Prašnikar novým trenérem Energie

28.09.2007, 14:15
Aktuality
Vedení Energie Chotěbuz konečně našlo nástupce trenéra Petrika Sandera. Novým koučem německého klubu byl dnes jmenován Bojan Prašnikar, který kvůli této práci skončil na lavičce slovinského Primorje...

"Bojan Prašnikar je trenérem s úspěšnou kariérou. Už několikrát dokázal, že umí dosáhnout úspěchů i s malým klubem," řekl generální manažer Energie Steffen Heidrich.

54letý Prašnikar na lavičce německého klubu vystřídal Petrika Sandera, jehož vedení klubu propustilo před týdnem po porážce od Wolfsburgu. Na pozici hlavního trenéra se poté dočasně posunul kouč rezervního týmu Heiko Weber a příliš úspěšně si nevedl - Energie ve středu utrpěla debakl 0:5 na hřišti Bayernu Mnichov a v bundesligové tabulce s pouhými dvěma body zůstala na poslední příčce.

Prašnikar má na svém kontě několik významných úspěchů. S Olympií Lublaň a Mariborem získal slovinský titul, Merinor navíc v sezoně 1999/2000 dovedl do základní skupiny Ligy mistrů.

Autor: Tomáš Pavlík / uefa.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
HOST*Arne

v současné době na BL prostě nemaji kádr, ten novej trenér jim podle mě nepomůže. i když zázraky se dějí, zvláště v Bundeslize

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele