POVĚSÍ PRŠO KOPAČKY NA HŘEBÍK?

24.07.2006, 22:47
Aktuality
Nevydařené chorvatské vystoupení na mistrovství světa v Německu bylo posledním reprezentačním turnajem pro chorvatského útočníka Dada Prša. Hráč Glasgow Rangers připustil, že ho k tomuto rozhodnutí vedly problémy s kolenem a možná jej donutí skončit úplně.

Pršo, který v barvách Chorvatska odehrál 29 utkání, v nichž vsítil devět branek pro deník Sportske Novosti uvedl: "Je mi 32 let, mé koleno je ve špatném stavu a tudíž se konec mé kariéry blíží." V Rangers má smlouvu ještě na jeden rok, co bude dál, to zatím neví. "Sednu si pak s mou rodinou a uvidím, co pro mě bude nejlepší," uvedl Pršo

Závěr své reprezentační si Pršo jistě představoval trochu jinak. "Bylo to největší zklamání v mém životě," reagoval na brzké vyřazení reprezentace Chorvatska na mistrovství světa.

Pršo patříl mezi největší tahouny reprezentace, přesvědčit ho, aby nekončil, se pokusil také šéf svazu Vlatko Markovič, který speciálně kvůli němu přiletěl do Glasgow. Pršo však zůstává neoblomný. "Musel jsem jít jednou na odpočinek a rozhodl jsem se, že ten moment nyní přišel," vysvětlil.

Debutu v národním týmu se Pršo dočkal až v roce 2003 v kvalifikačním utkání proti Belgii. Chorvatsko vyhrálo 4:0 a dvě branky vsítil právě on.

Autor: David Kubáň

Komentáře (3)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Má trochu smolu, že v tomto čase, keď hraje on nemajú Chorváti také geniálne osobnosti ako bol napr. Prosinecki. Mohol to s tou repre dotiahnuť predsa len trochu ďalej.

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavně měl dát víc gólů, tomu se skoro nechce věřit, že jich bylo jen devět

Reagovat
dadoprso

Hlavně neměl odcházet z AS , se v Rangers trochu zazdil. Skotská liga mi přijde kvalitou o třídu níž než francouzská.A navíc tam maj hnusný počasi

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele