra s Wiesnerem

Reagovat
Pablos

Však si je jednoho hezkého dne koupíte

Reagovat
smazaný uživatel

O čem si teď budeme povídat?

Reagovat
DieFohlenBMG

Nejde mi do hlavy, proč by někdo chodil z Genku do Sparty. To bude levá

Reagovat
oli9

Protože chtěl větší herní vytížení a na jeho poštu nastupoval lepší hráč

Reagovat
Puskas

Třeba si myslí, že jde do Sparty Rotterdam.

Reagovat
_Franklin_

Reagovat
Neri04

A to si predstav, ze pred par lety sel jeden hrac z Anderlechtu do Sparty...

Reagovat
smazaný uživatel

Klobuk dole pred Spartou , tomuto už sa dá povedať na stredoeurópske pomery , prvotriedna posila

Reagovat
Kucka

Reagovat
ACSeRw!n

konecne se Kreta po tech letech temna na pravym beku placnul pres kapsu a prived poradnou kvalitu.. podle videji to bude do ofenzivy klasicky jihoamericky zvire.. uvidime co braneni

Reagovat
John Obi Mikel

Wiesner ho vytlačí na lavičku stejně jako vytlačil Zahustel Karavajeva.

Reagovat
ratusek

Reagovat
emisarpravdy

Reagovat
Nuno čomes

A 70 mega v prdeli.

Reagovat
kilobyte

To odvoláš, nebo hodím na Holeše hovorkovu kletbu a na Ogbua kletbu ousou a budete hrát s Kačarabou.

Reagovat
John Obi Mikel

Jsi ty kletby vybíral podle toho na jaké písmeno jim začíná příjmení?

Reagovat
kilobyte

Dejme tomu, ať nejsem za rasistu.

Reagovat
OTASi

Reagovat
PBLead

Reagovat
jsemdement

Toho vytlačil picař.

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
7kaka7

Za mě ve finále to nejhorší, co tu Strama napáchal, vlastně jsme se z toho nevzpamatovali do teď a to ještě nevíme, jestli se Angelito chytí Zahustel hrál vlastně jenom proto, že chtěli někoho o trochu silnějšího ve vzduchu, když si všimli, že většina týmů v ČR hraje na nakopávaný balony a protože ten tým byl malej, stejně jako hrál potom Kulhánek, vedle Kangy a Stancia

Reagovat
Pablos

Necpal ho tam hlavně Sčasný ? Ale jako klidně se pletu, jen matná vzpomínka

Reagovat
Papra

musel jsem si to dohledat. Nejvíce na něj sázel Hapal, před ním celkem i Strama. Za Ščasného už toho moc neodehrál i vinou zranění. Ščasný ho začal stavět až pár zápasů před svým koncem (náhoda?)

Reagovat
_Franklin_

A ted tu o pernikove chaloupce

Reagovat
John Obi Mikel
Reagovat
Uwe háže buly

Tvl na toho jsem úplně zapomněl, kde jemu konec? A Kulhánek atd

Reagovat
John Obi Mikel

Kulhánek Vlašim, Zahustela jsem naposled registroval v béčku Bolky.

Reagovat
andrew96

Reagovat
Greny

Masopust náhradi v repre Douderu..

Být Černým tak mám strach o flek

Reagovat
Nuno čomes

Ve Slavii už hraješ stopera, takže logická náhrada za Douděru na kraj obrany, zálohy, whatever

Reagovat
doshcz

Reagovat
Greny

Stejně s Albánii to odehraje Coufal a na pratelak bylo dle mě ideální vzít Gabriela ..

Reagovat
Nuno čomes

Gabriela? To by spíš vzal Zmrhala.

Reagovat
doshcz

Reagovat
Kaspar

Nedelala se prave LN aby tyhle pratelaky skoncily? A porad se po kazdym kvalifikacnim zapase hraje pratelak o hovne

Reagovat
Greny

Reagovat
Kucka

Reagovat
Cotton

To je jen kvůli tomu, že jsme v 5členné skupině. V 6členných se přáteláky nehrají, protože mají 10 zápasů místo 8.

Reagovat
Shevchenko

To nic nemění na tom, že je to o hovně.

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
DieFohlenBMG

Jo tak proto včera o půli střídal

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
Nuno čomes

Masopust v repre pomeeeee

Reagovat
Nadržený šimpanz

Z MŠ si ho nepamatuju, ale jen tak z prdele jsem si našel dva zápasy na netu a zaměřil se na něj a teda za mne hodně dobrý. Takový rychlejší Bah, který navíc o dost lépe brání

Reagovat
kilobyte

Ty jsi s ním chodil do školky?

Reagovat
PBLead

Reagovat
Pablos

Reagovat
veikko

No a vzhledem k nicku a faktu, že Preciado pochází z kantonu, který je kompletně pokrytý pralesem, jsem rád, že už tu nechodí Kyros.

Reagovat
Cotton

Reagovat
Salfovic

To že je černej podle tebe znamená, že chod do školky s opicemi, rasisto

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Seydou Doumbia

Píše že si to nepamatuje

Reagovat
Coutinho10

takže to odpovídá

Reagovat
Seydou Doumbia

Tohle mě v práci včera pobavilo

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
Freedo

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Mass

Reagovat
Unai

Reagovat
Losinho

Reagovat
emisarpravdy

Rychlejší Bah, co o dost lépe brání, takže proto přestupuje ve 25 letech do Sparty

Reagovat
C-M@ster

Dobrá posiIa

Reagovat
hornito
Reagovat
Neon

Náhrada za Breznaníka

Reagovat
mrtvej ofsajd

Reagovat
7kaka7

Reagovat
kilobyte

To bude derby.

Reagovat
Kucka

0:15 se borci rozestoupili, jako kdyby měl mačetu

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
_Franklin_

Je vtipny, jak slavisti musi vzdycky neco "spatneho" hledat na našich posilach, protože je neznaji

Reagovat
hornito

Na tom není nic špatného náhodou je to super.

Reagovat
kilobyte

Co je na tom špatného? Počkej až na něj v Edenu naběhnou a on je tam vypráská praporkem.

Reagovat
smazaný uživatel

Kterej pro změnu sebere pomeznímu rozhodčímu

Reagovat
Edgar Davids

Vtipny je, ze ani ne za pul roku od tvy registrace sis vydobyl status uknourane kundy

Reagovat
_Franklin_

Reagovat
_Franklin_

A ty za 12 let nejsi schopny vyplnit si oblibene kluby demente

Reagovat
Bakary3

Jo, to tě musí hrozně štvát, vid?

Protože ti tím bere jedinou munici pro dementy, kdy se podívají do oblíbených a začnou "no hlavně že klub_x..."

Reagovat
_Franklin_

Ne

Reagovat
patas92

Reagovat
Igli

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
Elliasson

Reagovat
Mass

Reagovat
mrtvej ofsajd

Reagovat
mojmira

Reagovat
delfin

Reagovat
Uwe háže buly

Trošku jak breznanik s lešením

Reagovat
Unai

Zabijak

Reagovat
Edgar Davids

Reagovat
Kaspar

Mohlo by to znamenat ze by pripadne Mejdr sel nekam na hostovacku?

Reagovat
Pablos

Nevěřím tomu, budou se držet pragmatismu a vzhledem k evr.pohárům, poháru a lize si nechají všechny tři pravý beky.

Reagovat
Pablos

Vlastně nevím jestli Ryneš nebo Vydra nejsou taky na ten post… pak by to smysl nedávalo… ale to by si stejně nevyhodnotily

Reagovat
kilobyte

Ryneš hraje nalevo. Vydra hraje stopera, i když proti Karviné pak hrál napravo a byl tam lepší než W+M. Pak tam máme ještě Peška.

Takže v podstatě na RWB máme Preciada, Peška, Vydru, Wiesnera a Mejdra. Klidně bychom mohli pustit Mejdra i Wiesnera, i když to vlastně byla naše startovací dvojice.

Reagovat
Pablos

Peška bych nechal jako backup za Haraslína hlavně na RB bych ho necpal, takže nechaji určitě všechny tři jak jsem psal. Za mě osobně bych pustil asi radši Wiesnera a nechal si Mejdra. Ale jako je to tak 50na50

Reagovat
kilobyte

Blbý je, že na to levé křídlo jsou nejlepší všechny naše křídla (Haraslín, Birma a Pešek). Ale jak teď bude na RWB přetlak, tak Pešek může dělat backup na obě strany.

Reagovat
Mr.Mike

tak Pešek se docela osvědčil taky..klidně bych mejdra poslal zas do HK zpátky

Reagovat
ACSeRw!n

totalni blbost.. je mu 28.. bud nechat nebo prodat

Reagovat
CHONG

Dan Vávra bude zase nasraný, že mu změnili konec...

Reagovat
doshcz

ten ma jiny starosti jako odbornik na vsechno

Reagovat
kilobyte

?

Reagovat
Kowe

Reagovat
Beči

Tak tomuhle hodně věřím, na MS byl výborný. Konečně pořádný hráč na RB (doufejme).

Reagovat
noustres

Ten bude vozit banány.

Reagovat
jsemdement

To má rok zpoždění, Čvankto gang už rozprášila elitiní protidrogová divize.

Reagovat
M.Vaza

"Vidět stadion na Letné na vlastní oči je fantastické"

To věřím..

Reagovat
FC-RUBRIKA

pry hral v mladi za Spartu CSM takze stadion z obrazku znal uz z detstvi, ted tedy konecne nazivo

Reagovat
Pablos

Držel mu někdo mafiánsky pistol u hlavy… musel to říct no.

Reagovat
ACSeRw!n

tzv. milacek fanousku

Reagovat
andrew96

– Václav Klaus, 1994.

Reagovat
j_mrazik

To i ta dráha v Motole na chrty vypadá zvenku líp.

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
emisarpravdy

Reagovat
7kaka7

řekl - stadion je opravdu fantastický :). Ono to panorama když vyjdeš z tunelu pro hráče takové opravdu je. + zázemí hlavní tribuny prošlo rekonsturkcí. Počítám, že mu neukazovali zrezlé zábradlí na protilehlé, a bordel pod schodama u vchodu E. ..Camp Nou byl taky majestátní do poslední chvíle, i když se zevnitř rozpadal

Reagovat
Salfovic

Doufám, že je to LB, protože přes Mejsnera by si ani nečuchl.

Reagovat
Nuno čomes

Má štěstí, že tam nehraje Maisner..

Reagovat
Mass

Chtěl sem hejtit Spartu jako vždycky, ale tohle je zajímavej přestup a na pozici, kde mají slabinu.

Reagovat
mrtvej ofsajd

Bohužel, je to tak...

Reagovat
Nadržený šimpanz

Na hry jsem nikdy nebyl, ale tohle je kultovní....ten dabing a nadčasová grafika

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
Pony Slaystation

Skleněnka, Rosa ví, co delá

Reagovat
Lemond Laws

Nemáš tam tu první čárku navíc?

Reagovat
Sosi

Proc ho foti ve tme? Vzdyt nejde videt, vlasy vubec nerozeznam

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele