Prandelli poděkoval fanouškům za podporu

03.12.2007, 10:43
Aktuality
Trenér Fiorentiny Cesare Prandelli má za sebou těžký týden, minulé pondělí mu zemřela žena. Smrt manželky mu pomohli překonat fanoušky, kterým se rozhodl za jejich podporu oficiálně poděkovat.

"Jménem svým i jménem rodiny bych chtěl poděkovat fanouškům Fiorentiny a celému městu za mimořádnou úctu, zdvořilost a respekt, který prokázali v posledních dnech," stojí v Prandelliho prohlášení.

Trenérova žena Manuela podlehla v pondělí těžké nemoci ve věku pětačtyřiceti let. Prandelli dostal od klubu volno, už včera však stál na lavičce Florentiny proti Interu. Celý stadion držel před výkopem minutu ticha, načež domácí fanoušci vhodili na plochu bílé růže.

Autor: Radim Šantrůček / channel4.com

Komentáře (3)

Přidat komentář
M11

Reagovat
Slejdy

Reagovat
sansiro

Celá Florencie se zachovala velmi sympaticky. Ať se daří.

http://www.channel4.com/sport/football_italia/

za to italia ještě nakopírovat zbytek odkazu....

gallery/onehundredandtwentyfour4.html

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele