Potřebujeme posily, říká po další porážce AS Monaco Falcao

23.12.2018, 11:42
Aktuality
AS Monaco stále nenašlo cestu z letošní krize a další ránu do sebevědomí znamená včerejší duel s Guingampem. V souboji dvou nejhorších týmů letošního ročníku francouzské nejvyšší soutěže svěřenci Thierryho Henryho nezužitkovali výhodu domácího prostředí a poslednímu celku podlehli 0:2...

AS Monaco v Ligue 1 podruhé v řadě neskórovalo a po změně stran navíc dvakrát inkasovalo. V 68. minutě otevřel skóre Marcus Thuram, o sedm minut později se pak do listiny střelců zapsal rovněž střídající Nolan Roux.

Domácí zůstávají na předposledním místě tabulky, když z osmnácti zápasů vytěžili jen třináct bodů. Situace z jejich pohledu neustále není kritická při pohledu tabulkou směrem vzhůru, jelikož sedmnácté Amiens a osmnáctý Dijon mají jen o tři body více.

Pod současné postavení knížecího klubu, potažmo pod celý mizerný podzim, se velkou měrou podepisují i zranění. Marodka účastníka základní skupiny Ligy mistrů je od úvodu ligového ročníku přeplněná a nejinak je tomu na konci roku. Prostor v sestavě tak dostala či dostává spousta mladíků.

"Doufám, že klubu se v lednu povede přivést nějaké nové hráče," nechal se slyšet útočník Radamel Falcao.

"Je to příšerné, hrajeme s rezervní sestavou a ne všichni se dovedou vyrovnat s tlakem, pod který jsme se dostali. Potřebujeme posily," dodal.

Autor: Tomáš Pavlík / sport-express.ru

Komentáře (33)

Přidat komentář
CHONG

Pojď do Realu

Reagovat
Elliasson

Ani omylem.

Reagovat
smazaný uživatel

Ono je to otázka priority.

Buď chce klub predávať hráčov za drahý peniaz, alebo chce aj niečo vyhrať...to si musia ujasniť.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Potřebujete tam všichni výplach žaludku, chinin a klystýr.

Reagovat
smetos

Uz si dlouho nevybavuju takovy sesup. V Turecku to same Fenerbahce. Sparta, nebo MU jsou slabší příklady. Líbí se mi představa, ze by to ve fotbale vypadalo jako v Severoamerických sportech, kdy volbami draftu se srovnávají rozdíly mezi špici a spodními týmy tabulky, ale tohle je nerealizovatelne vzhledem k nastavení trhu.

Reagovat
smazaný uživatel

Plus ešte platový strop.

Reagovat
smazaný uživatel

To by každá liga musela mať svoj vlastný draft. Celoplošne to vo futbale nejde urobiť.

Reagovat
Elliasson

U Fenerbahce jsem zvědavý na ten zápas s Antalyasporem. Jestli dneska prohrají, tak to bude teprve na alarm!

Reagovat
Elliasson

Opravuji se. Což Fenerbahce, Ti se asi zvednou, ale Besiktas své šesté místo podle mě nevylepší a v Evropské Lize nevzládli hratelnou skupinu!

Reagovat
Mariano13

Po pravde nechápem systému draftu, čo sa týka vlastníckych práv. V NHL si nejaký tím vyberie hráča čo hrá vo Švédsku alebo u vás a ten hráč odíde bez nejakej kompenzácie? A vo futbale by musela mať kazda liga svoj vlastný draft, no ako by to vyzeralo, iba z hráčov tej krajiny, kde sa hra liga (PL anglicanov, La liga spanielov a pod.?) lebo ináč by tiež mohli prejaviť záujem Barcelona a City o toho istého hráča a kam by potom šiel?

Reagovat
Vsadim gule

To je sesup teda. Tomu Henrymu to teda nepreju

Reagovat
cr7sux

Ono se stačí podívat na ten mladičký kádr a je jasně vidět, že s tím se nic uhrát nedá.. Možná tak v FMku

Reagovat
smazaný uživatel

Ani tam ne

Reagovat
REPLIKATOR

Prý nezužitkovali výhodu domácího prostředí

Vždyť za celej podzim doma včetně LM nevyhráli jediný zápas! Ani fanoušci jim tam nechodí. U Monaka bych domácí zápasy rozhodně nenazval výhodou.

Reagovat
smazaný uživatel

Tam mají jen snad kotel ne? Jinak do širšího okruhu fanousků tam chodí snad tolik lidí jak na Julisku co?

Reagovat
Elliasson

Kotel mají a kupodivu i docela pěkný, stejně jako stadion. Ale bohužel, teď se nedaří, tak reakce lidí je prostě taková.

Reagovat
mayday

Tak v samotným Monte Carlu je to samej boháč, kterej tam má apartmán apod., tam se dá čekat, že je ten fotbal nebude moc zajímat. A lidí z okolí tam asi moc nechodí.

Reagovat
JuveGrandeAmore <3

Skoda Henrymu to neprajem, ale co mohlo Monako asi cakat?! Rozpredaju takmer vsetko co ma nohy, vie behat a nejaky ten talent a dufaju ze im to bude fungovat nadalej.

Reagovat
smazaný uživatel

Urobia jednu dve sezóny a poďme to všetko predať.

Reagovat
JuveGrandeAmore <3

Oni vedia priviest talentovanych hracov a dat im sancu ale ked ich s velkou ochotou hned o sezonu na to predaju tak potom je jasne co ich caka.

Reagovat
Elliasson

Zas ale posily docela stály za to! Akorát je hodně zraněných, oni hrají s juniorským týmem a ne každý je hned Mbappé.

Reagovat
JuveGrandeAmore <3

Ja tomu rozumiem ale ako som pisal vyssie reakcia na Gotzeusa oni si vedia tych talentovanych hracov priviest avsak nedokazu ich nejak udrzat alebo teda nevidno az taku evidentnu snahu o ich udrzanie od Monaca nebadat to/ neposobi to tak.

Reagovat
Sandstorm

Největší problém je, že mají obrovskou marodku, kdy je zraněno soustavně 10 hráčů. Pak hrají s juniory a takhle to vypadá. Jinak posily přivedly slušný Henrichs, Bareca, Golovin, Tielemans, Chadli...

Reagovat
smazaný uživatel

chadli, golovin je uplne vyhypeny world cup nic.

Tielemans reálně odkdy přestoupil do Monaca nic extra zase neukázal... zbytek jsou náctiletí kluci.

Ono by to byly možná i poměrně normálně zajímavý posily kdyby mělo Monaco alespoň nějakou slušnou kostru týmu, ale to je dost na pováženou s tím, že pro mě poslední naprosto klíčový hráč, kterým je Rony Lopes je zraněný.

Reagovat
Seydou Doumbia

Jak jsem rád že jsme toho Chadliho nepodepsali my. Totálně nezajímavý hráč. Na beka ofenzivní, na křídlo defenzivní. V 3-5-2 jakž takž použitelný. No tak ono nelze očekávat že to na hráčích s obrovským potenciálem ve věku 16-20 let může stát. Když všechny zkušené hráče prodají tak potom to je jejich chyba. Přitom by stačilo přivést pár nadprůměrných zkušených hráčů do základu a mohlo by to fungovat.

Reagovat
Langi

Presne tak

Reagovat
smazaný uživatel

Tam by bohatě stačilo, aby nebylo na marodce 12 hráčů.

Reagovat
Vánoční owník

a nebo je prostě Henry tragický kouč

Reagovat
smazaný uživatel

Zatím to tak vypadá

Reagovat
smazaný uživatel

+ podvodnik.

Reagovat
VojtovaChelsea

je to jenom tou marodkou? "jedna paní povídala" že mají i nějaký problémy ve vedení ?

Reagovat
Seydou Doumbia

Určitě není problém v marodce, jelikož na seznamu zraněných hráčů jsou povětšinou podobně mladí hráči jako ti co hrají v základu. Jední co jsou bud zkušení a nebo by mohli svou kvalitou okamžitě přispět k vzestupu Monaka jsou Sidibé a Rony Lopes. Ostatní jsou bud faily na přestupovém trhu a nebo náctiletí kluci. Chybí kostra zkušených hráčů od kterých by se ti mladí mohli učit.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele