Poslední týdny hrajeme proti dvanácti, zlobí se Babbel

08.11.2010, 20:57
Aktuality
V německých profesionálních soutěžích byl až do včerejška poslední neporažený tým, i na něj ale došlo. Hertha si ze hřiště Paderbornu odvezla jednogólovou porážku a spílala za to rozhodčímu, který stál u rozhodujícího momentu zápasu. Podle kouče Babbela se tím potvrdil trend posledních kol.

Berlínský celek po loňském sestupu z nejvyšší soutěže zatím potvrzuje úlohu favorita druhé bundesligy, v neděli po poledni ale narazil v Paderbornu, který "Starou dámu" přehrál, k vítězství mu ale dopomohla velice sporná penalta, již proměnil domácí kapitán Krösche.

Zlost Herthy se po zápase soustředila na rozhodčího Christiana Leichera. Ten po souboji v pokutovém území nejprve nařídil volný přímý kop pro hosty, po poradě s asistentem ale ukázal na penaltový puntík a navíc vyloučil Ramose. ”Hodně pochybné rozhodnutí. Ten člověk se vělkou měrou podílel na tom, že jsme zde prohráli. Celých 90 minut držel stejnou linii - vždy proti nám," prohlásil nasupený trenér Markus Babbel.

Podle osmatřicetiletého Bavora to navíc není poprvé, co byl jeho tým znevýhodněn. "Už několik týdnů se v našich zápasech nepíská rovina. Nehrajeme proti jedenácti, nýbrž dvanácti," domnívá se Babbel. ”Pro příště to pro nás musí být motivací, abychom ještě více bojovali. Nyní je to ale hodně trpké, protože to má následek v podobně trestu pro Ramose,” dodal kouč, jehož svěřenci se přesto stále drží na čele soutěže o skóre před Erzgebirge Aue.

Autor: Petr Vaněček / bz-berlin.de

Komentáře (14)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Jéééééži kriste

Reagovat
smazaný uživatel

...bez vstřeleného gólu se těžko vyhrává

Reagovat
Arne

Jj, to zrovna vy letos víte moc dobře... Bez inkasovaných se ale ani neprohrává a my včera prohrát nemuseli.

Reagovat
smazaný uživatel

ano, vím to - u nás ale byli potíže uvnitř klubu, nevšiml jsem si špatného výkonu sudího...

Reagovat
Arne

Já reagoval čistě na ty góly... Vím, že v posledních dvou kolech jste jich dali tolik, co do té doby, ale nemohl jsem to nechat ležet ladem.

Reagovat
smazaný uživatel

samozřejmě, a neschopnost našich střelců (do té dob) beru na vědomí

Reagovat
Pipo123

celkovo kvalita rozhodcov v každej lige ide do sračiek

Reagovat
$dolar$

Co na to Arne?

Reagovat
Arne

Napůl souhlasím... Včera to bylo šílený, vážně, ale zase nemám pocit, že by proti nám pískali i v zápasech předtím. I když teda poslední dobou mi to vždycky nevyšlo a dost jsem toho neviděl, ale i tak - nikde žádný stížnosti nebo něco.

Reagovat
smazaný uživatel

Súhlasím, včera nás rozhodca pochoval......Ramos bude chýbať určite....bolo to divné rozhodnutie.

Ale ideme ďalej

Reagovat
Arne

Preetz se odvolá, to je jasné, ovšem ještě jasnější je, že min. jeden zápasu chybět bude... Já teda nepamatujiu, aby to někomu prominuli, ona totiž UEFA trvá na tom, že aspoň ten jeden zápas hráč stát musí, i kdyby ta redka byla kdovíjak nesmyslná.

Reagovat
Arne

Každopádně Bochum doma musíme dát, proti rekordmanovi Funkelovi je to otázka cti.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele