Potvrzeno, Pochettino na lavičce Espanyolu skončil

26.11.2012, 19:17
Aktuality
Mauricio Pochettino již není trenérem Espanyolu. Barcelonský celek se v letošní sezoně trápí, je až na posledním místě ligové tabulky a tamní média dlouho spekulovala o odchodu argentinského trenéra. Vedení klubu nakonec dnes v podvečer tyto informace potvrdilo....

Espanyol vydal prohlášení, podle nějž se vedení klubu s trenérem dohodlo na ukončení smlouvy. Spolu s Pochettinem z klubu odchází, rovněž po dohodě, sportovní ředitel Ramón Planes.

Espanyol vyhrál jenom dvě ze třinácti utkání, nasbíral pouhých devět bodů a z posledních třech duelů nevytěžil ani jeden bod. Naposledy včera nestačil doma na Getafe.

Španělský tisk již od rána spekuluje o tom, kdo Pochettina na lavičce Los Pericos nahradí. Kandidátů je hned několik, podle médií připadají v úvahu například Unai Emery či Marcelino Garcia Toral, podle nejnovějších informací je ovšem favoritem mexický stratég Javier Aguirre.

Autor: Tomáš Pavlík, Petr Vaněček / football-espana.net

Komentáře (8)

Přidat komentář
smazaný uživatel

vypadá jak Diego

Reagovat
smazaný uživatel

Včera jsem sledoval match s Getafe a tak tragický tým snad nemá ani Slavia. Ti chuji z Espanyolu si nejsou schopni přihrát na pár metrů Těm bude Adelante slušet, lemrákům

Reagovat
smazaný uživatel

doufejme

Reagovat
Filipow

Ač městský rival. Tak je mám docela rád.A přeji jim aby se každoročně dostávali do EL.

Reagovat
Israha

Loňské dobré výsledky jim dělali hráči, co tam byli na hostování a teď ten tým prostě nešlape...ale hráčskou kvalitu na pohodlný střed tabulky podle mě mají, zvednou se.

Reagovat
smazaný uživatel

Bilbo pytlik skoncil

Reagovat
Recoba Inter

Sympatický trenér a nezdolný hecíř v jednom.Díky němu sem Espanyolu fandil(tak tři-čtyři roky nazpět).To jak jednu dobu jeli v pořádných sračkách a on je díky minisoustředění ze začátku Jara vytáhl až do půlky tabulky bylo dechberoucí.Ten impuls co jim dal.Inspirace pro všechny, že dokud není konec tak není nic definitivní a neměli by nic vzdávat.Škoda, že letos v nich už není ani kousek jiskry, kterej dřív měli.Myslím, že Segunda je letos nemine.Ale na dny na střední vzpomínám rád a Espanyol k tomu patřil.

Reagovat
Messiáš

Sympatický trenér končí

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele