Potřebujeme udržet při životě naše šance na titul, ví Rutten

19.03.2010, 21:52
Aktuality
PSV se hodně komplikuje boj o titul a hráči tohoto klubu mají ideální šanci, jak odčinit týden starou porážku 1:4 na hřišti amsterdamského Ajaxu. PSV doma v utkání druhého s prvním přivítá Twente s vědomím, že případná porážka může znamenat de facto definitivní konec mistrovských nadějí...

PSV ještě nedávno vedlo tabulku, v posledních týdnech ale hned několikrát ztratilo. Vše začalo domácí remízou se Spartou Rotterdam, pokračovalo prohrou 1:2 v Bredě a vyvrcholilo porážkou 1:4 od Ajaxu. Nyní je klub z Eindhovenu na druhém místě a na vedoucí Twente ztrácí pět bodů, na třetí Ajax má k dobru jenom jeden bod. Do konce základní části soutěže chybí sedm kol.

"V takovýchto zápasech hrajeme lépe. Máme výhodu domácího prostředí a tím pádem i větší šanci na dobrý výsledek. Potřebujeme udržet při životě naše šance na titul. Očekáváme těžký zápas, ale jsem přesvědčen o tom, že můžeme Twente porazit, když budeme mít za zády fanoušky," řekl pro internetové stránky PSV trenér Fred Rutten.

"Musím přiznat, že Twente má velmi kvalitní tým a je silný i po psychocké stránce, což dokazuje ve chvíli, kdy prohrává o jeden gól. Často se jim daří rozhodnout zápas až na jeho konci. Trenér Steve McClaren odmítá řeči o tlaku na jeho tým, každopádně vedou tabulku o pět bodů před námi. Nikdo nemůže popřít, že jsou adepty na titul," dodává Rutten.

Autor: Tomáš Pavlík / goal.com

Komentáře (2)

Přidat komentář
Stiksxx

PSV si je povodííí FORZA PSV!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Nepovodi. 1:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele