Potřebujeme od fanoušků pomoc, tvrdí manažer Arsenalu Emery

27.11.2019, 17:47
Aktuality
Manažer Arsenalu Unai Emery si nepřipouští tlak, který se okolo jeho pozice v poslední době stupňuje. Gunners to výsledkově nešlape a v britských médiích už se spekuluje o jeho možném nástupci.

Vyhlédnout si Arsenal údajně měl manažera Wolverhamptonu Nuna Espírita Santa. Ten podle tisku v případě Emeryho odvolání dostane svolení, aby se severolondýnským klubem mohl jednat.

Emery však tvrdí, že se snaží všechny spekulace nevnímat a soustředí se maximálně na čtvrteční duel v Evropské lize proti německému Eintrachtu Frankfurt. "Soustředím se plně na dnešek a na zítřek. Mou prací je připravit tým na zápas a pokusit se před našimi fanoušky dostat z hráčů to nejlepší," řekl Emery na tiskové konferenci.

Arsenal v této sezoně vyhrál jen čtyři ze třinácti zápasů Premier League a v tabulce je až na osmém místě. Naposledy remizoval se Southamptonem.

"Chápu, že naši fanoušci jsou z remízy zklamaní. Potřebujeme ale, aby stáli za námi. Přáním nás všech je, aby nám zítra proti Frankfurtu pomohli. Vidím zápas jako šanci, abychom se s fanoušky zase dostali na jednu loď," prohlásil Emery.

Autor: Jiří Fišara / bbc.co.uk

Komentáře (30)

Přidat komentář
masly008

Však všichni pomáhají se tě zbavit, jenom ty to nechápeš a s tebou asi i vedení, ale už se to blíží neboj.

Emery Out

Reagovat
Benzema

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Co ti maju fanusikovia vymysliet taktiku??? Horsia nez ta tvoja by nebola

Reagovat
Zdechlina

Achjo. Já už fakt nevím co na toto jako napsat...

Reagovat
smazaný uživatel

5 zápasů bez výhry, jenom 4 výhry ze 14 zápasů a všechny (!!!) jenom o jeden gól. Že je Arsenal v piči si už člověk zvykl, ale když se na ty výsledky člověk podívá podrobně, tak to vypadá dost děsivě.

Reagovat
Kucka

Reagovat
smazaný uživatel

Emery je dieťa šťasteny, nikdy nič nedokázal, ale napriek tomu sa dostal k dvom elitným tímom - PSG a Arsenál a zarobil plno prachov. Ale nik nevie, akým zázrakom sa tam dostal, je to prípad, ako Walverde. Šedá myška, z ktorej chcú vyžmýkať výkony mysliteľa.

Reagovat
Front hell

Tak třikrát vyhrál se Sevillou evropskou ligu, takže tvrdit že nic nedokázal je hodně mimo mísu. Ale zrovna Arsenalu nemá co nabídnout. Takže díky a nashle

Reagovat
masly008

to je sice super, ale v lize s něma skončil 5,5,7 a hned jak odešel skončila Sevilla 4.

On prostě ligu neumí.S PSG dokázal i nevyhrát ligu.

Reagovat
El-Pistolero-68

Reagovat
mayday

Hlavně to, že dokázal nevyhrát ligu s PSG mluví za všechno.

Reagovat
PP

tak zrovna hattrick po sobě jdoucích vítězství UEFA cup není zrovna málo. Ze Zidaneho se dělá legenda, že to dokázal s Real Madrid - souhlasím, ale že Emery udělal něco podobného v o level slabší soutěži není nic..

To nic nemění na tom, že Emery out..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ze začátku jsem si od něj hodně sliboval, minulou sezónu hrál Arsenal pod jeho vedením docela slušně a jako člověk působí sympaticky. Bohužel začátek katastrofy započal už v květnu debaklem s Chelsea ve finále EL...následně prodal Aarona, potopil Özila, jmenoval Xhaku kapitánem, posadil Torreiru a to, co se děje teď jde na jeho triko...podělal to

Reagovat
Kucka

Reagovat
sejber

Praveze ako clovek na mna posobi extremne nesympaticky. Zo zaciatku som sa to snazil nejak potlacat a zvyknut si nanho ale momentalne mam na jeho ksicht vacsiu averziu ako na wengera posledne dve sezony

Reagovat
smazaný uživatel

Všichni si stěžovali na Wengera, ale pod ním měl Arsenal alespoň nějakou taktiku. Tohle neustálé střídání taktiky a sestav je pro smích.

Reagovat
masly008

všichni fakt ne, hlavně jde o to že jsme hráli jako Arsenal, byl tam ten styl.Teď?

Reagovat
Nebelung

Ale nebyl. Vždyť se na to v posledních letech taky nedalo dívat.

Reagovat
smazaný uživatel

zadny system pod wengerem nebyl

Reagovat
Bakary3

A to zas mozna jo...

Bylo to furt to samy dokola.

Jen ten system byl nefunkcni a pro vsechny roky citelnej.

Reagovat
smazaný uživatel

Jako že by jsme za tebe vyštípali výborný dmko stavěním mimo pozice,z hráče s největším platem udělali chodce,a největší kopyto kapitánem? I když za toho chodce nemůže tolik,to má turek bordel v králíkárně vrozenej,ale dřív aspoň hvězdil,i když byl půl zápasu mimo.

Reagovat
Thundeus

Good ebening

Reagovat
smazaný uživatel

Ti te nepomuzou. Vypraskali trenera, ktery je vytahl mezi elitou.

Ted pujdou zase do zpet tam kam vzdy patrili tj. do prumeru

Reagovat
Zdechlina

Vždy patřili do průměru?

Reagovat
9augi9

Tam by mohli ísť radšej Kohúti.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak oni slepici tam jsou porad a to muzeme brat skoro jako faktu

Reagovat
sejber

Ako tak pozeram na nas los pride mi celkom tazky pritom na zaciatku sezony by som nic ine ako 9 bodov nebral. Norwich je nevyspitatelny kludne ich mozme zostelit ale aj prehrat , Brighton neporazime ani nahodou a s WHU je to jasny remizovy zapas.

Suma somarom momentalne ocakavam 4-5 bodov. Dve vyhry mi pri nasej sucastnej fazone pridu ako sci-fi.

Reagovat
Infernoqt

Fanoušci nepomohli

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele