Prandelli je ochoten jednat o nové smlouvě s Fiorentinou

15.10.2009, 15:56
Aktuality
Fiorentina se v posledních letech vrátila mezi italskou špičku a pravidelně hraje evropské poháry. Velkou zásluhu na tom má trenér Cesare Prandelli a fanoušci Violy mají nyní o jeden velký důvod k radosti více - Prandelli se příliš nebrání podpisu nové smlouvy...

"S řediteli jsem o prodloužení smlouvy ještě nemluvil, ale pokud budou dobré podmínky a Fiorentina bude pokračovat v tomto projektu, tak jsem připraven se o tom bavit," prohlásil Prandelli.

Prandelli je mnohými považován za nejlepšího trenéra italské Serie A a s Fiorentinou se podruhé v řadě probojoval do základní skupiny Ligy mistrů. Roli v jednáních by mohl sehrát i Andrea Della Valle. Ten nedávno rezignoval na funkci prezidenta klubu, není ale vyloučeno, že se brzy vrátí zpět.

"Když jsem se upsal tomuto klubu, udělal jsem správné rozhodnutí. Andrea Della Valle? Z toho, co vím, tak se může vrátit do funkce prezidenta a brzy bude zpět na stadionu," prozradil Prandelli.

Autor: Tomáš Pavlík / sports.yahoo.com

Komentáře (16)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Tak ho tady zase všichni pochvalte .

Reagovat
Bakary3

Je dobrej

Reagovat
M11

Reagovat
smazaný uživatel

Chvalim ho .

Reagovat
smazaný uživatel

Já teď bohužel nemam moc času sledovat fotbal, takže vůbec nevím, proč Della Valle odstoupil u Prandelliho hrozí jediný riziko - to, že se bude snažit všechno rvát stejnym systémem jako to dělal Spaletti v Římě. Fiorentina sice dosahuje ve 4-2-3-1 dobrých výsledků, nicméně hra není uplně ok, forma hodně kolísá... nevím, jestli je tohle dlouhodobě udržitelný a v tom je ta podstata problému - projekt Fiorentiny se zakládá na dlouhodobé koncepční práci.

Forza Viola!

Reagovat
smazaný uživatel

Ono Lucianovi nic jiného nezbývalo, prostor pro koncepční práci neměl, vzhledem k tomu, že posily, resp. peníze nebyly a nejsou. S tím kádrem, který měl k dispozici, dokázal "zázraky"... Bohužel, po pár sezónách nás měl každý v Itálii přečtené

Reagovat
smazaný uživatel

Chválím ho

Reagovat
smazaný uživatel

Nejlepší kouč v serii A byl Spalletti

Reagovat
Alberto Aquilani

Jo , to jo , dokiaľ mu nepreplo .

Reagovat
Mr.Jindros

To, že je AS v prdeli, není rozhodně primárně Spallettiho chyba.

Reagovat
Alberto Aquilani

No ano , stale je tam ešte tá bába .

Reagovat
smazaný uživatel

Houssine Kharja 6 měsíců bez fotbalu.

Reagovat
M11

Reagovat
smazaný uživatel

jn

Reagovat
Tsigi

škoda takových hráčů je v lize poskrovnu

Reagovat
smazaný uživatel

wtf?

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele