Prandelli: Jedině Fiorentina

03.10.2007, 10:40
Aktuality
Fiorentina se dokázala vypořádat s odchodem Luky Toniho a i letos hodlá bojovat o příčky zajišťující účast v příštím ročníku evropských pohárů. Velkou zásluhu na tom má trenér Cesare Prandelli, který pomalu začíná pomýšlet na mety nejvyšší...

"Nemám v úmyslu odejít. Mám smlouvu do roku 2011 a chci vybudovat konkurenceschopnou Fiorentinu, která bude schopna porazit každého v souboji o Scudetto," myslí pomalu Prandelli na mistrovský titul.

"V tuto chvíli je ale naší prioritou skončit do čtvrtého místa a zahrát si Ligu mistrů," nastínil kouč Violy ambice pro letošní sezonu.

Fiorentině patří po šesti kolech v tabulce Serie A třetí příčka a na záda se zatím dívá pouze milánskému Interu a Juventusu Turín. Ligu mistrů si mohla zahrát již před rokem, vinou účasti v korupčním skandálu však o tuto možnost přišla podobně jako o body, které pak ke kvalifikaci do milionářské soutěže na konci sezony 2006/2007 hodně chyběly.

Autor: Tomáš Pavlík / goal.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
HOST*

je to good trener mozna i jeden z nejlepsích treneru na svete preju moooooooc uspechu pze si to zaslouži on i cela Florencie

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele